La revedere, domnule Presedinte.

Traian Basescu isi incheie mandatele de Presedinte al Romaniei.
Activitatea sa urmatoare si eventuala de pe banca de antrenor a vre-unei echipe, oricat ar fi de fructuoasa, va iesi din lumina reflectoarelor.
Alti jucatori vor evolua pe teren si ei vor lua caimacul tribunelor mai abitir decat cel ce i-ar ghida catre un eventual succes.
Cati isi amintesc sau au auzit de evolutia lui Pele ?
Multi.
Cati isi mai amintesc sau au aflat numele antrenorului sau ?
Putini.

Cert este ca cele doua mandate ale piratului au ridicat mult standardele politicii romanesti.
Le-a facut politrucilor viata grea nu doar pe perioada lor ci le-o va mai face inca o buna bucata de vreme.
Mai ales viitorilor chiriasi de la Cotroceni, incepand cu Papa Klaus.
Va fi practic imposibil sa evite comparatiile de tip „ce ar fi facut Basescu in situatia….” de fiecare data cand va trage o carte proasta. Si probabil va trage si el, ca tot om e.

Aseara, Digi24 a difuzat un material despre viata piratului de pana sa ajunga prezidel. Pentru ca au descoperit ca a avut si asa ceva.
Ca sa nu fie acuzati ca au picat in extazul „Omagiului”, sau de tip studiul copilariei imberbului nord-coreean, au avut grija sa il preceada de un interviu pe acelasi subiect marinaresc cu CTP 😀 😀 😀
O fi buna sunca, dar trebe si ceva mustar, ca ti s-apleaca.
In fata 🙄
Baieti prevazatori 😀

Dat fiind ca „Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra filmului „Traian Băsescu-Voiajul” aparţin companiei RCS&RDS. Este interzisă orice copiere, parţială sau integrală, distribuţie sau utilizare, parţială sau integrală, în orice formă sau pentru orice scop, precum şi postarea filmului pe alte site-uri fără acordul expres, scris, al societăţii RCS&RDS.„, n-am putea sa-l vedem decat la sursa, AICI.
Dar din oarece motive, a aparut si pe tarlaua publica.
Nu-l copii, nu-l distribui si nu-l utilizez. Il arat la „sursa alternativa” YouTube 😀 😀 😀
Posibil sa nu stea prea mult acolo, din motivul mentionat mai sus.

Viq

Reclame

89 responses to “La revedere, domnule Presedinte.

 1. Eu cred ca Rromania lui Ilici&Petrica a fost singurul stat din lume in care a fost testat fundamentalismul hotesc. Cu religiozitate aparat de GIOP pana acum 2 ANI, cand asaltul final asupra redutei din Cotroceni aparate de sergentul de marina a fost inregistrat intamplator (plagiez: hi, hi, hi….) de dronele DNA(TO) care cautau drumul spre Oldeveselu.
  Impunitatea parlamentara a fost piatra unghiulara a Constructiei duetului de balerini politici sus amintit, care nu stia decat un numar…expirat: fie Ilici il tinea pe umeri pe Petrica, fie Petrica se aseza cu fundul pe grumazul lui Ilici. Liantul Constructiei a fost secretia de baza a longevivului Secretar de meserie, invatat de la matrioska sa de mic copil – minciuna.
  Vorba lunga…e de stanga. Ca s-o taiem: Istoria va retine doar ca in 1990, „democratia originala” a produs primul stat cocon din lume. Orbitor! se piate spune ca secretia de cumetrie a lui Ilici a produs prima caracatita de matase din lume. Pornit pe fir, dar in sens invers, asa a regasit apoi V2 drumul matasii, pe care l-a prezentat rromanilor ca fiind desertul din clepsidra. Pasiti repede, ca se scurge tot, le zicea el!!!!!
  In toata povestea asta, Basescu a fost Ataturk.
  P.S. Ataturcescu este doar „povestea continua”.

 2. Printr-o intimplare am vazut cam jumatate din emisiunea de la Digi 24 de aseara.
  Mda, pareri si pareri (pe CTP nu l-am prins si nici nu l-as asculta. Atita venin emana acest incrincenat, incit mi-ar fi stricat somnul si as fi avut cosmaruri).
  Dar sincer: ma bucur ca se termina mandatul piratului; oricit s-ar impotrivi si screme unii, Basescu a marcat Istoria Romaniei.
  In bine.
  A avut si greseli? vaaaaaaiiii, ce se mai strofoaca unii si mai ales unii intelectuali care, nici acum nu au realizat ca politica nu este lucrare academica unde, caz concret: premierul nostru, se poate reusi plagiind.
  In politica nu merge cu plagiatul, esuezi repede.
  Ah, Basescu s-a purtat cam grobian cu mimoza mas media. Acesti deont_ologi de interese si pareri otravite care nu merita sa-i atingi nici cu o floare.
  Si cind citesti de la acesti canalisti, gurnalisti, auzi, formatori de opinie, si deont_ologi gen Tapalaga. Dogioiu, Pora CTP ca piratul a gresit uneori, te iei cu miinile de cap si iti spui: bine ca pleaca dictatoru`.
  Astia o sa ramina fara obiectul muncii.
  De acum toate vor fi de genul „dupa dvoastra, dlor gentilomi!”

  • Pericolul cel mare este ca Ro sa semene, dupa retragerea tsunamiului lui Traian, cu Japonia. Doar la doua aspecte, insa: cutremure si un Hirohito ornamental. Lipsa unui Presedinte-jucator ar pune tara la pigioarele unui Grup Parlamentar Organizat.

 3. ,,La revedere ” omului Basescu, adio presedintelui. Lasati ,nu fiti suparati, totul are un sfarsit ,mai putin infinitul. Sau, intr-o varianta mai soft :,,” Fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata!”

  • adio spunem si noi loazelor comuniste, si speräm sä nu mai revinä.

   MULTZUMIM D-LE PRESEDINTE,
   chiar dacä fac icter s-au infact comunistii, noi itzi vom
   fi aläturi.dela ratatzii socetätzii , nu asteptatzi multzumiri.

  • interventie soft de profesoara de Istorie a carei materie „Istoria PCR” a devenit nostalgie.
   Fie materia si prostie, ea nu o poate uita 😛

  • @Loda, nu era pacat ca floricelele alea comandate de Ponta sa ramana nemancate? Asta vrem, alta investitie neutilizata? Ca nici bugetul de stat nu este infinit…
   Ne-ntalnim la Angela? Floricelele le dau eu, mi-am facut provizii serioase!

   • M-ai ciuruit ! 🙂 Sunt moarta dupa Angela (unii vor crede ca vorbim codificat).Din pacate floricele nu servesc ,mai nou m-am profilat pe merisoare, ti le racomand, sunt pline de vitsmina C.

    • @Loda, departe de mine gandul ca esti un ciuruc! Ce-ti veni….frate? Branza e pe bani, asa e, dar din ce in ce mai putini. Ne paste deflatia, asa cum amintea V2 anul trecut. Spre deosebire de cursul rublei, evident.

     • Apoi chestia cu ,,ciurucul” e cam dubioasa ,dar, vorba ta…spiritul Craciunului, ia sa ma fac ca nu observ 😛
      Chestiile astea cu inflatia, deflatia ,pe mine ma pasc doar colateral (voi fi o victima colaterala vorba unei celebre Margarete).La cati bani am eu …nu imi provoaca insomnii.

  • @Loda
   «…și-apoi verde matostat, da’ nu pe unde a călcat!» 🙂
   Așa că «Vrabia mălai visează!» 😛

 4. Viq,

  Multam pt film! (nu l-am vazut aseara)

  Avantaj ca nu l-am vazut pe Digi: l-am sarit pe CeTePu (era prea frumos sa-i mai sar si pe inca vreo trei, da’ i-au bagat figuranti in film 😛 )

  [Unde-or vedea unii „tristete”? Ma rog, unii vad ce-si inchipuie. Probabil]

 5. ,,Unii” vad tristete ,nostalgie, lacrimi retinute demn, batistute pregatite.Sa le fie rusina la ,,unii” mai ales ca ei sunt veseli 😛

 6. Formatia si experienta profesionala (precedate de calitatile care le-au facut posibile) au insemnat un atu in plus si foarte important pt Basescu, fata de predecesorii lui post-decembristi. Nu principalul, dar a contat.

 7. Inchipuiala poate deveni tare penibila. Nu-i bine sa se exagereze cu ea. Si nici cu bagatu-n-seama.

 8. Apoi daca ne-am apuca sa facem recensamantul penibililor si penibilitatilor ,,se duce dracului giudetul ”( pacatul dracuitului sa fie al lui ILC )

 9. De la inchipuiala care poate deveni penibila, se riposteaza cu posibila numarare a penibililor. Obisnuinta e a doua natura. Uneori chiar prima? 🙄

 10. ,,Beatus, qui prodest, quibus potest ” dap cin’sa aprecieze ?

 11. Multe evenimente anuntate pt duminica:

  RESPECT ’89!
  http://inliniedreapta.net/insemnare/respect-89-asociatia-21-decembrie-1989-marcheaza-un-sfert-de-veac-de-la-revolutie/

  Basistii merg sa-l salute pe Presedinte la Cotroceni (12:00)

  Protest impotriva legii Big Brother 3 in fata Parlamentului (12:00)

  Parlamentul voteaza bugetul 2015 (10:00)

 12. Duminica, ora 12 Johannis devine presedinte de jure si de facto al Romaniei ! Un mic eveniment ,,uitat” in enumerarea evenimentelor din 21.12.2014.

 13. Cu referire la don`soara Apciza:
  „O tipică superstiţie provincială, care atribuie cîte unui nume de şcoală faimoasă virtuţi magice. Avem, acum, o bună ocazie să vedem că nici Harvardul, nici Sorbona, nici Oxfordul nu sunt, în mod necesar, pepiniere de miniştri.”
  Rautaciosul de Plesu! cel care a constatat ca din scolile alea se nasc „inocenti versatili” cind abordeaza poli_tichia 😉

  • „Ai nostri tineri…

  • Eu astept sa vad cine anume de la GDS va intelege ca elita nu poate fi decat esenta vulgului. Pentru simplul motiv ca are nevoie sa fie recunoscuta ca atare. GDS are acuta nevoie de o proba de umilinta care sa stearga aroganta numita Umilica. In afara de Liiceanu (ar fi o mare dezamagire pentru mine ca acesta sa lipseasca duminica) , vom vedea si pe altcineva de la GDS in mijlocul multimii? In mijlocul, nu in fruntea ei.

 14. Pe Contributors
  @ Cetatean are un articol cu tema de la Copac: adio, piratule 😛
  La afirmatia ” 1. Personal, nu am fost niciodata de acord cu comentatorii care i-au atribuit lui Traian Basescu o capacitate de calcul politic demna de un Gary Kasparov” am specificat ca el, @ Cetatean, ar putea verifica in arhiva Politeii sa observe de cite ori avea asteptari de mutari surpriza de la pirat.
  Raspunsul: „@editat Cetatean: comentatorul nu isi poate depasi frustrarile personale, atacand autorul articolului si neintelegand importanta momentului.”
  Asta e: 😛

 15. Protestul impotriva legii Big Brother 3 s-ar putea sa fie fara obiectul muncii:

  „Comisia de apărare a Senatului precizează, într-un comunicat transmis sâmbătă, că proiectul de lege privind securitatea cibernetică a României nu se adresează persoanelor fizice, utilizatoare de internet, prevederile aplicându-se „persoanelor juridice de drept public sau privat”.”

  • Victor L,

   Cred ca marea problema nu este atat legea-n sine, cat felul in care „distinsii” [gio]politicieni/[gio]parlamentari & ETC (in general astia sunt sub…sigle in trei litere) pot uza si mai ales abuza de ea.

 16. (…)[Traian Basescu]a inteles că România nu poate fi credibilă in UE si NATO dacă nu va deveni un stat de drept veritabil, a sustinut cel putin doua demersuri vitale pentru spiritul românesc (decomunizarea si prezenta culturii românesti moderne intr-o lume moderna, prin ICR). A inteles marile prioritati economice, sociale si morale. Din toate aceste motive, cred că pană si adversarii (nu mă refer la maniacii care si-au facut din băsescofobie un mod de a exista) vor recunoaste că Traian Băsescu si-a onorat cu asupra de masura datoria de om de stat
  Fiind un om politic in sensul superior al notiunii, inzestrat cu imaginatie strategică si vointă politică, un excelent orator (a se citi ce-a scris profesorul Valeriu Stoica despre limba romanescă vorbită de Traian Băsescu), el va fi prezent nu doar in manualele de istorie, ci in bătăliile politice si culturale care nu se opresc in această clipă
  (…)
  Nu sunt de acord cu cei care descriu in termeni sumbri finalul deceniului Băsescu. O spun deschis: nu ma consider nici deziluzionat, nici “trădat”. A facut erori, evident, dar niciuna, dupa stiinta ma, de natură să schimbe identitatea si semnificatia proiectului asumat de reconstructie institutională si morala(…)

  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/cine-este-traian-basescu/

 17. Nu vă grăbiţi să-i spuneţi la revedere domnului Traian Băsescu.
  A deschis destule fronturi dintre care multe încă active. A câştigat mai toate bătăliile până acum şi sper că până la urmă va fi câştigat şi războiul.
  A batătorit calea oricărui Preşedinte dornic să facă din România Stat de drept. De viitorul (viitorii) Preşedinţi va depinde victoria finală.
  Vom vedea curând dacă domnul Iohannis a înţeles cine l-a făcut Preşedinte şi va respinge inepţia cu înregistrarea, cenzurarea netului.

  Respect şi mulţumesc Domnului Preşedinte Traian Băsescu !

  • Dacă nu l-aţi văzut pe Cap de Mort CTP nu aţi pierdut nimic.
   TRAIAN BĂSESCU – VOIAJUL a fost cel mai bine realizat (din ce a ieşit pe piaţă până acum). Se putea şi mai bine. Dar fiin în ţara lui Merge şi aşa …

  • @pim5,

   Dar nu ne grabim spre vreo despartire (doar strict dpdv al unei functii care se incheie la termen) Dimpotriva, asteptam sa ne…revedem 😀
   Frumos comentariul tau!

  • Cit timp victoria finala a unei tari intregi depinde de un om, e devreme sa impartim acolade. Daca asta crezi, atunci ar trebui sa limitezi drastic laudele la adresa activitatii lui Basescu. Eu cred ca el a reusit mult mai mult, ca de exemplu cred ca a reusit sa extraga justitia de sub controlul unui grup mic de oameni, astfel incit acum poate functiona mai bine (si se vede). Voi sincerca de acum incolo sa-l ridic in slavi pe presedinte de fiecare data cind deschid gura pentru ca, de bine de rau, cred cu adevarat in realizarile lui, alea care sint.

 18. Va reamintesc: Traian Basescu, conferinta de presa, acum

  • Stapan pe sine,linistit si foarte bine documentat, piratul nostru la bilantul celor 10 ani de presedintie.
   Buna dispozitie i-a disparut cand a intrat in joc nevrotica Dragoteasca:;n-a bagat-o in seama nici la suplimentul de intrebari si raspunsuri. Cand auzi ssaitul unei vipere cu venin faci instinctiv un pas inapoi.

 19. Am vazut filmuletu’ ,nu am niciun repros pentru realizatori.Ma bucur ca l-am scapat pe acritul CTP – intentionat,probabil, din partea realizatorului….si asa raman cu buna impresie pe care mi-am format-o despre pirat.

  Ii spun si eu LA REVEDERE DOMNULE PRESEDINTE SI PE CURAND!

 20. „- da` mie nu mi-ati raspuns la intrebare, dle presedinte.”
  Saracuta, a ramas cu onoarea nereperata.
  (Cit de timpit esti ca sa tot faci comparatii intre Romania si SUA.)

 21. Seara bună, copăceni! 🙂

  Am stat cu ochii în TV la început! 🙂
  …un vis urât pentru majoritatea politică actuală începe să prindă cheag: Băsescu – capul opoziției! 😛
  Vin vremuri interesante 😀

  • Majoritarea politica actuala are opozitie. Exact asta e batalia pe care a pierdut – o Basescu la alegerile recente. Este de dorit ca Basescu sa revina intr-o pozitie de lider al unui partid rwlevant? Absolut!! Se poate cu grupul politic al Elenei Udrea? Vom afla. Eu sper ca Basescu sa revina in politica de partid cu flerul pe care il avea odinioara. Daca e adecvat sa faca opozitie cu sau fara Udrea in barca, sa-i spuna flerul ala si vom vedea rezultatele. Altfel, iti garantez ca in momentul asta majoritatea politica actuala se bucura de schimba rea de la Cotroceni si zilele astea viseaza frumos cu Basescu. Ca o paralela, latratul e agasant, dar cosmarurile sint produse de fapt de frica de muscatura.

 22. ba, chiar a primit si bani, Basescu, de la Alina si Elena, dle Damian. Asa cum a primit si de la Bercea, bani cu lopata, ca erau mari gramezile de bani.
  Asa ca era normal sa se eschiveze.
  S-a eschivat pentru ca pur si simplu, asa cum a mai spus, cu oamenii mai dai gres, iar cu Alina a festelit-o. Asta nu inseamna ca a fost partas.
  Dle Damian, sinteti pe coordonatele Dragoteascai de la portita lui Ghita.
  Cu atitia oameni fara pata si prihana in tara asta e si de mirare cum dreaq ajunge un mahalagiu ca Basescu presedinte.
  Bine ca am scapat de el. Bucurati-va, dle Damian.

 23. Ajutor, comentariu la cos 😛

 24. Thx ,Viq de documentar ….foarte aproape de realitate ,ar mai fi multe de spus .

  Despre Băse s-au spus,se spun si se vor spune multe ,ce-aș mai putea eu să adaug ???

  Sunt mîndru foc că in 10 ani m-a reprezentat Basescu ,că România a fost reprezentată de un om ca el .

  România a fost luată in seama de statele occidentale doar in mandatele lui Basescu .

  Dacă ,pe plan intern a marcat si consolidat drumul României spre vest si democrație,cu reformele stiute ,pe plan extern a făcut si mai mult .

  A făcut istorie !!!!

  Mîndru ca sunt basist si loial pină la capăt !!!!

 25. Cine se mai lupta in continuare cu Basescu are doar un neuron; viata merge inainte cu Klaus si plagiatorul pe scena.
  Sa le vedem jocul 😉
  Basescu a intrat in Istorie.

 26. Multi, foarte multi au vorbit zilele astea despre Presedintele Traian Basescu. Din ce am citit (cu siguranta doar o mica parte din tot ce s-a spus/scris), cel mai mult mi-a placut textul lui Alexandru Hancu: scurt dar cuprinzator si corect dpmv. Si se mai si termina nu cu „ramas bun!”, ci cu un fel de „la revedere si ne vom reintalni curand!”. 😀

 27. Ce s-a mai strofocat „societatea ţivila” cu Dan Mihalache!
  Parca a existat si o dezmintire care a mintit: D Mihalache este seful Cancelariei prezidentiale.

  • Echipa de la Cotroceni (Mahalache nu e „unicat”), ca si Alinuta Gorghiu pusa-n varf de PNL (cica „nou”), atrag atentia ca „damful” pucisto-grifco are…”substrat” concret. Prezenta & prestatia de aseara a Alinutei si la Latrina 3, e mai degraba sfidare si „semnal” decat prostie (pe care n-o exclud 100%). Din pacate, cred ca se va vedea din ce in ce mai clar ca GIOP2…”traieste”.

 28. 3 minute ·

  Nora Damian

  Dac-ar fi avut un dram de bun simț și o minimă înțelepciune, Alina Gorghiu, favorita lui IK, n-ar fi fost avut ce căuta în seara ultimei conferințe de presă a presedintelui Băsescu la antena varanului. S-a dus acolo, probabil, fiindcă simțea nevoia să întrețină flacăra uselismului. Ca să bandajeze orgoliul lui Mircea Badea întors din drum de la Cotroceni și să-și arate solidaritatea cu provocatorii ăia stupizi ai lor care s-au făcut de râs la Cotroceni față de public și față de jurnalistii participanți la acest moment istoric.

  Îmi place · · Distribuie

 29. Am un coment in așteptare

 30. Președintele Traian Băsescu vine mâine la ,,Evenimentul zilei”

 31. Cine este Traian Băsescu?

  Vladimir Tismaneanu

  Motto: “Fără justiţie liberă, România nu poate fi un stat democratic”–Traian Băsescu, 20 decembrie 2014

  Scriu deliberat la timpul prezent–Traian Băsescu este un mare om politic român, unul care a făcut lucruri extraordinare pentru ţara sa, un om care a stiut să se despartă, in numele responsabilitătii, de camarazii de sindrofii, asemeni prinţului Hal de Falstaff, atunci cand s-a transfigurat in Henric al V-lea (am folosit aceasta analogie intr-o prelegere pentru dl Mark Gitenstein inaintea plecării sale ca ambasador la Bucuresti), a inţeles că România nu poate fi credibilă in UE si NATO dacă nu va deveni un stat de drept veritabil, a susţinut cel putin doua demersuri vitale pentru spiritul românesc (decomunizarea si prezenţa culturii românesti moderne intr-o lume moderna, prin ICR). A inteles marile prioritati economice, sociale si morale. Din toate aceste motive, cred că pană si adversarii (nu mă refer la maniacii care si-au facut din băsescofobie un mod de a exista) vor recunoaste că Traian Băsescu si-a onorat cu asupra de măsură datoria de om de stat.

  http://www.contributors.ro/politica-doctrine/cine-este-traian-basescu/

 32. Buna dimineata,

  Ce avem azi in Romania in urma activitatii Presedentiei lui Traian Basescu ?
  – Avem tratate puternic consolidate cu Organisme Internationale apartinand tarilor cele mai puternice si cele mai democratice din lume. Astfel Romania este astazi pusa in siguranta mai ales fata de vesnicii nostri hacuitori din rasarit, cum n-a fost nicicand in istoria sa. A fost si contestul international vor spune multi. DA ! A fost. Numai ca Traian Basescu a fost acel conducator de Romanie care a stiut prin devotament, tenacitate si iscusinta sa coaguleze si sa fructifice astfel de avantaje. Scutul de la Deveselu obtinut in urma concurentei cu Polonia este victoria numai si numai a capacitatii lui Traian Basescu de a explica cu argumente solide greu de neluat in seama de decidentii mai marilor lumii. In urma activitatii inteligente si perseverente pe plan international a lui Traian Basescu, DA !!! In Romania au venit americanii.

  Mi-am petrecut copilaria ca fiica de militar venit la Bucuresti dintr-un sat din jud.Olt cu vizite ale taranilor din acel sat, care tarani de cate ori veneau la noi luptandu-se prin judecati pentru vreun petec de pamant spuneau repetat de fiecare data lasa, bre nenicule, bre cumnate, ca o sa vezi, or sa vina americanii si scapam de toate cheluielile astea cu procesele .
  Tata tacea si ofta. Ei simteau tristetea nevenirii americanilor din gandurile tatalui meu, apoi mai abitir, incercau sa-l convinga ca sigur, sigur, vor veni. Dupa plecarea lor ne spunea mie si mamei mele saracii de ei, bine ca mai spera, eu nici speranta lor n-o mai am. Fetelor, cred ca mai bine ar trebui sa spun „saracul de mine” pentru ca ei mai au macar speranta. Eu, NU .
  Poate ca aceasta dorinta de venire a americanilor auzita atat de des in copilaria mea, m-a facut sa ma bucur atat de tare ca in sfarsit visul acelor oameni a fost implinit. Tatal meu n-a mai vazut in aceasta viata ca trebuia sa mai spere si nici acei veri, cumnati, sateni n-au mai fost pe aceasta lume sa-i spuna ti-am spus noi c-or sa vina americanii 🙂
  Din pacate analistii neamului trec foarte usor peste aceasta mareata victorie mult asteptata de romanii simpli si onesti din aceasta tara anume „venirea americanilor”.

  – In ceea ce priveste JUSTITIA vedem cu totii fapte si „lucruri” bagate in puscarii. O idee-cerinta care acum 10 ani ar fi fost pentru romani precum oftatul trist si neputincios al tatalui meu cum ca ar mai veni vreodata americanii.
  O asemenea speranta de avalansa de „lucruri” in puscarii, spre deosebire de anii copilariei mele, chiar ca NU MAI SPERA niciun roman.

  Si totusi minunea s-a infaptuit. O sa ni se spuna asa cum spune si Traian Basescu ca nu a fost singur in aceasta lupta. Asa este, am gandit-o si eu de mai multe ori. Numai ca cineva a perseverat cu o tenacitate de neimaginat pentru a descatusa spiritul dreptatii macar intr-o parte a Sistemului Judiciar Romanesc. A reusit ! Este adevarat ca aceasta descatusare initiata de Traian Basesecu a fost puternic sprijinita si de marile Cancelarii din lumea asta mare, asta pentru ca toate aceste cancelarii au vazut justetea si necesitatea acestei descatusari impuse de Traian Basescu.
  JUSTITIA descatusata in Romania n-o mai poate opri nimeni si nimic. Vedem asta zi de zi.

  Asta ne lasa la plecare Traian Basescu

  – O Romanie mai aparata ca oricand cu trupe americane pe teritoriul ei.
  – O JUSTITIE care pune „lucrurile” in tepele din Piata Victoriei.
  – O natiune care „ghinion” pentru „lucruri”, s-a trezit si s-a trezit si vazand lupta lui Traian Basescu pentru a o lua cu totii pe drumul cel bun. O natiune care fie ca l-a apreciat ori NU, a inteles in partea ei cea mai activa ca NU VREA alt drum decat cel propus si impus de Traian Basescu. Pe 16 noiembrie a dovedit-o cu asupra de masura.

  DA ! Romania a luat-o pe drumul cel bun.
  Asta lasa la plecarea sa de la Cotroceni Traian Basescu. Drumul bun pentru tara si poporul sau

  Multumesc mult, Domnule Traian Basescu.

  p.s. Sper sa gaseasca Mih, cat mai repede postarea mea, pentru ca in continuare am probleme in a-mi aparea postarile. Rregret mult ca nu mi se „descatuseaza” postarile 😦 in timp real.

  • @ Mihaela,
   felicitari pentru postarea ta.
   Pentru ca esti o fire senina si deloc incrincenata.
   Ca stii sa apreciezi om care, vezi, Doamne, are si greseli.

  • @Mihaela, frumos!
   P.S. Varsta minima de pensionare este de 65 de ani. nu numai in Ro. Ca urmare, cred ca Traian Basescu ar trebui sa imbine placerea de bunic cu utilul, cel putin in urmatorii doi ani. O sugestie: cooptarea in gradinita familiei, pe langa propriii nepoti, si a altora pe umerii carora va sta Ro a secolului XXI. Astfel, cred ca ar putea beneficia de sfaturile de bunic ale lui TB si alti tineri ambitiosi si dornici de afirmare, printre care: Monica Macovei, Cristian Preda, MRU, T-AMP, Andreea Pora, Adriana Saftoiu, Adrian Papahagi,…Avantajul pentru TB ar fi ca nu ar mai putea fi acuzat ca nu si-a format un succesor. Pentru cei astfel cooptati, avantajul ar fi acela ca ar putea invata cate ceva de la nepotii lui TB: respectul si scara valorilor. Iar de la bunica: modestia si bunul simt.
   Acum, a venit timpul sa va spun si eu: L RVDR, dragilor!

 33. Multumesc Victor L !

  Greseli avem noi toti oamenii de pe acest pamant.. Numai Sfintii n-au greseli, numai ca pe ei pe Sfinti, nu i-a vazut nimeni niciodata. Traian Basescu lasa in urma pentru Romania ce se poate vedea de pe Luna, Marte, Jupiter si alte alea.
  Traian Basescu va ramane si in istorie cu starile de fapt, certe, pe care le-a creat. Oricat s-ar stradui istoricii contemporani sa-i diminueze meritele constructiile lasate il vor razbuna pe Traian Basescu, in veacurile ce vor veni.

  De detractorii sai nu va stii nimeni nimic in istoria Romaniei. De Traian Basescu cu meritele sale incontestabile, generatie dupa generatie de romani timp de mii de ani. Atat timp cat va mai rezista batrana noastra Terra.

  • Mihaela, servus! 🙂

   Nu știu cu ce anume te-a luat în vizor WP de te bagă mereu la spam!
   Am găsit mesajele și le-am scos la lumină.
   Nu dispera că noi verificăm mereu bucătăria! 😀

 34. buna ziua!
  Va salut din Romania pe toti.
  Dragilor aseara am vazut conferinta de presa a dl Basescu si imi venea sa sparg tv-ul cand un tip carunt repeta pe Realitatea TV niste tampenii cu 8,4 milioane care o data erau 7,4 asat dupa conferinta de presa.
  Nu mai comentez in plus dar va urez o zi buna!

 35. Cum e scrisa Istoria de catre habarnisti si urmasii o invata asa.
  Un titlu:
  ” 25 de ani de la Revolutie: 21 decembrie 1989 – prima zi a Revolutiei la Bucuresti, la o zi dupa Timisoara. Miscarea de strada, reprimata cu gloante
  de I.C. HotNews.ro
  Duminică, 21 decembrie 2014, 13:06
  Adica, in 17 decembrie s-a tras in plin in multime la Timisoara, au murit oameni cu zecile (unii au „disparut” chiar, pe cosurul crematoriului), ia I.C. ne spune ca 21 decembrie este la o zi dupa 17 😛
  La fel era falsificata istoria si in comunism

 36. Piratul mahalagiu in viziunea unui filolog, si nu oricare:
  http://www.gheoland.ro/filologie-cu-basescu/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s