Un continent neatent ajunge incontinent

Samanta de ura primita cu atat de senila iresponsabilitate de liderii europeni, in frunte cu de-acum de neuitat madam Merkel, incolteste. Prinde radacini si se prefigureaza ca cea mai teribila matraguna ce amenimta domoala holda a batranului continent.

PEGIDA, organizatia perceputa initial drept o mana de idioti zenofobi, se transfrma incet dar sigur in stindardul luptei pentru pastrarea normalitatii in fata amenintarii islamice. Nu mai este o adunatura de cateva sute de tampiti, ci creste exploziv pe masura hranei ideologice oferite generos de derbedeii primitivi intrati cu valul anul trecut.
„Grupul s-a înființat în octombrie 2014 ca un grup xenofobic de pe Facebook, atrăgând inițial doar câteva sute de adepți. A continuat să se dezvolte, ajungând până la 25.000 de membri.”

Problema este ca asta e doar inceputul.
Cativa zeci de initiatori au fost samanta celor cateva sute de pe Facebook.
Cei 25.000 de acum sunt samanta unei mase uriase de maine care va da in clocot fara ca cineva s-o mai poate opri. Nu prea mai vad un om intreg la minte care sa mai critice o grupare ce lupta impotriva islamizarii Europei, in conditiile in care efectiv incepe sa-ti fe frica sa mergi pe strada din cauza trepanatilor ce lupta pentru distrugerea civilizatiei europene. Poate acum mai exista, dar fiecare femeie ingrozita, daca nu deja violata, fiecare cetatean speriat, daca nu cu beregata deja taiata, are familie, prieteni, colegi de munca… un grup social care nu va ramane indiferent la aceste agresiuni. Ei nu vor sta prea multa vreme cu mainile-n sanul familiei.
Iar langa ei se vor alatura in masa ceilalti, neatinsi inca fizic dar cu perspectiva tot mai clara de a fi practic victime la orice ora din zi sau noapte si-n orice loc public sau privat, fara nici o alta vina decat cea de a exista.

Autoritatile nu cred ca vor fi in stare sa faca mare lucru, cel putin in stadiul in care se afla acum. Si ca dotare, si ca sistem organizatoric de functionare si ca ideologie si instruire psiho-actionala.
Peste jumatate din imigrantii intrati in Germania anul trecut au disparut din evidentele autoritatilor. Nu s-au inregistrat, nu mai pot fi contactati telefonic, nu au adresa, cel mai probabil nici numele nu le mai corespund. Au devenit practic invizibili pentru autoritati. Este clar ca organismele socio-guvernamentale sunt complet depasite de fenomen.

Mai devreme sau mai tarziu invizibilii vor deveni vizibili prin actiuni.
Actiuni ce vor fi mediatizate suficient de rapid si ilustrativ ca sa se creeze o stare de spirit ingrijoratoare, de teama si furie, de dominatie emotionala exclusiva si alarmanta. Amestecul perfect pentru orice situatie sociala exploziva.
Si iarasi autoritatile vor fi depasite de evenimente.
Presa germana a incercat firav si bezmetic sa se autocenzureze cosmetizand teribil evenimentele din primele zile ale anului 2016. Ca si mai toate celelate organe mai mult sau mai putin oficiale.
Daca initial declaratiile oficiale ale politiei germane nu faceau referire clara ca agresiunile ar fi fost savarsite de emigranti arbi, in faza urmatoare au recunoscut ca „printre agresori” au fost si din aceasta categorie, sfarsind prin precizarea ca de fapt ei au constituit majoritatea. Normal ca nici nu mai e nevoie de o declaratie ultima care sa spuna limpede si raspicat ca au fost doar din aeasta categorie, deja populatia extrapoleaza aceasta posibilitate ca realitate. Efect de bumerang.

E limpede ca nu mai ai cum sa controlezi miscarea informatiei in secolul Galaxy6, iar clipuri video cu violente de strada in 1080p pot polariza grupuri de reactiune si crea conflicte de mare amploare cu mult mai repede decat poate interveni un echipaj de politie.

Iar lucrurile merg inainte, fara ragaz. Dupa viol, in Koln se pregateste etapa urmatoare : lapidarea.
Este absurd sa-ti inchipui ca nimeni nu va reactiona. Ca toti vor sta cu ochii-n sticla televizorului unde politruci cretini bat campii despre toleranta si retinere, in vreme ce dementii astia-ti violeaza copii pe strada, dau foc, arunca atutoturismele pe scarile rulante, sau pocnesc pe cine indrazneste sa scoata un sunet ce nu le place.
Cetatenii se vor imparti in doua categorii, ca in bancul cu calatorii din autobuz : unii care intr-adevar vor baga capu-ntre urechi si vor matura podeaua cu privirea si ulterior cu fizicul, iar altii care vor raspunde cu aceeasi moneda, eventual cu un bonus plus.
Prima categorie va dispare din peisaj din motive de lipsa a existentei si va ramane doar cea de-a doua. Daca unii din primul grup vor constata ca parc-ar vrea sa mai traiasca, oopps !.. vor fi nevoiti sa treaca in cealalta categorie !

Poate exista alt scenariu ?
Posibil ca lucrurile sa nu urmeze aceasta turnura teribila, aceasta cumplita violenta pseudo-generalizata cu care nimeni din cei in viata acum nu s-au confruntat vreodata ?
Nimic nu e imposibil. Deci, da, poate fi posibil.
Dar este atat de improbabil incat eu nu as conta pe asta.

Pentru simplul motiv ca „ei” nu au venit aici sa se integreze, sa accepte, sa traiasca in comun cu europenii.

„My main goal is to lead people to the acceptance of Islam !
… I swear by Allah, I only came here for this one goal !”

Si atunci, europenilor bastinasi ce optiune realista le ramane ?

Viq

Anunțuri

45 responses to “Un continent neatent ajunge incontinent

 1. Pentru mine, un atom neinsemnat in Ioropa, este umilitor nespus ce li s-a intimplat femeilor germane de catre cei invitati de mama Angela.
  Ea, sora ei, cineva apropiat, ar trebui sa aiba norocul unui asemenea tratament de la obiditii sortii. Si nu mi-ar fi deloc mila. As aplauda.

 2. Pe HN, un vizitator pe la Copac, se da de ceasul mortii sa fie avocatul lui Oprea si Nitu. El crede ca e ironic, dar nu e decit o loaza pe centura politicii.

 3. Please, people of Germany. Do something! spune o adolescenta de 16 ani:

  (…) I cannot understand why they do this. But more importantly, I cannot understand why Germany is doing nothing! Why is Germany standing by, watching, and then doing nothing? Please explain, why. Men of Germany, these people are killing your children, they are killing your women. We need your protection. We are so scared, we don’t want to be frightened to go to the grocery store alone after sunset. The politicians live alone in their villas, drink their cocktails, and do nothing. They do nothing! I do not know what world they live in, but please, people, please help us! Please, do something! I cannot understand why this is happening. One day, my friend and I were walking down the street, and a group of Arabs were protesting and demonstrating. They shouted, “Allah! Allah! Allah is the one God! Kill those infidels! Allah Allah!” What should I do? Should I wear a burka? Why should I have to convert to Islam (…)

  Transcriptul integral, aici: http://pamelageller.com/2016/01/watch-angela-merkel-you-have-killed-germany-16-year-old-girls-migrant-fears-video-that-dhimmi-facebook-is-censoring.html/

  • Mih,

   Cel mai grav e asta :

   „According to the her experiences, the police are no help. She alleges, “they say it is a problem and they ignore it. It is unfair. They laugh at us. They say we are dumb,” and that, “they don’t care about our fears.”

   This description matches many other cases where police have been afraid to be labeled as racist for taking a hard line on migrant crime and even victims of migrant crime have been accused of racism for speaking up…”

   • Ai dreptate, Viq! In fond, atitudinea autoritatilor (politie, inclusiv, sau in primul rand), faptul ca NU isi apara cetatenii este motivul reactiei acestei adolescente, al demersului ei. Ca si al altora, tot mai multi.

    • Daca ar fi doar asta ar fi dor trist.
     Dar nu poate ramane asa !
     Daca (iar aici cred ca ma repet) organismele guvernamentale de mentinere a ordinii publice nu se reformeaza URGENT …
     …(si cand zic asta am in minte o mobilizare cvasitotala a tuturor fortelor de politie, jandarmerie si ce naibili forme or mai avea ei pe acolo, cu participarea unor lideri militari inclusiv, timp de cel putin cateva luni, cu incazarmare in unitati special amenajate, cu 8 ore antrenament si instruire, 12 patrulare, cercetare si supraveghere, iar ce mai ramane papa si hodina) …
     … deci cum ziceam daca nu fac asta rapid, lucrurile scapa de sub control.

     Populatia va simti ca nu mai este aparata de organismele platite si numite pentru asta, instruite si specializate… si o va lua pe cont propriu.
     PEGIDA este acum doar in forma declarativa, galagie, vorbe, marsuri…
     Nu o sa treaca mult pana la aparitia unor grupuri organizate, inarmate, ale cetatenilor care sa apere … cetatenii …
     Un soi de formatiuni paramilitare.

     Poate sunt eu prea prapastios, dar foarte serios, nu mi se pare de gluma !

 4. Autoritatile gasesc formule promitatoare prin care sigur ii vor integra pe migranti. Asta de mai jos este pe o tema mai putin violenta ca violurile. Dar se va gasi un „bitte” potrivit si pt actele violente 😛

  https://pbs.twimg.com/media/CSfGAkOXAAAC1BJ.jpg:large

 5. Se munceste intens si urmeaza o solutie gen ICCJ si incompatibilitatea lui Klaus:
  „Judecarea procesului în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa solicită revizuirea deciziei de anulare a contractului pentru un imobil cumpărat de aceştia în centrul Sibiului a fost amânată de Curtea de Apel Braşov pentru 6 iunie, pentru citarea unei părţi care locuieşte în SUA.”

  • asta a fost si motivul lungului lor concediu, sä pläteascä ceva
   ,martori pt. procesul lor. noi il tzinem de prost, dar este un
   escroc, le face pe muteste.rämane premierul dela Grivco.

 6. voi stiatzi cä dudä si consoata merge cu anti-mergätor?
  cu cer drept.? altä escrocherie.si banii romanilor

 7. Am vazut o caciula si am crezut ca a inviat pingelica.
  Caciula lui Klaus doar la culoare se deosebeste de a lui pingelica 😛

 8. escrocii cer liniste, asa isi pot face mafiotzii afacerile nestingeritzi
  ,klausi face parte dintre ei, de aia a „prosperat” asa si a rämas
  in ro.

 9. Ieri un viol, azi un omor, miine…
  „18:36 Suedia: Un imigrant minor, arestat pentru uciderea unei angajate a unui centru de primire pentru refugiati”

 10. Vorba populara zice ca un necaz nu vine singur, ci cu o inlantuire de surori si frati 😛
  Pai, daca procurorii indraznira sa ‘atenteze’ la onoarea unor Oprea si Nitu, ma intreb ce era pe atunci actualul „om din sistem, care cunoaste sistemul” (recomandarea lui Klaus); da, dottore Toba, nu era cumva seful politiei romane, nu Politia dadea insotitorii pentru coloane?
  Incurcate sint caile Domnului!

 11. Paul Ghitiu: Ne-au trădat, ne-au tranşat, ne-au vândut. Cârdăşia socialismului cu islamul. (Apocalipsa Europei VI)

  (…) Dacă e să ne uităm la autorităţile presupuse a reprezenta şi a apăra interesele populare, la elitele care ar trebui să dea direcţia cea bună, răspunsul este şi va fi dezamăgitor: obsedate cu aplicarea tezelor socialiste de distrugere a “lumii vechi”, acestea au trădat de mult popoarele pe care, pasă-mi-te, le reprezintă. Mai mult chiar, ele sunt la baza viiturii de imigranţi, pe care vor încerca să o ţină cât mai mult la cote ridicate, cât şi a represiunii totalitare împotriva celor care îndrăznesc să se apere, să-şi apere compatrioţii, sau să vorbească deschis despre gravitatea situaţiei. Deci, ce au făcut şi fac cu abnegaţie noile structuri dictatoriale ale Europei? (…)

  http://www.evz.ro/ne-au-tradat-ne-au-transat-ne-au-vandut-cardasia-socialismului-cu-islamul-apocalipsa-europei-vi.html

 12. hai sa va iau pe ocolite. Premise:
  1. istoricii sunt impartiti la mijloc in raspunsaul daca FDRoosevelt a stiut de iminenta atacului de la Pearl Harbour. Voci puternice spun ca a stiut, dar nu era alt mijloc de a scoate USA din amorteala
  2. In Franta sunt islamici de zeci de ani (iar dupa razboiul din Algeria numarul a crescut muuult)
  3. In Germania -dupa anii ’50- sunt stabiliti cam 5 milioane de islamisti [in special turci].

  Concluzie: Merkel a PROVOCAT actuala situatie:
  . europenii ies din amorteala
  . legile se inaspresc
  . se creaza posibilitatea controlului si expulzarii celor de la pct 2 si 3 de mai sus care -in absenta actiunii lui Merkel- erau legal INTANGIBILI.

  Reflectati va rog

  • N-am timp de ocolisuri:
   – da, am citit si eu tot feluri de variante referitoare la atacul japonez de la Pearl Harbour; printre care si faptul ca FDR stia ca atacul se va produce, dar voia un soc pemtru americani.
   – dar ca Angela a zis „lasati migrantii sa vina la Germania” pentru a avea apoi cadru legal de expulzare, nu mai cred.
   Merkel si-a atins limitele. Asta a facut. Iar cind iti atingi limitele si nu exista nimeni sa te traga de mineca, urmeaza dezastrul.
   A fost educata in comunism, si ceva reziduuri inca mai dainuie prin inconstientul ei.

   • Mie mi se pare foarte plauzibila ipoteza de mai sus. Mai mult, cred ca tot ideea lui Merkel a fost si sa trișeze cu gazele la VW, ca sa compromită ideea de masina pe motorina si sa genereze o stare generală de protejare a mediului înconjurator.

  • As putea crede teoria asta daca m-ar convinge cineva ca cele doua gazoducte North Stream 1 si 2, dintre Germania si Rusia, au ca scop INDEPENDENTA energetica a Germaniei de Rusia si sunt construite inclusiv in avantajul statelor UE.

   Germania nu a avut cu turcii problemele pe care le-au avut alte state occidentale cu islamistii arabi. Sa aduci sute de mii, milioane de islamisti arabi ca sa scapi de turcii in buna/cea mai mare parte integrati?

   Germania nu cred ca urmareste vreo trezire a europenilor. Mai degraba, hegemonia (iar destabilizarea Europei o poate ajuta).

   • Mih, referitor la turci -astept si opinia lui Theo- cred ca exista un risc de radicalizare [a se vedea desicrsul lui Erdogan]. Putem oare exclude riscul aparitiei unor imami fanatizanti? Asa au creut francezii pana acum vreo zece ani – si doar trecusera peste 30 de ani de la Alger/Casbah…
    Referitor la esecul integrarii sau mai curand iluzia integrarii eu il cred pe „mon general” De Gaulle, adica apa si ulei.

    • Posibil ce spui despre turci. Dar cei veniti in urma cu niste zeci de ani in Germania erau „kemalisti”, nu stiu cat se vor „erdoganii”. Diferenta dintre arabii din OM si Africa de Nord (ajunsi in Franta, Belgia, Anglia, tarile scandinave) si turci (Germania) exista totusi si tocmai ca se vede si ea de ani buni.
     Nu exclud premeditarea in actiunile lui Merkel (mi se pare mult mai plauzibila decat vreun acces de nebunie cum se vorbeste azi), dar nu in sensul, repet, ca ar fi urmarit trezirea europenilor. Si iar repet, in contextul relatiilor „speciale” pe care le are cu Rusia, nu cred ca lucreaza in beneficiul cetatenilor si tarilor europene, ci al interesului hegemonic german.

    • bunä ,Cinic,
     in privintza lui Erdogan este un radical de stanga, legile le face
     dupä placul lui, toacä la dusmani ,si minte ca si PONTA:
     ACUM , eu cred cä el a contribuit la trimiterea arabilor in Europa.,
     chiar nu a fäcut nimic sä-i opreascä. buna intzelegere cu Ponta
     si locul cadou dat pt. moschee, cu sigurantzä nu a fost degeaba:
     NIMENI NU O SÄ OBERVE CUM INFLORESTE ONG-PONTA:

   • 🙂 … de cele mai multe ori solutia directa e si ce corecta , nu ?
    germanii au facut o mare greseala sperand ca arabii vor fi ca si turcii … (de pe spatele carora au castigat cu varf si indesat , asa e)

 13. Buna seara!
  Pai pe cine nu-l laşi sa moara nu te lasa sa traiesti.
  Treaba este groasa rau de tot si din sfecla ăstora nu poti scoate ce au.
  VIS spunea ca este îngrijorat de escaladarea extremismului european cred ca nu extremismul ar trebui sa ne ingrijoreze ci comportamentul tampitilor extremisti.La nivelul de educatie pe care il au daca te pune sarsaila sa ii spui,, gata ba ca il omori!” o sa primesti si tu ceva ca doar ti cu ursul,crede el.
  Cateva incidente si butoiul face bum si apoi sa vezi petrecere de zile mari.
  Tampenia este alta ca va incepe vanatoarea de socialisti,consiferandu-i vinovaţi de toate si,poate dar nu doresc, la întemeierea celui de-al IV lea Richt.
  Doamne !

  • Christy,

   asta e in UK, unde politia nu doarme-n bocanci, unde sunt CCTVuri la fiece colt de raspantie, unde englezii au un calm de-a dreptul englezesc prin traditie…. unde cetatenii normali au respect pentru reguli, legi si autoritatile ce le reprezinta. Luand in considerare inclusiv indemnurile la calm si ratiune.

   Toata compasiunea, toate ajutoarele sociale, toate libertatile ce le-au fost asigurate, investitiile in educatia primitivilor … nu au produs „declicul” transformarii din oamenii cavernelor in cetateni civilizati. Priveste-i cu atentie.

   E un echilibru extrem de fragil ce se tine cu efort serios din partea autoritatilor.

   Care comunitate, tara, stat european poate fi mai calm, bun si corect cu exemplarele astea ?

   Cand ma gandesc la „sangele fierbinte” balcanic sau la raceala inflexibila germana, pot banui ca va fi o Europa foarte fierbinte.

   • Salut Viq
    Ar trebui penalizati doar bazandu-ne pe legile convietuirii. Incercarea de a lupta „crestineste” cu ei va duce doar la excese, moral (dar si legal) discutabile, de, si pentru, ambele parti … mai ales in Anglia, o tara cu printre cele mai mici procente de religiozitate.

    … asa e, peste tot lucrurile se vor agrava, o radicalizare urmeaza. Dupa radicalizare vor urma excesele. Dupa excese, poate urma orice.
    Cine are mai putin de pierdut castiga, initial. Dupa care, cine are mai mult de pierdut … a castigat, pana acum. 🙂

    pana acolo, mai radem si noi putin ? 🙂 … Thou shalt keep they religion to thyself !!!

 14. bunä,
  inainte de a ajunge la subiect, vreau sä felicit o profesionistä,
  O JUDECÄTOARE CORECTÄ , CAMELIA BOGDAN SI COLEGUL:
  FELICITÄRI D-LOR JUDECÄTORI !!!

 15. cu räceala si inflexibilitatea nemtzilor , vä inselatzi.
  sunt cu totul altfel decat ii credetzi.

 16. Coabitarea nu a fost Kovesi vs Nitu, cum vor unii nostalgici sa le brodeasca post-factum [a propos, aceiasi idolatri schizoizi au injurat si injura copios la Binomul KoCo]. A fost Nitu (Dottore) vs Bica (Domnul, de fapt Duamna). Kovesi a fost impusa de aliati, acolo nu s-a negociat nimic, era un dat. Cei doi „mari barbati” de stat si i-au negociat pe ailalti doi. Acum atat ei, cat si protejatii sunt cam out.
  http://politicscan.ro/editorial/de-ce-au-inchis-ochii-occidentalii-cand-au-fost-numiti-nitu-si-bica-de-destepti/out.

 17. Billä- rostogoleste tampenii, atzi amestecat iar serviciile,
  de dragul de a-l incrimna pe TB.

 18. Nu e nicio difernta intre dottorii care au plagiat la greu si intre unii dottori „dupa capul lor”.
  Si nu pot fi acuzat ca jignesc pe cineva; avem la Copac cite o interventie dottorala cu nimic mai presus de „interesul national”, „bidon gol” ori alte vietati ale lui Dumnezeu sau Satana.
  Prost sa fii, dottor ajungi 😛

 19. In paralel cu studiile bibiloase, altii au descoperit recent ca piratul i-ar fi propus lui Voronin: uite, daca accepti Unirea, tu vei fi presedinte si imi dai mie vicepresedintia 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s