Larga libertate a muteniei in Romania lui Dragnea

„Defaimarea sociala” este incriminata de derbedeii din Parlamentul Romaniei si urmeaza a fi sanctionata contraventional.
Presedintele PSD, penalul Dragnea Liviu, a venit cu ideea ca cei ce-si permit sa-l mai categoriseasca drept derbedeu, hot, talhar sau alte asemenea, practic cu orice epitet care nu-l coafeaza placut urechii, sa fie amendati cu 60.000 de lei.
Haita de borfasi, gasca aia aleasa democratic de turma noastra draga cu coeficientul de istetime sub cel al propriilor masline imprastiate pe pasune, care are drept de a valida sau invalida idiotenia, a considerat ca nu e bine.
60.000 e putin.
100.000 e ok.

E destul de dificil sa-mi amintesc o alta tampenie mai grosiera decat amalgamul asta de anti-notiuni si cretinisme penibile din terciul porcesc de mai sus. Nici nu sti de unde sa incepi …. 🙄

„Defaimare” !!!!!
Conform Cartii Prostilor Destepti, „faima” inseamna reputatie.
Buna sau rea.
In primul rand reputatia este o parere publica. Este o evaluare a semenilor tai, sau a unui segment din multimea lor, in ceea ce te priveste. Defaimarea este evident parerea publica contrara. Manifestarea publica a dispretului fata de atitudinea/persoana care provoaca excesiva incordare la nervii capului.
In doua cuvinte, ceea ce vor ei e daca cineva are o parere despre tine care nu-ti convine, va fi obligat prin lege sa nu o faca publica.
Nici raposatul impuscat, cu tot cultul personalitatii sale precare, nu a legiferat o asemenea tampenie. Erai vanat si eventual agatat cu alte mizerii sa te reduca la tacere daca aveai opinii „defaimatoare”, dar nu-mi aduc aminte sa fi existat o lege conform careia sa te amendeze pentru asta.

In primul rand cine stabileste gradul de reputatie ???
Parlamentul ?
Judecatorul ?
Dragnea ?

Ca sa faca ceata completa, sensul notiunii de defaimare sociale ce este incriminata legislativ, se precizeaza suplimentar, ca doar Parlamentul e mai tare decat Cacademia cu limba romana :

Potrivit proiectului, prin defăimarea socială se înţelege fapta sau afirmaţia prin care o persoană este pusă în situaţie de inferioritate pe temeiul apartenenţei sale la o categorie de persoane „care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă maternă, tradiţii culturale, apartenenţă politică, orientare sexuală, origine socială, dizabilităţi, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SISA”.

Una sau mai multe trasaturi de …
– gen !
„Dragnea are orgoliu de muiere proasta” e defaimare.
A cui ???
A multimii de muieri ?
A multimii de prosti ?
Probabil a amandorura, deci amenda de doo ori !!!
A, evident si a lui gagauta pesedistul !
Trei !

– varsta !
„Bosorog idiot”.
Tot trei 🙄

– rasa !
Aici intreaga omenire te poate da in judecata daca are chef, daca-l incluzi pe tembel in categoria bipezilor dotati cu suport de palarie.

– origine etnica !
– limba materna !!!!
– traditii culturale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
– apartenenta politica !?!!?!?!?!?!?!?!?!?!!
– orientare sexuala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (nu stiam ca are si el apetit pe tema asta)
– dizabilitati…..
– boli cronice, infectie 🙄 …. SIDA, implanturi si hidrocefalie !
Fuck off, man !!!!

Daca reusim sa ne detasam de revolta instinctiva ce o provoaca movilita asta de mizerii clocite de mintea bolnava a pesedistilor nationali, am putea avea in vedere singurul scut serios in fata ofensivei dictatoriale a nemernicilor moderni  : Constitutia Romaniei.

ARTICOLUL 30
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
…..
….
(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

Art. 6, pe care mai mult ca sigur magarul asta il va aduce drept argument, nu poate sub nici o forma sa stea la baza acestei prostii.
Cred ca aici este riscul unei erori fundamentale in mintea multora.

Libertatea de exprimare se refera clar la neingradirea propriilor ganduri, pareri, creatii. Este evident ca nu poate prejudicia demnitatea si onoarea ( si in sensul ca nu are dreptul sa o prejudicieze) pentru ca reflecta doar parerea cuvantatorului si este receptionata ca atare. Poate avea oarece impact dar intotdeauna receptorul este avizat ca are in fata parerea cuiva si nimic mai mult.

Parerea mea despre vita de Dragnea si mafiotii din Parlament se bazeaza (oficial) pe …. parerea mea.
Este absolut reala, la nevoie pot depune marturie ca am fost de fata cand a aparut !!!!
Parere la care am dreptul fundamental drept consecinta ca exist.
Daca sunt persoane care cred ce spun eu, aceasta putand cauza o (noua) situatie a pozitiei sociale a jigodiei, inferiara celei existente la un moment dat, posibil materializata spre exemplu prin vot, asta e. Este o sanctiune sociala, o componenta a permanentei framantari mai mult sau mai putin ideologice a comunitatii.
Parerea negativa a cuiva despre cineva (oricine) nu poate niciodata defaima subiectul in cauza.
A afirma ca Beyonce n-are voce nici cat incarcatorul de telefon si danseaza ca o capra de taiat lemne, nu-i stirbeste din faima. Pentru ca este extrem de clar ca e perceptia mea privind talentele pe care le exhiba generos ori de cate ori are ocazia.
Pe scurt pot spune orice despre oricine atata vreme cat reiese clar ca eu sunt sursa respectivei catalogari.

Lucrurile se schimba radical daca induc manipulator senzatia ca eu sunt doar un transmitator al unei informatii care incrimineaza subiectul in urma unei actiuni ilegale a acestuia.
Daca as fi afirmat ca Dragnea este pedofil sau a si-a strangulat bunica cu snurul de la perdea sa-i ia mostenirea, ar fi fost cu totul altceva. Ar fi presupus o incriminare sociala in virtutea legislatiei in vigoare si pe cale de consecinta o defaimare. In cazul in care dovezile ca ar fi facut intr-adevar distractiile astea ar fi lipsit, era calomnie, infractiune punibila.
Calomnia este cea care defineste aceasta actiune. Iar da, calomnia exista deja in cod, este defaimare dar defaimare in sensul unei afirmații mincinoase și tendențioase, făcută cu scopul de a discredita onoarea sau reputația cuiva !!!!!

Ceea ce face actualul legislativ este sa modifice acest vital amanunt privind sensul defaimarii, eludand existenta sau non-existenta minciunii si largind interdictia exprimarii libere asupra oricaror afirmatii care i-ar putea incomoda in actul de stapanire a sclavilor.  Precizarile de mai sus, facute de mafiotii ce vor sa inchida gura lumii, conform carora prin defăimarea socială se înţelege fapta sau afirmaţia prin care o persoană este pusă în situaţie de inferioritate, sunt nu doar incorecte din toate punctele de vedere dar constituie o periculoasa ofensiva impotriva libertatilor fundamentale ale societatii.

Viq

Anunțuri

190 responses to “Larga libertate a muteniei in Romania lui Dragnea

 1. Vai de lume si de om, cind ajunge derbedeul legiuitor.
  Articolele din lege sint atit de prost si confuz concepute, incit te duc cu gindul ca le-a conceput cineva trezit din morti 😛
  Pentru defaimare exista solutia normala: la trebonal, birjar!
  Dar ei vor ca hotului sa nu i se mai spuna hot.
  Si sa te fereasca Cel de Sus sa dai la trebonal de un judecator de genul grajdanilor.
  Ce s-o mai lungim, boala veche, tot Basescu e de vina 😛

 2. Salve,
  Acest fecalod de lege, gandit de borfasul condamnat in prima instanta, aprobat deja in Senat se vrea de fapt aplicarea de banda adeziva pe gura cetatenilor precum in inspirata fotografie de mai sus.
  Carevasazica , daca spun ca Ilici Iliescu e bolsevic l-am defaimat social prin trasatura politica. Daca spun ca e bosorog l-am defaimat social prin trasatura de varsta.
  Dar daca le spun ca Ilici e criminal, unde ma incadreaza?
  Daca spun de Oprescu ca e un fost doctor transformat intr-un hot ordinar l-am defaimat social ? Prin care trasatura? Profesionala?
  Daca spun ca Ponta e un plagiator jegos, ma incrimineaza la defaimarea traditiei culturale?
  Daca spun de Tariceanu ca-i o curva masculina ma baga tembelii la defaimare sexuala?
  Daca spun ca actualul presedinte nu-i decat un molau, o holograma, unde sunt incadrat? La dizabilitati ?
  He, he, chiar daca ma conving pe zi ce trece ca Romania si nu America a devenit tara tuturor posibilitatilor eu cred, (pe persoana fizica :-D), ca chiar daca va fi adoptata aceasta infectie de lege de handicapatii care ne conduc o sa fie atata distractie prin tribunale ca singuri, cu coada-ntre picioare o s-o anuleze.
  Om vedea, a zis orbul.

 3. Corectare: Acest fecaloid de lege…

 4. atentie. Discriminare nu e numai negativa. Daca spun „acesti tineri sunt ageri” fac o discriminare pozitiva fata de ei, dar negativa fata de vreun pensionar pesedist si deci acrit. RISC GROS!
  De fapt PSD vrea re-crimializarea calomniei numind-o defaimare sociala.
  „Cumplit mestesug de tampenie, Doamne fereste”

 5. Larga libertate:
  „150.000 de persoane au protestat la Berlin fata de acordul de liber schimb TTIP”
  „Opozitia fata Transatlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) a crescut in Germania pe parcursul anului trecut, criticii temandu-se ca acordul va acorda prea multa putere multinationalelor in detrimentul consumatorilor si a angajatilor.”

  Cre`ca oamenii astia l-au citit pe
  „Stephen Hawking avertizeaza ca omenirea ar trebui sa se teama cu adevarat de capitalism, nu de roboti”
  Ce-am pierdut ca nu am vrut spre comunism in zbor 😳

 6. Salut!
  Pe langa toate celelalte, mentionate in articol si comentarii, o observatie: daca in urma cu ceva vreme existau reactii dinspre occident (inclusiv) la aberatiile legislative dambovitene (reactii care ne dadeau speranta, incredere ca borfasii nostri nu vor putea sa-si faca de cap la nesfarsit) putin probabil sa le mai vedem curand. Nu doar pentru ca occidentul are alte prioritati, sau pentru ca Romania „nu se vede, nu se-aude” pe plan extern (ceea ce este o realitate 😦 ) dar si pentru ca politica „pumnului in gura”, a „tacerii” despre subiecte incomode, intru ascunderea si/sau negarea evidentelor, se impune acum acolo unde stiam ca democratia si „statul de drept”, cu toate limitele si/sau erorile, sunt totusi la ele acasa.

 7. Off topic
  Pe subiectul „Soros”, agentii de propaganda si/sau idiotii utili se reped sa-ti altoiasca diferite etichete. Peiorative, desigur. Nu intamplator. Sunt dezvaluiri care ii cam dor…

  Mai intai, o fotografie (din ianuarie 1990):

 8. Apoi, asta (de urmarit si comentariile):

 9. Salut prieteni!Nu ştiu ce mai spun astrele lui Ion dar se pare că ne aflăm în semnul CVARTETULUI.
  – Nobelul pentru pace acordat cvartetului tunisian, deşi insipid,incolor şi inodor, l-am acceptat din motive întemeiate. Aştia-s africani, mai precis magrebieni.
  Urmează cvartetele de coarde. Da,da de…coarde! Cum ar fi:
  – cvartetul de coarde Merkel, Hollande, Juncker, Putin. Asta-i ioropean, cică. Alah Akkbar!
  – cvartetul de coarde autohton: Ponta, Dragnea, Oprea, Tăriceanu. Aştia vor să ne impună ca şi ,,iepuri” ai favoritului pentru ,,Premiul Nobel pentru Tace”.
  Prefer cvartetele de altă dată: Beatles, Credencee Clearwater Revival, ABBA, BoneyM etc!

 10. Asta nu-i doar ipocrizie, e ipocrizie idioata: „Probabil la finalul zilei voi fi ales președinte PSD, sper” (liviu dragnea, candidat unic; si…don’t forget, condamnat penal!)

 11. Cineva, nu spui ţine, si-a adus intelepciunea bunicului in ajutor pentru demolarea piratului dupa inscrierea in partiduleţ, cica cei ce nu se trag la pensie, nu sint obositi de munca.
  Doo raspunsuri, ca pe al meu l-a sters:
  „Razvan A spune:
  10/10/2015 la 21:07
  Inseamna ca bunicul tau, saracul a avut un job de toata jena care nu i-a placut niciodata si care l-a obosit la maximum. Un job de vocatie nu te oboseste niciodata. Asta daca intelegi ceva dintr.un job, cetatene. Daca jobul tau este doar sa iei banii de unde o fi si cum o fi…e doar un job si abia astepti sa iesi la pensie. Nu toti au un astfel de job si nu tuturor le-ar placea un astfel de job. Asta are politica in sange, precum Iliescu. Va muri cu ea, ca iti place sau nu iti place tie.”

  „gabarelo spune:
  11/10/2015 la 0:52
  Slab si tendentios.
  Daca te gandesti mai bine, vorba bunicului nu era prea isteata, nu e cazul sa te mandresti cu ea.
  Ii plangi de mila lui Basescu si ai grija sa nu isi rupa gatul? Te-a pus tutore? Sau esti ” pe linie”?
  Stii ce-a spus Dabija?”

  • Salut Victor! Tot din aceia ,, nu spui ţine” dar – number 8 – spunea în 7 octombrie, aici la copac:
   ,,Nu as vota PMP, pentru ca PMP-ul are ca tina electoratul UNPR sau fost peremist/ppddist. ”
   Asta da politică! Tinànd cont că în 90′ I.Iliescu a fost ales de 90% din cei 80% participanţi la vot, după logica asta, numai psd-ul ar fi trebuit să fie la putere (àştia n-au greţuri, gen……..).
   Ceilalţi ar fi trebuit să refuze voturile ,,infectate”!
   Numai că, ne place sau nu, politica este pe voturi.
   Adaptànd spusele lui Vespasian ,,voturile nu au miros”!
   Se pare că, în capul unora, vànturarea dejecţiilor lui Gàdea se cheamă altfel de politică !?

   • Spre deosebire de „rahat”-urile antenistice categoria „jos Basescu” de tip „hard”, primitiv si insalubru (PSD-gen), „stirile” astea, cu UNPR, „peremisme”, „ppdd-isme”, mai nou, „Geoana intra in PMP” si ce le-o mai fata unora noaptea mintii, se pare* ca sunt „ballshit”-urile lansate de canale** „soft”, „emancipate” si „curatele”/”frecventabile” (PNL-like + M10 ca rabbit-pretext). desigur, pe aceeasi partitura „jos Basescu”. In fond, e vorba despre USLtraieste… si Basescu nu-i prieste 😛

    *) pe „surse” – comentarii pe diverse pagini de facebook

    **) un exemplu – „trendscan”, devenit „politicscan”, cu lazaroiu, cristian hritcu & Co (care or mai fi fiind pe-acolo).

    • Cred ca azi s-a nascut un adevarat analist politic, nepatat nici de istorie si nici de corectitudine politica: Ramona Ursu scrie despre „poporul pesedist”. Adevarat si adanc.
     P.S. …si un altul, ceva mai copt, dar plin de prospetime: Dan Ionescu.

     • Printre putinii ai caror articole din adevarul.ro le mai citesc, cand si cand, este Liviu Avram. Dar nu se pune, pt ca i-au lipit altii eticheta de „basist” 😛
      Am citit si vreo doua articole scrise de Ramona Ursu (inclusiv cel despre care spui – nu-i chiar o abordare „in premiera”) – nu stiu, VDM…

     • Nu stiu daca Romania a ramas in anii ’90, inclin sa cred ca nu, dar vad ca Europa, prin liderii sai, se apropie cu pasi repezi de acele vremi.

    • in traducere, politici can can, banuiesc 😉

  • victor L, servus! 🙂

   am citit și eu postarea și comentariile comunității și am avut imaginea reacției pe care o producea lupică Flash al meu când îl scoteam la plimbare: fiecare seamăn al lui – ori titularii de pază în curți, ori cei liberi de sarcini pe maidan – se simtea dator cu băgatul în seamă a dulăului meu care mergea tăcut pe lângă mine.
   Nu m-am ostenit cu comentariu, n-a ar fi avut nici un haz. A dispărut de mult stilul de pe acolo…

  • Se pare ca articolul lui Cetatean a produs UN EFECT MAJOR IMEDIAT. Dl Basescu a declarat ca NU MAI CANDIDEAZA la Primaria Bucurestiului. Desigur scuza este ca de obicei mesteesugita – cica NU MAI ARE UNDE CANDIDA deoarece – foarte adevarat ! – a castigat toate bataliiile. Logica revenirii in politica era totusi DE A REVEVENI in lupta , iar nu doar pe post de DECLARATOR PUBLIC , ca asta o facea si a facut-o neobosit de pe la 1 februarie 2015 (probabil ca tacuta luna ianuarie a fost un supliciu pentru domnia sa).
   In realitate , conform principiului fosta-i , lele, cat ai fost – dl Basescu NU MAI ARE UNDE CASTIGA. iar sondajele care arata ca dintre romani bucurestenii il detesta cel mai tare I-au activat GLANDA LASITATII. Singurl pe care il mai poate invinge acum este Cozmin Guse care a realizat in lupta pentru aceeasi Primarie un valoros 1,2 %. Cica Base ar obtine chiar fara zecimale. Fugi, Base , fugi , ca fugi bine !

 12. f. frumos,
  criminalul ilici este revoltat, cum sä-l condamne pe DRAGNEA
  el a condus numai o campanie, cum nul intereseazä.
  sincer, dacä nu-l condamnä pe Dragnea, ar fii bätaie de joc
  fatzä de romani.

 13. Legile strambe scoase pe taraba de parlamentarii nostri au si o parte pozitiva. Sigur, Justitia are de suferit, dar sa ne gandim si la cati oameni ar trebui sa se bucure ca faiantarii, frizerii, lacatusii mecanici, soferii de basculante sau ciobanii care isi petrec timpul in Parlament si nu la locul uceniciei ar fi putut nenoroci o multime de lume prin placi de faianta la fel de strambe si prost lipite pe peretii de la baie, tunsori ratate, arbori cotiti cu bavuri, camioane proptite prin copacii de la marginea soselelor, oi aduse la pascut pe stadioane, etc…Sa vedem si partea plina a paharului…

 14. Salutare tuturor,
  Lasati-i in plata Domnului pe fostii consilieri ai Piratului de la PoliticScan. Mai bine mergeti la vot.
  ”Apel către țară, apel către români!
  Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
  Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea.
  Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României.
  Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi.
  Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt.” (Traian Basescu pe FB)

 15. Din ciclul „au si ei falitii lor” sau „femeia iti da viata, femeia te vrea rus”:
  – „Fred Durst, solistul trupei rock americane Limp Bizkit, a dezvaluit ca intentioneaza sa se mute in Peninsula Crimeea, fosta regiune ucraineana anexata recent de Rusia, si ca doreste sa produca filme si seriale TV rusesti, informeaza site-ul publicatiei New Musical Express”.
  – „De asemenea, artistul a dezvaluit ca sotia sa ii preda lectii de limba rusa. Sotia rockerului, Ksenia Beriazina, cu care artistul s-a casatorit in 2012, este originara din Crimeea.”

 16. [Sursa: Mediafax – „Liderul grupării Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, dat DISPĂRUT în urma unui atac al forţele irakiene”
  http://www.mediafax.ro/externe/liderul-gruparii-stat-islamic-abu-bakr-al-baghdadi-dat-disparut-in-urma-unui-atac-al-fortele-irakiene-video-14824653

 17. Atata consum staruitor de energie (nu doar la Copac, desigur) in a convinge in fel si chip o mana, acolo, de „nostalgici” basisti ca Piratu-i pe faras…Bizar, n’asa? A ramas Basescu singura problema, singura „umbra” (mica, nesemnificativa, da’ „umbra”) care strica tabloul plin de stralucire si impliniri al epocii USLtraieste si care tulbura feng-shui-ul locatarului de la Cotroceni? Ca alta explicatie nu prea vad. In afara de inca una 😉

  • da` mai exista cineva la Cotroceni?
   Pentru ce trebuie ales, de alegatorii tarii, un presedinte ca Iohannis?
   Un asemenea presedinte poate fi tranzactia intre partide si votat in sparlament. Si stiu ca nu ma reprezinta, duca-se pe pustii!
   NB,
   oare diasporenii sint multumiti sau se zgirie pe ochi: pentru ce au stat atitea ore in frig si ploaie?

   • Mie îmi place Johannis. Pentru spectacole prefer filarmonica sau sala de teatru. Înțeleg si opinia ta, o respect, dar nu o împărtășesc.

    • cind doi oameni se plac, pot „sa se ia”.
     Traim intr-o tara libera.
     (Tu confunzi arta cu viata politica 😛 vai de „filarmonica sau teatrul” la care mergi!)

 18. Traian Basescu: Astăzi, începînd cu ora 21.00 voi participa la emisiunea „VORBEŞTE LIBER” moderată de Sorin Avram pe TVR1. Vă asigur că voi vorbi liber.

 19. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Judecătorul Dana Gîrbovan, fost preşedinte al Uniunii Naţionale a Magistraţilor din România, avertizează că legea aduce o atingere gravă dreptului la viaţa privată şi altor drepturi constituţionale (…)
  Dana Gîrbovan este de părere că legea trebuia să provoace discuţii serioase în spaţiul public, în condiţiile în care aduce o atingere gravă dreptului la viaţa privată şi altor drepturi constituţional, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Ma mult, a fost adoptată de preşedintele Klaus Iohannis într-o tăcere suspectă.
  „După ce două legi cu fost deja declarate neconstituţionale de CCR, am citit cu interes noua lege, curioasă să văd în ce măsură aceasta respectă principiile statuate prin decizia CJUE din 8 aprilie 2014, precum şi prin decizia CCR nr. 440 din 8 iulie 2014. Concluzia este că nu prea le respectă”, spune magistratul, aducând şi argumente (…)

  http://timpolis.ro/judecator-dana-girbovan-avertizeaza-legea-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-nu-este-inofensiva/

  • Promulgarea de vineri NU e comunicata nici pe pagina Admin. prezidentiale, nici pe cea de…facebook a lui OHA (candva, principala modalitate de a comunica cu…poporul)
   PS
   Cu siguranta, OHA are simpatizantii pe care-i merita. Si viceversa

 20. Un pic mai putin decit impiscatu`.
  Motiv sa nu fie impuscat, ci doar intemnitat.
  „Liviu Dragnea, singurul candidat la alegerile interne din PSD organizate duminică, a fost ales preşedinte al partidului cu aproximativ 96-97% din voturile celor care s-au prezentat la acest scrutin”.
  O fi Liviu penal, dar e penalul nostru; vrem sa ne conduca in batalii!

 21. Monica Macovei nu exclude posi@billitatea ca TB sa se alieze cu PSD. De Elena Udrea pare sa fi uitat, pe moment, iar lui LCK ii da sfaturi, fara sa o numeasca. De fapt nu cred ca MM i-a pronuntat vreodata numele lui LCK dupa momentul in care TB a „tradat” justitia prin numirea lui LCK la DNA in cadrul intelegerii cu V2. Oare cine o consilia-o (…sau chiar crede in dIvanul din PE)? In mod cert, nu Turturica ii e consilier: http://m.romanialibera.ro/opinii/editorial/alegerea-lui-dragnea–ultimul-bal-pe-titanic-396125

 22. Hehe:
  *https://www.facebook.com/DanTapalagaOficial/posts/1072576312754875

  • Bila, mie personal nu-mi plac nici Cristoiu (un Gica-contra pe care il percep ca fiind nascatorul ziarului bazar in Ro), nici Tapalaga (superficial si orbit de angoase). Si nu-mi placi nici tu (in niciuna din multiplele tale ipostaze, una mai penibilla decat alta). In schimb, tie ar trebui sa-ti placa ambii, semanati in impostura 100%.

   • Ia uite cum votantul Elenei Udrea pretinde sa ocupe centrul imaculat.
    Tsk, tsk!

    • Dovleacule, nu esti singurul Bill amuzant, stiai? Ai si un cor de muti in spatele cortinei, nu-i asa? Cand te citesc, ma simt in plin 2012, in miezul mineriadei gulerelor albe pentru suspendarea presedintelui. Dar daca se termina la fel, ti-a trecut prin billa?

     P.S. Se apropie halouinul, hai sa-l mai tinem pe @bill p-aci vreo doua saptamani, are gaurile deja facute…

 23. Intre A3 si „s(c)ursa” aia dubioasa de-si zice „presa(???)curata( :mrgreen: ) este o diferenta: unii sunt „la vedere”, ceilalti perfect si total…”nevazuti”. Anonimul ven[al]etian

 24. Si unde este latura penala in speta in cauza? Cuirasatul presei romanesti bate iar campii. Uitati-va pe portalul CAB cate mii de cauze din categoria ”litigii intre profesionisti” exista.

 25. Recunosc, sunt un băsist nenorocit!

  Spre deosebire de iliescienii, constantinescienii sau chiar überklausienii (mă scuzați pentru familiaritate!) de bon ton, eu mă afund în nămolul nimicniciei mele unde mă încăpățânez să observ că acest golan nici nu a omorât români la mineriade, nici nu a futut șansa de a învinge sistemul, nici nu tace asemenea unui langoș rece, de aproape un an.

  E tembel, are chestia asta enervantă cu Udrea, se uită cruciș, poate că e bețiv, poate că are un frate corupt, dar, pentru mine, singurul lucru clar e că, deocamdată, Băsescu e singurul politician care spune ceva cu cap și coadă și, mai ales, singurul care poate îngenunchea PSD-ul!
  (…)
  Dar cel mai serios motiv pentru care eu cred în reîncarnarea lui Băsescu ține de un criteriu sociologic: Iohannis va împlini, în curând, alături de noul PNL, un an de iluzii. Exact cât trebuie pentru a nu strica rânjetul unei victorii prin ricoșeu.

  Atrag atenția și că mai mult de 30 de procente din votanții anti-Ponta sau, mai precis, anti-PSD nu se regăsesc în ceea ce face Opoziția de operetă (…)

  http://putereaacincea.ro/ba-se-schimba-scena-politicabase-schimba-scena-politica/

  • si eu, dar mä simt bine in pielea mea ca bäsistä.

   spre nerusinarea ei Macovei, are aceleas texte contra lui T Bäsescu
   ca si uslinosii. este o nerusinatä, Bäsescu nu este contra DNA CI
   CONTRA ABUZURILOR, s-au mai bine zis doreste sä se perfecteze DNA, sä nu mai existe balbaieli.
   declaratziile lui Macovei sunt tendentzioase, deplasate.

   sper sä disparä din politicä, este o intrigantä.

  • Nu stiu Mih daca e bine sa fim asa de exaltati. Mai e mult pana in noiembrie anul viitor. Si muzica sferelor ceresti ne sugereaza ca desi ”trecutul “traieste” in prezent”, totusi Karma nu se identifica cu Dharma.

   • Ioane,
    Nu stiu daca d-ul Tolcea e exaltat, sau nu. Eu zic ca si-a spus omul parerea (si speranta).

   • Prefer „exaltatii” ca Tolcea in locul unor alergareti, ca Foarţă, cu jalba in protap la Bxl contra dictatorului Basescu.

    • Victor, cand a facut Foarta prostia asta si in legatura cu ce fapte ale ”dictatorului”?

     • In 2012.
      Un apel intocmit de Tanase Scatiu de la TVR; in timpul referendumului.

     • printre citiva scriitori timisoreni a fost ca un cutremur.

     • Am inteles. Cu aceeasi ocazie si Milica a trimis o scrisoare semmnata de 122 intelectuali romani. Si atunci ne mai miram de educatia precare pe care o au tinerii din ziua de azi.

     • Antibasistii nostri dreptaci sunt de doua feluri:
      a) cei pragmatici, care nu sunt multumiti ca Basescu chiar face ce si ei cred ca trebuie facut, da’ nu prea stiu cum sa faca.
      b) cei cu vedetisme (complexe?) de politician, suparati ca Basescu le-o ia inainte, spunand ce ar fi trebui ei sa spuna (…daca i-ar duce mintea).
      Cele doua categorii sunt unite de nevolnicie. „Nevolnici din toate partidele, uniti-va!”

  • ======================

 26. MM; ESTE O FEMEIE REA.

 27. cu märirea salariilor, gen tzipras, Romania se ingroapä

 28. Personului @Bill – sa-si debiteze „parerile” FARA SA LE AGATE CA RASPUNS LA COMENTARIILE MELE!!! Ii spui omului o data, de doua, de noua ori, da’ pana la urma tot intelege. Daca-i om cu macar 6-7 ani de-acasa. Neispravitul insa…

  • Nu-i poti cere unui dottor care cauta prin toate rahaturile sa fie si civilizat.
   Cu orice postare ne spune „io sint kugla, si ma rostogolesc unde sint trimis”.
   Dupa ce ai alergat pe dreapta de ai ametit, ar fi cazul sa-l intelegem: e tinar si inca e necopt.

  • Bill.
   este un obsedat. vine numai se bage zazanie,sä aducä numai
   gunoaie ca el.

   • cu ce ai vrea sa vina? vine cu neuronul de dottor ramas in transeele anti Basescu 😛
    Atita poate, asa se prezinta.

    • eu sunt sigurä, Presedintele Bäsescu vrea sä trezeascä un pic aceastä natziune, este de salutat si admirat. el stie f. bine
     toatä politica USL, este o mocirlä mizerabilä ce duce Romania
     sub o dictaturä comunistä,permite rusofilior actziuni si influentze.
     este rusinos, MM, cand face ea critici la Justitzie este OK ,pe Kövesi nu o inghite, MM este o femeie dusmänoasä,nere-
     cunoscätoare, si inganfatä:SE LAUDÄ TOT TIMPUL.

     • Basescu va salva Romania, am mare încredere. Romanii nu stiu ce noroc au cu el. Daca ar sti, ar fi toti in strada tot timpul, garantat.

 29. Aș vrea, sincer, să cred că SRI apără România de duşmani. Îi văd cum se străduie! An de an, cer bani mai mulţi şi-i primesc. Aproape 300 de milioane de euro în 2015, cu aproximativ 13% mai mult decât în anul anterior (…)

  (…) Cert este că SRI tace, contractul [Bechtel] a dispărut, iar vinovaţi nu există. Dacă Rusia îşi propune să ne fure secretele de stat, cine ne apără, când nu suntem în stare să rezolvăm un caz atât de clar? (…)

  Sunt încă două elemente care au apărut în ultima vreme şi care mi se par îngrijorătoare. Primul: linia de plagiate de la academia SRI, patronată de domnul Gabriel Oprea. Din nou, SRI a ales să ignore îngrijorările opiniei publice. Acolo, să spunem adevărul, se constituia o reţea informală de prietenii transpartinice. Domnul Oprea dădea doctoratul, iar clientul (din politică sau magistratură) rămânea dator şi-l servea la momentul oportun. SRI se preface că nu observă şi, de facto, protejează un sistem la limita corupţiei. Al doilea element: la 24 septembrie, doamna Kovesi spunea că doar 0,55% din dosarele deschise în acest an de către DNA s-au bazat pe sesizările SRI (…) Şi atunci mă întreb: de ce ascultă SRI atât de multe telefoane? Care este motivul pentru care strânge atât de multe informații? Dacă scriu „pentru că face poliție politică” o să am parte de un val de proteste indignate și o să mi se ceară probe. Dați-mi însă voie să-mi exprim suspiciunile (…)

  http://www.contributors.ro/economie/aveti-300-de-milioane-de-euro-gasiti-contractul-cu-bechtel-domnule-hellvig/

 30. Am vrut sa extrag cateva citate din artic. lui Alexandru Lazescu Europa domnului Junker. Am renuntat pentru ca e greu sa faci o selectie rezonabil de…scurta: trebuie citit integral!

  http://www.contributors.ro/global-europa/europa-domnului-junker/

 31. Credeam, speram, ma amageam.
  Dar nu, si acum, in Romania, se poate vota candidatura unica.
  Mai demult, cind ti se cerea o tigara, dadeai un bobirnac in josul pachetului si o tigara se iţea afara (daca ieseau mai multe, pe celelalte le impingeai la loc), si indemnai „cersetorul”, alege 😉
  Bine, inteleg, nu au gasit mai multi condamnati penal (tocmai in pesede?) care sa se ofere, dar sa-l votezi cu 97%?
  Ei bine, de asemenea aspecte (e cel mai mare partid din Romania, greu de „ucis”) nu se oripileaza mintile dottorale ale neamului, ci de reintrarea lui Basescu in arena politica.
  Ce bine era cind eram mai tineri si la minte copti:
  „Eu merg pina la capat pe mina lui Basescu.”
  Scurt drum 😛
  „Am construit si votez PMP”.
  Dar nu mi-au dat foncţie. Adio 😛

 32. Nu atat Rusia ar fi primul meu motiv de ingrijorare, cat Administratia Obama si nevolnicii care conduc acum Romania 👿

  Rusia cere SUA si Romaniei sa renunte la planurile privind amplasarea scutului antiracheta „cat nu este prea tarziu”

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20498776-rusia-cere-sua-romaniei-renunte-planurile-privind-amplasarea-scutului-antiracheta-cat-nu-este-prea-tarziu.htm

  • Juncker a vorbit le la Oktober Fest.
   Ulianov de la Stalinskaia Fest.
   Bat apa in piua cu arme nucleare: la Deveslu este doar un scut antiracheta, nu sint arme nucleare sa balmajeasca despre incalcarea unui tratat intre SUA si URRS (care nu mai exista).

 33. cine sä ridice in apärarea Romaniei? l-am auzit asa cum trebuie pe
  T Bäsescu, romanii nu au stiut niciodatä ce au in el, acum sä vadä
  cum este cu un mormoloc.

 34. mare ticälos este R Bogdan, face ce face si il atacä pe Bäsescu

  Realitatea o hazna mizerabilä,precum A3 si Guitz tv:

 35. Ia uite la Marele Pirat:
  http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-20498928-traian-basescu-invitat-tvr-1-dragnea-avea-probabil-99-99-cum-avea-predecesorul-sau-dinainte-revolutie.htm
  „Nu e zi de la Dumnezeu fara ca membri CSM, de la parchete, de la Inalta Curte sa nu atace politicieni
  Politicienii nu au un for care sa spuna vedeti ca puterile sunt egale si pana ma condamnati nu aveti dreptul sa facei aprecieri publice
  Acest tip de aprecieri e continuu la procurori
  Nu exista nicio legislatie care sa ii atentioneze pe magistrati ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri
  Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati
  Eu nu spun ca un procuror nu poate vorbi despre situatia clasei politice, fa-o frate, dar nu face propaganda daca vrei sa ai statutul acela de intangibil
  Eu constat, dupa ce zece ani am sustinut fara rezerve orice actiune a justitiei, constat ca din punct de vedere al viziunii am gresit sustinand structurile de forta, nu am atentionat ca in paralel trebuie respectate drepturile omului cu sfintenie
  Plec de la premisa ca cel mai vinovat om, prins in flagrant, si acesta – nu ma refer la Oprescu – are dreptul la o ancheta corecta si la un proces corect
  Nu cred ca a fost vreun om caruia sa ii spun ca e vinovat inainte sa il condamne justitia
  Nu ma gandesc la cel care a furat, ma gandesc la cat sufera familia unui om care e intemnitat, indiferent pentru ce
  Sa profiti de asta, sa mai lovesti familia, mi se pare lipsit de decenta…”

 36. Bine zice Monica: „Nu este exclus să vedem o alianţă între Traian Băsescu şi PSD. Băsescu nu mai este luptătorul anticorupţie. Atacă DNA, SRI…”

  Citeste mai mult: adev.ro/nw3uo6
  http://adevarul.ro/news/politica/adevarul-live-ora-1400-monica-macovei-presedintele-partidului-m10-despre-alegerile-2016-1_561b8a19f5eaafab2c928e8b/index.html

  • Te bucura, @ Bill-ule
   Basescu a facut-o posibila pe Monica Macovei. Fara Basescu,
   Macovei era doar o oengista respectabila.
   Acum e o jalnica politicianista.

   • Salve Victore,
    Cred ca Monicutza Macovei a ajuns din nou in stadiul de tipa cu un rucsac micutz in spate asa cum s-a prezentat la Cotroceni in oarece timpuri apuse (cand a chemat-o Piratul sa-i propuna postul de ministru la Justitie). Cred ca in mintea ei i-a incoltit gandul ca de fapt Basescu ii datoreaza totul. E convinsa ca ea l-a facut politician cu adevarat iar el e total nerecunoscator. 😛 E un ingrat Basescu! 😛
    Intrebarea ar fi de ce acum nu o mai cheama nimeni (pentru o propunere, ceva pe-acolo, poate asemanatoare sau chiar mai micutza). Ce mama dreaq, n-au nevoie si altii de o locomotiva in a-i face mari politicieni? 😀
    Au oare i-a furat cineva rucsacul norocos? 😛

 37. Ce ma amuza e ca persoane altminteri extrem de sprintene in a aduce orice zicere a lui TB, au omis sa aduca aceste declaratii recentent.
  M-am sacrificat eu 😛

 38. Inregistrare VIDEO (din categoria „Puneti dreacu’ linku cu declaratiile de la TVR” (autor, sacrificatbillu’ de mai sus, intr-un moment de intensa disperare 😛 )

  http://stiri.tvr.ro/traian-basescu–in-direct-la-tvr–tara-nu-mai-este-condusa-de-politicieni–ci-de-magistrati_66251_video.html#view

  • mare cretin acest päduche, cu bilä sclerozatä , in loc de ca

   o propagandä bunä, MM o sä primeascä O voturi dela diaspora,
   dela rudele noastre din Ro. la fel, f.bine, stim cä este o intrigantä
   nerusinatä, trebuia s-o facä, ca ” multzumire „pt. Presedinte.

  • NU SE INTREABÄ DACÄ MP,vrea sä facä aliantzä cu MM ?

   cine naiba se crede???

 39. Pe Basescu il poti critica atunci cand consideri ca greseste. Cu argumente corecte. No problem! Dar dpmv, NU esti credibil cand o faci in abordari mai degraba populiste (ca asta-i „trendul” de la stanga la „””dreapta”””), „anti-basiste” si pe „teme” si intoxicari tipic antenistic-PSD-PNL-gen.
  Desi n-am avut incredere in politicianul MM (si asta a culminat cu cererea domniei sale de a fi inclusa pe listele cu prezidentiabili ale PNL-cel „nou” – care dpmv era si a ramas GIOP2, parte din USLtraieste si co-partas ne-dezis de puciul din 2012, plus iesirea din acest partid ABIA dupa ce nu i-a fost acceptata cererea respectiva), m-am abtinut sa fac comentarii. Pana acum. Intre timp s-au adunat noi motive* (si argumente). Sa acuzi „atac la Justitie”, sa afirmi ca Basescu „contrazice ceea ce a sustinut” in cei 10 ani de mandat pentru ca are pareri critice despre unele lucruri si / sau oameni din acest sistem (constatari facute si de multi altii, de la profesionisti ai sistemului, la cetateni obisnuiti), este dpmv, o confirmare a lipsei de vocatie politica autentica si fair-play, proprii unui OM politic, asa cum cred si mi-as dori sa existe la noi.
  *) Ultimul si poate cel mai grav de pana acum, pozitia in privinta cotelor de „refugiati”

 40. E frustrant, to(n)tusi: sa fii dottor, iar vorbele tale sa nu aiba ecou ori sa fii de genul „inocent versatil” si sa nu te ia lumea in serios.
  Mincati politichia pe pîine, dottorilor; poate incepeti sa pricipiti cite ceva

  • Altceva in afara de injurii pe langa subiect si reverii despre cum Bas e cauza si sursa a tot ce e buna puteti produce?
   Puteti comenta de ce Bas (care a facut tot binele posibil) e mai degraba sursa de panseuri nastasiene sau adrianseverinene?
   Cum e posibil asa ceva??

 41. Ete cine vorbeste de „altceva in afara de injurii”! Cum e posibill asa ceva? 😈

 42. Spamu’ ei de treaba…Ca el stie ce spun. 👿

 43. Salutare tuturor,
  Ambasadorul Hans Klemm in cadrul conferintei The Case for Investing in Romania”:
  „În anul 2016 vor avea loc două serii de alegeri. Acesta ar putea fi și un an hotărâtor pentru România. Fac apel la liderii români să dea un exemplu pentru viitor: să lase la o parte preocupările politice pe termen scurt și să se concentreze asupra binelui țării pe termen lung în adoptarea de legislație nouă sau revizuirea legislației existente; să înceteze să se amestece în administrarea companiilor de stat în scopul obținerii de beneficii politice și să le permită acestora să își desfășoare activitatea în conformitate cu bunele practici de afaceri, astfel încât toți românii să se bucure de efectele benefice”. (sursa Agerpres)

  Ambasadorul Klemm, in cadrul aceleasi conferinte, potrivit REALITATEA TV: ”Romania trebuie sa respecte statul de drept si pe procurorii anticoruptie”

  Astept varianta Hotnews.

  • Am dat c/p pe prima propozitie citata + cautare google si am gasit
   Am dat si pe citatul Realitatii si…n-am mai gasit
   Te ascult si astept si eu varianta hotnews 😀

  • Adica asa?
   „Nu exista nicio legislatie care sa ii atentioneze pe magistrati ca nu pot face aprecieri de dimineata pana seara la adresa unei alte puteri
   Impresia mea e ca tara nu mai e condusa de politicieni ci de procurori, de magistrati
   Eu nu spun ca un procuror nu poate vorbi despre situatia clasei politice, fa-o frate, dar nu face propaganda daca vrei sa ai statutul acela de intangibil”

 44. A nu face distinctie intre exprimari, declaratii, notiuni etc, nu-i neaparat un pacat. Poate fi de exemplu, din cauza unei lecturi superficiale. Sau a unei puteri ceva mai scazute de intelegere.

  Cand o faci tendentios, nu-i musai sa fii (doar) ticalos. Poti sa fii pe „pilot automat”-ul furnizat de altii („noi muncim/sarcini indeplinim, nu gandim”)

  A sustine ACTIVITATEA ANTICORUPTIE a procurorilor, e una.
  A avea o opinie critica despre unele DECLARATII (excesive dpdv al continutului si frecventei) sau unele PRACTICI ale unor procurori (vezi de exemplu cazul Tiberiu Nitu), e alta.

 45. Revin cu varianta originala a discursului ambasadorului american, asa cum este ea afisata pe situl ambasadei USA.
  ”Lastly, Romania must break the cycle of political influence in economic decision making. 2016 is a double election year and it offers the opportunity of being a watershed for Romania.

  I call on Romania’s leaders to set an example for the future – put aside short-sighted political concerns and focus on the long term good of the country when enacting new or revisiting existing legislation or regulations; stop meddling in the management of state-owned enterprises for political gain and allow these enterprises to operate according to good business practices, so that all Romanians reap the benefits; and robustly and publically defend those prosecutors pursuing corrupt actors, and vocally support an independent judiciary.”
  Vai de mama ei de presa romaneasca.

 46. Uite o pozitie „anti” justitie & Co procurori anticoruptie, blamabila pan’ la cer si retur, in conceptia unora ( „billy-bill”-istica sau MM/M10-istica)

  Cineva, undeva, acolo sus, în sferele olimpiene populate de procurori anticorupție, îl iubește pe Ilie Sârbu. Altfel nu prea se înțelege de ca tata socru nici măcar nu e trimis în judecată în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure iar complicele Viorel Hrebenciuc nu doar că a fost arestat și acum este judecat, dar mai și recunoaște toate faptele (…)

  http://prisacariu.ro/2015/10/12/hrebenciuc-isi-recunoaste-fapta-ciudat-insa-complicele-ilie-sarbu-nici-nu-a-fost-trimis-in-judecata/

 47. Ce mai zic astrele? Ies romanii in strada??

 48. Culeasa de pe fb: Alina Gorghiu genială (involuntar): „Nu vrem să pedepsim bucureștenii asumându-ne” (postul de primar interimar al Capitalei)

 49. Trebuie sa te cheme Ion Ciochina, de profesie jurist, ori Ioan Ghise, senator liberal, ca sa fii atit de prost:
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20500870-dosarul-care-traian-basescu-era-acuzat-uzurpare-calitati-oficiale-pentru-reluarea-mandatului-dupa-referendumul-din-2012-nu-redeschis.htm
  Are vreunul si titlul de dottor?

 50. Pentru ca sa inteleaga si cei in gura cu ”Piratul se da cu coruptii” Speta la Curtea de Apel Bucuresti
  ”Judecator:
  – Aveți cereri prealabile, domnule avocat?
  – Da, doamna președinte. Avem un set de inscrisuri medicale care atestă starea de sănătate a defunctului tată al inculpatului.
  – Păi dacă e defunct, de ce e mai interesează starea de sănătate?
  – Pentru că inculpatul cerea punerea în libertate ca să aibă grijă de tatăl său.
  – E mort, domnule avocat. Mai insistă în acest temei?
  – Desigur ”
  De mentionat ca inculpatul, arestat preventiv este un no name. Acum vine bomba. Tatal inculpatului cat a fost in viata nu a putut beneficia de ingrijirea fiului. In schimb ca defunct, judecatorul a incuvintat inscrisurile medicale.

  • Iarasi un caz punctual. Acum nu mai conteaza trendul, conteaza doar uscaturile din padure. Pentru ca asa a decis Idoul.
   Jenant, domnule astrolog.
   De ce nu ati venit cu exemple din astea inainte sa intre Nutzi la bulau?
   Inainte de faza cu „binomul” in gura??

   • Tocmai ca sunt cu sutele. Cerceteaza situl CEDO si ai sa vezi cate condamnari are RO pe art.5. 6, si 8 din Conventie. Iar eu de fiecare data am adus astfel de exemple. Ca sa nu mai vorbim de miile de reclamatii la CSM. Dar Inspectia judiciara nu are timp de ele pentru ca trebuie sa studieze spetele in care declaratiile unor cetateni ai acestei tari pot aduce atingere independentei justitiei.
    Si ar mai fi o cauza a acestor abuzuri. Noul Cod de Procedura Penala. Intentia a fost buna sa creezi un cod european modern. In schimb realitatea a facut ca multe din aceste prevederi formulate alambicat sa se dovedeasca a fi adevarate capcane. De altfel, atunci cand ajung la CCR acestea le si declara neconstitutionale

 51. Cand familia noastra europeana considera ca americanii trebuie indepartati, iar rusii adusi mai aproape, cetatenii romani incep sa isi faca rezerve de apa si alimente si verifica valabilitatea pasapoartelor, mai ales pentru copii.
  Asa ne-a invatat pe noi istoria sa luam ipocrizia in serios. O deosebire de perceptie. In Romania nu exista paradisuri fiscale si nici banci in care depunerile uriase sa transforme oligarhii din Est in cetateni occidentali respectabili (…)

  http://www.ziare.com/europa/comisia-europeana/scrisoare-deschisa-adresata-domnului-jean-claude-juncker-presedinte-al-comisiei-europene-1387344

 52. Despre votul din senat pe proiectul de lege privind Agenţia Naţionala de Administrare a Bunurilor Sechestrate (HotNews, de ex., da lista senat. de la PSD care au votat negativ = 5, pe liberal nu i-au numarat – nici pe absenti, nici pe cei cu vot negativ, ca pozitiv a fost doar unul)

  • Mih, e cam cu cantec acest proiect. E mai bine sa asteptam sa vedem ce se intampla in CD. In orice caz principiul nu e sanatos, adica mai nastem o agentie cu cheltuieli destul de mari, doar pentru ca o alta agentie (ANAF) nu -si face treaba.

   • Ion,
    Nu te contrazic (retinerea pe care o am si eu vine nu din cunoasterea continutului proiectului ci e legata de autor) Ai dreptate ca ar fi costisitor, dar atunci trebuie gasita o solutie pt ineficienta ANAF-ului.
    In privinta votului PNL in Senat am alte retineri: cred ca au mai functionat intelegeri cu PSD-ul, de genul „ne facem ca votam intr-un fel” la Senat si o rezolvam in CD

    • Mih, nu s-au inteles sub patronajul cui sa fie. PSD vrea sa apartina Min. Justitiei, PNL sub Parlament. In plus circula pe piata doua sume pentru prejudicii. Una e de 300 mil euroi (sursa via DNA). Cealalta e data de ANAF 185 mil. de euroi. S-ar putea ca ANAF-ul, care nu este parte civila in toate procesele de coruptie sa primeasca mai tarziu hotararile instantei. Mai ia in considerare ca efectiv valorificarea prejudiciului se face doar daca bunurile mobile sau imobile nu sunt grevate de alte litigii civile sau contencios administrativ. Vezi cazul Relu Fenechiu unde exista pe rol un partaj la divort.

     • marii mafiotzi ai Ro. au fost instruiti, isi pun averile pe numele fam,
      divortzeazä cand ii prind, fac niste jocuri bine dirijate.

 53. Salut prieteni! Càtă diferenţă între abordările politice ale lui T.Băsescu şi C.Diaconescu versus…preocupările (altfel nu le pot zice) ,,restului lumii”, în contextul actual’.
  De exemplu, unul este preocupat de mofturile primei doamne, alţii să-şi aleagă penalul în tradiţia nord correană, unii de… blaturi cu ,,nord coreenii”, iar alţii ,,neprihăniţi” să împrăştie cioace.
  O lume…pre(a)ocupată!

 54. Cititi un rechizitoriu facut ca la carte. Nu stiu ce a fost in capul lui Bica cand a acceptat asa ceva. Daca in celelalte doua procese ale ei probele sunt subtiri, in acest al treilea dosar Madama va infunda puscaria.
  http://juri.ro/static/files/2015/octombrie_2015/13/rechizitoriu_alina_bica_luare_de_mita.pdf

  • Aceste rchizitorii pentru mine sint seci si aride ca Sahara.
   Dar m-am straduit sa citesc cam jumatate (poate imi fac curaj sa continui 😛 ).
   Dar pare ca Alinuta a incurcat-o daca exista dovezi ca a luat cei 17.500 de euroi. Si daca i-a luat, asta e: banu e ochiul dreaqului.
   Lacomia distruge omenia 😛

  • procurorii sä-si facä meseria frumos si vinovatzii sä pläteascä,
   indiferent cine este.
   dar härtzuiala lui Bäsescu pt. a satisface pläcerile ciumei rosii,
   este de condamnat.

   • Procurorii să-și facă meseria estetic și să nu se ia de domnul Băsescu că e de jale, părerea mea. Românii ar trebui să iasă in stradă de urgență.

 55. lasä vräjala biloiule,. ironiile ieftine nu inpresioneazä

 56. A vorbit presedintele Romaniei. Evident, ma refer la actualul locatar de la Cotroceni. Am ascultat cu intermitente. Inteleg ca totul este mai mult decat foarte bine in ce ne priveste, solutia crizei siriene e foarte simpla – sa fie pace, iar despre declaratia lui Juncker (intrebare presa), inca nu a inteles ce a vrut sa spuna… Mi-a scapat ceva? Ceva esential?

 57. Tot respectul pentru ceea ce faceti aici . Va citesc si va imbratisez cu drag departe de tara mea . Succes .

 58. ce joc mizerabil a fäcut Oprescu,poate sä-si creeze o crizä oricand;
  joc nerusinat, cine are idee de medicinä vede ce face mafiotul,
  si uite cä-i merge:

 59. S-a incercat si pe plaiuri mioritice, dar din prea mult bun-simt s-au oprit 😛
  „Vanuatu: Presedintele Parlamentului profita de absenta sefului statului pentru a se gratia, dupa ce fusese condamnat pentru coruptie”
  Ca sa nu bata la ochi, a mai gratiat si citiva sparlamentari de-ai lor 😉

 60. Bucurie la toti sa le fie: numai miine nu-i poimiine.
  Incepe procesul in cazul „Gala Bute”.

 61. cand incepe procesul lui GUITZ, dar a interlopului de Telörman???

 62. Mda, cum spuneam, OHA si ad(rian)miratorii sai se merita unii pe altii. Partea proasta e ca de acest fie Hans cat de prost, inalt sa fie, sa ajunga la slanina [proverb sasesc]… „beneficiaza” toata tara.

  Comentarii pe fb:
  Striblea (aseară, la B1): ”Cum comentați declarațiile lui Jean Claude Juncker?”
  Băsescu: ”Vă asigur că declarațiile lui Juncker de la Passau nu sunt declarații făcute că așa crede el. Acele declarații au avut binecuvântarea Germaniei și a Franței, nu și a Marii Britanii. Cred că a sărit calul. Bucureștiul trebuia să aibă o reacție extrem de tăioasă în fața acelor afirmații, mai ales că ele denotă o lipsă de interes față de securitatea României”.
  Ramona Avramescu (TVR), azi: ”Cum comentați declarațiile lui Jean Claude Juncker?”
  Iohannis: ”Du-pă…pă-re-rea…mea…e…o…de-cla-ra-ți-e…sur-prin-ză-toa-re”

  Klaus: „Putem fi facilitatori pentru pacea in Siria”
  Klaus nu mai inventa cuvinte. „Facilitator” nu exista in limba romana. Noi stim ca esti agramat si in romana si in germana, dar ai putea sa-ti iei pe cineva sa-ti mai corecteze discursurile alea plictisitoare. Daca oricum nu spui nimic, macar corecte sa fie (…)

  Nu știu cine sunt experții care îl consiliază pe președintele Iohannis în chestiuni de politică externă, dar oportunismul ăsta de tip no men land pe care îl sugerează este de foarte rău augur. Prefer de un milion de ori opțiunea fermă, explicită, neechivocă a lui Traian Băsescu pentru Washington, via Londra! Curvăsăria asta politică, să tot stai să aștepți să vezi cum cade moneda, atitudinea fricoasă de a le zâmbi tuturor până vezi care e mai tare, or fi profitabile, nu zic, dar prefer să ne asumăm o tabără clară, mai ales că avem un aliat care nu și-a prea trădat partenerii. Mi se pare mai demn așa și evită riscul de a fi percepuți ca o țară pe care nu e recomandabil să te bazezi!

 63. Discursurile lui Klaus sint ale unui presedinte ales de Parlament in urma facilitatorilor intre partide.
  Numai ca herr Klaus a fost ales de alegatorii tarii, caz in care alfel trebuie sa arate luarile sale de pozitie.
  Dar, deh, unora le place apa sfintita si frectia la piciorul de lemn: sint acte artistice 😛

  • VICTOR;CA ARTIST MORMOLOCUL ESTE TÄMAIE;
   panä nu-si aruncä totzi consilierii, nu o sä zicä nimic.
   noroc cu ranjetul nevestii, mäcar o poate folosii sperietoare

  • A fost ales de mai mulți alegători ca mine decât ca tine, ca daca era viceversa ieșea Udrea sau Ponta. Asta-i indemocratie, uneori nu asa convenabil. Nu ar trebui sa fie problema, microfoane sunt si la televiziuni si circul poate continua fără cel din Cotroceni pentru câțiva ani, măcar.

   • Nu ai inteles nimic: este vorba despre un presedinte ales de parlament sau de unul ales prin votul cetatenilor tarii.
    Dar degeaba incerc sa-ti desenez, tu tot chilotii blondei ii mirosi 😛

    • Cine si ce înțelege nu e un lucru pe care fiecare il poate judeca asa, după ureche. In locul tău as judeca pe alții mai puțin, m-as autoflagela si mai puțin si as citi mai mult si multe. Daca ai fi făcut asta, ai fi aflat ca nu toti urmează exemplul tău in a mirosi chiloții politicienilor la care se referă. Sau poate ca modelul tău politic procedează asa in cazul blondei, nu sunt eu in măsura sa dau verdicte. Tu te cunosti cel mai bine.

 64. SOTZIA LUI kLAUS ESTE ORIBILÄ:

 65. kLAUS A FOST VOTAT; SÄ NU IASÄ PONTA
  DACÄ NU PRICEPE , ESTE …………………………..

  • Mai întâi Klaus a fost votat ca sa nu iasa Udrea, doar apoi s-a pus problema Ponta.

   • tampenie, udrea nu putea iesi cu 5%, klaus nu mai primeste
    niciun vot si nici liberalii dela noi.
    cred cä te culci si scoli cu udrea in gand, esti bolnav.
    cu cat il vetzi ataca pa Bäsescu mai mult, cu atat vetzi pierde:

 66. o adeväratä D-nä . a fost MARIA BÄSESCU; frumosä si delicatä

 67. Petre M Iancu (a anuntat pe fb ca a fost invitat, la B1, „dupa 21:00”)

  http://www.dw.com/ro/opinie-c%C4%83derea-lui-juncker-%C3%AEn-p%C4%83cat/a-18780527

 68. „Numărul uriaş de apeluri pe care le-am primit începând de vineri a blocat telefonul. Softul nu a mai făcut faţă, touchscreen-ul s-a blocat şi de aceea nu am reuşit să răspund tuturor. De mâine, voi avea un telefon nou şi nu vor mai fi probleme care să împiedice dialogul meu cu dumneavoastră.”
  Ioha, pardon, Traian Basescu 😛
  @ adrian, si ceata,
  se accepta si injuraturi.

 69. Glasul pacatoasei adevar graieste: a ajuns pe centura politicii 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s