„Otoritatea” ? Nu te pune cu ea ! (3)

Motto : “ Amice, esti idiot”
(Nenea Iancu)

Fred_Flintstone - CopyPrecizez de la bun inceput ca nu mi s-a intamplat mie ce scriu mai jos, dar am destui prieteni care injura lunar.

Daca as povesti –la o bere- unor amici cum ca am facut o afacere in care am cheltuit 10 lei ca sa castig UN LEU (sau mai curand sa sperii in valoare de un leu), RISC GROS.
Il vor cita pe nemuritorul nenea Iancu: “ Amice, esti idiot” !

Dar sa vedem prima istorioara ce se intampla periodic oricarui administrator de IMM si anume PRIMESTE O SOMATIE INFRICOSATOARE pentru suma de UN LEU.

fred-flintstone001De cand a aparut “varsamantul unic consolidat” orice IMM aduna sumele datorate statului –pentru somaj, pentru sanatate, pentru ……. si pentru…… …
Face apoi un unic varsamant catre Trezorerie si incepe sa spere la pacea interioara. Programele de contabilitate care fac adunarea nu numai ca respecta aritmetica de clase elementare dar sunt si aprobate de Ministerul de Finante, condus cu …….. stiti Dvs……… de dl.ministru Teodorovici mostenitor si al dlui Chitoiu, precedent sef suprem la ANAF.

La trezorerie suma cumulata este “despaducheata” si impartita pe “caprariile de mai sus” prin programele acelea pentru care [si] sub dl.Chitoiu se platira MILIOANE DE EURO catre ……… Se zvoneste ca si firmele dl.deputat Ghita au avut ditamai halca din factura in cauza.
fred006Acum, ori subalternii Fiscului ori subalternii dlui. Ghita nu inteleg mai nimic din aritmetica si cum se rotunjeste sau Aghiuta si-a bagat coada, caci nu le iese socoteala cu exact un leu. Un prof de mate mi-a demonstrat ca nici n-are cum sa iasa altfel, dar proful nu risca sa se opuna ANAF-ului.
Din acest moment se dezlantuie “pedeapsa capitala” data prin mijloace electronice necugetatului care nu ia drept litera de evanghelie ce gandeste ANAF.

Apare o somatie de blocare a conturilor.
Cat o costa asa ceva ?
* Hartia –nu reciclata- pe care imprima amenintarea !
* Costurile de aprovizionare ale hartiei [documente de licitatie, analiza ofertelor, procurarea, manipularea la raft in depozitul ANAF !
* Costurile de imprimare (costul cartusului de imprimanta incluzand birocratia de aprovizionare de mai sus, scoaterea hartiei din depozit, incarcarea in imprimanta) !
* Plicul cu fereastra (idem procurat prin licitatie) !
* Punerea in plic !
* Ducerea plicului cu scrisoare cu tot fie la posta, fie la o firma ce se ocupa de distribuire !

Zvonurile spun ca cele de mai sus insumate depasesc ZECE LEI!
Imi spun amicii ca:
– au incercat sa verse un leu in plus ca sa nu-si mai bata capul cu desfacerea plicului, cu luare la cunostinta a dezastrului ce urmeaza sa se intample daca nu vireaza UN LEU, cu luarea picaturilor de valeriana pentru cei slabi de inger, cu beleaua de a vira un leu catre Trezorerie …administratie 01
– au incercat sa convinga fiscul sa cumuleze “datoria” si astfel sa-i ameninte mai rar…

Evident raspunsul a fost NU/NON/NO/NIET/NEM si nu o data si nu intr-un singur judet.

Cinic

Anunțuri

81 responses to “„Otoritatea” ? Nu te pune cu ea ! (3)

 1. sal`tare tutulor.
  (stiu ca nu va e de saluturi calduroase pe vipia asta 😉 )
  Fonctionarii, unii dintre ei, au devenit „nemti”; respecta lega mai dihai decit un robot.
  Am vindut actiunile primite de la nea Vacaroiu (unii ii spun Vodcaroiu, dar el se jura ca nu fu, pardon, nu bea) noului patron (anteriorul, timp de 16 ani, ne-a ris in nas: nici nu le-a cumparat nici dividende n-a dat).
  Am mers la sectia financiara a munipiciului sa intreb cit am de platit si daca platesc anul asta, cind le-am vindut, s-au anul viitor.
  – Nu stiu, aduceti hirtiile de protocol.
  -Doamna (am accentuat), eu vreau sa stiu daca pentru actiunile vindute in acest an, tot in acest an trebuie sa platesc, caci mi s-a spus…
  – Nu stiu, aduceti hirtiile de protocol.
  Acum, daca eram mai tinar si la trup curat, poate ii zimbeam altcumva, dar asa, am spus „saru`mina” si un du-te invirtindu-te de toanta, in gind 😛
  O sa-i mai fac o vizita cu „hirtiile de protocol”, ca nu vreau sa ma trezesc, pentru banii de cafea si bere pe doo saptamini, ca mi se cer citeva pensii 😛

  • Sal’tare, tizule! 🙂

   Am observat că uneori mai funcționează și soluția de avarie:
   « – Dacă dvs. nu știți poate știe supervizorul d-voastră (seful imediat în ierarhie, pe limba veche! – n.n.). Vă rog, dacă se poate, să-l chemați!
   De obicei, insul reacționează cam așa, vorba poetului:
   …limba-i se deznoada
   Si ia vint si, vesel, dă-n nadragi din coadă.
   😛

 2. N-am nicio sansa sa-l observ pe loaza de fi`miu printre atita lumet 😉

 3. off-topic.Mare zarva [plus o uriasa doza de imbecilitate si incultura] legata de salutul copilului de 10 ani care urma sa devina Queen Elizabeth:
  1. salutul cu bratul ridicat este salutul ROMAN
  2. Constitutia ITALIEI interizce salutul ROMAN [nu exista cuvantul fascist [care ar limita la un singurpartid/organizatiepolitica
  3. ca i-a placut lui Hitler e o alta discutie [BTW Adolf NU ridica bratul]
  4. sa nu ridice bratul dar sa scoata „vadimisme” pe gura e mai bine? sau suprematia ariana care exista si in UK?

  PS. E cald si in UK asa ca putinii neuroni ai unora porecliti jurnalisti s-au incins

 4. Caldura mare pentru toti.
  -„Partidul Miscarea Populara (PMP) saluta retrimiterea Codului Fiscal in Parlament de catre presedintele Klaus Iohannis, calificand decizia drept „un act necesar”. ”
  Aplauze.
  Actul doi:
  „PMP cere presedintelui Iohannis sa raspunda acuzatiilor lui Victor Ponta legate de interesele straine care ar fi dus la respingerea noului Codul Fiscal”.
  Huuuooo, ce aveti mai pemepistilor? il acuzati de inalta tradare pe Klaus?
  Ca asa inteleg unii: daca ceri niste explicatii, deja acuzi. Nu realizeaza ca acuzele Plagiologului trebuie demontate daca nu sint adevarate. Si asta se poate realiza prin niste explicatii, nu taceri adinci 😛

  • Cine i-a “ordonat” lui Ponta?

   România nu are o autostrada care sa lege Transilvania de Bucuresti și nici Moldova de Uniunea Europeană sau de capitala României.

   Peste jumătate din populației României nu are acces la servicii medicale de calitate.

   Nu mai vorbește nimeni de aderarea la Shenghen și de nevoia de a continua reforma în justiție.

   În schimb, locatarul de la Cotroceni și fugarul de la Palatul Victoria demonstrează pe zi ce trece ca au cu totul alte preocupări. Unele mărunte, altele foarte grave. Unul se agita și bate din picior pentru a i se oferi tot luxul din lume pentru ca altfel nu se poate concentra, celălalt sta de dimineata pana seara cu USL-ul în gura, uitând ca tot el l-a ingropat.

   Ponta, aflându-se pe făraș, scoate perla după perla, ultima prostie fiind cea legată de ordinul executat de Iohannis privind respingerea codului fiscal. Dacă arata cu degetul spre Cotroceni și spune ca s-a ordonat din afara sa nu fie promulgat codul fiscal, poate ne spune și noua, totuși, cine i-a „ordonat” lui sa șteargă cele 500 000.000 $, datorii ale kazahilor, sau de ce nu, cine i-a ordonat sa ridice în București cea mai mare moschee din Europa!
   Eugen Tomac / fb

   • Mih,
    degeaba si in zadar, vorba molesitului de caldura.
    Te-ai atins de Klaus? ai lovit in mine si in fabrici si uzine.
    Pai, Klaus e obligat sa explice minciunile fostului sa aliat; aici e buba.

   • Pai, nu e clar „cine i-a ordonat”? Interesul national: mandria de a fi roman i-a ordonat lui V2 sa reafirme nu numai prin vorba, ci si prin fapte, generozitatea si, respectiv, ospitalitatea romanilor. Flori (…dar daca sunt de mina?) pe traseul lui Nabucco. VDM. Curand.

 5. Hopa, Aksimet, si tie ti-e cald?

 6. Fuga-i rusinoasa, dar e sanatoasa, zice o vorba mioritica.
  ” Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, unde a plecat pentru a efectua un control dupa interventia chirugicala suferita la genunchi, a precizat presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb. Astfel, premierul lipseste la sedinta coalitiei de guvernare, care are loc luni dupa-amiaza.”
  Pina nu aflu ca Plagiologu a demisionat ori ca DNA i-a pus catusele, inca mai cred ca o parte din Servicii il protejeaza pe acoperit.

 7. Romania este un sat färä caini, casä färä stäpan,…………..
  cum este posibil ca plagiatorul impostor Ponta, sä disparä
  cand il apucä???, poate face ceva contra Ro.
  a anuntzat el plecarea cuiva? NU PARTIDLUI???

 8. DUPÄ ATATA TIMP, NU TREBUIE SÄ FOLOSEASCÄ CARJELE.
  fasoane de om tampit.

 9. La emisiunea lui Orcan despre mentinerea status quo’ului din administratie (alegerea intr-un tur a primarilor), Tudor Barbu explica doct: „pentru ca asa vor primarii (de fapt, mai corect ar fi fost „actualii primari ai PSD/PNL, adica ai USL)”. Omul ofera implicit, fara sa vrea,, si lexplucatia ipsei de raspuns a legiuitorilor tarii cu privire la aplucarea rezuktatuluu referendumul cu 300 de oatlamentari, referendum azi cu rol de hartie igienica pentru parlamentari: „pentru ca asa vor parlamentarii!”. Q.e.d.

  • alegerea intr-un singur tur, fara a avea 50% + 1, a indiferent ce, primar, presedinte de consiliu judetean, este o porcarie.
   Am inteles ca dl Klaus a semnat.

 10. (…) Dacă Parlamentul nu a binevoit să respecte votul exprimat de români într-un referendum validat, Preşedintele României avea obligaţia constituţională să acţioneze în favoarea propriului popor.
  Preşedintele Iohannis a abdicat de la îndatoririle constituţionale în condiţiile în care avea la dispoziţie Decizia nr. 682/2012 a Curţii Constituţionale care în mod indirect îl obliga la reacţie. In realitate, românii au fost “puţin vînduţi” pentru liniştea Preşedintelui în relaţia cu politicienii.
  O fi prea greu pentru domnul Iohannis să fie loial constituţiei şi propriului popor ? (…)

  DECIZIE nr. 682 din 27 iunie 2012
  (…) 1.12. Pentru aceste considerente, Curtea constată că reglementarea unor prevederi prin care se tinde la o soluţie legislativă care nu respectă voinţa exprimată de popor la referendumul consultativ menţionat este în contradicţie cu prevederile constituţionale ale art. 1, 2 şi 61.

  • bunä,
   Johannis, nu a tzinut de nimic cont, de referendum, de promisiunile
   pt. diaspora si multe altele.MARE DEZAMÄGIRE.

   a mintzit ca si Ponta, la Baku a fost cu Ponta si consilierul lui
   Muraru-. A SPUS CÄ NU STIA NIMIC- A MINTZIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   JOHANNIS ESTE UN MINCINOS!!!!!

   O NERUSINARE; SÄ VEZI CUM SE FALFAIE SOTZIA , CA LA PARADA MODEI, NICI UN PIC DE BUN SIMTZ;DOAR PROPAGANDÄ.

  • Desigur, dăştepţii natiunii vor sari in sus: pensionarul postac este suparat pen`ca referendumul era initiativa sa.
   Fie, accept, dar e vorba si despre cei care au votat, multe melioane 😉
   Pe care atit parlamentarii cit si Klaus ii trimit la plimbare.

 11. NIMENI NU POMENESTE DESPRE TÄTICUL CARMENCITEI?????

  FOSTUL SEF AL SECURITÄTZII ALBA………………………………………….

  ASA SE EXPLICÄ MULTE !

 12. MARE DREPTATE ARE TRAIAN BÄSESCU !!

  • @theo, strategia „stangii” cu „Jos Basescu!” si cea a „dreptei” „fara Basescu!” par sa aibe aceeasi cauza: Basescu trebuie eliminat pentru omu’ asta le fura replicile. Replici la care nici macar nu au apucat inca sa se gandeasca. Mare furacios, TB!

 13. Catastrofa: HN si cui_rasatul presei romanesti nu au aflat (sau sint in corzi?) de faptul ca pensionarul postac se ia de turistul natiunii, sotul dnei Carmen.
  Vointa alegatorilor? decizia CC? vorbe-n vint.

 14. Mare harmalaie in jurul Codului Fiscal.
  Unii sint pentru, altii contra, iar ceilalti sint pentru contra.
  Alta opiniune: „Sprijin pentru premierul Ponta: Consiliul Investitorilor Straini sustine Codul Fiscal respins de presedintele Iohannis „, pe HN.
  Care or fi strainii care zice Plagiologu ca l-au influientat pe Klaus?

  • salut victor. Zarva o fac {SI} anallfabetii economici. Codul fiscal reglementeaza tipul de venituri. Nu pote spune CAT se va colecta.
   Acest cod nu are vreo tangenta cu cheltuielile. Daca maine se tripleaza pensiile nu va aparea vreun paragraf in CF Idem cu salarizarea bugetarilor. Cu acest CF sau cu cel vechi dezmatul bugetar nu poate fi stopat pe cale fiscala.
   Numai o schita de buget ne poate cat de cat lamuri.

   • DUPÄ GUVERNUL PONTA, Ro. o sä fie la pämant, mult mai räu
    decat Grecia. ce face acest guvern este o escrocherie.
    mai este ceva, ” guvernul cel mai cinstit” a inprumutat multzi bani
    de care nu se vorbeste, totul , duce la o crizä ingrozitoare.

   • @ cinic,
    marturisesc spasit: cind e vorba de finante o cred pe soacra „habar nu ai sa administrezi banii familiei” 😛
    Dar corul din jurul Codului Fiscal ma dixtreaza:
    „41 de profesori de economie, antreprenori, manageri si economisti i-au scris presedintelui Iohannis o scrisoare deschisa solicitand promulgarea Codului Fiscal „.
    Apoi, cind vad ca prezidentul-turist a semnat pentru 466 de parlamentari, capul meu zumzaie „USL traieste”.

   • @cinic: asa e, fara cheltuieli, discutia pe tema CF este absurda. Pentru ca nu e o tema politica, este una extrem de tehnica. Iar din punctul de vedere al manipularii capitalului, Teodorovici este un copil de gradinita in raport cu FMI. Este drept, situatia se inverseaza la tema „Kapitalul”.
    P.S. Romanul de rand si-a imbagatit vocabularul cu un nou termen: „austeritate”. Dar fondul de cuvinte a ramas neschimbat, pentru ca a uitat de chibzuinta. Poate din cauza ca o hotarare chibzuita necesita doua urechi….

  • de aia nu se ajunge la nimic, sunt lingäii care vor sä facä pe
   plac, chiar dacä altä datä au sustzinut altceva.

   cat priveste Carmencita, totzi tac malc despre täticutzul securist,
   si fica lui tupeistä, cu parvenirea in sange:(IMI EXPLIC DECE
   PÄRINTZII LUI KLAUS-NU AU PLÄCUT O)

 15. Umor din ciclul „tizule, te-a batut soarele in cap?”
  Nu avem Codul Fiscal, dar avem Cod de procedură. Adică avem căruţa, dar nu avem caii, lucru nemtesc 😉

  • USLINOSII SE CALCÄ PE PICIOARE.si klaus este din gruparea mafiotä

  • Victore, de data asta ai dat cu oistea’n gaed 🙂 Ca sa raman pe peisajul sugerat de tine.

   PS Gresesc eu sau asta este textul emanat de Plagy?

   Ce facem cu caii pana luam caruta? Ii hranim?

   PPS Vorba aia „romaneasca” (oare la altii nu exista? nu stiu) se refera la faza FINALA: la UTILIZAREA lor 🙂

   PPPS Scuze dar sa nu impuscam aiurea cand avem motive reale.

   • @ Dorel,
    inteleg ca e cald, dar aveai un indiciu: „Umor din ciclul „tizule, te-a batut soarele in cap?””
    Plus, ca a devenit sport de prim ministru, nu am pus ghilimelele: era un citat din Plagiolog.
    Nu cumva tu esti hermafrofit si te cheama si @ ada?

 16. dupä tot ce a fäcut Tonta, cum putem numii???
  LUCRU TZIGÄNESC ? LUCRU GOLÄNESC?? S-AU LUCRU SECURIST ?

 17. Erdogan, colaboreazä cu ISIS, sä-i distrugä pe curzi.
  dar interesele sä distrugä ortodoxia ,cu cate milioane livrate lui
  Ponta ???? ASTA ESTE OMUL
  ROMANII TAC; NISTE LASI:

 18. Trai de trai, de „buget’otoritate”

  (…) un sef serviciu din administratia publica, un sef al administratiei financiare dintr-un oras sau un sef adjunct al unui birou vamal va primi un salariu de baza lunar de circa 5.600 de lei.
  Aceasta suma va fi cu 1.000 de lei mai mare decat cea incasata de cel mai bine platit medic specialist sau decat un profesor de liceu care a obtinut gradul I si are peste 40 de ani vechime in invatamant (…)
  (Ziare.com)

  • Reteta Grecia.
   Ministrul de finante are datoria de a a face publica prognoza bugetului national pe urmatorii 5 ani.

   • …pentru ca trebuie sa se termine cu practica de a sugruma pisica si a o arunca apoi in curtea altuia. Ca se supara Romulus. Cernea.

 19. In politica, cuvintele sunt menite sa ascunda faptele. La fel si lipsa lor.

 20. ‘Neata! (ca de buna, nu stiu, chiar daca va doresc sa fie excelenta 😀 )

  Spicuiri din comentariile lui Sima la postarea de mai jos („… doar o platforma de dezbateri, macar fiecare incearca sa-si puna mintea la contributie cu ceva„):

  – Sa mai lamurim citeva chestii: ideea e sa taxezi f putin munca adica salariul dar sa taxezi veniturile din bursa speculatii financiare vinzari de case. e sistemul elvetian, faci o firma o tii 3 ani si o vinzi platesti putin, cumperi o casa azi si o vinzi miine platesti 35%
  – daca vrem sa revitalizam agricultura ar trebui sa scapam de puturosi, deci la toata lumea care cultiva terenul le cumparam productia din iarna cu cash, daca nu o produc, le iei terenul si il vinzi la cei ce au muncit si au produs, asa nu vor mai fi terenuri nelucrate
  …iti spun eu cum e aici, ai pasune si nu o tai, platesti impozit pe pasune triplu, elvetia ce zici?
  – evident ca tot ce spun eu devine utopie daca din nou ajungem la coruptie, asta se poate rezolva doar cu procese cu jurati si cu pedepse mari stil america, 100 de ani, nu dupa 9 luni esti out desi te-au condamnat de 3 ori cite 4 ani, vezi becali copos etc
  – eu nu as imprumuta nici macar guvernul american, dar bancile asta fac, in loc sa bage banii in economia reala ii baga in titluri de stat, emisiunile actuale se dau ca piinea calda, banca ia de la bnr la 1.75 cit e rata dob de referinta si apoi plaseaza la stat cu 3

  • Si o opinie despre codul de procedura fiscala promulgat de OHA:
   Am citit noul cod de procedura fiscala.Rar mi-a fost sa vad(de fapt, niciodata) o facatura legislativa mai represiva,anticonstitutionala si antidemocratica. Imi e clar de ce l-a promulgat repede Johannis: incalca Constitutia prin rasturnarea obligatiei de a proba, desfiinteaza practic secretul bancar, instituie o prezumtie de vinovatie, obligand pe toata lumea sa informeze fiscul despre tranzactii mai mari de 5000 Euro(deci ce e peste 5000 Euro e suspect), instituie un nou organ de represiune,fiscul, care are voie sa faca perchezitii, fara insa nici o garantie constitutionala aplicabila( nu exista nici o procedura pentru perchezitii, nici o limitare nici o protectie pentru contribuabil(faptul ca trebuie sa ia autorizatie de la judecator nu e de ajuns), acorda drept discretionar fiscului de a interpreta o situatie dupa cum vrea el. Toti discuta de Codul fiscal dar nemernicia este in primul rand in codul de procedura fiscala!! (Manuela Nestor) – postare preluata tot de pe pag de fb a lui Cristian Sima

 21. (…) Rusia folosește o gamă largă de „tactici hibride” în această ofensivă, din care fac parte un pan-ortodoxism complet inventat care se suprapune (acolo unde este cazul peste panslavism), o propagandă virulentă anti-americană și anti-occidentală, cumpărarea de influență politică și economică prin încurajarea și exploatarea corupției generalizate și, mai nou, fluturarea noului proiect de gazoduct-fantomă Turkish Stream (…)
  Planul rusesc de dominație în Balcani / Cristian Campeanu
  http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/planul-rusesc-de-dominatie-in-balcani-386638

 22. toatä Romania se uitä la haita de comunisti.,kgb-isti si mafiotzi
  inculpatzi s-au condamnatzi. minunatzi-vä cum vä conduc niste
  securisti obraznici, ce aruncä cu banii sä vä inchidä gura, fac orce
  sä rämanä la putere, nimic nu-i diferentziazä de mormolocul dela
  cotroceni. vai de romani.

 23. bunä,
  cum este posibil ca mafiotul de Teleorman, ce a aruncat cu banii dela dezvoltare, a cumpärat parlamentari,primari, etc sä fie
  läsat de Justitzie sä -si ingroape mortzii reinviatzi la referendum????

  a dat ordin Ponta? cä värului Cazanciuc , ii dä ordine sä-i spele
  dosarele,sä le amane, pe ale lui si ale infractorilor din PSD.

 24. RUSINE ! aceastä Carmencita PARVENITA , tupeistä, are al 4-lea
  creator de mode. ” s-a urcat purceaua in cotetz”

  ASTA ESTE INTERES NATZIONAL??? RUSINE!!!!!!!!!!!!!!

  AM DAT-O IN BARÄ , cu votul unul Mameluc .
  sä mai astepte ei voturi

 25. UN GOLAN BÄTRAN ; CE A TRÄIT DE PE URMA NUMELUI TATÄLUI;
  5 neveste,7 copii,golänii,lätrat pt. partid,jupuit tziganii de avantaje,
  asta este meritul lui MÄDÄLIN VOICU, pt. care a fost numit, consul
  general in Germania. altä nerusinare, mizeria se räspabeste si totzi
  romanii tac. dece???:

 26. eu nu cred nimic din jocurile PSD, au pus 2 candidatzi sä parä
  democratic, totul era aranjat din timp, si jocul taberelor, sä parä
  cat mai corect. un joc mizerabili de fosti si actuali comunisti.

 27. Salut din coltisorul meu arzand de canicula! 🙂
  Ma tot incerca o intrebare:ce s-a intamplat ieri cu alegerea lui Dragnea presedinte interimar al PSD.
  Am surprins cateva din proiectele eminentei cenusii,Dragnea,adevaratul vis care-i tulbura somnul de multi ani.
  -a facut un prim pas,ajungand interminar, se pare ca nu-l intereseaza sa mearga mai departe,situatia lui judiciara ramane incerta
  -sunt interesante declaratiile lui de azi:isi doreste colaborarea cu Ponta si nu pt.ca si-ar dori sincer,ci pentru linistirea taberei pontiste.
  -ramane declaratia lui transanta ca-si doreste stabilitate politica si responsabilitate/aluzie directa la iresponsabilitatea si lasitatea lui Ponta,fugarul in fata luarii de decizii in momente decisive.
  -cum ramane,insa ,cu dorinta lui de colaborarea si cu Iohannis pentru a reface buna guvernare uselista? Vrea sa repare ceeace a ratat „iresponsabil” Ponta cu batalia dusa impotriva lui Iohannis? ar fi interesanta analiza acestui aspect.,e plin de intentii ascunse din partea reprezentantilor nostri politici si de loc incurajatoare.

 28. Numai inteleg nimic.
  Revin si eu cu un comentariu care-mi sta in gat de multa vreme si nu-mi apare.Sa fie de vina subtirimea aparitiilor mele la copac? Ma tem ca,s-a ajuns la un control „extern” al blogului nostru.

  Poate Old,viq sau altcineva sa intervina.

 29. Draga,Old,iti multumesc mult! 🙂
  Adevarul e ca,se intampla mereu sincopa,probabil pt.absenta mea uneori indelungata ,fara justificare.
  Sunt prinsa cu lucrari de renovari si amenajari la doua apartamente,imi astept printesele peste doua saptamani.
  Se adauga disconfortul pe care-l resimt cu temperaturi greu de suportat.

 30. uluitor,

  Dragnea; vrea ca partidul sä aibä puterea din timpul lui Nästase,

  BRAVO NATZIUNE!!!!!!!!!!!!

 31. bunä,
  escocul natziunii- Ponta, se opereazä din nou. sä vedem dacä DNA
  joacä acest joc cu impostorul acesta ordinar.

  • si despre Ponta s-a scris, violat o minorä……………………………cu
   ani in urmä, a fost musamalizat.
   mä intreb, CE NU ARE LA ACTIV ACEST NEMERNIC????

   • in ’93 a furat un elefant de la zoo din ulan ude

   • Pentru mine, omul saptamanii nu este Dragnea, ci Ramona Ursu. Pentru ca articolul ei ar putea deveni pumnalul din inima paguboasei corectitudini politice care ucide nu numai presa, dar si civismul. Corectitudinea politica nu are nimic cu corectititudinea, ci doar cu politica subversiva si este ingredientul principal din vaccinul pentru castrarea gandirii.

 32. dora, servus! 🙂

  …bine că nu propun «metoda chinezească»!

  Pe un stadion se sapă un șanț ceva mai mic decât înaltimea unui om, „împricinații” sunt așezați toți dezbrăcați de la brâu în jos, cu un picior pe un mal al șantului și cu unul pe celălalt. Prin șanț trece executorul cu două cărămizi solide în mâini și clamp-clamp la fiecare condamnat…
  Un reporter străin întreabă:
  – Bine, dar nu este dureros?!
  – Dacă este atent și nu-și prinde degetele între cărămizi, nu e.

 33. Old,servus! 🙂
  Nu stiu ce,dar se impune o masura drastica impotriva violentei sexuale a ajuns un adevarat flagel in societate,nu numai la noi.
  Metoda caramizii e cam primitiva,se poate apela mai elegant la Ciomo(sau Ciomu).

 34. Din ciclul „sa moara dujmanii de necaz”:
  „Recolta de grâu de la Nana, din judeţul Călăraşi, i-ar fi adus lui Traian Băsescu peste 56.000 de euro în conturi.”
  😛

 35. NU SE POATE; chiar vrei sä moarä dusmanul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s