Calda, calda, calda… frige….

… si n-are gura sa strige !

Primul single de pe un album solo din 2007, piesa pe care Mark a urcat-o acum pe YouTube.
Doar suta de vizionari. 😉

Multam, Mih ca mi-ai adus aminte !

Viq

 

3 responses to “Calda, calda, calda… frige….

 1. Viq, cu placere! 🙂

 2. Florin Citu, pe fb:

  Nu o sa va placa asta dar o meritati. Cereti principii si verticalitate doar de la politicienii care nu va plac. Pentru favoriti gasiti numai scuze.
  Reactia dvs, a multora, mult prea multi, la rectificarea bugetara din aceste zile este un exemplu perfect. Cheltuielile publice cu salariile ajung la 7.8% ca % din PIB. Dar pentru ca sunt facute de unii pe care ii simpatizati le gasiti doar scuze. Sunt sigur ca unii dintre dvs ziceati acelasi lucru cand cresteau cheltuielile cu salariile ca % din PIB in 2006-2008.
  Dar nu exista nicio diferenta aici. Incercati sa spuneti ca exista o diferenta, cheltuielile facute de ai nostri sunt mai bune. Bull shit. Vorbim de cost asupra societatii ca % din PIB. Si guvernarea Tariceanu avea „argumente” pentru cresterea numarului angajatilor la stat, experti pt atragerea de fonduri UE, asa cum aceasta guvernare „repara nedreptati din trecut”.
  Cand se sparge petrecerea si va vine nota de plata si un alt guvern trebuie sa taie din salarii sa nu mai dati vina pe politicieni.
  Este tarziu atunci sa veniti si sa spuneti, bai guvernul ala din 2015-2016 daca facea asa cum a promis reforma in administratie si mai scadea naiba numarul angajatilor la stat ca nu suntem Suedia si nu crestea costurile cu salariile ca % din PIB astazi nu eram nevoiti sa taiem salarii in perioada de criza si sa ne imprumutam ca idiotii.
  Nu mai dati vina pe politicieni. Ei fac singurul lucru pe care stiu sa-l faca- sa supravietuiasca. Si da, includ guvernul actual la politicieni. . Politicienii pot sa faca tampenii pentru ca mereu gasesc masa credula care sa-i asculte si sa le accepte „argumentele”. Nimic nu este gratuit pe lumea asta si nota de plata pentru cresterea cheltuiellilor cu salariile ca % din PIB o sa fie la fel de mare ca cea platita in perioada 2008-2013 .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s