„Vreau sa stiu !” – emisiune pentru unii copii

 

honda-cvr-2

Va mai amintiti de Wikileaks ?
Noaptea trecuta s-a tinut bine de un cuvant anterior si a slobozit pe campia virtuala ceva documente ale guvernantilor turci.
Cam 300.000.
Daca iei la cunostinta de cate unul pe ora, in 12.500 de zile le-ai gatat. Adica putin peste 34 de ani.
Un fleac !
Comoara lui Ali Baba 😀 😀 😀

Pragul cel mai important al informatiei de pe net, respectiv credibilitatea, nu este o problema pentru Wiki. Fie ca-l aproba, fie ca-l injura, toti cei ce-l stiu pe albinos stiu si ca ce are acolo e pe bune.
Drept pentru care Erdogan a inchis internetu’ in Turcia.
Gata !
A rezolvat problema 😀 😀 😀

26555

Un moment interesant de analizat si re-analizat daca chiar ne intereseaza sa stim ce se petrece sau vrem sa stim doar ce ne convine, in raport cu fenomenul Wikileaks si pozitia pe care cu ani in urma unii o tencuiau harnic cu tesla.

Viq

Anunțuri

13 responses to “„Vreau sa stiu !” – emisiune pentru unii copii

 1. Salut!

  In privinta d-lui „Wikileaks”, sau a veridicitatii informatiilor respective, nimic de comentat. Modul (partinitor? – Rusia cam lipseste?) si momentul scoaterii „pe piata” a informatiilor au legatura cu o anumita „strategie” si evident, anumite „interese”, altele decat informarea opiniei publice asa, pur si simplu.
  Cat despre ce se intampla in Turcia si ce va mai urma, cred ca lucrurile sunt departe de a-si fi atins…potentialul. Tripleta Turcia-Rusia-Iran este o perspectiva cel putin o ingrijoratoare.

  ………………
  Intre timp… 😦

  http://www.kyivpost.com/article/content/ukraine-politics/ukrainian-belarussian-journalist-pavlo-sheremet-killed-in-kyiv-419071.html

  • Inca ceva: ca si in cazul crizei migrantilor, in privinta evolutiilor din Turcia, mi se pare periculoasa atitudinea liderilor europeni care continua sa vorbeasca despre „democratia” erdoganeasca si sa reactioneze negativ DOAR la povestea cu reintroducerea pedepsei cu moartea, de parca alte actiuni, mai vechi, sau recente, ar fi in deplin acord cu principiile si valorile democratice.

 2. La multi ani, de Sf. Ilie!

 3. Off topic – Narcisa Iorga, pe fb: Daca incepand de azi, PMP are grup parlamentar, cred ca Iohannis nu va mai chema partidele parlamentare la consultari pana dupa alegeri. Altfel, n-ar mai avea cum sa-l evite pe Basescu. :)))

 4. Aproape la concurenta, in Ro auzim de Volgutaleaks, primul pas din planul lui AN049 de a readuce PSD si pe Viorel (seful USL, mult fezandatul partid unic din Ro) in fruntea tarii.
  Lia Olguta Vasilescu + Erdogan (via Ponta) = LOVE.

 5. Erdogan a fost consiliat de Tonta din 2oi3 SI ALTZII
  PUCIUL A FOST PUS LA CALE SI CU „EXPERTZII USL”

  • In diaspora se vorbeste tot mai mult ca puciul ar fi fost planificat de Ponta cu Angela Merkel cu ocazia participării fără mandat a lui Ponta la Consiliul Europei. Președintele de atunci, foarte abil, clarvăzător, se pare ca s-a luptat din toate puterile sa le zădărnicească planul, dar din păcate nu a reușit. Turcia il va regreta, turcii ar trebui sa iasa in strada.

   • grozav ești!

    Ori ai deslușit adevărul, ori ți-ai găsit de cine să faci mișto!
    Pun pariu că în copilărie îi puneai bunicii piedică pe la spate…

   • Mandatul lui Ponta va veni, cu mare probabilitate. Dna @theo nu este singura DNA care a remarcat oportunitatea acestuia. Dar, chiar asa, ce-ti veni sa-l aduci in discutie, @adisor? Ai plagiat si tu sau esti, in general, nemultumit de viata? Au secat baltile si nu mai e niciun loc de pescuit? Ti-a facut @theo vreo injectie cand erai mic si te-a durut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s