Se usureaza regulile de taxare pentru cei ce obtin venituri in afara Romaniei. In capul lor.

In vreme ce valurile de refugiati uda ce prind pe ulita iar un pic mai incolo, langa primarie, caposenia putinista da din coada bearca ca a gasit un conflict mult mai deschis cu eterna lui provocare americana, in curtea noastra vulpile ne papa din traista.

Dracia asta de „Nou-cod-fiscal” pare sa fie mai plina de mine antipersonal decat pomul nost’ de spamuri !!!!
Pe cand imi faceam socotelile, ca orice person cuminte cu regulile si atent la cash, sa vaz cum devine cu ciuguleala aia pe motiv de super-sanatate romaneasca pe care ar trebui s-o platesc ca sa nu ma imbolnaveasca financiar, „Zdrang!” una si mai gogonata !
Conform principiului stramosesc conform caruia nu exista buba atat de mare incat sa nu fie alta si mai mare decat ea, se pare ca prin lucratura legislativa a mafiotilor alesi la guvernarea Romaniei in fatidicul decembre 2012, lunga mana a taxarii ar dori sa se intinda si la dijmuirea suplimentara a veniturilor obtinute de romanii ce muncesc in afara teritoriului tarii in care au avut ghinionul sa se nasca. Cum nu pot fi identificate sursele de venit in cazul muncii „la un negru”, cei in cauza ar figura „fara venituri” si ar fi buni de plata. Cel mai probabil asta a fost si logica ce sta la baza intregii istorii. Numai ca, datorita increngaturii legislative, se pare ca ar intra in aceasta categorie si cei care lucreaza legal, cu contract direct sau prin agentii, isi platesc corect darile in tara unde trebaluiesc, sunt cuminti si devreme acasa dar care NU SI-AU SCHIMBAT REZIDENTA FISCALA.

Atentia mi-a fost atrasa de numeroase articole cu titluri suficient de infricosatoare ca sa ma aplec sa vaz despre ce naibili e vorba.
Pornind de la nastrusnicia aia tembela cu plata obligatorie a asigurarii de sanatate chiar si de cei care NU vor sa fie asigurati, ba chiar si de cei care NU au nici un venit (pe care-i mai si amendeaza, sa se invete minte !!!), magaria pesedista se intinde ca buba neagra.
Si cel mai distractiv e faptul ca ar putea agata probabil o seama de non/anti-pesedisti din diaspora, drept ras-plata ca nu l-au ales pe mincinosul national drept presedinte si sa se sature odata de cereri tampite precum usurarea accesului la vot. Asa ca se usureaza Ponta peste ei.

Pe scurt, cei din diaspora ar fi buni de plata pentru CASS pe ideea ca nu conteaza daca fac sau nu un ban pe schela verticala cu scari sau pe campia orizontala cu capsuni. Daca nu s-au inghesuit sa-si mute oficial rezidenta fiscala in alta parte a lumii, inseamna prin alunecare ca se recunosc (inca) rezidenti fiscal in Romania. Iar daca sunt rezidenti fiscal la ANAF, atunci se impoziteaza (inca o data) ce castiga afara.
Cu alte cuvinte nu mai e vorba doar de cei 7-800 de lei pe an pentru sanatate ci de inca un rand de impozit pe acelasi venit deja impozitat, sa aiba ce suge Ponta si gasca lui de mafioti.

Conform legislatiei actuale se pare ca „cuiul lui Pepelea” este rezidenta fiscala.
Odata ce ai identitate de roman, document (CI, Pasaport…) ce atesta ca esti ce ai avut ghinionul a fi, cu domiciliul specificat acolo, existi deci in evidenta populatiei si automat esti rezident fiscal in Romania.
Asta nu se iarta.
Consecinta e ca esti bun de plata, normal.
Ca in orice stat procomunist.

Ca sa scapi de magaria asta trebuie schimbata rezidenta fiscala.
In sistem birocratic neaos, sa nu uiti de unde pleci.

Persoanele fizice care pleacă din România şi care vor avea o şedere în străinătate mai mare de 183 de zile într-un an calendaristic, au obligaţia completării formularului “Chestionar pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanei fizice la plecarea din România”.
„-Chestionarele pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la plecarea din România, vor fi înregistrate de persoanele fizice în cauză, cu 30 de zile înaintea plecării din România la autoritatea fiscală competentă în a cărei rază teritorială persoanele fizice îşi au domiciliul, potrivit legii.
…………..
Chestionarele pentru stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la sosirea/plecarea, în/din România se depun în format hârtie direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire.
(O.M.F.P. nr.74/23.01.2012 pentru reglementarea unor aspecte privind rezidenţa fiscală în România a persoanelor fizice, publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr.73/30.01.2012)

Concret se pare ca trebuie completat chestionarul prevazut in Anexa 2 din ORDINUL Nr. 74 din 23 ianuarie 2012, la care (Cf art 11) se anexeaza copia unui document de identitate valabil, certificatul de rezidenta fiscala din tara de adoptie (valabil doar in anul respectiv) si documentele ce atesta domiciliul in Romania.

Toate astea trimise/depuse cat mai iute.
La 1 ianuarie 2016 nazbatia aia de cod fiscal intra in functiune.

Cum nu sunt jurist de meserie, orice completare/precizare/corectare a celor de mai sus din partea mai-mult-cunoscatorilor e binevenita.

Viq

Anunțuri

77 responses to “Se usureaza regulile de taxare pentru cei ce obtin venituri in afara Romaniei. In capul lor.

 1. Prostii dracului vor sa mă duc eu la ei și sa mă milogesc ca-sa le dau bani chiar de am sau nu am.
  Am răbdare ca ori da admisie amnistie fiscala ori o sa îi rupă cocoașă prostului sau celor doi .
  A mai dat el admisie amnistie pe chestia cu sănătatea când trebuia sa plătesc spălarea lui de bani prin SIF -uri. Mă întreb Cum de nu s-a sesizat Kovesi
  =============
  Pentru corectarea greselilor de scriere, se mai poate da o mana de ajutor.
  Cu lipsa de bun-simt/caracter (vezi „hlizitorii” de mai jos), nicio sansa.
  Mih

 2. Am zis , blog trist ?
  Scuze , rectific , e de-a dreptul comic .
  Voit -cu siguranţă , nu – sau … doar neglijent , admisia fiscală întrece cu mult verbul ”se uşurează” – la fel de neglijent/interpretabil – din titlul maestrului de ceremonii .

  Ha . Mă râd doar . Şi eram aşa de trist .

 3. Va spun cinstit ca Viq si ceilalti oameni cu bun simt sunt rai. Plus ca sunt si neintelegatori. Viq si compania nu pot pricepe neam, ce greu este sa duci nesimtirea si idiotenia la gradul comparativ de superlativ absolut!
  Railor!

 4. bzzz … bzzzzz … bzzzzzz …

  Ce să fac ? Ajută-mă pls , dragă bill .
  Dai tu cu flit ?!!!
  Ori lăsăm ”treaba” la mâna novicelui Univers , posesor de gaură neagră – uneori , dar nu obligatoriu – cabalin ! 😆

 5. He, he!
  Daca ridicolul ar ucide, azi, numai pana acum am avea deja doi morti sub Copac.

 6. Spirituala fosta tanara speranta, si alergareatza a Mamaitzei Mandela. Spiritualitate egala cu aceea a unui tzucal de noapte.
  Deh, si asta-i Volintir!

 7. Sunt eu rau, dar si voi …. !!!!

  Pai saracii alergatori pe unde sa bantuie si ei daca pe … pista lor au crescut balariile de cand mana omului n-a mai pus piciorul ?????!!!!!

  Raman cu veninul in gusa si risca sa se sinucida din neatentie cand isi sasaie limba despicata prin strungareata dubla !

  C’mon.
  Fiti un pic mai umani cu umanoizii.

  Ii las in tomberon cateodata.
  Cateodata ii mai scot sa ia aer…. 😀 😀 😀

  • Onorabile – din nou ,

   Sarcasmul – fortuit afişat , nu (te) prinde deloc . Sau cel puţin nu cadrează cu … cazonul ce se vrea rezon , încartiruit p’acilea de ceva vreme . Iar dacă , dup-atâţia ani de udat tot mai pipernicitul copac – în van ! – ai ca discipoli (doar) aceiaşi patru evanghelişti care au fost trei , Duca şi Matei ( plus vre-o [sic!] trei clone notorii contrafăcute ) … ai toată compasiunea mea . Dar , precum spuneai . E doar un hobby . Şi ca orice hobby -ştiu … costă mult . Întrebarea mea e : MERITĂ ?!!!

   PS :
   @alll

   Eu mi-am terminat periplul pe acest blog . Ca și pe altele gen.
   Pierdere de vreme . M-am convins .

   Who the fuck am I ?
   Un ”om cu realizări” în real ?
   Cine ştie ? (Eu şi cei apropiaţi mie .)
   Un ”om cum nu place domniilor voastre ” in virtual ? !
   Cu siguranţă .

   N-aveți decât să mă vedeți , exact așa cum puteți , ori cum vă place şi cât mintea vă duce .
   În ceea ce mă privește, îmi descos ușor etichetele – toate – și spun : ”Eu sunt … EU ”.
   Voi ?

   Credeți-mă , e singurul lucru important. Experimentați!

   Mulţumesc de găzduire .

 8. Astia isi fac la Copac o politica lipsita de bun simt si echilibru facand de fapt jocurile tarlei de politicieni hoti si impostori si acaparatori de bunuri in devalmasie, combinatori abjecti la furtisaguri si tunuri date banului public (implicit si al meu), unsurosi si fara instructie, lozincarzi si grotesti, populisti si mincinosi, uneori slugarnici, alteori vindicativi (depinde de interlocutori). Aceasta masa tumorala de „politicieni”, din pacate din tot spectrul politic fezandeaza grupuri si grupulete de indivizi cu adevaruri trunchiate, cu intoxicari de doi lei, cu manipulari subtile sau grosiere, fara de masura. Constient sau incostient, grupurile astea satelite ce servesc aceasta clasa politica devin vectori de propaganda in media audio, video si virtuala iar magma asta sufuroasa se vrea administrata picurat sau tzunamic in creierii si sufletul celor care inca sunt oameni normali. Daca incerci sa le spui ca nu participi la farsa lor afiseaza, vorba lui Plesu, o „prostie surazatoare” Eu as mai completa vorba asta cu aceea ca uneoti afiseaza si o rautate revansarda. De oameni cu manifestari sub cel mai de jos prag.
  Nu te injura direct, nu te spurca verde-n fata dar incearca sa te manevreze permanent. Sunt insidiosi si perfizi.
  Noroc ca nu au inca masa critica atinsa
  In fine vom vedea care pe care! Este si va fi un razboi surd in care nu se prea iau prizonieri.

 9. PMP ul in va fi – prin Basescu – o ispita pentru nostalgicii PDL. In plus exista si electoratul ramas ORFAN. Ma refer la cei care au avut de-a lungul timpului hobby ul de a-I vota pe toti bizarii: pe Vadim, pe Becalli , pe Dan Diaconescu…..e clar basescu va fi noul lor idol , mai ales ca le spune despre Binom, si despre cat de rai sunt imigrantii si musulmanii, iar pana la alegeri cu siguranta ca il vor proclama pe Arsenie Boca sfantul lor protectaor. Trebuie spus ca PMP ul concureaza cu UNPR-ul.

 10. Salut!

  Greu sa nu observi si prestatia puternicei noastre opozitii PNL pe subiectul abordat de Viq – (inca un) consens cu PSD (printre destule altele, inclusiv votul prin corespondenta). De unde se vede ca si lor le e tare drag de romanii de dincolo de granita (ca si de cei de dincoace) 😛

  • Votul pentru diaspora va fi acceptat de parlamentarii din USLtraieste doar atunci cand niciun partid pe placul diaporei nu va mai fi prezent pe listele electorale.

   • Salut, Judex!
    Da, asta-i marea problema: USLtraieste. A doua – inca NU exista opozitie la prima 😦 Asa cum si cat ar fi nevoie. VDM 🙄

    • bunä dimineatza,
     acelas lucru obseerväm si noi,USL; TRÄIESTE SI COABITEAZÄ
     dacä ei cred ,cä pot sä ducä pe cineva, se insealä

     • Buna dimineata, Theo!
      Nu stiu daca problema e atat cu cei care ar putea fi dusi de nas (sunt si dintr-astia, poate nu asa multi – sper, desi…), cat cu cei carora le convine.
      Si spun asta pentru ca ultima categorie e si cea mai „activa”.

  • Salut all. E mult mai cinica si murdara motivatia. Intrucat votul prin corespondenta [si toata birocratia din spate] vor numara mai multi votanti exista riscul reala ca UDMR sa nu mai faca pragul. Astfel construirea de coalitii pe baza de pesches POLITIC si ….. devine dificila

 11. Despre performantele lui „USLtraieste” (ala care pe Base desigur, nu-l iubeste si una-ntr-una, cat mai dihai il ponegreste 😛 )

  PNL a votat cot la cot cu PSD legea alegerilor locale, care instituie alegerea primarilor dintr-un singur tur. 114 voturi pentru, trei voturi împotrivă. Legea a fost creată de comisia pentru cod electoral, condusă de către Mihai Voicu. Totul a mers ca uns. Președintele Iohannis a promulgat-o fără nicio observație. Le convine tuturor. Nici PSD, nici PNL nu își doresc ca vreun independent sau vreun partid nou să aibă vreo șansă la locale.
  Cu legea votului prin corespondență nu s-a mai repetat experiența legii primarilor. A fost tergiversată de PSD, cu complicitatea PNL (…)
  De fapt, liberalii sunt complici (…)
  Nici PNL, nici PSD nu au interes ca diaspora să voteze la alegerile parlamentare. Câteva sute de mii de voturi ar risca să meargă către alte partide decât cele două blocuri unite prin fire din ce în ce mai vizibile. În condițiile în care absenteismul la urnele din țară se preconizează a fi semnificativ, voturile diaspora ar putea crea probleme atât PSD, cât și PNL. De UDMR nici nu mai vorbesc, căci voturile din afara țării le-ar micșora ponderea din interiorul țării. Deci, care ar fi interesul ca legea votului prin corespondență să treacă? Niciunul. De la Cotroceni se mai joacă puțin rolul interesului pentru lege, fără a fi acționată nicio pârghie constituțională și gata! Batista pe țambal. Vă reamintesc că la puțin timp după alegerile de anul trecut, când a fost respins aproape în unanimitate proiectul de lege propus de Eugen Tomac, Valeriu Zgonea a declarat de la tribuna Camerei că ne mai întâlnim cu legea peste cinci ani, înaintea următoarelor alegeri prezidențiale. A spus un adevăr. Partidele nu au interes ca diaspora să voteze simplu, prin corespondență pentru Parlament. Se folosesc de votul ei doar la prezidențiale. Aici e marea vină a lui Iohannis. Tace și lasă partidele să-și bată joc de românii din afara granițelor. S-a folosit de ei în 2014. Își va mai aminti în 2019.
  [sublinierea imi apartine]

 12. Pe aceeasi tema: S-ar putea spune că nu parlamentarii liberali sunt în grevă japoneză, acum, ci bunul-simţ al unor factori de decizie din PNL, cei cu fibră USL, este în grevă japoneză. Şi asta, de mult timp şi, se pare, pe termen nedefinit. (Melania Cincea)

  http://timpolis.ro/bunul-simt-al-pnl-in-greva-japoneza/

 13. Ma intreb de ce Capitanul s-a intalnit cu concubina lui Vanghelie, cunoscuta purtatoare de zeghe Oana Mizil. De ce sta Capitanul cu Mafia la masa? Romanii o sa regrete! De ce nu ies in strada?

  • ei bine, pen`ca ezista proverbul „moare de drum lung si de grija altora” 😛

  • Ca sa ramana Bill-utzele mirate si intrigate.
   Ai inceput sa te prezinti tot mai des precum Dunarea la Drencova:
   „Scade 8 centimetri”
   In curand o sa ajungi si la adevarata ta valoare: „Gheatza la mal”!

  • sä fii om , este mare lucru.

  • @bill. Daca -doamne feri- ti se aduce TIE acuzatia de pedofilie, inseamna automat ca si jumatatea ta e pedofila?
   [Tu nefiind Gadea] de unde rezulta ca a stat la masa?
   PS. Daca -reiau teza ta- PMP si TB nu conteaza de ce ar trebuie sa iasa in strada? sau nu te mai asculta romanii ?

 14. Viq

  Cer scuze…retroactiv (nefiind articolul meu), dar cred ca personul s-a „aerisit” suficient deocamdata, adica destul cat sa „parfumeze” spatiul cu izul personal, asa ca am apelat la nitel spam = am deschis putin fereastra sa ne mai aerisim si noi…

  • No problem.
   Dottorul nostru ar trebui sa stie vorba stramoseasca „daca taceai, filozof ramineai”.
   Dar el insista sa se arate in toata goliciunea sa.
   E de apreciat sinceritatea!
   (Dupa ce a alergat pe dreapta de si-a pierdut capul, acum se invirte in jurul Copacului 😛 )

 15. sincer este o piatzä , un targ murdar cu precupetze cum codrin un limbut obraznic, care se intzele f. bine cu calimente. cel mitocan-liberal,
  nici o diferentzä de idei, planuri, mojicii ,etc. uslinosii intre ei

 16. Interesant: „Înapoi la argument” cu Horia-Roman Patapievici. Invitat – Evgheni Vodolazkin” (acum, in direct)

  https://www.privesc.eu/Arhiva/63450/-inapoi-la-argument–cu-Horia-Roman-Patapievici–Invitat–Evgheni-Vodolazkin

  • Ramine intrebarea: juristii care au intocmit Codul penal au si ei dottorate?
   „”Curtea a apreciat că incriminarea conflictului de interese în mediul privat nu poate fi justificată, întrucât valoarea socială ocrotită prin incriminarea infracțiunii de conflict de interese o constituie asigurarea corectitudinii și integrității exercitării atribuțiilor de către funcționarul public”, explică judecătorii constituționali.”

   Mari hahalere 😛

   • Victor,
    Care juristi? Am vazut astazi un reprezentant al tagmei de judecatori cum s-a dat in spectacol la CSM. Culmea, madame judecator este si formator la INM.
    Revenind la decizia de azi a CCR-ului, se poate spune ca ”Sectia” a primit un croseu zdavan.

   • salut. Tentatia marxista de a conduce totul prin stat [inclusiv economia de piata] se vede si in suprareglementare a ORICE prin codul penal. Conflictul de interese in privat e doar o cat reaba intre doua entitati private, adica drept/jurisprudenta comerciala. Nu poate -in penal- stabili o instanta cum si cat e paguba.

 17. Ce atita politichie?!
  „Stejarii” au dezradacinat „Artarii” la rugby.
  Si vom avea cel putin o victorie; dar o sa-i batem si pe macaronari 😛

 18. Hi !

  Your choice, Mih !

  Eu nu tai din principiu.
  Asa a fost gandit pomul de pe cand era in stadiul de samanta.
  Si realitatea arata ca nu e gresit.

  In opinia mea fiecare are dreptul sa se exhibe dupa cat il duce billa.
  Iar cei din jur au ocazia sa vada cu cine au de a face.
  Este rostul pentru care fosnim pe aici.
  Pe mine personal nici nu ma deranjeaza nici nu ma impresioneaza nici nu ma enerveaza.
  Nici nu ma preocupa 😀 😀 😀

  Fiecare interventie a lui (si nu numai) e dovada slabiciunii, a superficialitatii si goliciunii caracterului.
  Aparent critica „basismul” in general si pe cei de la pom in particular.
  Aparent !
  Pentru ca in realitate mesajul este altul.
  Alergatorii au abandonat cursa si revin la singurul lucru pe care-s in stare sa-l faca : pun piedica celor care-i enerveaza ca nu s-au oprit inca.

  Repet ce am mentionat intr-o postare : daca impartim interventiile lui Bill pe coloane distincte, una referitoare la sprijinirea M10/Macovei, alta de critica la adresa anomaliilor sociale ale actualei asocieri guvernamentale PSDNL si alta de lovit in Basescu/PMP, toate se bulucesc in ultima coloana.
  100%.
  Iar acest fapt este mai graitor privind scopul lor in virtual decat orice afirmatie/argument/dovada pe care am putea-o aduce vreunul dintre noi.

  Nu le putem dezvalui noi adevaratul caracter si scopurile ce-i motiveaza atat de bine si eficient cum o pot face ei insisi.
  In plus ne mai si scutesc de efort 😀

  • Pai votul spune totul.
   In 2012 am votat ARD, la europarlamentare am votat PFC, la prezidentiale am votat Macovei si apoi Johannis. Eu as zice ca am votat de fiecare data optimal, date fiind conditiile.
   Din nou, va garantez ca la urmatoarele alegeri voi vota tot optimal, si ca nu o sa votez niciodata cu PMP. Asa cum nu am votat cu Nutzi. Nu votez mafia. Dar se pare ca unii care se dau mari caractere, voteaza explicit cu mafia.

   • Votul, poate.
    Dar ca spui TU ca ai fi votat Macovei, nu spune ca … ai si votat-o 😉
    Dac-ar fi sa ia cineva de bun ce spui, atunci „..nu votez niciodata PMP” contine intrinsec varianta votarii PSDNL 😉
    Iar „..voi vota optimal” intareste aceasta posibilitate.
    M10 e mai putin „optimala” decat PMP conform actualelor evaluari.
    Iar piratul inca n-a miscat un deget 😉
    Sansele de a accede in Parlament par sa fie deocamdata net superioare in cazul PMP decat pentru orice alta formatiune din opozitie.

    Pe cale de consecinta, in lipsa de M10 si ferm impotriva PMP, ce mai ramane … „optimal” ?

   • @bill. [Fiind totala tacere de la M10] imi spui te rog cum isi acopera cheltuielile CURENTE o filiala judeteana a M10? Cati membri cotizanti ar trebui sa aiba si cat ar trebui sa fie cotizatia?
    Daca nu-ti ies socotelile atunci ai sponsorizari [oare vin ele gratis?].

    • Paypall. De la corporatisti. Cat o fi. Oricat de amatoristic ar fi.
     Dar decat de la Marin Anton, Gheorghe Stefan, Puisor, Cocos etc e mai bine asa.

     • @bill. Ai patinat [what’s new?]
      1. Paypall e un finantator? Canta la fraierii tai!
      2. Corporatisti sponsorizeaza gratis? Pe baza permanenta? Comunica ceva nume fiscului si te va felicita

      A devenit politica amatoristica? Poate in capul tau [no offence]

      Deci n-ai raspuns.

  • Ba, v-ati oprit din cursa. Si inca urat de tot, v-a calcat trenul pe cap si nu constientizati. Dar cineva se pare ca trebuie sa v-o spuna. La copacul pmpist-basist se continua cursa, dar o continua doar fantomele pensionate abdominabil care inca nu stiu ca au murit.
   In loc sa va uitati la figurile lucide, care simt cam ce se intampla dincolo de propaganda de tip andronic-cristoiu-turcescu-b1-evz, voi contiunati sa mergeti catre nicaieri intr-un delir sectar jalnic. S-ar fi justificat poate si asta, daca macar Idolul nu ar fi schimbat discursul cu Adrian Nastase.
   Uitati-va la ce spune de mult timp Barbu Mateescu, de exemplu. Mi se pare o figura lucida si corecta.
   Chiar si mercenarul bleen e un bun barometru. Mercenarii simt cel mai bine schimbarile de directie. Nu e moral, dar e lucid si apreciaza corect realitatea. Asa ca, s-a reorientat si a inceput sa slugareasca la PNL. Cand se va orienta din nou, vom sti ca la PNL e cam gata treaba.

  • Salut, Viq!

   De acord cu ce spui aproape 100%. Nu mi-e greu sa-i ignor pe bleenbillosi, doar ca uneori mi-e prea lehamite cand dau peste comentariile cunoscute si ras-ras-cunoscute. Cat despre scopuri, poate ca m-am lamurit de prea mult timp 😛
   Oricum, interventia mea de ieri cu spam-uitul a fost una de moment, unul scurt si rar, promit 😀

   • „..aproape” 100% 😀 😀 😀

    Inca e mult feeling, soro !
    Emotiile sunt superbe, minunate, sublime !
    Motiv pentru care datorita lor gresim adesea 😉

    Nu trebuie sa te abtii de la banat din cauza mea.
    Eu nu cer asta.
    Doar Mih poate sa-ti ceara 😉

  • Salve Viq,
   Daca ti-as citi postarea in mod superficial as putea sa te banui de un oarecare „jemanfisism”. Daca iau in considerare si cele cateva argumente din analiza mecanismului ce-l mana-n lupta pe alergaretul Epigon poate te-as scuza de epitetul cu ghilimele. In fine,cum o dai, parca tot nu poti multumi pe toata lumea. Oricum as privi, postarea ta nu ma prea multumeste.
   Eu cred ca uneori nu te poti comporta cu unii indivizi Billosi „a la Chamberlain”.
   Stii foarte bine ca virusii, inclusiv daunatorii pot avea mutatii care-i transforma in arme ucigatoare. Nu atat fatale pentru Copaceni cat pentru trecatorii ce poposesc pe aici.
   La buna citire!

   • Gandule,

    Poate ai dreptate.
    Si in fatul ca unii sufera mutatii si se transforma in mizerii letale, ai sigur.

    Chestia e ca, cel putin din punctul meu de vedere, sansa organismului de a supravietui atunci cand se confrunta cu agresorul in faza asta sta in intarirea propriului sistem.
    Suntem in faza aia, in care il identificam, il aruncam la tomberon si gata ?
    Problema e rezolvata ?
    Poate.
    Dar poate nu.
    Votul din decembre 2012 arata ca varianta secunda e mai plauzibilla.

    Bill si ai lui sunt varful aisbergului.
    Cei mai vocali, care dintr-un motiv au altul contribuie extrem de activ la invarteala si „batuta pe loc” a horei romanesti.
    Stie el unde duce atitudinea asta a lui, are clar cum arata rezultatul aiurelilor sale ?
    Ma indoiesc. Cred ca n-are nici cea mai vaga idee. Nu a incercat nicicand sa-si imagineze Romania -2020 spre exemplu. Habar n-are incotro ar trebui sa se indrepte si nici unde se indreapta de fapt.
    Nu cred ca este un activ constient si planificat ci mai degraba un pasiv vioi ca un pitigoi.
    Cu gheara sub aripa.
    Altcineva gandeste pentru el.

 19. Un marinar ne demonstreaza cum maninca dottorii din hazna 😛
  Traian Băsescu
  31 mins · Edited ·
  Cel cu bască era Mihai Gîdea sau minciuna ca mod de viață
  Marți seara, la Antena 3, Răspopitul prezintă un filmuleț în care, după mintea lui , se văd Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea, Dorin Cocoș și eu, pretinzînd că ne-am întîlnit luni seară, în regim de urgență, după „dezvăluirile” (eu spun minciunile) prezentate chiar în emisiunea sa.
  Minciunile :
  1. Filmulețul a fost făcut pe 29 septembrie și nu pe 5 octombrie cînd m-am “speriat” de dezvăluirile (minciunile) Răspopitului. Pur și simplu, am servit masa;
  2. Cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului;
  3. Cel pretins a fi Dorin Cocoș sigur nu este Dorin Cocoș. Ce-ar fi să “recunosc” că era Mihai Gîdea ?
  4. Şi pentru că întâlnirea a fost în „mare secret”, a avut loc într-un local public.”

 20. Hai sa aduc si eu declaratiile nastasiene ale Capitanului.
  Ce, doar victor L sa le aduca?
  Nu le poate aduce el chiar pe toate, ma ofer sa ajut eu:
  http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-spune-ce-rol-joaca-laura-codru-a-kovesi-i-oamenii-sai_969214.html

  • QED !

   Monicuta nu declara nimic ?
   Sau despre ea nu vine nimic de la „sursele” tale ? 😀 😀 😀

   • Pai a calcat-o si pe ea trenul, dar macar are bunul simt sa nu se comporte ca o fantoma a lui Vadim Tudor. Bine, pe ea a calcat-o si din cauza ca a fost sabotata cu sarg de protectorul dreptei de tip Nutzi sau de dreptaci de teapa unui Ludovic Orban sau Vasile Blaga. A incercat, a ratat, dar a fost corecta tot timpul.

    • Gurile rele spun ca ar fi fost viceversa !
     Zice-se ca ar fi fost invitata sa ia steagul PMP si ar fi refuzat. A preferat sa nasca microcefalul asta pe care-l duce acum in carucior, rupand la momentul cu pricina electoratul antiPSD.
     Si se mai zice si ca a fost candidatul bagat de Blaga in PE….

     O fi asa, n-o fi, cine mai stie ?
     Mai ales ca una din guri e a presedintei M10.
     Dar mergi pe metoda Gadea.
     Tot ce e invers e bun.
     Si daca e repetat suficient, ramane in capetele cu spatiu excedentar.
     Repetitia e mama invataturii.
     Strambe.

   • Oricum, subiectul socant nu e ce tace Macovei. E ce prostii spune omul pe care l-am aparat in 2012. Asta e adevaratul subiect.

 21. Salut prieteni! Unii se dau neprihăniţi că au votat:
  – ARD-adică PDL cu Nuţi cu tot.
  – Forţa Civică – actualmente dizolvată în PNL.adică, vorba lui Banciu, nişte PSD-işti mai proşti, deci mai rău ca psd-ul.
  – Macovei – cea care a făcut jocul lui Tăriceanu şi altora din GIO . Neprihănit şi àsta!
  – Johannis – ,,tăcutul” USL, mare amator de case furate lux şi funcţii incompatibile.
  Pe aceştia trebuia să scrie EXPLICIT: mafia pentru ca cei care i-au votat să sufere în ,, marele caracter” aparţinànd în exclusivitate lor!

  • Cand am votat ARD nu se putea vota ceva mai bun. Se putea sta acasa, desigur.
   Dar cand am votat PFC si Macovei am votat forte politice mai putin penale decat PMP/Nutzi. Asta e un fapt.
   Probabil ca daca maine ar fi alegeri, as vota M10. Cand si daca se mai reformeaza PNL-ul, cine stie, poate o sa-i votez. Cand va fi MRU presedinte PNL sau asa ceva.
   Nu as vota PMP, pentru ca PMP-ul are ca tina electoratul UNPR sau fost peremist/ppddist. Nu ma atrage cu nimic discursul de tip PMP. Bine, inca nu au imbracat complet mantia asta, vor inca sa-si pastreze idolatrii lui Traian din 2012, cati or mai fi, dar incet-incet se indreapta se zona lumpenului. Nutzi a fost doar primul pas.

   • Un om care si altceva intre urechi decat o gaura, atunci cand se joaca de-a alegatorul real voteaza ceva care sa aiba efect.
    Nu te duci sa votezi un partid care pierde sigur doar pentru ca esti mai sigur ca acolo nu-s mincinosi pentru simplu fapt ca mincinosi sunt peste tot, mai multi sau mai putini.
    Nu-i sti pe toti pentru ca … mint 😀
    Daca n-ar minti, i-ai dibui.
    Si n-ar mai fi mincinosi, deci ti-ar aluneca iar printre degete, ceea ce incepe deja sa fie enervant !!! 🙄

    Daca vrei doar sa faci genuflexiuni cu mana dreapta, poti vota si Partidul Adevarului Absolut, in avans, inainte de a se infiinta.
    Avand numarul de membri egal cu multimea vida, sigur nu au nici un mincinos.
    Il notezi tu pe buletinul de vot. De mana.
    Faci si-un patratel…..

    Iar daca e real ca ai vota mai degraba PNL decat PMP, ce as mai putea comenta ?
    Ca am avut dreptate mai sus ?

 22. salut viq. ON TOPIC.:
  a. cum constati plecarea din RO? la granita [mai ales terestra] nu se inregistreaza romanii nici la intrare nici la iesire. La aeropoarte nu se vor comunica date catre ANAF [o interzice legea fara acordul persoanei]
  b. declari ce vrei la ANAF. Daca ai casa/apartament in RO esti rezident fiscal
  c. Vor retine la sursa banii din alocatia lui Parpanghel???

  Cum am spus-o repetat, imbecilii nu inteleg UE [vezi si chestia cu 51% legume romanesti]

  • Salve Cinic,
   Astia se chinuie din rasputeri sa ridice dobitocenia la rang de virtute.
   Constat ca reusesc in totalitate
   Mai tineti minte de impozitarea bacsisului? Alt rasunator succes!

  • Salve, Cinic !

   Thank’s pentru ontopic : D: D:D
   Cred ca ai dreptate.
   In orice payslip este specificata suma oprita drept impozit si pentru NHS.
   In orice colt al lumii cu oameni normali la cap, este imposibil sa te mai poti lega in vreun fel de asta.
   Dar Romania e ceva special.
   Hotii, mincinosii, plagiatorii… fac legile.
   Ceea ce ma nelinisteste este ca atata vreme cat e PSDNL la butoane cu Ponta mot de basca, orice aberatie legislativa este posibila.

   Cat despre aia cu 51% produse autohtone, am vazut-o si eu.
   Mare tampenie.
   O vorba maine despre asta, ca nu pot sa trec peste….

 23. Nasol cand un biet scripcar si Epigon ajunge la Copac sa faca muzica unei filarmonici!
  Maine, poimaine scripcarul o sa ne oblice, sub semnatura, sa ne lepadam de Basescu si sa ovationam billosismul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s