Romania socio-politica : zvoneri, raspandaci si nedumeriti

Sursa (fragment) :

Zvonerul :
Bleen 1

Pentru el
„… Nu il consider vinovat, va fi atunci cand il va acuza justitia...” se transforma in „Ponta e nevinovat !” ;
„..Nu avea niciun element atunci sa ii ceara demisia lui Ponta. In primul rand trebuia sa astepte sa se pronunte Parlamentul. Deci pana la votul din Parlament, presedintele trebuie sa spuna: ‘Am luat nota, astept decizia Parlamentului’.” se traduce in „..Iohannis nu trebuia să-i ceară demisia” … iar
– „…Ponta nu se tine de cuvant. E mincinos. Nu e prost, e inteligent, are talent sa faca politica, dar este imatur acest om.” se cosmetizeaza in..Ponta are talent politic dar e încă imatur!”
Asta e ACTUALUL Bleen, primul blogger caruia presedintele in functie al Ro, Traian Basescu i-a acordata privilegiul unui interviu.
BLeeah !

C’est la vie !
Toujours parshiva ! 👿

Raspandacul :

https://copaculdinpadure.wordpress.com/2015/06/20/damage-control/#comment-171570

No comment la amicul asta, ca e neclar de ce o face !
Nu s-a prins de smecheria zvonerului ?!
S-a prins dar tine sa o mediatizeze totusi !?
Treaba lui !

Nedumeritii suntem noi !!!! 😀 😀 😀 😀
Tinta !
Ca daca e sa te iei dupa ce inteleg (sau se fac ei ca inteleg 😉 ) niste osteniti la tigla ce-si clipesc ferestrele catre interese ulterioare teribil de neo(rto)-doxe, ti se ofileste orizontul.
Dar lucrurile pot sa stea foarte altfel.
Daca nu esti fixat pe idiotenia „blatului Basescu-Ponta” poate ai o sansa sa observi ceva nou si cu real potential in framantarea aluatului nostru politic.
Poate intelegem ce placinte, fursecuri, biscuti sau gogosi ulterioare ne vor fi oferite drept bucate electorale ! 😀 😀 😀

Contrar eforturilor respectivilor, se pare ca pe masura ce timpul isi aseaza mai cuminte secundele minutelor in ore intregi, la perspective comune incep sa se schiteze idei comune, chiar si la noi, in comuna ! 😀

„In momentul de fata, la solicitarea prim-ministrului, care anunta ca e bolnav – eu as fi avut si exigenta sa imi trimita si un certificat medical, pentru ca nu e joaca (…) -, si a cerut neconstitutional, de altfel, presedintelui Iohannis sa il numeasca pe Gabriel Oprea.
Articolul 107 e clar ca briciul. (…) Acolo spune „in cazul in care premierul nu este in capacitatea de a-si exercita functia, presedintele desemneaza un premier interimar”.
Faptul ca Victor Ponta isi permite sa anunte el pe cine va desemna practic presedintele ne arata ca suntem in fata unui aranjament anterior” (Traian Basescu)

„Daca Iohannis il desemneaza pe Oprea, cum ii cere Ponta, inseamna ca au o intelegere oculta” (Monica Macovei/Adrian Papahagi, comunicat de presa M10)

Convergenta asta pana la identitate, intre ce gandeste si spune Basescu si ce gandeste si spune M10,  a fost observata imediat cam peste tot.
Mai putin de catre cei carora le pica prost.
Celor care au latrat firoscos tremollo fie din zona „Macovei” catre pirat fie invers (mai putini si mai cuminti, e drept) nu le pica bine deloc o asemenea perspectiva. Le arata destul de contondent ca se prea poate sa o fi luat pe o poteca ce nu-i duce nicaieri.
Unii dintre ei vor prinde ceea ce pare a fi un semnal cu importanta semnificatie.
Dintre acestia, cei care chiar vor o sansa a unei alt fel de politici decat GIOP-ul de acum, vor avea probabil intelepciunea sa se arate deschisi la aceasta noua perspectiva.
Cei care insa vor sa blocheze o eventuala constructie mai solida de acest gen, vor lupta sa tina separat pietrisul de nisip, de apa si de praful de ciment. Imprastiate si fara contacte, fiecare dintre ele, separat, nu va avea suficienta forta sa rastoarne actualul regim politic.
Desigur, nici daca se amesteca nu stim daca va iesi ceva suficient de solid.
Sansele sunt discutabile.
Dar continuand sa se devoreze reciproc, sansele nu mai sunt discutabile.
Sunt mai degraba nule.

Viq

Reclame

114 responses to “Romania socio-politica : zvoneri, raspandaci si nedumeriti

 1. NU-MI PLACE CÄ DECLARATZIILE PRESEDINTELUI BÄSESCU

  CA DEOBICEI, SUNT SCOASE DIN CONTEXT: NU-MI PLACE:

 2. un lucru este clar, Johannis si tonta, au o intzelegere.,

 3. ” „Există o condiţie majoră pentru ca dezinformarea să reuşească”, explică Ion Pacepa. „Şi anume aceea că o poveste trebuie mereu construită în jurul unui grăunte de adevăr care i-ar asigura credibilitate”. Victor Ponta, care nu este un mincinos oarecare, cunoaşte şi aplică foarte bine lecţia fostului general DIE.”
  (Din articolul lui Vlad Mixich de pe HN.)
  Da, plagiatorul nu este un mincinos oarecare, ba mai are destui grajdani pe linga el. Si, mai are cascati, care sint de doo feluri:
  – cascati care se lasa usor pacaliti;
  – cascati pen`ca sint deja adormiti de rautate.

  Ambele feluri de cascati si grajdanii sint ca soldatul japonez uitat in Filipine: Basescu e vinovatul 😛

 4. nene Aksimet, ce rau iti facui?

 5. Este induiosator cum se chinuie unii sa rupa din context cuvinte/propozitii/fraze care pot denatura cele spuse.

 6. 2 porci mizerabili, o rusine natzionalä,
  nu s-a inchis nici un etaj nici sectzie ,pt, d-na ambasador.

  mare rusine ce a fäcut nemernicul mitoman.

  • Banicioiu a fost intrebat de u reporter daca cele spuse de mitoman privind inchiderea etajului a refuzat sa raspunda. Cred ca avea doua motive:
   1. Fie nu i-a spus si mitomanul nu se dezminte
   2. Fie i-a spus si ar trebui sa-si dea demisia.

   • Pai, chiar ca e motiv de demisie pentru minciuna spusa despre sotia unui ambasador.
    Dar Banicioiu este petecul de la sacul plagiatorului: minte de cum deschide gura.
    Acum ne anunta ca „Guvernul Ponta reduce pretul la medicamente cu 20%”,
    dupa ce in ultimii 3 ani nu a respectat legea care prevedea chiar scaderea pretului acestor medicamente.
    Mari canalii pot fi membrii celui mai cinstit guvern.

 7. Soacra ma indrepta cu privirea spre ce scria @ ion in postarea precedenta:
  „Victor,
  Bugetul insumat al primariei sector 1 in perioada 2006- 2014 a insumat aproape 2 miliarde de Euro. Vrei sa-mi spui ca aprox. 1/3 din aceasta suma s-a furat fara ca nici o institutie de control sa o fi sesizat. Pai atunci de ce mai platim Curte de Conturi, Corp de control, SRI etc?”
  – Ei? ce zici, se rasti ea la mine.
  M-a blocat, zau 😛
  Chiar, ceva nu pare real, sau cum ziceam, am nimerit intr-o tara gresita.

 8. Ca pe jar:
  „Vicepremierul Gabriel Oprea, propus de către premierul Victor Ponta, aflat în Turcia, să preia interimar postul de prim-ministru, a ajuns la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.”

 9. Aceasta doamna vorbeste cam mult si prea deschis 😉
  ” Mai mult, CSM a refuzat cererea asociaţiilor de magistraţi de a le comunica datele transmise de SRI, la solicitarea Inspecţiei Judiciare, pe motiv că… ar conţine date confidenţiale.”
  http://timpolis.ro/a-devenit-sri-necontrolabil/
  NB,
  de parca a trecut prea mult timp si s-a intimplat departe de noi: nu ne mai amintim cum a pus un puternic serviciu secret vecin mina pe putere?
  Si de ani si decenii conduce tara.

 10. ” Motivare Curtea de Apel Bucuresti: Ancheta DNA in cazul Rarinca a incalcat dispozitiile CEDO privind dreptul la un proces echitabil”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20249421-motivare-curtea-apel-bucuresti-ancheta-dna-cazul-rarinca-incalcat-dispozitiile-cedo-privind-dreptul-proces-echitabil.htm

 11. Viq, io totdeauna am zis ca Billa, Tataiele Trombonist si ceilalti nu sunt de fapt talibani makkkovisti, sunt penelisti sub acoperire!

 12. A zis piratul ca el i-ar fi cerut plagiatorului documente medicale?
  Mutu a bagat la cap:
  ” Klaus Iohannis amana numirea unui premier interimar si cere mai multe documente medicale de la Victor Ponta (surse)”
  Sa fie atent Klaus, ca ar putea fi si ale lui Ponta tot de la un ginecolog 😛

  • Completul de 5 al ICCJ i-a condamnat la inchisoare cu suspendare (2 ani) pe procurorul Marcel Sampetru, pe seful DGIPI Ilfov Mihai Vlad si pe Judecatoarea ICCJ Georgeta Barbalata, condamnata la inchisoare cu executare (4 ani).
   Procurorul George Balan a fost achitat.

 13. klausi-mausi, face pe interesantul, dar tot il numeste pe Oprea,
  Täriceanu ,il sfideazä pe klausi, iar manechinul are rolul sä
  dezechilibreze institutziile statului, CSM:CCR;etc.

 14. cred ,cä totzi consilierii lui klausi sunt contra lui.
  o sä priceapä cand o sä fie suspendat s-au un puci.

 15. ” Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile (LIBE) a Parlamentului European.”
  Ce treba are Ioropa cu noi? sa-si vada de grecii lor 😛

 16. Scenariul meu nu este SF, ci in desfasurare.
  Serviciile, pe linga atributii de care se achita bine, au oameni care s-au implicat in gruparile politice. Si par mai puternici nu cei care ar vrea un stat de drept, ci aceia care ii cheama pentru consultanta si expertiza pe Nastase ori generalul Vlad.
  Altfel, mitomanul national, bolnavul natiunii nu ar face ceea ce face.

  • Victor par mai puternici dar nu mai inteligenti. Azi citind motivarea sentintei data de CAB in cazul Rarinca mi-am dat seama de poleiala este pusa pe multe somitati.
   Sa condamni la fond un om pe art 207 alin 2 fara sa aduci dovada existentei unei fapte reale /imaginare cu CARACTER COMPROMITATOR fata de partea vatamata dai dovada, fie de o crasa incompetenta fie de un grajdanism gretos

 17. Aflu de un sondaj printre bucuresteni.
  In cine aveti mai multa incredere?
  Klaus
  Oprescu
  Ponta.
  Romanu vrea stirpirea coruptiei? Vax.
  Macovei e pe 6-7.

 18. Furtuna in CSM:
  „Un alt membru CSM, judecatorul Norel Popescu, a tinut sa isi ceara scuze pentru situatia Marianei Rarinca, care a stat sase luni in arest iar ulterior a fost achitata.”

  „Imi cer aceste scuze si cred ca este o situatia care nu trebuie neglijata. Directiile de actiune ramane sa le discutam. Din moment ce o persoana a stat sase luni in stare de arest dupa care a fost achitata, trebuie sa recunoastem ca avem o problema, ca este o problema de eroare judiciara, ca este o problema de pregatire profesionala, ca este de alta natura, asta ramane sa stabilim noi, dar nu ne putem preface ca nu vedem aceasta problema si, de fapt, nu este singura.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20250444-discutii-csm-generate-cazul-rarinca-horatius-dumbrava-criticat-politizarea-acestuia-insa-cerut-verificarea-achitarilor.htm

 19. Nenea Aksimet cred ca s-a plictisit de mine.

 20. sal`tare tutulor,
  @ prl/ w ai putea sa traduci?
  Este o Comisie a PE. O banuiesti de ceva?

  • poate m-am pripit, dar daca vor fi rezultate le astept si putem vorbi dupa aia. eu unul nu ma astept sa fie negative la adresa lui ponta, nici macar voalat negative. dar, nu e decat o banuiala…

 21. Ce ziceam aseara ca mi-a disparut:
  „Un alt membru CSM, judecatorul Norel Popescu, a tinut sa isi ceara scuze pentru situatia Marianei Rarinca, care a stat sase luni in arest iar ulterior a fost achitata.”

  „Imi cer aceste scuze si cred ca este o situatia care nu trebuie neglijata.
  Directiile de actiune ramane sa le discutam. Din moment ce o persoana a stat sase luni in stare de arest dupa care a fost achitata, trebuie sa recunoastem ca avem o problema, ca este o problema de eroare judiciara,
  ca este o problema de pregatire profesionala, ca este de alta natura, asta ramane sa stabilim noi, dar nu ne putem preface ca nu vedem aceasta problema si, de fapt, nu este singura.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20250444-discutii-csm-generate-cazul-rarinca-horatius-dumbrava-criticat-politizarea
  -acestuia-insa-cerut-verificarea-achitarilor.htm

 22. Voiam sa repostez ceea ce imi refuzase aseara Aksimet, dar nu reusesc.
  Dau doar link-ul, poate trecxe 😛
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20250444-discutii-csm-generate-cazul-rarinca-horatius-dumbrava-criticat-politizarea
  -acestuia-insa-cerut-verificarea-achitarilor.htm

 23. derbedeul de Tonta, minte ca deobicei,
  cicä nu a lipsit nici o zi……………..dar escapadele neanuntzate,
  italia-de multe ori,america,turcia,etc…………..omul este dement.

 24. mumia ,este teleghidatä de tonta prin prietenii lui mihalache,etc.

 25. azi la ora 17, la B1 invitatzi Florin Toma si Mihu,niste drägutzi

 26. Täriceanu, manechinul rosiu s-a dus in Turcia sä jure credintä
  plagiatorului si sä facä strategii.
  pe ce banii toate astea????????????

 27. Salutare tuturor,
  Incepe drumul crucii pentru EU.
  ”Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea fostului ministru Elena Udrea de retrimitere la DNA a rechizitoriul în dosarul „Gala Bute”. Instanța supremă a constatat legalitatea sesizării instanţei, precum şi legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în acest dosar. Hotărârea poate fi contestată.” EVZ.RO

  • Nu sint „familiarizat” cu dosarul, dar daca a facut mişmaşuri, sa plateasca.

  • mai simplu: Nastasie =denuntatorul- e judecat separat pt primire de mita, exact aceea pe care denunta ca i-ar fi dat-o mai departe. Daca e achitat atunci cum poate fi Udrea judecata pt primire de la Nastasia??? Mai ales daca hotararaea in cazul Udrea se da inainte de Nastasia…

   • Ai dreptate Cinic, dar asta este decizia judecatorului. E posibil ca la finalul procesului pe fond pentru acest capat de acuzare EU sa fie achitata. Oricum, din ce a transpirat in presa motivele de returnare la DNA sunt subtiri,

 28. am citit protocolul dela operatzia plagiatorului,
  nimic deosebit, se victimizeazä ca o cocotä.

 29. CCR a mai declarat un articol din CPP neconstitutional. Nitu trebuie sa reia de la capat dosarele redeschise Piratului. Jale mare diseara la Latrina 3

 30. A descoperit HN apa calda:
  „Atentat la dezvoltarea Romaniei. Romania pierde 3,7 miliarde euro, peste jumatate din noul buget european pentru infrastructura, pentru ca nu a fost in stare sa termine la timp proiectele vechi ”
  Pensionarul postac, cind vorbea despre asta, era luat peste picior.

 31. Salut!

  „Interesul national”, acum PM interimar si om de baza al zilei, o mai avea ganduri pt sefia SIE (ca asa se zvonea prin presa dupa ce a „pierdut-o” pe aia de la SRI)? 🙄

  • Mih, priveste intregul. Omul, care in 22 decembrie 2014, i-a trantit tafnos in fata Piratului ca El va face un altfel de politica, acelasi om care in februarie 2014 dorea postul de vicepremier pe ordine publica si siguranta nationala in guvernul USL a ajuns sa se milogeasca, e adevarat mult mai imoral, daca se poate vorbi de grade de imoralitate, de Generalul Izmana sa-si treaca strategia la limita. Ah ce zi frumoasa de marti a fost azi 23 iunie 2015 pentru unele persoane.

   • Privesc, Ion, n-am incotro, memoria imi functioneaza destul de bine, inca 😀

    • Mih, Saturn in Scorpion aplica legea talionului pentru a arde Karma fiecaruia.

    • Si daca ne referim la interviul de la B1 al Piratului, pacat ca moderatorii au fost iar atat de slabi, eu cred ca cei care au creat scenariul pentru noiembrie 2014 pe tiparul Candidatului Manciurian, s-au trezit acum cu Butterfly Effect.

     • mie imi este fricä, Tonta isi pune slugile si pe NUP,
      sä-l härtzuiascä pe Presedintele Bäsescu,ar trebuii läsat in pace
      l-au terorizat. plagiatorul face acelas lucru si acum.

  • sa nu te miri ca dupa ce va reveni „fiul ratacitor”, si daca se va comporta rezonabil, sa fie rasplatit cu scaunul lui Melescanu 😛

 32. Zic unii ca „Istoria nu se repeta”. Habar n-au.
  Istoria ne spune ca unii domnitori, din Moldova ori Muntenia, cind ajungeau la cutite cu boierii si nu-i mai puteau stapini, fugeau la Stambul dupa ajutor. De unde se intorceau pirjolind tara si bagind spaima in locuitori.
  Voda al nost fugi si el, un pic pe ocolite, tot la turc. Unde mersera in pelerinaj, rugindu-l sa se intoarca, ba Dragnea, ba Ginerica; si alti nenumarati si necunoscuti grajdani.
  Si cind se va intoarce, pe multi va popi 😛
  De acolo, de departe, ne spune, reducind TVA si meditinurile „daca voi nu ma vreti, io va vreau!”

 33. Nu cunosc regulile dupa care functioneaza guvernul si nici ce prerogative are un PM interimar.
  Pentru ca tot e la moda ,si pentru ca pun pariu ca 99% dintre comentatori de pe TV sau net sunt la fel de informati ca si mine lansez si eu un zvon pe gratis (pina mi intra banii pentru postare.)
  Dl General in cu 4 izmene profitind de vacanta parlamentara si de alte avabntaje date de fonctie incepe sa schimbe unu cite unu ministrii actualului guvern.
  Incepe cu ala micu care se iubeste mai nou cu Tariceanu,continua cu ala de la finante ca tot e scandal cu fondu si uite asa ne trezim la toamna ca guvernul are in majoritate ministri UNPR sau din ramura PSD anti Ponta.Imi aduc aminte ca au mai fost cazuri in care au fost schimbati ministri si daca guvernul nu isi schimba structura politica aceasta miscare nu trebue sa treaca prin parlament.
  Daca Picior de Ghips vrea sa se intoarca nici o problema.Se procedeaza ca in cazul Radu Vasile adica toti ministrii isi dau demisia si il lasa pe Pontalau cu ghipsu n aer.
  Cind INTERESUL NATIONAL o cere e posibil orice nu ?

  • Dar pentru ce sa deruleze acest scenariu? Nu castiga nimic pentru viitor.

   • Dl PM General nu joaca la cistig ci executa niste ordine.Nu a fost inca inaintat la gradul de politician adica cadru activ care si poate permite sa joace pe cont propriu.
    Pe de alta parte Maria Sa Mutu va juca strict in litera constitutiei , deci ca sa scape de Ponta ori il leaga de patul turcesc mai mult de 45 de zile ori provoaca o situatie in care PSD va fi nevoit sa voteze altceva.
    Cu Oprea PM nu va mai ginditi la motiuni de cenzura sau alte farafasticuri
    cum ar fi trecerea UNPR ului de partea binelui din proprie initiativa..

 34. Ah, maine raspopitul de declaratii la CAB in dosarul de santaj RDS-Antena Grup. Cred ca simte baiatul fiori reci pe sira spinarii mai ales ca azi a aparut si motivarea sentintei in cazul DD.

 35. Din ciclul „sa coborim armata din pod”:
  „”Voi conduce ca un militar, ca la armata. Mai putina politica si proceduri si avize mai rapide”, a spus Oprea la Realitatea TV.”

  • iti da raspunsul Mahalache.Actualul șef al Cancelariei Prezidențiale spunea asta în 2009.
   ”Am aflat cu multă mulţumire că preşedintele României a avansat în grad 3 persoane: domnul Gabriel Oprea a devenit general cu 3 stele, ceea ce probabil îl face egalul şefului Universităţii Naţionale de Apărare din Statele Unite(…) Am însă o problemă, ca simplu cetăţean, cu acumularea de stele pe umerii unor tipi care nu au nimic de-a face cu Armata Română. Gabi Oprea a fost, înainte de a intra în relaţii foarte bune cu un influent grup de afaceri – şi îl cunoaştem amândoi foarte bine, un ofiţer de intendenţă. Se ocupa de conserve şi chiloţi. După ce şi-a găsit prietenii potriviţi, din patron de cârciumă de pe Trafic Greu, a devenit şef de agenţie (sigur, la Rezervele Statului, că era interesant), prefect, ministru al administraţiei publice. Corelativ, a luat multe stele de general fără să fi fost niciodată pe un teatru de operaţiuni, a devenit şi profesor universitar doctor, conducător de doctorat, un fel de lumină a ştiinţei militare româneşti(…)Într-o ţară normală, cu o armată care se vrea respectată, nu poate fi general orice şmenar care a făcut o tranzacţie politică mai bună sau mai proastă…”

   Unde esti tu Nene Iancule?

 36. Sa citim o stire despre o declaratie:
  „Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat că îl aşteaptă zilnic pe premierul Victor Ponta să se întoarcă la serviciu, arătând că acesta are acum „o culpă medicală” care a fost explicată ştiinţific, iar momentul la care va reveni la Bucureşti va fi anunţat public.”
  Mey, mos Teaca,
  uite ce zice unchiul DEX:

  CÚLPĂ s. f. greșeală constând în neîndeplinirea unei obligații, în săvârșirea unei fapte pedepsite de lege; vină, vinovăție.
  Dar io cre`ca mos Teaca e suptil: prin „”culpă medicală” care a fost explicată ştiinţific”, ne spune ca diagnosticianul a fost DNA.
  😛

  • N-o fi avut timp omu’ sa se pregateasca temeinic pt sustinerea tuturor capitolelor incluse in SNAT (sanatatea si educatia le lasa in seama altora) 😛

 37. O zi buna tuturor!
  Asa cum era de asteptat CCR a respins sesizarea PNL in cazul Sova.

 38. MRU propus la sefia SIE.

 39. Ghita este terminat. Deja vorbeste incoerent. Vede peste tot agenturi straine.

 40. socrul este supärat, nu-l vrea pe MRU, cicä a vorbit cu premierul-
  si ei nu stiau nimic, nici nu sunt de acord.”se intzelege”

 41. Hamletian e Ghita asta: „I-au pus sechestru si pe conturile mamei!”

 42. Adrian Patrusca (pe fb): Cu Iohannis la Cotroceni și cu MRU înapoi la SIE, se întărește axa București – Berlin (via Viena, prin petrolul și codrii României).
  Se întărește atât de mult încât nu mai apucă să treacă Oceanul!

  • Aici greseste Patrusca. Se intareste axa Bucuresti Londra Washington.

   • Argumente? Ca io, privind „d-acasa” de la noi, n-am/nu mai am 😦

    • Parca si mie mi se pare ca se lungeste axa la loc.

     Pai, Mih, 5 ani pe timpul piratului pe axa asta iti creeaza o intreaga retea de conexiuni.
     Care la nivelul ala conteaza mai mult decat orice alt CV 😉

     Zic si eu ! 🙄

    • Vizita de ieri a oficialului britanic.

     • de ff multe ori ca sa nu apara un oficial secret USA vine britanicul ca sa aduca mesaje [mai putina vizibilitate mediatica].

    • Ziceam de cum vad eu, de-acasa (imagini mai vechi, care mi-au „subminat” grav increderea in MRU*) M-as bucura sa ma insel

     *) una din imaginile astea (la propriu), mult mai sugestiva (=cald & vesel-amicala) decat cea gasita azi (dar cu aceleasi trei personaje: MRU, Dobre, Hasotti), este „Content not found”

 43. Lasa ceaiul de tei Mih, ca se intoarce Tonta saptamana viitoare din Turcia.

 44. Recunosc, e doar un gest pueril, dar daca as fi mai tinar (si la trup curat), chiar ca as racni: opriti Romania, vreau sa cobor
  Prea multe lucraturi subterane; clar ca lumina zilei ca sint de-ale Serviciilor obiceiuri.

  • Victor, ai uitat vorba: Intarata-i drace. Mie mi se pare priceless sa-l auzi pe Ghita ca ii da dreptate lui EU si Piratului in privinta jocurilor serviciilor

 45. Hi !

  Personal mi se pare cel putin interesanta numirea lui MRU !

  Am tot mai mult impresia ca sub oglinda linistita a lacului nost’, de tip „baltoaca”, sunt curenti contradictorii ce ascendeaza, descendeaza, descentralizeaza si desbulverseaza logica la lucruri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s