Au si oamenii javrele lor ….

Dupa ce Basescu a venit la botezul televiziei online UNDE e Turcescu, hop si Ciolos s-a anuntat  ca vine la luat de mot 😀 😀 😀
Pe 3 decembrie.
Ceea ce suna foarte bine pentru debutul proaspatului descoperit in ale comunicatiilor.
Dar si destul de toxic la otravile reptiliene ale acoperitului in ale mizeriilor si a turmei sale de zombies.

Turbarea Antenelor este dupa parerea mea cel dea-l treilea punct castigat de proiectul initiat de Turcescu, dupa prezenta piratului si a actualului premier, intr-un timp extrem de scurt daca raportam la evolutia standard a unui mijloc de comunicare in masa.
Este confirmarea ca se indreapta intr-o directie buna.

Turcescu a aruncat manusa raspopitului Gadea pe geam, sa vina in emisiune sa stea de vorba putin mai live si cu altii mai sanatosi la cap decat electrocutatii lor traditionali.
Daca vine, ceea ce n-as prea crede, cred ca n-ar trebui ratata ocazia de a-i spune doua vorbe de buna simtire.
Adica pe care sa le simta bine !!!! 😀 😀 😀
Cu bonus „mult” !
Mult si bine ! 😉

Macar asa, de racoreala !

Poate sa vina si cu sluga aialalta, macar acum cat lesa-i mai lunga.

Viq

Reclame

76 responses to “Au si oamenii javrele lor ….

 1. Tot Basescu?! a se scuti, doar o mai avem in politica si pe „respectabila oengista”.
  Cit de prost/inveninat trebuie sa fii Tapalaga ori Pantazi ca sa-l alaturi pe Basescu lui Gadea si haznalei 3 ori sa latri că Piratul făcea/face blat cu de multi regretatul disparut, dar ramas inca plagiator si posibil locuitor privind in zare prin gratii de fier?
  Ca sa mai zgîndăr putin creierele plate, dovada 😛 ca sintem verisori (mai mici 😉 )
  „Acum, când lucrurile s-au întâmplat, ne întrebăm de ce nici un om politic francez n-are niciodată curajul să mărturisească răspunderea şi să asume greşeala. « Responsabil, dar nu vinovat » : mi se pare că această formulă nemaipomenită pe care a găsit-o un ministru din anii ‘80 este mereu folosită de guvernanţi ca să se apere! De ce politicienii noştri sunt mereu atât de multumiţi de sine şi de acţiuni lor ? De ce atâta autosatisfacţie, chiar în situaţii mai dezastroase ? Ca să nu-şi compromită cariera? Ca partidul să nu rişte să piardă alegerile viitoare ? Orice e mai bine decât să-şi recunoască greşelile şi rătăcirile.”
  http://www.contributors.ro/editorial/franta-tara-bolnava-stare-de-urgenta/

 2. nu vä miratzi, ESCROCUL TÄRICEANU VORBESTE DE DUS LINIA
  USL, CARE IL OBLIGÄ…………………. nemernicul asta trebuie schimbat
  nu existä USL, s-au guvernul Ponta.

  ALDE ESTE UN PARTID DE STANGA EXTREMISTÄ
  TÄRICEANU NU ESTE LIBERAL.trebuie sä-i spunä cineva:

 3. TÄPÄLAGÄ ESTE O SCARBÄ ;NU ESTE JURNALIST

 4. TÄPÄLAGÄ MOARE DE INVIDIE PE TURCESCU,NEAMPROST
  EI FAC JOCURILE PRECUL HAZNALELE.

 5. dece este tznut TÄRICEANU LA SENAT ????

 6. MAJORITATEA CELOR CE AU DEMONSTRAT , SUNT TOT IMIGRANTZI
  MAI NOI S-AU MAI VECHI:

  ASA S-A INTAMPLAT CU PRIMIREA PRIMILOR IMIGRANTZI IN GÄRI
  AM AFLAT DELA ORGANIZATORI,ERAU FAMILII SI VECHI IMIGRANTZI
  asa cä este usor sä faci manifestatzii, ce sunt plätite de imani si
  diferite organizatzii.

 7. DE CE IMI PLACE TRAIAN BASESCU?
  Băsescu, Tăriceanu, Oprea mor separat sau supraviețuiesc împreună guvernului Cioloș
  Schimbarea guvernului Ponta cu Guvernul Cioloș amenință cu dispariție partidele mici – Mișcarea Populară, ALDE, UNPR și pe liderii acestor partide. Conduse de politicieni experimentați și legați între ei prin fire văzute și nevăzute aceste partide pot muri politic separat sau pot trăi împreună într-o formulă care să-i salveze de eșecuri individuale în alegerile din 2016 și să le ofere un nou rol politic în România guvernului Cioloș.
  Se schimbă linia majoră de conflict politic
  Apariția guvernul Cioloș a schimbat centrul de greutate al politicii și a redus utilitatea celor 3 partide mici: PMP, ALDE, UNPR. Valul de proteste post-Colectiv a schimbat paradigma de dezbatere publică, despre viitor: o dată cu schimbarea lui Victor Ponta, „regimul Traian Băsescu” a fost împins și mai în spate ca relevanță publică. În acest fel, „axa Ponta-Băsescu”, o linie majoră de conflict public care a captat atenția electoratului în ultimii 3 ani – cu beneficii majore pentru combatanți – s-a diluat spre irelevanță.
  Motive de nemulțumire pentru alegătorul de dreapta
  Până la schimbarea guvernului Ponta, „regimul Traian Băsescu” constituia încă o axa de dezbatere publică, din care se mai puteau stoarce procente electorale. Aceste procente erau preponderent din bazinul electoral vast de centru-dreapta și erau produse fie de nemulțumirea și demobilizarea publicului că PNL și Klaus Iohannis nu satisfăceau așteptarea din alegerile prezidențiale; fie erau încă animate de nemulțumirea radicală a unui segment de public față Traian Băsescu și față de alianța PNL-ului cu PDL-ul. În această plajă, jucau PMP și ALDE și de aici se așteptau să mai obțină voturi (de altfel, Victor Ponta a și alimentat conflictul cu Traian Băsescu și pentru a-i marginaliza pe liderii PNL și pe Klaus Iohannis).
  UNPR era produsul unui conjuncturi politice care oferea lui Gabriel Oprea relevanța publică, prin platforma guvernamentală și astfel, speranța unui electorat propriu ce ar fi putut fi mobilizat din votanții urban mic, mai sărac și dezamăgit de partide, inclusiv de PSD. Și pentru ALDE și pentru UNPR, guvernul Ponta asigura mai ales, resurse guvernamentale pentru aparatele de partid.
  Guvernul Cioloș- omogenizarea electoratului
  Guvernului Ciolos este o formula politică care compensează eșecurile PNL, care oferă satisfacție și omogenizează electoratul de centru-dreapta. Dacian Cioloș creează nu doar riscul disponibilizării unor lideri liberali fără tracțiune electorală, ci împinge în afara scenei o întreagă linie de politicieni care au dominat politica ultimilor 10 ani și care prin dispariția lui Victor Ponta, rămân fără perspectivă și job.
  Pot colabora Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și Gabriel Oprea?
  Pot, nu doar pentru că au legături comune; și nu, nu este vorba doar despre asemănarea discursului „antiJustiție” al lui Tăriceanu și Băsescu, ci este vorba despre legături împărtășite, rupte și reînodate de-alungul ultimilor 10 de politică.
  Mai important însă, este vorba despre supraviețuire politică. Traian Băsescu nu are în jurul său niciun lider cu experiență care să amplifice politic, tirul său discursiv. Singur, Traian Băsescu este un om orchestră fără suficientă forță. Călin Popescu Tăriceanu poate amplifica discursul de guvernare al PMP pe teme de sănătate sau economie, temele majore ale agendei publice. În această combinație, UNPR ar veni cu ceea ce a avut mereu: câțiva politicieni care deși nu au potențial electoral, știu cum funcționează politica și au experiență de partid.
  Ce pierde și ce câștigă ALDE
  În ce măsură Călin Popescu Tăriceanu poate conviețui electoral cu Traian Băsescu? Evident că șeful ALDE pierde electoratul radical antiBăsescu, dar împreună pot câștiga un bazin mai solid: un segment conservator, care privește cu teamă și ostilitate la pericolele externe care amenință și România, gen terorism, imigranți, musulmani, birocrație europeană rece și disfuncțională.
  Este un segment de adulți, mai în vârstă, care „le-au văzut pe toate” în materie de politică, așa că au abandonat clișeele radical critice față de „vechii politicieni”; în același timp, sunt oameni dispuși să aibă o opțiune politică proprie, ca manifestare a unui statut social; acest public nu este sărac sau inactiv economic dar se simte marginal în raport cu curentul de schimbare produs de tineri, amplificat de mediile de comunicare și care acum, ia pe sus societatea românească.
  Este un electorat conservator mai aproape de sensul real al termenului, decât de conotația de inadecvare și periferie socială pe care o avea până acum termenul de conservator. Acest segment public are o raportare rece la guvernul Cioloș și la valul de schimbare care a agitat străzile marilor centre urbane și așteaptă politicieni cu experiență care să știe să dea soluții concrete în sănătate sau economie.
  Singurul lucru de care au nevoie de Băsescu,Tăriceanu și Oprea este ca cineva cu suficientă autoritate și independență financiară să-i pună la un loc și să-i facă să înțeleagă că timpul lor, așa cum a curs până acum se apropie de sfârșit dacă nu se adaptează. Victor Ponta ar avea și el beneficii indirecte din această asociere.

  • trei intr-o barca?!
   adik Popey, Motocicleanu si Generalul Izmana in aceeasi galeata!
   Glumezi, nea Mihaie, ori incurcasi flacoanele!!!
   copacul sigur l-ai gresit…

  • ia lumineaza-ne tu la ce alegeri participa GUVERNUL Ciolos? sau a devenit partid si nu stim noi?
   Ca ALDE e emanatia USL nu e nevoie sa ne explici pe 2/3 din expozeu [iti cunoastem logica]
   Ca UNPR e emanatia vechii garzi din PSD plus cei carora le-a fost rusine sa plece direct de la PPDD la PSD iar nu e noutate.
   Inteleg ca cele doua partide au participat independent la ceva alegeri? Ca eu n-am gasit pe site-ul BEC statistici referitoare la…
   Stim, de asemenea ca „somnul ratiunii naste monstri” , dar nu stim la LEPRE ce naste din prostie/ura/invidie….

   • Se va acorda Premiul Nobel celui ce va reusi sa transforme in energie prostia unora 😛
    Desi au idei putine si fixe, folosesc atita energie, ca ar suplini toate hidrocentralele tarii 😉

  • Esti o gramada de tembelism. Si pierdut pe deasupra .Te declar nul 😛

 8. Am inteles ca si Ponta, pe facebook a sarit de…in sus. Sa mai si glumim
  https://aronafter65.wordpress.com/2015/11/23/premierul-demisionar/

 9. Ce debiteaza unii (un exemplu, ceva mai sus, fix deasupra raspunsului lui Old) e deja stupidoree supra-acutizata. Disperarea lor e, se pare, teribil de chinuitoare. Si fara leac. Saracii!

  • Deja Oprea si UNPR-ul negociaza cu PSD-ul listele comune la localele de anul viitor. Unii raman insa incremeniti in ”proiectul lor”

   • Daca asta-i „ordinul pe unitate”…”Basescu blat cu (…)”, unde spatiul liber se completeaza „la zi”, dupa imprejurari si necesitati (dupa ponta, oprea, dupa oprea, tariceanu, dupa tariceanu, toti la gramada, dupa toti la gramada…etc) – o tema draga multora: saracii! 😛

   • salut. PSD stie ca la urmatoarele alegeri va fi „redimensionat”. Cine din PSD se va da deoparte in mod voluntar ca sa lase locuri pt UNPR?
    Mai ales ca e vorba de 40 minim ca sa conteze in parlament….

 10. Salutare tuturor,
  Dosarul ”Referendumului”
  Atat DNA-ul cat si unii dintre intimatii au cerut audieri de martori.Sedinta a fost suspendata pentru ca judecatorii sa decida ce probe vor fi luate in evidenta la urmatorul termen.

 11. Victor, vezi ca aveti in Lugoj o alerta cu bomba (grenada).,Grenada se pare ca s-a gasit sub un birou dintr-o banca. Se asteapta genistii de la Timisoara.Politistii din Lugoj nu stiu sigur daca e o grenada sau un dispozitiv folosit pentru repararea unui xerox.

 12. Daca se adevereste ce „muzele” ii soptesc lui @ ion, ca sotu` lu` Bombonica nu va fi pedepsit, se adevereste titlul postarii „Au si oamenii (Justitiei) javrele lor”.
  Episodul „Dragnea si Referendumul” seamana tare mult cu procesul lui Klaus de incompatibilitate.

  • Salut Victor,
   Muzele ceresti susura libertate doar pentru anul acesta. 2016 e in incertitudine, partitura nu a fost inca terminata. Cum Uranus e imprevizibil, se anunta vremuri grele.

 13. Nu isi gaseste uomul culcusul 😛
  „Cezar Cioata a fost ales in 2012 pe listele PPDD, parasind insa formatiunea lui Dan Diaconescu la doar cateva luni dupa alegeri. Acesta s-a inscris, la inceputul anului 2013, in PC, unde a stat mai putin de o luna. A revenit in PPDD pentru trei luni, apoi a parasit din nou grupul parlamentar, declarandu-se independent.

  In primavara anului 2013 s-a alaturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE.”
  Acum a demisionat si de la Ginerica; tatoneaza unde se va aciui.
  Descurcareata javra!

 14. 1) Eu cred ca e explicabilla retinerea mieluseilor de la A3 in a-i deschide usa lui Basescu. Justificata, zic eu, de panicacare i-a cuprins. S-ar putea suprapune si cu vreo defectiune a masinii lor de spagat rufaria intima, care imi pare suprauzata si gata de fier vechi.
  2) Teoria „blatului”: cel mai mult mi-a placut episodul „Alianta Basescu-Voiculescu”, vazuta prin corneea R22. Un SF demn de Mironov. Cred ca se pregateste dezvaluirea unui alt blat. Cu putin rom.

 15. DECE SI CINE A INGROPAT DOSARELE CHITZOIU??????????

 16. Salut!

  Disperarea-i mare, dupa cum deja am luat si noi la cunostinta 😉 😛

  Despre ultima facatura a „javrelor”, ventilata aseara (via realitatea.net, preluata si de altii, intre care, cum altfel, stiripesurse, psnews, dar si ziare.com – care a preluat-o de la…vocea valcii 🙄 etc)

  Florian BICHIR: „Mesajul difuzat în numele meu privind PUBLICAREA DOSARULUI de SECURITATE al lui Traian BĂSESCU nu are nici o bază reală! Este o făcătură. Eu i-am dat a patra adeverință de necolaborare cu Securitate!”

  http://www.evz.ro/exclusiv-florian-bichir-mesajul-difuzat-in-numele-meu-privind-publicarea-dosarului-de-securitate-al-lui-traian-basescu-nu-are-nici-o-baza-reala-este-o-facatura-eu-i-am-dat-a-patra-adeverinta-de-necolaborare-cu-securitate.html

  • JAVRE-este un compliment pt. aceste animale demente,
   ce se bucurau asearä, in frunte cu GUITZ TV , in sfarsit………….
   niste ordinari ce scormonesc si inventeazä zilnic mizerii, ca si
   Täpälagä si altzii:

  • Mih,
   nu imi place deloc ce ai facut.
   Pai ce mai mesteca acum cei ce n-au alta perspectiva decit sa chiţăie la Pirat?!
   Chiar ma mir ca dorm in post si nu sint pe faza 😛

  • Hi !

   Cum am mai spus, daca nu poate fi evitat, StiriPeSurse poate fi considerat etalon de anti-informatie 😉

   Interesant aspectul.
   Argumenteaza ca Basescu ramane un adversar important, daca nu cel mai …

 17. SINCER VORBIND- BICHIR NU-MI PLACE- ESTE UNSURORS:

 18. Priviţi doar: a. metoda „da’ n-are ţara alte probleme în afară de [inseraţi numele – (Năstase/Ponta/Undrea)]?”, b. metoda „dar pe dumneata cine te plăteşte, ziazistule?”, c. metoda „răzbunare personală/obsesie pentru (Năstase/Ponta/Undrea)”, d. metoda „daţi în Udrea că nu aveţi curaj să vă luaţi direct de Băsescu” (aka bate şaua să priceapă calul), e. metoda „toţi fac la fel”, f. metoda „ignoră mesajul şi argumentele, atacă autorul”.

  • Misule,

   esti abscons rau de tot, vere !!!

   Inca mai incercam sa inteleg ce voiai sa spui in romanul-fluviu din primul coment si acu trantesti asta !

   Cine „a” ?
   Ce-i cu metodele ?
   Le enumerezi drept paralela la mijloace traditionale de manipulare ?
   Unde le-ai dibuit, sa privim … la cine ?

   Esti ostenitor ! 🙄

  • sursa? presa din 2006? Cand consultantii politici ai lui Tariceanu -vazand ca nu se lipesc zoaiele de TB- au decis sa atace persoanele apropiate ? si-au inceput magariile la adresa Mariei Basescu, a Ioanei etc, inclusiv E.U.???
   sau metoda d. izvoraste direct din putzul gandirii tale?

   • asta este un derbedeu ordinar, ce este un obesedat sexual,
    un turbat dement ,ce nu poate träii färä s-o pomeneascä pe Udrea.

   • Consultantii politici ai lui Tariceanu sunt consultantii politici ai lui Basescu. Ma refer la Dan Andronic.
    Totodata, vanturatorii de magarii din 2006 gen Cristoiu, servesc basismul in chip paranoid astazi.

    • nu te intrece nimeni in mägätii.

    • De la mine se vede altfel: consilierii cei mai importanti ai lui TB ii sunt propriii nepoti, in timp ce cei ai lui Tatarisceanu ii sunt, probabill, bunicii. Alergo ma non…

    • Ia mai lumineaza-ne odata! Nume si prenume? Nu era Finkelstein, inventatorul campaniei negative [cu -printre altii- Eltzian client]?
     Macar pe aici nu debita minciuni [pe HN tine, ca si Tapalaga face la fel].
     Nu ma sili la saluturi islamice..

     • E PLÄTIT SÄ DENIGREZE – EVZ,BÄSESCU,si tot ce il inconjoarä.
      omul este un dement in slujba Haznalelor, unde a intrat si HN.

 19. Diseara, de la 21:00, pe Unde tv, Cristi Danilet

 20. Salutare tuturor,
  Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat, marti, favorabil propunerea de numire a lui Cristian Lazar în functia de procuror şef adjunct al Sectiei de urmarire penala şi criminalistica din cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie şi Justitie, transmite Agerpres.
  Cine este procurorul Cristian Lazar?
  1. A venit de la parchetul de pe langa CA Timis
  2. A respins contestatia la rezolutia de neincepere a urmaririi penale in dosarul de plagiat al lui Tonta.
  3. A dat NUP in dosarul de conflict de interese al lui Iohannis (sursa http://www.ancheteonline.ro/2014/10/reteaua-samsarilor-imobiliari-din-sibiu-cum-a-retrocedat-klaus-iohannis-caminul-de-batrani-din-strada-george-cosbuc/)
  Omul e impartial ca romanul.

 21. Iar avem nevoie de lamaie.
  Piratul pe FB:
  În această seară, începînd cu ora 22.00, voi participa la emisiunea “România la Raport” la România TV, moderată de Andreea Creţulescu.

 22. Cresterea salariilor cu 10% pentru toti bugetarii promulgata de Klaus.

  • Si ce s-a mai zbatut Damian, pe Contributors, sa-i demonstreze lui Klaus ca legea e ne carticica 😉

   • Nu stiu ce spune Damian despre constitutionalitatea sau nu, a legii respective. Dar pe Klaus nu il intereseaza acest lucru. El vrea un al 2 lea mandat de pres., asa ca trebuie sa fie prietenos cu bugetarii. Cat despre sursa de finantare, de ce sa ne facem griji ca doar ii avem pe cei mai buni tehnocrati romani la ministerele economice. In plus au ani de experienta in cadrul Comisiei Europene. Ce mai creme de la creme.

 23. Ups!
  Proaspătul premier polonez Beata Szydlo a cerut ca de acum înainte în sala oficială de conferinţe din Guvern să nu mai existe alt steag în afara celui polonez. Este ultimul din multele gesturi anti-UE făcute de noul Executiv polonez.
  Printre obiectivele noului executiv de la Varșovia se pot menționa sporirea controlului statului asupra economiei și creșterea impozitelor percepute băncilor străine și hipermarketurilor cu acționariat străin — sumele suplimentare încasate astfel la buget urmând să fie direcționate către programe sociale—, dar și o reformă a mass-media, ce este acum controlată în mare măsură de capitalul german. (sursa bn24.ro)

 24. Ce sa zic? asta e firma pe care nu stiu cine mi-a facut-o, ca l-as stringe de git:
  „Membrii organizaţiei de tineret a partidului Democraţii Suedezi consideră că multiculturalismul este o ameninţare, pe fondul numărului mare de imigranţi sosiţi în ţară, relatează The Guardian, care citează un tânăr spunând: „Nu vrem să arătăm ca un român jegos”.”
  A devenit un etalon?
  😛

 25. cu sigurantzä s-au referit la tzigani, ei nu fac diferentza,
  f. grav este cä nu-i trage nimeni de urechi, grav.

 26. bunä,
  dece mai este ARAFAT??? ce ii merge gura nemernicului.
  dece se mirä cei de sus, cä 3 ooo de medici pleacä pe an din Romania ? ACEIAS OAMENI PUSI POLITIC CA ARAFAT CONDUC.

  dece nu se spune nimic de „donatziile ” mita datä la SMURD
  PT: CÄ S-AU ACOPERIT DE HARTII SI SUSTZINUTZI POLITICI:

 27. unde sunt postärile mele?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s