Cum se castiga electorat

Care fotbalist si-ar dori un antrenor pentru EuroCampionat care sa faca echipei un program de chefuri zilnice noapte de noapte cu beutura la sticla si fomei in ambalaj asemenea ?
Numai unul iresponsabil caruia nu i-ar mai pasa de cariera lui sportiva.

Nu doar in sport e valabila asta.

Pentru un grup de oameni aflati in competitie, de preferinta cu fiinte umane incluse, atunci cand un lider le comunica ca de luni incep un program nou de antrenament, mai intensiv si solicitant, in vederea proximei participari la o … ceva, este o veste buna.
Componentii lotului stiu ca asta e calea prin care pot deveni mai puternici, mai eficienti, mai competitivi si prin care pot reusi sa obtina un rezultat cat mai bun cu putinta. Nu doar ca accepta ci chiar isi doresc asta.

Politicienii nostri isi cheama electoratul la vot promitand nu programe de dezvoltare economica, locuri de angajare la job, treaba la munca…directii de dezvoltare… perspective….
Nope !
Chemarea nu e „La munca, flacai ! Sa mergem la ogor !”
E cealalta !

Ceva moaca, de preferinta bani, prin crestere usor procentuala de preferinta spre 100%.

„Liberalii promit, în programul de guvernare lansat sâmbătă, alocaţii pentru copii în valoare de 200 de lei, dublarea salariilor medicilor de la 1 iulie 2017, o majorare similară la profesori şi asistenţi medicali, dar etapizat, precum şi gratuitate pentru primele 3 proceduri de inseminare in vitro.”

Dublare de salarii !!!!
Si la aia… si la ailalti… si la ailalalati…

Ori sunt minciuni, ori (si mai rau) chiar le vor face, ceea ce e echivalent cu sinuciderea economica.
Tampit sa fii sa pui botul la astea.
Deci or sa castige votanti !

Insamantati !cat-watching-tv

Viq

Reclame

34 responses to “Cum se castiga electorat

 1. ba, nici nu va mai trebui de mers la lucru, stat acasica/la birt/in fata blocului pe bancuta si vin bani girla ! de ce-s timizi si nu spun tot ?

 2. Minte-i, promite-le, minte-i, promite-le, ca pina la urma tot se prinde ceva; ori niste gugustiuci, ori intelectuali care ramin incintati de sunetele unui bidon gol.
  Promisiunile politiciewnilor sint de diverse genuri: vind cu nerusinare pielea ursului din padure stiind ca se gasesc cumparatori.
  Daca faci prostia sa spui ca JFK „nu va intrebati ce poate face Romania pentru voi, ci intrebati-va ce puteti face voi pentru Romania”, ti-ai taiat creanga de sub picioare.
  (Ramii siderat cum intelectuali fini, nu-i mai numesc, s-au scandalizat la vorbele „scolile produc prea multi dottori si prea putini tinichigii”. Au dat dovada crasa ca habar nu au de realitati, traind in turnul lor de fildes. Trezirea e dureroasa, dar sigur: ei nu au nicio vina.)
  Solutia? promiti (si Luna de pe Cer 😉 ), ca nu te doare gura 😛

 3. Happy birthday to you , Happy birthday dear Viq ,Happy birthday to you !!!!!!!!!!!!!! ❤ ❤ ❤

 4. La mulți ani sănătoși și rodnici, Viq!

 5. Viq, La Multi Ani!

 6. Viq,
  daca unul-doi zic ca esti be, pardon, ca e ziua ta, atunci un sincer La multi ani.
  Dupa plac si voie sa fie!

 7. Sindromul Stockholm?
  „A facut o ancheta despre „hotiile” lui Dragnea, pe care apoi l-a acuzat ca i-a scos emisiunea de pe post, dar candideaza pe listele PSD la alegeri ”

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21343234-cazul-jurnalistului-alex-cautis-facut-ancheta-despre-hotiile-lui-dragnea-care-apoi-acuzat-scos-emisiunea-post-dar-candideaza-listele-psd-alegeri.htm

 8. sunt jocurile smecherului securist rusofil-Guse-cäpuse,
  se vrea peste tot, cu securistii-comunistii-rusofilii.
  prIetenul dela SRI- UNDE SI-A PUS UN JURNALIST-
  INPARTE REPORTERII IN TOATE PARTIDELE-SÄ AIBÄ
  CUM MANIPULA:
  GUSE -CÄPUSE ESTE UN INTRIGANT PERICULOS CE NU
  SE DÄ DIN NICI O ESCROCHERIE: IN MOLDOVA MERGE PE
  MANA PRO-RUSILOR CU CARE MANIPULEAZÄ.

 9. ” „. Politica este continuarea razboiului cu alte mijloace: rolul prizonierilor este luat de prosti. Dl Preparvulescu este cercetas de varf pentru Frontul de Eliberare a Populistilor.

 10. panä la urmä afläm – codrutza si guitz au fost ” o pereche”

  aduce la procuraturä o pereche de bufnitze–––pereche.

  sä le returneze.

  dacä este asa, nemernicii au lucrat contra lui TB si ROMANIEI

 11. Salut prieteni şi La mulţi ani Viq! Fiindcă se apropie alegerile, un mic ghid doctrinar:
  Crestin-democrat Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Pastrezi una si daruiesti vecinului tau sarac pe-a doua. Dupa aceea regreti.
  Socialist Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Guvernul îti ia una si o da vecinului. Tu esti prin lege obligat sa te întovarasesti cu vecinul tau, ca sa-l ajuti la cresterea animalelor.
  Social-democrat Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Te simti vinovat pentru succesul muncii tale. Îti dai votul la alegeri pentru formarea unui Guvern care sa te impoziteze. Aceasta te obliga sa vinzi una din vaci ca sa poti plati impozitul. Guvernul, pe care l-ai ales, cumpara cu banii obtinuti din impozit, o vaca si o daruieste vecinului tau. Te simti acum împacat.
  Liberal-democrat Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Na si?
  Comunist Tu esti proprietarul a doua vaci. Vecinul tau n-are nici una. Guvernul îti confisca vacile si-ti vinde tie laptele. Tu stai ore întregi la coada pentru lapte. Esti acrit.
  Capitalist pur Tu esti proprietarul a doua vaci. Vinzi una, mai iei eventual si-un credit de la banca si-ti cumperi un taur urmarind sa obtii o turma întreaga de vaci.
  Intreprinzator american Tu esti proprietarul a doua vaci. Vinzi una si o închiriezi înapoi (leasing). Capitalul obtinut din vânzare îl maresti înfiintând o societate pe actiuni. Obligi cele doua vaci sa dea de patru ori mai mult lapte. Te minunezi ca una cade moarta. Dai un comunicat de presa in care comunici scaderea costurilor societatii cu 50%. Actiunile societatii cresc.
  Întreprinzator francez Tu esti proprietarul a doua vaci. Faci greva pentru ca tu-ti doresti trei. Intre timp faci pauza de masa. La vie est belle!
  Întreprinzator japonez Tu esti proprietarul a doua vaci. Prin tehnica moderna de genetica reusesti sa “redesign” animalele la o zecime din marimea lor originala si totusi sa dea de douazeci de ori mai mult lapte.
  Întreprinzator german Tu esti proprietarul a doua vaci. Prin tehnica moderna de genetica reusesti sa “redesign” animalele astfel încât devin blonde, beau o groaza de bere, dau lapte de cea mai buna calitate si pot sa alerge cu 160 km / h. Din pacate vacile cer 13 saptamâni de concediu pe an.
  Întreprinzator italian Tu esti proprietarul a doua vaci însa nu ai habar unde sunt. În timp ce le cauti întâlnesti o femeie frumoasa. Lasi cautatul balta si o inviti la masa. La dolce vita!
  Întreprinzator rus Tu esti proprietarul a doua vaci. La numarare îti rezulta mereu 5. Bei si mai multa vodca. Le numeri din nou si ajungi acum la 42. Bucuros numeri înca o data si acum sunt 12. Dezamagit lasi numaratul si deschizi o noua sticla de vodca. Mafia apare si-ti ia vacile – egal câte vor fi.
  Întreprinzator elvetian Tu dispui de 5.000 de vaci din care insa nici una nu-ti apartine. Tu ai doar grija de ele pentru altii. Cât lapte dau vacile nu povestesti nimanui.

 12. e ziua lu dom viq ?
  deci, e rost de beutura pe gratis ?
  la multi ani, sefu !
  ps.sa nu fie beutura doar virtuala, ca nu e frumos.
  si asa vestile ce vin din romanica ne amarasc mai rau ca pelinul,

 13. cum se castigä electorat?
  DIN BANI DE AJUTOARE; SCOLI; SPITALE
  inchiriezi autobuze cu Tov. -ce iscälesc listele cu toate datele
  ii trimitzi la sf. Paraschiva si s-a rezolvat.

  PANDELA -A OBTINUT SEMNÄTURILE SI DATELE NECESARE:

  PROSTI PATRIEI NU-SI DAU SEAMA CE FAC; DAR NICI DNA

  NU S-A INTERESAT; DECE-DE UNDE BANI-DECE POLITIA DIN

  VOLUNTARI A INSOTZIT AUTOBUZELE:?

 14. Mincinoasa guvernului prinsa din nou cu minciunica (oare dece o face?):
  „Casa de Pensii o contrazice pe Raluca Pruna. Cea mai mare pensie din Justitie este de 41.000 de lei, nu 100.000, cat afirmase”.
  Cred ca vrea sa concureze cu mitomanul pisicut 😛

  • pisicutzul a ajuns un urs vagabond si obraznic.
   ce se intanleste cu „diversi ” in Turcia, acolo unde se pare
   isi investeste banii si este indrumat de ERDOGAN:
   MULTZI AU LUAT AVIOANE DE TURCIA- DE ACOLO
   NU PUTEAU FI URMÄRITI…………………………………………………..
   AICI SE ASCUND MULTE ESCROCHERII PUSE LA CALE.

 15. Un scurt dialog:
  „Ioan Pridon
  Lãsați vrãjeala,nu veți obține voturi mai multe! Și,nu uitați,ați spus „adio pdl” pentru cã nu a fost aleasã pupila d-voastrã,Elena Udrea,presedinte al pdl!
  14 · 17 hrs
  View previous replies
  Traian Băsescu
  Traian Băsescu Greşiţi, cu acel mesaj eu m-am adresat fostului PDL şi nu minunatului electorat al fostului PDL. Nu am spus niciodată adio electoratului PDL pe baza căruia s-a format PMP, ci doar unui partid în care „cîştigătorul” alegerilor interne din PDL şi-a pus slugile să fugă cu urnele. Vă pot spune că ieri, principalul organizator al furtului de voturi de la convenţia PDL, domnul Zlotea, fost PDL iar azi PNL-ist nemulţumit, a fost la mine în birou cerându-mi să-l primesc în PMP şi să-i dau un loc eligibil. I-am dat ceva, adică l-am dat afară din birou. Şi încă ceva : Udrea n-ar fi vândut partidul. Şi vă spun acest lucru chiar dacă vă place sau nu vă place acest adevăr.
  68 · 12 hrs · Edited

 16. ZIua buna tuturor !

  Si multam pentru uratura !
  Desi pentru performanta implinirii unei varste, oricare ar fi ea, tot ce trebuie sa faci este sa nu crapi mai devreme de data cu pricina.
  In rest, poti sa vegetezi, sa dormi, sa injuri, sa scoti limba, sa faci orice.
  Halal performanta !

  Nu ca n-as fi bucuros ca-s inca viu !
  😀 😀 😀 😀 😀

 17. Ce frumoasa e viata, cind te prinde dimineata…
  Undeva; si ai un nou an in fata 😉
  NB,
  acuma, ca minti si tu mai abitir decit Dragnea, Ponta ori Ghita tv, nu conteste, tu minti pe principiul „si Iadul e pavat cu intentii bune!”Ai trimis in sParlament o OUG, intocmita de grajdanul Curaj, si pentru care lui Ciolos i s-a atras atentia ca alesii o pot desfigura, au faxcut-o, si acum te miri ipocrit de ceea ce au putut face. E prima data, ipocritilor?
  Daca nu ai sprijin in sParlament, nu initia legi care se pot intoarce impotriva.
  Strigatele presedintelui si a prim ministrului sint de o ipocrizie rara.
  Sau de un cras habarnism politic.

 18. Inca o rautacioasa care denigreaza Justitia.
  CSM, esti treaza?
  „Jurnalista Emilia Sercan a analizat intr-un articol publicat de PressOne.ro suspiciunile de plagiat din teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Sercan a analizat documentatia folosita in apararea sa de Kovesi, documentatie facuta publica la Europa FM. In articol, autoarea arata ca „am gasit o serie de greseli, omisiuni sau suspiciuni noi”, fara a da insa un verdict in privinta acuzatiilor de plagiat.

  „Cazul nu este comparabil cu dosarele Victor Ponta, Gabriel Oprea sau Petre Toba – ale caror plagiate sunt masive si sfidatoare, dar ridica semne de intrebare nu doar asupra apararii folosite in 2012, ci si privind insasi teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, intitulata <>, mai arata Emilia Sercan in articolul citat.”
  Emilia, mai cu retinere!

 19. desigur ea era cea care influentza.
  CEVA DEMENT:
  desigur acum , vor venii multzi cu declaratzii false, ei nu au fäcut
  nimic, nu au luat bani, etc.

  astea nu sunt dovezi, FAPTE.

 20. Emilia Sercan este tare drägutzä si priceputä

 21. În această seară, începând cu ora 21.30, voi participa la emisiunea “Ediţia de Seară” la România TV, moderată de Victor Ciutacu.
  Temele propuse de moderator sunt: scandalul plagiatelor, acţiuni guvernamentale şi despre propria-mi candidatură.
  / Traian Basescu

  • La un articol de pe Contributors (de Catalin Cioaba, Un PR pentru noua stea, Nicusor):
   „victor L spune:
   13/10/2016 la 10:27
   (…)
   Atita timp cit in politica intra un personaj-partid, care spune ca nu vrea sa faca alianta cu niciun alt partid, te intrebi: vrea sa conduca tara singur? ei bine, alegatorul este derutat.
   Nu ne putem intoarce la vremea cu un singur partid.”
   Si e corect ce spune I.Chifu: ” un partid anarhist anti-sistem de stanga, care culege voturile de dreapta”
   Eu as intercala „voturile gugustiucilor care se cred de dreapta” 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s