Agende politice romanesti

Se pare ca piratul isi pregateste barcuta pentru plimbarea pe lacul politic.
Pai ce sa faca un pensionar cuminte dupa ce si-a atins obiective cu trei trepte dincolo de sfera intelegerii beneficiarilor ?
Mai da la plevusca din distractie, sub soarele bland al unei toamne tarzii…. Iar daca prinde si ceva mai consistent, prinde bine la cina familiei nationale.

Epavele celor cocotati in fruntea reprezentarii romanilor ruginesc fastuos, esuate pe plaja indiferentei civice, batute strasnic de valurile framantarilor oceanului socio-politic in care nu stiu innota.
Si nici busola n-au.
Si daca ar avea-o la ce le-ar folosi ?
S-o tina agatata de snur si sa constate ca Nordul e-n jos ?
Dar ce e ala „Nord” ????

Asa ca zilele astea, 21-22 octombrie, piratul vasleste domol pe la Congresul PPE de la Madrid.
A stat de vorba cu viceperesedintele PPE si vicelider al grupului, Jacek Saryusz-Wolski despre problema migratiei si despre situatia din Moldova, sugerand posibile solutii.
Apoi cu secretarul general PPE, Antonio Lopez-Isturiz.
Despre criza UE, despre problema migratiei in UE si …. despre situatia din republica Moldova. 😉
A urmat o discutie cu Comisarul European pentru Migraţie, Afaceri Interne şi Cetăţenie, Dimitris Avramopoulos, cauria i-a argumentat faptul ca instituirea cotelor statelor membre nu are efect de diminuare a migratiei ci, dimpotriva, o stimuleaza.


Putea desigur sa bata toba pe maniera dictatoriala in care acesta masura a fost impusa, dar efectul nu ar fi fost acelasi. Pe liderii UE ii doare-n cotul pixului de asta. Ceea ce-i intereseaza e sa iasa basma curata din prosteala in care si-au bagat limba ca Bart Simpson cand a vrut sa linga mixerul de crema fara sa-l opreasca.

In pauza de cafea, s-a intalnit cu romani din Spania. Da, aia care l-au votat pe boul de Johannis care-i ignora acum, sa nu iasa nebunul de Ponta care i-ar fi exorcizat.
A urmat intalnirea cu comisarul european pentru Politica de Vecinătate şi Negocieri pentru Extindere, Johannnes Hahn, pe doua subiecte principale : perspectiva Republicii Moldova de a accede in UE si … problema migratiei. 😀 😀 😀

Si bineinteles, cu presedintele PPE, Joseph Daul, ridicand problema spatiului Shenghen, a …. migrantilor si a …. Moldovei 😀 😀 😀

In ast rastimp, primul ministru al Romaniei studiaza teza de doctorat a subordonatului sau intr-ale educatiunii, cu tema „Oportunitatea tatelor in fata si poponetului in spate la femeile in devenire”  iar presedintele in functiune inca rumega prin fotosinteza ce naiba a vrut sa spuna seful misiunii FMI acum doua zile cand i-a zis ca Romania e in pericol sa rateze tinta de deficit bugetar din cauza tandemului scaderi.taxe-cresteri.salarii.

Viq

149 responses to “Agende politice romanesti

 1. Traian Basescu s-a oferit la predarea mandatului catre noul presedinte (si a mai repetat-o ulterior) sa-i puna acestuia la dispozitie tot bagajul de experienta pe probleme de politica externa acumulata timp de zece ani.
  Un om inteligent si hotarat sa-si onoreze mandatul si increderea votantilor, preocupat in mod real de situatia tarii pe care o conduce, ar fi acceptat.

  Johannis mi-a depasit deja orice…lipsa de asteptare. Confirmarile se aduna ‘pas cu pas”.

 2. Eu sint de acord ca al nostru Klaus nu a participat pe persoana fizica.
  Dar putea sa-si trimita reprezentantul (am inteles ca PNL face parte din PPE).
  Au ai fotolii, comode pentru un somn pe apucate.
  Nu iti rupi gitul de spatarul scaunului 😛

 3. In varianta optimista, KI nu a fost la PPE din exact acelasi motiv pentru care Ernu nu se duce la A3.

 4. Multz’am Mih! Asa sa fie! 😉

 5. Principalele subiecte discutate de Traian Basescu in intalnirile pe care le-a avut la Madrid au fost despre criza „refugiatilor” (situatia migrantilor, masuri pentru diminuarea si eliminarea fenomenului si a factorilor de risc), situaţia
  din Republica Moldova si necesitatea reformării spaţiului Schengen.

  Despre pozitia oficiala a Romaniei pe subiectul crizei „refugiatilor” o sa mai aflam poate ceva dupa ziua de duminica (pentru care, Johannis si alti noua lideri de state, au fost convocait la Bruxelles de catre J-C Juncker) Ca va fi vorba despre pozitia cu care pleaca, sau aia cu care se intoarce, om vedea.

 6. Cred ca trebuia Klaus Johannis sa meargă la întâlnirea PPE? Absolut, da. Ocazia era excelenta pentru a-și cultiva suplimentar capitalul electoral, de care orice politician are mare nevoie. Subliniez ca Johannis ar fi vizitat si nu participat (tehnic vorbind) pentru ca e președinte de țara, nu reprezentant al unui partid.
  Cred ca participarea președintelui acolo ar fi generat lucruri concret constructive in beneficiul României. Categoric, nu. Un șef de stat (ceea ce nu e, dar îmi place formularea, era la moda) are multiple pârghii oficiale si neoficiale pentru a promova interesele tării, pe care le poate sau nu folosi in conjuctie cu „circul” mediatic (ambele opțiuni parandu-mi-se corecte).
  Cred ca Johannis face suficient in direcția asta, a promovării intereselor tării? Din nou, categoric nu, iar aici trebuie sa schimbe ceva de urgentă (la nivel de substanța si nu electoral/politic cum ar fi fost vizita la PPE) daca vrea sa își păstreze încrederea in electoratul lui (zic al lui, pentru ca pe votanții Elenei Udrea nu i-a avut dincolo de o ștampila – la nivel declarativ, cel puțin – niciodată). In fapt, cred ca asta e cea mai importantă misiune a președintelui României si, din păcate, pana acum este directia in care rezultatele actualului președinte sunt semnificativ inferioare celor obținute de Basescu. Timp însă mai e, dar mi se pare ca startul a fost ratat.

  • @adisor:
   Incontinenta te caracterizeeaza, dar mai suparatoare este inconsistenta ta: „chermeza” PPE, dupa mintea ta, este menita sa tina politicienii expirati conectati la presa. Rusine celor care abuzeaza de timpul de antena si se rup de interesele de reprezentate a propriilor electori, cum fac toti participantii la Madrid, spui tu….In afara de KI, care nu isi reprezinta tara intr-un alt mod: tacand. Stii ce? Lasa-ne….

 7. Salutare tuturor
  Vad ca madame Boagiu nu a fost aleasa VP al partidului EPP.
  De asemenea judecatorii Inaltei curti au respins judecarea in procedura simplificata a spetei fals numita ”Galea Bute”. O bila alba pentru EU.

 8. poate era aleasä, dacä nu era trädätoare.

 9. Johannis nu a avut niciodatä votantzii lui, glume.
  bäsistii din diaspora , au votat la indemnul lui T Bäsescu.

 10. Pentru ca au revenit in actualitate agende, agenti mai vechi 😛

 11. Marturisesc doo probleme care au importanta, pe moment, pentru mine:
  – cum se va desfasura si cit va dura procesul Mineriadei din `90;
  – cum va evolua situatia gralului Izmana dupa evenimentul tragic cu politistul.
  In cazul procesului unde pion central este Iliescu, ar trebui trasi de mineca si unii ziaristi, icoane ale neamului, ai incitat la violenta.
  In cazul gralului Izmana situatia e complicata pentru a fi demis; mai degraba cred ca vor interveni grajdanii si cazul se va musamaliza.
  Acarul Paun e vinovat 😛

  • Victor,
   La unu depinde de uncle Sam
   La punctul 2 sunt de acord cu tine Se va musamaliza avand in vedere ca liderii de sindicat actuali sunt sustinuti de majoritatea membrilor. Si apoi ce sa te astepti de la persoane care si-au aruncat cascheta in parcul palatului Cotroceni.

   • buldogul ar trebui sa-i incite la cintec: „iesi afara, javra ordinara!”
    Dar penelistii nu vor sa ajunga la guvernare. Se feresc de palatul Victoria ca dracu de tamiie!

 12. cat de ordinar si josnic este Rares Bogdan, o aduce pe frustrata
  escroacä cä a fost si a beneficiat de ajutorul fostului Presedinte,
  sä barfeascä despre Udrea si BÄSESCU;
  au dreptate totzi, Realitaea este un cuib de propagandä si
  clocit murdärii contra lui Bäsescu. asa este cand ai SRI in Spate.
  REALITATEA O HAZNA MIZERABILÄ.

 13. Ah ce-mi place cum iese adevarul la iveala rapid. Va rog sa cititi dialogul judecatoare Topoliceana asa cum s-a derulat el in realitate pe pagina lui Tolontan. Canalia abia acum il prezinta integral. Ceilalti jurnalisti deontologi (Ionel Stoica, Virgil Burla, Ondine Ghergut), care au fost in sala la proces l-au prezentat trunchiat in ziarele la care lucreaza.

  • Il citisem; pentru asta spuneam ca Topliceanca e bolnava cu capul 😛
   Cit despre Tolontan, ce sa astepti de la sluga lui Felix?

  • Atentie mare la cuvantul DACA!!! Daca cererea de mita descrisa de DNA s-a facut cu martor [Topoliceanca] atunci nu e scuza pt PROSTIE.
   Si cum nu cred in prostia lui Buzaianu, inseamna ca Topoliceanu fabuleaza. Apropos cum a avut loc inmanarea mitei? Cash/documente? Unde-s probele?

 14. bunä
  Tolontan,este omul lui felix, sportul este fatzadä,el face „säpäturi”
  politzie politicä,scrie la disperare articole despre Udrea, desigur
  atinge de cate ori poate pe Presedinte
  ESTE PLÄTIT BINE PT: ESCROCHERII:

 15. AZI NOAPTE; R BOGDAN A FÄCUT O EMISIUNE DE DENIGRARE SI
  INSTIGARE LA URÄ;CONTRA PRESDINTELUI BÄSESCU:
  DESIGUR ISONAL LA TZINUT RATZA LESEASCÄ SÄFTOIU; O JIGODIE
  CUM NU AM MAI VÄZUT; O EMISIUNE DE DSEFINTZARE SI MURDÄRIRE A PERIOADEI LA COTROCENI; DESIGUR JAVRELE
  AU AMESTECAT SI PE UDREA CU DECOLTEU;S-A CITIT SI DIN
  CARTEA EI: INIMAGINABIL CAT DE JOSNIC ESTE ACEASTÄ
  MIZERIE FRUSTRATÄ: IAR RAREAS AR TREBUII OCOLIT E UN CAINE ATATZAT DE NASUL SRS. SI ALTZI SECURISTI.

 16. cum este posibil ca sä se inchidä dosarul Revolutziei.

  este ceva cum nu se poate explica, au murit 1000 de oameni.
  inadmistibil, DOSARUL REVOLUTZIEI NU TREBUIE INCHIS.

  • Eu am auzit prima data ca dosarele mineriadei si revolutiei au fost separate, cand a spus-o Teodor Maries la B1, zilele trecute. Este grav ca se inchide dosarul revolutiei (probabil asta „incomoda” pe mai multi decat cel cu mineriada). Celor cca 1000 de morti, peste 3000 de raniti de dupa 21-22 si familiilor lor NU li se face dreptate. Si asta hotarasc oamenii Legii? E mai mult decat foarte, foarte GRAV!!!

   http://www.b365.ro/surse-dosarul-revolutiei-inchis-de-procurorii-militari_239690.html

   • Daaaaa, acum apar tot felul de „surse” care sa spuna ca dosarul Revolutiei a fost inchis de melitari.
    Dar in clipul pe care l-am dat si eu si @ Mih in postarea anterioara, dna Kovesi nu spune nimic ca ar fi fost inchis dosarul de catre melitari, ci o tine langa ca il trateaza cu celeritate, ca nu sint probe.
    E ca Topoliceanca la tribunal: recunoaste toate acuzatiile, inclusiv de luare de mita, printr-o intelegere ordinara cu procurorul, dar cind o intreaba judecatoarea daca a luat ceva bani din cei ce ii transporta la diferite adrese, zice ca „nu, io nu am luat nimic”.
    Pai atunci ce mita ai recunoscut ca ai luat?
    Daca dosarul Revolutiei a fost inchis de catre procurorii militari, Kovesi trebui sa i-o spuna presedintelui. Doar ca situatia este mai cu lucraturi, un rol avind si Kovesi.
    Doar coruptia trebuie pedepsita in tara asta.

 17. Theo,

  Nu-i mai baga in seama pe toti postacii/trolli astia disperati, ca nu merita.
  Vin mereu cu una si aceeasi „sursa” toxica antenistic-voiculesciana (si asta ii arata cate si ce fel de parale fac) si se mai si screm cu concluzii si „vorbe de duh” trase de păr, doar, doar le-o iesi „tema de lucru”.

 18. Info suplimentare aparute intre timp.

  Întâlnire cu Angelino Alfano, Ministrul Internelor al Italiei.
  Principalele subiecte discutate:
  1. Întârzierea de către Parlamentul Italian a ratificării acordului de asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeană….
  2. Migraţia şi mijloace de a pune sub control acest fenomen;
  3. Reforma spaţiului Schengen.

  Întâlnire cu Nicolas Sarkozy, fost Preşedinte al Republicii Franceze.
  Principalele subiecte discutate:
  1. Nevoia de reformă a spaţiului Schengen;
  2. Soluţii cu privire la stoparea migraţiei ilegale;
  3. Analiză pe situaţia din Republica Moldova şi soluţii de urmat.

  Asta in contextul in care privitor la Republica Moldova
  „…. singurele ţări care întârzie ratificarea acordului sunt Italia şi Grecia !” 😉

  Coroborat cu cele din postare, eu parc-as zice ca PMP-ul lui Basescu va apasa intens pe pedala moldoveana in competitia politica in care se baga.
  Obiectiv major, cu efect important la electorat, cu multe etaje mai sus de penibilitatile de doi bani in care se gadila aparent contradictoriu puterea si „opozitia”.
  Asta implica contacte internationale cu persoane importante, ce stiu cu cine stau de vorba, o maniera constructiva de a pune problema … si alte capacitati importante in politica externa, un teren pe care nu cred ca are adversar deocamdata.

  Ce alta forta din opozitie are macar indrazneala da a-si propune un asemenea obiectiv, necum si forta, experienta sau talentul politic ?

  Asta e inca un element ce-l separa pe pirat de masa turmei : capacitatea de a-si alege obiectivele.

 19. Inca o mizerie marca ponta-oprea:
  La o zi dupa moartea politistului Giginade (20 oct.) si izbucnirea scandalului…
  Miercuri, 21 octombrie, printr-o ordonanţă de urgenţă publicată în Monitorul Oficial, nr. 785, guvernul Ponta modifică legea SPP şi dă dreptul la protecţie şi pentru preşedinţii partidelor parlamentare, adică fix pentru preşedintele UNPR Gabriel Oprea, cel care până acum beneficia ilegal de coloană oficială. Pentru cei care nu ştiu, SPP este instituţia care decide constituirea coloanelor oficiale şi solicită acest lucru Poliţiei Rutiere.

  http://www.dinuzara.com/2015/10/oprea-ponta-coloana-oficiala.html

  • cel putin din putin bun simt pentru cazul in derulare, Ordonanta respectiva trebuia aminata.
   Cu toate ca mi se pare mizerabil ca presedintii partidelor, fie parlamentare au ba, sa primeasca paza SPP.

  • Mih, avand in vedere ca accidentul a avut loc in data de 20 octombrie, aceasta OUG nu i se va aplica Gunoiului cu 4 stele. Legea nu retroactiveaza.
   Dar fii linistita, procurorii nu vor ajunge pana la a-l inculpa pe Cretin.

  • Mizeria, tot mizerie ramane. La fel, ticalosii care-o fac.
   Cu atat mai mare (mizeria) si cu atat mai multi (ticalosii), daca cei in drept, oamenii „legii”, se fac ca n-o vad.

  • ,,Au fost speculații că, a doua zi după accident, s-a dat o hotărâre de guvern (21 oct.) prin care și Oprea avea dreptul la utilizarea coloanei oficiale. În realitate, decizia se luase în data de 14 octombrie, în ședință de Guvern și publicată ulterior în Monitorul Oficial.”
   (Ev.Z.)

   • Multumesc, @Loda! Apreciez promptitudinea si grija ta pentru corectarea unor erori ce-l incrimineaza, vai, pe nedrept pe vvp-ul.
    Ar ramane totusi doua probleme (si astea mi se par mai importante): excesul ponto-guvernamental in privinta dreptului la „coloana oficiala” si mai ales, conform multor marturii (care vor fi, sau nu luate in seama) faptul ca gabitu a uzat (si abuzat) ilegal (pana in 21 oct.) de asa ceva.
    In plus, comportamentul „generalului izmeana”, incepand imediat dupa accident si pana in prezent poate fi incadrat lejer la incalificabil
    Da’ vvp-ul de ce s-o fi enervat asa tare cand a fost intrebat despre cazul asta? [doar asa, retoric ma intreb]

    • Mih, eu nu comentez ,,dreptul la coloana oficiala” ,e clar ca fostul bodyguard a lui Miron Cosma nu poate merge altfel, mai pe sleau fie zis ,,s-a suit scroafa-n copac”.Eu am dat o stire recenta referitoare la o actiune a guvernului,atat.

     • o profa de istorie ignoranta a dreptului elementar? NU, o minte intunecata de URA!!! Orice masura legislativa devine aplicabila NUMAI dupa publicare in MO

     • cinic : omule, ai o problema cu ura, se pare ca esti expert si o vezi all the time,ceva obsesivo-compulsiv. Unde am spus eu ca hotararea s-ar aplica lui Oprea ? Hai sa o luam pe silabe : faptul ca problema s-a decis in sedinta de guvern din 14 octombrie inseamna ca nu a fost luata special, dupa accident ,spre scaparea lui Oprea.E atat de greu de inteles? Nu crezi ca ai tupeu sa vii sa-mi dai mie lectii de drept? Daca ai sti mai multe ai intelege de ce zic asa,dar nu stiiasa ca poti sa ma califici ,,lipsita de modestie” (Pe langa alte etichetari din partea ta, asta ar fi o mangaiere 🙂 ).

 20. A venit si raspunsul Piratului legat de clasarea dosarului revolutiei.
  https://www.facebook.com/PresedinteleTraianBasescu.
  Punct ochit, punct lovit.

 21. Reiau link-ul adus de @ion

  Lista ucigașilor dosarului Revoluției: Nițu, Kovesi, Botoș, Joița, Criste, Moisescu, Cochinescu, Manea – Drăgulin, Popa – Cherecheanu și Robu

  (…) Ce au de spus Botoș, Kovesi și Nițu? Cum își justifică eșecul în a cerceta ucigașii a peste o mie de oameni în decembrie ’89? Are vreunul din cei trei vreo remușcare? Culmea, Nițu a și tras, ca soldat în termen, înspre “teroriștii” din ’89. Poate a și ucis oameni care abia respiraseră ceea ce credeau a fi libertatea de după comunism. De la Botoș nu am nici un fel de așteptare, el e un fel de cărător de geantă al lui Gabriel Oprea acum, ceea ce ne spune totul despre elasticitatea coloanei lui vertebrale. Dar tu, Kovesi? Și tu, Kovesi.

  http://prisacariu.ro/2015/10/23/lista-ucigasilor-dosarului-revolutiei-nitu-kovesi-botos-joita-criste-moisescu-cochinescu-manea-dragulin-popa-cherecheanu-si-robu/

 22. Io cre`ca piratul ar putea incropi o suma frumusica de la cei ce il tot acuza de dezastrele lumii:
  „Traian Basescu va primi o despagubire simbolica in valoare de 100 de lei de la Sorin Rosca Stanescu in dosarul in care fostul sef al statului l-a dat in judecata pe fostul senator PNL dupa ce acesta a sustinut ca Basescu ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana. Tribunalul Bucuresti a respins vineri apelul fostului senator PNL in acest caz, decizia fiind definitiva, anunta Mediafax. ”
  HotNews
  De la Vadim nu mai poate primi nimic 😛

 23. Oprea a fäcut abuz in serviciu, si o mai mare vinä
  nu a oprit sä ajute bäiatul imediat, poate träia.
  lipsa de räspundere de omenie, caracterizeazä GUVERNUL PONTA

  cat tupeu, catä obräznicie au dupä atatea nenorociri,mortzi,etc.

  unde sunt romanii de bun simtz, dece nu ies sä facä auzitzi???

  • Romanii, săracii, demonstrează împreuna cu germanii pe coclaurile Europei sa salveze creștinismul de Angela si invitații ei din orient.

 24. Dilema zilei pentru clasa politica din Ro – alegerea intre doua doua lucruri incompatibile: coloana oficiala sau coloana vertebrala?

 25. catä dreptate are Presedintele Bäsescu, cat a luptat cu sobolanii rosii
  din institutzii, cand a plecat si a väzut primul cu isi fac jocul lor, a
  criticat. ca si in timpul cand a fost la Cotroceni, nu l-au sustzinut,
  uite ce ochi si experientzä are, vede präbusirea unora.in loc sä-l
  laude il criticä. ce fel de oameni nerecunoscätori.

 26. boul inpäiat dela Cotroceni, panä se trezeste au trecut 5 ani.
  asta este sub aceias plapumä cu USL si secu.
  cunoaste toatä retzeaua, socrul a fost seful secu SIBIU:-ALBA
  SE CUNOSC INTRE EI 😦 c. badea)EXPLICÄ MULTE

 27. SÄ NU EXISTE REACTIE DUPÄ ACCIDENT;
  DUPÄ INCHIDEREA DOSARULUI UNEI INSCENATE CRIMINALE REVOLUTZII?????? O RUSINE!

 28. (Sa nu se fi aflat pe „surse” ca piratul candideaza la sefia partidului?)
  A dreaqului pirat: acum, ca guvernul cel mai cinstit hotarit ca si presedintii de partide beneficiaza de garzi SPP, cu cele de fost Presedinte va avea o coloana mai ceva ca a gralului Izmana 😛

  • ,,Sa nu se fi aflat pe „surse” ca piratul candideaza la sefia partidului?)”
   S-=a aflat, s-a aflat, cam de trei ani ,de cand fiica sa a inregistrat marca pe numele ei.Dar cine sunt contracandidatii ?

   • Iar ai venit cu talanga aia draga tie, „jos Basescu”?
    Scutur-o mai tare, sa cada si sloganurile cu furtul flotei, casa din Mihaileanu, dosarul Nana, banii din rascumpararea ziaristilor…alegeri fara contracandidati, pardon, pe asta ai zanganit-o bag seama!
    Hai ca poti!

    • LAS-O S-A SCLEROZAT SI O TZINE LANGA-BALANGA.

    • Deja probleme cu cititul ? Imi pare rau pentru tine.Unde am scris eu ce insiri tu ? Sa nu-mi spui ca sunt gandurile tale subconstiente pe care le-ai facut, involuntar, publice?!

     • To’arasa „prefesoara” in subcostientul meu sunt altele, de alta natura par examplo:
      Botnite la cateii si catzelusele PSD-ului, tratament cu dusuri reci spalatilor pe creier din USL,alora care umbla cu soparle rasuflate si vor sa manipuleze stirile si opiniile etc.
      Ia vezi, la care grupa te ceri sefa?
      P.S. Pentru linistea ta,subconstientul meu referitor la Basescu ii da aproape intotdeauna dreptate. Daca scormoni in al tau tot asa inclina balantza spre Ponta si camarila aia dulce a lui?

     • Fara ,,tovarasa” ca nu sunt tovarasa cu oameni agresivi pro bono ca tine.E treaba ta ce iti doresti iar daca poti demonstra ca eu inclin balanta spre ceva, atunci pune aici dovada.Daca nu, atunci abtine-te ca nu intimidezi si nu impresionezi.

     • Te-am intrebat ,,unde am scris eu ce insiri yu” ? Neputand, desigur ca arati ,crezi ca daca esti tare-nclantza am sa uit ca nu ai argumente.Hai, nu te lasa, ma baga ceva ,,agrumente” /aberatii,why not ?

     • TOVARÄSA; ESTI GRETZOASÄ.

    • Theo : nu mai putin tovarasa :).Adica, mai am pana sa te ajung si ca varsta si ca nivel de greatza.Dar..sa fii tu sanatoasa ca distractiva esti.

     • Nu fii modesta! Uneori, de fapt mai mereu ne distrezi de numa-numa! :_D
      Postarile istorice iti sunt martore! 😛

   • s-a decons_pirat, zici?
    Sigur nu esti cel de mai jos?
    „-6 (12 voturi)
    alegeri (Sâmbătă, 24 octombrie 2015, 13:46)

    MIHAI 2 [anonim]
    Va dati seama ca este prima data cand Basescu castiga o functie fara a frauda ? ”
    Voi sinteti demne creaturi pavloviene 😛 salivati la numele Basescu 😉

 29. So, din acest moment pe scena politica romaneasca se vor confrunta 2 Scorpioni.

 30. CINE ESTE TOT SCORPION???????
  poate; a uitat sä-l declare la timp mama lui:

 31. studiile de fesabilitate, au fost acoperirea furturilor de milioane a
  Guvernului Ponta.

 32. Pentru @loda ora 17:06 si 17:08
  Am o greatza in ceea ce te priveste de nici nu-ti poti imagina. Nu stau sa caut acum (nu meriti nici un efort din parte-mi) toate pozitiile ce le-ai avut la Copac asa de-ambo…., si cum ai fost sictirita de atatia comentatori de aici. Mai ales in vara lui 2012. Erai de o perversiune si de o rautate mult peste media unui antibasist cu ceva logica si ratiune. Din cauza asta ti-ai luat capace fara numar. fara numar. Apoi o vreme te-am intalnit si la „vax publica” tot cu marota Jos Basescu in gura. Cand am postat cate ceva pe-acolo (sub alt nick) am fost banat. Altii au fost mai norocosi si te-au contrat dintr-o nemi. Aici, cand ai vazut ca incet, incet, cei de aceeasi teapa cu tine au fost „filtrati” de ceilalti comentatori de la Copac ti-ai mai temperat aplombul de tip „ba pe-a ma-tii”. Ti-as spune multe dar eu am mai spus aici ca sunt lenes la scris, in special cand sunt interlocutorul ma dezgusta.
  Oricum aici esti privita, cred eu, de cca. 95% dintre cei care comenteaza, drept o bagatoare a batzului prin gard si cu simpatii politice clare catre aia care au fost raul primordial al Romaniei dupa lovilutia lui Ilici si a securistilor si activistilor PCR. Si cu cei mai mari devalizatori ai tarii.
  Au furat si ceilalti, e drept, dar nu au fost atat de multi ca adoratii tai de stanga . Nu mai vorbesc de valoarea „caraimanului.
  In rest, a se scuti.

  • Bravo Thinker. Eu folosesc mai puine cuvinte: ura, invidie si ENORMA prostie. Sau am fost prolix si ajungea doar simpatizanta PSD?

   • Poti folosi si mai multe decat ,,puine” cuvinte ,chiar ma asteptam sa apari .Doua dedicatii la ceas de seara ,una pentru tine :
    ,,Cand esti mort, nu stii ca esti mort.E greu doar pentru ceilalati.La fel si cand esti prost” (Phillippe Geluck).
    Cealalta pentru tine si pentru ,,thinker” (oh,ye) ,apropo de ,,capace” :
    ,,Inainte de a te diagnostica cu depresie sau stima scazuta de sine ,asigura-te ca nu esti inconjurat (Injurat as completa eu) de tampiti. ” (S.Freud)
    Nu mi-as fi permis, nu obisnuiesc ,dar VOI v-ati permis 😉

    • 1. Inteleg ca ti-ai dat doctoratu’ in tastaturi si lipsuri de litere in postari. Bravo, tine-o tot asa! 😛
     2. Ma bucur ca ai adus in discutie doua idei ale unor exponenti ai decadentului occident.
     (Spune drept, de cate ori le-ai spus elevilor tai in ’90 ca nu ne vindem tara si ca ne-am saturat de splendorile occidentului?)
     E primul semn de ruperea de istoria comunismului nationalist ceausist pe care-l promovai in mintea frageda a tinerilor carora le predai falsa istorie. Sau ma insel? Te pomenesti ca erai vreo dizidenta? Sub acoperire?
     E bine cand te desparti de „almanahele” PSD-ului, nu-i asa?
     CINSTE TIE! VREDNICA ESTI! 😛 😛

   • Salve Cinic.
    Stii cum o privesc pe aceasta femeie? Ca pe individa careia ii arat o poza din copilarie si ma laud cu poza aceea in care eu ma laud cu prima bicicleta iar tipa, ironic imi arata o poza in care plang la primul meu accident cu trotineta. Am mai spus-o aici, ea e un element pozitiv…de la o baterie complet sulfatata. 😀

    • „aceea in care eu ma laud” este plus la cantar. Taiati-o repede in gand ca acum apare to’arasa cu catalogul si cu doctorat in greseli de postare. 😛

  • Nu trebuiau TOATE pozitiile, trebuia UNa singura ,dar nu ai sa gasesti .QED

   • Uite ca am gasit eu INCA o pozitie : MASKIROVKA se numeste draga fost cadru… didactic!
    Nu crezi, priveste-te-n oglinda! 😀 😀

    • In spiritul adevarului absolut ar fi trebuit sa scriu ” mai draga fost cadru… didactic!” Pesedosii lui Ilici stiu de ce! 😛

 33. A latrat buldogul cu vocea Alinutei: categoric nu colaboram cu Basescu.
  Plinsete, jelanii Vasileeee, dar cui ne laşi?

 34. Aaaa, am uitat: Simona- Flavia 6-0 si 4-3.

 35. Final normal.
  6-0 si 6-3 pentru Halep.

 36. Din ciclul „ipocrizie de uslamist”.
  Klaus este indignat ca au trecut 5 zile si guvernul nu are o pozitie oficiala.
  Tot 5 zile i-au trebuit presedintelui sa ne comunice parerea Sa.
  Si hotaraste: „îi pofteşte ”de urgenţă în faţa microfoanelor pe domnii Ponta şi Oprea să dea lămuriri”.”
  Mai usor Klaus, sa nu cumva sa fii taxat de mîrlan; ca doar erai de-al lor.

  • Nope, Victor,
   Nu e ipocrizie. Asa il sfatuiesc consilierii acoperiti/descoperiti: ”Conform literei Constitutiei, Presedintele nu emite pareri pe treburi ce tin de bucataria interna a politicii guvernului.” E plin FB de astfel de mesaje.

   • Ion,
    salut,
    dar atunci pentru ce a fost ales de milioane de fraieri? dintre care io sint unul 😛
    Este o diferenta intre atributiile unui presedinte ales de Parlament, si intre unul ales de catre cetatenii tarii. Chiar Constitutia ii cere sa ia atitudine in multe probleme, nu sa astepte musamalizarea cazurilor.

    Indiferent de ceea ce il sfatuiesc consilierii, gen adormitu`, ce s-a intimplat a fost pe bulevard si nu in bucataria guvernului.
    Imi pastrez parerea: Klaus este un ipocrit, o jigodie, un produs Grivco.

    • La mine a fost vot anti-Tonta. Dar ti-am spus m-am dus efectiv cu lamaia in mana la sectia de votare. Nu mi-am facut nici o speranta. Stiam ca a fost, este si va fii premierul Grivco.

     • dupä ce am auzit ce legäturi cu securitatea are ” premierul
      dela grivco,” cum socrul a fost sef secu sibiu, poate nici el nu era
      ingerasi, cine stie ce se petrecea in organizatzia germanä.
      te ingrozesti , ce increngäturä au fostii cu noii.

  • niste dementzi uslinosi, ca opozitzie putea sä-i detroneze,
   desfintzeze, in fiecare aparitzie. este clar USL TRÄIESTE

   NU VREA SÄ COLABOREZE CU BÄSESCU1
   dar cine i-a rugat? ce o sä suspine cretinii, habar nu au
   ce räu fac LOR, diaspora si bäsIsti nu au votat pt. klaus
   si nici pt. trädätorii liberali ; ce au distrus tzara inpreunä cu
   PONTA:
   E F; BINE, väd cä se intrec multzi sä-l njure pe Bäsescu
   HABAR NU AU CE RÄU ISI FAC LOR:

 37. Pe de alta parte, vad ca nimeni dintre jurnalistii prezenti la Arad nu a fost interesat de cererile inainte de catre Parchetul General in ceea ce priveste inceperea urmarii penale in Dosarul Mineriadei fata de Stanculescu, VOICAN Voiculescu si Petrus Roman. Pentru lipsa intrebarilor legate de clasarea dosarului revolutiei acord circumstante atenuante. Lezau armata taman cand isi serba ziua.

  • bunä,astea nu sunt subiecte, Bäsescu, este dusmanul ; il injurä
   toate posturile si nevertebratzii liberali, mai bine zis coalitzia USL
   pt. cä acum cu Democratzii s-au märit, acum cateva minute, un
   bätran libidinos la Realitatea; il injura pe Bäsescu cu invitatzii lui.
   interesant este ce spagat face realitatea intre PSD, DANCU-RUS
   si prieteni ca Hellwig, jOHANNIS STS; ETC:
   SE INFORMEAZÄ ;COMPLOTEAZÄ SI EXECUTÄ

 38. Analiza si concluzie marca lazaroiu / politicscan: zic ‘mnealor ca daca demisioneaza gabitu, se prabuseste „reduta justitiei independente”, care sta in „oamenii lui oprea”.
  „Oamenii lu’ oprea” sunt aia cu doctoratele SRI? Coldea de exemplu?
  „Justitie independenta”, zice?
  Ma-sa de Sistem! Si de manipulare socio (via PNL, inteleg)

 39. nu vä intrigä nesimtzirea sindicalistilor, ce stau zilnic n studiouri
  foarte vocali si uneori intertinentzi. ce rol joacä ei? numai banii
  sä-i apere nu trebuie. .
  eu nu väd sindicalistii in televiziunile germane niciodatä
  niciodatä in 40 de ani, locul lor nu este in TV, sä facä politicä

 40. Sindicatele din Politie, solidare cu Gabriel Oprea: Cum pot unii sa creada ca ministrul Oprea poate fi vinovat de moartea colegului nostru, cand este singurul ministru care a facut ceva? (sursa Hotnews)

 41. Mih, ni s-au indeplinit dorintele. In Polonia, conform exitpoll partidul conservator Dreptate si Justitie a castigat majoritatea absoluta.

  • Asa se pare. Tocmai citisem pe fb (Lazescu): Conform sondajelor de opinie, la alegerile parlamentare din Polonia pe primul loc se claseaza partidul conservator, „Lege si Justitie” (care are si preseditnele tarii): 39,1% (242 mandate) urmat la mare distanta de Platforma Civica (fostul partid al lui Donald Tusk): 23,4% (133 mandate). E de asteptat ca noul guvern de la Varsovia sa adopte o linie mai dura in relatia cu Germania si Bruxelles in chestiuni precum criza refugiatilor sau Rusia.

 42. Ups!
  Există un dosar penal la DNA pe numele vicepremierului UNPR, instrumentat de procurorul Aurelia Enache.
  http://www.secundatv.ro/anchete/30p2015-oprea-si-demisia-2762.html/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s