Mai bine ticalosi prosti decat ticalosi destepti

Asa, ca reflectie de gand pe urma de rand, vegetam asupra ideii ca Pop e-n plop. cu invatamant cu tot si viitorul ce atarna popular, vesel si fara grija, inaintea perspectivei.

A banat ce se putea bana de catre un ministru in ministerul sau, adica mai tot, de la ultimul manual pana la gazeta de mate, cu o usurinta ce-ti toarna plumb in vene si ciment in artere. Distanta de la ce a inceput sa se faca pe vremea piratului si ce se face acum, in navatamant inclusiv, tine de domeniul astrofizicii la o scara de pana si Hawking s-ar ofili peste computatorul de bord al scaunelului, cu un ultim scartait metalic : „You’re idiot, cousin ? WTF ??”

Scolerii au un singur manual. Ala de sport.
Sa invete … .. !
Sa dea picioare-n gura la Tv.

Reactiile, ca reactii sunt, nu raspunsuri de oameni cetiti la cap, sunt mintenas si la unison, calare pe prostia Pop-ului.
Banciu „Devoaleaza” trenul belgian de pe coperta manualului de franceza si nu se autocenzureaza la categorisiri si evaluari :„Ultimii la școală, ultimii în carieră au ajuns să conducă România. Ce respect putem să avem față de acest guvern, față de acest cel mai mare partid din România? Sunt niște analfabeți, niște nenorociți, ultimii oameni!”
PSD s-a dus numai la cel care era manipulat, dus cu pluta, sărac cu duhul, pentru că știa că-l prostește. De la început a avut grijă să-și asigure un electorat de proastă calitate. Asta e adevărul: oameni needucați, necivilizați, electorat de joasă calitate, în general analfabet, oameni de doi lei. Și pe ăștia și i-a cultivat cu o lipsă de respect fantastică.”

Nu zic ca nu are dreptate.
Dar personal cred ca focalizeaza obiectivul pe element colateral si risca sa piarda din tablou esentialul.
Prostia este, sau poate fi o problema. Dar e infima dpdv al importantei.
Ceea ce ne ingroapa pe noi ca popor nu este prostia.
Este ticalosia.
Iar cele doua multimi nu se identifica obligatoriu.
Sunt o multime de prosti onesti la fel cum sunt hoarde de ticalosi extrem de inteligenti. Se pot intersecta, adevarat, rezultand pe alocuri adunaturi de ticalosi prosti ca noaptea. Ca in cazul nostru.
Dar, repet, nu cred ca problema care ne omoara este prostia.

Dati-mi un grup de prosti cu bun simt si minima onestitate si in oarece timp pot face din ei personi cu performante peste medie, ce pot aduce valoare comunitatii. O pot dezvolta, o pot ridica pe o pozitie macar un pic mai evoluata decat cea anterioara.
Dati-mi un grup de ticalosi si in aceeasi perioada de timp imi gasiti capatana intr-un par ranjind la capatanile voastre din parii alaturati. Cu cat mai destepti sunt, cu atat mai scurt e timpul meu pana la ranjeala.

Pop este prost. Este destul de evident. Dar nu asta e problema.
Este mai ticalos decat poti gasi in dictionar termeni pentru a-l ilustra, iar asta e ceea ce ne distruge. Nu faptul ca sunt manuale tampite e problema, ci faptul ca a interzis orice alternativa la aceste manuale tampite. Asta il face periculos pe Pop, fie el idiot sau geniu.
Acum, la drept vorbind, la cata mizerie morala e condensata in persoana domniei sale, e cazul sa fim fericiti de-a dreptul daca nu e-n stare sa lege doua idei cu cap si coada.
Asta ne mai lipsea.

Hai sa ne uitam mai cu atentie la acesti Nicolici din fruntea politicii contemporane, la acesti Turambari din cel mai inalt nivel al vietii sociale publice romanesti : ce arde mai tare acolo ? Prostia sau ticalosia, deseori agresiva ?

Iar, ca problema sa fie depresiva cu clopotei, nivelul moral cazut in vine pana in subteran nu e caracteristic doar alesilor ci si celor care i-au ales.
Pentru ca eu nu pot sa cred ca multimea nepermis de majoritara chiar nu intelege ca sistemul economic comunist este profund nedrept, ca se foloseste forta (legii si a organelor ce vegheaza la respectarea ei) pentru a lua abuziv rezultatul muncii celor ce produc. Nu cred asta.

brexit-churchhillquote

Sunt convins ca inteleg. Convinsi fiind ca vor primi si ei macar un os cu zgarci de la ospatul hoardei de talhari. O marire de salar, de pensie, de ajutor social, de ajutor de intretinere, o … ceva. Au ales PSD in speranta (poate convingerea) ca vor primi ceva. Cei de la care se poate lua valoarea ce ei ar urma sa o primeasca, n-au decat sa se duca unde or vedea cu ochelarii ca chiar au posibilitatea sa se autovalorifice. Cu conditia sa continua sa produca si sa trimita inapoi, de acolo, de oriunde s-ar afla, cat mai mult din ce produc.

Este ofensiva de eliberare din puscarii a hotilor de rang inalt semn de prostie sau de ticalosie ?
Dar modificarea codurilor penale ? A structurilor juridice pana nu demult eficiente si functionale ?
Dar ofensiva de dijmuire a veniturilor cetatenilor romani ce lucreaza in afara tarii ?
Toate astea sunt… erori ?
Sunt facute din prostie ?
Sau prostia a fost doar maniera in care au pornit ofensiva, noaptea ca hotii ?

Chiar vrem ticalosi destepti ?

Tot raul… spre bine ! 😉

Viq

195 responses to “Mai bine ticalosi prosti decat ticalosi destepti

 1. Eu cred ca Ticalosia isi impinge in fata (noastra) pionii: Minciuna, Prostia, Badarania. In ordineA3 aparitiei.

 2. Nici natura nu mai tine cu poporul asta amărât.
  Cică taifunul din seara asta din București se numește gabriela.
  Ce nume potrivit …
  Pe de alta parte, sper ca americanii nu s,au gândit la familia lui Băsescu când au numit ultimul uragan maria, ca doar nu or fi atât de ticăloși…
  Si pe de altă altă parte, învățământul romanesc se tot duce in jos de la revoluțiune încoace.
  Nu ca ar fi fost cine știe ce si înainte.

 3. PS
  Furtuna asta de la ora 5 îmi dă idei.
  Ca cum ar fi:
  Când se va însura draknea cu pițipoanca aia tânără a lui
  Vor fi declarați hoț si hoție ?

 4. sä vä povestesc de alt „socialist”dement Schröder(fost kanz)
  PRIETEN DE SUFLET CU PUTIN.
  dementul S la 83 de ani, are o iubitä asiaticä(ce i-a tradus biografia)
  ar fi a 5-6 sotzie, un golan ce fäcea spume „democratice” DAR
  A FOST COMUNIST DERBEDEU SI AFEMEIAT INTODEAUNA;
  UITE CÄ SUNT SI IN Ro; (liberalul rosiu,-6, dady, etc)

 5. Ticalosii sint proportional reprezentati in societate.
  „Asociaţiile de magistraţi reamintesc, în scrisoare, că reprezentanţii Consiliului Superior al Magistraturii au amendat ferm, în anii trecuţi, declaraţiile unor politicieni, jurnalişti ori funcţionari publici prin care aceştia criticau acţiunile DNA, iar CSM a apreciat atunci că astfel de declaraţii sunt acte care au afectat independenţa sistemului judiciar în ansamblul său.”
  Ca atare,
  „”CSM trebuie, cu atât mai mult acum, să acţioneze pentru verificarea acţiunii procurorului-şef DNA care, dacă se confirmă, afectează grav independenţa, imparţialitatea procurorului inspector şi, prin această, independenţa sistemului judiciar în ansamblul sau.”
  http://www.zf.ro/eveniment/unjr-si-amr-cer-csm-sa-apere-independenta-justitiei-fata-de-pretinsele-presiuni-ale-lui-kovesi-16736977

 6. sunt alimentazi de interesele mafiotzilor -de diferite naturi
  hotzi,secu-politicieni ,päcat.
  au inceput frumos, dar inganfarea si prostia i-au fäcut sä facä
  greseli DNA ,-Justitzia.

  • Boala cea grava care macina Justitia este lipsa/distrugerea reperelor. Ca si in politica. RPR redivivus!

   • Nu doar Justitia este macinata prin distrugerea reperelor, ci aproape intreaga societate romaneasca.
    Incepind cu mass media, justitia si, cu voia dvoastra, dar nu ultima pe lista, intelectualitatea si cei ce isi zic soţietatea ţivilă.
    De politicieni nu putem vorbi, caci am vorbi de funie in casa spinzuratului.

 7. Inca un ticalos, aplaudac al plantatorilor de panselute:
  „Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață”,

 8. MADAME ” SERVIL” trebuie imediat demisä

 9. ………………………………….
  Comentariu sters din motiv de…impostura / rea credinta din partea celui care l-a postat.

  • Stim, (peni)@billule, refrenul tau: este vina lui Basescu ca l-a propulsat in scaunul de Presedinte pe KWI, in ciuda binomului Docent&primplaGIOtor (spumele Facultatii de Drept) si atelajului grigorescian antemergator. Si in ciuda lui Motocicleanu von Scarabeo, ajuns pe podium, la (si in ajutorul lui) mustata, mai ales datorita unora ca tine. Sa-ti fie rudine, multi(T)(G)inerica!

   • @judex,
    Textul nu-i apartine billiboului. A repetat ce a mai facut si alta data.
    Se crede istet, dar in fond, sunt doar niste tertipuri idioate ale unei persoane cu probleme.

    • Extraordinar, ce inteligenta dia@billica!
     In cazul asta….reformulez:
     Stii, @Mih, ce vor zice gurile reele, ca (peni)@bill – de exemplu, in caz ca Presedintele doar mimeaza politica pro NATO, in timp ce, de fapt, boicoteaza axa BLW: Refrenul lor prafuit: este vina lui Basescu ca l-a propulsat in scaunul de Presedinte pe KWJ, in ciuda binomului Docent&primplaGIOtor (spumele Facultatii de Drept) si atelajului grigorescian antemergator. Si in ciuda lui Motocicleanu von Scarabeo, ajuns pe podium, la (si in ajutorul lui) mustata, mai ales datorita unora ca tine. Sa le fie rusine multi(T)(G)inericilor!
     PS
     Nu pot sa-mi revin din surprindere, oare m-am inselat monstruos cand am crezut ca @bill este doar un frustrat scapat din chingi? Acum inteleg de ce Grigorescu a vazut un binom nu un trinom),la jug(ulara) carului…
     PPS
     Serous acum, eu cred ca Iohannis este sincer cand afirma adeziunea la BLW/NATO. Groaza lui @bill&komp. este exact asta: ca Iohannis a mimat adeziunea la USL, nu la NATO.

 10. Individului care isi zice „Bill”
  Hai, valea!

 11. Alte bile debile si kugle patrate au gasit ca gurul MISA e bun de liberare in Romania, pe cind habarnistii de la Interpol il declara „Most Wanted Fugitives”,

  Gregorian Bivolaru este căutat internaţional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracţiuni, între care trafic de fiinţe umane şi abuz sexual, comise în Franţa şi Finlanda, începând cu 2006.
  NB,
  kuglele si bilele nu au o vorbulita de spus despre gurul lor, Liviu ot Teleorman si cum praduieste el tara.
  Normal, PMP-ul e de vina 😛

 12. Pentru ca tot a venit vorba despre d-ul Johannis, iata si doua discursuri: al domniei sale si cel al presedintelui Trump.

 13. derbedeii astia se tävälec pt. o declaratzie de-a lui Klausi-mausi
  dar de relatziile bune tzinute 10 ani de TB, nu-si dau seama ?
  FÄRÄ EL- CE A TZINUT IN FRAU GOLÄNIMEA HAITEI,ERA RÄU

  MÄ UIT CUM TOTZI SPUN CE APROAPE DE PRÄPSTIE A FOST
  ROMANIA IN 2009- cine a scäpat-o BOC SI BÄSESCU
  CE SI-AU AUZIT? INJURÄTURI:

  NU AM AUZIT DECE; CUM II DUDUIA MINTEA URAGUTANULUI
  TÄRI- DE MANÄ CU PSD:

  CE BESTII SUNT UNII!!!!!!

 14. am citit azi multe ziare, se pare „aceias echipä” A INPÄRTZIT SI ALTE BUCÄTZI DIN ROMANIA- AU FOST DATE PRIN TOT FELUL DE OCOLISIURI- MARILE ESCROCHERII – EXP. LITORAUL
  ACEIAS TRUPÄ CU SERVIL IN FRUNTE…………………………………………………………………………….

 15. Uomul e total nevinovat; bogatia lui sint perlele brute.
  „Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, va asigur ca nu voi face nicio eroare”.
  Al(t) Liviu ot Educatiune.
  Amice, esti idiot!

  • scuze, si mare ticalos!

   • asta face acum su Tonta „am fäcut multe greseli, dar am invätzat”
    SÄ VEZI CUM UITÄ- SI FACE ALTE GRESELI MAI MARI
    VINOVATZI SUNT SI CEI CE L-AU LÄSAT SÄ FACÄ UNELE
    GRESELI CAPITALE

    AU O NOUÄ METODÄ DE INDUCE IN EROARE:

    nu sunt copii, greselile lor a dus Ro. cu mult in urmä,
    nu intzeleg romanii cum mai voteazä niste dezechilibratzi

 16. AM CITIT CU STUPOARE, UNII ASA ZISI LIBERALI,
  SE DUC LA LIBERALUL ROSIU- ALDE
  ESTE RUSINOS !
  LIBERALUL ROSIU TÄRICEANU ESTE COMPLICELE PSD-lui
  LA TOATE NEMERNICIILE- CAT DE PROSTI POT FII CEI CE
  SE DUC LA ALDE- RUSINE !

 17. Liberalii sint cum sint, iar Salvatorii sint fara ideologie, sint doar impotriva a orice.

  • asa este, acesti traseisi si „adunäturile contra tot”
   ESTE F: GRAV- SÄ TE ALÄTURI URANGUTANULUI TÄRI
   EL A JUCAT TOT TIMPUL CU CIUMA ROSIE- ESTE PERVERS
   ALDE -NU ESTE PARTID LIBRAL IN UE- ESTE MAI REPEDE
   EXTREMA STANGÄ-CU „MANTA”

 18. „Este doar o părere…
  Anularea vizitei Preşedintelui Iohannis în Ukraina şi respingerea vizitei la Bucureşti a Preşedintelui Parlamentului Ukrainei reprezintă o mare eroare politică, în condiţiile în care noua lege a educaţiei încă nu a fost promulgată.
  La limită, dar încă era timp pentru discuţii şi negocieri la nivelul celor doi şefi de stat, iar după discuţiile bilaterale, la declaraţia comună în faţa presei, Preşedintele României trebuia să exprime acolo, la Kiev, punctul de vedere susţinut în discuţii şi concluziile la care s-a ajuns. Putea fi un mare succes sau un mare eşec, dar românii din Ukraina ar fi ştiut că Preşedintele României i-a apărat până la capăt. Din păcate, anulând vizita, am părăsit bosumflaţi “câmpul de bătălie“ înainte de a trage “ultimul cartuş”.
  Eu l-aş fi tras, chiar dacă şansele de succes erau mici. Nimic nu este umilitor când aperi interesele românilor din afara frontierelor.
  Anularea vizitei ar fi fost justificată, dacă Preşedintele Ukrainei ar fi promulgat imediat noua lege a educaţiei.”
  Corect.

 19. O declaratie de adevarat comunist:
  „presedintele american Donald Trump a facut „inevitabila o vizita a rachetelor noastre pe continentul american”” a zis ambasadorul nord coreean la ONU.
  De fapt, nebuni de genul lui Kim au mai fost in Istoria lumii.

 20. „membrii de partid si locuitorii Phenianului ‘sunt inflacarati in dorinta de a elimina complet de pe glob imperialistii americani, inamicul jurat’.
  Hitler voia eliminarea evreilor, un iranian voia stergerea Israelului de pe fata pamintului 😛
  Doamne, da` stiu ca ti-ai populat gradina. Iar turma i-a aplaudat si ii aplauda.

 21. azi mi-a pläcut sä väd multä lume la vot, special tineri
  chiar dacä a scäzut putzin CDU-CSU- TOT SUNT MAJORITATE;
  eu nu-mi fac probleme cu AFP- ASTIA AU CASIGAT INSTIGAND,
  eu sunt un om de dreapta,- cä Merkel A RÄMAS ESTE OK.

 22. CE ESTE F: CURIOS
  cei mai infläcäratzi comunisti au fost si venit din fosta DDR;
  acum extrema dreaptä , are cel mai mare numär de sustzinätori
  tot in ost.desigur frica de imirantzi este si un motiv. totusi au
  catziva extremisti ce nu au nimic cu politica- fac räu:

 23. BUCURIA NOASTRÄ ESTE PRBUSIREA SOCIALISTILOR LA 20%
  au scäzut si CDU-CSU ,dar tot räma la guvernare

  • da, CSU este numai in SUD- dar amandouä sunt in coalitzie
   cu liberalii au mai fost,
   oricum; pe SCHULTZ NU-L VREA NICI SPD-se prefac
   sondajele au mintzit ca si in Ro.

  • Schulz a intuit ca va ajunge in opozitie, si-a facut incalzirea cu mustacelile sale artistice/inselatoare catre Dragnea. Merkel este mai apropiata de spiritualitatea romaneasca, mai ales cu grija ei pentru sanatatea oii vecinilor din aval, care nu poate fi mulsa decat de imigrantii ilegali (a)dusi cu pluta.

 24. Treaba nemtilor (tocmai m-am contrat cu un svab plecat de 22 de ani din Romania), sa-si rezolve problemele:
  Eu am obsesia mea, giustitia e varza:
  „Magistraţii instanţei supreme l-au achitat, luni, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu şi spălare de bani, dar şi pe fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.”

 25. cum e posibil aceias grupare „ciuma rosie ” au dat 3 aprobäri
  pt UDREA: – DACÄ TOT SE PREVALEAZÄ DE PREZUMTZIA DE VINOVÄTZIIE” dece pe UDREA AU EXECUTAT-O; IAR PE
  GOGOSILE ROSII LE TZIN IN BRATZE?????????????

  CE JUSTITZIE ESTE ASTA? DECE O FAC PARTIDELE ?

 26. PT: ASA O ESCROCHERIE – NU SE DUC IN STRADÄ ???

  VÄ DISTUG CIUMA ROSIE – ACUM DORMITZI ????

 27. „Dau din casa”:
  Un pensionar din Lugoj, judeţul Timiş, plăteşte peste 5.000 de euro, bani adunaţi din pensia de 1.000 de lei, pentru a duce 173 ( alte surse spun 191 de carti) de cărţi de literatură românească în Cuba. Ştefan Zamfirescu vrea să doneze cărţile comunităţii româneşti de la Havana, alegând Cuba pentru că este nostalgic al comunismului şi l-a iubit pe Fidel Castro.

  NB,
  il cunosc pe „nostalgic” de foarte multi ani; niciodata nu ne-am inteles, dupa citeva cuvinte schimbate, ne certam si, de foarte multi ani nici nu ne mai salutam. Parerea mea, de mult timp, este ca sufera cu capul. De l-ar adopta Fidel nu ar fi nicio pierdere 😛

  • gestul ar fi frumos, dacä ar duce cärtzi celor din ITALIA;MOLDOVA;SARBIA; etc mi se pare pervers dupä asa
   o catastrofä cum a fost regimul comunist, e bolnav,slerozat,indoctrinat
   infectat- poate el stie ceva -ce tu nu stii- are ceva galoane

 28. În această seară, începând cu ora 21.00, voi participa la emisiunea “România 9” la TVR1 (…)” / Traian Basescu, pe fb

 29. „Noroc” in haosul din tara, ca infringerea Simonei Halep in primul meci parca e un fapt banal. Printre atitea altele.

 30. În această seară, începând cu ora 19:30, voi participa la emisiunea “Dosar de politician” la B1 Tv, moderată de Silviu Mănăstire. Vom discuta despre chestiuni la zi. / Traian Basescu pe fb

 31. Cele rele sa se spele, cele bune…

  Victorie în instanţă. Procurorul Mihaiela Iorga se poate întoarce la DNA

  Instanţa a suspendat ordinul prin care procurorul Mihaiela Iorga a fost exclusă din DNA.:

  • Acum citeva zile UM Digi 24 mintea fara nerusinare:
   „În 14 septembrie, contestaţia formulată Mihaiela Moraru Iorga la decizia de revocare din funcţia deţinută în DNA a fost respinsă de membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).”
   CSM nu a respins nimic, ci doar si-a declinat competenta, lasind la latitudinea unui judecator de contencios sa rezolve disputa. Care judecator nu s-a intimidat nici de declaratiile Codrutei si nici de magaria lui Klaus care vorbea urit despre cei doi procurori, fara ca cercetarea sa fie finalizata.
   NB,
   Klaus s-a intilnit cu „socitatea civila azi, si le-a dat de inteles sa iasa in strada. Are viziuni despre „guvernul meu”.

  • desigur, era normal sä-l atace- acest denuntz a fost anuntzat de
   SRS- CIRIPOI- CARE PROBABIL A SI INTOCMIT ” BOMBA”
   dar este o escrocherie sä acopere actualele actziuni cu Belina,
   cu DRAC-nea si CATASTROFALUL GUVERN PSD-ALDE
   in dezväluiri a uitat de principalii- bejenariu-nica-andronescu,etc.
   se cunoaste cä escrocului i s-a pus in manä denuntzul .

   AU FÄCUT SONDAJE SI CIUMA AR FI „PRIMA”-50%
   ASA AU FÄCUT SI IN GERMANIA- acum SUNT LA 10%
   o escrocherie tipicä .

   • In denunt apare – in coada unui sir aproape nesfarsit de nume si cot la cot cu binoamele Basescu&Boc si ambasadorii SUA -si Coldea:

    Mie mi se pare ca denuntul asta arata manevra@billitateA3 celor vulnerabilizati de stagiul/perspectiva inchisorii.

    • Putintica rabdare: dupa ce isi termina si Klem mandatul, se va gasi cineva sa-l arate si pe el cu degetul 😛
     NB,
     nu stiu cit adevar este in denunt, dar prea lunga e lista „grupului organizat”. Mi-amintersc ca un ministru tehnocrat aflase cum „in vremea lui Basescu” se carau miliarde de euro, cu camioanele, in Elvetia 😛
     O carenta a democratiei si Justitiei mioritice: nu pedepseste delatiunea, ba chiar o incurajeaza.
     Poate e bine, are bizonul ce rumega 😀

 32. ” – Pentru companii: Impozitul va scadea de la 35% la 20%.
  Companiile isi vor putea deduce valoarea achizitiilor facute, iar daca isi repatriaza banii tinuti in strainatate ar plati doar 10% taxe
  – Pentru familii: Impozitul federal pe venit ar urma sa fie redus si ar avea mai putine trepte, coborand de la sapte, astazi, la doar trei, cu un nivel maxim de 35%, in loc de 39,6%.
  – Dublarea sumei pe care persoanele si familiile le pot deduce, de la 12.000 la 24.000 de dolari
  – Credite mai mari pentru familiile cu copii
  – Eliminarea impozitului pe mosteniri.”

  Aaa, nu e la noi, ci e Apocalipsa anuntata de Naumescu si alti analisti. Peste Balta.
  Se aseamana cu fiscalitatea lui Liviu ot Teleorman 😛

 33. Inca o victorie? mie imi pare infringere a cuiva:
  ” Dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, în care fostul ministru Elena Udrea era cercetată, a fost retrimis procurorilor DNA.

  „Încă nu se înțelege pentru ce fapte am fost eu cercetată în acest caz”, a declarat Elena Udrea. „Eram ministru, sau ce calitate aveam?”, a adăugat aceasta”.

  • nu stie pentru ce a fost cercetata ?
   pai pt ca e blonda, probabil…
   azi am vazut-o la televizor.
   la cum arata, sincer. si eu as cerceta-o…

   • Merg si glumitele (la o bere).
    Dar unii procurori ori sint prosti gramada, ori sint slugi ordinare. Iar asta nu face cinste Fecioarei 😛
    Cerceteaz-o caci:
    „Sunt momente, cum este duminica, in care iti doresti sa ai familie, sa ai copii, dar de fiecare data ma gandesc ca am o misiune de indeplinit”.
    Liber 😀

 34. pe Gavrileasca gälusca machiatä de bar in plinä zi, nu o cerceteazä nimeni ? e caraghioasä- ce primitiv……………a descoperit vopselele
  maimutza.
  UDREA este frumoasä, ele sunt mai scump inbräcate ca ea, dar
  pe ele lucrurile sunt zdrentze.

 35. Trupetii din divizia de lichele a mass media a preimit sarcina: atac asupra Cristinei Tarcea, sefa ICCJ, pentru votul din CSM.
  „”Nu ma ascund, nu imi este jena – votul meu a fost de a acorda un aviz cu observatii asupra proiectelor, din doua motive. In primul rand, este mesajul public – un sistem guvernat de legi adoptate in 2004 se impune modificat. Argumentul al doilea este ca prin avizul cu observatii pe care l-am fi putut acorda am fi atras atentia tuturor, inclusiv initiatorilor, asupra punctelor nevralgice””
  Inca un dujman al Justitiei; trebuie ciopirtita 😛

  • @victor L, unii „dusmani ai Justitiei” chiar sunt dusmani ai Justitiei. Dusmanii dusmanilor Justitiei sunt parte a solutiei. Pe scurt, cred ca Kovesi nu trebuie/poate/are voie sa dispara decat ulterior disparitiei binomului Dragnea&Tariceanu.

   • Pe mine nu ma intereseaza sa dispara, ci sa procedeze legal si sa nu se mai creada trimisa Dreptatii pe pamint romanesc.
    A antagonizat nu doar vulgul, ci pe oamenii din Justitie. Si nu pe oameni gen procurorul Portocala, ci lumea capabila si corecta din Justitie.
    Daca o trecem si pe Cristina Tarcea la dusmani, atunci ne-am ars.
    In cine sa avem incredere? in Klaus, Tapalaga, Pora ori Dogioaica? in cei ce zic „judecatorii CCR sint niste ticalosi”?
    Eu in niciun caz.
    Oricit ar fi uslamistii-pesedistii de ticalosi, nu trebuie sa vedem doar raul din ei; ne inraim noi mai mult, si deloc benefic.
    Nu vom avea niciun cistig de durata comportindu-ne incorect pentru a darima PSD-ul de la putere. Ni se va aduce aminte de minciunile pe care le scornim acum crezind ca o facem in spiritul dreptatii.

 36. Pe Contributors Danilet are un articol unde ocoleste avocateste lucrurile bune propuse de ministrul Tudorel; vede doar raul.
  Dar nu sint multi de cind aveam o vorba „Dumbrava Justitiei e plina de Danileti si Pivnicerese”. Acestia 3 faceau un grup impotriva reformelor introduse de Macovei.
  Acum ce dreaq apara? chiar nu mai e nevoie de nicio schimbare in Justitie? e perfecta?

  • @victor, daca aduni opiniile tuturor capetelor de pe umeri, eu cred ca in momentul asta Justitia nu mai este asa cum a „lasat-o” TB, ci este asa cum a gasit-o X-ul. Ca si educatia, de altfel. De asta este nevoie de o strategie asemanatoare. O echipa cu experienta antijocului practicat de baietii astia care vor sa legalizeze ofsaidul si datul la GIOal(d)e nu este de lepadat in mijlocul meciului. Iar un arbitru care fluiera la spectatori nu mi se pare ca intelege regulile jocului.

 37. Ce „prostii” mai poate spune si generalul Ştefan Dănilă, fostul şef al Statului Major General al Armatei:

  ” „În C130, în care am învăţat ce înseamnă să lucrezi în echipă, cred că aş putea zbura cu destul de mulţi oameni politici pe care i-am admirat în cariera lor politică. Sunt oameni pe care i-am apreciat. Nu pot să neg că omul care mi-a insuflat cea mai multă încredere şi în care am văzut efectiv lupta pentru a face bine statului român şi faptul că nu exista nimic mai presus decât instituţiile statului şi statul român a fost preşedintele Băsescu”.

  El a spus că a lucrat cu Băsescu şi a văzut în modul de abordare un conducător de stat.

  • vai, sä vedetzi catzi se reped sä-l muste, omul are curaj ,nu-l
   cunosc , dar din fericire mai pot sä-si de-a seama de valoarea unui om.
   T BÄSESCU- A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE-
   este un politician bun si un f. bun roman, TOT RESPECTUL!

 38. Cred ca Aksimet este suparat pe mine 😛

 39. mi-a soptit o pasarica ca tarioceanu le-a cerut de nevasta pe toate pasaricile alea ramase fara capatai dupa ce a murit bosorogu ala batran, hugh heffner.
  dar un pasaroi imi susura ca e cam tarziu, cica un puscarias, unu borcea,,le-a lasat deja grele…
  ce ti-e si cu politica asta…

  • Täriceanu nu poate avea nici halatul lui H,
   ala era ingrijit si nu aräta ca un urangutan turbat,si turbat
   s-au dus naibi toate nevestele cu asa un caracter mizerabil

 40. SÄ AI CURAJUL SÄ-L LAUZI PE T BÄSESCU -E MARE LUCRU

  ar trebuii declaratzia lui D, sä o postä de zeci de ori -peste tot
  pe D nu-l injurä- nu au curajul

 41. Poisibil sa fiu setat pe neregulile (sau ce consider si eu nereguli), dar e dureroasa lupta surda din sistem:
  „Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) transmite că avizul negativ dat de plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) pe legile justiţiei „a făcut una cu pământul” toate propunerile asociaţiei, unele dintre prevederile proiectului meritând a fi luate în seamă.”
  Aceasta Asociatie (AMR) este din Romania, nu din Burkina Faso.
  Or fi si ei dujmanii Justitiei? au ceva cu Codruta?

  • Justitia este ca un lant: are taria verigii celei mai slabe.
   Este adevarat ca doar judecatorii sunt magistrati, in timp ce procurorii si avocatii sunt „doar” instrumentele (indispensabile) Justitiei. Numai ca legile facute de GIOP sunt ambigue si fac ca aplicarea legislatiei sa fie un proces neclar. Eu sunt convins ca nu viziunea trinomului Nicolae-Nicolicea-Toader este cea care poate fundamenta un sistem in care permite ca Dreptatea sa tinda sa se transforme in Justitie. Pe baza istoriei, eu inclin sa cred ca cele doua devin divergente sub conducereA3 PSD ( pe aleea dintre AN0094-Stanoiu si GIOrdache-MuCiuvica).

 42. MIE NU-MI PLACE KLAUS; dar tembeluL URANGUTAN TÄRI;
  ESTE PERVERSIUNEA INTRUCHIPATÄ;
  CINE VINE ILUZII??????
  EI HAITA ROSIE !!!!!!!!!!!

 43. ce credetzi,
  FIEREA CU ECHIPA EI DE PROPAGANDÄ SI ASISTATZII SOCIALI PLÄTITZI; ORGANIZEAZÄ MITINGURI – UNDE ESTE APLAUDATÄ, I SE STRIGÄ MULTUMIRI; LÄUDATÄ

  CU CATZI ANI V-ATZI INTORS IN COMUNISM????????????????

 44. eu vad asa ce se intampla in justitie in particular si societate in general.
  s-au cristalizat doo tabere, una a procurorilor si alta a judecatorilor.
  cei din urma au capatat tot felul de avantaje , nu ii controleaza nimeni si fac cam ce vor.
  vezi deciziile lor atat de ciudate din ultimul timp, inclusiv ccr.
  de aceea sunt de partea infractorilor din guvern si parlament, pt ca sa isi mentina privilegiile.
  procurorilor nu le place chestia asta si de aceea s-au coalizat impotriva judecatorilor.
  a se vedea cum a fost votul csm la legile lui tudorel.
  naspa e ca si printre procurori sunt o gramada de idioti care nu au ce cauta acolo si care au crezut ca isi pot permite orice.
  si pe chestia asta din urma pedaleaza la greu si gashca infractorilor in frunte cu draknea.

  • vezi crucis, musiu!
   Procurorii sint cei ce nu pot fi controlati. Vezi cite dosare au fost intocmite prost sau la comanda.
   Procurorilor nu le convine sa nu mai fie considerati magistrati. Caci nici nu sint.
   Ei indeplinesc functia de avocati ai Statului.
   Dar depinde unde stai ca sa „vezi”.
   NB,
   atit timp cit procurorii pot aresta pe oricine, giustitia va fi oarba (si surda) la propriu, nu doar legata la ochi.

   • ca de obicei, dezinformezi.
    procurorul poate doar sa retina pe nenea infractoru , dar nu mai mult de decat 24 de ore.
    atat, cam cat un drum cu trenul de la bucuresti-baneasa la lugoj.
    dupa caaaareeeee…. vine un… ei vezi ? vine un judecator care hotaraste arestarea preventiva pt 30 de zile sau punerea in libertate.
    vezi ca nu esti corect ?
    stiu, tu esti intotdeauna de partea …de partea cum zice expiratu, si acum el zice impotriva justitiei.
    deci retine, judecatorul hotaraste arestarea, nu procurorul, da?
    asta nu inseamna ca intre procurori nu egzista si ,,portocale,,, asa cum sunt si intre judecatori si mai ales intre politicieni.
    si intre postaci, ca noi, desigur.

    • Si nu crezi ca ajunge sa dea pe goarna la presa tot felul de informatii, sa te retina acele 24 de ore, sa intocmeasca apoi un dosar mincinos sa-l sperie pe judecator (au metode suficiente) pentru a-l aresta pe inculpat 30 de zile apoi inca 60, sa stai asa 6 luni ori chiar un an si apoi sa se constate ca esti nevinovat.
     NB,
     obiceiurile din nascare nu au moarte, @ john, duci dorul vechii militii/procuraturi/ Securitati. Ceva dur, lasa-le dreaq de „drepturi fundamentale ale omului” Ne-a spus-o si madam Pruna, „un moft”.

 45. Cind AMR si UNJR spun ca propunerile lui Tudorel nu trebuiau respinse, ci facute observatii la cele 2-3 idei cu dichis (trecerea IJ la ministerul justitiei, scoaterea Presedintelui din circuitul numirii sefilor la virf in Procuratura), si cind cer imperativ ca procurorii sa nu mai fie considerati magistrati (caci nu sint), vine @ john si alti deontologi sa le dea lectii.
  Peste poate.
  Spune-le si tu ca inginerul-ziarist ca sint niste ticalosi 😛
  NB,
  zi de doliu, a dat coltul Iulian Vlad, maestrul lui Coldea 😀

  • eu nu intzeleg nimic, mai ales cand unul ca GUSE-CÄPUSE
   il elogiazä pe I VLAD la Realitatea, Guse-cäpuse are emisiuni
   cu divers KGB-isti- pe care ii ridicä in slävi.
   spälarea asta de päcate- nu-mi miroase a bine.

 46. Obiceiul de a-ti vinde locul obtinut la camin e atit de vechi, incit mi se pare o ipocrizie sa te miri ca se practica si azi.
  Daca cei in drept nu anunta ca un loc obtinut la camin este interzis a se instraina/vinde, se adevereste zicala „ce nu-i interzis, e admis 😛
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22029475-locurile-caminele-studentesti-stat-scoase-vanzare-cel-putin-1-000-lei-reportaj.htm
  Asa ca sa nu mai asteptam sa moara stirbii-bosorogii, caci vine din urma tineret mindria tarii 😀

 47. victorio
  imi pare rau pt tine, sincer.
  ai devenit un propagandist pesedist de prima clasa.
  dar te inteleg.
  trebuie sa ii rasplatesti intr-un fel pe aia care ti-au mai dat 100 de lei la pensie.
  ca daca intra la zdup, cine stie ce se poate intampla ?
  e si normal, ce mai poti face la varsta ta ? sa pleci pe caile strainatatii ca atatea milioane de romani scarbiti de toate regimurile ce s-au perindat la putere ?
  nu mai merge, prea tarziu.
  repet, te inteleg dar si te rog.
  nu mai repete ca un papagal toate aberatiile lui dragnea si a gastii lui.
  vino si tu cu parerile tale. e de preferat sa fie gresite, dar sa fie ale tale.
  altfel nu mai vorbesc cu tine.

  • ha ha ha,
   de asta ma temeam, vaaaaai, ca voi fi deconspirat ca pesedist.
   Pai, ma scuzi, dar trebuie sa fii tare incuiat sa afirmi despre mine ca sint pesedist.
   Dupa toate cite le scriu, doar un incuita poate spune ca sint propagandist pesedist.
   Stii unde te afli? in postura hotului care striga „hotii!”
   Caci eu nu il iau in seama pe Dragnea, ci am 3 repere: AMR, UNJR si judecata mea.
   Sintem vinduti lui Dragnea!
   😉 😛 😀

   • Nu ești pesedist, asta e clar.
    Doar propagi teoriile antijustitie ale lui draknea.
    Discursul tau pe tema justiției e identic cu al lui, cu al lui tariceanu, nicolicea, ciordache, tudorel, si al altor câțiva judecători, cum ar fi madam haineala.
    Nu am citit nimic rău din partea ta când judecătorii din dosarele draknea, tariceanu, ala cu interesul national s,au pensionat subit si brusc, când ghita a luat achitare in ultimul dosar, când toți borfășii sunt eliberați pt ca au scris cărți invizibile si s,au spălat cu săpunul sub brat.
    Domnia ta vezi doar abuzurile procurorilor.
    Hai noroc !

    • @billijohn-bade, instigareA3 la fractura pe falia judecatori-procurori este o gogoasa inghitita doar de arhistiu(ci)torii din undita lui Dragnea si de admira@billele din jurul lui Tradiceanu. Fractura este provocata de incompetenta, prostia, minciuna si ticalosia din ambele tabere. Toate patru (Quatrinomul!) rezultate din politizarea impusa de PSD, alaturi de aliati istorici ca PC, PNL, ALDE sau sindicatul lui Dogaru. Incepand de la Roman&AN0094, trecand prin Voiculescu&Antonescu, pana la Tradiceanul de azi. Multiginerica, adus azi in fruntea mesei tocmai de cei care, cacele patru fete ale Prostiei ajunse si pe blogul asta, au manjit a@bullic ca sa-i faca loc lui Scarabeo pe podium.

     • Delirum tremens

     • dragul meu,
      ai spus foarte artistic ceea ce eu ii tot zic lui badea victor.
      oi negre sunt peste tot, si la procurori, si la judecatori, nu mai zic la politicieni si ce or mai fi.
      dar el, nu si nu, doar procurorii sunt vinovati.
      ii mai repet odata, pt ca inteleg ca dupa o anumita varsta e mai greu cu perceptia.
      bre dom victor
      daca un procuror face un dosar pe nashpa, cu probe contrafacute, cu catushe abuzive, ei bine, acel dosar poate fi usor si automat blocat sau anulat de jude(x),
      care are si ca ajutoare o armata de avocati.
      ramane decat circul cu catuse, pt max 24 de ore, care si ala a fost cam eliminat.
      atat.
      judexule, explica-i si tu chestia asta, vad ca pe mine nu ma asculta moshu asta.
      si doi, cine ii penalizeaza pe judecatorii care dau sentinte aiurea pe dosare facute corect ?
      spuneti-mi si mie ca io nu stiu.
      ps. eu am satelit digi, si digi nu dau antenele, ca sa fie clar, ca am inteles ca nu se inteleg la grosimea carnicii pe ciolan.

     • @bill, ai aparut mai… fata?
      Te-au eliberat conditionat? Ce preferi, expirat sau exponat? Sau gogonat, ca de obicei?
      Daca tot iti dadura oamenii astia voie inauntru: inainte sa ungi clantele (unii ar zice altfel…) si sa dispari in ceata, crezi ca de poti sa zici ceva de la tine din cap(sula)? Uite, @john incearca sa-si construiasca o imagine separata, nu crezi ca-i repugna duetul cu tine?

     • si judexule
      o mica corectura, cu voia dvs
      ati scris asa

      ………….. alaturi de aliati istorici ca PC, PNL, ALDE sau sindicatul lui Dogaru. Incepand de la Roman&AN0094, trecand prin Voiculescu&Antonescu, pana la Tradiceanul de azi.

      corectura este o adaugire.
      adaugati la onorata lista si pe base si partidul lui, ca au aceleasi interese si actiuni anti justitie.
      atat si multumesc.

     • @john: PDL, Macovei, Morar, Kovesi, Ciolos, Coldea si Iohannis (daca la ei te referi cand vorbesti de „antijustitia lui Basescu” au fost adusi pe scena chiar de impricinat. Fara el, acum am fi sarbatorit 25 de ani sub autoritatea binomului Bombonel/Catalin Voicu, a unora ca Magureanu, Adrian Severin, Tariceanu, SRS si Gusa. Vezi tu, eu cred ca TB nu a gresit atunci si nu cred ca greseste nici acum. Tancii lui au intarcat si s-au imprastiat in toate zarile, fiecare cu calitatile si defectele sale. Mai au o singura chestie in comun azi: ambitia sa arate ca sunt mai buni si mai destepti ca Basescu. Ei….aici gresesc cam toti, cred eu: de fapt, nu sunt.

   • Victor,
    un papagal, cand nu are ce sä mai spunä esti contra………….
    contra cui le cäsunä, cä ei l-au adus pe Drac-nea la putere
    nu spun, l-au injurat pe TB si orcare le-a träsnit neuronii.
    ei l-au sustzinut färä limitä pe urangutanul Täri- un gunoi bätran
    oportunist- nu i-am auzit sä-l critice pe liberaul rosiu-un gunoi

 48. Si inca ceva. JudeEx, tu vezi ca toti basistii astia de partid, gen victorL, Alexa Ionescu, au schimbat foaia de cand Famgl. Băs + U. sunt anchetati de procurori. Lasa a3-urile si ll-urile. Ca-s bullshituri cam rasuflate.

 49. don vitorio ot lugoj
  sursele mele bine informate de pe toate posturile tv ce le prind
  ( cand sunt treaz )
  imi soptesc ca madam olguta, aia de la munca si fosta la prm
  vrea sa va recalculeze pensiile.
  punem pariu ca milionu ala de lei vechi ce l-ai primit drept mita la pensie ca sa faci propaganda dragnisto-expiratista il vei da inapoi ?
  poate chiar mai mult.
  dar sa nu fi trist, vei ramane cu scumpirile provocate de accize, impozitarile suplimentare, taxele si cu tot ce te-a miruit psd pana acum .
  ( si repede repede, ascunde galeata aia rosie din plastic pe care scrie psd, ca e posibil si p-aia sa o dai inapoi…)
  dar poti sa fi si fericit, probabil seful dna va fi numit de ministrul justitiei iar procurorii nu vor mai ancheta nici un caz de coruptie.
  dar nu stiu daca tine si de foame.
  hai, ti pup.

  • @ john,
   esti logoreic ceva de speriat. Si, normal, ori nu spui nimic, ori te contrazici, cum mai ziceam, fara jena.
   Pentru tine AMR si UNJR, ba si cei 8 judecatori din CSM, sint niste loaze, carora @ john si kugla dottorala le da lectii 😛
   Scuze, plimba ursul.

   • normal, eu pot vorbi pt ca nu-mi clantzane proteza in gura..
    vezi, inca o chestie draganista.
    amr si unjr sunt asociatii ale judecatorilor, aia plini de drepturi si avantaje,, fara drept de a fi controlati, indiferent de aberatiile ce le dau in deciziile lor.
    ccr ??? pai aia sunt judecatori ???
    altceva in afara de declaratiile lui drak si tari si gasca lor mai asculti ???
    repeti ca un tonomat tot ce zice draknea.
    si ursii plimba-i tu, ca din cauza ursilor din lugoj nu se poate termina amarata aia de autostrada intre lugoj si deva.
    asta vara am facut 3 ore pt nenorocitii aia de 60 km.
    ps. ai fost si tu la pescuit la belina ?
    sau ai ramas doar cu beli……. ?

    • Da, tu poti vorbi pentru ca esti un nesimtit educat la plenarele geniului carpatin 😛

     • hihihi… moshulica….
      ai ramas fara munitzie,
      ai trecut la insulte…
      tipic drakneaist…
      bine ca nu si basist, ca ma vedeam si cu chioshcu demolat, si cu un cap in gura.
      deci, nici cu pumnul in plex, nici cu…
      bai victore
      tu fumezi acelasi chistoc cu teo ???
      folositi acelasi pahar ???

     • Victor, nu te läsa „jicnit ” DE O HAHALERÄ
      NU MERITÄ- UN BOSCHTAR, PLIN DE URÄ

   • Pai, bai moshulica, tu te uiti in gura lui Baltag su Garbovan mai ceva ca Gadea in gura lor si in curu Varanului. Doar pentru ca frumoasa de U si desteapta de EBA si badistul reformator Androbic au cam facut matrapazlacuri. Vorbesti ca un pesrdist sadea. Asta e cert.

    • ovibilule,

     O iei pe arătură și scapi caii!
     Domol, domol că punem mărăcini la poartă…

     • tizule,
      e bine sa i se atraga atentia, dar din partea kuglei patrate nu te poti astepta la altceva. Atit incape in lucrarea de dottorat 😛

 50. hihihi si hahaha
  nevasta guvernului din catalunia, aia cu separarea
  e din vaslui.
  marcela topor.
  nu din lugoj, din vaslui…

 51. Ata ete,
  adica dupa ce s-au inscris in pcr cu avint si entuziasm tineresc, si au mers la adunarile Tovarasului, acolo in fata (sa fie paravan la scuipati!), acum considera o jignire daca le aduci aminte 😛

 52. 50 de morti si 200 de raniti in Las Vegas!

 53. De serviciu pe Unitate, Tapalaga a descoperit un DOCUMENT 😛
  „DOCUMENT Forumul Judecatorilor din Romania solicita intr-un memoriu adresat premierului Tudose si ministrului justiei sa retraga legile justitiei/ Memoriul a strans deja cateva sute de semnaturi”.
  Cam multe asociatii si forumuri ale judecatorilor ca sa nu intri la banuiala ca ceva e putred in Justitia mioritica,
  Unii vor sa arunce doar merele stricate, altii vor sa arunce toate merele.

 54. Am citit undeva ca Basescu a facut aseara doo greseli impardonabile, care-l transfera la afoni in ale fotbalului.
  A zis ca Mourinho este antrenor la Chelsea (e la Manchester United) si ca a fost antrenor la Barcelona (a fost la Real).
  Ce incredere mai poti avea in spusele unui asemenea om? cind vorbeste despre Justitie si Adevar 😀

  • victor,
   multzumesc, dar este f.f.complicat- iar cei ce doresc desbinarea
   isi ” bagä coada ” INTRIGANTZII SUNT DINÄUNTRU SI AFARÄ

  • Eu am dat peste el azi. Da, foarte bun si merita & trebuie citit. Cap, coada. Necesita sa ai doar ceva timp la dispozitie si interes in a te informa despre ce se petrece in lumea si vremurile astea. (y)

 55. Parafrazind vorbele beizadelei, „nu reusesc unii sa condamne cit reusest altii se elibereze 😛
  „Dorin Cocos va fi eliberat conditionat din inchisoare / decizia instantei este definitiva ”
  Bine to(n)tusi ca i-au confiscat 9 milioane de euro. Lui Felix cred ca nici pe departe 😉

 56. AZI LA NOI E SÄRBÄTOARE-
  UNIREA RFG-DDR- LA 3 okt 1990- fiecare si-a dorit, dar au rämas
  cu reminiscentze comuniste, iar altzii de exträmä dreaptä, e curios

 57. Firea-r sa fie
  Am doo comenturi foarte interesante in moderare.
  Nu știam de ce, pt ca eu întotdeauna vorbesc frumos si educat, nu ca ….știți voi cine.
  Am înțeles pana la urma ca un hacker , din Lugoj cred, a intrat in laptopul meu cu aburi si biela manivela si mi,a modificat numele din John in joh, si de aceea…
  Îmi cer scuze pt cei care abia așteptau sa ma citească.
  in special bunul meu prieten Victor.

 58. „Ticalosii” de la Curtea Constitutionala! au admis existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si DNA, „generat de refuzul procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie de a se prezenta in fata Comisiei speciale de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential”
  A cita oara isi baga picioarele Codruta in Constitutie ca in struguri pentru a obtine vinul?
  Da, poti spune ca nu iti plac coruptii si vrei sa-i elimini, dar dece nu iti plac legile tarii si Constitutia?
  Ea a refuzat sa se prezinte in fata unei comisii parlamentare, hotii din sParlament se impotrivesc cererilor DNA; treaba-i asta?

  • Comisia de care vorbesti este initiata/formata de catre PSD si are obiectivul de a pansa rana suferita de PSD la alegerile din 2009. Conflictul de interese al politicienilor care au pierdut alegerile alea este evident, clar deconspirati de pozitia prestabilita, publica si inechivoca, a unora ca PlesoiA3nu si NicoliceA3 si NicolA3e asupra „furtului” de la Paris, de exemplu (doar un exemplu, dintre multe altele, de subiect deja rasmesteca3t si a3rhirumegat de (a/s)mintitul trio-PNN). Toti cei care se perinda pe la staborul ala isi pierd timpul si se supun unui simulacru de ancheta.

   • @ judex,
    ma feresc sa scriu ceea ce as vrea despre pesedisti (asta o fac la o cafea cu amicii 😛 ), dar comisia aia, chiar daca e frectie la piciorul de lemn, este o comisie a Parlamentului. Si daca Avram injura judecatorii CCR, eu injur Parlamentul, altii injura AMR sau UNJR, s-a dus dreaqului recolta de rapita.
    Iar cind seful unei Institutii nu respecta dreptul altei Institutii, toate ale Statului Român, nicio speranta despre recolta de rapita.
    De aici s-a nascut vorba „vinovat e acarul Paun”.
    Da-i in dreaq pe cei de la Haznaua 3 ori pe unii de la portita lui Ghita; n-ai ce sa le ceri.
    Iar in timpul asta Klaus „urmareste cu atentie”.

    • „URMÄRESTE ATENT SI MAI FACE UN PAS „

    • Ratiunea de a fi a Parlamentului este puterea de a legisla si nu este pusa in discutie.
     Pe de alta parte, selectia membrilor acestei vomisii nu se supune minimelor reguli de selectie pentru a duce la o analiza credibila si corecta. Din contra, selectia pare anume facuta printre parlamentarii care s-au antepronuntat, deci Parlamentul nu este curios sa afle ceva nou, ci sa dea greutate „parlamentara” obsesiilor deja binecunoscute public ale unor PlesoiA3nu, NicolA3e si NicoliceA3.
     Un principiu de baza al Dreptatii este acela ca monomul ju(de)cator este incompatibil cu impartialitatea.

     Nu este, cum se tot afirma aiurea, un conflict intre doua institutii, ci este un conflict intre o institutie publica care isi atribuie o activitate juridica si un concept fundamental de Justitie. Este ca judecata in fata unui hot care a furat ciocanelul judecatorului si si-a pus pe casa adresa de la judecatorie.

 59. Este „conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si DNA”.
  Punct.
  Chiar daca nu ne place, CCR este mai in masura sa aprecieze decit eu sau tu ori alti deontologi. Si n-or fi acolo numai „ticalosi”.
  Va trebui sa ne obisnuim cu respectarea institutiilor daca tot ne batem cu caramida in piept ca vrem un Stat de drept. Nu toate cele schimbate de Tudorel sint rele sau in contradictie cu, vezi Doamne, directivele UE.
  Dar pentru 2-3 magarii introduse de pesede sa vrei sa arunci cu apa murdara si copchilu, este peste poate.
  Iar cind Codruta nu respecta legile si Constitutia, nu poate avea decit respectul pe care il aveau vechii procurori comunisti (nu in van a inchis dosarele Revolutiei si Mineriadelor).
  E criminal ca toata Justitia mioritica sa se invirta in jurul Codrutei.

  • …si virgula: confunzi respectul pentru institutii cu lipsa criticii aduse acestora.
   Respectul intre institutii este una (reglat de proceduri), in timp ce respectul unei persoane fata de o anumita institutie este voluntar. De exemplu, respectul din urma se castiga in timp si se pierde instantaneu. Parlamentarii care au construit grupul de persoane care se vrea judecatorul onestitatii alegerilor prezidentiale din 2009 nu se califica pentru functie. Da’ chiar deloc. Intreaba orice jurist, inclusiv pe cei de la CCR, care nu s-au pronuntat pe tema asta pentru ca nu au fost intrebati. Parlamentarii care au initiat comisia asta aiuristica sunt cei dintai care nu respecta Parlamentul!

   Drepturile omului Codruta bat toate drepturile comisiei: Chanel no.5! Indiferent de cate greseli poarta LCK in carca: juridice, politice sau vanitoase.

   • Vezi judexule
    A zis draknea ca crudutza e vinovată,
    Omu Victor repeta la infinit aceiași placa.
    La ccr nu sunt oameni ?
    Ei nu pot greși ?
    Se pare ca nu, după biblia lui Victor.

    • @johnica, tu ai o problema cu metalimbajul. Al lui @victor si al tau.
     Eu inteleg in alta cheie ce zici tu discutia la care te referi: el zice ca institutiile statului trebuie sa se respecte reciproc (cu un accent nepotrivit pe sefa DNA, care ar trebui sa-si msnifeste respectul pentru Parlament si CCR prin a accepta sa se bage in cusca plina de noroi a veninosului Plesoianu), iar eu spun ca respectul fata de o institutie este datorat IN PRIMUL RAND de angajatii si sefii acelei institutii. Cei din afara institutiei cu pricina evalueaza calitatea membrilor si respectul cuvenit institutiei in mod permanent. Intr-o societate sanatoasa, politicianul cauta incredere, nu se apara cu prezumtia de nevinovatie. Politicianul de soi „beneficiaza” de prezumtia de neincredere, in mod permanent. Si o promoveaza cu toata inima, este chiar fundamentul discursului sau politic.

 60. judex,
  marturisesc: in primul rind Kovesi mi-e suspecta pentru inchiderea dosarelor Revolutiei si Mineriadelor; spre deosebire de altii, eu speram sa se dea unui verdict din partea Justitiei. Sa aiba curajul in lupta cu politicienii, caci pe alte motive il are – oruptia, bineinteles, caci altceva nu mai incape in vederile justitiei 😛
  Si mai e suspect ceva: pentru ca a facut un bine militarilor, securistilor si unor nomenklaturisti, acum poate face cite greseli vrea. Pentru ea Constitutia e o simpla brosurica pe care o poti arunca.
  Pen`ca nu s-au lamurit problemele din dosarele amintite, avem pesedisti si uslamisti care ne conduc. Pentru asta recentul decedat intru Dreaqu, i.V. este ridicat in slavi de unii, azi, ca mare patriot.
  Nu ne cunoastem prea mult Istoria de pe timpul dacilor, dar nu ne-a cunoastem bine nici pe cea de acum 28 de ani. Nici acum sa nu fie docomente scrise? caci martorii mor pe rind, linistiti si in paturile lor.
  Cit despre @ john,
  e un fost comunist dedulcit la capitalism, si beneficiaza din plin de avantajele democratiei: poate baga strimba fara jena, ba chiar sa-ti spuna ca e ruda cu Sfintii 😛 nici plenare n-a servit, nici carnet nu mai are 😀

  • Pentru mine, Kovesi poarta in carca o mare piatra de moara: responsabilitatea de a-l fi impins pe Multiginerica in pozitia de azi. Cred ca detaliile cu Trinomul din vie -deh, complexul strugurilor acri – interpretate fara talent de binomul Mincinosilor, sunt pure inventii.

   • Pentru mine nu este o satisfactie ca se „lupta cu coruptii”. Asta o face orice stat democratic. Si ii doresc succes, cu conditia ca sa fie cit mai putine dosare „cu voie de la politie”.
    Caci uite ce justitie face indemnata de Livia Stanciu: „“Procurori si judecatori, în lupta împotriva coruptiei, ne aflam pe aceleasi baricade”
    Pai, cind Procuratura (plus SRI_ul) sint „pe aceleasi baricade” cu judecatorii, halal stat de drept.
    Si asa cum din timpul lui Boc au ramas proiecte continuate de Ponta ori tehnocrati, continuate si neterminate, asa si Kovesi a beneficiat de dosarele intocmite de Morar. Inaintea ei n-a fost desert in Justitie; a lasat desert la Procuratura Generala. A inchis cele mai mari si importante dosare.

    • Uite unde cred eu ca gresesti flagrant: coruptii din Ro nu seamana deloc cu coruptii din, sa zicem, nu chiar la intamplare, Suedia. Unde tu vezi prapastia, eu vad podul.

     • Dcei coruptii altora sint mai cinstiti decit coruptii nostri?
      Nu inteleg, mai ales daca tu zici ca esti pe pod, iar eu in prapastie 😛

 61. In sfirsit, a venit si ziua cind rusoaica n-a mai zimbit cotropitor.
  Vorba aia… o sa batem si pe rusi 😛

 62. Pr Contributors, Miron Damian are un articol prin care vrea sa-i dea o scatoalca lui Morar.
  Dar face o paralela stimba 😛
  http://www.contributors.ro/reactie-rapida/conflictul-unui-procuror-%c8%99ef-dna-ajuns-la-curtea-constitu%c8%9bionala/
  Una este cind un demnitar pune secretara sa-ti dea un telefon spunindu-ti sa-l suni pe demnitar, si tu refuzi „invitatia”, iar altceva este cind o comisie Parlamentara, fie si din escrocii pesedisti, te cheama pentru a da niste lamuriri. Nu la ancheta, cum se zice in mass media.
  Adica, zice Damian, amindoi au procedat identic 😛
  Strimba paralela 😀

  • Slabiciunea pozitiei lui @Doc este identica cu slabiciunea pozitiei comisiei: antepronuntarea in cauza.
   Un principu asupra caruia cadem cu totii de acord: un judecator trebuie sa fie neutru. Pasul unu, deci, este inca nefacut: exista un judecator neutru intr-o cauza politica? Eu cred ca nu, politica este construita pe adversitati, un spatiu unde echilibrul rezulta NUMAI din confruntare. Daca se duce la comisia asta, Kovesi se poate considera intrata oficial in politica. In aceste conditii, singura speranta sa reziste mai mult ca abulicul Ghinea este sa demoleze in direct si la o ora de maxima audienta esafodajul Minciunii. I-as sugera aceleasi arme cu care a luptat cu binomul GIOP & al sau Gru de In(ve)stigatii Politice.

   • In Senatul SUA sint chemate persoane importante ale statului.
    Nu le scade prestigiul.
    Faptul ca noi (si eu) nu avem incredere in parlamentari, nu ne indreptateste sa nesocotim ordinea de drept.
    Atunci hai sa facem inca o revolutie sa stim de-o treaba 😉
    Ne jelim ca Dragnea, ca pesedeul, ca stirbii, iar intre noi ne injuram ca la usa cortului: ala nu e bun, alalalt nu, doar io!
    NB,
    citesc pe Contributors cit de satisfacuti sint unii pentru incercarea Cataloniei de separare, si cit de scandalizati sint pe autoritatile spaniole din ziua votului.
    Jubilam pentru Catalonia, dar ce vor face cind ungurii/secuii (cei 562) vor cere autonomia, apoi independenta si alipirea la Ungaria?

 63. Mama lor de procurori…
  Fura omu doar 9 milioane de euroi ,judecătorii il baga la păstrare niște ani si vine mama lor de procurori si ii da drumul după unșpe luni, din care vreo 9 făcute acasă, la domiciliu..
  Judexule, sa nu tot furi in romanica ?
  Ps. Sper ca nu am încurcat personajele, ca iar se supăra dom victorino pe mine…

 64. Si doi la mana
  Curte kkr a zis si ca parchetul general nu trebe sa dea nici un dosar la pulifricii aia din comisia de frecat menta a lu draknea pt alegerile din 2009.
  Asta înțeleg ca e nașpa pt draknea si ienicerul lui credincios dom victorio.
  Daia nu a scris el nici o literă despre asta, ci numai ca nu a vrut cruduța sa se duca la panaramele alea de shparlamentari.
  Curat echidistanță, coane victorash…

 65. Banc adaptat.
  Victor, către o gagica :
  Iubito, da,te jos de pe cal…
  Nu iubitule, mai bine ieși tu din prăpastie….
  Scuze, judex e de vina, el mi,a dat ideea…

  • Ai dreptate, esti idiot.
   Nu ti s-a urit sa te tii dupa mine incercind sa ma musti din spate?
   Prezinta-ti ideile ,nu le prelua de la altii 😀 aplaudacule scuipat.

 66. Bucurie mare, normal!
  Ca sa vada tot chibitu`, cred ca e a treia oara cind se da in reluare meciul Simonei cu Sharapova.
  Ieri, CTP-ul avea o dizertatie despre cum nu poate cistiga Simona.
  Azi, dupa meci, si-a intors dizertatia pe dos prezentindu-ne filozofic cum a cistigat Simona. Explicatii adinci, de parca uitase ce spunea ieri.
  Daca e guru, ascultam 😛

 67. Votez:
  ” Gorghiu: Am un gust amar cand vine vorba despre Dacian Ciolos. Nu e tarziu sa devina un om politic implicat si sa intoarca serviciile PNL”.
  Mari politicieni descoperiti de Klaus: Alinuta si Dacian.
  Ia o bomboana, Alinuta, inlatura gustul amar 😛

 68. Reverii de Catalonia:
  „Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor: România, un model despre cum să bagi pumnul în gura minorităţilor”.
  Saracii unguri, sint tinuti in lagare cu pumnul in gura.

 69. Premierul Nobel pentru oua: VosganiAN0094.

 70. Nu e corect.
  Teleormanii sunt avantajați.
  La ei se dau credite si cu certificatul de deces, nu doar cu buletinul.

 71. Foame mare, lume nebuna:
  „Sefa Directiei IT din ANAF, retinuta de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 1 milion de euro”.
  un mi-li-on de euro!

 72. Da ăia care ne mănâncă zilele si nervii, plătesc vreun impozit, ceva ?

 73. In fost-a „bulina rosie” continua articolele gen „o gaina a nascut pui vii”:
  „BREAKING NEWS: Anunț BOMBĂ despre SIMONA HALEP! ”
  Continutul „bombei”, doar atit: „Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Beijing”.
  Poza cu costumatia Simonei este insa din alt meci 😛

 74. OBSERV CÄ DETZINUTZII SE INTREC IN DEZVÄLUIRI; NU ARE
  INPORTANTZÄ DACÄ E ADEVRAT: SUNT INVÄTZATZI DE AVOCATZI
  SI TICLUIESC NISTE „DEZVÄLUIRI „unele sunt demente si mincinoase

 75. mä bucur pt. SIMONA- m-a dezgustat ilie N se intreba cand se va naste in Ro un Nästase s-au Tiriac-( un dobitoc infumurat)
  erau alte vremuri, altzi tenismeni ,etc.poate azi erau caca.( scuze)

  • Ilie Nastase nu o poate intelege intelege pe Simona Halep. Tenisul ca ciupeala este cu totul altceva decat tenisul ca povara. El nu a avut de luptat cu handicapul unei staturi sub media celirlalti jucatori, iar talentul sau (de netagaduit) a compensat lipsa de seriozitate. Atuurile Simonei Halep sunt seriozitatea si deprinderea de a purta in carca povara minusurilor sale cu indaratnicie si a le transforma in arme. Fiind un golanas al tenisului, arma psihologica ii venea ca o manusa lui Nastase, in timp ce Simona Halep se hraneste din respectul fata de spiritul competitiei si din capacitatea de a indura atacul adversarelor cu stoiciune pana la epuizarea acestora. Ilie era un tenisman al loviturilor spectaculoase, indiferent de risc, in timp ce marca Simonei este jocul de siguranta (tocmai azi, cand cele mai multe tinere, ca Ostapenko si Kazatskina, au impus stilul „trece sau crapa”).
   Acestea fiind zise, pentru mine istoria tenisului il va retine pe Nastase ca fiind talentul care a ratat din pura neseriozitate sansa Ro de a fi cucerit Cupa Davis, in timp ce Halep va ramane ca fetita din Constanta care a demonstrat ca seriozitatea si profesionalismul au trecere in scoala de tenis din Ro si pot marca tenisul ca sport.
   Tenisul are ocazia de renaste ca sport national azi in Ro (Tiriac are dreptate sa vrea Areneke BNR pentru tenis, dar trebuie sa se separe de atacurile tip Isar, care nu-i nici jumatate din Isar-escu, poate nici pana la nivelul sosetelor). Mai ales la fete, unde izvorul produce constant nume de prestigiu, de la Ruzici pana la Halep, Carstea, Niculescu si Olaru de azi. La baieti, in schimb, Pavel si Tecau au ramas cam stingheri. La descoperirea si promovarea de baieti ar trebui Nastase si Tiriac sa contribuie mai mult. De fapt, mai mult Tiriac, pentru ca Nastase, pur si simplu nu este echipat de la natura cu suficienta inteligenta, ci mai mult cu egoism si talentul fandarilor tantose, de circ.

   • Eu am formulat altcumva stilul unora „inchide ochii si paleste-o!

    • Exact asa este! In conditiile astea, Halep pare Cumintenia Pamantului in tenis.

    • imi aduc aminte de neghibiile si sictirelile lui ilie si cum
     era väzut aici, ” GENERALUL ” era sustinut se stat;
     Simona a plätit tot- sä ajungä aici:

    • @theo, tot raul spre bine. De exemplu, in smechereala sa, Nastase vroia sa se faca primar in Bucuresti. Ar fi fost o acazie buna ca Bucurestiul sa devina primul oras „smart” cu un primar in opozitie. Din punctul de vedere al orasului, bineinteles. Afluxul de turisti si curiosi ar fi adus Bucurestii pe primul loc in lume. Cum Barcelona pare chitita sa-si alunge turistii…

 76. Chiar daca eu mi-as bloca tastatura, cu literele justitie, ecouri de lupta fratricida razbat:
  „Conducerea Inspectiei Judiciare considera reactia DNA la aparitia in presa a unor fragmente din raportul de control al IJ ca fiind „o manifestare emotionala” si „o tentativa de atragere a Inspectiei Judiciare intr-un spatiu strain valorilor deontologice care ar trebui impartasite de toti cei care infaptuiesc actul de justitie”.
  Ceva e putred.
  Pe cine sa mai crezi?
  Ministrul Tudorel doarme alaturi de Klaus.
  Cineva, dar cine? trebuie sa-i traga de urechi pe sefii unor institutii.
  Se cearta mai urit decit politicienii.

 77. Victor L, pe unde umbli? 😀

 78. mä bucur din toatä inima pt. SIMONA; SÄ FIE SÄNÄTOASÄ SI NOROC !
  AUZEAM PE TEMBELUL ILIE CARE ACUM COMENTA;A JUCAT
  AGRESIV: UITE CÄ ACUM EXISTÄ JUCÄTOARE MAI BUNE CA EL

 79. judex,
  dupa lupte seculare care au durat cit un cincinal, Simona e nr 1, sa turbe Banciu Geambasu si CTP. Citi ca ei ! 😛
  NB,
  nu eram pe balcon, am plecat la o taverna sa-mi fumez tigara 😀
  Dubla, caci si Hamilton (F1) a cistigat calificarile.

  • O piatra pretioasa invelita in matase, dar in(con)jurata de barbati in itari ca Banciu ca CTP, cocotati in carca fetei ca lipitoarele.. .
   Deja vu, este similara relatiei dintre Constanta si Mazare:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s