„Singuratatea” batranului lup de mare

O fotografie a circulat ieri prin presa, nu putini comentand-o cu satisfactie si/sau insinuant: „singur”…”abatut”…”adio glorie din trecut”…”dar geanta? ce-o fi in geanta aia?”

Astazi, curiozitatea lor a primit raspuns. Probabil, nu si satisfactia…

Comunicat:

„Traian Basescu intreprinde in perioada 15 – 17 mai o vizita la Varsovia. Fostul presedinte al Romaniei a dat astfel curs invitatiei prestigiosului think-tank polonez Sobieski Institute si partidului de centru-dreapta Lege si Dreptate, condus de fostul prim-ministru Jaroslaw Kaczynski, de a vorbi ca main speaker (invitat principal) la conferinta intitulata „Situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est”.

La aceasta conferinta, va participa si domnul Andrzej Duda, candidatul partidului Lege si Dreptate la functia de presedinte al Poloniei, proaspat castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale desfasurat pe 10 mai. Acesta l-a devansat cu un procent pe presedintele in functie, Bronislaw Komorowski.

Sobieski Institute, infiintat in 2004, este unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din Polonia, avand ca principale arii de expertiza si analiza politicile de securitate si aparare, politicile energetice, relatiile internationale, finantele publice si problemele pe justitie. De asemenea, sub sigla institutului, este publicata Revista de politica internationala (The International Political Review), care se concentreaza asupra evolutiilor doctrinare si de discurs ale tuturor formatiunilor politice de centru-dreapta din Europa si Statele Unite”.

Sursa foto: articolul aparut pe In Linie Dreapta – corespondenta de la Varsovia, sub semnatura Ancai CerneaTraian Basescu la Varsovia: Nu se poate construi nimic pe comunism

http://inliniedreapta.net/traian-basescu-la-varsovia-nu-se-poate-construi-nimic-pe-comunism/

Mih

119 responses to “„Singuratatea” batranului lup de mare

 1. Prostii nu pot intelege ca gloria este trecatoare; prostia lor este vesnica.
  Si de aici infumurarea 😛 vor fi vesnici si intotdeauna in forma.
  Nu este de mirare ca Basescu stirneste valuri de ura si prostie.
  Prostii si inocentii versatili sint in buna simbioza.

  • victor L, servus! 🙂

   «În pomul cu roade proștii dau cu pietre!»
   …unii – de proștii, pentru că nu-i duce capul cum să culeagă roadele;
   …alții – de necaz că totuși a rodit 😛

 2. Buna seara!
  Cata dreptate are cand afirma ,,Nu se poate construi nimic pe comunism”.

 3. Revin si postez ce spune Ionel Dancu, Redactor-Sef (stiripesurse.ro):
  ,,Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a intrat in cercul analistilor internationali.

  Băsescu este main speaker (invitat principal) la conferința internationala intitulată ‘Situația politică și economică în Europa Centrală și de Est’ care se incheie duminica la Varsovia.

  Evenimentul este organizat de think-tankul polonez Sobieski Institute, sub sigla caruia este publicată Revista de politică internațională (The International Political Review).

  Sobieski Institute, înființat în 2004, are ca principale arii de expertiză și analiză politicile de securitate și apărare, politicile energetice, relațiile internaționale, finanțele publice și problemele pe justiție.”
  http://hotinfo.ro/basescu-lovitura-de-imagine-in-plan-international/
  Pai cam de aceea se intrebau baietii de la A3 ce are Basescu in geanta si unde se duce de parca nu stiuau unde . 😀

 4. Salut prieteni!Acum dacă au aflat unde se duce TB să nu aud de la Gàdea & co că TB are în geantă actele prin care ne vinde ţara lui Sobieski (şi romànii)! ))))).

 5. eu nu intzeleg cum un presedinte, ce are tzara lui la 2 ore stä 3 zile in italia, nu am pomenit niciodatä ca un reprezentant din germania, pt. o aiurealä de vizitä sä stea plecat atat, iresponsabil.

 6. Salutare prieteni!După dezvăluirille apărute întro parte a presei (spun o parte fiindcă la unii…) care prezintă negru pe alb faptul că contractul cu firma Schweighofer a fost moşit, şpăguit, parafat şi decorat de psd în anul 2003, mulţi comentatori pe bloguri şi băgători de seamă pe la tv dau cu pietre tot în TB. Chipurile că n-a făcut nimic să anuleze sau să modifice acel contract.
  Să ai o găndire de tip african (că numai pe acolo te trimit să-ţi recuperezi datoriile la cel pe care ei l-au hăcuit printr-un puci bine făcut) şi să mai dai şi cu pietre în cel pus în situaţia de a nu mai putea face nimic (fraţilor, contractul rămàne contract şi este apărat de legislaţia internaţională în materie), mi-aràtă faptul că mulţi dintre concetăţenii mei nici nu au coboràt din copac!
  Să-i màngài pe creşted pe cei care ţi-au ruinat industria, ţi-au vàndut bogăţiile pe nimic şi fac tot posibilul să se protejeze în faţa justiţiei pentru a te jefuii şi umilii in continuare…???!!!

 7. Nici un alt presedinte nu va avea cota de încredere si valoarea internațională ,pe care o are Traian Basescu .

  Oricîti detractori are si va avea rămin faptele …istoria va consemna rolul lui de reper,directie si viziune .

  A fost cel mai ales om politic si singurul care a reușit să facă schimbări după 50 de ani de comunism si 30 de dictatură .

  Forța Băse !!!

  Cu siguranta va avea asigurat un post internațional sau european ,dar si România are încă nevoie de asemenea oameni .

  • Fulminat, intr-adevar ! Cred ca Putin a facut pe el de frica si, deja, isi scrie demisia !

  • Traian Basescu: (…) În discurs, am subliniat cîteva elemente în care am crezut ca om politic :
   – Nimic credibil şi sănătos nu se poate construi pe piloni ai regimului comunist, fie că ne referim la justiţie, sisteme de securitate naţională, companii, educaţie şi nici măcar în sănătate, chiar dacă aceste sisteme trebuiesc reconstruite treptat;
   – Teza că în Uniunea Europeană toţi suntem egali este o mare minciună susţinută de politicieni demagogi. Argumentul: ţările au număr diferit de voturi atît în Parlamentul European, cît şi în Consiliul European, dar şi în repartizarea funcţiilor executive superioare în structurile Comisiei Europene. Faptul că nu suntem egali l-au ştiut toate ţările cînd au cerut să devină membre UE (România este a şaptea ţară ca număr de voturi în Consiliul European şi în Parlamentul European);
   – Federaţia Rusă, element continuu de instabilitate în regiune din cauza tradiţiei istorice de a avea sub control sau influenţă politică ţările din zonă;
   – Influenţa Federaţiei Rus,e generată de preţurile diferite la care vinde gazele naturale ţărilor din UE;
   – Reacţile de după invadarea Ucrainei probează că singurii parteneri credibili pentru garantarea securităţii ţărilor din Europa Centrală şi de Est sunt SUA şi UK (…)
   (sursa fb)

 8. Conservele astea comuniste ,nu pot altceva să facă decit să încerce să ducă in derizoiu orice apreciere internațională a Piratului .

  Fac glumițe si pe ironicii ,ca si cum pe ei nu-i interesează ….dar ,tot cu ochii pe Basescu stau si orice postare basistă o comentează in draci .

  Ce scrie Loda pe aici ,asta scriu postacii pesedei pe EVZ ,FB ,RV ,HN ,Ziare.com….aceleași expresii …mă rog ,e si asta un mod de a rotunji pensia sau somajul.

  • nightule, nici cand te aprob pozitiv nu e bine ? Nu ma mai supar pe tine, am ajuns intamplator pe forum la ,,nasul” (poti la fel de bine sa-i spui spitalul de nebuni ) ,am citit postarile de acolo si mi-am adus aminte ca tu de acolo provii ,acolo ai crescut . In sfarsit, te inteleg .
   Cat despre ,,e si asta un mod de a rotunji pensia sau somajul’ mi se pare ca tu apareai pe lista ,,apropiatilor” unui om politic.Fost, sublinie ,,fost” presedinte (poate gratis? ) ,nu eu ;).Deocamdata numele meu nu a aparut in legatura cu nici un politican ,asteapta sa apara si apoi afirma ca de alegatii e plin podul.

 9. Mitzu` Beciuklistu`

  Loda, si cind aprobi negativ cum o faci? Ziceai ca ai fost cadru didactic?

  • @ Loda are obiceiul sa sara din baie 😛 , ca dovada de de „aprobare negativa” 😉
   Cadru didactic a fost si grevista foamei 😛

 10. Mitzule, m-asteptam ca night sa puna botul, dar esti bun si tu 😛
  P.S. Mai reciteste-l pe Caragiale ,ok ?;)

  • Caragiale a pus in gura prostului si „renumeratie mica, dupa neuroni” 😛

   • Nope ,el a spus ,,remuneratie mica dupa buget” dar…fiecare se gandeste la ce n-are 🙂

    • citat din ministrul de STANGA din Italia: nu se face reforma in scoala cu sindicatele. O fi basista si aceasta doamna?

     • ministresa asta l-a parafrazat pe Basescu „Nimic credibil şi sănătos nu se poate construi pe piloni ai regimului comunist,”
      😛

     • victoras :
      Decat o mica si ,,sanatoasa” avere persoanala pe care, desigur, fiecare roman o avea la purtator (cam 60 000 dolari )

 11. cat de ordinar si nemernic este Dragnea, spune cä fratele lui a
  murit din cauza acestui dosar.
  minciunä ordinarä. fratele lui a murit de cancer.

 12. Tare titlul asta de articol.
  ,,Cuviosul Dragnea, izvorâtorul de voturi, primul martir al democraţiei”
  http://www.gandul.info/puterea-gandului/cuviosul-dragnea-izvoratorul-de-voturi-primul-martir-al-democratiei-14281541
  😀 😀 😀

 13. dragii mei,
  v-am scris de felul cum se victimizeazä mafiotul din Teleorman,
  pt. cä este strigätor la cer, te folosesti de moartea fratelui de cancer
  sä te väicäresti, mizerie mare acest PSD:

 14. Mih,
  este dupä mine ordinärie, Dragnea este un mafiot periculos.
  poate DNA; SE UITÄ UNDE A DUS MILIOANELE DE EURO
  FÄRÄ PROECTE; SAU UNELE FICTIVE:

  • Theo,
   Iti raspund cu doua comentarii de pa facebook
   Tudorel Urian:
   „Scarboasa stransura de oameni e PSD-ul asta. Unul nu pare intreg la minte acolo. E cu adevarat un teritoriu al raului, al minciunii al urii, al lichidarii democratiei. Ma tem ca mintea infantila a lui Ponta nu e capabila sa creeze asa ceva. Simt in spate inteligenta reala, pervertita de ura si frustrare a unui om de cu totul alt nivel intelectual. Vreun eliberat conditionat sufocat de ura si chef de razbunare. Cat ii priveste pe parlamentarii PSD, sunt o armata de zombi, care executa fara sa cracneasca ce li se cere.”
   „Ce spectacol grotesc de lasitate si milogeala publica ofera condamnatul Dragnea (…) Deci omul va ramane membru al PSD, iar de la pensiile speciale de parlamentar nu se va da dus, cum nu se da dus cainele de la macelarie. Vom mai avea un puscarias-deputat care in loc de catuse si zeghe, va bebeficia de masina de serviciu, secretare, excursii in strainatate, leafa marita si… Imunitate parlamentara.”

 15. Pe Contributors articole bune de G. Mioc, Radu Vancu si cireasa de pe tort:
  http://www.contributors.ro/editorial/dans-din-buric-pe-lehamitea-noastra/

 16. bunä,
  miorläiala mafiotzilor PSD, este jalea dupä bani, poate are inspiratzia DNA, sä vadä unde a aruncat cu banii Dragnea, in aiureli ca la Craiova si de altfel tot oltul. ordinarul asta sä tacä.
  Käkäräu. Tonta si Dragnea au luat multzi bani dela diversi, cand o
  sä iasä la ivealä, vor vedea romanii ce escrocherie a fost USL:

  • CE MIZERIE ; CE PRES; CE MIZERABILI:

   • Eu sunt mulțumit de activitatea de pana acum a lui Johannis. Interviul din Germania a fost excelent. Ca membru al diasporei, m- am simtit mândru ca sint roman.

  • @ Storm,
   tu trebe ca ai ceva sinje de Gadea ori Badea.
   Si ai di grije: asa cum cumnatul Bombonicai dadu ortul popii pe motiv de trezit mortii, mai sint si altele care dauneaza 😛

 17. pONTA SI CIUMA ROSIE- O GRUPARE DE INFRACTORI SI IMPOSTORI

 18. regret profund alegerea si sustzinerea lui Johannis, este un ticälos
  exact ca totzi uslinosii, isi permite sä-l critice pe fostul presedinte,
  el mormolocul retardat, sä fie instare sä facä ceva ca presedintele
  Bäsescu pt. Ro, spoi sä indräzneascä mitocanul.
  Rusine , K. Johannis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MAI PRIMESTI UN VOT TU SI LIBERALII ;CAND ZBOARÄ PORCUL.
  votul pt. j. a fost contra lui P.- nu pricepe prostul.

 19. Vad ca stiripesurse ( = Iosif Buble PSD, PNL, Tusa, A3 Voiculescu etc) este o publicatie pe care unii o „frecventeaza” si apreciaza. E doar o constatare.
  Despre interviul cu OHA, multe comentarii, inclusiv pe facebook.
  Unele consemneaza ca respectivul interviu, luat de o jurnalista austriaca, nu a fost preluat pana acum de nicio televiziune germana.
  Cat despre IPD…ii inteleg pe toti cei care isi manifesta simpatia (chiar adulatia) fata de duoamna Carmen: o aparitie „ravasitoare”, intr-adevar…

 20. Ponta e doar un mirceabadea mai gras

  (…)În traducere: nu contează regula de bun-simț, nu contează legea, nu contează onoarea, tot ce contează este ce decide haita, chiar în ciuda regulilor, împotriva legii, în adversitate cu orice urmă de onoare.

  Așa gîndesc infractorii, ăsta este codul gunoaielor: singura regulă valabilă este cea pe care o impunem noi. Asta e democrația golanilor, majoritatea toxică și perversă.

  http://prisacariu.ro/2015/05/18/ponta-e-doar-un-mirceabadea-mai-gras/

 21. Opinie despre interviul d-lui presedinte. OHA. Zis si „ficusul de la Cotroceni”. Sau „sotul institutiei primei doamne”.

 22. O minciuna gogonata cit Cotroceniul.
  „In SMS-ul trimis unor jurnalisti duminica dimineata de Administratia Prezidentiala se spunea, va reamintesc, ca e vorba de „un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va putea fi urmarit in intervalul 12.00- 12.45„.”
  „Acest interviu, in integralitatea lui, a putut fi vazut DOAR pe internet! La televiziunea publica germana, adica la ARD si Das ERSTE, a fost difuzata din acest interviu doar o secventa de 18 secunde”
  18 se-cun-de.
  http://www.turcescu.ro/2015/05/o-minciuna-gogonata-interviul-cu-klaus-iohannis-nu-a-fost-difuzat-pe-televiziunea-publica-germana-ard-dovada/

 23. Buna seara !
  Un tip pe ,,Facebook” di grupul ,,Pro Basescu” spune ca: Nu cumva sa demisioneze Dragnea ca ii mai moare inca o ruda!” 😀 😀

 24. bunä,

  jocul mafiei PSD este tipicä, comunistii se aseazä in fatza hotzilor,
  si Dragnea trebuie judecat cum trebuie, Justitzia sä nu joace cu
  hotzii PSD; CE A FÄCUT DRAGNEA CU PONTA SI GHITZÄ; este
  o grupare mafiotä.

 25. cu Dragnea ar trebuii condamnat si impostorul Ponta,instigator manipulator ca si D.a si declarat asta ca martor. Justitzia
  aude ce vrea.

 26. servus copaceni 🙂 prieteni haide sa ne miscam…nov.2014 a fost prima dovada ca putem sa hotarim pentru noi insine ca natiune …ca ficusul de la grivco s-a dovedit a fi la fel de rau o vedem cu totii astazi…insa revolutia votului s-a dovedit a fi SOLUTIA corecta…un lucru este sigur…ceata s-a risipit si vedem clar unde trebuie CORECTAT…Parlamentul Ro unde s-au refugiat toti tradatorii si btalharii acestui neam oropsit…acolo trebuie facuta CURATENIA RADICALA…deratizarea …clasa politica parazitara a economiei si sigurantei nationala a Ro….fsn-ul politrucilor comunisti s-a ,,disipat,, in pluripartidismul de cumetrie al nomenclaturistilor comunisti cu ilici-kgb in frunte..s-au tot unit ,dspartit si rotit pana au ajuns astazi la formula la fel de toxica FSN=psd-unpr-udmr-pdl-pnl plr care saboteaza interesul national pentru castigul lor de casta tradatoare nomenclaturista…cu astia ne confruntam..cuibul mafiei neocomuniste se afla in Parlamentul Ro…alegerile generale din 2016 este sansa noastra a cetatenilor de rand sa curatam forul suprem al Tarii de talhari..solutia exista si depinde numai de Romani….

 27. ce ridicol este DNA; SE LAUDÄ URMÄRESTE RECUPERAREA DELA MAFIOTUL VOICULESCU; IN LOC SÄ-I PUNÄ SECHESTRU PE
  CLÄDIRILE DE VALOARE; SE PROSTESTE CU UN MIC APARTAMENT

  O RUSINE!!!!

 28. continuare…pentru intregirea tabloului…politico-sociologic daca vreti…Presdintele Romanilor Traian Basescu a creat de unul singur aproape si cu sacrificii personale grele cadrul institutional si legislativ MINIMALnecesar Reformei Statului Ro…justitie independenta coduri penale si civile legi organice care ajuta sau intaresc ordinea constitutionala a statului de drept atat cat i-a stat in putere sa implice in sprijin majoritati in parlamentul infestat de grupur de interes mafiote…asa cum arata astazi societatea Ro eu sant dispusa sa cred 1. in puterea judecatoreasca independenta in masura in care JUDECATORII vor sti sa-si apere independenta fata de politic si propriile elemente interne CORUPTE.2. sunt dispusa sa cred in independenta si corectitudinea DNA-DIICOT-ICCJ-SERVICII SPECIALE in masura in care o sa vad profesionalism patriotism drepturile omului respectate in procedurile de cercetare urmarire legale…si mai ales cand o sa vad cercetate si finalizate prin trimitere in instanta judecate si condamnate cu recuperarea integrala a furaciunilor comise nu numai de papusile politice cat mai ales ale papusarilor adica a posesorilor firmelor acoperite ale fostei si actualei nomenclaturi securiste..pana atunci consider ca in 2016 trebuie sa NE LUAM TARA INAPOI EFECTIV prin vot DEMOCRATIC..aruncand in afara vietii politice si administrative a Tarii a haitei tuturor imbogatitilor securisto-comunisti postdecembristi si a complicilor lor politico-mafioti pompos numite PARTIDE PARLAMENTARE…

 29. Daca mai erau pesimisti”
  ” Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT

  • Unii au asteptat, au creditat, au sperat (mai mult ca altii 😉 ). Pana la o adica. Azi, „adica” asta poarta numele Horodniceanu.

   Ondine Ghergut (pe facebook): Klaus Iohannis, gata, DEZAMĂGIREA e totală! HORO, numit de IOHANNIS sef DIICOT, desi sub nasul său Poliția Locală funcționa, în colaborare cu Clanul interlop al Cordunenilor, ca serviciu secret al primarului PSD NICHITA
   ANI, anihilat; DNA în curs de ANIHILARE!
   ADIO, Luptă ANTICORUPȚIE!
   CORUPȚII au ÎNVINS!

   • depinde cum vrei sa vezi.
    Basismul a murit, traiasca justitia, as zice.
    era si vremea, dupa nastasisme, basisme si alte alea… sau na, poate avem iohanis-pontism… dar macar de data asta is doi… si unde-s doi puterea creste :)))

 30. PS. am spus ca solutia exista si este la indemana noastra a cetatenilor constienti si hotariti sa puna capat tranzitiei de cumetrie care a fost gandita si implementata de vandutii natiei in scopul de a obtine avantaje personale si de grup mafiot vanzind avutul national al Tarii dusmanilor si profitorilor straini.si autohtoni. acesti talhari si tradatori de tara sunt o minoritate de altfel…deci actuala clasa politica este o rusine si un pericol la dezvoltarea Ro…acesti tradatori prin grupuri infractionale organizate (GIO)numite si PARTIDE PARLAMENTARE sunt aciuti in parlament de unde au acces in toate institutiile politco administrative ale statului prin care sifoneaza tot avutul si agoniseala Romanilor care produc in aceasta tara…pana la alegerile din 2016 avem timp sa ne strangem intr-un partid de dreapta CURAT pe care sa-l votam in majoritate astfel incat sa fie capabil sa hotarasca in Parlament continuarea Reformei incepute de TB.. …pentru ca timpul este scurt sunt de parere sa preluam ,,casa,, pregatita legal din timp de TB…din pmp fug paduchii fsn-isti care au reusit sa se lipeasca de el cu prilejul alegerilor euro parlamentare…cati fsn-pdl-isti mai sunt inca in org.teritoriale trebuie surclasati si neutralizati.. avem o casa frumos si autorizat construita iar noi suntem chemati sa o inzwstram cu ,,mobila,, de calitate…am zis intotdeauna ca diaspora este partea cea mai sanatoasa constienta civic si creativa parte a mnatiunii noastre….dovada sta ,,miracolul,, din 16 nov.2014…avem in diaspora noastra oameni de calitate cu experienta politica si administrativa castigata in ani buni de activitate in companii multinationale si institutii politco-adm.locale din tarile de rezidenta…veniti acasa fratilor avem nevoie de voi …ne putem lua tara inapoi numai daca ne inscriem in partidul nostru si candidam in 2016 pe listele acestuia…nu lasati smecherii sa strice partidele noi …ocupati voi de candidati in 2016…hai ca se poate pe acelasi tipar de mobilizare ca in no.anul trecut…sa cucerim parlamentul primariile si guvernul vine de la sine..avem un consultant de nadejde care ne-a oferit si…instrumentul politic PMP..

  • Cristiane, tu esti?
   Postaceala asta cu puncte de suspensie la fiecare trei cuvinte e extrem de obositoare pana si pentru cei mai fanatizati necoborati de pe cracile copacilor…

   • @storm salut…eu sunt cu identitatea mea originala…nu postacesc..este opinia mea ca politrucii ,,partidelor,, emanate din FSN-COMINTERN trebuie eliminati din viata politica a Ro…cu toti liderii lor mai mult sau mai putin penali…mai mult sau mai putin anti-nationali…cu totii …am zis…stanga-dreapta organizatiei GIO deghizati in …establishment cu 25 de ani de jaf national la activ…ai o problema cu asta ? argumenteaza onest nu…postac tu..i acoperitule…

 31. mormolocul dela cotroceni, a fäcut pe interesantul cu procurorul H,
  mormolocul nu-i interesat decat de el si nevastä-sa, un parvenit,
  este la fel de pervers ca si tonta.

 32. PPS. cer scuze pentru lungimea commenturilor…eventualilor prl-loda etc. ..falangistilor care au aripile ,,dreptei,, pnl- bratienii+ mandela-makovei in ,,suflet,, le dau o veste buna …ei sunt de STANGA ca atare sa puna mana sa-si populeze M10 partid curat si demn reprezentant al stangii europene…telectualitatea socialista si sa militeze pentru stanga decenta …daca sunt in stare..

  • Am observat ca si Cristian tot makkkovei scria.
   De trinom/binom nu ne mai zici nimica? Sau ati mai lasat-o mai moale acolo la partid de cand a iesit Doamna de la Targsor?

   • stormule inca o data nu te mai strofoca sa ,,combati,, aiurea…eu stiu cine este MM cu adevarat…asa ca am motivele mele sa scriu cu k Mk.Mk si o cred sincera cand se declara fan Mandela …deci…monika este in misiune din 2012…va deveni din ce in ce mai evident…de acum si pana anul viitor…

 33. Hai, ca nu mai scriu nimic, ca iara baga distinsul domn hashu cosorul lui Moceanu.

 34. Efectul Klaus:
  „Nicusor Constantinescu a castigat in prima instanta procesul cu ANI”.

  • naspa. ori justitia e proasta, ori omul e chiar compatibil. ambele variante sunt rele pentru ca nu sustin ideile noastre preconcepute. ce justitie e aia care suspenda decizii ale ANI??? ce fel de tara avem?! Mama lor de corupti! Unde e Basescu Vodă?

  • Salutare tuturor,
   Victor si te-ai fi asteptat la alta solutie dupa ce citesti motivarea judecatorilor in cazul Klaus?
   Curtea de apel Constanta a dat o sentinta justa daca asteptam ca si in RO sa fie jurisprudenta.

 35. Din ciclul „sintem prosti, dar prostii vostri”:
  „Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaţilor a decis, marţi, modificarea Ordonanţei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale, stabilind că la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de maxim 100 de premii.”
  Prin tragere la sorti vor ramine 100 din citi fusera la prima strigare, 15.000 😛

 36. Din ciclul „un egal mai mare ca altul”:
  ” cel mai mare va fi cel al presedintelui, egal cu cel al presedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), egal cu al premierului, egal cu al presedintelui Camerei Deputatilor si cu cel al Senatului”, a precizat Rovana Plumb.”

 37. Buna ziua,
  „In concluzie, Curtea constata ca hotararea Senatului este neconstitutionala prin raportare la dispozitiile art.1 alin.(5) si art.76 alin.(2) din Constitutie”, se arata in motivarea CCR. ” – HN

 38. Uf.Bine ca am scapat de regimul Basescu.
  Eu cel putin m am linistit.Nu mai am pasiuni politice ,nu ma mai pierd vremea cascind gura la guristii neamului,stau linistit pentru ca SRI ne a asigurat ca vegheaza la tot ce se intimpla in tara asta,Ponta guverneaza bine si uite ca in sfirsit scade ceva in tara asta -TVA ul,momentan padurile ramin in tara chiar asa taiate cum sunt,justitia face ce trebue,avem spectacole,avem sperante, avem un presedinte distins si politicos, avem si o prima doamna.Ce ne am putea dori mai mult?
  Si chiar daca ne am dori ce importanta are atita timp cit majoritatea,milioanele de @storm, @prl/w etc sunt fericite.
  @Victor L ia exemplu de la mine.Noi ne am trait traiul.A venit vremea lor.

  • @ tucu2,
   multumesc de indemn, dar sint foarte linistit.
   Zic exact ca tine: sintem pe miini bune.
   Ma mai dixtrez si io nelasindu-i pe unii sa creada ca vorbesc singuri 😛

   • @Victor este glasul boborului ,este racnetul Carpatilor,este constiinta neamului pusa pe calculator, cum poti spune ca vorbesc singuri?
    In rest ramine cum am stabilit.Tin sa te anunt ca nici astazi pretul carnii nu a revenit la cel dinainte de anuntarea scaderii TVA ului.Iohannis cred ca maninca cirnati si nu a observat chestia asta iar SRI ul a uitat sa i spuna ce ar trebui sa faca.
    Vezi putem avea si discutii constructive.

    • Salut. SRI are momentan o problema. Truica a intrat pe mana DIICOT.

     • Iar DIICOTu’, pe-a lu’ Horo, ala, sau nu se pune? 😀

     • @Ion
      Poate DIICOT are o problema ca de intrat pe mina SRI a intrat demult.

     • Salut Mih,
      S-ar putea sa avem surprize cu Horo.

     • Servus, Ion!
      Inteleg ca te referi la unele placute – n-ar fi rau. Dar dorinta lui de „selfie” cu OHA, un amanunt mic, mic… 🙄

     • Mih, asa e cum spui un amanunt nesemnificativ anuntat pe surse. Am mai luat teapa cu astfel de surse. Revenind la chestiuni serioase Dosarul e o bomba atat prin numele care apar cat si prin firmele implicate. Si un amanunt interesant. Creditul familiei Cocos-Udrea a fost trimis sa fie studiat de catre DNA

     • Ion,
      In privinta stirilor pe „surse”, ai dreptate (de data asta chiar n-am fost atenta de unde a aparut…amanuntul).
      Totusi, ce te face sa crezi ca Horo ar putea constitui o surpriza binevenita la DIICOT?

     • Mih, 1.Oana Smith Haineala.2. La Iasi nu DIICOT l-a salvat pe Nichita de dosarul Palas ci DNA Iasi. 3. Miscarile procurorilor din DIICOT post arestare Bica. Sa nu uitam si dosarul Romprest si ”fuga” ljui Florian Walter.
      Vin vremuri interesante pentru justitie. Sa ne luam popcorn si bere.

    • Da Tucu. Iti dau dreptate, dar vezi legaturile SRI-lui de pe vremea lui Codrut Olaru incep sa slabeasca.

     • @Ion
      SRI ul este energia tarii si ca atare se supune legilor fundamentale.Deci nimic nu se pierde totul se transforma.
      Din nefericire la Sri se lucreaza ca la biliard.Lovesti bila rosie ca aceasta sa loveasca bila galbena si sa o trimita unde trebue.
      In concluzie seful DIICOT poate fi si Maica Tereza atita timp cit pe ici pe acolo prin punctele estentiale exista rotite cu datorii (morale) la SRI.

     • Basescu a facut o greseala uriasa pe care o vom resimti multa vreme.A intarit foarte mult SRI ul fara sa construiasca o contrapondere adica o structura la fel de puternica .Majoritatea statelor civilizate au inteles ca informatia nu trebue lasata intr o singura mina si au creat suprastructuri sau au divizat artributiile creind structuri paralele..In acest fel serviciile se supravegheaza reciproc si sansa ca un serviciu sa acapareze puterea totala scade simtitor.Pina si Ceausescu stia lucrul acesta si ceea ce numim noi securitate era de fapt o suma de structuri independente care rfaportau unui sinfgur sef-tovarasului si cite o data si pprimei tovarase.

 39. Doar Tapalaga a ramas tanar si nelinistit.
  ” „Cel care si-l asuma integral pe noul sef DIICOT, Daniel Horodniceanu, este presedintele Klaus Iohannis. Nu Ponta, nu Cazanciuc, nu CSM. „

 40. Culeasa de pe fb:

  In lumea dragostei, o singura regula e valabila: Sa faci femeia fericita.
  Faci ceva pe placul ei, castigi puncte. Faci ceva ce nu ii place, pierzi puncte. Nu primesti nici un punct pentru ceva la care se asteapta.
  Cu parere de rau, astea sunt regulile.

  Iata un scurt ghid al sistemului de punctare:
  INDATORIRI OBISNUITE – Faci patul (+1) – Faci patul, dar uiti pernuta decorativa (-1) – Asezi patura peste cearseaful mototolit (-2) – Iesi sa cumperi ceva pentru ea (+5) – Pe ploaie (+8) – Dar te intorci cu bere (-5) – Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea (+1) – Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, dar nu era nimic (0) – Te scoli din cauza unui zgomot suspect noaptea, si era ceva (+5)

  EVENIMENTE SOCIALE – Stai alaturi de ea tot timpul petrecerii (0) – Stai alaturi de ea un timp, dupa care mergi la o vorba cu colega (-2) – Pe colega o cheama Tina (-10) – Tina, dansatoarea (-20) – Tina are silicoane (-80)

  ANIVERSARI – O scoti la cina (+2) – O scoti la cina, si nu este un club sport (+3) – Ok, e un club sport (-2) – Si e noaptea cu bufet suedez (-3) – E un club sport, noaptea cu bufet suedez, iar pe fata ta sunt pictate culorile echipei preferate (-10)

  SEARA IN ORAS – O scoti la film (+1) – O scoti la un film care ii place ei (+3) – O scoti la un film care nu-ti place (+6) – O scoti la un film care iti place tie (-2) – Se numeste “Robocop” (-3) – Ai mintit ca era un film despre orfani (-15)

  CONDITIA FIZICA – Ai facut burta (-15) – Ai facut burta, dar te antrenezi sa iti revii (+10) – Ai facut burta si treci la camasi si pantaloni mai largi (-30) – Spui, “Nu conteaza, si tu ai” (-8000)

  MAREA INTREBARE – Ea intreaba: “M-am ingrasat?” (-5) [Da, pierzi puncte indiferent de raspuns] – Eziti cu raspunsul (-10) – Raspunzi, “Unde?” (-35) – Orice alt raspuns (-20)

  COMUNICARE – Cand vorbeste despre problemele ei, te arati interesat (0) – Asculti, peste 30 minute (+50) – Asculti, peste 30 minute, fara sa te uiti la TV (+500) – Ea isi da seama ca de fapt ai adormit (-4000)

  • 😛 😉 😛 😉 😛 ………………………………………………………………………. 😛

 41. eu nu inteleg jocul murdar cu deschiderea dosarelor,fostelor dosare,procese avute de fostul presedinte,
  este o härtzuialä la comandä, asa ceva nu se intamplä nicäieri in lume. de cum a agonisit Ponta 7 case s-a interesat cineva?
  de procesul revolutziei- a lui ilici …………..?
  asta este bätaie de joc ce fac cu Bäsescu.
  Nitzu este un impostor, si-a luat carnet de revolutzionar pt. avantaje,
  se cade sä fie procuror sef, a tras in oameni la revolutzie, nu e
  nimic? asta face jocul prietenului premier si puscäriasului Voiculescu.

  • D-na Theo. In acest moment este o procedura legala avand in vedere ca majoritatea dosarelor au fost inchise pe motiv de imunitate.

   • mi se pare ciudat ,pt. cä cel cu casa ,era alceva.
    nu este de ajuns, echipa de fosti sefi de servicii ca Abraham,
    instigä si invatzä infractori ca Bercea , s-au teroristul HAYSAM
    SÄ-L INPLICE PE FOSTUL PRESEDINTE:
    ASTA GÄSESC POLITZIE POLITICÄ
    OAMENI CA ABRAHAM CARE INVATZÄ ESCROCII SI MAFIOTZII SÄ
    SANTAJEZE; F:F:GRAV DACÄ NU SUNT ELIMINATZI ACESTIA:

 42. Ion,
  Multumesc! Cel mai clar si simplu de rezolvat e cu popcornul si berea 😀 Dar si „ceata” s-a mai risipit putin, putin 🙂

 43. f. bunä emisiunea lui Turcescu din aceastä searä, invitatzii
  adorabili, o pläcere.

 44. Tucu. spui: ”Basescu a facut o greseala uriasa pe care o vom resimti multa vreme.A intarit foarte mult SRI ul fara sa construiasca o contrapondere adica o structura la fel de puternica”
  Pai eu te intreb de ce trebuia tot el sa construiasca contraponderea?
  Dar intelectualii, societatea civila, oamenii care se bat cu caramida in piept cand e vorba de principii, nu aveau aceasta responsabilitate? Nu observi cat de originali sunt ONG-rile si jurnalistii puristi la acest capitol. In loc sa devina suspiciosi ca exista persoane din SRI care urmaresc cu nonsalanta mersul unui dosar ajuns deja in instanta, ei se isterizeaza ca exista fugari din pestera lui Platon care nu accepta aceasta realitate.

  • au asteptat totzi sä facä Bäsescu, nu l-au sprijinit cand trebuia,
   acum tot el e vinovat. dar romanii pt. tzara lor ce au fäcut????

  • @Ion
   Societatea civila -o notiune abstracta -nu se poate lupta cu nimeni.Ca sa te lupti eficient cu cineva trebue sa te organizezi.Societatea civila daca acceptam ca exista asa ceva este formata si ea dintr o suma de indivizi pe care nu i poti defini prin ceea ce spun sau fac pentru ca la un anumit moment te poti trezi ,cum s a intimplat de nenumarate ori ca individul raspunde si la alte comenzi.
   Unui sistem inchis si secret nu i poti opune decit alt sistem de aceiasi factura.
   Cuiul lui Pepelea in asemenea structuri este convingerea de nestramutat capatata in timp de sefi ca au ajuns dumnezei.Cum nu poate exista decit un singur dumnezeu ajung sa se sfisie intre ei..
   Din acest motiv exista in foarte multe parti ale lumii structuri paralele care fac ca nici una dintre ele sa nu detina monopolul informatiei.

 45. DECE NU SE SEZIZEAZÄ DNA??????????
  FOSTII SECURISTI ,CE AU CONDUS DIFERITE SERVICII;
  PRODUC MARI ESCROCHERII SI PROBE CRIMINALILOR
  INTERLOPILOR SI MAFIOTZILOR: II INVATZÄ SI PRODUC MATERIALE
  FALSE;DE SANTAJ; ETC:

  ESTE STRIGÄTOR LA CER CUM ASTFEL DE MIZERABILI
  FAC ATAT RÄU SI DAU LUCRURI FALSE JUSTITZIEI:
  intoxicä si presa.
  UNDE ESTE DNA????
  SÄ VADÄ OAMENI CA ABRAHAM SI ALTZII; CAUTÄ IN DOSARE,
  INPROVIZEAZÄ PROBE;SANTAJAZE; LE ARUNCÄ CA INFORMATZII LA
  A3 SI ROMANIA:TV:

 46. As comenta oarece (de exemplu, despre pragurile timpilor de reactie si nu numai) dar merge si fara…

  In plus, daca tot e vorba de autism politic, iresponsabilitate si nesimtire ingamfata, de ce nu am comenta ce vedem?! Asta vedem, asta comentam. Cu ce ajuta sa ne uitam strategic in alta parte? Te uiti strategic cand ai cu cine. Omul dovedeste nu numai ca nu stie ce sa faca. Aia ar fi normal la inceput. Problema e ca nu invata. Si asta e chiar o mare problema.
  Omul asta a adus acum doua saptamani tara in pragul unei crize politic-constitutionale. Cand dezechilibrele intre fortele si institutiile politice din tara ta ajung de asa natura ca pentru a fi restaurat un echilibru minimal, e nevoie de interventia ambasadelor tarilor aliate, sa stii ca ai o problema. NU ti-ai indeplint rolul constitutional-politic.
  Ca s-a ajuns pana acolo e doar vina ta si a iresponsabililor si ineptilor consilieri care ti-au servit o justificare facila dar iresponsabila pentru impotentele, complicitatile si comoditatile tale, prin doctrina electorala a constitutionalismului lui „tace si face”.

 47. bunä,
  Johannis este un parsiv, el colaborezä prin canal cu plagiatorul,
  dar o tzine gaia matzului ,tonta are cu bäsescu intzelegere.
  mormolocul caute sä acopere intzelegerile lui cu mafiotul.
  cu ultimele numiri a demascat colaborarea lor USLINOASÄ:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s