Elena Udrea. Rechizitoriu.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata. Asta suna bine pentru ea. Odata procesul intrat pe rol motivele legale pentru care poate fi tinuta in arest inainte de o eventuala condamnare dispar, deci poate merge pana acasa sa-si faca un ceai.

Dar dosarul a fost disjuns indeajuns sa se mai puiasca alte dosare cu alte acuzatii. Asta nu suna bine pentru ea. Se prea poate sa fie tinuta mai departe in celula, poate pana se decide si o eventuala condamnare, astfel poate avea o continuitate lina si cuminte, fara valuri si spume care sa arunce umbre nepotrivite pe undeva.

Totusi procesul incepe. Asta suna bine pentru ea. In sfarsit avocatii sai pot demonstra erorile acuzarii si blonda isi poate dovedi nevinovatia. Daca are ce combate. Daca nu, nu. Ceea ce suna prost pentru ea.

Se pare ca odata ce incepe procesul, rechizitoriul poate fi facut public. Oarecum curios, mai cu seama datorita faptului ca extrasele din rechizitoriul respectiv aparute pana acum frizeaza penibilul cu niste referiri absolut ridicole la achizitionarea unei … posete, cu banii nu se stie de unde si la un pret … nu se stie care, am dat o cautare scurta pe pretenu’ Goagale. Amicul mi-a dat asta :

Udrea 1

Iarasi si iar, aceeasi poseta de geanta din blana de crocodil pentru evaluarea careia procurorii au facut cunostinta cu ebay. Mai nimic altceva cat de cat consistent. Contand pe calitatea semi-oficiala a lui „Tolo” (nu stiu ce grad are, dar pute a securist de la sapte poste) si pe istoricul sau anti-Udrea, m-am gandit ca el musai sa aibe ceva beton. Intr-adevar, Tontolan precizeaza din primul rand al materialului ca a luat la puricat tot rechizitoriul de 40 de pagini si face un rezumat pe cateva puncte.

In primul precizeaza ca „….nu poate fi primită apărarea inculpatei potrivit căreia funcţionarii aflaţi în subordine ar fi săvârşit infracţiuni de corupţie care i-au profitat în mod direct fără ştiinţa sa” !!! Mi se pare mie, sau asta suna extrem de putin acuzator la adresa blondei ???? Cum adica, dupa ce ai provocat cutremurul cu tsunami langa el si ai tinut-o la puscarie doua luni de zile ca sa nu falsifice probe, sa nu omoare martorii sau sa nu fuga in Barbados, concluzionezi ca infractiunile de coruptie au fost facute de functionarii din subordine fara stiinta sa ?????? WTF ???

Bine, Tontolan impacheteaza frumos gramajoara de rahat, amintindu-ne ca asa a patit si Nastase, asa ca … mucles ! Cine carteste inseamna ca e impotriva condamnarii lui Nastase ! 😉

Urmeaza alta nazdravanie care te lasa mut. In ordinea importantei acuzatiilor, a doua „crima” a blondei pare a fi faptul ca Breazu isi baga mainile in redactiile media si cenzura sau cosmetiza stiri nefavorabile blondei. Ce treaba are asta cu coruptia sau spalarea de bani ???? Ce dracu’, chiar m-am ramolit de tot ?

Mai apoi niste scheme-algoritm presupuse a fi fost folosite pentru sponzorizarea PDL, o declaratie a lui Gardean privind respectivele sponsorizari din care reiese fix nimic („..nu am înţeles exact ce urma să vizeze sponsorizarea, mă aşteptam la orice, o firmă, un cămin de bătrâni, urma ca destinaţia să îmi fie indicată de domnul Nastasia..„) cu sugestia ca prin „sponsorizare” trebuie sa se inteleaga „mita”, … … o speculatie a autorului care deduce din rechizitoriu ca „Procurorii insinuează că Udrea a folosit o informare de la SRI ca să-i alerteze pe Gărdean, Lungu și Nastasia! Așa se explică de ce Nastasia i-a returnat lui Lungu o șpagă de 200.000 de euro încasată de la Gărdean. Pentru că aflase și i s-a făcut frică...” si bineinteles, cireasa pe tort, celebra poseta din blana de crocodil. Care trebuie sa fi fost viu probabil, ca poate merge putina parnaie macar pentru incalcarea vre-unei legi de protectie a animalelor : ”Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”.

Am mai auncat un ochi si pe urmatorul punct de acuzare in care procurorii susțin că Udrea i-a cerut primarului din Lupeni, Cornel Resmeriță, să dedice o lucrare către firma Termogaz, dar (asa-i cand ai ghinion !! 🙄 ) declarațiile lui Resmeriță, (consultate de Tonto insusi), din referatele de arestare sau din motivările Înalte Curți, nu spun așa ceva… … si am ostenit ! Cine e curios sa verifice, go la Tontolan, vedeti daca am exagerat cu ceva.

Ce mita, bani, geanta cu catralioane…. !!!???? Nu e nevoie de probe de genul sta. Au luat functionarii din subordine, punct. Puscarie blonda.

Ce chitante ? Extrase de cont ? Nu e nevoie de asa ceva. Consultarea preturilor pe ebay !!!!! 🙄 🙄 🙄 La parnaie !

Din probe reiese ca …. martorii au fost de fata cu fata si au vazut cu ochii din dotare ca … ???? Vax ! Procurorii insinueaza  !!!! 🙄 🙄 🙄 ATAT !!!!

Nu sunt jurist de profesie, iertata-mi fie ignoranta in domeniu, dar daca asa arata un act de acuzare care te poate baga la puscarie, cred ca plecarea din tara a fost cea mai inspirata idee pe care am avut-o de cand am facut ochi.

Viq

Reclame

42 responses to “Elena Udrea. Rechizitoriu.

 1. Ca luat cu santu(cabluri adica) am uitat:
  Cat preventiv a facut Nastase?
  Ca sa inteleg si eu comparatia! Sau pumnul in gura cu N0049.

  Traiasca
  Lupta Pentru Pace!
  Dorel

 2. Buna dimineata!
  Bai frate daca citeste socrela mea acest articol cu geanta din ,,blana” de crocodil sigur face ,,infract”! 😀
  Am adus de aici 2 genti una din piele de crocodil care avea si cap pe post de incuietoare si una din soparla mare pe care am dat la timpul acela 100$ pe amandoua.
  Pai,la preturile vehiculate in postare mai mult ca sigur isi baga unghea in gat ca le-a aruncat ca sunt grotesti si ,,nu le purta mama ca sunt pentru aia memo!” 😛
  Uite asa faceti voi un om fericit! 😀 😀 😀

 3. Fratilor postaci (platiti sau volintiri) daca fraza prin care un procuror cinstit refuza sa creada ca EU nu a stiut de matrapazlicurile subalternilor ei este reala iar EU va fi condamnata in baza acestei supozitii eu zic ca DNA ul si a trait traiul si a mincat malaiul.
  Daca se admite o asemenea acuzatie inseamna ca orice ministru este pasibil de puscarie daca femeia de serviciu din minister a furat detergentul din dotare.
  Oricit ai uri o pe EU nu cred ca vre un politician de la presedint la ultimul functionar public va inghiti o asemenea galusca deoarece admitind asa ceva toti devin vulnerabili.Absolut toti inclusiv Iohannis ai carui subalterni au cumparat o utilaje de bucatarie fara licitatie.
  In coditiile astea clasa politica devine sclava hachitelor procurorilor.
  Sincer nu cred ca cineva va inghiti asa ceva avind in vedere ca o data precedentul creat toti devin tinte.

 4. La multi, nea Gheorghe 😉
  Viq,
  ai rabdare de chinez.
  Nu era mai usor sa o injuri si tu pe blonda, sa dai crezare slugii lui Felix, si ca din blonda trebuie facuta o poseta pentru sacrificarea crocodilului?
  Stiu ca ma repet: mey, nu se ezista femeie nevinovata!
  Dar cu asemenea acuzatii, daca nu apar altele, beton, cu dovezi clare, nu presupuneri ale unor procurori (pen`ca presupuneri pot face si sarbatoritii de azi, ca vor omorî pe tata Balaurilor), un gust amar imi lasa Justitia basista.
  De fapt, ma cam pripesc: sa vedem si reactia judecatorilor, desi ma speria aia cu parteneriatul judecatori&procurori.

 5. nu degeaba sunt eu cinic:
  1. cum Dzeu a finantat alegerea la Buc din 2010 cu o spaga incasata in 2011 [Masina timpului?]?
  2. cum se cumpara pe ebay cu NUMERAR? ebay e in USA. S-a dus Topoliceanca cu 50 000 cash {PENAL! PENAL!PENAL!]? S-a facut swift [sunt documente deci]? Swift nu se face cu numerar! Are banca ebay [nici vorba ci paypal; unde careva are cont]
  3. astfel de sume sunt urmarite de Home in USA. Avem documente?
  4. zice Gardean si Nastasia recun oaste ca a luat o geanta [ce era inauntru stie numai Gardean]. Ce probe sunt ca geanta [plina/goala] a ajuns la Udrea?
  5. Stan papusa a contribuit la PDL. Din motivele SALE la intrebarea DNA nu recunoaste suma [ca sa nu nasca de ex. alte intrebari si verificari sau sa nu se afle public]. Rezulta o frauda probata a casierei, a lui Udrea, a lui Vasile Usturoi?
  6. cand ia „nasul” de la tren o spaga il arestam pe ministrul transporturilor? „care precis stia” ?
  7. gala Bute a fost aprobata prin HG. Mai poate fi ilegala?
  8. daca nu poti proba intrari de bani ilegale cum poti dovedi iesiri ilegale de bani [adica spalare]????

  • Salut cinic !!!!!

   Nu de pe e-bay s-a achiziționat poșeta…..de pe e -bay s-a informat DNA de preț ….achiziționarea poșetei incriminate s-a făcut prin Topoliceanca ….dar si așa ….s-a dus Topoliceanca la magazinu’ de poșete cu 100.000 de $$$ in jeb si i-a trîntit ălora cu Hermesu’ banii pe tejghea ? ?? …. 😀

   Din cite stiu io ,marile magazine de modă ,sau cele care promovează articole de lux ,nu acceptă numerar decit sume mici ….pentru sume mari se folosește cardul bancar

   Rîsu’ plînsu ‘ !!!!

   • salut night. atunci criteriul ebay e in aer: un apartament pe ebay are pretul cerut de proprietar.
    dar nu ni se spune daca posta e cumparata cumva din RO. Si iar intrebam: cum a scos Topo 50 mii USD din tara? Declaratia vamala obligatorie?

    • Nu prea vad eu in RO ,magazin care să aibă in vânzare Hermes de 100.000 $ …

    • ”Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”.

     Probă de tot kktu …are DNA cumva la dosar poșeta incriminata???.. Atunci să o arate la tot boboru’

 6. miroase urat dosarul asta.
  chiar si pt cei ce sunt anti udrea.
  asa procurori slabi nu credean ca o sa vad.
  eu nu o iubesc pe doamna udrea, poate doar nitel fizic as iubio, dar daca cineva ar vrea sa ii faca rau ar fi putut sa ia la puricat milioanele de proiecte de cand era ministreasa si tot gasea ceva palpabil si acuzabil.
  dar cred ca nu s/o vrut.
  si mai cred ca dosarul asta facut cu picioarele e facut asa intentionat.
  ca o dovada a grupuletelor din dna si a luptei fraticide pt putere de acolo.
  adica, se fac si ei ca muncesc, no?
  mie, personal, din toata afacerea asta mi/e mila doar de bietul crocodil.
  ca daca madonna isi facea doar o geanta din blana de vinilin, cum am si eu, nu se supara nimeni.
  ps. draga viq
  multumesc pentru frumoasele cuvinte ce mi le/ai adresat in scrisoarea de ieri, mi/au facut multa placere si bucurie.
  dar de raspuns, o sa o fac cand o sa am timp.
  azi ma ocup cu ceva mai frumos, cu politica.
  toate bune.

 7. fiecare avem câte o profesie și practicăm o meserie ori o muncă.Cum ar fi ca la un postac să vină un academician care scrie cu creionul și să-i spună că ce scrie nu este credibil. Un academician habar nu are de tehnica și limbajul în care muncește postacul. Tot așa dacă nu ai pregătire juridică și nu cunoști tehnicile folosite în justiție, în toate fazele ei, și mai ales limbajul specific, ai foarte mari șanse să fii în postura unui academician care critică un postac ori, în cel mai fericit caz, să faci și tu, o dată în viață, ce poate face un academician… Și mie mi se pare că în cazul prezentat nu se atacă profunzimea problemei corupției în politică…Și am oare cari îndoieli cu privire la demers, dar nu atât de mari încât să apelez la mesaje subliminale în privința unei nevinovății certe. Dacă doream să dau verdicte la astfel de probleme studiam dreptul… Nici Al Capone nu a fost condamnat pentru geniul crimei care-l poseda, dar pedeapsa primită a fost suficientă pentru ce trebuie de fapt să facă un sistem social sănătos. Să blocheze persoanele cu comportamente infracționale intolerabile…

  • nanule, daca pana acum nu ai aflat ca in justitie nu conteaza decat ce poti proba… N-am sa te luminez eu ca zbieretele [gratuite sau subventionate] nu au valoare.
   PS. Au zbierat destui in sprijinul lui Arafat. E sanatatea mai buna azi decat in 2011?

  • Nanule,

   fiecare avem o profesie, right.
   Dar fiecare avem si o viata, o libertate si un cap intre urechi.
   A-l folosi cred ca e o idee exelenta.

   Cu dosarul e inca ciudat.
   Udrea putea sa pice extrem de usor si fara probleme daca toata treaba era facuta cu grija si cu cap.
   Nimeni nu s-ar fi prins chiar daca erau acuzatii tampite.
   Parca au vrut intentionat sa scoata in fata slabiciunea acuzatiilor, lipsa dovezilor, exagerarea, abuzul….
   Parc-au vrut special sa provoace opinia publica.
   Arestul ala preventiv se vede acum si mai clar ca a fost absolut aberant, fara nici o justificare legala si rationala.
   Nu se leaga !!!!!!!!

   Ma gandesc ca ipoteza aia cu sinuciderea publica a DNA poate nu e total lipsita de sens.
   Dar cum am spus, pentru procesul asta e nevoie de folosit capul ala despre care vorbesc.

 8. Hai sa incercam sa lamurim o poveste sustinuta de multi macovisti si cu surprinedere vad ca si de Ion Cristoiu ziarist de la care aveam pretentia ca este mai informat.Povestea se refera la faptul ca Basescu si Udrea l ar fi sustinut pe Ponta.
  Am sa va propun o insiruire de date , am sa trag concluzia in varianta mea si va provoc sa corectati.
  La începutul lui 2014 PMP ul lanseaza ideea candidaturii lui Cristian Diaconescu la presedentia Romaniei.Nu discut aici motivele pentru care a fost ales Cristian Diaconescu.In acelasi timp Nuti este aleasa sefa PMP si conduce campania electorala pentru europarlamentare.Tot in acelasi timp PDL o pune virf de lance pentru europarlamentare pe Monica Macovei cea care in batalia din interiorul PDL luase undeva la 3% din voturi.
  La europarlamentare cu Nuti virf de lance PMP scoate 5% iar PDL cu toata masinaria de partid turata bine scoate cca 10% cel putin jumatate fiind atribuite Monicai Macovei.
  Trec europarlamentare se analizeaza scorurile si brusc Monica Macovei anunta ca are de gind sa candideze la prezidentiale ca independent.
  Anuntul oficial s a facut pe 8 august.
  Pe 28 august se anunta oficial noul candidat PMP – Elena Udrea, Cristian Diaconescu fiind scos din joc.
  In tot acest timp candidatul PNL-PDL Iohannis are o problema care se tot amina-incompatibilitatea.
  Asta i succesiunea datelor.
  Interpretarea mea.
  Basescu Udrea au mizat la prezidentiale pe un candidat asemanator ca prezenta publica cu Iohannis dar cu un bagaj mult mai solid in domeniul justitiei si al politicii externe decit acesta.Cristian Diaconescu avea toate sansele sa ajunga la 10-12% si sa ocupe cel putin locul 3 in competitie.
  S a mizat pe locul 3 deoarece Iohannis dupa toate legile in vigoare era incompatibil fapt certificat indirect si de Curtea Constitutionala.
  Ponta a sezizat pericolul ca in turul 2 sa fie confruntat cu ocupantul locului 3 si l a aruncat in cursa si pe Tariceanu in ideea ca din prinosul sau de voturi estimat la peste 40% il mai poate salta si pe asta.
  Lovitura nu a venit insa de la Ponta ci de la X (nu stiu cine) care a convins o pe MM sa se supere pe PDL ul care o trimisese in parlamentul european si sa candideze .Prin candidatura ei , dupa experienta de la europarlamentare era clar ca Macovei va ciupi o parte importanta din electoratul cu afinitati basiste.
  Ce se intimpla in continuare.Cazul Iohannis este transat de ICCJ intre cele doua tururi atunci cind era clar ca daca Iohannis este scos din lupta cistiga Ponta pentru ca locul 3 fusese cistigat de Tariceanu.Livia Stanciu a procedat corect desi nu a respectat legea(parerea mea) deoarece CCR ul il conamnase deja indirect pe Iohannis..
  Concluzia mea(nu spun ca asta este adevarul ci numai ca logica ma face sa trag aceasta concluzie) este ca lupta s a dat intre gruparea Basescu si gruparea Iohannis.Electoratul era deja pregatit sa l excluda pe Ponta, pregatit de Basescu Udrea care ani au tocat un singur subiect Ponta.Dovada ca majoritatea electoratului nu a votat pentru Iohannis ci impotriva lui Ponta stau manifestatiile de dupa alegeri cind se striga jos ponta si nu triasca Iohannis.
  In concluzie Basescu si Udrea nu l au sustinut pe Ponta ci au incercat sa l elimine pe Iohannis.Si asta se plateste acum.
  Despre cum l a vindut MM pe Basescu nu vreau sa discut pentru ca imi face greata dar sunt convins ca ziua in care se va afla adevarul nu este departe.

 9. Prin motivatia (tardiva) in cazul de incompatibilitate a lui Johhanis, ICCJ desfiinteaza legea ANI, lege declarata constitutionala de CCR??? Daca da, e…legal?

  (…) magistraţii subliniază că, dincolo de particularităţile oricărei situaţii de fapt „nu se poate afirma de plano” că funcţia de primar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant legal al unităţii administrativ teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generală a unei societăţi comerciale de interes naţional.

  Curtea Constituţională a decis, în 16 decembrie 2014, că articolul în baza căruia Klaus Iohannis şi alţi aleşi locali au fost declaraţi incompatibili este constituţional.
  „Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu (…) funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generală a unei societăţi comerciale de interes naţional”, prevede articolul 87 alineatul 1, litera f) din Legea 161/2003 în baza căruia inspectorii de integritate au constatat că actualul preşedinte este în stare de incompatibilitate.

  [Sursa citate: Mediafax]

  • Mda. 🙄

   Ma gandesc ca atunci nu ne-a prea interesat aspectul ca rasuflam usurati la ideea ca scapam de spectrul lui Ponta-prezidel.

   • Mai mult, sau mai putin. Oricum, comentariile de atunci +/- rasuflarile de moment sunt una, deciziile care se iau ACUM, cu negarea/anularea unei legi constitutionale, alta.

  • Curios.
   Da, chiar academicianul sau postacul, neobisnuiti cu limbajul juridic, citind decizia CCR si motivatia ICCJ va avea impresia ca e batut in cap (dar nu prost). E inselat crunt de cineva in care se hotarise sa aiba incredere.

 10. Stop-joc.
  A = Omul mai si munceste.
  B = Eu sunt om.
  A+B= ma duc pe plantatie putin ! 😀

  O zi buna !

 11. 1. Exista inca multi procurori proveniti din militieni (la propriu, nu la figurat) cu 3 ani de studii de drept la FF care pateaza corpul magistratilor. Unii au devenit avocati, altii au ajuns chiar judecatori. Astia sunt cei care impart dreptatea dupa stiinta lor sau reaua lor vointa. Sa nu ne bucuram ca Base „s-a sucit” in privinta justitiei si sa nu ne mai suparam atat pe ce a comentat despre aceste specimene.
  2. E din ce in ce mai clar ca opozitie nu mai exista pentru ca avem un USL redivivus, intarit si cu penalii de la PDL. Concluzie: Base devine singura opozitie. Cam putin pentru ce am crezut la alegeri, dar asta e !

 12. Pentru lucrul bine facut, pentru a nu fi mirlan, declaram:
  „”In interventia pe care am avut-o, am subliniat necesitatea solidaritatii cu statele membre care au povara cea mai mare de dus, tarile care sunt riverane Marii Negre”.
  Of, mama ei de Geografie 😉
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20000489-cum-introdus-klaus-iohannis-marea-neagra-problematica-imigratiei-ilegale-dinspre-africa.htm
  Numai lucruri bine facute apar pe sa(i)tul administratiei de la Cotroceni: pina si Tapalaga se preface scandalizat (dece dreaqu, Doamne iarta-ma!)
  „Acest mod urechist si superficial de a exercita functia s-a vazut ingrozitor de clar in mesajele contradictorii dedicate Congresului UDMR din 17 aprilie. Un prim text a fost sters de pe site-ul Administratiei Prezidentiale dupa cateva ore de la publicare, pentru a fi inlocuit cu altul mai scurt si bine periat de toate referintele geneorase la subicte delicate cum ar fi autonomia.”
  dle Klaus,
  bine zicea amicul şvab: daca la 40 de ani nu ai fost acasa cind vine Ăla cu mintea, adio si-un praz verde 😛

  • Pe scurt: monoton + (drastic) marginit = mototol. Adica, radacina (…patrato@billiana) de Motocicleanu&Tolo.
   De aici si observatia ca tacerea, care este (bratara de) aur pentru unii meseriasibechidistanti, se transforma in catuse de otel pentru mototoli. Asta este, pe scurt, esenta antialchimiei USLGIOP. Iata de ce DNA, UE si EU sunt in aceeasi „echipa”.

 13. Ieri si Tapalaga a scris un articol *devastator* la adresa Udrei. Pe fb, in antet a scris ceva de genul *postacii nu au loc aici*, L-am citit si dupa o lectura destul de superficiala mi-au sarit in ochi niste aberatii. Aduc aici si articolul si comentariul meu la articol : http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/interceptari–din-ce-spagi-si-a-finantat-elena-udrea-alegerea-ca-presedinta-pdl-bucuresti–firmele–unor-fosti-jurnalisti–implicate-375824?fb_action_ids=491965257620832&fb_action_types=og.comments
  Dan Tapalaga, o sa spui ca sunt postac si vei sterge ce scriu acum. Te asigur ca nu sunt, dar nu pot sa nu observ niste lucruri si sa le si spun : 1) In primul si in primul rand, EU le-a spus jurnalistilor cand era cu catusele la maini, deci si procurorilor, din moment ce a vazut-o o tara intreaga la tv, sa nu se mai prefaca a nu sti cum sunt finantate TOATE partidele in Romania. Deci nu a spus ca ea nu stie. 2) citez din rechizitoriu : *Lungu Stefan a realizat mai multe plati catre Total ME Pro* Trag de aici concluzia ca toti cei ce apareau la tv erau obligati sa-si plateasca aparitiile. Numai EU si le-a platit ? 3) citez din rechizitoriu din interceptarea telefonica dintre Lungu si Gardeanu: *-Gardeanu : (finantarea) ai discutat-o cu Doamna? Si ? a dat semnalul ? -Lungu : a zis ca vorbim dupa sarbatori ca i se pare interesanta PROPUNEREA*. De aici se trage concluzia ca a fost o PROPUNERE ce i s-a facut lui EU si nu li s-a cerut nimic. Cei doi s-au oferit ! Si mai intreb daca exista la dosar dovada ca dupa sarbatori aceasta discutie a mai avut loc sau nu. 4) din rechizitoriu : *In urma perchezitiilor informatice ……. rezulta ca beneficiarul indirect era EU. Cu acelasi prilej au fost identificate mesaje din care rezulta ca Lungu St. presta servicii de consultanta in favoarea pdl FARA A FI REMUNERAT* Intrebare ce se ridica : Este interzis de vre-o lege sa-mi ofer serviciile cuiva pe GRATIS si este caz penal daca EU nu l-a platit ? 5) din rechizitoriu : * Lungu a sustinut ca diferenta de bani din suma ramasa de la Termogaz a fost predata lui Nastasia GH. care AR FI INTERMEDIAT si discutat cu EU*. Intrebare : le-a intermediat sau nu pentru ca AR FI INTERMEDIAT nu este o dovada. 6) din rechizitoriu: * Topoliceanu si Breazu au facut si alte plati in numerar neinregistrate de care au beneficiat organizatia PDL Buc SAU inculpata Udrea.* Intrebare : ce cauta acest SAU ? Daca exista dovezi (dar din enumerarea lor de mai jos in rechizitoriu NU exista) de ce nu s-a folosit in loc de SAU cuvantul SI ???????? Prea multe semne de intrebare, mult prea multe doar la o analiza superficiala dintr-un fragment din rechizitoriu ce se doreste NIMICITOR altfel nu ne-ar fi fost prezentat. Ce vraiste o mai fi pe acolo, Dumnezeu cu mila.

  • Da, Carmen,
   la superficialitatea asta pseudo-justitiara, care ar fi penibil-hilara daca nu ar fi ridicol-ingrijoratoare, trebuie sa luam seama.
   Cu atat mai mult cu cat dinamiteaza edificiul la care a trudit amaratul ala de marinar. Nu pentru munca lui ci privind importanta edificiului pentru comunitate.
   Nu stiu daca Tapalaga e doar un prost comun sau un „prostac” oficial, dar ceea ce face e urat.

   PS. Scuze pentru stationarea in carantina a mesajului.

 14. N-am copii, n-am soţ:
  ” Sunt momente, cum este duminica, in care
  iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit”.
  Zice procurorul sub a carui mandat s-au inchis dosarele Revolutiei si Mineriadelor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s