Buna dimineata, 2016 !

Viq

…. si traditionalul snur alb-ros pentru dragele noastre !

martisor

Anunțuri

17 responses to “Buna dimineata, 2016 !

 1. Buna dimineata! Si multumim pentru…ghiocei, Viq! 😀

  Hora Martisorului, intr-o interpretare inedita: The Trio Dinicu is named after the Romanian virtuoso violinist and composer Grigoras Ionica Dinicu. Based in Los Angeles, the group combines the forces of three world class musicians: Luanne Homzy on violin, Tommy Davy on guitar and Frank Anastasio on double bass and vocals.

 2. SRI face o gluma egala cu un sictir:

 3. – „Universitatea din Bucuresti a trimis pentru a treia oara la Ministerul Educatiei dosarul de plagiat al lui Victor Ponta si a cerut retragerea titlului de doctor in drept detinut de fostul premier, a declarat Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, pentru Mediafax.”
  Acum, ce ne-ar trebui? ceva curaj sau un minim bun simt?

 4. Multumim Viq ! O primavara minunata tie si tuturor ,e pacat sa nu ne bucuram caci, vorba cuiva (persoana importanta,a carui carte o citesc acum) ,,timpul se trece, noi ne petrecem” (citat aproximativ).
  P.S. Ador citatul de pe campul inflorit al blogului 😉

 5. Ăsta-i el, altul n-avem: cind iti da o floare nu spune ca are si spini 😛
  Traian Băsescu
  57 mins ·

  Ce-o fi aceea responsabilitate a funcţiei?
  L-am văzut pe “gloriosul” Primar General al Capitalei, ce-i drept interimar, care refuză să-şi asume responabilitatea funcţiei pentru redeschiderea celui mai modern stadion din România, Naţional Arena.
  Am văzut un “glorios” general de pompieri acoperit de şnururi sclipitoare şi cu caschetă cu “cuc” din fir aurit în frunte (ca să ştim în ce direcţie merge), spunîndu-ne că nu dă autorizaţie pentru funcţionarea Arenei Naţionale, fără … See More

 6. A venit primavara, se topeste zapada si incep sa iasa la iveala stiti voi ce. Sper ca vine o ploaie mare de la DNA si ii spala:
  Numero 1:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20835566-victor-ponta-reactie-retrimiterea-dosarului-plagiat-minister-sunt-bucuros-facultatea-drept-refuzat-fie-implicata-aceasta-rafuiala-politica.htm

 7. Numero 2:
  Capitanu’:
  „Am văzut-o pe doamna Koveşi făcînd politică mai ceva ca doctor Ponta, vorbind la bilanţul DNA despre sute de kilometri de autostrazi, indemnizaţii pentru copii, pensii pentru vîrstnici şi spitale noi, în baza unor evaluări umflate, ca şi cum substituia tot Parlamentul în an electoral, dovedind “calităţi” politice nebănuite la datele cînd am tot numit-o în funcţii importante. Dar n-am văzut-o pe ”glorioasa” doamnă Koveşi asumîndu-şi responsabilitatea funcţiei pentru faptul că în cele două mandate de Procuror General, instituţia pe care a condus-o a tergiversat şi nu a soluţionat Dosarul Revoluţiei .”

  Drrrrepti!

 8. pentru fetele care posteaza aici … 🙂 …

 9. Johannis, nu meritä sä rämanä presedinte, miha-lache hotäreste tot
  si Ciolos merge in locul lui la Bruxelles:
  in concediu nu-l lasä in locul lui.?
  cand se terminä anul, ce nu a iesit bine si i se reproseazä
  o sä fie vinovat Ciolos, s-au poate Bäsescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s