O cafea pentru mana stanga

Viq

67 responses to “O cafea pentru mana stanga

 1. Vine un nou val gen 2012. Brandul miros de transipraite Base™ e de partea penalilor si penalelor:
  http://www.biziday.ro/2016/05/10/nu-mai-trimiteti-la-ccr-cozile-de-topor-ale-politrucilor/

  • Mey desteptule (ca daca iti zic fraiere te superi!), dar faptul ca Codruta „clocotea” nu este un atac (mirsav) la Justitie?
   De cind mama dreaqului a ajuns Codruta mai priceputa in ale legilor constituttionale decit cei numiti acolo? si daca a ajuns, chiar nu pricepe ca legile trebuie puse in concordanta cu Constitutia.
   Si ca nu omori pe cineva doar pentru ca ti-a spus un alt cineva ca trebuie pedepsit; pina si inculta de Ceauseasca a spus ceva memorabil, de care noi am ris atunci, „dovada, vreau dovada”.
   Codrutei nu i-a convenit nici cind CCR a cerut claritate in lege pentru cei indreptatiti sa faca ascultari.
   O lege neclara poate duce si la achitari de vinovati, si la condamnari de nevinovati.
   In plus, CCR nu va dezincrimina abuzul, cum s-a antepronuntat fecioara Justitiei, ci va cere claritate in definirea abuzului.
   Faptul ca cca 40 de articole de lege de prin codul penal sau de procedura penala au fost declarate neconstitutionale, iar parlamentul nu a recorelat articolele cu Constitutia, nu o deranjeaza pe clocotitoarea ” Sunt momente, cum este duminica, in care
   iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit”
   In tara asta nu doar coruptia e cancerul, ci si dosarele Revolutiei si Mineriadelor, pe care le-a inchis cu „celeritate, dle presedinte” 😛
   Cit despre Guran, e un CTP in varianta lustruita: da lectii de la Isarescu pina la opinca.

  • Este simptomatic unde ai ajuns daca la o postare cu un pianist de admirat, tu, un cineva last music, te balacaresti in reziduurile haznalei 3.

  • @Un nimeni

   3

 2. Legea pentru unii e mai dreapta decit dreptatea: cum schiauna un catel, cum dulaii miriie:
  ” ​Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, cere Inspectiei Judiciare sa faca verificari legate de declaratiile Elenei Udrea, care a spus intr-un interviu ca „daca i se nazare DNA-ului sa ii faca cuiva dosar penal, sigur va face. Acest sistem e reprezentat de catre SRI si de catre doamna Kovesi de la DNA. Procurorii executa ordine”.
  IJ s-a autosesizat la declaratiile Codrutei referitoare la „ce va hotari CCR”?
  Pentru unii muma, pentru altii ciuma.
  NB,
  daca mai e si adevarat ca blonda a fost mesagerul dusmanului Justitiei, ca Ponta s-o accepte pe Kovesi ca procuror sef la DNA… 😉 ceva semnale se arata.

 3. CCR este intr-o situatie delicata azi in „disputa” cu ziaristul Avram.
  Primarii sint un fel de presedinti ai localitatilor, si chiar mai mult. Atunci dece sa fie alesi dintr-un tur?
  Daca si la prezidentiale am fi avut doar un tur ne rinjea Ponta dintre florile de la Cotroceni.
  CCR se poate spala pe miini foare curat: e apanajul Parlamentului sa hotarasca speta; si daca s-a hotarit un tur, multumiri de mama tuturor liberalilor, ata ete.

 4. Salut prieteni! Pentru cinevei şi alţi màncători de rahat habarnişti:
  Spuneţi că TB ,,transpiră” (un cineva). Aşadar oricare act întocmit defectuos atrage răspunderea PENALĂ.
  Pe cale de consecinţă legile, ordonanţele, hotăràrile de guvern sancţionate de CCR şi nu numai sunt acte DEFECTUOASE. Si atunci, conform logicii voastre, Parlamentul, Guvernul sau oricare instituţie care a emis vreun act sancţionat în totalitate sau în parte de CCR ( ex. legea Big brother) ar trebui arestaţi pe loc!
  Transpiraţi băieţi înainte de a împroşca…!

  • Pe scurt:: oricare act administrativ lovit de nulitate absolută, relativă, virtuală, totală sau parţială – termeni juridici – ar atrage, după voi, încarcerarea emitentului, pe motiv de ,,defect stricat”)))) adică…DEFECTUOS!

   • @ florin,
    vorba lui Viq, pe acesti cineva, nimeni ori cum se mai numesc, nu argumentele logice ii preocupa (au logica lui Becali), ci sa scape de murdaria din suflet aruncind-o pe altii.

 5. Parca la o postare anterioara a aparut un autobuz cu o reclama imbietoare:
  ” O reclama „Glorie lui Allah” afisata pe autobuzele londoneze starneste polemici, dupa ce un videoclip anglican care promova Tatal Nostru a fost interzis de Craciun”
  O fi timpul ca dupa refuzul puterii papale, sa refuze si credinta crestina 😛
  Umor englezesc!

 6. Salut copăceni! 🙂

  La temă totuși…

  Sunt 129 de ani de la nașterea unui om pe care soarta l-a lovit dur, dar care nu s-a lăsat îngenunchiat!
  …un pianist de talent, evreu, austriac bogat dintr-o familie celebră, care nu a admis să-și plătească statutul de «acceptat» de către naziști și a lăsat în urmă tot, ajungând în final profesor de pian în US…

  • 🙂

   The Concerto for the Left Hand* was commissioned by Austrian pianist Paul Wittgenstein, who had lost his right arm during World War I. It was premired in 1932 by Wittgenstein himself, toghether with Robert Heger and the Vienna Symphony Orchestra

   *)

  • Munca enorma adaugata unui talent innascut.
   Ce face cu mina stinga e uluitor.

 7. Si o ultimă precizare: rechizitoriul întocmit de unul sau mai mulţi procurori DNA este un act juridic. Dacă acesta este contrazis de instanţă poate fi interpretat, conform Cod Penal, ca fiind un act defectuos (deci infracţiune) iar cel/cei care l-au întocmit devin infractori.
  Despre asta ,,transpiră” TB nu despre prostiile debitate de unii!

  • @ florin,
   putina atentie.
   Daca se constata ca dosarul a fost intocmit cu rea intentie, cu documente false si martori mincinosi, da, este raspunzator, dar daca a fost intocmit defectuos din incompetenta, nu poate fi penalizat decit pe linie de serviciu, de catre sefi.

   • Victor, ce spui tu este corect conform Tratatului şi asta susţine, şi TB.
    Numai că CP spune act defectuos. Nu rea intenţie, nu incompetenţă.

 8. debunaseama, a se citi primavara lui 2016.

 9. Salut!

  Responsabilii DIRECTI pentru intrarea dezinfectantilor „neconformi” pe piata au fost/sunt la Ministerul Sanatatii [de data asta, nu in parlament]. Nu zic eu, asa zice LEGISLATIA in vigoare.

  MINISTERUL SANATATII = AUTORITATE COMPETENTA, care a infiintat COMISIA NATIONALA PENTRU PRODUSE BIOCIDE, organism de specialitate, fără personalitate juridică, care funcţionează pe lângă Ministerul Sănătăţii. Care comisie are ca organism executiv un secretariat tehnic care funcţionează în cadrul INSTITUTULUI de SANATATE PUBLICA BUCURESTI din subordinea Ministerului Sănătăţii.
  Este vorba de EXPERTI in substante biocide care au avut/au obligatia legala sa CONTROLEZE dezinfectantele oferite de producator si sa stabileasca gradul de CONFORMITATE si apoi sa AUTORIZEZE sau NU comercializarea lor.
  E vorba de persoane, cu o anumita functie, obligatie, responsabilitate, dar si cu nume si prenume, de la ministrul sanatatii, la ultimul expert.

  Surse:

  http://lege5.ro/Gratuit/hezdanzu/hotararea-nr-956-2005-privind-plasarea-pe-piata-a-produselor-biocide

  http://lege5.ro/Gratuit/gqydembrg4/hotararea-nr-617-2014-privind-stabilirea-cadrului-institutional-si-a-unor-masuri-pentru-punerea-in-aplicare-a-regulamentului-ue-nr-528-2012-al-parlamentului-european-si-al-consiliului-din-22-mai-2012-

  http://lege5.ro/en/Gratuit/gqydanbzhe/ordinul-nr-433-1042-92-2014-pentru-modificarea-si-completarea-ordinului-ministrului-sanatatii-al-ministrului-mediului-si-padurilor-si-al-presedintelui-autoritatii-nationale-sanitare-veterinare-si-pent

  PS
  O fi vreo performanta… (doar?) jurnalistica sa legi „scandalul dezinfectantilor” de insurectionalul mesaj „jos Parlamentul!” si evident, de marele dusman al sectei anti-basiste, Piratul in persoana.

  PSS Pentru Gur(u)an & adeptii, urari de sanatate!

 10. Patria in primejdie:
  – ” In dreapta am dusmani, in stanga am dusmani, in spate am dusmani, nu am ce face decat sa merg inainte”.
  – ” Sunt momente, cum este duminica, in care
  iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit”.
  Grav! grave declaratii, pline de grandomanie 😛

 11. KWJ nu a mers la Deveselu. O fi si asta un mesaj „ferm”, „puternic”, cum ii place sa zica, sau unul mai…moale? Si daca da, pentru cine?

  • cine l-a sfätuit ,a fäcut o mare gresealä.
   momaia grandomanä are in atributzii SECURITATEA NATZIONALÄ .

  • Dupa protocolul bunului simt, prim ministrul nu avea ce sa caute la Deveselu, ci presedintele, ca sef al fortelor armate. Deveselu este un obiectiv militar, nu o realizare a guvernului tehnocrat.
   NB,
   a avut Aurescu un articol pe Contributors, in care se freza si barbierea cit a contribuit el pentru scutul de la Deveselu. Si nicio vorba despre pirat; o nesimtire de genul mentorului sau, Nastase.
   Au exista destui „formatori de opinie”, printre care si actualul ministru al fondurilor europene, Ghinea, care il ironizau pe pirat, cu axa BLW sau cu Marea Neasgra (ca se supara Putin). Acum, la Deveselu, americanii si NATO au spus ca intaresc efectivele din Marea Neagra. Oare dece? dece nu-l asculta pe Ghinea?

   • Pana una, alta ,ieri,. secretarul adjunct NATO vorbea ieri la tv despre rolul deosebit al lui Mister Bogdan Aurescu in negocierile privind scutul, de mister Basescu…a uitat sa spuna, sigur l-a mituit Aurescu !

    • tu ai dreptate, doar stii cum predai Istoria cea scrisa de comunisti, unde taticutul tau Nicolae fusese alfa si omega in miscarea comunista.
     Aurescu la viata lui nu a fost decit un bun specialist in drept international, coleg cu Nastase.
     Iar in cazul terenurilor din Marea Neagra obtinute in diferendul cu Ucraina, chiar el a scapat porumbelul sa recunoasca: toate actele si toate hartile pe care s-a bazat Romania erau cele intocmite prin anii `70.
     „Greseala” Ucrainei si „succesul” echipei romanesti (condusa doar de Aurescu) a fost acceptarea unui arbitraj international. Oricine ar fi fost la conducerea delegatiei romanesti ar fi avut succes.
     Asta-i Istoria, dna profesoara, necontrafacuta ca in manualele de care te foloseai.

     • Nu inteleg de ce esti tafnos (atentie, nu ma mir ! ) ,eu doar l-am citat pe inaltul oficial NATO ! Ca si-a permis sa aiba alta opinie decat tine nu e treaba mea, pune-l la punct pe el .

     • Nici eu nu inteleg dece crezi ca ai de-a face cu elevii tai.
      In plus, ar trebui sa stii ca „oficialul NATO” nu avea dece sa intre in bucataria romaneasca: pe el il intereseaza ce s-a facut. In rest, in gindul lui, ne transmite: paruiti-va, am alte treburi. Ca vezi ce usor confunda capitalele 😛

     • Vai ,victore, dar ce te face sa crezi ca ajungi la nivelul unor (e drept, nu chiar toti )elevi de ai mei ? Putina modestie nu strica, sa stii.
      ,,ar trebui sa stii ca „oficialul NATO” nu avea dece sa intre in bucataria romaneasca: ”Si ce-mi spui mie, spune-o lui ,nu sunt purtatorul tau de cuvant.Probabil ,afland opinia ta , respectivul o va tuli intricosat inapoi, in SUA ! (mai mult ca sigur )

  • Aksimet, ce faci?

  • Pare a fi mai mult o chestie de mărime decât de moliciune. E posibil ca el sa fie mai putin impresionat de dimensiunile unui licurici.

 12. Ma scuzati pentru repetitie, dar pentru mine o asemenea afirmatie este naucitoare: ” In dreapta am dusmani, in stanga am dusmani, in spate am dusmani, nu am ce face decat sa merg inainte”
  Coroborate cu atacurile la SIE si, recent, la CCR, ceva se leaga suspect. Suspect rau.
  Ori e grandomanie, ori „romani, vi se pregateste ceva”!
  Esti sef al DNA, nu un pirlit de politician/parlamentar.

  • Varianta soft-eufemistica : „eroare de comunicare”
   Varianta hard, in lucru. Mai VDM.

   Dar subscriu naucirii tale 😀

 13. (…) Președintele ales al României, Klaus Iohannis, și-a definit astăzi fără echivoc viziunea de politică externă: ritm mai lent în procesul de apropiere al României de Statele Unite ale Americii. Ce s-a făcut până acum și nu mai poate fi oprit sau încetinit (vezi Scutul antirachetă de la Deveselu) trebuie tratat cu indiferență diplomatică, în rest, declarații pline de vorbe pompoase și bine meșteșugite că, oricum, nu valorează nimic.

  Multe dintre gafele făcute până în prezent, chiar și deșănțatul turism alături de soție cu săptămâna prin vizite de stat și oficiale, îi pot fi trecute cu vederea la o adică, așa ceva, însă, este făcut cu bună știință și ne repoziționează pe noi, ca țară, în raport cu Statele Unite ale Americii. Uitați-vă ce declarații fac oficialii americani prezenți acum la Deveselu… răspunsul României, prin cel mai important reprezentant al ei, ales direct de popor, este absența! (…)

 14. „Saracul” Felix, nu doar in regimul dictatorului a fost prigonit de Justitie:
  „Prima sentinta in dosarul santajului de la Antene: 3 ani si jumatate de inchisoare pentru Sorin Alexandrescu, doi ani cu suspendare pentru Camelia Voiculescu / Dan Voiculescu, doi ani de inchisoare ”
  Ce are lumea cu el?

 15. Nesimtirea celui ce a cerut retragerea trupelor romanesti din Irak si ar fi vrut sa fie la masa invitatilor alaturi de americani:
  „15:20 Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselul pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program”.

 16. Dupa atacul la SIE vine si la SRI:
  Traian Băsescu
  1 hr ·
  Fraudarea dezinfectanţilor din spitale a ucis oameni.
  1.Hexi Pharma aprovizionează, de ani buni, sistemul sanitar şi şcolile din România cu substanţe dezinfectante, devenind astfel cel mai mare furnizor de dezinfectanţi din România.
  2. Hexi Pharma aprovizionează, tot de ani buni, şi Spitalul SRI (63 de contracte cu încredinţare directă în ultimii 2 ani).
  3. Firma franceză ANIOS a făcut în 2012 analiza substanţelor Hexi Pharma şi a constatat că acestea sunt falsificate.
  4. SRI susţine că a trimis 100 de informări către factorii de decizie că Hexi Pharma falsifică substanţele dezinfectante vândute spitalelor şi şcolilor.
  Mă întreb:
  – Măcar una dintre acestea a trimis-o la Parchet? (la mine nu a ajuns nici una)
  – Există măcar o singură informare care pomeneşte numele Hexi Pharma ca falsificatoare a dezinfectanţilor?
  – De ce Spitalul SRI s-a aprovizionat cu dezinfectanţi de la Hexi Pharma dacă ştiau că aceştia sunt apă chioară (falsificaţi)?
  – Cum de nu a aflat SRI-ul că cea mai mare firmă de dezinfectanţi din lume, ANIOS, a făcut în Franţa acum patru ani analiza produselor Hexi Pharma şi a constatat că sunt falsificate?
  – Substanţele furnizate Spitalului SRI de către Hexi Pharma erau diluate ca pentru tot poporul sau pentru ei era comandă specială, cu respectarea reţetei?
  Din cauza infecţiilor din spitale, au murit cu zile zeci de mii de oameni în ultimii ani, iar sănătatea publică este o problemă de siguranţă naţională.

 17. Aaaa, imi schimb parerea despre americani; sa-si ia scutul si sa-l duca la Budapesta 😛
  „Secretarul adjunct al Apărării Statelor Unite, Robert O.Work, a confundat Bucureştiul cu Budapesta, în discursul său de la inaugurarea scutului de la Deveselu, el afirmând că „seara trecută a petrecut un anume timp în Budapesta”.”
  Mey, yankeule, auzisem eu ca voi nu stiti care-i Atlanticul si care Pacificul, dar sa ne confundati capitala cu a ungurilor, e peste poate.
  Casus belli!

 18. Orice chef monstru trebuie sa se termine cu o paruiala sau reprosuri ca la usa aia 😛
  „Îmi pare rău că neinvitarea la eveniment a cauzat nemulţumiri unora, probabil îndreptăţite, dar acuzaţiile tale, Victor, cu tot respectul, mi se par deplasate”
  Nu, nu mie imi poarta respectul, ci tizului Ponta 😉
  http://www.mediafax.ro/politic/ciolos-sua-gazda-ceremoniei-de-la-deveselu-am-cerut-ministerului-apararii-sa-ofere-clarificari-15315837

 19. Sara buna !
  Tratarea cu sictir a evenmentului de la Deveselu’ de momaia ce ocupa scaunul de la Cotroceni e semn prost.
  Amarata asta de tara a fost mereu fix in intersectia marilor interese europene. Ca pomu’ lovit de toate trotinetele cu soferi bauti, tampiti sau tampiti beti.
  Nici acum nu e altfel. Iar interesele ruse vizeaza clar intersectia asta.
  Chiar nu era cazul sa faca pe mutu’ chiar daca e mut de la natura saracu’ !
  Punea pe cineva sa-i traduca tacerea in sens filosofic.

  Daca nu te poti forta sa-ti misti fizicul in interesul tau, intotdeauna vei fi fortat sa-l misti in interesul altora.

 20. Pentru ca acolo nu se(mai) vede : calificatii de azi in finala Eurovision :
  Letonia
  Georgia
  Bulgaria
  Australia
  Ucraina
  Serbia
  Polonia
  Israel
  Lituania
  Belgia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s