Ai dreacu’ capitalistii astia !!!!!

Odata cu operatiunea de priponire a furaciosilor din buzunarele romanilor se prefigureaza un trend care cred ca e cel putin la fel de pagubos pe termen lung ca si pe cel scurt.
Acesti infiltrati in pseudo-economia actuala, care sub acoperirea capitalismului fac jaf la drumul mare cu coruptie-n dotare, pot fi pe cat de lesne pe atat de eronat identificati cu capitalismul.
Dreptu-i, la asta isi dau generosul aport si unii gurnalisti cu mintea acida ca ceapa si mare cat arpagicul, care se bucura daca talhari de genul asta (desi abia presupusi, inca neprobati) musca zabrelele pentru ca-s bogati, pentru ca au burti, vile…. pentru ca fac pe capitalistii …
Ar fi putut sa se bucure, daca asta e o chestie normala la cap, pentru ca sunt prinsi la furaciune, ceea ce ar fi alta poveste.
Dar perspectiva comunista iese greu din capul mintii noastre dupa o formare prelunga de decenii.
Cum am mai spus, trebile astea cu capitalsim vs comunism nu sunt punctuale, unice, singulare. Ca orice ce tine de educatie trebuie reluat si repetat permanent, nonstop, precum si generatiile se perinda permanent si non-stop.

„Undercover Boss” e una din emisiunile tv ce au diseminat rapid in statele ce au economie la piata, dat fiind ca doar acolo are sens. UK, Canada, Australia, SUA…
Dupa parerea mea la noi ar avea sens mult mai mult dat fiind perioada gradinitei capitalismului despre care vorbeam mai sus.
Dar daca doar cumperi formatul si bagi pe el pe cate un „capitalist” mioritic, nu se duce dreacu’ totul doua luni mai tarziu cand „eroul” ala intra la racoare ???
Ba da.
Ce ramane dupa el ?
Ca capitalistul/capitalismul e hotie, daca faci ce ai vazut ca face el e rau, meriti suturi,  intri la parnaie … so on.
Cu alte cuvinte mesajul pe termen lung e exact pe dos.

Am facut o mica proba si vad ca as putea pune cate ceva de la astia de aici, de pe insula. Ma avertizeaza ca e material al altui propietar, dar ma lasa sa-l public.
Nu stiu insa daca intereseaza pe cineva !

Facem azi o proba ! 😀
Amit Kleinberger, CEO (Chief executive officer, adica seful suprem al afacerii) cu iaurt inghetat 😀
Are cineva vre-o parere ?

Viq

148 responses to “Ai dreacu’ capitalistii astia !!!!!

 1. ‘Neata!

  Subiectul e foarte bun pt „picii” de…gradinita cu profil…capitalist, fie ea cu program redus, normal, sau prelungit (ba poate si pt cei din ciclul primar, sau gimnazial) indiferent de varsta 😛
  Cu interesul probabil ca stam altfel…(vezi de exemplu experienta cu tema „salariul minim pe economie”) Dar asta nu trebuie sa descurajeze: de ce sa nu avem incredere ca promovarea unor teme de acest gen, in ciuda lipsei de interes, „lasa urme”, face ca in timp, ceva, ceva sa se schimbe in mentalul nostru, intru deschiderea mintii spre o mai corecta intelegere a notiunilor, mecanismelor, beneficiilor etc.
  Cu atat mai mult cu cat trecem printr-o perioada de intens asalt (propagandistic!!!) anti-capitalist. Iar lipsa, sau precaritatea unei educatii economice elementare, este o vulnerabilitate importanta adaugata unui mental viciat de experienta comunista si/sau a falsului capitalism (zis si „de cumetrie”)

  • Salut,viq,Mih! 🙂
   Aici e problema:lunga perioada de tranzitie si tarele unui sistem economic planificat si supus ideologizarii socialiste a evidentiat neintelegerea unui sistem complet opus ,cu alte legi si consecinte.Mentalul colectiv e imbacsit de starea de pace sociala,de grija statului pentru nevoile poporului ,de propaganda desantata a unui viitor stralucit la care beneficiarii n-au nicio contributie personala,nu au nevoie de competenta,nici de competitie totul le vine de-a gata.
   Nu am folosit un limbaj profesionist,de expert,este ceea ce percepe o mare masa de oameni ce trateste inca in trecut.

   • Servus, Dora 🙂

    Asa e si in plus, de douazeci si cinci de ani „modelele de succes” sunt in marea majoritate asa cum sunt si cum le stim. Si sa nu uitam nici de influenta presei: cazurile care chiar ar putea fi date de exemplu, nu prea sunt promovate, spre deloc, iar specialistii adevarati nu ajung nici ei prea des pe…”sticla”.
    In schimb, „show”-urile politice si de divertisment de cea mai proasta calitate abunda.

    • Categoric,Mih! 🙂
     Si din pacate ecourile presei de scandal ,a „shourilor de divertisment” nu se stig prea usor. in mentalul colectiv:aisi e problema.

     Profit de acest moment pentru a continua cu intrebarile ce ma framanta ,fara nicio intentie de party-pris.
     Avem un scandal international Microsoft si nu am aflat inca cine sunt adevaratii protagonisti desi inceputurile sunt legate de guvernarea lui Nastase si scoase la iveala in 2004, cu 9 ministri din perioada ulterioara amintiti in dosare,dardespre care nu se mai aude nimic.

     Focusasea s-a facut numai pe EU,sefa a mafiotilor?sau din alte motive?

     -miza este Traian Basescu?
     -sau mai trist, asistam la o batalie cu personalitati politice transpartinice,institutii de forta ca SRI,SIE,DNA si mafiotii din spatele lor?

     Gata,inchit acest subiect!Sa fie clar,doresc sa fie judecati toti infractorii,dar toti,respectand procedurile si deontologia profesionala a instantelor judiciare,fara nici un rabat.

     • Intrebarile tale despre nefirescul unor situatii si evenimente sunt cat se poate de indreptatite. Raspunsurile, ceva mai greu de dat. Putem constata evidentele (ca intrebarile cam de aici pleaca) si sa incercam sa intelegem pe ici, pe colo. Din pacate, nici aici nu prea ne ajuta (putin spus 😉 ) presa – jurnalistii, analistii, si/sau reprezentantii societatii civile.

 2. sunt lucruri cu care nu e de glumit. Unul dintre ele este și instituționalizarea (crearea se instituții) unor practici din societate, apărute natural, firesc în organizarea ei, în timp.Deși e un lucru, în general util, apar efecte colaterale dezastruoase pentru o parte a societății. Un exemplu grăitor, când vorbim despre capitalism, este apariția sistemului bancar în Europa. Până atunci activitatea de împrumut, în special pentru monarhi, dar și pentru oricine avea nevoie o practicau doar evreii. Doar la ei împrumutul cu dobândă (camăta) era permis. Apariția băncilor a generalizat practica pentru toți cetățenii avuți, dar de noul sistem au profitat în special cetățenii evrei specializați deja în astfel de operațiuni. Apariția instituțiilor de credit au dus la generalizarea creditării, motorul capitalismului în formare. Oricine se putea acum împrumuta dacă avea un gaj. oricine în afară de evreii obișnuiți care nu practicau …împrumutarea cu camătă (în special pentru că nu aveau nevoie, ei fiind buni în afaceri pe banii altora ori pe ai lor. Nu prea erau evrei săraci) Orice creditare are riscurile afacerii demarate. Toți împrumutații strângeau din dinți pentru a returna împrumutul, aproape toți urau sistemul bancar care îi subjuga, mai puțin evreii care nu erau prinși în spirale înrobitoare a creditării. Pe acest fond pa percepției umorale a fost ușor să se îndrepte nemulțumirea generală față de lăcomia capitalului instituționalizat, către singurii care nu erau afectați de noul sistem social în devenire. Ce a ieșit ne spun cărțile de istorie. Acum televiziunile, internetul, presa ne arată mecanismele interne ale formării marilor averi, sub chipul educării viitorilor capitaliști. Unde fac educarea publică? În locuri, studiouri, care crează exact lumea în care trăiesc cei care au reușit și cu ei în rol de dascăli. Unde se află elevii supuși învățăturii? Când văd ce e în jur și ce li se promite, care poate fi reacția lor după ce le va trece entuziasmul speranței că l-au prins pe Dumnezeu de picior? Și mai ales când cineva le va aminti că au văzut huzurul celor cu bani …strânși din munca lor? Vor avea o nouă mentalitate, de antreprenor în formare, serios și cu speranță în viitor?…Noi am văzut lumea nouă la posturile TV sârbești…și de acolo a început sfârșitul unei lumi… Atunci am avut ce pune în loc. Acum ce ar urma…?

  • nu te face inportant, scuteste-ne de informatziile tale bältzite
   stim sä ne luam si noi inf.nu mai murdäri pomul.

  • Discutia este despre un sistem economic care cu bunele si relele lui, a fost si inca este performant si genereaza bunastare, vs. „capitalismul original” emanat la noi post-decembrist.
   Nu mai veni sa invoci „adevarurile istorice” atat de dragi (si in stilul) propagandei de tip nationalist-socialist, anti-capitalist, anti-occidental si anti-semit! 👿

   • sä felicitäm politicieni USL-pnl
    au distrus PDL, iar o parte din ei si mitomanul PONTA
    colaboreazä dupä plan , dobitocii ;s-au bägat singuri in cusca haitei rosii:

  • ady,
   accentele anti-semite vad ca te obsedeaza.Nu din cauza evreilor(cu state vechi in domeniu),proprietari de banci ,apar derapajele intra-sistem bancar-este o mentalitate criticata si demolata de experienta epocii contemporane.Fenomenul monopolului financiaro bancar e mult mai complex si el se manifesta pregnant in perioade de criza…or,starea aceasta dureaza de cateva decenii.

 3. Viq,

  Este postarea ta si nu-mi permit sa intervin altfel (decat, anunt, in cazul replicilor „agatate” de comentariile mele), dar te rog sa nu permiti postacilor de tipul celui de la 09:48 sa faca pe acest blog o asemenea propaganda mizerabila. Ei nu vin sa discute, sa-si exercite vreun „drept la libera exprimare”. Vin sa „dea lectii”, sa „lumineze” si sa combata / compromita orice idee si tema care promoveaza valori si principii de Dreapta. Au „misiune”, cel mai probabil si repet, fac propaganda. De stanga. Si inca de stanga nationalista, anti-capitalista, anti-occidentala.
  [„Conservele” naibii 👿 ]

  • @ Mih,
   referitor la @ ady:
   – in articolul de pe Contributors (Liiceanu, link dat la postarea anterioara), autorul explica nu doar cum citesc habarnistii literatura de fictiune, dar cit de „fictipati’ sint in multe problem, mai ales politice 😛
   (De fapt, la un alt text scris de catre Liiceanu, eroul nostru il banuia de incercare de crima 😛 😉 )

   • „așa s-a călit oțelul” cum insinuezi tu, capitalismul are alte reguli. Eu vorbesc despre pericole colaterale, nu contrazic principiile capitalismului. Eu chiar sunt capitalist convins, practicant…dar mai știu și carte…

   • Servus, Victor L 🙂

    Bine ca mi-ai adus aminte de articol (nu am apucat sa-l citesc)
    In privinta acestui gen de postaci nu ma intereseaza decat toxicitatea…intoxicarilor lor :P. Indiferent de cat de docti sau idioti or fi. Si sunt convinsa ca nu ne aduce niciun beneficiu nici prezenta lor, nici disputele pe care le provoaca (indiferent de argumentele tale, revin si mai insistent si tupeist cu fixurile lor) si cu atat mai putin „mesajele” propagandistice si manipulatoare pe care le promoveaza cu zel. Na, ca m-am enervat 😛 😀

    • mih, dacă eu sunt cauza îmi cer scuze. Citește cu atenție ce scriu eu, nu ce spune altcineva că-mi aparține. Ce scriu mai sus sunt luate din cărți serioase (poate să-ți confirme d-l prof.Tismăneanu)

     • @adylica:
      Ce zici de dialogul de mai jos?

      -To dance the Bamba, one needs a bit of grace. a bit of grace for me, for you
      -I’m not a sailor, I’m not a sailor, I’m a captain. I’m a captain, I’m a captain.

      P.S. Bamba, bamba.
      P.P.S. Time value of ideas, iti spune ceva?

    • Il rog pe @ady sa nu insiste pt un dialog pe care am spus deja ca-l voi refuza. Am spus-o explicit. Data viitoare o sa fac uz, abuz (sa-i spuna cine cum vrea) de trimiterea in spam.

   • Ei, Victor L, ce spuneam…”analfabetule”? 😛

   • oricum, nu sunt eu acela. Nu e stilul meu. Liiceanu mă dezamăgește pe zi ce trece prin anostitatea postărilor tânguitoare pe care le produce, dar nu pot să mă ridica nivelul intelectual de a-l combate și nu mă bag. Tu faci și acolo un balet … lipsit de grație. Stilul e omul…

    • nici nu spuneam altceva: nu il intelegi pe Liiceanu si, dupa vorbele vulpii, zici ca te „dezamageste pe zi ce trece”.
     Aidi grije, „zi ce trece” este din viata ta, Liiceanu este tot mai bun.
     Si mai aibi di grije: Liiceanu nu e politician, el priveste doar de pe margine, si le spune al dreaqului de bine, fictiopatule 😛

    • Inteleg sa spui ca nu iti place de Liiceanuu fiind el un intelectual de dreapta (capitalist veros 😉 ), dar sa spui ca te dazamageste cum scrie, este peste poate.
     Asta e doar ura, rautate si zero apetenta pentru scris.

     • poți să-mi spui cum poate să-l vadă pe D. C. Giurescu…în zeghe? A uitat să ne spună. O fi nouă? Dacă nu, e o problemă cât…casa poporului…Eu cred că vor urma niște scuze publice…

     • pentru prestatiile sale de la Latrina 3 nici nu merita alte vorbe de alint 😛

     • știi asta de la d-l Liiceanu?

 4. Spicuiri (nu spiciuri 😛 ):
  – „Nu m-as uita la el nici daca m-ar bate cineva. E o prostie.”
  Ca sa stii ca e o prostie, trebuie sa te uiti; acum nu am timp, dar in romana ar fi bine.
  – despre „gurnalistii cu mintea acida ca ceapa si mare ca arpagicul”: sa iti vina sa le plingi de mila gurnalistilor care jubileaza ca blonda n-a fost barbata in Parlament (ori in alte luari de cuvint).
  Io le dau dreptate si ii ajut cu argumente barbatesti (adica au intimpinat puscaria cu pieptul scos si fruntea (aia lata) sus:
  -Becali a spus din prima: sint vinovat si merg la puscarie sa ma purific, caci dupa, vreau sa ma calugaresc la muntele Athos;
  – lui Felix nu i-a trebuit mult ca sa-si demonstreze barbatia, doar vreo 8-10 ani;
  – lotului de 8 escroci din fotbal tot vreo 8 ani le-a trebuit;
  – iar tare ca fularul, ultimul cartus, El Însuşi.
  ctepeul este el insusi: s-a bucurat si de venirea minerilor in `90. S-a scandalizat cind niste gimnaste au pozat goale, ca, vezi, ii strica imaginea lui de roman (cu parere de rau, dar poza lui e confirmarea ca Dracula e al nostru).

  Cit despre viitorul capitalismului autohton, spun pas, nu ma simt in masura sa prezic ceva.
  Singura prezicere pe care risc s-o fac: nu am incredere in trezirea romanilor. Sintem ca somnorosul de pe care tragi patura sa-l trezesti, „da-da, ma scol”, si cind pleci isi trage iarasi peste cap patura 😛

 5. Romania alunecä si inträ pe mana mafiei securisto- masonicä
  este f. grav, sunt la mijloc si masoneria securistä rusä, de altfel
  securisti acoperitzi cu sortuletze, nici biserica ortodoxä nu e departe
  romanii ,nu-si dau seama de gravitate:
  PONTA SI GRUPAREA LUI ; ESTE CANGRENA ROMANIEI.

 6. SÄRACUL RINOCER INPÄIAT J,, are o muträ tare nefericitä
  uitatzi-vä la el, te apicä mila.

 7. Foarte BunCristoiu:
  http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-da-acum-as-vota-o-pe-elena-udrea-in-primul-tur.html
  „Abia acum, Elena Udrea și-a dat măsura talentului de de om politic deosebit, în care am crezut și continui să cred, indiferent de ce i se întîmplă.
  De aceea, acum, aș vota-o în primul tur!”

 8. Salut prieteni! Orbiţi de ura asupra politicienilor (explicabilă) se pierde din vedere un aspect esenţial în funcţionarea sistemului administrativ. Anume, autocontrolul sistemului! Aspect foarte important, ţinànd cont de posibilităţile, totuşi limitate, a instituţiilor de control, prevenire şi combatere a ilegalităţilor. DNA la nivel central, cea care contează în momentul de faţă, dispune de numai 34 de procurori operativi, număr insuficient pentru a face faţă situaţiei.
  Cànd vorbesc de autocontrolul sistemului administrativ mă refer la întregul lanţ funcţionăresc, de la şefi numiţi politic( miniştri, PM, secretari de stat), continuànd cu şefi , şefuţi , funcţionari de execuţie, acestetia din urmă fiind consideraţi, cel puţin teoretic, profesionişti sau funcţionari de carieră.
  Problema care se pune este următoarea:
  Sunt aceşti funcţionari de carieră nişte profesionişti?
  Situaţia actuală ne arată că nu! Mai degrabă sunt nişte ,,GRAJDANI” avizi de funcţii înalte, cu toate avantajele aferente. Si care acceptă nonşalant să-şi asume delegarea de semnătură de la şefi lori politici (cazul EU, V.V Ponta- care şi-au delegat total acest drept, A.Năstase- Bechtel şi altele, etc).
  Si atunci cum rămàne cu prevederea legală:
  Funcţionarul public are obligaţia să respecte şi să îndeplinească întocmai ordinele superiorilor, iar atunci cànd constată/ consideră că un ordin încalcă legalitatea are obligaţia să ceară ORDINUL SCRIS din partea superiorului, pentru ca acesta să poată fi tras la răspundere pentru respectivul ordin, presupus a fi ilegal.
  Ori, ceea ce observ eu din avalanşa de rechizitorii ale procurorilor nu apare niciun ordin scris. Numai vorbe!
  Dragilor grăjdani, acum delatori, dacă aţi acceptat anumite ordine ilegale şi nu aţi respectat legea enunţată, atunci v-aţi asumat şi răspunderea totală.
  Acum observ că aceşti grajdani sunt nişte eroi, sunt cercetaţi în libertate şi beneficiază de tot felul concesii. Un lucru extrem de periculos care practic face inexistent autocontrolul sistemului administrativ, perpetuànd o situaţie de fapt care dă fràu liber abuzurilor (ilegalităţi = jaf).
  Vorba lui Sima: ,,justiţia taie nişte capete dar imediat vor creşte altele”.
  Fără un mecanism de autocontrol eficient, totul riscă să devină un spectacol media menit să potolealească ura (uneori indusă prin manipulare) a unora sau altora!

 9. räu a mai ajuns Romania, cu Täriceanu -escrocul trädätor,
  ce a golit visteria statului panä la crizä, acum pus omul numätul 2.
  rusine romani!.

 10. Parlamentul se uneste la noapte pt. Vosganian si
  Borbely ???

 11. ma mir ca elena u. nu e anchetata si in dosarul asistentelor tv.
  sau o fi, mai poti sa sti ce o fi in mintea cuplului sri-dna???

 12. Vizita lui Klaus la Paris produce unele cutremure:
  „Comisia pentru politica externa din Senat propune rechemarea ambasadorului de la Paris”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-19340912-comisia-pentru-politica-externa-din-senat-propune-rechemarea-ambasadorului-paris.htm

 13. Ceva mai aproape de adevar, dar si aici doar pentru urmasii celor morti ori pentru mutilati.
  Cei sanatosi, ca mine, carora ne-a trecut doar glontul pe la ureche, nimic. Nici multumiri, caci ce am facut a fost pentru mine in primul rind.
  „Indemnizaţiile pentru revoluţionari vor fi acordate doar celor care, la Revoluţie, au participat la acţiuni de stradă în Bucureşti, Timişoara, Caransebeş, Sibiu, Cugir, Lugoj, Târgu-Mureş şi Cluj–Napoca, ceilalţi fiind obligaţi să prezinte documente emise de către Parchet sau să conteste procedura.”

 14. Ieri am pus un comentariu scurt. Nu a aparut. Se duse repede dezmatul din acea zi in care am pus coment dupa coment. Prea repede.
  Sincer, incep sa cred ca chiar nu se mai doreste aparitia mea pe acest blog. E prea mult si prea ciudat ce mi se inampla, dupa cate vad… numai mie. Comentariul scurt de ieri se termina cu…
  Sa-ti fie rusine Elena Udrea, fraza pe care cred eu, ar trebui spusa de Traian Basescu impricinatei, intre patru ochi. Sper ca NU aceasta fraza a determinat neaparitia comentului meu de ieri. Inca mai sper.
  Ale-dreaku rau spam-urile astea ! ! ! !

  • @Mihaela, exasperarea ta denota trei lucruri semnificative:
   a) onestitate;
   b) cantonare intr-o viziune eronata asupra realitatii, alimentata de resentimente istorice pentru tine, detalii pentru multi altii
   c) o neintelegere aproape abisala a lumii dimprejur

   Dovezi:
   a) sentimentul frustrarii nu este cunoscut postacilor (N.B.: @Loda, buna interventie, chiar tu esti??.,!!);
   b) daca EU este cu adevarat ceea ce trebuie sa fie, comentariul tau vine, de fapt, in sprijinul sau. Daca nu, EU va deveni mai „non grata” decat @trombonel&comp pe saitilmasta, care este despre Dreptate si lLume Dreapta, nu despre personaje efemere. (P.S. in caz ca EU este mai hoata ca Rozaliul de care vorbesti si mai mincinoasa decat W, TB trebuie sa-i spuna asta in public, la ora de maxima audienta, NU „intre patru ochi”).
   c) aici te las pe tine sa, cum sa-ti zic….reevaluezi. Tic, tac…Chitic, Chitac. Cotcodacii si cotcoromanii, zic eu, nu s-au batut sa aduca pe lume un popor de cotcari sau cucumani.

   • Judex

    o neintelegere aproape abisala a lumii dimprejur

    Daca considerati „o neintelegere aproape abisala a lumii dimprejur” faptul ca eu consider ca o anumita femeie lipstita de orice bruma de substanta si moralitate, in aceste zile, pentru ca se simte la anaghie, face praf si pulbere fara niciun scrupul Epoca Traian Basescu, epoca la incheierea careia Romania se afla in situatia de a fi cel mai bine aparata si consolidata in fata eternului ei dusman Rusia, din toata istoria ei moderna, Epoca in care toti raptuitorii acestei tari se duc acolo unde le este locul (sper sa le ia si averile) atunci, din tot sufletul va spun…
    Fie la dvs., acolo ! ! !

    In opinia mea EU a fost o piatra de moara agatata pe mandate lui Traian Basescu. EU a fost mereu bolovanul agatat prin viclenie, parsivenie si arivism pe langa acest mare OM DE STAT care este Traian Basescu. Din cauza lipsei ei de minim scrupul Traian Basescu este iar umilit pe toate posturile de televiziune (sigur, stiu ce este cu toate aceste posturi, am spus-o aici de foarte multe ori) dar din pacate ele inca influenteaza o mare parte a romanilor.
    NU Traian Basescu nu merita sa i se intample asta dupa incheierea celor doua mandate din cauza acestei penibile ariviste care a facut praf si pulbere, probabil prin intrigile ei, un partid, PMP-ul. Un partid la care daca n-ar fi fost EU cu arivismul ei ar fi putut adera multi romani de calitate care credeau in principiile Presedintelui Traian Basescu.
    Dupa acest taraboi facut de EU au iesit iar la rampa toti detractorii lui Traian Basescu aruncand in societatea romaneasca valuri de nefireasca URA. O URA care ma infioreaza cand o vad revarsandu-se de pe toate ecranele patriei. NU s-ar fi intamplat asta daca EU se ducea sa dea cu subsemnatul cu decenta si demnitate. A facut un taraboi mare in contrast evident cu statura sa morala…mica…mica…

    In alta ordine de idei a jigni pe cineva care nu este de acord cu opiniile dvs. nu mi se pare a fi benefic. Dar asta nu mai este problema mea. Este a dvs.

    Repet ce i-am spus si lui Mih. Ei, intr-un cu totul alt context.

    Consider ca INGADUINTA este esentiala intr-o colectivitate, mai ales cum este cea a Copacului, comunitate in care marea majoritate care a aderat la ea are in pricipal aceleasi nazuinte.

    Asadar, ingaduiti, rogu-va si alte opinii care nu coincid cu ale dvs. fara a jigni. Exista si o alta varianta. Aceea de a explica de ce nu sunteti de acord cu ele. Socot insa ca pentru a explica ceva unui om care nu gandeste leit cu dvs. fara a jigni este mereu si mereu nevoie de … INGADUINTA. Fara EA faptele o iau razna. E si pacat si trist.

    • Buna, Mihaela.

     Ti-as adresa cateva vorbe/pareri pe teme diferite. De la Udrea la „banarea” ta la Copac.
     Ma tem insa ca nu e momentul potrivit.

     Sper sa ai si zile mai bune.

    • Imi ingadui doar o scurta opinie: eu cred ca este undeva o fractura de logica in a considera concomitent ca Traian Basescu este un mare OM de STAT (cu tot ce subsumeaza aceasta sintagma) si ca a fost/este/s-a lasat umilit de lipsita de orice bruma de substanta si moralitate, EU. Sunt doua variante care sa rezolve fractura: ori admitem ca TB nu este un om de stat atat de mare pe cat am crezut (si asta, imi permit sa atrag atentia, este target-ul anti-basistilor de stanga si de „dreapta”, cu al lor proces de „debasificare” anuntat de vvponta si din ce in ce mai vizibil, urmarit de KWJ), ori parerea radicala in privinta EU ar trebui sa sufere un proces de re-evaluare (oricat de mica ar fi la final, o sa apara sigur o diferenta de perceptie).

     • Nu consider ca s-a lasat umilit, consider ca este umilit din cauza acestei ariviste fara niciun capatai.
      OK !
      Vad ca gasiti fracturi logice la cei care nu o inghit pe aceasta oribila creatura. Asta e ! Parerea mea. O fi fractura logica, nu zic NU, dar altfel nu pot gandi. Evident cu fracturi logice, „decat”. Alta gandire nu am la indemana. Imi pare rau 😦

     • Mihaela,

      Si eu mi-am spus o parere personala (nu de grup), vorbind cu tine, @Mihaela si nu cu „toti cei care au alta parere…etc”, mizand inclusiv (nu exclusiv, desigur) pe valoarea si rolul INGADUINTEI la care te referi insistent in comentariile tale. Chiar nu-ti inteleg reactia. Dar nici nu insist.
      Se pare ca din pacate, undeva s-a strecurat o eroare care bruiaza dialogul.

 15. Am spus „inca mai sper” pentru ca ar fi TRIST sa fie adevarat vreun gand negru dintre cele care ma bantuie. Amintesc adminului-sef ca in trecutul nu prea indepartat eu si Luminita, mai ales dimineata, tineam in activitate, comentariile pe acest blog. Astazi Luminita nu mai vine iar eu vad ca sunt cam impiedicata sa mai postez. Repet: sper sa nu fie adevarat niciunul din gandurile negre care ma bantuie. Ar fi mult prea trist. Marturisesc ca n-ar fi prima tristete din viata mea, probabil nici ultima. Deh… oricum n-am incotro, imi voi duce toate tristetile ce sunt si va sa vina, eu sper cat mai putine. Din pacate nu toate tristeturile ce mi-e dat sa le duc, depind numai de mine 😦

  • Mihaela :
   Lasa draga gandurile triste, sunt sigura ca aici nimeni nu incearca sa impiedice comentariile tale .Mih daca baneaza anunta (cum a fost in cazul meu) dar pe tine nu are pentru ce.Spre deosebire de mine ,care sunt o viespe (Na 🙂 ) tu esti o draguta si toata lumea te place, inclusiv eu. Nu interveneam, ca nu sunt admin(asta le-ar mai lipsi 🙂 ) dar e pacat sa te intristezi pe o premisa falsa.
   P.S. Mih, vezi ca ti-a venit randul la ,,periat” 😉

  • O precizare: Luminita a lipsit o buna bucata de vreme (aparent fara vreo motivatie anume in afara de o probabila lipsa de timp). Ultima data a revenit in timpul „scandalului” cu Last & Co (nu are rost sa dezvolt), suparata intre altele ca am dezamagit-o, ca am influentat in rau blogul si cerand insistent si vehement sa ma retrag (si eu, dar si alti „nedoriti’ de ea). Sa nu mai vina la Copac a fost exclusiv alegerea ei. Probabil a fost nemultumita ca eu, o „precupeata” dupa cum m-a apreciat, nu am disparut din peisaj.

   • Mih, in privinta Luminitei, am vazut ca sa zic asa „din ce v-ati luat”. Poate ca Luminita este un pic mai ascutita la limba, tot ca sa zic asa, dar ea a fost pentru mult timp sufletul acestui blog. Eu, una ii simt lipsa chiar daca nu intotdeauna parerile noastre au coincis. In ansamblu, 99% din copaceni, mai vechi ori mai noi ne dorim ca aceleasi fapte sa se intample, asta am avut in gand tot timpul. Lumi s-a mai „ciocnit” si cu Dora, dar au trecut peste, Dora ca toti din „mai Ardeal, Ardeal” a mai lasat de la ea 🙂 si pana la urma s-au ingaduit. Oricum erau amandoua de aceeasi parte a barcadei. Difereau unele nuante. Eu ma incadram, dupa evaluarea mea, in nuanta „dora”. Asta nu insemna ca Luminita nu-mi era la fel de draga, ca la inceputurile noastre: de pe blogul lui Cristi Patrasconiu. Patrasconiu, care ptr.ca ne-a ingaduit pe blogul vechiului „Cotidianul” si-a pierdut slujba. Ce pret trist platit pentru ca a INGADUIT. Pe Viq, si Thor si pe Dora, si pe Lumi, si pe Skorpi, si pe TDS, si pe Reddog, si pe Maya (tot din „Mai, Ardeal Ardeal” -deosebit de placuta persoana, Maya), si sa ma ierte cei pe care i-am am scapat. Consider ca INGADUINTA este esentiala intr-o colectivitate, cum este aceasta a Copacului, comunitate in care marea majoritate care a aderat la ea are in pricipal aceleasi principii.
    In opinia mea totul a pornit de la vechiul TDS, mai nou, Last. N-ar fi trebuit lasat sa desparta pe acest biet „gica-contra” care este Last. Am gresit cu totii, din pacate.
    Mie imi sunteti f.dragi amandoua si sper ca intr-o buna zi sa reapara si Luminita dar si Filadel. Le simt lipsa. Lumi, furtunoasa 🙂 Filadel, calm, calm si foarte ingaduitor 🙂 alta persoana de exceptie, in opini amea. Din pacate fara a INGADUI, dupa cum RAU s-a vazut, faptele o cam iau razna. Si e trist, foarte trist !

    Intotdeauna un gand bun, Mih.

    • Servus, Mihaela!

     Nu insist pe mai vechea poveste a „dihoniei” care a aparut la un moment dat pe blog. Fiecare isi formeaza oricum, propria parere. Cu atat mai apropiata de realitate, cu cat porneste din onestitatea si efortul de obiectivitate personale (iar aici sunt convinsa de buna ta credinta).
     Si din partea mea, acelasi gand bun! 🙂
     PS
     Problema aparitiilor comentariilor tale este din pacate, aceeasi 😦

     • Mih,
      Am vazut:evil: ca este aceeasi. Offffffffffffffffff, ce ghinion.
      Stiu ca Viq este f.ocupat. Dar voi aveti adresa de mail a lui Filadel. Sper ca mai are chei sau cum i-oti spune voi, adicatelea acces la „trebile” tehnice ale blogului. Rugati-l pe el sa faca ceva sau spuneti-mi mie ce sa fac sa scap de beleaua asta.

      In rest astept ziua in care Tu, Theo, Lumi, Dora veti veni la Bucuresti si ne vom vedea cate-s toatele 🙂 Stiu ca si Luminita isi dorea sa ne intalnim, candva, undeva. Eu zic ca cel mai bine este la Bucuresti cand se vine ori se pleaca din cele strainaturi.

 16. Deci:
  Ai noştrii tineri la Paris învaţă
  Haina de pe ei s-o facă zob! ))))))

 17. Mihaela,

  Am gasit comentariile tale (pe cel mai vechi doar pt ca ai mentionat existenta lui, altfel nu ma ducea capul sa caut in spatele altor multe „mesaje” de tot felul care ajung in spam, majoritatea automat).
  Eu intelesesem ca s-a rezolvat problema. De ce a reaparut, nu stiu. Am verificat „istoria” comentariilor tale si la fiecare mi-a aparut: ” Akismet caught this comment as spam”.
  Imi pare rau ca sunt iar probleme cu postarile, dar si ca asta te face sa banuiesti altceva.

  • Da, halucinante declaratiile fostului SRI-ist. Si asurzitoare…tacerea pe subiect. Nu serveste target-ul cu „debasificarea si de la capatul puciului mai bine facut de data asta”

 18. Stramosii nostri – ăia, urmasii lui Romulus si Remus, gasiti intr-un cuib de vulpe – erau mai pretentiosi: voiau si piine si circ.
  Noua ne ajunge circul:
  „Ianuarie mort: Romania a avut absorbtie zero a fondurilor structurale si de coeziune, in prima luna a anului 2015​.
  Trecem pe cozonac 😛

 19. Hrebenciuc a avut acces la un profil bancar codificat care reunește două conturi. La același profil și, implicit, la cele două conturi bancare au mai avut acces soția lui Hrebenciuc, Letiția, fiul lor, Andrei, dar și un personaj controversat implicat într-un amplu caz penal, instrumentat de Victor Ponta pe vremea când era procuror.
  Documentele arată că accesul la cele două conturi era împărțit de familia deputatului Hrebenciuc cu Robert Deutsch, om cheie în afacerea Megapower – o fraudă care a avut loc în anii ’90 și în urma căreia statul român a pierdut peste 11 milioane de dolari.

  http://www.flux24.ro/rise-project-hrebenciuc-avut-conturi-la-hsbc/

  Afacerea Megapower. Un dosar instrumentat de procurorul Victor Ponta, cu un prejudiciu de 12 milioane de dolari
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/Culisele+afacerii+Megapower+Cine+este+Robert+Deutsch

  Apropo de bravii nostri jurnalisti: Tapalaga, in octombrie trecut, pe pag de fb HotNews:
  Ca procuror, Ponta a avut pe mana cazuri irelevante din simplul motiv ca era vanator de seminarii si deplasari externe, iar cand trecea prin parchet singura lui preocupare era, potrivit fostilor sai superiori, sa gaseasca alt semniar. Nu era prea respectat profesional de procurori, care-i apreciau totusi o anumita onestitate. Ponta nu-si ascundea simpatia fata de PSD si relatia sa apropiata cu Adrian Nastase, mentorul sau, dimpotriva. O exprima fara retinere intre colegi.
  si articolul pe aceesi tema
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18257225-procurorul-partid.htm

  O fi fost doar un „lapsus”?

 20. Buna seara!
  Intr-o buna la o discutie cu un coleg injuram de foc despre cresterea pretului la un anumit produs si ce imi raspunde omul:
  ,,Si ce daca?Ai rabdare ca o sa-i scada pretul!Cumpara mai putin ca ori se rebranduieste ori o sa creasca productia ca si altii vor sa vanda .Asa este intr-un sistem concurential.Ce vrei sa fie totul controlat de stat ca la voi ?”
  Al dracului tip ,m-am gandit eu dupa,avea dreptate piata se auto regleaza singura daca este libera.
  Consider ca numai si numai un sistem social concurential guvernat de legi stabile si stricte poate aduce prosperitate unei societati.
  Piata este cea care dicteaza si prostia este ca nici un guvern nu doreste sa simta pe coaja efectele.
  Am citit un comentariu al unui postac pe Facebook din care am tras concluzia ca omul de rand vrea stabilitatea zilei de azi si maine. Dupa cum se vede si cei ce au cerut si cer voturi stiu asta si manipuleaza cu nerusinare pe bietii oameni dandu-le sperante desarte.

 21. Presedintele Bäsescu trebuie sä reclame SRI; PT: IRESPOSABILITATE SI NEGLIJENTZÄ IN SERVICIU:
  SAVU SPUNE– SE STIA DE A BICA, DAR NU L-A INFORMAT PE PRESEDINTE.

 22. Cătălin Prisacariu – Jurnalu’ lu’ puiemonta:

  http://www.nasul.tv/?attachment_id=108450

  • Adica, W ne spune ca in Casa Cocos Anel(e) canta gaina. Cum zice ardeleanu’ (stim cu totii poveste cu vulprea si cu galinaceea): no paine, no gaini…Ce ma vui(e)tton, ce mai (z)bucium…
   LUCEK&FARUL

 23. F: BINE SCRISÄ DE PRISECARIU,TALENTAT SI CU CARISÄ

  MÄ REFER LA PRISECARIU; NU LA TONTA:

 24. asearä emisiunea lui Turcescu a fost f. bunä.
  la ora 20, mä uit la el, stie meserie:

 25. Ce mai aflam, rasfoind presa: ce urmari au certurile in cuplu (sau cine poate fi martor la divort)

 26. Inca o numire de consilier prezidential. In nota cu care KWJ ne-a obisnuit deja.

  Iohannis l-a numit consilier pe Lazăr Comănescu, un înfocat susţinător al evenimentelor din 2012

  http://epochtimes-romania.com/news/klaus-iohannis-si-a-ales-noul-consilier-pe-politica-externa-pe-lazar-comanescu–229967

 27. [Doua stiri, dublu „botez”: parvenitul puci-man. „scrisul in frunte” bine facut 😛 ]

 28. observ cä J. isi adunä totzi pucistii. este clar, au distrus PDL
  acum fac cu figurinele ce vor. ce mimeazä ei acum este trädare.
  romanii sunt luatzi de prosti:

  • nu theo, e ceea ce romanii vor. poate ai piert contactu…
   romanii nu mai vor oamenii care au instaurat austeritatea in timp ce au furat.

   • tocmai pentru ca unii au „instaurat austeritatea”, au avut taria s-o faca atunci cind ne prabuseam, merge binisor treaba acum.
    Altfel am fi fost mai rau ca grecii, caci noi nu sintem in zonz euro.
    Cit despre „ai piert contactu”, se pare ca esti prea aproape ca sa vezi bine 😛
    Este necesara o privire din departare, sa ai o perspectiva mai buna 😉

   • Asa e, cum spui: oameni noi, ne-nceputi, „mai imaculati, mai curati, mai uscati” de-atata nu se poate: libertoii lui tariceanu 2005-2008, ai lui Cacarau + pedeleaua lui Vasile. Cu pucistan prezident la Controceni. Si pesedeaua mitomanului & gasca, ca-i consens mega-silentios. in tara asta, de 25 de ani au furat Basescu, Udrea si Cocosu’. In rest, NUUUUUUU, Doamne fereste. Tu esti zdravan?

 29. eu zic doar ca au furat. austeritatea e ok. morala e buba. si de aici legalitatea.

 30. No, s-a comis si zabrelirea bretonului cu blonda.

 31. Cam care este situatia externa in timp ce „internul” e ocupat cu sarbatorirea victoriei totale si definitive a anti-coruptiei, prin zdup-izarea capei (cu breton) di tutti capi mafiei romanesti:

  (…)Conferința ținută la Munchen, duminică 8 februarie, a arătat la fel ca îndepărtata imagine a unei alte conferințe, și ea ținută la Munchen, în 1938, și devenită un simbol al lașității democrațiilor. Serghei Lavrov a ținut la Munchen un discurs tipic sovietic, care l-a făcut pe Philip Hammond – ministrul britanic de externe – să spună că Rusia se comportă de o manieră “tiranică”. Serghei Lavrov n-a părut deloc înspăimântat.

  O întâlnire a avut loc la Minsk, miercuri 11 februarie: a fost un simulacru. Putin și-a impus condițiile. Porochenko, președintele ucrainian, a trebuit să accepte aceste condiții. Merkel și Hollande au spus că au reflectat, dar n-au reflectat deloc. S-a vorbit de o “largă autonomie” pentru regiunile pe care Rusia le deține déjà și de o “zona demilitarizată” pe care Rusia o va militariza când va dori ea.(…)

  https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/02/10/statele-unite-franta-germania-si-au-marturisit-slabiciunea-in-fata-lui-putin/
  *************************************************
  In traducerea citata mai sus s-a strecurat o eroare. In textul original este vorba de previziunea autorului – se va citi la timpul viitor (iar traducerea e la timpul trecut)
  Une rencontre aura lieu à Minsk, mercredi 11 : elle sera un simulacre. Poutine imposera ses conditions. Porochenko, le Président ukrainien, devra accepter les conditions. Merkel et Hollande diront avoir pesé, mais n’auront aucunement pesé. On parlera de « large autonomie » pour les régions que la Russie tient d’ores et déjà, et d’une zone « démilitarisée » que la Russie militarisera si telle est son intention.
  http://www.dreuz.info/2015/02/les-etats-unis-la-france-lallemagne-declarent-leur-faiblesse-a-poutine/

 32. Fara suport american si englez, francezii si nemtii vor pune la cale in Ucraina, o ocupare sudeta.

 33. Ce o fi în sufletul lui night? Bietul om!

 34. Victor L şi judex …Sunt la …priveghi…

 35. Buna seara!
  Am citit un articol in care se spunea ca incep incorporarile.
  Nasoala treaba !Auzim iara cantece de catanie .
  Cum dracu de se repeta istoria asta mereu?

 36. Buna dimineata!
  O cafeluta? Faceti un semn… 😛

  Lelia Munteanu: Gen. Coldea – audiat de Comisia parlamentară, gen

  „ŞEF COMISIE: Domnule general, doresc să vă mulţumesc, atât în numele meu personal, cât şi al întregii Comisii, că aţi avut bunăvoinţa să vă deplasaţi aici pentru audiere, deşi nu trebuia să vă deranjaţi. Aduceam Comisia la dumneavoastră, să trăiţi!
  ŞEF COMISIE: Acestea fiind spuse, mi-aş permite să încep prin a vă întreba direct dacă doriţi un suc.
  GEN. COLDEA (face semn că nu).
  VICEPREŞEDINTE COMISIE: O cafeluţă?
  GEN. COLDEA (face semn că a băut dimineaţă).
  SECRETAR COMISIE: O biscuite?
  GEN. COLDEA (face semn că nu, n-a mai mâncat aşa ceva din copilărie).
  MEMBRU 1: Poate un pahar cu apă plată?
  GEN. COLDEA (face semn că nu îi e sete).
  MEMBRU 2: … sau minerală?
  GEN. COLDEA (face semn că nu i-a plăcut niciodată apa minerală).
  MEMBRU 3: O gustărică?
  GEN. COLDEA (face semn că nu obişnuieşte să consume nimic între mesele principale).
  MEMBRU 4: Un pahar festiv de şampanie?
  GEN. COLDEA (face semn că asta mai lipsea).
  MEMBRU 5: Doriţi un fotoliu mai înalt?
  GEN. COLDEA (face semn că stă bine).
  MEMBRU 6: V-am bombardat cu prea multe probleme?
  GEN. COLDEA: Nţ!
  ŞEF COMISIE: Vă mulţumim, să trăiţi! Considerăm că lucrurile sunt limpezi. Nu mai avem întrebări.”

  http://www.gandul.info/…/gen-coldea-audiat-de-comisia-parla…

  [via fb]

  • Am mai spus-o: Serviciile (intelligence) trebuie respectate, apreciate, giugiulite chiar, dar trebuie stat cu ochii pe ele mai dihai decit pe infractori si teroristi; si nu glumesc/exagerez.
   Atunci cind se implica mai mult decit le permite „fisa postului”, o fac dintr-un impuls omenesc:
   – stim noi mai bine ce e bine;
   – inconstienta;
   – rautate;
   – dorinta de putere;
   – dorinta de bani (hai, ca sint si ei oameni);
   – dorinta de a conduce/influenta lumea.
   Si cite alt bunatati se gasesc in sufletul omului 😛
   Una din realizarile scapate din mina de pirat a fost scaparea din mina a Serviciilor. Adica nu a avut oameni de incredere la virf.
   Si nu au fost scapate din mina pentru ca ar fi virat la Est, nici vorba, au mers spre Vest cu asa dorinta, incit eram asteptati cu bratele deschise.
   Serviciile s-au implicat murdar in politica interna.
   S-au implicat impartindu-se in tabere. Murdar.

 37. …șomaj ori grevă?

 38. Stiu ca in judecata lui Ion Cristoiu nu poti avea mare incredere.Citind cele de mai jos insa apare o supozitie ciudata si anume ca la un anumit moment dat deciziile lui Basescu nu s au mai pus in concordanta cu cele ale Elenei Udrea, mai mult chiar se poate intelege din ceea ce scrie Cristoiu ca Udrea si ar fi dorit ca Ponta sa cistige.Este o teorie pe care am auzit o si inainte de alegeri dar din cauza stitudinii lui Basescu nu i am dat crezare.Poate nici acum nu as fi facut o daca as fi reusit sa mi explic ce se intimpla.Deoarece nu reusesc tin si aceasta supozitie in sertar.Poate intr o zi ne vom lamuri.http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-11-februarie-2015/

  • Servus, Tucu2!

   Iti impartasesc opinia despre credibilitatea opiniilor lui Cristoiu.
   Supozitia despre care vorbesti poate ramane o varianta pe o lista mai lunga. Totusi, macar la prima vedere, nu se potriveste cu referirile la EU facute de Basescu duminica.

 39. Despre un „fenomen” nu tocmai de data recenta (de data ceva mai recenta, sa zicem cam de prin 2013 incoace, ar fi preluarea/extinderea „modelului” in ceea ce numeam candva „tabara noastra”, a…”dreptei”)
  Ati observat cum in spatiul public (presa, bloguri, retele de socializare) se porneste un „val” de opinii, comentarii, analize etc. concertate pe o anume „tema” (initial presupusa, dar despre care se vorbeste in „crescendo” ca fiind tot mai certa) si cu rezultatul insurubarii in mentalul opiniei publice a unei anumite (se poate adauga „dirijate”) „reprezentari” a „temei”? Apoi, dupa asimilarea „temei”/”imaginii”, cum apare o „reactie” care e stimulata in continuare, amplificata, propagata in asa fel incat sa potenteze „tema” si/sau”imaginea” si sa-i dea un aer de tot mai crescuta credibilitate?
  Pentru ca la un moment dat, sa explodeze „dovada”. Ca atunci aparuta pe lume (moment in care auzim de exemplu: „ei, ce v-am spus eu?”/variante 😛 )
  Ma intreb un singur lucru: care o fi cronologia corecta a etapelor acestui fenomen? Cam retoric ma intreb, pentru ca raspunsul e tot mai „vizibil”.

 40. Salut prieteni! Càteva observaţii personale cu referire la unele comentarii (chipurile, deontologice):
  – din referatele procurorilor.
  Cazul Microsoft.
  EU acuzată de frauda 10% din valoarea contractului. – din partea mea dacă-i vinovată să plătească.
  Acelaşi caz; Ministerul Educaţiei. Ecaterina Andronescu&co:
  Avem 30 de mii de computere şi cumpărăm 170 de mii de licenţe.
  Adică, fraudă 80%!!!
  Acum să nu-mi spună ,,deontologii” că au fost achiziţionate licenţe de rezervă, în cazul în care unele licenţe de pe cele 30 de mii de computere s-ar fi stricat!

 41. Daca am reusi sa ne ridicam nasul si privirile din „arena” damboviteana mai sus de „cupola circului”, poate am intrezari cate ceva dintr-un conflict pe care il formulez ca „Axa Bucuresti-Londra-Washington” vs. „debasificarea” Romaniei/Punct si de la capat

  In contrast cu Franta si Germania:
  http://epochtimes-romania.com/news/marea-britanie-isi-rezerva-dreptul-de-a-inarma-ucraina–230007

  • se pricepe la politicä externä, ca matza la calendar,
   sä nu ducä dracu Romania in altä parte, sä nu fie un
   paravan.panä acum a fäcut numai pui de pupeze.

  • da, Mih !

   Pe principiul ca nu exista o buba suficient de mare ca sa nu apara alta mai mare decat ea, trebile noastre mizere palesc in fata situatiei care bate tare-n sonerie.
   La noi la poarta…..
   Este-o mata moarta !

   Tema noua !

 42. mafiotul puscärias Voiculescu, la insärcinat pe Mateutz sä facä reclamatzie dece a fost U, färä cätuse.poate se ineacä singur in
  veninul säu , bestia .

 43. Rares Bogdan, este un mitocan, o japitä agresivä si plinä de el,
  cu agresivitate si nemernicie o atacä pe Udrea si bine intzeles
  pe Bäsescu, acum isi dä arama pe fatzä, este la fel de pervers
  si mizerabil ca si cei dela A3 sI guitz, nici cu B3 nu-mi este rusine.

 44. A INVITAT-O LA ZIUA LUI, ACUM O SPURCÄ:
  NICI O DIFERENTZÄ; VAGABOND PARVENIT CA SI PONTA.

 45. sOVA este chemat la DNA, de ochi lumii, de escrocheriile fäcute
  inpreunä cu PONTA; NU O SÄ AUZITZI, se ascunde dosarul,
  ca dosarele lui Duicu,Bunea,Cosma, acum falfaie pe ale lui Mazäre
  dar numai sä scuture praful.

 46. undeunt marii incasatori de milioane ?Nica, Bejenarie,Androneasca,etc:

 47. MAFIOTUL PESCARIU DECE E LÄSAT SÄ ZBURDE SI SÄ MINTÄ
  SÄ RÄMANÄ CU MILIARDELE???

 48. La ţuhaus cu toti escrocii.
  Dar in cazul blondei se vede ca exista si lucratura pentru a lovi in Basescu.

 49. dece dosarul lui dragnea nu este judecat ??
  ACOLO A FOST GÄSITÄ ESCROCHERIA;ce o intinde cu martor
  ponta- pui beneficiarul martor?

 50. Ha, ha, si ha,
  daca nu-i flacara violeta, e alt semn:
  „Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul cu degetul la nas in timp ce era scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s