Cafeaua de luni. Veniti sa ne luam tara inapoi !

Viq

10 responses to “Cafeaua de luni. Veniti sa ne luam tara inapoi !

 1. Buna dimineata!

  Ponta și Corlățean, abuz în serviciu și sabotarea democrației. Parchetul General trebuie să se autosesizeze

  Trei fapte:

  – autoritățile italiene au pus la dispoziția Ministerului de Afaceri Externe român spații pentru secții de votare în Italia, MAE a refuzat oferta;

  – MAE a insistat, ÎN CIUDA procedurilor Biroului Electoral Central, ca declarația pe propria răspundere la votul în străinătate să fie completată în secția de vot;

  – BEC arată că MAE poate deschide secții noi în străinătate, MAE refuză să o facă.

  Ce înseamnă toate cele trei fapte? Că, în mod deliberat, Ministerul de Afaceri Externe al României a REFUZAT să ofere românilor din străinătate condiții pentru exercitarea votului pentru prezidențiale. Sau, în traducere, MAE român a SABOTAT procesul electoral în străinătate. Nu a fost, deci, o greșeală, o eroare, o întîmplare, a fost SABOTAJ, statul român și-a împiedicat cetățenii să voteze. Cu alte cuvinte, ministrul Corlățean, cu bună știință, a complotat împotriva dreptului cetățenilor români de a vota. Pur și simplu nu cred că șeful lui Corlățean, premierul Ponta, nu știa de acest sabotaj.

  În acest moment, Corlățean și Ponta trebuie să fie cercetați de Parchetul General pentru infracțiuni la legea electorală. Fără întîrziere. Iar noi secții de vot trebuie deschise în străinătate. Fără întîrziere.

  http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/ponta-si-corlatean-abuz-in-serviciu-si-sabotarea-democratiei-parchetul-general-trebuie-sa-se-autosesizeze/

 2. Am mers de două ori la consulat la Strasbourg până să decid ca să stau la coadă (am stat numai 2h si 10 m, am nimerit un moment foarte bun). Nu știu ce ore să aleg duminica viitoare. E clar că Ponta a vrut să-mi cenzureze votul. Însă eu sunt obișnuit cu cenzura, de la anumite site-uri „dă drapta” (excrescențe ale aceluiași sistem activisto-securistic ce a învățat pe de rost altă ideologie). Ca foarte mulți ardeleni am mare încredere în Iohannis. Sper să vă facă mari surprize după ce va fi ales.

 3. Ceea ce n-ar fi trebuit sa se intample nici in tara, nici in Diaspora: propaganda electorala. Si inca mai mult, una a MINCIUNII.

 4. De ce ii este FRICA lui ponta de voturile Diasporei

 5. Cel mai cinstit viitor guvern de dupa alegeri ,in cazul in care plagy castiga,este sprijint de Dan Radu Rusanu ,el insusit liberal „cinstit” 😀 , care a iesit la vanatoare de ‘prospaturi” pentru reFOMISTII lui motocicleanu.Cica Quariu si Fojganian au deja ‘rezervari” , bineinteles pentru binele tarii ,alaturi de Stroe ,Chitoiu si Silaghi ,tot pentru binele tarii ,isi doresc o amnistie si gratieri ,ca bugetul tarisoarei sa nu mai sufere cu plata „cazarii” lor in penitenciare . Il asteapta si pe Relu cu transformatorul ca sa fie o gasca „liberala” de prima mana .

 6. V.V.Ponta nu ar fi existat dacă sistemul partidelor politice românești era mai puțin înclinat spre a promova corupția și mediocritatea obraznică. V.V.Ponta nu ar fi existat dacă presa ar fi avut puterea să-și păstreze echilibrul critic în lunile de dezlănțuită ură anti-Băsescu. V.V.Ponta nu ar fi existat dacă românii erau cu adevărat europeni (mai precis, dacă am fi fost o societate care nu ar fi acceptat ca om politic un impostor dovedit, așa cum au făcut-o ungurii, nemții sau francezii). La noi, pînă și exigenta profesoară de democrație, altfel toată ziua cu ISI în gură, a fost de părere că soluția corectă nu era debarcarea hoțului din toate capacitățile politice, ci refacerea doctoratului sub conducerea ei pe motiv că Ponta e băiat deștept și e în stare de un doctorat pe bune! Vă dați seama cît sîntem de defecți?

  V.V.Ponta este produsul cel mai colorat și mai zemos al stării socio-politice din România de azi. V.V.Ponta este expresia cea mai fidelă a acestei Românii, oricît am vrea să nu fie așa. De aceea, V.V.Ponta le place atît de multor români, de la Radu Beligan la țăranca aceea din Teleorman care a mărturisit că nu știe cum îl cheamă pe cel pe care l-a votat, dar că e ăla din poza pe care o are pe poartă, că acolo i-a zis primarul s-o pună. Dictatorii sînt, în general, produsul propriilor popoare. Rare sînt cazurile în care nu e așa. Să ne gîndim, de pildă, la ultimul dictator român, la Nicolae Ceaușescu. Omul a ajuns la putere printr-un aranjament de partid, dar a devenit dictator absolut cu sprijinul exclusiv și neobosit al propriului popor. Cîți i s-au opus? O mînă de oameni. Puțini. Jenant de puțini. Cîți i-au cîntat osanale și l-au pupat în fund? Sute de mii. Milioane, poate. Și, pe măsură ce își pierdea mințile și arunca țara în penurie, beznă și frig, pe măsură ce cultul personalității ajungea la dimensiuni nord-coreene, pe măsură ce noi toți eram tot mai chinuiți, a crescut cumva numărul celor care i se opuneau? Nu. Dar a scăzut, măcar, numărul celor dispuși să se prosterneze languros în fața tronului său? Nici vorbă. Adularea lui Ceaușescu a căpătat anvergură cosmică prin contribuția tot mai zeloasă a tot mai mulți români, a devenit un exercițiu național obligatoriu, ceea ce nu s-ar fi putut întîmpla dacă nu ar fi existat, la toate nivelurile societății, diriginții de conștiință, cei care organizau, de la scara de bloc și de la clasa din ultima școală pînă la dimensiunea întregii

  SEVER VOINESCU http://www.evz.ro/ridicarea-in-tron-a-noului-stapin.html

  • As spune vreo doua cuvinte despre ce nu pot ierta elitelor si in general, societatii civile de „drepta”. Dar o las pentru dupa turul 2.

 7. Corlatean MINTE! Exista baza legala pentru marirea numarului sectiilor de vot din strainatate:

  Biroul Electoral Central (BEC) a hotărât că Ministerul de Externe (MAE) poate organiza noi secţii de vot pentru românii din dispora, însă ministerul condus de Titus Corlăţean a ignorat decizia BEC.
  Ministerul Afacerilor Externe (MAE), condus de Titus Corlăţean, sfidează o decizie luată de Biroul Electoral Central (BEC), conform căreia există baza legală ca să se înfiinţeze noi secţii de votare în străinătate pentru turul al doilea al prezidenţialelor. Iată firul evenimentelor(…)

  http://adevarul.ro/news/politica/alegeri-prezidentiale-2014-mae-calca-bec-corlatean-minte-omisiune-1_545fa2410d133766a8b19c30/index.html

 8. Salut prieteni! Urmărind prestaţia candidatului K.Johannis în cadrul emisiunilor tv din ultimile zile, părerea mea este că programul politic al acestuia se suprapune aproape identic peste cel al lui TB. Cel puţin în ceea ce priveşte pilonii de bază a politicii promovate de actualul Preşedinte.
  Nu ar fi o surpriză, ca în cazul îN care K.I ar ajunge preşedinte, la un moment dat, acesta să fie suspendat de către gaşca GIOP ( inclusiv cu participarea ACL). Si-n acest caz sprijinul popular al acestuia va conta enorm!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s