Saptamana neagra

Azi e 16 decembrie. 16 decembrie 2014.
In 16 decembrie 1989 incepea marea ciufuleala.
„16-22”
O saptamana grea ca moartea.

S-au scurs 25 de ani.
Un sfert de secol.

Viq

Reclame

105 responses to “Saptamana neagra

 1. 25 de ani… si voi tot prosti si cu k.u.ru. pe tv ati ramas ! coborati naibilui din copac babalacilor ! surpriza , veti vedea si oamenii vii pe strada mumiilor !

  • @smurd
   Nu te contrazic amice sunt inca vii.
   Traiesc cu grija zilei de maine si rugandu-se la Dumnezeu sa-l mai tina pe ala acolo in slujba.
   Traiasca internetul ca asfel nu pot sa imi vad familia decat virtual!

  • Esti o infectie pe acest blog. De limbaj. Cel putin. Si nu dovedesti prin postarile tale decat o formidabila (si se pare, incurabila) lipsa de respect de sine. Restul de aici ti se trage.

   • ===========================
    Buboiul fistulizeaza si are damf de anaerobi…

    • @smurd
     Au cazut helicopterele SMURD chiar cand domnia ta avea nevoie de unul.
     Mare pacat,pacat mare!
     Ce dracu tot scri acolo?Te-am citit pe e-mail.

     • =======================
      Pt invective, dispari.
      Pt lectie, fa un rezumat, sau da un link.

     • @smurd
      Las-o ba ca merge asa!
      Cand nu ai a spune ceva pe subiect te legi de orice altceva numai si numai sa enervezi.Crezand ca iti dau dreptate si poate,poate ma voi alinia la directivele de partid.
      Amice nu mai lupta cu morile de vant!Nu mai fa pe viteazul din spatele monitorului!Asa cum noi nu putem convinge pe ai vostri ca sistemul pe care-l apara cu inversunare nu este bun(dovedit),nici invers nu se poate.
      Lasa-ne si te du!(esti liber sa te duci si la origini)

 2. Cateva momente care au precedat ziua de 16 decembrie si pe cele care au urmat:

  23 noiembrie
  În timpul Congresului al XIV-lea al PCR, Muncitorii din schimbul I de la Uzinele Mecanice din Timişoara au încercat organizarea unei revolte împotriva regimului comunist. Mişcarea lor a fost înăbuşită de către organele de Securitate.
  14 decembrie
  Piaţa Unirii din Iaşi a fost împânzită de Armată şi organele de Securitate şi Miliţie. Au fost convocate adunări generale de partid în toate instituţiile. În această zi şi în următoarele au fost arestaţi liderii mişcării anticomuniste din oraş, intitulată „Frontul Popular Român”: scriitorul Cassian Maria Spiridon, profesorul universitar Ştefan Prutianu, inginerul Vasile Vicol, scriitorul Aurel Ştefanachi, inginerul Ionel Săcăleanu şi juristul Valentin Odobescu. Aceştia au pus în circulaţie fluturaşi prin care chemau populaţia să vină în Piaţa Unirii în data de 14 decembrie, ora 16, pentru a protesta împotriva regimului comunist şi a condiţiilor grele de viaţă.
  15 decembrie
  La Timişoara, în Piaţa Maria de pe strada Timotei Cipariu, încep să se adune enoriaşi ai Bisericii Reformate pentru a protesta împotriva deciziei de evacuare a pastorului László Tökés. Rândurile lor se îngroaşă cu timişoreni de altă religie. Manifestanţii încep să strige „libertate, libertate”. Autorităţile locale împreună cu un comitet al protestatarilor au purtat un dialog cu pastorul, spre a soluţiona problema. Spre miezul nopţii, manifestanţii au fost împrăştiaţi de organele de Securitate.

  http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/Cronologia_Revolu%C5%A3iei_din_Decembrie_1989

 3. Guvernul Ponta 4 a inceput pentru natiune cu 4 morti (probabil sacrificiul de rigoare la incoronare)
  Ziua de astazi a inceput pentru copaceni cu un cretin-@smurd- probabil pentru a nu ne lasa sa credem ca cretinismul este in regres .
  Reveniti va tovarasi copaceni.
  Din 16 noiembrie si pina acum nu s a schimbat nimic.

  • ,,Guvernul Ponta 4 a inceput pentru natiune cu 4 morti (probabil sacrificiul de rigoare la incoronare)”
   Asta este ,din punctul meu de vedere ceva urat ;sa folosesti o tragedie tot in scopuri politice 😦 Sub toate guvernele au cazut, din nefericire, avioane si elicoptere si nimeni nu a comentat asa.(eu cel putin,nu as putea-o face )

   • @Loda,

    Poate ti se pare nepotrivit comentariul lui Tucu2. Depinde totusi in ce „registru” il citesti. Unele evenimente pot capata valoare de simbol si nu e ceva chiar atat de blamabil pe cat poate sa para: niste balbe cel putin, au fost ieri la Constanta…
    In fond, semnele de intrebare si mai ales neincrederea intr-un sistem – Sistemul National de Management al Situatilor de Urgenta (care nu dovedeste ca este pus la punct asa cum trebuie) si in cei responsabili, sunt indreptatite (cred ca de aici pleaca in buna parte comentariul de mai sus)
    Dupa tragedia din Apuseni, se pare ca sistemul care nu a functionat atunci (indolenta si incompetenta celor care au responsabilitati in asemenea situatii, in frunte cu PM si guvernantii s-au vazut) nu a functionat nici acum (cel putin, nu asa cum ar trebui).
    ……………………………………………………………………………………
    Un aspect: Iulian Cretu, director in cadrul ARSVOM, a aflat despre accident (si s-a autosesizat imediat) … de la televizor (!?) :
    Reprezentantii Agentiei Romane de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) spun ca daca ar fi fost anuntati despre prabusirea elicopterului SMURD ar fi putut ajunge la locul tragediei in cel mult zece minute, pentru ca aveau o salupa pe lacul Siutghiol, in apropierea locului tragediei (…)
    „Suntem arondati la serviciul de urgenta 112, dar pe parte maritima, prin Centrul Maritim de Coordonare. Daca 112 ne-ar fi anuntat pe noi, in 5, maxim 10 minute, eram in zona. Dar noi nu am fost anuntati. Nimeni nu si-a imaginat ca noi, fiind agentie de salvare pe mare, avem o salupa si pe lac. (…) De unde se afla salupa, puteam ajunge in maximum 10 minute in zona’, a mai spus Cretu, precizind ca imediat dupa ce a aflat despre accident a sunat la Capitania Mamaia, dar nu i-a raspuns nimeni.
    (HotNews)

    • E parerea mea, nu trebuie neaparat sa fie considerata indreptatita si de altcineva.De acord ca este posibil sa fi fost si balbe ,eu astept, inainte de a comenta sa aflu mai multe ,nu dau cecuri in alb si absolv, dar nu fac ,inca, nici rechizitorii.Repet, asupra acestei tagedii inca nu pot sa ma pronunt ,m-a deranjat insa procedul si daca m-a deranjat am spus-o.

     • Buna, Loda.

      Mih are mult mai multa dreptate decat pare.
      „Balbele” sunt crime in situatii de acest gen si la nivelele despre care vorbim.
      Responsabilitatea este uriasa iar chiar si o simpla ezitare este condamnabila.
      Viata unor oameni depinde de asta.
      As zice sa ma crezi, chiar stiu ce spun.

     • Viq draga, dar nu am contrazis-o pe Mih !

     • My bad !
      Impresia, bat-o vina !

      Intre voi e o permanenta controversa…..
      That’s ok, then.

     • Mircea Lucescu, 2014: „Concurenta este singura care naste valoare si performanta”. Esenta a ceea ce a spus, acum cativa ani, Traian Basescu (spiritele mari se intalnesc). Poate chiar mai concis si mai simplu de inteles. Calafat NU este de acord. Mai mult, se impotriveste. Activ. Si „tehnic”. Spiritul Lui se intalneste, insa, cu imamelucii de la A3.
      P.S. Iata ca pana si „Hai Dinamo!” a avut merite! Istoria se repeta, dna profesoara de istorie @Loda: azi, spunem „Hai D(i)NA(mo)!”.

   • @Loda
    Din punctul tau de vedere orice afirmatie care poate fi legata negativ de partidul tau de suflet este ceva urit.
    Eu afirm numai ca soarta il blagosloveste pe Ponta numai cu catastrofe.In definitiv catastrofa la catastrofa trage.

   • era tragedia previzibila? DA!!! pt. ca modelul marxist in care nimeni nu face nimic fara ordin dela sef e falimentar [dar tu nu realizezi asta].
    Nu au proceduri -nici macar de pregatire/verificare.
    Unde au ajuns echipele de salvare? la 112 nu stiau exact unde era cel ce a telefonat? de ce nu a pornit motorul? de ce a fost UNA singura barca?

 4. @Viq
  S a scurs un sfert de secol adevarat.S a scurs insa degeaba.Pentru majoritatea romanilor.
  Eu iti propun sa schimbi subiectul cu unul mai optimist.
  Se taie porcul .
  Vin sarmalele cirnatii, caltabosii si tuica de rigoare.
  Romanul poate sa se ghiftuiasca n libertate!

  • Gand la gand…., Tucule !

   De fapt vorbele scurte de mai sus sunt un preambul la cele de maine.
   Le-am lasat singurele azi in semn de respect pentru evenimentele de atunci.

   Sunt un tip de moda veche 😉

 5. bunä,
  ce nenorocire se mai abate???
  imi pare nespus de räu, dar aceias täläläialä.
  omul ce aduce nenorocirea PONTA;trebuie sä plece.
  PONTA , ESTE CHINIONUL ROMANIEI:

 6. CATÄ NERUSINARE,
  totul este vraiste si impostorul PONTA cu mafiotul DRAGNEA,
  merg la intanlire cu CHINEZII:

  UITATZI-VÄ ROMANI ,
  UNDE VREA SÄ VÄ DUCÄ MITOMANUL!!!!!

 7. dece nu merg nenorocitzii astia 2, PONTA si DRAGNEA
  la Timisoara???, sä nu audä ce gandesc oamenii despre ei??
  CUM AU NESIMTZIREA SÄ DUCÄ MAI BINE LA CHINEZI????

 8. Buna ziua!

  Tari astia de la ,,Catavencu”!

 9. multzumesc,
  chiar f. bunä.

 10. In general nu ma atrag sondajele (in care nu prea am incredere), dar asta m-as bucura sa fie corect 100%:

  O majoritate copleșitoare a românilor, 86,1%, cred că direcția spre care trebuie să se îndrepte România din punct de vedere al alianțelor politice și militare este spre vest (Uniunea Europeană și NATO).

  http://www.romanialibera.ro/actualitate/fapt-divers/86–dintre-romani-vor–spre-vest–361152

 11. Cit despre catastrofa de ieri (cea in care au murit 4 oameni nu cea in care a fost reinvestit Ponta) nu se poate spune altceva decit ca demonstreaza pentru a nu stiu cita oara cit de idiot ,nepregatit si indolent este functionarul roman.
  Nu sefii.Functionarul ala de care de foarte multe ori depinde soarta ta.
  Ridicam in slavi SMURD .Nici o fapta buna a SMURD nu spala moartea a 4 oameni,
  Ai linga tine un aeroport militar, ai pe lac o ambarcatiune specializata in operatiuni de salvare maritima si tu nu faci apel la ei.Trebue sa fii cel putin cretin sa faci asa ceva.
  Orice om putin avizat stie ca in apa rece organismul nu rezista decit citeva zeci de minute.Daca vrei cu adevarat sa salveezi o viata in conditiile astea trebue sa utilizezi cele mai rapide si specializate mijloace.Si culmea ele exista.Exista elicoptere ale armatei specializate in asa ceva , exista ambarcatiuni de mare viteza .Exista si toate erau acolo.
  Exista insa si birocratie , exista si cretinism si astea ucid.

  • Cum e turcul si pistolul. Pai cind functionarul sef, adica Tonta, e un plagiator idiot in mai orice in afara de minciunit, cind toata sleahta adunata in guvern sint pe acelasi calapod cu Tonta, la ce sa ne asteptam de la functionarii numiti de acestia?La inundatii functionarii erau ocupati sa foloseasca barcile pe post de gondole sa-l plimbe pe geniul carpatilor Che-Ponta.

 12. atzi construit un monument lui Arafat-rahat, sunt mii de dr. romani
  mai seriosi,neinregimentatzi, cu pregätire mai bunä ,ca dl. rahat
  cat il mai cocolositzi.

  • De ce mii? Poate germani sint mii, nu am de unde sti, dar romani sint zeci de mii. Nu te poti opri din a jigni romanii, ha? E pacat, pentru ca peste cineva cu abilitati asa inalte in a judeca personalul medical de toate calificarile nu dai toata ziua. Noi am avut o infirmiera cu darul asta, dar din pacate si l-a pierdut cind au trecut – o pe clozapina. Poate ca de la bun inceput ea a fost o farsa, nu stiu.

   • Te referi la d-ul Calafat cand vorbesti de romanii „jigniti”? Da, are si cetatenie romana, adevarat!

    • Si mai are si altele. De exemplu, un cui pe reforma Sistemului sanitar. Si pe privatizare (ca „ucide”). Jos reforma! Jos privatizarea! Fara con-cu-ren-taaa!!!

     • Nu mi-a placut niciodata si il stiu de pe vremea cind inca nu se infectase cu politica.

     • Aici e bine sa fii mai concreta : era nu impotriva ,,privatizarii” (he,he ce smecherie) ci impotriva privatizarii sistemului de urgenta ;e drept ca prin aceasta pozitie (pe care multi romani au considerat-o, pe buna dreptate a fi cea corecta) a stricat ploile multor ,,binevoitori” care deja se pregateau sa ,,rivatizeze” urgenta in folosul lor bineinteles.
      Privatizare, in sistemul de ambulante exista, sunt clinici private care au si ambulante ce vin la orice ora, contra cost, fireste.Cine poate, poate dar cine nu ?

     • @Loda,

      Reforma inseamna SI privatizare (inclusiv existenta unor sisteme de urgenta private). Banuiesc ca am putea fi de acord cu asta. Arafat a sustinut o minciuna si-o manipulare, cea cu privatizarea / desfiintarea / moartea SMURD-ului. Ca asta i-a revoltat pe unii (de buna credinta fiind, ca altii…ma rog, nu mai insist). Parerea mea – povestea cu SMURD – Arafat a fost parte in planul de stopare a Reformei in Sanatate.

     • Iar chestia cu cine-si permite, cine nu, este iar o mare gogorita daca ma gandesc cati bani trebuie sa scoata din buzunar, mai degraba din pamant, din piatra seaca, un bolnav (fie el beneficiar de salariu minim, ajutor de somaj sau pensie) in spitalele „de stat”, unde actul medical e „gratuit”.

    • Revin : nu e vorba de sistemul de sanatate in care cotizezi din greu, era vorba de serviciile medicale de urgenta, ori aici, cand cade omul pe strada nu se pune problema sa-l ia salvarea doar daca plateste, idem daca e un accident.de fapt, eu nu inteleg de ce reforma s-a poticnit pentru ca nu s-a privatizat urgenta(si, repet, bine a facut ca nu s-a privatizat)?

     • @Loda,
      Intelege ce si cat vrei/poti tu!

     • Oricat ne-am invarti in jurul cozii, @Loda, adevarul este clar ca lumina zilei: romanii platesc cel mai mare pret posibil ca sa invete ca in functiile de responsabilitate maxima trebuie sa puna oameni integri, competenti si inteligenti. Nu politruci tari in clanta caCalafat.

 13. @Aha
  Din nefericire indolenta transcede orice guvern.La fel ar fi procedat Vasilica responsabilul din acea seara si pe vremea lui Nastase si a lui Boc..
  Ponta nu i decit produsul generatiilor de functionari iresponsabili indolenti si nepregatiti.
  Ponta este imaginea acestui functionar.Da din gura , isi ia angajamente ,isi ia salariul si l doare fix in portbagaj de ce se intimpla de fapt.
  Ilustrarea a ceea ce ti spun eu ai avut o zilele trecute cind Primul Ministru (Victor Viorel) declara ca el nu are nici o treaba cu bugetul-Nu el Primul Ministru ci un funtionaras oarecare.
  Tare nu?Asa si cu Vasilica seful de la Smurd.A trimis tot ce se putea inclusiv pompierii ca tot lucraza ei cu apa.El Vasilica seful de la SMURD nu are nici o treaba cu salvatul.Cu salvatul e Ionescu de la contabilitate si Georgescu de la pompieri.

 14. impostorul Ponta, renuntzä la titlul pe care nu-l are. DOTTORE
  cat de tembel potzi fi, ce crezi cä speli cu asta ?????

 15. EU IL CREDEAM PE DL: MAGDIN, UN OM CU COLOANÄ V.
  MIROSUL DE MIERE……………………..ce päcat,

 16. Dottore…
  Premierul Victor Ponta a luat decizia de a renunța la titlul de doctor în drept, potrivit unei scrisori trimise rectorului Universității București. El a făcut anunţul pe contul său de Facebook. Victor Ponta a afirmat că după ce va părăsi viața politică își dorește „să inițieze un nou demers doctoral” (EvZ)

 17. Cretinismul autoritatilor atinge culmi de nebanuit.
  @Loda are dreptate.Cretinismul a atins cote pe care eu nu mai pot sa le inteleg.
  Auziti ce declara doi oficiali romani Calafat si Rus.
  -Exista pe lac o salupa de salvare dar ea este folosita numai in sezonul estival atunci cind turistii se dau cu barcutele.-
  Incredibil.Deci salupa respectiva este folosita numai in sezonul estival .In restul anului cind pe lac nu sunt decit niste pescari amariti sau cine stie ce nauci cu barcuta respectivii pot sa moara linistiti.
  Mindri ca sunt romani.

  • Asa e tucule, toata toamna si iarna se dau turistii cu barca pe lac .SI nici in Delta nu sta o barca de salvare dupa curul fiecarui pescar, la fel nici in celelate lacuri ,rauri si parauri ale Romaniei.Mai mare dovada de cretinism decat lipsa unor barci pe fiecare ochi de apa nici ca nu exista ,mai ales ca zi si noapte cad elicoptere in respectivele ape.
   Mai cretini au fost insa americani, la ei a cazut ditamai avionul cu sute de pasageri in ocean si barca a functionat cam tarziu.

   • @Loda cred ca iti scapa anumite detalii.Mititele.In delta exista un intreg ssistem de salvare dotat ca lumea pentru ca in afara de pescarii rataciti mai trec si vaporase .
    Daca ai sa ai curiozitatea si vei ajunge pe marile lacuri de acumulare (care s mai mici decit Siutghiolul) ai sa ai surpriza sa gasesti si acolo asa ceva.
    Ai dreptate insa in privinta ochiurilor de apa.Am vazut destule balti in bucuresti fara barci de salvare.
    Chestia cu avionul american si barcuta care nu venea nu o cunosc asa ca nu comentez.

 18. Lasati dracului doctoratul lui Ponta.
  Nu este decit o diversiune menita sa abata atentia de la trageduia din Constanta.

 19. Saptamana alba-neagra:
  1) Ponta „renunta” la doctorat. Ar trebui eliminati din sistemul educational, simultan: conducatorul de teza, toti cei din comisia care i-a acordat diploma de doct(at)or. Nu ar fi rau ca Facultatii de Drept, compromisa la nivel mondial de cazul Ponta, sa i se retraga….dreptul la organizarea unui program de doctorat. Pentru vreo 10 ANI. Pentru ca a facut ce a facut Pop, nu ce a zis (la A3) Pop. De Liviu vorbesc. Nu e drept asa?
  2) Cristian Preda face, si el, bilantul Presedintelui Basescu. Cu ceva bune, cu ceva mai multe rele. Pentru echidistanta, evident. Si prin prisma p(u)rismului pizmas. Din postura de purtator de cuvant al „intelectualitatii” (adica GDS, evident, cine altcineva?). Transpare pregnant faptul ca nici CP nu a inteles mesajul din 16 noiembrie. Tropaim, t(r)opaim…De ce-o vrea, frate, fiecare in parte sa-si traga spuza pe turta lui? Fiecare trage de o carte, sperand ca exemplarul lui are lipita de coperti apetisanta parte. A leului. Ca…cartea leului a fost deja scrisa, mai baieti, ati uitat? De Kipling, ca si el a fost (tot in vizita) in jungla, nu numai voi! Inaintea voastra! N-o exista si o turta mai mare, pentru un Safari colectiv? (N.B.: Amuzant, tot Afrodita pare sa fie scopul sprayului cu spuza de mare, pe care vor sa si-o traga pe turta personala toti). Oprescu, nici nici el nu mai pare interesat de Ghinis Buc, sa faca el cea mai mare turta din lume, sa ajunga pentru toti romanii (inclusiv diasPora – cu P-mare).
  3) Ciuvica nu se mai barbiereste, Forta lui Ciuvica statea in barba, nu in calcaiesi sau in peria din frizura. Evolutia lui Turcescu, in schimb, este din ce in ce mai interesanta, acum, in preajma somajului imamilor de la A3.
  4) Adunarea oamenilor (pot oare sa folosesc termenul, ca parca a fost deja arondat MM?) pentru marcarea finalului mandatului de Presedinte al lui TB pare sa ii sperie pe multi…Dar este si o oportunitate: odata adus pe covorul rosu, nu i s-ar putea trage, oare, covorul de sub picioare Dictatorului? „Jos Basescu!” inseamna, fizic vorbind, sa-l vedem cu picioarele-n sus, nu?
  5) Smecherasul de V. Dancu zice ca Ponta a pierdut alegerile pentru ca pe GPS-ul nu era indicata adresa GDS. Sociologia de stanga e pe un drum bum. Pardon: bun.
  6) Saptamana asta e neagra, in fiecare an. Mai ales pentru Ilici, care trebuie sa se ascunda in perioada asta ca sa nu-l vada oamenii. Omul (cu 0-mare) se ascunde de oamenii cu o-mic. Chiar asa, dar omul cu Oua mari unde s-o mai ascunCEDO zilele astea? O (cu O-mare) mai Preda (cu P-mare, din nou) la facultatea de Plagiatori?

 20. 25 de ani.
  Un sfert de secol.

  Întrebați ce direcție ar trebui să urmeze România din punct de vedere al alianțelor, 86,1% dintre respondenți au indicat Vestul (UE, NATO), în timp ce 5,2% au precizat Estul (Rusia).

  Alături de adeziunea față de democrație, opțiunea consolidată a imensei majorități a românilor pentru Occident (UE, NATO) în dauna Eurasiei (Rusia) reprezintă marele câștig al ultimilor 25 de ani. Din punctul de vedere al valorilor și al reperelor de civilizație modernă, românii nu mai au dubii. Atât populația, cât și conducerea politică rezonează în aceeași direcție — Vest, ceea ce face din România unul dintre cei mai puternici piloni occidentali în această parte a lumii.
  (Remus Stefureac, drirector INSCOP)

  Asta s-ar adauga la schimbarea mentalitatii la nivel de masa privind rolul individului in raport cu puterea despre care vorbeste Lazaroiu.
  Si ambele arata ca exista un proces in plina desfasurare care deja isi arata efectele.
  Este un tablou optimist 😉

 21. Bonus ! 😀
  Din categoria „Semne bune-n anulare !” 😀 😀 😀

  „Rubla s-a dus la vale, atingând minimul absolut în ciuda unei măsuri considerate dramatice, dispusă de Banca Centrală a Rusiei, care a crescut rata dobânzii de intervenţie cu 6,5%…..

  Neil Shearing, şef pentru pieţe emergente în cadrul Capital Economics, crede că majorarea de 6,5% a ratei de dobândă s-ar putea dovedi „un punct de cotitură în criza rublei din 2014″.
  „Preţul va fi o înăsprire a condiţiilor de creditare pentru gospodării şi afaceri şi o adâncire a declinului economic în 2015″
  http://www.paginadepolitica.ro/rubla-la-minim-istoric-absolut-dupa-ce-banca-rusiei-a-crescut-socant-dobanda/

  Incep sa cred tot mai mult ca Putin ar mai prinde maxim un revelion pe postul ala.
  Cel de acum 😀

 22. Exista @ smurd? exista, ca e si el unul cu ochi, dar cind, de cum deschizi netul, dai de el, e la fel ca atunci cind patrunzi in lift si dai de unul vizibil si cu moţ (pentru descriere artistica a se citi „Noapte buna, copii” de Radu Pavel Gheo).
  Dar cind o profesoara trece pe linga el (neobservindu-l? facindu-i cu ochiul?) si o deranjeaza niste vorbe despre „ultimul pe lista, cu voia dvoastra”, atunci te apuca greata. Exista @ smurd? exista @ Loda? E bine; ca sa vezi pina unde poate merge miselia umana este nevoie de ei.
  Conteaza pentru ei ce spune tema? nu stiu pentru @ smurd, caci pare venit de pe maidan, dar pentru @ Loda a fost un dezastru: trebuia sa reia Istoria de la Adam si Eva 😛

  @ adrian,
  nu iti vei face un titlu de glorie contrindu-te cu @ theo.
  Ba, devii ridicol.
  Vezi de altele: udemerul a cerut reducerea bugetului ANI si SRI. Ce zici?
  Plagiatoru zice ca renunta la ce a furat. Tu ce zici? tot cu @ theo te lupti?

  • De UDMR si de plagiator te ocupi tu. Daca vrei neaparat parerea mea despre cele altele, o pot scrie, dar va fi foarte putin diferita de a ta, sau de a celor mai multi de pe blog. Am remarcat ca tu ai prezentat aceste aspecte si le-am apreciat, mi s-a parut suficient. Sau vrei sa interpretam acelasi lucru pe mai multe voci? Te invit sa interpretam impreuna sonata lunii la 4 miini cu prima ocazie cind ajung la Timisoara, daca stii cu pianul. Sau la o bere, cu mare drag. Dar te rog sa nu imi cer sa ignor nesimtirea la infinit. Sau, daca e permisa, da-mi voie si mie sa o practic cu aceeasi voluptate.

 23. Despre renuntarea la furt:
  „Anuntul facut de premierul Victor Ponta ca renunta la titlul de doctor in drept nu are niciun efect juridic si legal, a declarat pentru HotNews.ro fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu. Acesta a explicat ca nimeni nu poate renunta la un titlu, ci institutia care i l-a acordat trebuie sa retraga acest titlu, in anumite conditii, pentru a avea efecte.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18849102-fostul-avocat-poporului-gheorghe-iancu-nu-poate-renunta-titlul-doctor-anuntul-lui-ponta-nu-are-niciun-efect.htm

  • Ghe Iancu greseste: demisia din functia de doct(at)or este un act de vointa, unilateral. Spre deosebire de dictatorii clasici, care isi pot impune vointa cu privire la orice, doctatorii isi pot impune vointa doat in cadrul academic. Colegii lui, academicienii, il vor sprijini sa intre in SAR.indar. Cu sigurrrrranta, cel putin Rrrrrhazvan Theodorrrrrrrhescu.

 24. O zi excelenta va doresc.
  Si mie spor la treaba 😀 😀 😀

  A !
  Pentru curiosul Timan, pe ceva mai mult decat minim. 😉
  Nu ca asta ar conta, am vrut doar sa arat ca ma mai uit la ce se petrece si prin bucatarie.
  Iar revenirea periodica a gandacilor demonstreaza ca e bucatarie in care se gateste.
  E ok. 😀

 25. Rau ati mai ajuns!
  Nivelul comentariilor, postarilor, comentatorilor, postatorilor e jenant.
  Postacii PMP, categoria seniori+ se lupta autist cu unu-doi postaci uselisti.
  Oribil, ingrozitor.
  V-am avertizat cand m-am retras ca aici se va ajunge!
  PA-PA!

  • @ Reddog,
   esti penibil orbitind (de la orb) pe acelasi orizont cu @ smurd; tot unul cu ochi pari si tu.
   Dece te roade PMP-ul si neglijezi FC ori viitorul partid? Hai, curaj 😛

   • Ei, a simtit si el nevoia sa traga o flegma. Uite ca se mai intampla si la cei cu pretentii. Probabil i s-a parut ca directia vantului ii este avantajoasa 😛

    • Ce merita cules din pogorarea cetei rosii la CDP este recurenta temelor alergarete: bosorogi, marginea galaxiei, josbasescu, einueste(cica)uselisti. In orbirea lui, Redfog nu intelege ca ii clarifica, nu ii ascunde. El este chiar eticheta de la soneria lor: UDMRU. Tinand cont ca marsul funebru vine dintr-un trombon, eu zic ca bilantul pogorarii lui RedFog la CDP este, clar, pozitiv.

  • „De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi ramas?”
   Roscovane, doar pentru tine, o dedicatie muzicala (ca doar suntem inca pe pace, nu te poti razboi cu niste muribunzi, nu?):
   http://www.youtube.com/watch?v=YvAIIvk1UmU

 26. „Ieri s-a prabusit cel de-al 5-lea elicopter SMURD in ultimii 12 ani, la care adaugam si avionul cazut in Apuseni. In 12 ani au murit 14 oameni. A trebuit sa vina acest al 6-lea accident pentru ca Arafat sa opreasca la sol toate elicopterele pentru verificare.”
  Ce importanta are? @ Reddog e preocupat de altele 😉
  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18849248-mitul-arafat-incepe-crape.htm

  • Din cate am aflat, Arafat minte si dezinformeaza (si acum) cu nerusinare. Daca ar fi fost om de onoare si ar fi avut caracter, si-ar fi dat demisia.
   [Cand a spus Basescu ce-a spus despre el in 2012 au sarit multi, populatie, jurnalisti, politicieni, ca arsi. Idiotii n-or sa recunoasca-n veci ca Presedintele NU a vorbit public NICIODATA fara temei. Ba si mai inversunati sunt, cu cat se dovedeste in timp ca a avut dreptate.]

   UPDATE: Mitul Arafat incepe sa se crape. De ce ar trebui sa plece din functie, alaturi de ministrul Gabriel Oprea

   (…)Reactia publica a lui Arafat dupa accidentul de la Siutghiol si interventia pentru salvare ridica si ea mari semne de intrebare. Martorii si evidentele de la fata accidentului arata un sir nepermis de gafe, bilbe si scurt-circuite care, finalmente, au dus la intirzierea operatiunilor de salvare. Barca cu motor fara cheie, sosirea dupa 29 – 35 de minute a echipajelor SMURD la apel – toate arata dezorganizare. Asta ca sa nu mai vorbim de detaliile legate de elicopter: ce revizie a suportat, de ce nu avea sistem de aterizare pe apa, etc. Si intrebarea suprema: de ce s-a prabusit un elicopter nou?

   Si ce a spus Arafat in public? „Fortele de interventie au ajuns totusi in timp util”. Acelasi Arafat spusese deseori in trecut ca „in timp util” inseamna la timp pentru salvarea vietilor umane.(…)

   http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-18849248-mitul-arafat-incepe-crape.htm

   • Strutul este un animal inteligent. Are grija, in prelabil, sa verifice, atunci cand isi baga capul in nisip, ca nu are de-a face cu nisipuri m(i)(u)scatoare. Calafat…mai putin. Decat strutul, zic. In schimb, ce-i al Lui este al Lui: L este simbolul tehnicianului septic. L este in acum in fosa tehnica adecvata. Pana la gat. Cred ca nu face bine ca se agita. Nu are experienta adecvata unei agitari folositoare, pentru ca pana acum s-au agitat altii pentru L. Totusi, traseul Lui si al lor este comun: LA3. Suna bine si ca o noua grupa sanguina. Sa fie transfuzie, transplant, sau o simpla respiratie guralagura?

 27. „Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il „notifica” pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews.ro.”
  Ei bine, Universitatea Bucuresti nu are decit un demers de facut (in urma constatarilor de pina acum): retragerea titluilui obtinut fraudulos.
  Alte „demersuri” vor umple de ridicol prestigiul ei.

 28. trebuie sä plece totzi in frunte cu PONTA
  oriunde in lume,si-ar fi dat demisia.

  RUSINE! GUVERNARE UCIGASE.

 29. Incredibil: Arafat a afirmat in fata reporterilor ca e imposibil ca victimele accidentului de ieri sa fi putut striga dupa ajutor. „Imposibilul” a fost insa filmat. Cu sonor cu tot. Oamenii aia, mai intai au putut sa strige. Au murit dupa…Arafat, DEMISIA!!! 👿

 30. Ipocrizie la Maxim: pe portita lui Ghita scrie „Omul Alinei Bica condamnat la inchisoare”
  Dar „Decizia nu este definitiva. Dosarul RAFO-Carom este unul dintre cele mai lungi procese din istoria justitiei din Romania, fiind trimis la instanta in august 2006. Rechizitoriul a fost intocmit de Alina Bica, pe atunci procuror sef birou la DIICOT.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18850461-ovidiu-tender-condamnat-11-ani-6-luni-dorasul-rafo.htm

 31. Inca un atom din martea neagra:
  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-18850196-incearca-indepartarea-lui-putin-kremlin-prin-aruncarea-rublei-rusesti-aer-consecintele-razboiul-dolarului-rubla-pentru-leul-romanesc.htm
  Comunismul (exceptind Romania, ca tot sintem noi buricul pamintului) a cazut pasnic si ulteriot URSS a facut implozie.
  Urmeaza Rusia lui Putin? ce au oamenii cu rubla?

 32. La B1, Sulfina Barbu spune ca povestea lui vvp cu renuntarea la doctorat (titlu de…) este nu doar o diversiune (cum a zis si Tucu2 mai devreme) ci si o mare cacealma: practic, exista doar doua posibilitati: ori vvp da Universitatea in judecata, ori Universitatea retrage titlul pe motiv de plagiat (si nu la „cererea” respectivului)

 33. Raed Arafat merge la „spălătoria” de la Antena 3. Transmiteți-i un mesaj

  http://www.evz.ro/raed-arafat-merge-la-spalatoria-de-la-antena-3-transmiteti-i-un-mesaj.html

 34. O interventie de nota 10 a Doamnei Elena Udrea. Ea face singura opozitie in Romania:
  ”Acest dezastru (la fel ca şi cel din Apuseni) este rezultatul faptului că nu a existat o reformă adevărată în sistemul de sănătate românesc – chiar şi în cel de urgenţă. Raed Arafat şi cei care conduc astăzi guvernul României s-au opus în 2012 unei legi care, poate, dacă ar fi fost în vigoare, ar fi putut salva mai multe vieţi.”
  ===================================================
  Fii rezonabil! Poate iti e greu. Dar macar incearca. Daca nu poti si nu poti,macar mergi pe variante mai scurte. Daca nici asa nu, incercam alte solutii.

 35. CE LIPITORI SI VERMII SE ROSTOGOLOLESC PE BLOG.

 36. ARAFAT DEMISIA,
  ajunge cu minciunile si spoiala securistä.

  • Cand e Sf. Anton? Eu zic sa-l mutam azi, cand a aparut antonimul de la Olimpiada: orbaniada. In fine, urmarile Trianonului au fost sterse: lexicul mondial s-a intregit. Si jargonul. Orbantonul, noua sarbatoare populara la UDMR. In locul lui Dragobete. Oricum, Dragobetele asta este doar prescurtarea de la „Drag Orban ne este”.

 37. Buna ziua Copaceni
  Chestia asta cu renuntarea la diploma de doctorat e tare ciudata!
  Mutatis-mutandis, daca -sa zicem!- doresc sa renunt la diploma mea universitara, pot obtine anularea printr-o simpla adresare catre Universitate? Si apoi ce devin? Doar bacalaureata?
  Dar daca vreau sa renunt si la diploma de bacalaureat,, ce devin? Analfabeta?
  Tare original si amuzant prim-ministru are Romania!

  • praf in ochi, cererea la renuntare, mai ales la ceva ce ai obtinut fraudulos.
   Nu poti renunta din moment ce ai fost prins; trebuie sa platesti.
   Si apoi vei fi „dezmostenit” 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s