Au si cainii eroii lor !


UpDate !
„Ministerul rus de Interne va trimite poliţiei franceze un pui de ciobănesc german, după ce un câine poliţist a fost ucis în asaltul de miercuri din Saint-Denis.
Puiul se numeşte Dobrinia, după un personaj din basmele rusești care simbolizează forţa şi curajul.
Căţelul ar trebui să-i consoleze pe poliţiştii francezi pentru pierderea lui Diesel, ciobănescul de 7 ani care a fost ucis de terorişti. Diesel făcea parte din divizia canină de elită a forţelor speciale franceze şi participase la zeci de misiuni.”
Pana sa vaz asta, unele din imaginile de mai sus mi se pareau usor ridicole, dar dragute.
Abordarea rusa insa e …”piste historie” !!!!! 😀 😀 😀 😀
Astia sunt mai batuti in cap decat tintele de la lesa lu’ sarmanul Diesel !

Viq

PS. Bille, in pozele alea nu e Basescu.
Nici in picturile lui Vettriano.
Roaga pe cineva sa-ti traduca imaginile, ca vad ca la vorbe nu-s sanse.

80 responses to “Au si cainii eroii lor !

 1. Vaaai Viq, crezi ca trebuia sa-l atentionezi pe Bill ? E clar ca nu e ,nu apare nici un doberman in poza 🙂

 2. E clar ca si eu fac parte din categoria ,,batuti in cap” ! Mie gestul politistilor rusi mi se pare un gest simbolic dragut ,stiu dragi potentiali etichetatori asta e inca o dovada ca sunt omul lui Dughin, cunosc, nu va mai obositi.De aceea draga Viq m-a mirat putin (numai putin) afirmatia ta, dar apoi am citi titlul de pe RV : ,,Cinism putinist| Rusia trimite Franței un pui de ciobănesc german”.Cinism ? Or fi fost rusi sau oamenii lui Putin teroristii care l-au impuscat pe DieseL ?

 3. cainele ala sovietic precis e spion kghebist…

 4. daca se supara rusii trimit in siria un portavion cu caini… ii mananca pa jidahisti.

 5. Cine nu are cîini are gărgăuni umblind ca Voda prin loboda:
  „Un barbat a strigat vineri dimineata „Allahu Akbar!” („Allah este mare!”), la filtrul de securitate de la intrarea in Palatul Parlamentului in zona in care se desfasoara Targul de Nunti, informeaza Stirile ProTV. Barbatul a fost imobilizat de angajatii SPP, controlat si dus la o sectie de Politie, unde le-ar fi spus agentilor ca a vrut sa faca o gluma.”
  Sepepistii, spre deosebire de consatenii lui Ionica din poveste, au reactionat constiincios la primul strigat 😛 😛

 6. ”Viq | noiembrie 21, 2015 la 13:45 | Răspunde
  Frank,
  „pulimea din romanika” !
  Da domnule si doamno…
  cetind comentul, pot acepta asta ca posibil adevarat.
  Cel putin pe alocuri 😉
  Speranta mea e ca asta sa nu reprezinte majoritatea”

  … Domnul meu , şi doamno (…)
  (trec peste amendamentul că nu-mi plac câinii de niciun …regn ori … culoare , whatever ) (poate doar în desenele animate)

  … iar speranţa mea , s’o spun pe a’i dreaptă … ”cetind comentul, pot acepta asta ca posibil adevarat ” …
  So . Aşijderea … Speranta mea , crezul meu , e ca felul d-tale de’a înţelege trebile , să nu reprezinte majoritatea celor ce pricep treburile … actuale .

  Vremea mea …
  Hm . Simt cum se duce ! De nu cumva a şi trecut …

  TU ?!!!!

  [VOI?!
  (nu-mi răspundeţi , oricum e ultima dată când vă deranjez)]

 7. E de apreciat Piratul ca nu lasa creierele plate sa lincezeasca:
  „Traian Băsescu
  52 mins · Edited ·
  Azi, 21.11.2015, la ora 21.00, se va difuza la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumini și umbre”, înregistrarea unui interviu pe care l-am făcut cu Dan Andronic joi.
  Vor fi mulți care vor încerca să mă acuze de xenofobie. În condițiile în care am deplin respect pentru credința oricărui om, resping de pe acum orice astfel de acuzație.
  Poziția de pe care am abordat întrebările lui Dan Andronic este aceea a unui om care timp de 10 ani a acumulat experiență și înțelege responsabilitatea omului politic pentru prezentul și viitorul țării lui și ale Uniunii Europene.
  Discutăm după difuzarea emisiunii.”
  NU, dece doar dupa, se poate incepe de pe acum, caci, marinare, orice ai spune, e RĂU 😉 fiti-ar blonda de poveste 😛

  • de oaia cu ochi de bou a lui Tonta, nu zici nimic?
   EU NU SUNT SUSTZINÄTOARE A D-NEI, dar este o mizerie
   sä-i numeri chilotzii si rochiile ei. era märitazä cu un milonar
   iar nu costurile deranjazä, faptul cä este frumoasä si ii stä
   bine cu ce se inbracä.
   dece nu se vorbeste de Ponta ; ce se laudä cu banii dela romani
   din inpozite, nu a fäcut un loc de muncä, dar a fäcut vizite in africa
   asia ,america, croazierä caraibic, trandävealä in turcia,, asta o fi costat putin? NU; DAR A FOST ESCLUSIV DIN BANI ROMANILOR

   D-NA DACÄ ESTE VINOVATÄ SÄ RÄSPUNDÄ; DAR BARFA DE
   TALCIOC NU ESTE CAZU:
   T:B ÄSESCU NU RÄSPUNDE PT: ALTZII.

   • Traian Basescu nu va scăpa de asocierea cu Elena Udrea si nici nu ar trebui sa se scuture de ea. De-altfel nici nu o face, ceea ce e bine si responsabil. El a ales deja aceasta cale si asta probabil pentru ca are încredere totala in Udrea. Explicația alternativa nu vrei s-o auzi enunțată direct (e Voldemortul tău).
    Singura problema (potențiala) e ca viitorul politic al lui Basescu depinde si de rezultatul dosarelor in care e implicată Udrea. Evident, s-ar putea ca asta sa devină si lozul câștigător, dar șansele sunt mici daca pana si unii dintre cei mai dedicați mângâietori virtuali ai Doamnei nu o văd „complect nevinovata” (magistrala naivă mărturisire de aici, din trecutul apropiat).
    Altfel, câinii sunt foarte dulci si cum bine (deși surprinzător, eu nu m-aș fi gândit sa fac o asemenea legătura) observa viq, nici unul nu poate fi confundat cu Basescu.

    • TU NU POTZI TRÄII FÄRÄ UDREA ,OBSEDATULE

     TU NU OBSERVI CÄ ESTI GA-GA ?

     acum schimbä iar nikul .

    • Ia mai lasati-l voi pe Basescu si dati-i o mana de ajutor,o incurajare, un cuvant bun, ceva, lu’ dragu de johannis, ca-i in cautare de solutii, pen’ca nu-i convine hotararea asta definitiva. Si duoamna cred ca-i cam nemultumita…

     În ceea ce priveşte fondul cauzei, analiza acestuia trebuie să pornească de la cele constatate cu putere de lucru judecat prin decizia civilă nr 33/2005 a Tribunalului Brașov şi anume la împrejurarea că certificatul de moştenitor nr 90/1999 a fost declarat NUL ABSOLUT pe motiv că este fondat pe o cauză ILICITĂ şi s-a emis PRIN FRAUDAREA LEGII. (…) CAUZA ILICITĂ izvorâtă din FRAUDAREA LEGII ce a invalidat certificatul de moștenitor se extinde şi asupra contractului de vânzare-cumpărare subsecvent, terţii, în speţă doar pârâtul KLAUS WERNER JOHANNIS NEFIIND APĂRAT DE PREZUMŢIA DE BUNĂ CREDINŢĂ, faţă de AMPLOAREA OPERAŢIUNII ILICITE rezultată din hotărârile judecătoreşti definitive pronunţate (…) Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic INCHEIAT PRIN FRAUDAREA LEGII SI FONDAT PE O CAUZA ILICITA, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credinţe a terţului, mai ales că ACESTA ESTE SOŢUL celeilalte părţi contractante care la rândul său a participat la întocmirea actului nul iniţial„, se arată în hotărârea definitivă a Curții de Apel Brașov din 12 noiembrie anul curent. (sursa Flux24)

     • Mih,
      ceri prea mult unor minti plate.
      Sint chiar de admirat ca au reusit sa invete sintagma „jos Basescu”.
      Deci agonisitorul de case din meditatii a minciunit: nu toate erau din meditatii, unele erau prin falsificare de acte, ceva in genul plagiatului.
      ICCJ-ul in genunchi in fata Curții de Apel Brașov 😉

 8. „Aveam un cîine in ingrijire, pe inventar, ca sa zic asa, pe linga celelalte din dotare. Eram caporal, el era colonel, dar ma asculta ca ultimul răcan 😛
  Eu mincam alaturi de leatul meu, orez cu pietris prin el pentru o mai buna digestie! macaroane cu o brinza puturoasa, ciorbe prin care cautam bucatile de carne cu luneta si sonarul, mamaliga in care gaseai faina neamestecata cit o nuca si, ce-i drept, fasolea aia de care nu am mincat nici la mama acasa.
  Colonelul meu avea portia de carne, zilnic, cit nu mincam eu intr-o luna. Da` crezi ca o minca el toata? tranşam o bucatica si pentru mine, pe care o duceam bucatarului sa mi-o pregateasca.
  Cind m-am eliberat („nu se spune „eliberat”, leat, ca nu esti la puscarie, ci lasare la vatra), tot caporal eram, ba, cit pe ce sa ma degradeze, caci cineva insinuase ca fur carnea Colonelului. Iar pentru Colonel se zvonea ca urmeaza o urcare in grad, ceva care incepea cu General”
  Din povestile de dupa armata la o halba de bere. Cind consoartele isi birfeau amicele absente, pina pleca una dintre ele , ca s-o foarfece si pe aia 😛

  • desigur bätranii derbedei ce sunt zilnic la Romania TV
   au ajuns generali, cu pensii mari, dar si obligatzia sä rägneascä zilnic, sä amstece printre demonstrantzi sä boicoteze, gunoaie.
   mai bine färä stelutze , dar om.

 9. viqule
  de ce nu aduni tu 50.000 de euroi
  si sa faci tv pe net ?
  sunt sigur ca ar fi mai bun si mai credibil ca multe altele care sunt pe cablu.

 10. interesanta tema [exploatata de LEPRE la max] cica „nu e credibila emisiunea caci intiatorul/moderatorul are bube”
  Acest rationament nu e aplicat la zoaiele cu participarea lui Abraham, SRS etc.
  Dar orice va spune Ciolos, Danilet, Basescu, KWJ -cand va fi- nu e credibil caci discutia INTERACTIVA intre intrebatori si intrebat e MEDIATA de Turcescu.
  Nu „numai somnul ratiunii naste monstri” ci si ura si invidia si prostia.
  Ma citesti LEPRA????

 11. Traian Basescu – ora 21:00 la B1 tv

 12. Trei ore de net cazut; sper ca n-a inceput niciun razboi 😛

 13. Buna dimineata! 🙂

  Incet-incet, unora „le vin boii acasa!” 😛

  http://www.contributors.ro/global-europa/islamofobie-si-%E2%80%9Ccriticofobie%E2%80%9D-scrisoare-prietenilor-ne-musulmani-si-ne-islamofobi/

  O intrebare grea cu raspuns implicit…

  • „În fața atentatelor de la Paris (și a altora similare, din trecut) aș dori să formulez câteva întrebări. Și aș dori să le adresez celor care -drept primă reacție la acesta sau alte asemenea atentate- au susținut că “Islamul e altceva”, “Islamul nu e asta”, “religia nu are nici o legătură”.”
   „Dar dacă cel putin un terorist, doar unul, se definește musulman, nu ar trebui să avem oare onestitatea și curajul să ne întrebăm dacă există doctrine religiose care ar putea fi compatibile cu violența, și dacă da, în ce fel?”
   „Și totuși de ce această reținere de a interpela aspectul religios?”
   „Vreau să știu cu adevărat dacă anumite credințe și folosirea violenței sinucigașe sunt sau nu corelate”.

  • salut old. Hai sa ne amintim ISTORIA Aia spusa numai in lumea unde nu sunt LEPRE [lume mica in RO]
   Istoria, nu legenda Batranului din Munte [nashul asasinilor – hashishin].: ii indoctrina chimic cu hasis si apoi ii trimitea sa ucida.
   Modernizarea: indoctrinarea este psi ! Imami fanatici care indobitocesc tineri.
   Sunt „hipnotizatii” esenta solutiei? sau ELIMINAREA imamilor care o fac? Se vor trezi politicienii? dar formatorii de opinie.
   In USA cativa imami au ajuns la inchisoare pe termene lungi. Se pare -desi politically incorrect- ca si unii politicieni europeni se trezesc. Zice net-ul ca Angola s-a apucat de eliminarea focarelor de infectie.

   PS. Traian Basescu nu a dormit la acest capitol. Inafara de ura/prostie si invidie ce mana LEPRELE la atac contra lui??

   • @ cinic,
    exista creiere atit de plate incit vor sa faca valuri in castron la afirmatia lui Basescu ” Romania indeplineste toate criteriile pentru a fi tinta a unui atac terorist”.
    Pai chiar ca le indeplineste cu brio pe unele: tara a UE si NATO, tara care are pe teritoriul sau pe americani cu scutul de la Deveselu.

    • si nu numai. Oricare dintre ambasade/consulate, comandamente NATO etc.
     Dar lasa fiecare imbecil sa-i inchipuie ca -daca nu el e tinta- nimeni nu poate fi. N-au realizat ca teroristilor le priesc LEPRE si IMBECILI in viata mai curand decat morti.

 14. Salut!

  Fain interviul lui Ciolos! Promitatoare idei. VDM 🙄

  (…)„- Nu trebuie sa lasam binele sa castige, trebuie sa-l ajutam sa castige, e importanta nuanta. Cred ca e important ca energia aceasta a vointei schimbarii sa se transforme din energie de protest in energie de constructie. E important sa intelegem ca schimbarea asta e un proces colectiv, degeaba se schimba lucrurile de varf daca nu se schimba la baza.”
  „- Degeaba ne plangem ca Parlamentul nu ne reprezinta, noi i-am ales. Trebuie ca fiecare sa isi faca treaba in mod transparent, schimbarea trebuie sa fie in toata societatea.”
  „- Trebuie sa ne intarim pozitia in UE, tara noastra are voturi in Uniunea Europeana. E important sa intelegem ca daca am vrut sa facem parte din UE, motivul e ca am vrut sa mergem intr-o anumita directie. Atunci cand consideram ca UE are niste principii care nu apartin Romaniei, e important nu doar sa stam in fata unui microfon sa criticam UE. Daca ceva nu ne convine in UE, avem instrumente sa schimbam aceste lucruri.”
  „- Si oamenii politici, pentru ca as vrea sa nu uitam ca orice am spune despre ei, cei din Parlament sunt alesi de noi, de romani. Din punct de vedere juridic, cei din Parlament au mai multa legitimitate decat mine, pentru ca ei au fost alesi. Legitimitatea mea porneste din faptul ca am primit votul in Parlament. Sper sa avem majoritate cand vom solicita vot in Parlament pentru anumite legi, dar sunt constient ca Guvernul are anumite instrumente directe de actiune pe care ni le vom asuma pentru a proceda la schimbari fata de care exista rezistenta in clasa politica.”(…)

  http://www.ziare.com/dacian-ciolos/premier/dacian-ciolos-primul-interviu-de-cand-e-premier-vom-curata-cangrena-cand-sistemul-se-gripeaza-1394954

  • Un amendament la „Atunci cand consideram ca UE are niste principii care nu apartin Romaniei”
   Doar ca aceasta „UE” sa nu fie doar Franta, Germania sau Juncker, ci Uniunea Europeana in ansamblul ei. Care, daca aplica „principii care nu apartin Romaniei”, avem o problema. Exista tratative si compromisul de ambele parti.

 15. Ce protocol, corectitudinea politica ne conduce:
  „”Si pe mine m-a deranjat poza de prezentare a Guvernului. Nu mi-am dat seama in momentul acela, mi s-a explicat ca asta e regula de protocol, ca ministrii sa fie asezati in ordinea alfabetica a ministerelor”, a declarat Dacian Ciolos duminica la Radio Romania Actualitati.”
  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20612402-ciolos-despre-poza-prezentare-guvernului-mine-deranjat-vom-reface-prima-ocazie.htm

 16. Goana după Europa
  La această oră sunt destule guverne care caută soluţii pentru a restrînge spaţiul real al Uniunii Europene, utilizînd criterii de genul adoptării sau nu a monedei euro sau prezenţa sau nu în spaţiul Schengen.
  Spaţiul Schengen urmează să fie supus unei reforme extrem de severe în lunile următoare, deci aici putem spune că se va produce o realiniere a şanselor.
  Aderarea la moneda euro va rămîne însă un criteriu fundamental pentru încadrarea ţărilor în categoria I-a sau în rîndul ţărilor de categoria a doua.
  De aceea este esenţial ca România să continue a-şi respecta angajamentele rezultate din Tratatul Fiscal aşa cum au fost convenite cu Comisia Europeană (pentru 2016 deficit bugetar 1,2% + 0,25 pentru componenta autohtonă la finanţarea proiectelor cu bani europeni), în aşa fel încît obiectivul de a adera la Zona Euro la 1 ianuarie 2019 să nu fie abandonat. În mod clar, prin politicile fiscale şi salariale, Doctor Ponta abandonase acest obiectiv.
  Altfel, riscăm să rămînem între ţările de categoria a doua şi asta depinde de noi. Soluţie mai bună decît UE, nu avem.
  Guvernul lui Dacian Cioloş are aici un rol decisiv.
  (Traian Basescu, pe fb)

 17. Premierul Ciolos, la unde.tv in 26 noiembrie, 21:00

 18. O declaratie foarte buna si de bun simt:
  „Guvernul are instrumente directe sa facem schimbari pe care nu le vrea clasa politica”.
  Cum se zice, daca vrei, poţi!

 19. Ete na, il vedeti pe uom trintit si vreti sa-l calcati pe cap 😛
  „Monica Macovei ii cere ministrului Curaj sa aiba curaj pentru a-i retrage titlul de doctor lui Victor Ponta”.
  (Am mai gasit formulari cu „dle Curaj aveti curajul sa” ;P )

  • Salutare tuturor,
   Victor nu-ti pune speranta in tov. Curaj.
   E un dinozaur plantat in Ministerul Invatamantului , ma rog actual al Educatiei, din 2002.

   • Am gasit undeva cuvinte deloc magulitoare la adresa dlui Curaj, dar cum eu nu stiu nimic despre el, nu imi permit sa le reproduc.
    Dar poate ca vrea sa iasa in evidenta si sa intre in Istorie 😉

  • Regina-mama PSDNLDEMR, inca naucita dupa dupa surpriza ca malaiul pare sa se fi modificat – genetic, pe sest si in bine – brusc in 2015, nu va intarzia sa-si recompuna fizionomia hada pentru a porni lupta impotriva intrusului care ii poate pune instantaneu oglinjoara in fata, tocmai cand are cosuri pe nas si bube la gura. Nu se mai simte in siguranta, Vanatorul nu a marsat si a surprins-o si de data (iata de ce scoala vietii, singura, nu mai este suficienta in sec. XXI: pana si agricultura de azi isi trage seva din cultura. N.B.: surpriza: tehnica!)
   Strugurii sunt acri, iar MRL sunt verzi si nu vor neam sa se coaca….Cum naiba s-o ispiteasca? Cine a mai cazut muraturi de struguri? In plus, baiatul ala cu merele rosii nu mai are livada, piticii nu se lasa infiltrati, codrul si RAMul au scapat de sub controlul hackerilor, Omul s-a senilizat, omul cu jartiera schioapata de atata alergat(pe dreapta) dupa FT…Ce mai, toti vechii aliati doar se fac ca lucreaza!
   CPP, in biblioteca de mahon nu sunt decat povesti rasuflate, ragusite si rastalmacite.
   P.S.
   Cu cat va corecta mai multe CIO, cu atat va deveni mai virulent GIO. Sigur ca lupta ii va scoate peri albi lui CIO, dar este un (sic!) pas in directia buna. Pregatire pentru sezonul alb. Cred ca zapada nu va intarzia sa apara. Poate pe 26.

   • Prognoza MTO: surprinzatoare vremea, din nou, pentru politrucii pusi sa ne apere de vitregiile (sic!) naturii. Anul asta, sezonul rece va fi alb.

 20. Ponta si-a gäsit asociatul „viitor ” si de boicotat actual,
  manechinul rosiu Täriceanu, trädätor ca majoritatea liberalilor;
  face orce numai sä rämanä la Senat. desi nu are nici o
  legalitate. USL- NU EXISTÄ SI ALDE este nimic.

 21. Intilnire fratricida la tenis, in finala turneului campionilor.
  Deci, care pe care?
  Romania/India sau Romania/Belgia?
  (Ca mai exista in tenis si altii, nu doar Halep.)

 22. Reflectiile unui brit, la care subscriu:
  „Nu dorim cote, ci libertatea de a ne organiza sistemul social”.

 23. doamne, ce ordinar si plin de urä este pitzi-poncul rares b.
  il insultä si aruncä numai mizerii la adresa lui t bäsescu.
  isi coace emisiunile cu fostii securisti-mafiotzi ,nasul srs,chireac,etc.

 24. 23 noiembrie + dragnea = ??? 🙄

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s