Antract (cum sa ne manifestam corect politic cand dam ochii cu TI

 

Scurt moment de „respiro” pe subiecte guvernamental-prezidential-parlamentar-politice autohtone.

In dimineata aceasta, in Paris/Saint Denis, o descindere a fortelor speciale a fost urmata instantaneu de focuri de arma si mai apoi, cel putin sapte explozii. Sunt si victime: se pare, un trecator a murit, trei politisti raniti (sau morti, informatiile difera). O musulmanca s-a detonat – pe asta, unii o vor contabiliza probabil tot la „victime”.

In Turcia, cu ocazia unui meci de fotbal Turcia-Grecia, in timpul momentului de reculegere pentru victimele de la Paris, suporterii turci si-au manifestat compasiunea tropaind si strigand „allahu akbar” (fiecare, cu mortii lui).
In Germania, un meci a fost anulat si spectatorii evacuati, unele relatari de presa vorbind despre descoperirea in proximitatea stadionului a unei ambulante incarcate cu explozibil. Oficialii o scalda.
Terorismul islamist este in ofensiva. Dar s-ar putea ca aceasta afirmatie sa fie doar „valul de ura, xenofobie si rasism” revarsat dinspre ‘extremistii” de dreapta care vor sa profite „populist”. Realitatea nu este cea pe care o vedem si despre care auzim. Este cea pe care ne-o fabrica, ambaleaza si serveste propagandacorectpoliticadestanga. Tot ea ne invata cum sa ne comportam adecvat in aceasta „realitate”.

Ce faci când vine unul și te omoară?

Un scenariu simplu: vine un băiat și îți omoară pe cineva din neam. Apoi vine spre tine. E clar ce are de gând. Ce faci? Recomandarea actuală este să vorbești frumos cu el. Să-i spui ceva elegant, pe un ton calm.

Prietene, știu că ai omorât pe unul din neamul meu, îl văd acolo cum zace în sânge. Sunt profund afectat de acest gest extrem al tău, dar sunt gata să te înțeleg. Probabil că ai fost neglijat în copilărie, poate că ai fost abuzat și ai păstrat niște traume pe care încerci în mod greșit să le elimini ucigând alți oameni. Știu că faci parte dintr-o cultură diferită pe care eu o respect și doresc să o promovez. Sunt sigur că nu din cauza culturii tale diferite l-ai ucis pe neamul meu. Te rog frumos să lași arma jos și să te predai poliției. Îți garantez că vei beneficia de un proces corect în care te vei putea apăra. Probabil vei fi condamnat la 15 ani de închisoare și vei putea fi eliberat după 7-8 ani. În închisoare vei beneficia de condiții extraordinare și vei putea înainta plângeri. Se vor găsi ziariști care să scrie despre condițiile barbare în care ești deținut, cu acces la internet doar 2 ore pe zi. Având toate acestea în vedere te rog să nu mă ucizi.

Cam așa sună discursul european referitor la teroriști. Americanii sunt mai primitivi, nu dețin un astfel de vocabular dezvoltat și plin de nuanțe, au metode mai directe în astfel de situații.

P.S. Cât despre implicarea lui Dumnezeu în toate aceste chestiuni vă recomand învățăturile maestrului Eftimie.

http://www.kishiniov.eu/ro/ce-faci-cand-vine-unul-si-te-omoara/

 

[Explicatie  abreviere (sper, „neofensatoare”) TI=terorism islamic/islamist]

 

Mih

 

9 responses to “Antract (cum sa ne manifestam corect politic cand dam ochii cu TI

 1. Comentarii pe fb

  Se pare că acțiunea de azi noapte din Saint Denis, a forțelor speciale franceze, a avut drept scop împiedicarea unui atentat iminent care urma să aibă loc în La Défense, cartierul birourilor de afaceri al Parisului. Erau vizate mai multe centre de afaceri, magazine, linia de RER.

  Săptămână trecută,pe la ora asta,mă plimbăm încântata prin Defense, făcând poze Degetului lui Rodin,sculptură a lui Cesar… Se construiau de zor pe Esplanade căsuțele pt Piata de Crăciun…Războiul asta, pt ca e un război ,îți sfârteca sufletul .Și mintea.Probabil acesta e și scopul.

 2. dl. Arafat asa de eficient, nu vrea sä ducä in tzara natalä
  sä ajutr? ajunge. si Doctorii romani sunt capabili.
  plus, nu vreau sä väd galoane si la salvare.

 3. „EN DIRECT. Attentats : sept personnes interpellées, deux terroristes présumés tués
  INFO LE POINT.FR. La police a remonté la trace à Saint-Denis des terroristes en suivant la cousine d’Abdelhamid Abaaoud, indiquent des sources policières.
  PAR LE POINT.FR”

  http://www.lepoint.fr/societe/en-direct-attentats-fusillade-a-saint-denis-le-9e-terroriste-cible-18-11-2015-1982539_23.php#xtor=CS2-238

 4. „De trei luni încercăm să aflăm, de la SRI şi de la Academia Naţionale de Informaţii, numele celor care au obţinut diploma de doctor aici, specializarea în care au obţinut doctoratul şi numele coordonatorului doctoratului.”

  „Am trimis către trei instituţii de învăţământ superior – Academia Naţională de Informaţii, Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” şi Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” – solicitări de informaţii prin care ceream să ni se comunice numele tuturor persoanelor care au obţinut, în perioada 2000 – 2014, diploma de doctor din partea fiecărei instituţii în parte, specializarea în care au obţinut doctoratul şi numele coordonatorului doctoratului. Se întâmpla în luna august.”
  http://timpolis.ro/sri-tine-departe-de-ochii-presei-numele-doctorilor-academiei-nationale-de-informatii-si-cele-ale-indrumatorilor-lor-de-doctorat/
  Daca ai nostri ca brazi au secrete 😉

 5. Corectitudinea politica si TI au o baza comuna: ambele separa capul de restul trupului. Limba de lemn este pentru CP ceea ce drogul este pentru TI.

 6. Vom avea doo Iorope?
  „Uniunea Europeană îşi va revizui modul de organizare pentru a crea un sistem diferenţiat, „pe viteze diferite”, în care unele ţări vor fi integrate într-o măsură mai mare, iar altele mai puţin, anunţă Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene.”
  Unele mai „integrate” si altele mai de serviciu 😛
  Tot mai surprinzator domnul! adica unele tari care pot vorbi si altele care nu trebuie sa piarda ocazia sa taca. Mda 😉

 7. Exercitii de tehnocratie:
  „Ion Moraru, fostul secretar general al Guvernului, a fost numit de Dacian Ciolos consilier de stat in cadrul Cancelariei primului ministru, iar Sorin Sergiu Chelmu, in trecut secretar general la Agricultura, a fost numit secretar general al Guvernului, informeaza Euractiv.ro.Deciziile au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial.”
  Schimbare de posturi ca sa li se piarda urma 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s