Ce foto-filmam in 2016 ?

Gata.
S-au gatat si sarbatorile iernii asteia.
Foarte diferite de cele de anul trecut.
Care si ele au fost altfel decat cele precedente.
Asta-i regula.

Alaltaieri a fost altfel decat ieri, ieri a fost altfel decat azi iar ziua de maine va fi altfel decat toate cele precedente. Nice 😀 😀 😀

Daca lumea in jurul nostru se schimba iar noi nu tinem pasul cu aceste schimbari, n-o sa ne mai potrivim in ea cum nu se mai potriveste piulita in surub. Ramanem desurubati ! 😀 😀 😀
In inconstienta noastra de pana acum, o lunga perioada de vreme schimbarile ne-au fost comandate automat si obligatoriu, de la opozabil la mersul pe jos, dar la un moment dat am inceput sa intelegem smecheria.

Poate asta a fost examenul intelectual care odata luat ne permite sa mergem mai departe pe poteca noastra, asa ingusta si intortocheata cum e.
Asa cum spuneam deunazi, se pare ca si religia, sub diferite forme, s-a adaptat comunitatii in care activeaza. Respectand normele de libertate elementare, unele comunitati s-au dezvoltat confruntandu-se deshis chiar cu dogmele religioase acolo unde a fost necesar. Iar ridicarea standardului de civilizatie a atras ulterior dupa sine ridicarea si adaptarea religiei la realitatile prezente.
Vaticanul cerceteaza universul cu stelescoape de ultima generatie.
Pastorii americani exceleaza in speech-uri motivationale si in traininguri de dezvoltare a personalitatii individuale.

In oglinda, habotnicia dogmatica a avut efect opus. Se pare ca reprezentantii islamului sunt o dovada vie , iar actualmente pagubos de activa.
Succesul pe care religia radicala l-a avut impotriva libertatilor elementare, manifestat la nivel de organizare statala, a intors efectiv ceasul progresului umanitatii inapoi pentru comunitatile respective.
Comportamentul absolut primitiv pe care reprezentantii acestei parti a omenirii il are acum „in sange” si care a fost expus cu atata brutala elocventa in zilele de sarbatoare ale iernii in urbele din buricul Europei nu este un accident. Nu vorbim de o gasca de derbedei betivi !
Este rodul „educatiei” de generatii intregi, un mod de viata, forma sub care ei inteleg „convietuirea” intr-o societate umana.
Conceptul conform caruia toti suntem oameni, toti avem capacitatea de a gandi si de a intelege, suntem relativ egali indiferent de rasa, nationalitate, limba, …. religie, isi are limitele sale.
Suntem RELATIV egali.
Avem RELATIV aceleasi capacitati de a intelege lumea din jurul nostru.
Dar in sanul celor mai evoluate comunitati exista si segmente sociale cu atitudini antisociale.
Si atunci exista si politie.
Exista judecatori.
Exista penitenciare.
Exista dintr-un motiv simplu : este nevoie de ele.
Daca intr-o societate ce asigura informarea si formarea caracterului prosocial de la cele mai fragede varste, care stabileste principiul sacru al libertatii umane pentru fiecare clipa a existentei, exista asemenea rebuturi, ce poate oferi o societate ce prin intreaga ei structura formeaza rebuturi la macroscara ?

In 2015 statele europene s-au procopsit cu o buba cat casa. Ceea ce au in plus acum fata de inceputul anului precedent e un numar urias de infractori liberi, fara scrupule si care nu au nimic de pierdut. E ca si cum ar fi slobozit intr-o zi toti detinutii din penitenciare. Cu doua diferente importante si teribil de nefaste.
1. Organele de ordine nu au o evidenta clara si monitorizarea lor le depaseste posibilitatile actuale;
2. Sunt greu spre imposibil de reeducat si integrat intr-o societate normala.
Daca pentru cei aproape 1.800.000 e detinuti europeni exista o sansa de reintegrare sociala intr-un orizont de timp acceptabil, pentru cei educati in conceptele rigide ale islamului oriental, e cu mult mai dificil. Dupa cum arata realitatea din strada, nici doua generatii nu par suficiente.
O provocare uriasa pentru societatea de pe batranul continent.

Merkela sarmana (a inceput sa-mi fie si mila de ea) a constatat ca apa-i uda.
Dupa ce a ordonat inundatia din pozitia liderului de incredere al cetatenilor sai.
E cam tarziu. Nu putea sa caste ochii inainte de … ????
Hollande a constatat ca ar trebui sa constate.
Ceva.
El e si mai sarac cu duhul.
In mintea celor mai multi lideri europeni e vraiste cu privire la subiect.
Poate cu exceptia presedintelui nostru, care nu pare sa posede elementele morfo-functionale necesare pentru fenomenul de zapaceala politica. La el e calm si liniste,  soare si frumos  🙄

S-a implinit un an de la macelul caricaturistilor parizieni de la Charlie Hebdo.
Un documentar la BBC. A fost difuzat acum cateva zile.

Un altul la francezi. Care va fi transmis si la noi, deseara pe B1.

Pe cand il vedeam pe primul ma intrebam ce documentare vor fi facute anul asta pe subiect ???!!!!
Si ce alte infatisari de evenimente vom vedea pe canalele nonconventionale !
Acum toata lumea are o camera, un camcorder, un telefon…..

Vedem !!! 🙄

Viq

Anunțuri

75 responses to “Ce foto-filmam in 2016 ?

 1. 2016 – anul refluarii:

  • Ro este pregatita sa-nfrunte vartejul:

  • Salut,baiete!Sper sa nu gresesc….si chiar mdaca,La multi ani!
   Eu sunt mereu in restanta cu toate,dar si cand ma desfasor,sa te tii! 🙂 🙂 🙂
   Refulari,refluxuri …ce mai conteaza,suntem in anul focului? Sigur ca ,da.Anul maimutei-semn zodiacal de foc.

   Sa vedem la ce maimutereli se preteaza mai amrii politicieni?.

   Eu sunt tigru-sagetator,tot sub semn zodiacal de foc .extrovertita,exuberanta si mai ales justitiara si sincera,asa ca….nu va mirati ,am resurse nebanuite si exuberanta de invidiat.

   Va salut si va iubesc pe toti . 🙂 🙂 🙂

 2. sal`tare tutulor.
  Puţintel m-a pufnit risul la „(a inceput sa-mi fie si mila de ea)”.
  Ca sa fiu sincer, nu mi-e mila: sint convins ca a fost o intentie cu un anumit scop egoist (Germania devine tot mai hegemonica), dar lucrurile au lut-o razna pentru ea, si in directia normala pentru o minte lucida.
  Dar fie la ei acolo, in Franta ori Germania daca vor. Mie sa nu-mi ceara solidaritate ori compasiune.

  • Am uitat sa adaug: avem si noi Alinuţele noastre:
   „Alina Gorghiu despre refugiati: Evenimentele de la Koln – regretabile; nu trebuie sa cream panica”.
   Stati linistiti la locurili voastre!

  • Am citit undeva ca nu i-a chemat Merkel, e o poveste complet mincinoasa, un slogan al socialistilor la care ii cadeți prada cu mare ușurintă si naivitate. Păcat, esti un om educat si inteligent, care a dovedit un fler politic mult prea deosebit de extraordinar in ultima vreme pentru a cădea prada propagandei socialiste europene.

  • Salut,victor! 🙂
   De ce sa -i fie cuiva mila de politicieni si cu atat mai putin ,cu cat au „grad” mai mare.Angelika si-a gresit socotelile-ma rog,din prea mult plin si infatuare-bumerangul lovind-o cand nu se astepta.

 3. Angela Merkel, dupa ce a provocat criza „refugiatilor” in Europa (criza in derulare) s-a pronuntat vineri seara in favoarea modificarii legii germane pentru a facilita expulzarea solicitantilor de azil sau refugiatilor care incalca legislatia. „„Trebuie sa facem asta pentru noi (…)” a mai spus AM (adaugand si-un bla-bla) Cam cum vor reactiona fostii „bineveniti” cand vor fi expulzati din Germania?

  Într-un secol, politicienii nemţii fac cam două erori cu urmări dramatice pentru Europa. Una în a doua decadă şi alta prin decadele patru-cinci aşa cum s-a întîmplat în secolul 20 .
  Nici în secolul 21 politicienii nemţi nu se dezmint, iar în cea de a doua decadă au pricopsit Europa cu problema refugiaţilor islamişti pe care încearcă s-o impună cu forţa, ca de obicei, tuturor naţiunilor trăitoare pe Bătrînul Continent.
  Tot ca de obicei, peste cîţiva ani, politicienii nemţi îşi vor pune ţărînă în cap recunoscînd că au greşit.
  Şi tot ca de obicei, marii perdanţi vor fi ţările mici şi mijlocii ale Europei.
  (Traian Basescu, pe fb)

  + „Erorile” alea, pe langa cat au costat, costa si vor costa statele mici si mijlocii, au cam fost de fiecare data in avantajul…Germaniei (direct, sau prin slabirea consistenta a pozitiilor de lideri pe care le-au avut adversarii sai: Franta si Anglia. Sau USA…

  • + Sa nu uitam nelipsitul „ingredient” toxic al relatiei cu Moscova/regimul putinist.

  • Exact, Mih.

   de-asta ziceam mai sus ca ma apuca mila.
   Pentru un politician (cat de cat responsabil) o asemenea pirueta e penibilul suprem.
   Te arunca in galeata cu Ponti si KimJongi…
   Pentru ea, cancelar al Germaniei… e cosmarul maxim

  • A !
   Mai vezi mailul 😉

  • Da, costa: Costa Brava. Dar mai mult decat costul in sine, conteaza cine plateste.

  • salut. Eu gandesc mai cinic si mai bizantin. Expulzarea -mai ales a islamistilor mai vechi- nu se putea face fara a arata pisica politicienilor si publicului. Incercarile de inasprire din anii trecuti au fost respinse pana si de UE. Merkel -ca si Roosevelt in cazul Pearl Harbour- a fortat shimbarea de opinie. Daca am dreptate atunci chapeau Angela, caci s-au trezit si nemtii si francezii si altii.
   Iar TB a vazut pericolul din prima.

   • Servus!
    Am mai intalnit varianta asta, nu mi se pare imposibila, dar eu nu prea cred in ea. Poate si pentru ca neincrederea mea in politica lui Merkel este anterioara crizei „refugiatilor” – tine de apropierea de Rusia (mentinerea dependentei energetice si reactiile fata de razboiul din estul Ucrainei, sunt principalele si mai vechile „bile negre”).
    In plus, sunt sceptica, deocamdata, in privinta unei reale treziri, in masa, a nemtilor sau francezilor. Deocamdata, atat oficial cat si majoritar la nivelul societatii dicteaza…corectitudinea politica = Stanga. 😦

 4. Buna seara all!
  Eu cred ca treaba-i groasa rău.
  Istoria este stiinta care studiază trecutul pentru a preveni repetarea greselilor din trecut in viitor.
  Germenul nationalismului a fost plantat .Ce va urma? Cred ca, cat de curand dupa ceva evenimente, nu vom mai auzi de săracii evrei care au fost cat pe aci sa fie exterminati.
  Dracu sa dea ca nu prea vad ceva bun in viitor. Ar fi bine sa ma înşel.

  • SALUTARE !
   asa este , acum au si motiv, dacä nu i-au mäsuri .vor fi ciocniri
   mari, interesant cei din fostul DDR sunt cei mai radicali.
   dar panä la natzionalismul radical, omul neamtz normal familist,
   este f.f. nemultzumit:

  • @ dorian65,
   e drept ca „vremile” de azi nu par senine si cu sperante de ceva bine.
   Dar cu referire la „săracii evrei”, nu cred ca ai dreptate..
   Israelul face tot ce este posibil ca sa nu se mai resfire in toata lumea ca acum 2000 de ani. Nu imi fac griji pentru ei.
   Mai degraba ma uit cu uimire la cei 552 de secui din Romania care vor „Tinut Secuiesc” si au Imn. Il cinta la competitii sportive si te injura daca nu-l accepti partener cu Imnul Romaniei.
   Iar noi ne ciuntim Imnul, scotind ba un vers, ba o strofa 😛

  • Dorule,
   asa pare.

   Personal am motive sa sper ca lucrurile se vor aseza in matca lor fireasca dupa o vreme.
   Problema este ca (daca va fi asa) asta va fi … dupa o vreme.
   O perioada foarte dureroasa si cu multi nevinovati printre victime.

   Spre finalul documentarului BBC, o tanara ce a fost martora la uciderea prietenilor ei in buticul ala ratacit, spune la un moment dat printre lacrimi ceva de genul :
   „Cum e posibil sa fi ucis cand mergi la cumparaturi ? Ce vremuri traim ? Nu inteleg !!!”

   Senzatia asta va fi probabil simtita la modul serios de o masa tot mai mare de oameni.
   Iar daca sistemul instutionalizat de protectie a cetatenilor nu-si intra URGENT in functiune cu toate motoarele turate la maximum, nici nu indraznesc sa ma gandesc la ce vom asista pe strazi !

   Cum ziceam am motive sa cred ca vom trece si peste asta, dar dupa cat de ruginite sunt mecanismele institutiilor, am temeri ca nu inainte de a fi suficient de ingroziti ca lucrurile sa fie luate foarte in serios.

 5. Despre asta vorbim :

  In zona garii din Koln s-au adunat circa 450 de simpatizanti ai miscarii islamofobe Pegida.(„Patriotii europeni impotriva islamizarii Occidentului”)

  Manifestatia acestora este insa contracarata de aproximativ 1.300 de persoane.

  Potrivit DPA, un purtator de cuvant al politiei federale a precizat ca atmosfera este foarte tensionata, in timp ce un reprezentant al departamentului de politie din Koln a spus ca manifestatiile au loc intr-o atmosfera agresiva.

  Protestatarii din partea Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

  De partea cealalta a barajelor ridicate in strada de politie, contramanifestatii striga: „Afara cu nazistii!” si poarta pancarte pe care scrie: „Fascismul nu este o opinie, este o crima”,
  „Suntem aici pentru a-i face sa taca….” a declarat un reprezentant al contramanifestantilor…”

  http://inprofunzime.md/stiri/politic/refugiatii-violatori-nu-sunt-bineveniti-demonstratii-in-strada.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+inprofunzime+%28In+Profunzime+-+Toate+Stirile%29

  Aici sunt 450 impotriva manifestarilor antisociale la scara provocate de noii veniti si de 3 ori mai multi ce se ridica impotriva lor.
  Raportul de forte probabil se va schimba pe masura ce vor apare tot mai multe probleme de genul celor din gara Koln, dar volumul va creste de fiecare parte a baricadei.

  Ce forte de politie, jandarmerie, armata vor putea tine lucrurile sub control ????

 6. cu sigurantzä se vor inmultzii grupärile de amadouä pärtzile.
  panä nu vor actziona in fortzä cu ceva condamnäri, nu vor
  estompa actziunile. oricum este f. grav ce se intamplä:

 7. Coana Europa va fi ocupată cu islamiștii in următorii 50 de ani ,iar Rusia cu redresarea economiei …economiei afectată de războaiele duse pe mai multe fronturi…era chiar necesară impingerea Rusiei in Siria,iar scăderea prețului petrolului a dat încă o lovitură de gratiei Rusiei …)))))) .

  Klause dacă merge pe mîna coanei Merkel …merge pe mînă moartă ….s-ar putea ca tante Anjelica să nu-si termine mandatul .

  • KLAUSI- mumia dela cotroceni este asa plin de el, cä nu are timp
   de nimic. USL-ul reconstruit de Ciolos, incearcä sä mintä romanii,
   in klaus nu am crezut si nu cred, dar in Colos tot sper:

   • Usl refăcut e doar o aparență ….PSD lupte dure interne Dragnea -Ponta ,PNL la fel ,cu PDL ….ce vedem acum e doar o gloata mafiotă derutată si cu conductele de bani tăiate,cu sabia DNA deasupra capului si o Rusie ocupată …daca ,vine si Daniel Morar in ajutor avem.soluția optimâ pentru RO ,vorba Piratului …..))))))
    …si culoar liber pe centru dreapta pentru Băse si MP.

    Curătarea conservelor kgbiste se face concomitent cu Polonia …))))))

    • Deocamdată Ciolos zboară de la butoane pesedeii ……vad ca face numiri in eșaloanele 2 ale ministerelor ….vedem ….)))))

     • este mare päcat, tot am sperat miscä ceva Ciolos.

      asearä la Realitatea – Hoandrä libidinosul – desfintza aportul lui
      TB la politica externä, chiar la 0-IN CEL MAI ORDINAR MOD:
      mizeriile astea dela Realitatea sunt la fel de murdare si pline
      de urä ca haznalele A3 si GUITZ TV:

     • Te salut! 🙂 Imi ajunge sa va citesc ,sa te citesc,restul informatiilor si comentariilor ma lasa rece.Pentru Ciolos mi-a ramas si mie cate o intrebare…sa vedem!

 8. cand e vorba de Daniel Morar-sunt cu totul de acord.

  dar observ cat de putzin si märginitzi in gandire sunt unii,

  „nu la sustzinut destul TB, pe Morar ” un pic de logicä,

  presedintele a trebuit sä targuiascä cu plagiatorul mitoman,

  el nu putea sä punä si procurorul general si la DNA; STIA

  URA SI LÄTURILE ZILNICE ARUNCATE DE uslinosi- avea sansa

  sä nu fie aprobat, asa a preferat un loc bun pt. MORAR- UNDE

  ERA MARE NEVOIE, LA CURTEA CONSTITUTZIONALÄ-

  UNDE FOSTII SECURISTI SE LÄFÄIAU – SI TREBUIA SÄ BALANSEZE:

  IAR D-NA: KÖVESI S-A DOVEDIT BUNÄ:

  NENOROCIREA ESTE NUMIREA MITOMANULUI- NITZU-NUP

  UN IMPOSTOR -CE PRIMESTE INDEMNIZATZIE CA REVOLUTZIONAR

  NU STIU CAT PÄMANT-etc. omul a fäcut numai mizerii:

 9. Salut! Eu sunt preocupata cu muzica.Va doresc si voua relaxare.

 10. Cu tot dragul,theo! 🙂 🙂 🙂
  Am asteptat un mesaj de la tine,veche prietena si pretioasa.

 11. Pentru Theo, Dora, Cinic:

  Akismet-ul a fost fff zelos astazi (???) 😦 Cu scuzele de rigoare, mentionez ca s-a mai intamplat si probabil ca o sa se mai intample, dar comentariile „ratacite” de ‘mnealui vor fi „eliberate” (cand dam peste ele 🙄 ).

 12. Multi investitori ocolesc Romania deoarece au aflat ca aici se toarna la greu…cat adevar in spusele Elenei Udrea! Inclusiv hartuirile si prigoana la care e supusa se stiu la nivel european…daca cineva din media crede ca Elenei Udrea ii face placere sa fie vanata in fiecare marti si vineri cand merge la Politie, sau are drum la DNA, acel jurnalist se inseala…ea este una dintre fiintele care vrea sa fie lasata in pace, sa-si duca amarul vietii in liniste, sa-si rezolve problemele fara interventia ” binevoitorilor ” si nemernicilor barfitori…ea e singura din politica si nu numai, dintre oamenii care s-au aflat in preajma Comandantului Basescu care a ramas loiala si a stat de partea adevarului, iar asta a costat-o! Coldea, Kovesi, Stanciu, Boc, MRU, Melescanu, Barbu, Turcan, Vass, Tariceanu, Saftoaii, toate pleiadaele de ministri din 2005 pana in 2012 isi datoreaza iesirea din anonimat lui Basescu…singura care i-a ramas alaturi a fost Udrea!!! Quod erat demonstrandum!
  Elena Udrea a spus tare frumos:” Eu sunt un om care se află in situatia in care se află, imi vad de treburile mele şi o sa continui sa demonstrez ca din turnatorii si minciuni nu poti sa faci dosare.”
  Asa este,cu minciuni si turnatorii nu poti sa faci dosare, deocamdata Trinomul se joaca cu acordul sasului penal, cu viata celor care nu au gresit in fata legii, doar ca exista pe pamant si deranjeaza cu adevarul, poate asta sa fie o condamanre in mintea unor nemernici. Udrea nu estr nici turnatoare, nici tradatoare, este aparte si de asta este asa de invidiata, atacata de presa ordinara, mai ales Antena3 care, mai nou, au inceput sa-l linga in dos pe Iohannis, poate-poate reusesc sa il pacaleasca si sa il faca scapat pe turnatorul si banditul nr 1 al tarii, Voiculescu. La Haznaua 3 nu vorbim de presa,e gresit, acolo se executa oameni care deranjeaza mafiei lui Voiculescu, acolo se minte si se jigneste, acolo lucreaza niste penali pentru un sef puscarias.

  • Mulțumesc pentru eseul tău remarcabil prin acuratețea si acuitatea observațiilor. Doamna Udrea este singura dintre românce care a intuit corect pericolul antinațional! Daca o votau, romanii trăiau azi intr-o țara care s-ar fi îndreptat neabătut înspre construirea societății capitaliste multilateral dezvoltate si înaintarea decisivă către limitarea islamismului. Chiar si asa, incomplect aleasa, ar fi fost utilă dar DNA-ul, acuzând-o mârșav de lucruri de care ea e cel mult nu chiar complect nevinovată, ne-a adus in dificila situație de vulnerabilitate la nivel local si mondial. Poate asa se explica de ce romanii continua sa fie mâhniți si incapabili de proverbiala fericire eructativa germana.

 13. La multi ani, @theo!!
  Va multumesc din inima pentru delicatete si va aduc frumoasele vorbe de la evz… singurul ziar vertical… basist ramas:
  „sunt sigurä de asta, E Udrea se comportä demn si corect, i-au insäilat multe cei pusi
  sä o infunde.
  acelas lucru au fäcut cu M Bäsescu, nemernicul Cäpätanä a declarat ce au vrut si
  a primit mai putin, cand de altfel el a luat banii dela tzigani.
  am citit stenogramele, discutziile dintre tzigani aratä inplicarea,instigarea lui ABRAHAM

  UNDE ESTE DNA S-AU PROCURORII??????????????
  CUM ADMIT ASEMENEA INSCENÄRI SECURITE LA ORDINUL LUI VOICULESCU ?”

  • eu nu o cunosc pe d-na Udrea, dar admir femeile demne si pe
   deasupra frumoase, curajoase ,
   -urat sentiment invidia – doare.un popor incult il potzi invenina.
   femeile frumoase si inteligente ” nu o au in palmä” sunt mandre,
   pot fi fidele si muncitoare.primitivii nu cred in fidelitate.
   PRIMITIVII SI PROST CRESCUTZII, AU INVENTAT CE MINTEA LOR
   BOLNAVÄ LE-A DICTAT.
   eu am 2 copii de-o seamnä cu D-na.
   sper sä-si rezolve necazurile cu räbdare si „tacticä”, sänätate.

   • Așa e, o fată isteață si mucalită cu parul bălai, de-a noastră, din Băicoi. Va trece cu bine prin toate încercările. Am mare încredere si romanii vor înțelege cât au pierdut. Am doua vecine de aceeași vârsta.

 14. @ Cristian,
  daca postarile tale sint opinii sincere, ti le respect.
  Dar, marturisesc, nu ai niciun haz: las-o, dom`le pe blonda in treaba ei.
  Caci „fecioara” nu e 😛 , dar nici atit de vinovata cum a inceput avalansa.
  Avalansa care, e clar, a avut un scop din partea cuiva, nu spui cine.

  • Victor,
   poate are vina ei, dar se poartä demn-nu ca Sova-Vosganian
   si-a spus pärerea, nu face tema din d-na Udrea.
   de altfel eu presupun cä au atacat-o tocmai , cä nu l-a
   acuzat cu vroiau ei pe T Bäsescu.
   si cu asta thema este inchisä.

  • Victor L,

   Dar aici nu de haz e vorba, ci de o traire atat de sincera, de profunda si evident dezinteresata, cum rar mi-a fost dat sa vad. Omu’ asta, in ciuda apostrofarilor, avertismentelor si ironiilor primite de-a lungul timpului, si-a asumat si isi afirma consecvent si tenace mesajul. Impresionant pana la lacrimi!

   • si eu cred cä-i un om sincer , fidel.
    eu mi-am spus pärerea, tocmai pt. cä atacul la femei, indiferent
    care este mä deranjeazä.
    nu vreau sä aduc tema la copac. eu admir oamenii fideli.
    stii cum se spune.
    „prietenii sunt ca umbra, cat e soare o vezi ,cand dispare soarele……:::::”

   • Mih,
    poate ca ai dreptate. Iar daca e sincer, nu pot avea nimic impotriva sentimentelor sale.
    Dar devine enervant, ilar chiar. Pentru asta vorbesc de haz.

   • Theo, Victor L,

    Recititi mai atent cele doua comentarii @Cristian (inclusiv…caracterele folosite) si adaugati la al meu, dupa preferinte, 😛 , 😈 sau :mrgreen:
    E mai clar?

   • Theo, Victor,

    Eu nu-l cred.
    Nu am intalnit persoane rationale care sa fie si sincere in adularea prodiabetica si dezinhibate in propaganda politica.
    Poate sunt, dar n-am intalnit eu.
    Si daca n-am intalnit, probabil sunt raritati.

    Diagnosticul meu este „postac”.
    Nu e nici macar suficient de elevat, o inteligenta minima, un elementar bun simt. Maniera in care isi face msiunea te irita prin primitivism.
    Ai permanent tendinta de a fugi in baie si a te privi in oglinda sa vezi daca ai o asa moaca de idiot ce poate fi prostit cu trasnaile astea.

    As risca sa spun ca are vechime in activitatea propagandistica, de undeva dinainte de ’90 😉

    Ce-i al lui insa, e al lui !
    Sta langa cineva cazut, a carui viitor politic este incel mai fericit caz imprevizibil, deci la capitolul „investitie” riscul e neobisnuit de mare si pastreaza limitele decentei relationale.

    Dar asumarea riscului asta ii poate fi benefica in final.
    Blonda a trecut in umbra cu toata turma de procese si in ciuda efortului celor ca el, in contextul evenimentelor tot mai dureroase din ultimile luni. Si asta e bine pentru ea.
    Sa nu uitam ca inca nu e vorba de nici o condamnare !
    Daca va fi, va trece neobservata, dupa toate laturile aruncate peste ea, asta nu va schimba nimic in perceptia publica.
    Dar daca NU va fi condamnata, ….. ei, atunci se schimba treaba !!!! 😉
    Iar asta nu e ceva ce se poate trece usor cu vederea !

    Iar Cristian va imbraca atunci tinuta de defilare 😀 😀 😀

    • Viq,
     eu intzeleg perfect ce spui, nu am vrut sä fac la copac o themä de discutzie, dar eu sunt un om fidel si admir fidelitatea si demnitatea.
     am 2 copii, o fatä de 44 si un bäiat 41, cred si vreau sä cred
     in tineri, nu totzi sunt interesatzi, puslamale si trädätori.
     cand e vorba si de femei, observ dementza, misoginismul in Ro.
     care distruge, se ajunge la primitivism
     nu orce femeie frumoasä este curvä,hoatzä s-au proastä.
     voi bärbatzii ar trebuii sä stitzi asta ; sä vä revoltatzi primii.
     träiesc dupä cum stii de peste 40 de ani afarä, iubesc Ro.
     si romanii din toatä inima, dar trebuie sä umble la mentalitatea lor

     Viq, itzi doresc un an cu sänätate ,dragoste si mult noroc !

     • Theo,
      Si eu inteleg la ce te referi.

      Da, e foarte adevarat ca nu orice frumoasa este o semi-nulitate. Desi frumusetea deseori poate fi un handicap in dorinta de a performa prin munca si autoexigenta 😉
      Dar nu de blonda e vorba.

      Atasamentul asta excesiv nu suna a fi suficient de echilibrat rational pentru a fi bine fundamentat si de durata.
      Caderea in extaz poate face casa buna cu emotiile dar nu si cu stabilitatea.

      Si din punctul meu de vedere ofensiva impotriva blondei este o mizerie si din pacate reflecta mocirla in care se balacesc o mare parte din romani. Nu inseamna ca este automat nevinovata. Habar n-am, dar e clar ca ceea ce se petrece nu are legatura cu legalitatea decat colateral.
      Probabil cei care isi mai varsa veninul primitiv pe aici sunt printre cei mai inteligenti reprezentanti ai mizeriei respective 😉
      La nivele mai joase sunt si altii care nu au timp/chef/posibilitate de a se exprima pe net.
      Poate intr-o societate suficient de evoluata Udrea ar fi facut treaba buna in politica. La noi Dunarea mai are apa de curs.

      Multumesc pentru urari. Asemeni tie si familiei.
      Sa aveti un an cat mai bun.

    • Multa lume pare interesata de soarta Elenei Udrea. Doar acum si aici, pe blog, 3 voci au readus subiectul in discutie. Cu toate astea, dintre cei trei doar @theo este credibila.
     Mie personal, discursul lui @Cristian mi se pare special construit pentru a o face antipatica pe EU. Noroc cu @adrian, care il compenseaza, cu supramasura. De remarcat si stilul de robot, asemanator, al celor doi. Amandoi sunt palmasi: unul aplauda, celalalt da palme. Cu piciorul, de fapt. Cred ca @cristiadrian nu este un chip calm.

 15. acum am väzut o declaratzie a lui Comänescu,
  ceva mai redus,ingrädit,cäcänit,nu am mai auzit
  asa ceva. un „primitiv de consomol” de ultima spetzä.

 16. R.I.P. David Bowie (8 ianuarie 1947 – 10 ianuarie 2016)

 17. Cel care ii pupă mina Papa e David Rockefeller …..si nu pentru că e evreu ,ci pentru ce reprezintă el pe planeta asta …e unul din cei 1% care dețin resursele acestei planete …unul din cei 300 de oameni care provoacă crize,războaie ,schimba guverne si orinduiri.

  Adaugati invazia islamistă din Europa si cred că vom asista cit de curind la un război religios ….pentru că doar un război poate schimba orinduirea de acum si instalarea alteia .

  • Nu cred ca ar trebui propagate prostii din astea, totusi, aici nu mai e vorba de nu-ș-ce-țață politician ce-are ca țiitor temporar câte-un bișnițar analfabet. Papa a pupat mâna unui supraviețuitor al Holocaustului. S-a discutat in presa despre asta atunci când s-a întâmplat.

   • numesti femeile tzatze?
    esti un golan postac ,needucat.
    esti ultimul om ,ce trebuie sä comenteze ceva.

    • corect Theo, cel/cea care numeste femile tzatze (sau si mai rau)este ,,golan postac ,needucat.’ba chiar mai rau as spune eu.Amuzant,ba chiar misto, este ca vorbesti de funie in casa spanzuratului:)(Ca argument pot sa pun niste citate din ,,clasici”) .Problema e ca Adrian nu a numit ,,femeile tzatze” ci vorbeste de ,,tzatze-politican” si aici intra destul politicieni de ambele sexe, e suficient sa-i urmaresti la tv .

 18. Din ciclul „poate fi asa si altfel, cum vrei”:
  – „Faptul ca Romania nu a reusit inca sa adere la spatiul Schegen poate fi privit ca pozitiv sau negativ, din perspectiva fluxurilor de migranti din Orientul Mijlociu si din Nordul Africii, cu care s-au confruntat state care fac deja parte din zona europeana de libera circulatie, a declarat, intr-un curt interviu acordat HotNews, ambasadorul Olandei in Romania, Stella Ronner-Grubacic.”

 19. OLANEZII SÄ SE ABTZINÄ- SUNT NISTE INTRIGANTZI.

 20. Pina unqa-alta sa foto-filmam o rautate de Traian. Ungureanu.
  Cu traducerea in titlu, ca ma si rusinez s-o scriu 😛
  http://adevarul.ro/international/europa/europa-vreau-f-1_569295d937115986c65821f0/index.html?ref=yfp

  • nici cu svezii nu mi-e rusine:
   „Suedia: Politia recunoaste ca a ascuns un val de agresiuni sexuale in care prezumtivii agresori erau solicitanti de azil”.

 21. tilul scris de TU; – SE REPETÄ IN GERMANIA
  se aude des aceste mägärii- sper sä fie urgent
  luate mäsuri. socetatea civilä este f. activä..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s