Cafeaua de marti. Veniti sa ne luam tara inapoi !

Viq

Anunțuri

111 responses to “Cafeaua de marti. Veniti sa ne luam tara inapoi !

 1. Mobilizare PSD la Satu Mare

  ” „Deci nu se mai poate. Dacă vreţi să lucrăm bine împreună, bine, dacă nu cu asta basta. (…) Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. (…) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă”
  [inregistrare audio]

  http://www.gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

  PSD: şefii, directorii de şcoli, preotesele – meargă la dracu dacă nu iese Ponta!

  (min. -7.51) „Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. O mână cu cealaltă se spală (…) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi“.

  “(-6.57) Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar (…) Şi încă ceva, la toţi popii, dacă pierdem, toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa directoare (!) S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează“.

  http://www.paginadepolitica.ro/psd-sefii-preotesele-si-directorii-de-scoli-mearga-la-dracu-daca-nu-iese-ponta/

 2. RUSINE!
  Sunt, prin botez, crestin-ortodoxa si asa voi muri. Dar imi crapa obrazul de rusine si sunt profund indignata de propaganda desantata si contrara preceptelor care interzic clerului sa se implice politic, facuta de „preafericitii”, de slujbasii in sutana ai GIOP, ai Mafiei Rosii, ai secu-comunistilor si neo-secu-comunistilor.

  In 2012, Sinodul BOR interzicea (chipurile) „implicarea în politică, conform Sfintelor Canoane”

  In 2014 s-au schibat acestea???

  PS
  Parca exista un ONG foarte preocupat de „discriminari”. S-o fi desfiintat? Sau activitatea este…”selectiva”???

  • Constitutia Romaniei:
   articolul 30, alineatul 7:

   Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

 3. sal`tare tutulor.
  Da, asta mi-a „sarit” in ochi pentru un indemn de vorbe dulci adresate lu` popa Sigheteanu : „Votati-l pe al nostru! Trebuie sa fie crestin, sa fie ortodox, sa se inchine, sa faca Sfanta Cruce”
  Al vostru, da; sa va alduiesc si eu cu niste indemnuri dupa alfabet, de la arhangheli pina la zevedei 😛
  Murdara campanie avem daca si Biserica a intrat in rahat pina deasupra crucii.
  Mai popilor, incepeti sa-i concurati pe colegii vostri cu Coranul.
  A dreaqului creaturi scirboase mai sinteti unii.

 4. Ponta face o mare greseala cind refuza sa emita o ordonanta de urgenta pentru suplimentarea sectiilor de votare din diaspora.O derogare de la lege fiind vorba de o situatie de exceptie.Nu mai putem vorbi de o stare normala. Dar nu vrea ,pur si simplu.Pentru ca si-a bagat in cap ca LEGEA SUNT EU.”Si fac ce vreau eu cu tara asta si cu prostii de romani.”
  Prostul nu este prost destul daca nu e si fudul.

  Sa nu o faca!
  Dar nici Presedinte nu va fi!

 5. Tinerii din diaspora propun solutii pentru haosul de la vot

  Domnule Prim Ministru, Domnule Ministru de Externe, Domnilor Ambasadori,

  Va scriem sa va amintim ca noi, cei din diaspora, suntem si noi romani. Suntem tineri, si suntem multi. Suntem o mare parte a populatiei active a Romaniei, chiar daca suntem in afara granitelor, si contribuim la economia tarii.

  Suntem generatia fara granite. Suntem uniti indiferent ca traim in Marea Britanie, Franta, Noua Zeelanda sau Statele Unite. Suntem uniti cu cei ca noi de acasa din Romania. Alaturi de ei, suntem generatia care nu mai crede in posturile de televiziune cumparate si deservite sau in beneficiul de scurta durata al unei galeti cu ulei, zahar si faina. Credem in fapte si in modele dovedite, nu in vorbe.

  Suntem buni la matematica. Putem face calcule simple cum ar fi numarul de sectii de vot, personal si stampile necesar in diaspora sau in campusurile de studenti. Suntem buni si la romana si stim sa recunoastem metaforele si alte figuri de stil menite sa portretizeze in tara o falsa realitate.

  Suntem invatati sa ‘plecam capul’ si sa muncim. Nu vrem favoruri. Nu vrem ‘sa ni se dea’. Dar nu toleram ‘sa ni se ia’ pentru ca nu ne are nimeni ‘la mana’.

  Suntem motivati sa avem o voce si am aratat ca avem vointa de a sta ore intregi la coada si de a conduce sute de kilometri pentru a vota. ‘Plecatul in afara’ ne-a calit.

  Tinem aproape valorile si credintele din familie de acasa; ele sunt ancora noastra. Ne stim drepturile si avem energia si vointa sa luptam pentru ele. Iar in alegerile prezidentiale din 2 noiembrie, cu voie sau fara voie, ne-ati incalcat dreptul constitutional si uman de a vota. Il vrem inapoi – este al nostru.

  Este datoria Dumneavoastra legala (si morala) de a remedia imediat si drastic aceasta situatie in turul al doilea al alegerilor din 16 noiembrie. Credem ca acest lucru este realizabil pentru un stat European al secolului 21, de exemplu, prin urmatoarele masuri :

  1. Cresterea semnificativa a numarului si capacitatii sectiilor de votare in toate orasele din diaspora in care cererea a depasit capacitatea de procesare a centrelor. Calcularea capacitatii trebuie sa permita un timp de 1.5-2 minute de persoana (14 ore = 840 min, luand in medie 2 minute/ persoana, doar 420 persoane pot vota cu o singura stampila), si sa presupuna ca toti romanii aflati in orasul si zona respectiva se prezinta la alegeri.

  2. Cresterea numarului de buletine de vot pentru diaspora, care sa coincida cu estimarile numarului de romani aflati in strainatate (cel putin 2 milioane in loc de 600.000).

  3. Afisarea pe site-ul fiecarei ambasade a formularului tip de declaratie personala care poate fi completat in avans si adus la sectia de vot pentru alegerile din 16 noiembrie 2014, pentru a grabi procesul de votare.

  Suntem dispusi sa ne implicam si sa ajutam statul roman in a face aceste masuri posibile, inclusiv prin voluntariat in sectiile de votare. Suntem aici si vrem sa votam.

 6. MELESCANU ESTE UN TALHAR MINCINOS SI LÄUDÄROS

  CA SI MANECHINUL DE PAIE TÄRICEANU: ASTIA NU MERITÄ NICI
  UN VOT; EI SUNT COLABORATORII DIN TODEAUNA A PSD:

  SPER CA MANIFESTÄRILE SÄ CONTINUE:

 7. FETITZÄ SCUMPÄ,
  nu läsatzi haita rosie sä distrugä Romania;
  Romania este a voasträ, de aia Ponta mitomanul plagiator
  nu are dreptul sä vä IZOLEZE , luptatzi.

 8. Romania 2014, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale. Primar PSD. Undeva, in Dolj: Regulați-i pe ăștia care nu votează Victor Ponta! Vă dau ordin io și vă dau și voie!
  http://www.gds.ro/Local/2014-11-11/primarul-din-comuna-leu,-iulian-cristescu,-ameninta-un-alegator/

 9. sper sä ajungä la cei din diaspora, aceastä mägärie PSD

 10. PONTA VAGABONDUL, a adus in guvern alt sclerozat mincinos,
  Melescanu se cäcäneste, se contrazice si minte,minte……………………..

 11. (…)Eu, care am prins acele vremuri activând în justiție, care am discutat cu procurorul Lele și cu colegi de ai lui Panait, care am citit documente oficiale legate de acest caz, pot spune în mod cert că interpretarea actorilor este peste așteptări în ceea ce privește redarea cu fidelitate a atmosferei din acei ani. Ani triști pentru justiția română (…)
  Cazul lui Cristian Panait nu este singurul de acest gen din justiția română. A fost însă cel mai mediatizat. Iar cei din sistem știu despre ce vorbesc eu.

  http://www.contributors.ro/cultura/%E2%80%9Ede-ce-eu%E2%80%9D-%E2%80%93-nu-doar-un-film/

 12. Cu alte cuvinte, MAE spune ca actuala legislatie nu permite acomodarea unui cadru de exprimare pentru intreaga diaspora. Un vot trebuie sa aibe doua caracteristici: sa fie liber, universal. Altfel, avem democratie originala. Pacat, votul diasporei are un caracter mai liber decat cel al populatiei din tara, supusa unor presiuni economice, mediatice si politice de catre un guvern, in esenta, corupt. Iar in forma – mitocan.
  P.S. Faptul ca tinerii par sa se fi trezit ca GIOP le trage tara de sub picioare este cea mai buna veste a ultimilor 20 de ani.

 13. Candidatul la postul de președinte Victor Ponta continuă să fugă de orice dezbatere publică și directă cu contracandidatul său, tactica pe care a urmat-o de altfel încă din turul I. Atunci s-a și lăudat cu asta, într-unul din rarele sale momente de candoare superficială, pe care l-a denunțat imediat. Fuga asta e evidentă pentru oricine care nu e capturat sau parte a mașinii de propagandă a candidatului-premier. E o situație fără precedent(…)
  Campania Ponta este făcută după tipicul guvernării Ponta: o imensă și extrem de costisitoare operațiune de imagine, compusă în principal din minciuni de toate felurile și mărimile. Mutatis-mutandis, este echivalentul unei bule economice: un balon umflat cu mulți bani, în covârșitoarea lor majoritate publici, care a pierdut aproape complet legătura cu realitatea(…)

  http://www.contributors.ro/editorial/de-ce-fuge-victor-ponta-de-dezbaterea-cu-klaus-iohannis/

 14. Povestea unui om lenes ….versiunea 2014 ,Botosani. 🙂
  „Unii dintre botoşănenii care ar putea primi lemne gratuit de la primărie le refuză pe motiv că sunt prea gros tăiate, nu sunt despicate, sau nu sunt lăsate în curte. Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA), a declarat că muncitorii DSPSA s-au confruntat cu astfel de cazuri. „Am strâns o cantitate impresionantă de lemne, aproape blocând depozitul nostru de la Trei coline şi am început, de câteva sătpămâni, furnizarea materialului lemnos. În pofida acestui aspect, am întâlnit speţe când am fost refuzaţi pe motiv că lemnele sunt prea gros tăiate, că nu le-am dus în curte, nu le-am pus în şopron. Aceste lucruri nu le putem face, pentru că nu putem presta servicii în sensul în care să le punem şi lemnele pe foc,a spus Eugen Turcanu. ”

  http://www.monitorulbt.ro/Stiri/Ultima%20ora/2014-10-22/LOCAL%3A+Saraci,+dar+comozi+-+unii+botosaneni+refuza+lemnele+date+gratuit+de+primarie.html

 15. „Regulile nu se schimba in timpul jocului”
  Acesta este leitmotivul enuntat de Melescanu,dar si de alte tromete ce apar pe la televiziuni,atunci cind se motiveaza imposibilitatea deschiderii unor noi sectii de votare..

  O problema de organizare constituie regula??
  Reaua intentie si neglijenta constituie reguli??

  Ca sa imbunatatesti buna desfasurare a unei actiuni in vederea exercitarii unui drept constitutional este incalcare a unor reguli??Ce Timpit a definit asta??Cu atit mai mult cu cit este statuata exceptia care face derogarea de la JOC./
  Hai vreau sa aud cum poate influenta decizia de vot marirea numarului de sectii???

  O droaie de juristi sunt platiti din taxe si impozite in ministere,in Parlamentul Romaniei,la Avocatul poporului,la BEC,la draku si laku…si se face atita tergiversare intentionata axata doar pe dezinformare ..ca Legea nu permite???
  Uite ca au fost posibile doua incalcari de la reguli si asta pot fi apreciate ca fiind asa.
  Una: s-a hotarit o data a scrutinului ce contravine regulilor legale si s-a admis.
  Doi.S-au desfiintat sectiile speciale de vot pentru liste suplimentare ,cu permisiunea de a se vota la orice sectie de votare de pe teritoriul tarii,indiferent de unde ai domiciliul.
  Si s-a admis.
  Cum se poate influenta rezultatul votului ,cu ce consecinte si cum se poate frauda mai usor este clar ,pentru oricine stie ce inseamna reguli de joc.

  Dar,ca sa oferi conditii pentru desfasurarea corecta ,legala a exercitarii dreptului de vot ,aceasta masura,de marire a n umarului de sectii de votare nu are nici o putere de influentare a unei alegeri,nu este parte a fondului ,ea este doar una organizatorica si apartine exclusiv deciizional guvernului. care asigura fonduri si logistica.
  Putem invinui guvernul Romaniei de rea credinta ,sabotaj si incalcarea Constitutiei,deoarece deturneaza scopul organizatoric spre reguli de joc …inexistente la aceasta stare de exceptie ….

  • „Mai mult, guvernul Ponta a doborât toate recordurile în materia emiterii de ordonanţe de urgenţă. România Liberă a calculat că, până la mijlocul acestui an, actualul executiv ajunsese la 250 de ordonanţe de urgenţă, mai mult ca orice alt guvern din ultimii 25 de ani – şi, cu această cifră, a atins un ritm halucinant de o ordonanţă de urgenţă la fiecare 72 de ore.”

   http://www.petreanu.ro/2014/11/11/ce-ar-putea-face-dl-ponta-ca-sa-rezolve-problema-votului-in-strainatate-dar-nu-vrea/

   • Asta dovedeste ca Liderul PSD ajuns premier ,fiind deputat si emitind OUG pe banda rulanta incalca dispozitiile constitutionale cu privire cazurile de URGENTA in emiterea OUG.adica guverneaza pe propriile lui „legi”,care se transforma in legi sau nu sunt contestate de o majoritate parlamentara obedienta politic.

    O forma de abuz continuuat ..iar daca complectam functiile si cu aceea de candidat prezidential..avem imaginea unui grav abuz institutional ,cu favorizare de ordin personal.

    In ce tara s-a mai vazut asa ceva??Avem in fata portretul unui dictator..

 16. Na belea :mrgreen:
  DNA s-a autosesizat si il cerceteaza pe Mircea Govor, seful PSD Satu Mare, dupa aparitia inregistrarilor din sedinta in care ii ameninta pe primari, directorii de scoli si de institutii deconcentrate (HotNews)

 17. gestul cu gäinile , este un gest barbar, cum rämane cu ortodoxia ?

 18. O SÄ RADÄ TOT MAPAMONDUL DE HAITA ROSIE

  DIN PÄCATE ASTA O SÄ FACÄ SI CU ROMANII PSD.

 19. DECE PRICOPIE NU A FOST DEMIS???
  ACEST PUI DE VULPE ;DECE NU ESTE DEMIS???
  CE A FÄCUT CU ABECEDARELE ESTE O PORCÄRIE:???
  ARUNCÄ BANI PE PROSTII ; MITÄ; ESCURSII; DAR COPII ????

  DECE TAC PÄRINTZII COPIILOR?????????????

 20. Melescanu, o coadä de topor, un securist in misiuni

 21. Daca trebuia sa faca o favoare vreunui coleg de pesede, Galacticul Tonta nu ezita sa dea o OUG in cinspe minute, daca e vorba de niscai „reguli” ca sa se suplimenteze casutele de vot in diaspora nici macar nu stie ce a aia o OUG.
  Oricum, avem o buna radiografie a conceptului pesede despre democratie. Vacante la studenti, pomeni electorale cu nemiluita, amenintari cu datul afara la directori de scoli. Dar cea mai buna e aia lu madama grevista foamei, acum senatoare: „de ce sa rabdam un prezident votat de altii?”. Eu le propun la astia sa infiinteze republica pesede unde este permanent un singur partid si un singur catindat care are mereu dreptate, asa nu se mai ivesc nemultumiri de genul „eu nu vreau pe ala prezident ca eu l-am votat pe alalant”.

  • face ce vrea vagabondul

  • Aha.
   Constatam ca ne aflam la o grava incalcare a dreptu;ui de vot.A motivatiei sale exprimate de constitutie.
   PSD-ul lui Ponta a eliminat votul liber exprimat si consimtit,inloc uind cu varii procedee si metode ,fie mita,fie santaj,fie pomeni.Mai nou prin incitarea religioasa practicata de Biserica ortodoxa care a intrat in Politica in numele lui Ponta,ignorind cuvintul Domnului.
   M-a sunat cineva din Fagaras care mi-a spus ca PSD-ul a impartit curcani la toti nevoiasii din zonele periferice in special tigani..

   Sa ne asteptam la un adevarat ATAC impotriva statului de drept..pentru ca nu se vor da in laturi de la orice mod de a cistiga voturi, indiferent cum sau ce vor risca si pune la bataie.. vor frauda,vor fura,vor impiedica sa sa voteze corect si legitim..

 22. Mandru ca esti roman si ortodox ? Pai Galaxie ,mandria asta tine pana pe la bunici sau strabunici ,nu? Tot asa si Hitler propavaduia superioritatea rasei din care pretindea ca se trage,ajungandu-se sa se demonstreze ca avea rude evrei si chiar negrii?
  O sa te faci si tu de kkt cu pretentiile tale de „arian” ,diliule !

 23. Johannis pe Facebook :
  ,, Până astăzi, Victor Ponta m-a evitat cu succes. Nu a existat o dezbatere publică, nu există niciun semn că s-ar dori o discuție pe această temă. În concluzie, las orgoliile mele deoparte și ne vedem la ora 20:00 la Realitatea TV într-o dezbatere televizată!”

 24. Ponta vrea UNITATE???
  Cine cu cine??Sa o creada el si toti mardeiasii lui timpiti si zelosi ca eu si altii ca mine vor fi vreodata de acord cu comunistii..cu ciuma rosie,cu mafiotii si infractorii ,cu hotii si jefuitorii…

 25. – Johannis si-a anuntat participarea in ultima clipa. Daca vvponta s-a pregatit pt vreun „monolog”, nu i-a iesit.
  – Prezentatorii Realitatea se cam umfla-n pene…Si vorbesc muult, mult

 26. pontalaul baga gargara

 27. Greu de urmarit dezbaterea – trebe sa-l ascult si pe vvp si n-am decat doo lamai in casa.

 28. N-au limita de timp pt raspuns – nu-i ok.

 29. mitomanul pälävrägeste, le amestecä nu are nici o noimä,
  el pare a fi emotzionat

 30. a apärut comunista cu veninul.

 31. KJ: „d-le ponta, dumneavoastra trebuia sa demisionati, nu corlatean”

 32. ponta plagiatorul mitoman, unul prin cu matza in sac,
  limbaj nu de lemn, ce consomolist din vechea gardä.

 33. si vvp vorbeste, vorbeste, vorbeste…
  „Formatul” dezbaterii se anunta a fi un mare rahat.
  Nu inteleg de ce vorbeste vvp pe timpul lui Johannis.

 34. Intr.: de ce nu a dat OUG?
  Rasp.: bla, bla, bla…si Basescu…bla, bla, bla…Basescu

 35. mie nu mi se pare stäpan pe situatzie
  mitomanul este un papagal, nu rämane la subiect.
  obraznic si aläturi cu drumul.

 36. MULTZUMESC !!
  PLAGIATORUL VAGABOND, este arogant si mojic
  mojicie de contzopist comunist, un gunoi.
  cand nu stie ce sä zicä, aruncä o mägärie

 37. sper ca moldovenii sä nu fie lasi, sä nu-l
  voteze pe mitomanul plagiator.
  este un caine agresiv si prost crescut, UN MAIDANEZ

 38. Eu nu urmaresc dezbaterea; motive intemeiate: nu ma atrage niciunul.
  Dar cind mai vad si asemenea fofilari, lipsa de curaj si imbecilitate, ma gindesc ce parfum sa pun pe batista ca sa-l pot vota pe klaus:
  „Ora 20:56 Ponta ii pune o intrebare delicata lui Iohannis: A fost lovitura de stat in vara lui 2012 sau nu, ca am vazut ca ati avut declaratii contradictorii pe aceasta tema? Iohannis se lanseaza intr-un raspuns paralel cu intrebarea, Ponta revine cu intrebarea, dar vine momentul izbavitor: pauza publicitara anuntata de Rares Bogdan. Ponta insista cu intrebarea, Rares Bogdan insista cu pauza publicitara si promite ca Iohannis va raspunde dupa pauza. Iohannis a scapat citeva minute de un raspuns dificil.”

  Nu stiu ce va raspunde, dar daca nu se va purifica cu un „am fost un dobitoc”, e un escroc.

 39. dacä nu recunoaste pierde

 40. Percept bomba! Sa nu furi. Sa nu minti. Cum respiri.

 41. Intrebarea pusă de Ponta lui Johannis tocmai asta urmărea: să-i demobilizeze pe votanţii băsişti sau pe cei din structurile pnl care-l sprijină pe acesta, asta în funcţie de răspuns. Cum Johannis are nevoie ca de aer de ambele segmente pentru a putea càştiga, eu cred că a procedat corect.
  Răspunsul sincer al acestuia îl putem identifica din poziţia acestuia faţă de statul de drept, justiţie şi democraţie.

  • @ florin,
   este parerea ta.
   Eu nu pot avea incredere in cineva care ma minte. In fata.
   Caci ma minte ca sa ajunga la putere si nu am convingerea ca nu va continua sa minta.
   Bine, votul il dau, dar cu scirba.
   Ma voi amagi ca am votat doar anti Ponta 😛

 42. Ia te uita ce aflu acum la B1.

  De fapt in diaspora nu exista decit o singura sectie de vot cu nr.48 care are PUNCTE DE LUCRU nu sectii de vot ..si n imic nu ar fi impiedicat sa se mareasca numarul punctleor de lucru..
  Ati auzit precizarea asta spusa de cineva PUBLIC???
  Mama lor de ticalosi…

 43. Si ca să fim corecţi pănă la capăt, adevăraţii pucişti au fost alţii. Johannis, la acea dată preşedinte al FDGR, i-a acordat mandat reprezentatului acestui partid în Parlament să voteze suspendarea. Deci, 1 vot din 480!
  Motivul: TB i-a racolat primarul de Mediaş (Thelmann) din FDGR în PDL.

  • Cum adica sa fim corecti pina la capat? care capat?
   – la care 480?
   – cind l-a „racolat” Basescu pe primar in PDL?
   – pentru asta a vrut sa-l demita pe pirat? atit de mic la suflet este?
   dle @ florin,
   cind vrei sa ascunzi o magarie te afunzi si mai adinc in ea, nu te speli 😛

 44. Iohannis al nostru este un comunicator extrem de slab.Pina aici merge.E comunicator slab dar bine pregatit ca orice neamt.
  Din nefericire nu este asa.Asta seara a demonstrat ca lucrul bine facut nu este chiar atit de bine facut.
  Nu este admisibil sa nu ai o opinie clara in privinta atitudinii tale fata de puciul din 2012.
  Nu este admisibil sa vorbesti despre problemele romanilor din diaspora si tu sa nu fi intrat in contact nici macar cu romanii din Moldova.
  O sa votam Iohannis pentru ca nu avem alternativa dar nu va iluzionați ca veti vota lucrul bine facut.

  • Asta e si temerea mea: vom avea doar un presedinte gospodar fara gospodarie, caci ea e a guvernului, si nu vom avea un politician la Cotroceni.
   Un guvern cu plagiatorul prim sinistru e sinistru pentru un presedinte papa-lapte.
   NB,
   pina si DEX online are sloganul „Votați Iohannis pe 16 noiembrie 2014!”
   😛

 45. Victor, între K.J, primarul de Mediaş şi TB era o relaţie strănsă pànă la acea dată. De altfel, TB făcea dese vizite ne-publice la Sibiu şi Mediaş şi a fost decorat cu medalia ,,Cetăţean de onoare al oraşului Sibiu”.
  Thelmann nu a migrat la PDL la insistenţele unui Blaga, Flutur sau cum s-o numii.
  480 era numărul parlamentarilor la acea dată (iulie 2012). Numai din decembrie s-au înmulţit la aproape 600.

  • @ florin,
   ce spui tu sint amanunte nesemnificative, mai ales daca lasi de inteles ca Iohannis s-a razbunat pe Basescu pentru ca i-ar si racolat un primar; esti constient de ceea ce spui?
   Eu vorbesc despre Iohannis cel nesincer, care vrea sa ajunga presedinte; pai nu realizeaza ca odata ajuns i se poate intimpla la fel ca piratului?

 46. Politician de acvariu, Ponta este obisnuit cu confruntatile cu iesmeni, dar ar capota rapid in fata unui adversar redutabil. Lipsa de experienta a lui KI in fata camerelor l-a privat de un KO pe care l-ar fi putut obtine in primul sfert de ora: atunci cand un bine plasat raspuns scurt al lui KI l-a adus pe Ponta in postura de a-si pierde cumpatul si de a ataca cu o arma sinucigasa: mitocania. Poate data viitoare KI nu va mai pierde ocazia, Ponta are atatea puncte slabe ca nu pot fi aparate.
  Victoria lui Ponta va slabi pozitia Ro pe scena internationala, toate slabiciunile lui Ponta devenind asociate cu Ro: minciuna, puciul, plagiatul, caviarul, amnistia, A3, Kondiakov, Adrian Severin, N0049, votul fractionar al diasporei, petrolul din MNLR,…
  Concluzia mea: Ro nu poate coabita cu un Ponta presedinte. De fapt, nu va putea nici supravietui. In lumea civilizata, desigur.

  • Doamne fereste sa ajunga vreodata Ponta negociatorul Ro in vreun diferend cu Ru! (negociator zic, nu negutator). Mai avem mult de descoperit…din ce e acoperit.

 47. ce tara trista!
  … am comutat pe filme

 48. ‘Neata!

  Fuse si se duse si „dezbaterea” (prima? o sa mai fie? daca da, Johannis ar avea nevoie macar de…alta echipa)
  Problema lui KJ este ca ar fi trebuit sa convinga nehotaratii. Ma rog, ar putea sa mai obtina voturi anti-vvp.
  La inceputul emisiunii a reusit sa-l „destabilizeze” pe mitomanul mitocan.
  Pacat ca nu a continuat asa. Johannis are „puncte slabe”, dar vvp are mult mai multe si asta il face vulnerabil. Dar trebuie sa i le si cunosti bine si sa le si „abordezi”. Cu…”sete”.
  Nu mai zic…

  vvp ramane pe locul 1, detasat, la categoria cel mai mare (si gretos) pericol …prezidential.

  Aseara mi s-a facut dor de Basescu…

  • @Mih
   Ma asteptam de la doamna Lavinia Sandru sa stie care este deosebirea dintre presedintele Romaniei si presedintele romanilor.
   Dupa mine nici Johannis nici gaspadin Tonta nu sunt buni de nici o ceapa degerata. 😀

   • Dorian,

    Nu doar Sandru nu face deosebirea asta…
    Am vazut-o doar cand i-a adresat „o intrebare” mitomanului, adica i-a cerut un „mesaj” pt romanii din Moldova. Avea asa un zambet servil-gretos…

    In privinta celor doi prezidentiabili…astia sunt, intre astia e de „ales”. vvponta ramane dpmv cel mai de respins (eu n-am alt criteriu, n-am alta motivatie).

    • Si apropo de Rep. Moldova: e un mare minus pt KJ ca nu a fost in campanie acolo. Dar putea sa „pareze” vorbind despre „pactul” facut de vvp cu un partid moldovenesc care are, la randul sau, un pact cu partidul lui putin.

 49. KJ putea sa respinga subiectele care au avut legatura cu guvernarea si nu cu atributiile presedintelui. Asa ar fi facut inutila „recuzita” cu care a venit vvponta.
  Si ar mai fi trebuit, poate, sa se identifice si sa-si asume mai putin din ce a insemnat PNL ca parte a USL (el devenind membru si lider liberal de putina vreme). Era loc de „eschive”, ca sa nu primeasca drept in fata subiecte ca „2012”, „Vosganian”, „Chioariu” etc. In privinta puciului, era loc de o „delimitare” mai soft macar, daca de „am fost un bou”, de un „mea culpa” n-a fost capabil.

  • Ioannis este un strateg prost si are o echipa de campanie dezastroasa.Absolut dezastroasa.Iohannis trebuia sa vina cu un vraf de cifre (cum face si Basescu) si sa cunoasca puncrtele slabe ale lui Ponta.
   Pentru mine Iohannis a venit pregatit pentru o sueta nu pentru un meci.

   • Tucu2,
    Foarte de acord cu ce spui. Echipa de campanie e fff importanta si cea a lui Johannis s-a dovedit intr-adevar fff slaba.
    Johannis are un plus pe prestatia „civilizata” vs mitocanie de derbedeu de cartier, dar nu stiu cat reuseste plusul asta sa scoata nehotaratii din casa…
    Johannis & Co echipa au mizat cam mult, arogant, superficial (si riscul cel mare e sa se adauge, „ineficient”) pe acest plus care nu aduce, in confruntarea cu adversarul, consistenta si „contondenta” necesare unui mesaj de „larg” impact la public.

 50. Buna dimineata,

  Am vazut dezbaterea de aseara, recunosc pe sarite. Dupa cum am povestit de multe ori, eu votez la turul II contra PSD. N-am empatii deosebite cu cel propus de ACL., Iohannis. L-as fi preferat pe Predoiu, candidatul ACL.

  Totusi, aseara din cat am vazut (sa zic vreo 3 sferturi, pe sarite) impresia pe care mi-a lasat dezbaterea a fost cam asa:

  1. O susanea si aia prost pregatita de organizatori, o susanea din care partea leului la impartirea beneficiilor susanelei trebuia sa revina organizatorilor (pct.reiting) si lui Ponta.
  Nu s-au stabilit din start minime reguli, de ex. – cat vorbeste un candidat, celalalt sa taca – astfel incat fiecare candidat sa aiba timp egal pentru a-si expune ideile.
  TOTALA LIPSA DE PROFESIONALISM – oragnizarea dezbaterii de aseara. Ca s-a facut cu intentie ori din nestiinta, nu mai conteaza. Cee a iesit a fost in perceptia mea o susanea .

  2. O diferenta enorma intre cei doi candidat de DECENTA. Iohannis din pct.meu de vedere a fost decent („taxata” de haznalistii-analizatorii neamului care trebuie musai sa ne traduca ce vedem fiecare cu ochii nostri) drept slabiciune ori nepregatire. In opinia lor DECENTA este ori lipsa de pregatire ori slabiciune. Mimic mai fals, cred eu.

  3. Ponta lipsit de minima decenta: grobian si fanfaron. Intrerupea incontinuu, fiind lasat nepermis de moderator sa vorbeasca peste interlocutor, ricare ar fi fost acesta X ori Y – nu analizam simpatiile ori antipatiile noastre – ci standarde profesionale musai necesare profesiei de jurnalist – asta daca admitem ca este totusi o profesie si jurnalismul asta. Or, daca exista incapacitatea de a de a te incadra (jurnalist fiind) unor stricte standarde profesionale, atunci macar subordoneaza-te celor morale. N-a fost sa fie !!!

  4. Ponta, ca de obicei mintea de stingea. Vezi „traducerea” in stil pontist a declaratiei FMI. De remarcat interventia Denisei Rifai care s-a straduit sa demonteze mincinoasa traducere pontista.

  5. Ceea ce haznalistii neamului ne traduc noua drept o temeinica pregatire (lasand la o parte faptul incalificabil ca in cadrul susanelei NU s-au pus cele mai multe intrebari legate de atributiile constitutionale ale unui Presedinte de Stat ci de cele ale unui Premier) asadar in opinia mea acea temeinica pregatire a constat in niste cifre insiruite fara rost temeinic ale unui Premier in functie, cifre pe care oricum un candidat din opozitie la functia de Presedinte, subliniez, NU de Premier, nici n-avea rost sa le stie pe dinafara. De altfel dupa cum bine s-a vazut, nici plagiatorul neamului nu le stia, ci ii erau „suflate” de cele fituici. La aceasta insiruire anosta de cifre pe care oricum nu avea cum sa le controleze nimeni in timp real, moderatorul trebuia sa ia atitudine. Neluind atitudine o mare parte din emisiune a parut de fapt o propaganda desantata PSD-Ponta.

  Cu ” buna stiinta” ori neprofesionalism haznalistii neamului s-au grabit sa ne traduca cum ca Ponta ar fi punctat. Nimic mai fals, in opinia mea. O fi punctat domnilor jurnalisti si stimati copaceni daca dezbaterea ar fi fost pentru alegerea Premierului. Or ce s-a intamplat aseara a fost de fapt o escamotare a problemelor reale pe care trebuie sa le prezinte natiunii sale, un candidat la Presedentie.

  6. Stiu ca de aici incolo voi starni mari controverse.
  Intrebarea capcana pe care in opinia mea Iohannis a parat-o (chit ca nici mie nu-mi place) aceea cu anul 2012 a fost pentru a-l lega de Presedintele Basescu, ” vedeti ca este omul lui Basescu ” ar fi urlat ei pe toate posturile TV vezi Doamne, de stiri. Or, stimati copaceni, ca vrem, ca nu vrem, desi noi suntem TOTI mari admiratori ai Presedintelui, totusi trebuie sa recunoastem cu multa amaraciune, ca Traian Basescu (cu multa tristete si revolta totodata) spun NU mai are sprijin popular masiv. Or stimati copaceni nu votam numai NOI voteaza multi romani.
  Sper ca istoria sa-i aloce acestui mare OM de stat, meritul cuvenit. . Sper dar mari asteptari n-am de la istoricii contemporani. Ceea ce spun eu cu multa tristete este un adevar. E la latitudinea noastra daca tinem cont de el ori NU.
  Stiu ca sunt principii peste care nu se poate trece. Stiu si sunt de acord cu voi. Totusi exista si celalalt adevar pe care l-am enuntat mai sus. Greu !!!

  In sfarsit epilog la lunga-mi postare pentru care imi cer mii de scuze (am comprima-o) cat am putut. Mai putin n-a fost sa-mi iasa.

  Epilog.

  Eu sa fiu Iohannis, n-as mai participa la nicio emisiune la niciun post de stiri. Fie ce-o fi.
  Uneori ma gandesc ca e mai bine sa iasa Ponta presedinte sa se duca odata si odata dracului in negura istoriei gasca asta de talhari care este pesedeaua. Pentru ca la anul toate pomenile facute in aceste zile de Ponta vor gripa economia romaneasca si indiferent cat se vor strofoca marii haznalisti ai neamului…SA TACA, tot bizonul o va simti pe buzunarul lui. Uneori imi doresc sa fie singuri la butoane, sa se vada odata si odata ce hram poarta acesti vanzatori de iluzii si de tara.

  Motive pentru care nu as mai participa sa fiu Iohannis :

  – pentru ca toate posturile de stiri ii sunt net ostile, pe fata, fara vreo jena oarecare;

  – pentru ca in proportie de 99 % angajatii acestor posturi de stiri sunt FOARTE SLAB PREGATITI in aceasta meserie, ori sunt amorali;

  – pentru ca emisiunea de aseara asa cum s-a desfasurat ea, a dat dreptate celor care spuneau (nu este vorba numai de Iohannis) ca o asemenea dezbatere se pregateste minutios. Cu mult profesionalism, cu multa truda si mai ales seriozitate. Elemente strict necesare pentru organizarea unui astfel de eveniment.

  Altminteri vom trai din susanea in susanea unde impostura, grobiansimul si minciuna vor fi elementele constitutive de baza. Iar viata noastra va fi mereu si mereu o susanea

  p.s.
  Poate vom analiza fara simpatii, dusmanii, regrete, amaraciuni, poate, ca oameni suntem si noi, ca n-om fi ingeri neprihaiti. Sau suntem 😛

 51. help ! Imi zboara textele, incerc de la alt calculator

 52. In sfarsit mi-a luat-o. Sunt oricum pe alt calculator.

 53. Scuzati-mi lungimea textului dar am asta am simtit, asta am spus.

 54. Daca are timp vreun admin sa-mi trimeata si mie un email sa -mi spuna ce se intampla dar mai ales ce sa faca, pentru ca de pe calc. pe care eu scriu mereu si pe care il folosesc nu mai pot posta la Copac.
  Naiba stie de ce. De atatia ani de sambata incoace este prima data cand mi se intampla asa ceva.
  Multumesc anticipat.

 55. Adicatelea sa rog pe cineva sa-mi faca ce trebuie facut pentru la mine slabe speranta 😦 iar eu m-am obisnuit cu ala de la purtator.

 56. Ies acum de pe acest calc. pe care trebuie sa-l las la treaba lui,

  Filadel, unde este ?
  Stiti ceva de el ?

 57. Mihaela,

  Am scos din spam o parte din comentarii (cele propriu-zise), o alta (apeluri pt scoatere din spam) am sters-o, nu stiu daca e suficient.
  De ce au ajuns comenturile in spam, iar nu stiu…
  Poate ne ajuta ceilalti Admini.

  • Inca nu-i ok, ca si pe asta l-am scos din…spam 🙄
   Mihaela, pana o sa remedieze cineva priceput problema, eu o sa intru periodic sa scot comentariile din spam.

 58. Mih,

  Da, m-am mutat si vad ca iar nu mai imi ia nimic de pe calculatorul meu, mica mea minune.

  Oricum poate se indura Filadel sau cine o stii sa-mi scrie pe mail, daca are timp si doreste iar eu sa apelez la un tanar care are „obligatii” fata de mine, daca intelegi ce vreau sa spun ;P.

  Nu-l mai scoate pe aceste de la spam, sau cum crezi tu. Poate se indura Filadel de umila mea persoana si apasatoarea mea nestiinta intr-ale calc.

  Mih,
  Te rog mult lasa numai unul din texte. Oricum sunt identice. Si unul si era era prea lung. Sa mai mai fie pus si de doua ori… ma ia cu rusine mare 🙂

  Cu multe multumiri.

 59. Multumesc mult Mih.

  Te anunt ca azi am o zi foarte incarcata si nu o sa mai scriu. Poate te uiti si pentru altii or mai pati-o si ei, nu stiu, ce sa zic. De maine incolo sa te uiti mai des mai ales in prima parte a zilei.

  Pe celalalt calc. sta fata care lucreaza la el si desi este tot al meu imi este jena s-o deranjez, plus ca despre gandurile mele nu vreau sa afle mai nimeni din preajma mea. Ma simt mai apropiata de voi, persoane virtuale, decat de persoanale reale din viata mea.

  Mereu cu aceeasi stima chiar daca uneori gandim diferit. Nazuintele sunt aceleasi. Eu tot astept zia cand ne vom intalni la Bucuresti. Tu, eu, Dora, Theo si Luminita. Asta pentru ca cate-s toatele sunt sigura ca avem aceleasi nazuinte.

 60. Mihaela,

  Acum am reusit sa citesc comentariul tau despre „dezbaterea” de aseara.
  Este un punct de vedere cu care rezonez poate nu chiar 100%, dar vreo 99%, 99% +, da.
  In privinta lui 2012, KJ ar fi putut avea o abordare mai apropiata de realitate si adevar, fara implicarea „personajului” Basescu (si riscului de care, indreptatit, pomenesti), fiind vorba in fond, despre atacurile USL nu la persoana presedintelui, ci la statul de drept si institutiile acestuia.

 61. bunä,
  Ponta este un vagabond de ultima spetzä, agresiv, mizerabil si mitocan de golan parvenit. cand nu plagiazä ,citeste dupä fitzuici.

  • Theo,

   La mitocanii de derbedeu obraznic si MINCIUNI se descurca pe…”muschii” si „talentul” lui (cu conditia sa fie si „gasca” prin preajma).

 62. Ponta; nu trebuie sä ajungä la conducerea tzärii

 63. MITOMANUL SE LAUDÄ CU D-NA kÖVESI

 64. PRESEDINTELE BÄSESCU A SUSTZINUT-O PE KÖVESI:
  el golanul agresiv la adus pe Nitzu.-nup

 65. „dreptul la vot a fiecärui cetätzean, este garantat prin constitutzie”

  „asta e o lozincä” pt. aceast räspuns, Ponta nu trebuie sä ajungä
  prtesedinte.
  deci drepturile cetätzenilor- sunt lozinci????

  AZI TREBUIE TOTZI DIN ACL, sä-l toace pe inpertinent.

 66. acum se poate vedea, omul politic Bäsescu, este unicat

  cat vor regreta romanii, cä nu l-au sustzinut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s