Scurt Antract…”cotrocenistic”

„RISE Project a descoperit o diferență de 115.000 de euro între veniturile din chirii pe care Klaus Iohannis le-a consemnat în declarațiile de avere, în perioada 2005-2008, și sumele prezente în contractele pe care le-a semnat pentru închirierea proprietăților sale imobiliare.

Deși Agenția Națională de Integritate l-a anchetat pe Klaus Iohannis în trei cazuri – referitor la eventualele poziții de incompatibilitate sau la posibilele conflictele de interese în care acesta s-ar fi găsit, în perioada în care era primar al Sibiului – ANI nu a finalizat vreodată o anchetă care să aibă ca subiect averea actualului șef al statului.

Președintele României nu a dorit să discute cu RISE Project, în cursul acestei documentări, și nici nu a răspuns la întrebările pe care RISE i le-a transmis prin intermediul biroului de presă al Administrației Prezidențiale (…)”

http://www.riseproject.ro/articol/averea-familiei-iohannis-rentele-nedeclarate/

Mih

16 responses to “Scurt Antract…”cotrocenistic”

  • Interesant !

   In linii mari, achizitionarea unui imobil nu ar trebui sa fie un eveniment incriminator.
   Nici a mai multor imobile.
   Mai ales daca se combina cu spatiu comercial ce furnizeaza profit.

   Problema poate fi diferenta aia de bani. 115.000 de euro inseamna salariul unui cadru didactic pe un numar serios de ani.
   Nu stiu cat e acum, dar daca pentru medic era parca in jur de 1000 de ron (adica ceva peste 200 de euro) nu cred ca diferenta poate fi chiar atat de mare.
   Cat sa economisesti din doua salarii de cadru didactic ?
   Unul intreg ?
   Poate un cadru didactic ne poate spune pe real.

   Poate asa a facut.
   cu 200 euro pe luna pusi deoparte, in 60 de ani a strans suma aia.
   Simple like that !

   Daca Klaus si colega de camera si-au inceput simultan activitatea didactica (direct la salariul ala) cu intemeierea familiei la 20 de ani, acum inseamna ca au 80.
   Si se tin al naibii de bine !!!! 🙄

   Mai ales ea….

   … de receptii…

   Da si el …
   … de ea ! 😀

   acum 60 de ani …. adica au inceput in ’45.

   Ei si bomba atomica !!!! 🙄

 1. Vidul de putere se instaleaza cu ajutorul aspiratorului de bani marka Imunitatea, inventat inca din 1990 de Originalul (…cu „0”-mare). Cei care manuiesc aspiratorul se numesc aspiranti. „Binomul” castigator pentru Ro: Aspiratorul&Aspirina….

 2. Inteleg ca a primit chirii in avans, in acest caz acestea nu sunt venit personal deoarece in situatia de reziliere a contractului trebuiesc returnate. Mai degraba sunt echivalentul unui imprumut de la chirias catre proprietar.
  Sigur, vad ca aici b1, evz, elena udrea, sare in ochi, turcescu sunt la mare pret.

 3. apropo’s de Aksimet.

  Setarea de baza (pe care inca o mentinem ca s-a dovedit cel mai eficient filtru de carcalaci pana acum) este stationara in carantina a oricarui NOU musafir.
  Dupa aprobarea primului comentariu, e liber.

  Problema e ca exista un sistem automat ce aloca IP-uri dinamice in majoritatea cazurilor. Asta inseamna ca periodic, fiecare dintre noi pare „vizitator nou”.

  Cred ca asta e cauza pentru care Aksimet ne baga uneori la tomberon fara mila.
  Pe admini inclusiv 😀 😀 😀

 4. orice naș își are nașul…

 5. ” Toate veniturile au fost mentionate in declaratiile de avere, orice alta modalitate de calcul constituie o speculatie”, spune un comunicat al Administratiei Turisti, pardon, Prezidentiale.
  Evaziunea cu chirile e o practica raspindita, asa ca nu ar fi nimic de mirare daca a practicat-o si Klaus. Traim in Romania si trebe sa demonstram c-o iubim!

 6. dece nu mi-a primit azi postärile???

 7. La tema, o reactie interesanta.
  Cine-i ia apararea ficusului ?
  Scaietele :

  „Am citit şi eu materialul apărut în presă, prin care se afirmă faptul că au fost găsite diferenţe de 115.000 Euro între chiriile declarate şi cele aflate în contractele Dlui. Klaus Iohannis, în perioada 2004-2007. Dincolo de orice dispută politică, opinia mea de jurist este că e doar o gogoaşă – o însăilare de speculaţii şi presupuneri fără nicio dovadă concretă! Punct”

  http://www.mediafax.ro/politic/ponta-despre-acuzatiile-aduse-lui-iohannis-insailare-de-speculatii-presupuneri-fara-dovada-concreta-14688396?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+MediafaxPolitic+%28Mediafax+-+Politic%29

 8. Iata de ce e nevoie ca facultatea de drept sa introduca cursuri de aritmetica in programul sau de doctorat:
  „…pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe in valoare de 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este acuzat Iohannis”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s