Nerecomandat basistilor raspopiti !

Pus pe harta !
Pe post de salut, o pereche de palme lu’ Turturel, concomitent cu o mangaiere pe crestet.
„Ma, copilu’… fii mai atent ! Daca ma musti, musc si eu, ca am placa noua !”

Apoi o propunere de perspectiva noua : interesele romanilor VS interesele Romaniei !
De gandit pentru capetele care se mai ocupa cu asta !

Mai apoi, acuza fara mila la momaia nationala : Johannis resusciteaza cadavrul Ponta. Un „clampau inofensiv” care accepta bazaconiile politicii externe ale unui premier dus cu pluta preocupat fiind de a infiinta un post nou : „prima doamna” !

Turturica mi se pare aici in egala masura de buna credinta ca si de o naivitate pe alocuri mai mare decat a mea. Sa crezi ca o conspiratie se poate „prabusi in flacari” daca e dezvaluita la un moment dat (sau mai exact, daca fie si doar unul din componentii sai da drumul la vorbe), in Ro, unde televiziile fac agenda cetateanului, este  totusi cel putin hilar !

Samd !

Merita vazut/ascultat !
Altminteri exista riscul de a lua de bun „traducerea” vre-unui amic parsiv, cu metrica si rima care-i convine.
Ceea ce nu e fromos ! 😉

Viq

26 responses to “Nerecomandat basistilor raspopiti !

 1. Cand a fost Turturica jurnalist de dreapta?
  Este drept a scris si ceva articole critice dar acele critici pot fi numite,, critici constructive” sau un fel de asa nu. 😀
  Spui ca este raspopit,nu nu este! El a pupat moastele de stanga in fiecare zi si are si un talent de popa sa predice convingator politicile de stanga.
  Eu nu-i mai citesc articolele de foarte mult timp.

 2. Turturea sau Turturica.
  Impotenti carora li se pare ca adoptia este solutia, creatia ar fi ceva condamnabil, chiar murdar.
  Pen`ca doar cine creiaza poate gresi!
  Canalistii de pe martgine sint geniali.
  In prostie 😛

  • In cazul lui Turturica, eu am vazut doar o corectie parinteasca, pe un ton aspru si autoritar (accentul, dupa mine, este pe al doilea termen). Este normal ca Traian Basescu sa cunoasca lucrurile mai in adancime si mai exact decat un jurnalist, fie acesta din urma oricat de bine intentionat si ager la minte. Cat despre politicienii „basisti raspopiti”, aici cred ca diferenta principala provine din nivelul de inteligenta.

 3. „Interesul Romaniei” este interesul romanilor de a-si proteja generatiile urmatoare. Cred ca la tema apararii „intereselor Romaniei”, cea mai mare parte a politicienilor romani de primplan ar da din colt in colt. Incepand cu USL, trecand prin UDMR si PRM, sfarsind cu ridicolul PPDD. Este drept, ponderea acestora parea sa scada intre 1989 si 2014, dar prea incet: de la quasitotalitate in timpul FSN, la 322, apoi la 288…Doar mie mi se pare ca tendinta scaderii antinationalilor a cam incetat in timpul lui Klarol Spielhosen al Treilea?
  P.S.
  Nici Merkel nu se simte prea bine zilele astea, cred ca va „beneficia” de un tratament similar celui care i se aplica si lui Basescu azi…

  • salut. intram intr-o misiune imposibila: interesul RO? poate fi:
   a. a unei fractiuni importante a populatiei [nu asa guverneaza PSD?]. Exemplu: indatorare uriasa pt a tripla pensiile
   b. al unui partid majoritar [ca sa nu irit prea mult sa luam FSN]. Exemplu: pastram proprietatea socialista asupra fabricilor etc
   c. exprimat prin referendum [teorie favorita aimbecililor porecliti formatori de opinie], Exemplu: sa nu mai platim taxe si impozite si sa nu achitam datoria publica.

   ps. n-am nico sugestie si propun sa renuntam la o notiune sforaitoare dar de nedefinit.
   Atentie: notiunea variaza in timp si depinde si de conjunctura internationala.

   • i-au bani cu dobanzi mari, nu dela UE care ii controleazä,
    dece nu-i lumineazä pe romani nimeni, cä acest Ponta este
    un impostor:

 4. Profesorul Dan Voiculescu, postare online(?!?):
  „De şase luni, în România, toată lumea descinde.
  DNA-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani pentru a ridica un “guler alb”;
  DIICOT-ul descinde cu armate de mascaţi şi zeci de cameramani (singurii la care prezenţa masivă a mascaţilor este justificată).
  Poliţia descinde cu mascaţi şi cameramani;
  Jandarmeria însăşi descinde cu mascaţi şi cameramani;
  ANAF-ul descinde peste micile chioşcuri cu coloane de maşini şi armate de cameramani;
  Miniştrii descind în marile magazine însoţiţi de armate de cameramani;
  Si toţi interpretează legea „de la caz la caz”.
  Oare singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile instituţiilor statului?
  Atenţie, spaima vine în acelaşi timp cu ura.
  Trebuie să ne dorim o ţară în care instituţiile statului să fie respectate şi mai puţin temute”.

  Acuma intreb eu cine sunt oare raspopitii? 🙂

  • Tu, ca nesimtit, semnind cu numele altuia.
   In rest, cei cu mintea la ei considera ca intr-un stat de drept nu spaima descinderilor trebuie sa primeze.
   Ci respectul fata de institutii.

  • E mai simplu decat crezi !

   CUM a fost cercetat profesorul tau ?
   Memoria netului zice ca :
   „Tribunalul Bucureşti a judecat marţi contestaţia formulată de Dan Voiculescu în cazul măsurii controlului judiciar dispusă de procurorii DNA în noul dosar în care este cercetat pentru şantaj, după ce ar fi ameninţat, direct sau prin intermediari, trei oameni de afaceri, unul dintre ei încheind cu trusturile sale de presă contracte de publicitate de 900.000 de euro. Instanţa a amânat atunci pentru joi decizia în acest caz.

   Dan Voiculescu a fost joi, înainte de decizia instanţei, la Poliţia Ilfov, unde trebuie să se prezinte conform obligaţiilor stabilite prin controlul judiciar.

   Fondatorul Partidului Conservator a spus că vine în continuare la Poliţie şi face aşa cum au stabilit anchetatorii, precizând însă că are „şi alte treburi”.

   Adicatele in ciuda comportamentului sau de infractor periculos, ce ameninta si santajeaza inclusiv oameni de ceva afaceri, tot ce trebuia sa faca pe perioada ceretarilor, era sa treaca pe la sectie sa i se vaza ochii.

   CUM a fost „ridicat” „profesorul”, dupa condamnare ?
   Cu cati cameramani in jur (chemati, anuntati, cu comunicarea orei si locului ???!!!) si cu cata punere in scena a catuselor a fost arestat ?
   Cam asa :

   Cu cate surle si cate trambite a fost pregatita arestarea blondei (inca inainte de proces) desi cercetarea ei in libertate era mult mai putin riscanta decat a dragului tau profesor ???

   That’s facts !
   Mai departe fiecare le interpreteaza dupa cat il ajuta bibilica.

 5. Maya Plisețkaia (20 nov 1925 – 02 mai 2015)
  R I P

 6. Odiihneasca-se in pace.

  Bolero-ul lui Ravel, balerina Maya si coregrafia lui Maurice au dat nastere unor aplauze cum numai in urma cuvintarilor geniului carpatin se mai iscau.

 7. Comentul de la 21:46 este o ordinarie manipulator-postaceasca de tip antenistic. Se incadreaza in vreun drept la „libertatea de exprimare”? Il toleram pt ca nu se exprima vulgar? Trecem cu vederea IMPOSTURA? Daca ignor porcaria asta inseamna ca ma comport…domneste? 👿

  • Da, este un improstor. Improstia sa poate fi legata de lipsa de oxigen. Iar lipsa de oxigen, probanil, de la alergare. Cursa de billovine din Billmiorita.

 8. Are perfecta dreptate Basescu atunci cand spune ca e nevoie de RESPECT fata de institutii. Respectul asta se castiga, nu se impune prin spaima/teroare, de exemplu, asa cum obisnuia vechea securitate si cum le place si azi fostilor(?) securisti si urmasilor lor. Iau de exemplu, cazul CSM – cel care il pune „la zid” pe Pirat. Cine conduce azi CSM-ul? Pai sa va aduc aminte (si nu, nu despre obarsia biologic-familiala e vorba in primul rand, ci despre continuitatea „obiceiurilor”, practicilor si natura „luptei” cu „adversarii”, fie ele dobandite si din „familie”):
  „Judecătorul Adrian Bordea, noul președinte CSM, este fiul generalului (r) de Securitate, Aron Bordea. Și procurorul Gheorghe Muscalu, vicepreședintele CSM, este finul de cununie și botez al colonelului (r) SRI, Gheorghe Dumitrache. La rândul lor, cei doi ofițeri de informații s-au cunoscut demult, fiind colegi în aparatul represiv al lui Ceaușescu. Ambii sunt născuți în Târgoviște și au debutat ca securiști în Dâmbovița. Primul a fost Aron Bordea. Acesta a condus unitatea județeană de Securitate în timp ce Gheorghe Dumitrache, mai tânăr, i-a fost subaltern. Între timp, Bordea a fost avansat și trimis la București, unde a ajuns să conducă Direcția I a Securității Statului – cea mai prolifică în materie de poliție politică. Dumitrache însă a fost detașat la unitatea din Ploiești, acolo unde a și rămas, inclusiv după Revoluție, când a devenit numărul 2 al SRI Prahova, în anii ’90 (…)”
  http://www.riseproject.ro/noii-sefi-ai-csm-si-legaturile-lor-in-lumea-penalilor/

  • Salutare tuturor,
   Mih, pe mine ma intriga usurinta cu care Cristi Danilet a cazut in capcana intinsa de vechii securisti. Am crezut ca a invatat din greselile comise atunci cand era in barca Monei Pivniceriu.

   • Servus, Ion!
    Da, asa cum spunea si Viq, Danilet pare (nepermis de) naiv. Sau chiar periculos de naiv (pentru el, dar si pt altii). Pare ca traieste intr-o lume paralela, rupt de realitate. Probabil ca isi va da seama…candva (?). Sau noi vom realiza ca doar „pare”?

    • BUNÄ;
     mai repede cred cä este singur,nu are ce face, cätzei ca
     Dumbravä fac slus.

     • D-na Theo, daca se simte singur impotriva curentului,ceea ce eu nu cred, atunci sa nu-mi vina cu fraze de genul: ”Magistratii nu datoreaza nimanui nimic decat loialitate legii”. Mai ales, dupa ce seful Departamentului juridic al SRI ne spune franc in fata ca:”Saltul evoluţiei în acest demers a fost făcut odată cu adoptarea unui concept integrat în combaterea corupţiei, focalizând secvenţial instrumentele investigative pe toată lungimea lanţului trofic judiciar.”

  • ===============================
   Dpmv esti un IMPOSTOR de joasa speta si nu ai ce cauta pe acest blog. Daca ceilalti vor sa te tolereze, e problema lor. Dar la comentariile mele NU iti dau dreptul sa te „agati”.
   Mih

 9. abia astept; sä väd cum ii dau un nup lui Dragnea,
  atunci fotografia despre justitzie este perfectä:

  • NUP nu mai primeste Dragnea ca deja dosarul a fost judecat pe fond intr-o instanta de judecata. Poate fi condamnat, cu executare/suspendare sau achitat.

 10. Constitutia Romaniei
  Titlul III: Autoritatile publice. cu semnificatia de organe ale puterii de stat competente să ia măsuri şi să emită dispoziţii cu caracter obligatoriu.
  Tot in aceeasi carticica avem Art 26, alin 1: (1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.

  Restul e tacere.

 11. Ce obicei de handicapați mintali,să furi nickul altuia …tre’ să fi retardat mintal să nu realizezi că fiecare are un stil aparte de comentat ,care este ușor de recunoscut ….stilul de comentat al unui internaut este ca si o amprenta digitală…

  Băi ,clona lui Eunuku ….ce dreaq ai in bostanu’ ăla ??? …poate ne explici si nouă logic care-i scopul acestei acțiuni si ce speri să cîstigi ??

  • Oricum ,Eunuku scrie cu stil ,clasă ,foarte informat,ironic,subtil ,ințepator,amuzant ,decent si convingător .

   Tu ,ești doar un ratat invidios ..

 12. Pentru cei care se regăsesc in piesa asta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s