4 sfaturi utile pentru aria balconului din Penibilul Romaniei

Un grup de oportunisti nemultumiti ca n-au prins bilet la masa pomenilor in urma ciufulelii de acum 25 de ani, bat cu bocancii-n usa burghejilor revarsati pe respectivele locuri : „Vrem si noi, mah… VREM si noi !”

Culmea penibilului in haine de duminica, imbracate martea, se revarsa vulcanic in texte pe care Nenea Iancu le-ar nota urgent pe servetelul de la „Cafe de la Paix” dupa fugara trecere in revista a jurnalelor de dimineata : ”Vă bateţi joc”, ”Să vă fie ruşine!”, ”V-aţi îmbogăţit!” şi ”Aţi furat ţara!”
😀 😀 😀 😀
Right !
„Si noua nu ne dati !” (asta-i de la mine)

Intr-o fractura de nebunie isi face loc o idee logica si constructiva : unii au amenintat ca se arunca.
De la balcon.

Ok.
Ca bun cetatean ce ma aflu, sar (ca sa folosesc termenul potrivit) si eu in ajutorul nemultumitilor mofluzi cu cateva sfaturi utile.
Desenate.
Si animate.

1. Pentru cei cu dizabilitati la mai multe organe decat capul din cap, „a little help from a friend” se poate dovedi extrem de util.

2. Pentru cei ce vor sa aterizeze pe freza pomadata a vre-unui trecator parlamentar de la parter, calculul vitezei de rostogolire a acestuia catre sau de la … undeva, este extrem de important.

3. Pentru eficientizarea actiunii de curatare a salii de gunoaiele de la parter care nu va dau si voua din prada, se recomanda un aspirator neaos, ieftin si ecologic.

4. Pentru un efect cu totul daunator iubitorilor de trotinete, de la Trotineteanu la Copylotul Cunaslung, se poate avea in vedere momentul in care respectivii trec cu autodraciile pe sub balcon.

ATENTIE !!!!
Nu uitati sa atentionati din vreme borfasii de dedesupt sa-si pregateasca gadgeturile pentru a imortaliza momentele unice/irepetabile, spre bucuria yutubistilor.
A noastra inclusiv ! 😀

Va urez succes !

Viq

79 responses to “4 sfaturi utile pentru aria balconului din Penibilul Romaniei

 1. Nu e on topic, dar aduc pe pagina comentariile @Mihaelei din dimineata asta

  @Mihaela în 2014/12/18 la 09:02
  Apropo de Onaca, ca tot a fost pomenit mai sus, cum ca n-ar sti sa scrie corect (v.Loda). Omul asta a spus acum 3 zile ca o nava de interventie in salavari pe lacul Suighiol despre care MINTE CU NERUSINARE Arafat, cum ca era pusa la iernat, NU ERA. ! ! ! Aceasta nava, ambarcatiune exista pe lac iarna vara cu motoarele pornite, gata mereu ptr.a interveni in astfel de operatiuni. Nu i-a anuntat nimeni. Eu l-am auzit intr-o noapte la acum 3 seri la RTV. Nu l-a preluat nimeni din presa noastra cvasi-dependenta, numai EA stie de cine. Nici macar RTV timp de 3 zile. De abia azi a catatidicsit “Ev.Zilei”

  Dorel Onaca: Raed Arafat nu știe ce vorbește! La 500 de metri de locul unde s-a prăbușit elicopterul era nava Jupiter, cu motoarele în funcțiune. Nu i-a chemat nimeni.

  @Mihaela
  Înscris în 2014/12/18 la 09:13
  Link-ul corect cu declaratia cu Onaca. Din greseala in postarea anterioara am pus doar titlul.

  http://www.evz.ro/onacaraed-arafat-nu-stie-ce-vorbeste-la-500-de-metri-de-locul-in-care-s-a-prabusit-elicopterul-era-nava-jupiter-cu-motoarele-in-functiune-nu-i-a-chemat-nimeni-puteau-ajunge-in-5-minute.html

 2. Pt 10:25 – ??? – mai incearca o data

 3. Doctorul Calafat are o nerusinare mai mare decit a plagiatorului din fruntea celor mai necinstite guverne.
  Pentru o initiativa buna, SMURD-ul, vrea iertarea tuturor pacatelor prezente si viitoare. Avansarile i-au arata marginea competentei, dar a pasit cu nonsalanta de smecheras inainte.
  Minte, uneori, cu aceiasi nerusinare ca seful sau si se bazeaza pe o crusta de incredere obtinuta. Ar fi bine sa nu si-o terfeleasca in continuare.
  Revolutionarii.
  Majoritatea niste cersetori si, intaresc precizind; nu este vorba despre raniti, mutilati ori urmasii celor morti (desi chiar si pentru ei ar trebui definitivat ceva).
  Spun cersetori ca sa nu le spun, desi unii sint, escroci.
  Eu, si alte zeci de mii din Timisoara si Lugoj nu am participat la „ciufuleala” din decembrie `89, pentru ca niste escroci sa incaseze bani.
  Si multi dintre ei nu au facut decit sa priveasca „Revolutia la televizor”.
  Asa ca un Huuuuooooo prelung escrocilor cersetori de rente viagere.

  Nota OldH:
  Ti-am adăugat eu numele după adresa de email!
  E prea bună interventia…

  • Ce se intampla cu nickname-ul tau, ca nu apare ( comentariul asta a ajuns in spam – ???) ?
   =================
   Vad ca a aparut intre timp 🙄

 4. Traian Băsescu, înainte de participarea la ultimul Consiliu European

  (…)Sunt două teme majore: îmbunătățirea climatului de investiții în Europa, a doua este situația din Ucraina. Se vizează planul de investiții în Europa pentru 2015-2017. Planul are la baza crearea unui fond al UE pentru investiții, administrat de Banca Europeană de Investiții. Obiectivele acestui fond de investiții sunt legate de dezvoltarea infrastructurii. În primul rând este vorba despre infrastructura energetică. Nu se exclude nici infrastructura fluvială. O altă zona de interes este dezvoltarea infrastructurii IT pe bandă largă pentru a se realiza interconectarea pe sitemele IT. Fondul se va adesa și dezvoltării producției de energie curată, precum și dezvoltării educației și cercetării. În acest context, mă gândesc la o soluție în sprijinul României. Având în vedere rata mică de absorbție a fondurilor, mă gândesc să propun ca statele care au bani necheltuiți să contribuie cu propriile proiecte neterminate la acest program.
  …………………………
  În ceea ce ne privește, vom susține că situația din estul Ucrainei se îndreaptă către o situație de gen Transnistria. E evident că Rusia continuă să consolideze separatiștii din estul Ucrainei, ceea ce impune, în opinia mea, creșterea nivelului de sancțiuni împotriva Moscovei. Sancțiunile de până acum au început să producă efecte devastatore în economia Rusiei și cred că încet, încet, Vladimir Putin o să renunțe la aroganță. Nimeni nu spune că Rusia vrea să anexeze estul Ucrainei, ci că vrea sa creeze o Transnistrie. Aștept de la militarii ruși să spună că nu vor crea o Transnistrie în estul Ucrainei. Tipul acesta de politică externă nu mai păcălește pe nimeni. Vom susține creșterea nivelului de sancțiuni, pentru ca Moscova să înțeleagă că Uniune Europeană își menține principiile.

  http://www.b1.ro/stiri/politica/traian-basescu-inainte-de-participarea-la-ultimul-consiliu-european-am-reprezentat-interesele-romaniei-la-limitele-maxime-la-care-puteau-fi-reprezentate-98657.html

 5. La temă:

  Treaba asta cu «M-arunc dacă nu-mi dați (casă, loc de munca, etc) cred că devine tot mai mult un spectacol!
  Și-a luat cineva inima în dinti să-i spuna săritorului:
  «Dă-i drumul, tipule, e viața ta, faci ce vrei cu ea, dar fă-o eficient să nu mai bagi societatea la cheltuieli cu îngrijirea unui schilod!» ?!
  …să vezi după aia câți se mai fac că o fac în prim-time!!! 😛

  Cât despre clipurile aduse de Viq, astea sunt din categoria «Science of stupid» de pe Discovery și NG 😀

  • @Oldule
   Nu le mai da asemenea sfaturi ca se arunca dracului si vine SMURD ul cu barci masini de pompiri si elicoptere in sala parlamentului si sub inteleapta indrumare a lui Arahat il resusciteaza pe Zgonea.
   Asta ne trebue acum?

  • Old, 🙂
   Si inca ce spectacol!
   „Temerarii” care experimenteaza distantele balcon-sol,fie vizeaza niscai beneficii materiale,fie sunt platiti anticipat,dar cu siguranta au deficiente la „mansarda” personala.

 6. Noul presedinte al „noului” PNL este Alina Gorghiu, cea care s-a bucurat de sustinerea presedintelui ales Klaus Johannis si a lui Mircea Ionescu Quintus (!!! – cel care anii trecuti recunostea ca nu a putut rezista in fata Securitatii, al carui colaborator a fost…). Intrebarile puse de MM prin iunie parca, despre „tradiția”, „identitatea” și valorile „imuabile” (MIQ dixit) la care PNL nu renunță ;), or mai astepta raspuns? 🙄

 7. „Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei: Am primit solicitarea Universitatii Bucuresti. Solutia legala, calea prin care vom putea retrage titlul de doctor lui Victor Ponta va fi aplicata cu celeritate”
  Asteptam.
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18864120-universitatea-din-bucuresti-trimis-adresa-oficiala-ministrului-educatiei-retraga-titlul-doctor-acordat-lui-victor-ponta.htm

  • Conteaza foarte mult justificarea actiunii UB. Cazul Ponta a stirbit prestigiul UB pe multi ani. AN0049 o mai fi profesor acolo? Comisia care i-a acordat titlul lui Ponta se simte bine?

   • Dupa cite stiu eu Universitatea Bucuresti cit si Comisia de Etica au reactionat dupa acuzatiile de plagiat si l-au recunoscut.
    Apoi au facut toate formalitatile catre ministerul invatamintului pentru ca titlul sa-i fie retras plagiatorului.
    La minister e buba si in capul lui Ponta, care s-a folosit de grajdani ca Pop pentru a deturna actiunile Universitatii.
    Iar reactia recenta a rectorului este binevenita.

    • Andruh, Nature, CNATDCU si Comisia de Etica sunt una. Numai ca in acest demers Facultatea de Drept este reprezentata direct de Prof. Dr. Doc. AN0049 si Comisia de evaluare a lucrarii doctorandului Ponta. In discutie este pusa reputatia stiintifica si/sau de onestitate a membrilor Facultatii de Drept care au coborat standardul de onestitate al institutiei la nivelul lui Ponta. Practic, prin acordarea titlului, hotia lui Ponta a fost insusita de Facultate. Indiferent daca politicieni ca RA sunt dispusi sa „ierte” impostura, paguba cea mare a lovit emitatorul de diploma, intr-o masura mult mai mare pe decat detinatorul ei. Si acest standard de onestitate al institutiei este, inca, la acelasi nivel. Din acest motiv, retragerea titlului lui Ponta, dar pastrararea in facultate a celor legati de acordarea acestui titlu este o dovada de impostura. A institutiei. Ce facem, il asteptam pe urmatorul Ponta, protejatul urmatorului AN? De ce s-a inscris Ponta taman la Drept? Cum a intrat acolo dupa o pregatire sumara, de cateva luni? De ce nu si-a luat Ponta, apoi, doctoratul in baschet?
     Daca Facultatea de Drept vrea sa porneasca pe drumul lung al reconstruirii reputatiei, separarea de Ponta, SIMULTAN cu Nastase&comisia&comp. este, cu siguranta, primul pas. Necesar, dar nu si suficient, pentru ca nu inseamna inca vindecarea. Dar in lipsa caruia viitorul facultatii asteia este pecetluit. Vindecarea va veni doar dupa multe generatii de doctori in drept de la UB care sa fie acceptati de magistratii din lumea civilizata. Reputatia se castiga greu, dar se pierde instantaneu. Nu numai in cazul FD al UB. Valabil nu numai in cazul institutiilor.
     P.S. Ia sa VDM, taxeaza cineva aceasta noua tentativa de „blat” intre (vocea) NPNL si V2? Sau RA reprezinta, in acest caz, punctul de vedere al FATC a UB? Sau al GDS? Oricum ar fi, ce vina au actualii doctoranzi ai UB? Domn’e, da’ chiar nu repara nimeni farul ala? Pacat de tonele alea de fildes….

     • cam ai dreptate: din partea Universitatii Bucuresti ar trebui mai multa fermitate, o voce care sa se delimiteze clar de Ponta, indiferent ca e prim ministrul tarii.

     • Ion avea dreptate cand spunea acum cateva luni ca acum, dupa ce Justitia a inceput sa se ridice din genunchi, prioritatea revine repararii sistemului educational.

     • Cam mult de munca si pentru femeia asta legata la ochi 😛
      Institutiile ar trebui sa se mai reformeze si singure; care-i prima? aia io- aia io 😛

  • Pozitia Comisiei de Etica s a Senatului univ. este clara:
   „Tinand seama de decizia Comisiei de Etica si de pozitia Senatului Universitatii din Bucuresti din 25 iulie 2012, va rugam sa dispuneti masurile necesare in vederea retragerii titlului de Doctor in Drept acordat domnului Victor Ponta prin Ordinul Ministrului nr. 5663/ 15.12.2003. „

 8. Nu inteleg si pace !
  Cum lipseste „sonata si ..sonatul” ? https://www.youtube.com/watch?v=s79FwjU9nIg

 9. Prin alegerea Alinei la sefia PNL, Latrina3 emana: Iohannis procedeaza ca Basescu 😛

  • Ca sa nu fiu considerata duplicitara,dedau si un coment de pe ziare.com
   „Cu siguranta ,succesul lui Iohanis va depinde

   si de oamenii pe care-i va alege sa-i sustina proiectul.

   Politicienii liberali,aceea cu care am fost obisnuiti, adesea au avut imagine proasta ,criticabila.Alina Gheorghiu ,presedinta aleasa a PNL, nu faca parte din tiparul obisnuit,poate fi privita cu suspiciune doar de o parte din electorat si asta din cauza vehementei cu care l-a atacat pe presedintele Basescu.Nici eu n-am agreat-o,ceea ce nu ma impiedeca sa-i recunosc profesionalismul in meseria ei de avocat,activismul cu bune rezultate in activitatea de parlamentar sau om de echipa.Propulsarea unei femei capabile la conducerea unui important partid e comparabila cu alegerea unui presedinte de tara de etnie minoritara .E un bun semnal mai ales in plan extern”
   Este sincera mea parere si nu cred sa o schimb,poate doar s-o mai nuantez.

  • Adica,insista autorul art:
   „O alegere care s-a făcut, însă, după o procedură neortodoxă, unică în politica post-decembristă: prin votul membrilor Biroului Politic Național, care este abia al patrulea for al partidului, după Congres, Consiliul Național și Delegația Permanență.
   Or, liderii de partid sunt aleși, se știe, prin votul congresului, întîiul for, ori prin alegeri interne, cazul PSD (procedeu încă nefolosit vreodată).”

   E si mai complicat,deoarece modificarea la Statut a fost respinsa de CCR.

   • Servus, Dora 🙂

    Da, e cel putin curioas cum n-au tinut seama de decizia CCR…[Vorba vine, ca din partea „noilor” vechi, nu ma mira nimic]

 10. 😀 😀 …dialoguri pe FB …LCK
  „L-am sunat pe Ponta să-l întreb de ce îmi diminuează bugetul. M-a întrebat de ce i-am diminuat partidul. Touche!”, „Lui Patriciu îi e frică de mine și acum” sau „I-am transmis lui Radu Mazăre să nu-și facă griji pentru parada de anul viitor, că o să îi trimit eu mascații”, sunt doar câteva dintre postările care fac furori pe internet.

 11. off topic … ? … ! … 🙂
  … epopeea apostofului … intai zambesti … iti aduci aminte de „incisivitate” … da’dup’aia te induiosezi, ca nu era grobiana … ca alta … si pui o melodie 🙂

  • Cristi,

   Uite originalul de acum 47 ani și jumatate cu care niste băiețași din GB s-au lansat în muzica mare:

   Au venit apoi niste italeni cu nume exotic, I dik dik (aprox Gazele) cu a lor Senza luce care au făcut-o cunoscută/acceptată și-n latinitatea europeană…

   …apoi melodia și-a pierdut contorul de vârstă! 🙂
   …și certificatul de naștere 😀

 12. Nici nu se usca bine cerneala, nici ecoul alegerii nu se termina, ca aparura circotelile:
  „Numai că există o mică problemă: respectivul statut a fost, cum bine se știe azi, respins ulterior de Justiție, în urma contestației unui membru PNL. O premieră absolută la noi, dar una binevenită, după ani și ani în care legea partidelor a fost călcată în picioare fără scrupule.”
  http://inpolitics.ro/pnl-risca-radierea-din-rindul-partidelor-gorghiu-aleasa-ilegal_18428998.html

 13. http://www.b1.ro/stiri/externe/vladimir-putin-inten-ioneaza-sa-efectueze-o-vizita-oficiala-in-iran-98710.html

  Valodia a luat-o pe urma lu’ Ceașcă! 🙂
  …ce dreak, nu știe cât de dăunătoare sunt, iarna, vizitele în Iran?! 😀

  • Da o lecuta de Mozart ,special pentru tine ….merge ? 😀 😀

   • dpmureș,

    mulțam pentru efortul de a răscoli ytubul ca să găsești o asemenea «instalație siliconică cu comandă program muzical», dar e ceva peste limita acceptabilă la Copac. Suntem totuși un blog sobru 😀
    Prima dată se iartă…

    • Greseala recunoscuta 😦 imi cer scuze prieteni…

     • Eh, nu că n-ar fi plăcut ochiului, da’ dacă lasăm frâul liber, pas cu pas, trecând prin evoluție la bară, putem ajunge si la sixtynine, noah?! 😉
      …mult peste caietul de sarcini al blogului! 😀

 14. Viq,

  Uite ceva interesant, poate de pus în blogroll-ul Copacului:

  http://www.jurnalistan.ro/despre-jurnalistan/

 15. E mica Romania pentru afaceri, a ajuns sa nu-i mai incapa, sa nu le mai ajunga 😛
  „Cristian Vintila, arestat in Muntenegru sub acuzatia ca incerca sa vanda arme unei grupari teroriste din Columbia, era consilierul lui Viorel Hrebenciuc „

  • Se extind pe piețe emergente (parcă așa se zice)!
   …apoi piața armelor n-a fost niciodată în recul?!
   Iar pentru un șobolan, fie el rozaliu, un asemenea cascaval nu se «iartă»!!! 😉

   • Pai ,pesedeii au mai făcut trafic de armament cu Victor Bout ,prin Adrian Tărău ….de aici i s-a tras lui Panait si l-au „sinucis” …procurorul Lele l-a arestat pe Tărău si a dat de Victor Bout

    Banii de la Victor Bout a ajuns in campania electorală a PSD din 2000 ,parcă .

    • Iar ,securistul turnator SR Stanescu ,aka Deleanu ,aka H15 a avut ordin să-l introducă pe Basescu in ecuatia traficantilor .

     • Banii negrii din trafic de armament au ajuns la PSD prin firma unui maghiar si firmele lui Hayssam .

      Interesant, nu???….cum se regăsesc toți in rețeaua asta si il acuzat toți pe Basescu ….au încercat să-o agațe si de Victor Bout si de Hayssam

  • A fost si Directorul General al Rezervelor Statului si departamentului de Situații Speciale ….ca să vezi ce infractori pun astia in posturi cheie .

 16. România-livrarea de armament către o organizație teroristă

  UPDATE – Unul dintre românii reţinuţi în cazul livrărilor de armament către organizaţia teroristă FARC este Cristian Vintilă. Acesta a fost director general la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale dar şi director la Direcţia Control Armamente şi Verficare. Vintilă făcea parte din grupul de apropiaţi ai fostului deputat Viorel Hrebenciuc, fiind, în trecut, unul dintre protejaţii acestuia.

  Procurorii DIICOT au participat împreună cu autoritățile judiciare din Statele Unite ale Americii și Muntenegru la o operațiune de amploare în urma căreia s-a reușit arestarea pe teritoriul statului muntenegrean a membrilor unei grupări care plănuiau livrarea de armament către o organizație teroristă.

  http://www.ziuaveche.ro/top-secret/servicii-secrete/romania-livrarea-de-armament-catre-o-organizatie-terorista-256591.html/

 17. de multe ori m-am infuriat pe Cristoiu, dar vä rog cititzi
  ce frumos articol a scris, ………..Presedintele om, im EVZ
  O SÄ VÄ PLACÄ.

  PRESEDINTELE BÄSESCU,
  A FOST PRIMIT LA bRUXELLES ; CU F: MULTÄ CÄLDURÄ.

 18. Duminică, 21 decembrie 2014, Traian Băsescu pleacă de la Cotroceni, după 10 ani de mandat neîntrerupt, performanță unică în perioada postdecembristă și printre puținele din Istoria modernă a României.

  http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-traian-basescu-zece-ani-de-si-presedintele-e-om.html

  • Felicitari presedintelui Basescu pentru cele bine facute. Urmatoarea etapa ii apartine lui Iohannis care sper sa continue eforturile lui Basescu (inclusiv si poate in special in privinta justitiei) si sa discontinue imaginea generala de presedinte conflictual si prea des cu comportament sfidind limita conventionala a profesionalismului. Eu cred ca democratia se consolideaza traind-o zilnic intr-un cadru normal. Firescul si nu circul aseaza cel mai solid fundament al statului de drept. Poate ca prin chinurile facerii s-au reclamat atitudini exceptionale si este meritul „regimului” Basescu ca elementele statului de drept au fost implementate. Daca treaba a fost bine facuta, 21 decembrie ar trebui sa fie o celebrare a succesului. Ca presedinte Basescu lasa in urma rezultate remarcabile, ca viitor om (politic) intors in activitatea de partid legat ombilical de Elena Udrea, cum se prefigureaza, viitorul e … cum vom vedea .

   • Din fata televizorului s-o fi vazut „circul”. Poate ca doar atat suntem capabili sa pricepem. Privind. Unii.

    • Adevarat sau fals, imaginea asta e pentru unii. Iar acesti unii, care au doar aceasta capacitate de pricepere, sint cei multi. Hai, fa-te ca nu ti-ai dat seama de asta, deseneaza. In alta ordine dd idei, e dragut cum sar unii de curinsus absolut aiurea, dar dezamagitor de previzibil cind zice cineva ceva care pare critic la adresa lui Traian Basescu ( nu ma refer la tine, dar citesc ei aici oricum). Zic pare, pentru ca in comentariul de mai sus nu am Indus nici o unda de negativitate din partea mea la adresa lui Basescu. Imi permit doar sa nu-l umplu de balele mele de cite ori ii rostesc numele. Pentru ca, puna la urma, ce iese pe gura plin de saliva, tot scuipat e la sfirsitul zilei.

     • Partea proasta, trista, revoltatoare este ca sunt intre cei multi pentru care „imaginea asta conteaza” (si/sau „pun umarul” la greu pentru „sustinerea”/promovarea ei) si dintre aceia care au, sau te-ai astepta sa aiba capacitate de pricepere (si nu ma refer la cei care o fac cu premeditare si din interes personal, de grup etc. – asta-i alta categorie)

   • Măi ,blegosule…ca să nu-ți mai freci neuronii si să ți pui pe moațe ,iote aici

    „Presedintele Traian Basescu s-ar putea sa nu se mai inscrie in PMP, cel putin nu atat de repede pe cat si-ar fi dorit Elena Udrea care anuntase ca din prima zi de cand isi va inceta mandatul de presedinte, Traian Basescu se va inscrie in PMP.

    Iata insa ca acum secretarul general al PMP Clement Negrut anunta ca presedintele Traian Basescu nu se va inscrie in acest an in PMP, mai mult decat atat el crede ca presedintele va opta fie pentru Fundatia Miscarea Populara, fie pentru crearea unui nou ONG.

    Un lucru este cert, „in niciun caz” Traian Basescu nu va candida la sefia PMP.

    „În niciun caz, ca să vă elimin orice suspiciune, domnia sa nu va candida la preşedinţia partidului’, a declarat, într-o conferinţă de presă, secretarul general al PMP.

    „Domnia sa nu va veni în partid cel puţin în momentul ăsta, imediat. Imediat înseamnă anul ăsta (…). Probabil, domnia sa va alege fie să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară, fie să creeze o altă structură, un ONG”, a mai explicat secretarul general al PMP.

    Negruţ a subliniat că Traian Băsescu va face pasul către PMP atunci când va considera oportun. ‘Or, în momentul de faţă, partidul, fiind într-o perioadă de organizare, mi se pare că decizia domniei sale este una corectă. Ne vom alege structura de conducere în martie. Există şi posibilitatea de a nu se înscrie în partid până în martie, tocmai pentru a elimina orice suspiciune că se organizează congresul pentru domnia sa. În niciun caz’, a declarat deputatul Clement Negruţ.

 19. Despre noul presedinte PNL ,de pe FB adunate :

  Sebastian Duma
  2 ore · editat ·
  „Analiștii politici, surprinși de candidatura Alinei Gorghiu la președinția PNL, par preocupați doar de viața de budoar al divei PNL-iste și ignoră un amănunt esențial! Alina Gorghiu face parte din nucleul dur al mafiei transpartinice construită cu migală, de către infractorul liberal Mișu Vlasov și anume Curtea de Arbitraj Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României unde o regăsim alături de prietenul ei, Bogdan Olteanu, de alt infractor liberal, Tudor Chiuariu, dar și de PSD-istul Ioan Chelaru sau Grăjdanul lui Năstase!
  <>” – Traian Rânja
  http://www.ziare.com/…/mihail-vlasov-seful-camerei-de…

  • Vlad M Imperialistu
   4 ore ·
   Nu toate criticile aduse lui Gorghiu sunt misoginism. Sa facem un scurt exercitiu de memorie:
   1. Martea neagra, vot pozitiv semnat Alina Gorghiu;
   2. Ani de zile aparator al PSD, aceeasi Alina Gorghiu;
   3. Lovitura de stat din 2012 – tot cu Alina Gorghiu;
   4. Registrul Comertului trecut in subordinea nobilului Mihai Vlasov;
   5. Sute de emisiuni la Antena 3, forza Alina Gorghiu.

   Ar mai fi si altele. Nu se mai pun doar pentru ca Alina Gorghiu este o femeie frumoasa si desteapta? Nu mi se pare ca ar fi asa frumoasa, nici asa desteapta, dar o fi. Ce legatura are una cu alta? Daca e frumoasa si desteapta, PNL e mai… cinstit si mai de dreapta?

   Curios e ca o buna parte dintre cei care o faceau pe Elena Udrea in toate felurile sunt acum foarte atenti la discursul public fata de femei. De unde se vede inca o data ca in politica indignarea este selectiva.

 20. Hahahahah ….ce buni suntem la infracțiuni

  Parchetul New York: Transportul de arme pentru teroriștii columbieni a fost negociat la București. Traficantul Cristian Vintilă e un fost asociat al lui Hrebenciuc și a fost la un pas să fie deputat PSD-PC

 21. Mda.
  Normal sa ne bucuram: foarte curind scapam de dictatura.
  Si cum mitul neamtului salvator inca face ravagii printre cei iubitori de „muieti-s posmagii, cucoana?” sa ne asteptam la mura-n gura ori la pere malaiete.
  Ar fi bine sa privim cu incredere spre viitor fara sa scuipam latrinist in urma.
  Ca, vorba unora, nu scuipa cind bate vintul 😛
  NB,
  chiar imi pare bine ca pleaca Basescu, si e chiar normal; vrem alt peisaj.
  Doi ani in tandem la virful Statului, antagonic ori amiabil, intre Iohannis si Ponta va fi interesant.
  Plus ca se pot felicita in spatele usilor inchise: am darimat dictatura 😉

  • E bine.
   Ce e mult strica.
   E adevarat ca si ce-i putin, n-ajunge 😀 😀 😀

   Dar piratul a facut mult mai mult decat am fi sperat daca am fi stiu cat de dificil este procesul.
   Pentru cei ce au impresia ca se poate face batand din palme, ca pinguinii, poate nu e suficient.
   Dar asta e o regula de aur : nu poti multumi niciodata pe toata lumea.

   Duminica zice-se ca se iese la strada sa-i ureze ceva la plecare.
   In mod logic cam toti romanii ar putea fi potentiali demonstranti !
   Unii ii ureaza ceva, altii altceva….. 😀 😀 😀

 22. Base a avut un mic incident:aterizarea fortata la Sibiu,la reintoarcerea de la Cons.European.Motivul:ceata.

 23. ‘Neata !
  Post nou.

 24. ” ‘Neata” la pranz 🙄

  Sorry ! 😳

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s