Spargeți monopolul Tv al USL !!!

Războiul mediatic se duce la sânge.
Mafioții își apără reduta monopolului media cu toate mijloacele, fie legale sau ilegale. Cele legale s-au terminat de mult.

Firmele de cablu sunt obligate prin lege să retransmită posturile Tv care sunt free și destinate informării.
Deși de fiecare dată postul Nașul Tv a avut câștig de cauză și firmele de cablu au pierdut fiind obligate să plătească amenzi, acestea refuză în continuare să retransmită acest post de televiziune.

Ultima decizie a fost dată pe 23 ianuarie, cu termen de aplicare de 30 de zile. A expirat pe 23 februarie.
Azi, 5 martie, Nașul Tv este încă inaccesibil vizionării publicului pentru că firma/firmele de retransmisie prin cabul refuză să-l introducă în grila de programe.

Dacă va mai întrebați cum a fost posibil să fie prostiți 4.344.288 de oameni cu drept de ștampilă ca să voteze toți hoții, pușcăriașii, mincinoșii, analfabeții … adunătura asta de lături care s-a strâns în trocul USL și care duc poporul român pe drumul pierzaniei, AICI e răspunsul !!
Și tot aici e primul pas pentru a rezolva problema !!!!

TREBUIE SPART MONOPOLUL MEDIA AL USL !!!!!

Oamenii trebuie să afle, trebuie să știe, trebuie să înțeleagă ce se petrece pentru a putea decide corect.
Desigur asta nu garantează automat că și vor decide corect !
Dar măcar vor avea această posibilitate pe care acum NU o au.

Viq

32 responses to “Spargeți monopolul Tv al USL !!!

  1. Spuneam putin mai devreme ca lucrurile se acutizeaza si ca am mai putea spera pe fidelitatea serviciilor secrete.

    Pizmasul s-a gandit deja :

    „… Spotul publicitar ii reuneste pe liderii socialişti europeni, pe premierul Victor Ponta, pe fostul ministru de Finanţe, Mihai Tănăsescu, şi pe directorul SRI, George Cristian Maior. Ultimul este prezentat pe larg, în termeni elogioşi, desi SRI susţine că nu a făcut niciun demers pe această temă.

    Spotul a continuat sa fie difuzat de posturile Romania TV si Realitatea TV, în contextul în care, vineri, SRI a dezminţit, prin intermediul purtătorului de cuvânt Sorin Sava, faptul că ar fi implicat într-o astfel de campanie publicitara….”

    Am vazut personal spotul acum cateva minute si pe…. „Evz” 👿

    Ofensiva asta a fost pritocita cu grija si in detaliu.
    Atat de cu grija si in detaliu ca e imposibil sa fie neuronul lui Ponta sau vidul lui Tony.
    Banuiesc ca strategia a fost gandita overborder

  2. daca ce spui e adevarat, e FOARTE grav!!!
    desi nu se uita nimeni la Nasu, dar na… 🙂

  3. „TREBUIE SPART MONOPOLUL MEDIA AL USL !!!!!”. Da. Foarte frumos, Viq, foarte adevarat, mai spune-ne si cum. Unde-i, in ce piata, la ce ora, manifestatia aia, ca eu deja cartonul cu Jos Ponta!!! il am pregatit….? De acord 200% cu tine, spart trebuie, insa ma indoiesc ca va face cineva asta in viitorul previzibil, dupa ce recent tanti Justitia s-a transformat in catelusa, la urletele si racnetele USL-asilor dezlantuiti, si-a fugit sa se ascunda repede, in vazul publicului, sub al lor papuc. Indoi-m-as si n-am cui, indoi-m-as ciViq-ului 🙂 :))
    PS Nu, evident nu-i neuronul lui Ponta, e al lui Putin (citeste pe inliniedreapta.net despre asta. Ceea ce stiind, pe noi 2 nu ne ajuta cu nimic, ba dimpotriva 😉 :))
    http://inliniedreapta.net/insemnare/daca-doriti-sa-revedeti-ghiocei-care-vestesc-primavara-ruseasca-de-la-barlad/
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/razboiul-gazelor-de-sist-1026109.html

  4. Umor negru 👿

    ––––––––––––––––
    Ce poate fi mai depresiv decat stirile pe care le citesti azi despre Romania ?
    Stirile pe care le vei citi maine 👿
    ––––––––––––––––-

  5. Purly

    Nasul este un real pericol pentru ei. O televiziune libera care sa dea pe post, la nivel de masa, ceea ce stim doar o mana de oameni pe net, poate fi o mare problema pentru USL.
    Deocamdata nici macar nu-l injura ca ar atrage atentia asupra faptului ca exista, ceea ce ar fi o greseala. Dupa puterea pe care o are USL actualmente, personal nu vad cum ar putea Moraru sa se mai faca auzit. Mi-e teama ca va ramane ingropat.
    Vorba lui Liviu : ce poate face omul de rand ?

    Stiu ca risc sa par penibil, dus cu pluta sau cel putin un prapastios prost informat, dar parerea mea in momentul asta este ca voi,romanii mei, ati….. festelit-o rau de tot.

    Aproape toti romanii in frunte cu cei 4.344.288 de uselisti.

    O sa-mi atrag iar niste scuipati in freza, dar n-am ce face : e adevarat ca cei 4.344.288 reprezinta ce a avut poporul mai prost, dar nici majoritatea covarsitoare din rest nu a fost tocmai zdravana la minte.
    Sau macar nu s-a comportat ca atare.
    Si aici intra si super-perfectionistii lu’ peste prajit, pentru care nici un guvern din lume nu ar fi fost suficient de bun incat sa nu merite dat jos, si marsaluitorii de rand incapabili sa stea de vorba cu nici unul din „ineptii” din frontul celor 4 milioane de mai sus, si, cu voia ta, si subsemnatul care nu s-a priceput sa faca mai bine si/sau mai mult.

    Romania e pe faras.
    Cu romani cu tot.
    TOTI !

    Eu, pentru ca macar pe copii mei i-am scapat din prapad, imi permit sa fiu mai relaxat. pot face umor negru, ca mai sus 👿
    ––––––––––
    Exista in dezastrul asta si ceva care sa ne aduca macar o bucurie, oricat de mica ?
    Da. Faptul ca odata cu noi o sa-i ia dracu’ si pe cei 4.344.288 👿 👿 👿
    ––––––––––
    Vezi ?
    Nu mi-e greu 😉

    Pentru ca macar nu-s acolo si nu mai depind (fizic) de ce se intampla.
    Dar daca as fi fost, probabil ca in perioada urmatoare as fi spart capatanile pretenilor mei care au votat USL 👿

    Asa ca va trebui sa-i intelegi cumva pe cei ce va injura 😦

  6. Scrisoare deschisa a lui Radu Moraru catre cei mai inalti reprezentanti ai statului roman !

    „Scrisoare deschisa adresata Excelentelor lor,

    Presedintele Romaniei, Domnul Traian Basescu
    Primul Ministru, Domnul Victor Ponta
    Directorul SRI, George Cristian Maior

    Timp de 1 an de zile NASUL TV a rezistat santajului la care a fost supus de catre grupul media al lui Zoltan Teszari. Multimiliardarul de origine maghiara ne-a cerut 1.500.000 de euro pentru a difuza NASUL TV in reteaua RCS, transmitind prin interpusi ca daca nu acceptam nu vom face audienta necesara pentru a beneficia de Legea “Must Carry”.

    Aceasta LEGE obliga toti cablistii din Romania sa difuzeze gratuit televiziunile care fac audienta, deci televiziunile cerute de publicul larg, in toate retelele electronice.

    Iata ca, la mai putin de 1 an de cind emite, Consiliul National al Audiovizualului confirma oficial ca NASUL TV a facut audienta mare si fara “SPRIJINUL” lui Teszari si fara a plati suma ticaloasa de 1,5 milioane de euro……………………………………………………………….

    Am asteptat o saptamina in plus pentru ca grupul media al lui Teszari sa intre in legalitate, am sunat si i-am rugat sa respecte LEGEA, ne-am intilnit cu reprezentanti ai RCS si le-am comunicat ca LEGEA nu poate fi negociata..”

    Citeste toata scrisoarea
    http://www.nasul.tv/2013/03/05/important-grupul-rcs-rds-digi-patronat-de-zoltan-teszari-este-in-afara-legii/

  7. strict la subiect Viq, repet, e grav…nu e neaparat politic, sa ne amintim problemele Antena 3 cu RCS/RDS…si injuriile reciproce dintre Intact si cablisti prin vara…desi, dupa alegeri nu se stie ce s-a mai intamplat…
    Nu-mi place nasu, cred ca e un manipulator trist sau un frustrat…dar, ar fi culmea ca eu care ma bat sa scriu aici sa nu ma bat si pt morar, cum pot, facebook, prieteni, familie…
    Sunt printre cei 4.344.288+ plus restu pana la 22 care au stat in casa ca oricum stiau ce si cum…nu imi place propaganda conservatoare cum tie nu iti place aia socialista (diferenta e ca eu am dreptate 🙂 ) DAR presa e libera!!! De aia am spus ca e naspa si daca, DACA, e ceva politic e de dat cu piatra in cap cui a tras de sfori! Eu nu ies inca in strada, ca de, ma uit la Antena3…dar voi…ati cedat?

  8. Io am tot zis că în spatele RDS e ceva murdar. Felul în care a fost favorizat pe piața telecom, cum s-a strecurat neprofesional printre profesioniști, cum a primit împrumuturi uriașe de la diferite bănci, etc, îmi confirmă comportamentul de acum. Ilegal și aberant.

    Calitatea serviciilor pe de altă parte este execrabilă. Internetul are bucăți întregi inaccesibile. Rețeaua este supraîncărcată și n-a mai primit vre-un upgrade de peste 3 ani. De televiziune nu știu ce să zic că nu mă uit de nici o culoare dar ultimul scandal arată că există și acolo lucruri necurate (modul mincinos în care au dus campania anti-Discovery).

    Teszary a luat grupa mare bani din România și i-a investit în rețele din străinătate. La o adică își poate lua jucăriile de aici să ș-i le ducă aiurea.

  9. Buna seara! Asa cum am spus si pe platforma Nasultv, mafiotul tzepar carand 1.500.000 euro „TAXA DE PROTECTIE” se incadreaza in actul PENAL de SANTAJ!
    Domnul Moraru impreuna cu noi TOTI ar trebui sa deschidem actiune penala in justitie. inca NU stiu detalii ( nu le-a dezvaluit inca R.Moraru, dar daca avem probe se poate face acest lucru

  10. Alice

    Nu am idee daca Radu are probe si daca respectivele probe ar putea fi admise in instanta.

    Mai mult decat atat insa sa nu uitam despre ce „instanta” mai vorbim !!!!!!

    Pe de alta parte, e chestie de minima responsabilitate sa nu ne lasam calcati in picioare, indiferent de rezultat.

  11. Purly

    Daca ai stat in casa nu esti printre cei din prima linie a frontului ci din a doua 😉

    Ca sa ne putem contra macar pe conservatorism versus socialism ar trebui sa fim intr-o societate libera, adica proconservatoare.
    Iar Romania se indreapta rapid catre una de genul care-ti place tie.
    Acolo nu se mai poate discuta.
    Terminat.

    Iti spun sigur ca eu am fost acolo si stiu.

    Acum ies si voi reveni probabil abia maine. 😉

  12. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14354959-comisia-munca-din-senat-aprobat-deblocarea-posturilor-din-sistemul-bugetar.htm

    Comisia de munca din Senat, in sedinta comuna cu cea de buget, a adoptat, marti, un amendament propus de senatorul PSD Liviu Pop prin care sunt deblocate posturile bugetare din toate domeniile, informeaza Mediafax. Proiectul de lege urmeaza sa fie supus votului in plenul Senatului, iar decizia finala va fi luata in Camera Deputatilor.

    Presedintele Comisiei de munca, Liviu Pop, a declarat pentru Mediafax, ca amendamentul adoptat la propunerea sa elimina in fapt abrogarea articolului care prevedea blocarea angajarilor in sistemul bugetar „pe regula 15% din posturile vacantate sa fie ocupate”.

    „Trebuie sa fim corecti. In conditiile in care exista buget, se pot face aceste angajari. Noi avem prin angajamentele cu Comisia Europeana, Banca Mondiala si FMI prevederea ca in anul 2013 nu trebuie sa depasim 1.187.000 de bugetari. In momentul de fata, din datele pe care le-a prezentat Ministerul de Finante, acest plafon e depasit cu 1.833, deci foarte, foarte putin. In conditiile in care cheltuielile de buget de personal sunt prevazute in legea bugetului de stat, lucrurile sunt foarte simple: se vacanteaza un post, exista buget, se scoate la concurs. Nu e nevoie sa se vancanteze sapte posturi pentru a angaja o persoana”, a afirmat Liviu Pop.

    Liviu Pop încă mai mișcă și produce aberații. Uite soldatul usele. Sindicalist cu experiența luptei de clasă. Îi rezerv un loc de cinste lîngă colonelu Burbery la Jilava.

  13. Iar a pierdut Iliescu trenul. Plecă Chavez singur.

  14. Multumesc Viq, multumesc prieteni,
    Ce sa spun, sunt impresionat de gestul vostru. Ma bucur pentru Radu ca are prieteni ca voi.

  15. Mogulasul unguras isi permite cam multe in Romania …mai nou vrea sa ne invete pasareasca ungureasca si-a umplut grila cu posturi unguresti
    n-am nimic cu ungurii ,dar deja musiu Tzepari asta isi bate joc de romani …mai ramane sa puna mira la posturile romanesti steagul maghiar sau secuiesc
    DRAGI ROMANI
    Boicotati RDS-RCs ….abonati-va la UPS ,Dolce sau orice altceva in afara de cablistul Tepari

  16. România, Bulgaria, Moldova … pe rînd. În mai puțin de o lună. Vocea zice că în curînd urmează evenimente în Balcani. Dacă astea n-au fost evenimente atunci nu vreau să mă gîndesc la ce va urma.
    Cine mai are îndoieli?

  17. Cititorii Frankfurter Allgemeine Zeitung îi răspund lui Ponta: “Rămâneţi acolo unde sunteţi, la periferia Europei”

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/cititorii-frankfurter-allgemeine-zeitung-ii-raspund-lui-ponta-ramaneti-acolo-unde-sunteti-la-periferia-europei-295235.html

    😆 😆 😆

  18. Procesul obiectiv kaghebist de integrare estică

    Reuniunea FSB de la care a pornit totul

    Guvernul Filat se prăbuşeşte efectiv de la mijlocul lunii februarie. Mai exact vorbind, după o întâlnire extinsă pe care Vladimir Putin a avut-o la Moscova cu ofiţerii superiori şi comandanţii FSB.

    Dar despre operaţiunea subversivă a cekiştilor ruşi ceva mai târziu. Mai întâi propun să-i lăsăm în plata domnului pe Filat cu un pas înainte şi doi înapoi, pe Lupu, un adevărat Mr. Răzgândilă al plaiurilor mioritice, pe Ghimpu, autor de poeme pedagogice, pe Plahotniuc care coboară ca să se ridice şi mai sus. Şi chiar pe Timofte care a făcut un îndemn impresionant la împăcare, atâta doar că mult prea tardiv, cam pe la spartul târgului.

    Ca să nu ne certăm cu vorbe grele, ca să nu ne învrăjbim pe timpuri de restrişte şi ca să nu ne măcelărim în cel mai fratricid mod cu putinţă, haideţi să facem abstracţie de la ceea ce spun sau fumează liderii noştri de la Chişinău. Lăsăm deoparte disputele cine dintre ei e mai drept şi cine e mai strâmb. Îi trecem cu vederea pe moment.

    Dar de ce să nu tragem cu urechea la ceea ce spun despre noi partenerii noştri occidentali? De ce nu-i auzim pe emisarii europeni, experţii ucraineni şi disidenţii ruşi? De ce îi neglijăm pe specialiştii români în materie de siguranţă naţională? Pe toţi cei care ne-au avertizat laolaltă că ni se întinde o cursă rusească? Că vom capota lamentabil pe calea integrării europene dacă nu vom fi uniţi, prudenţi şi lucizi?

    Rezumând, prietenii noştri din afară ne-au spus un singur lucru: Republica Moldova este în calea războiului geopolitic al Kremlinului pentru recucerirea, sub o formă sau alta, a teritoriilor pierdute în urma dispariţiei URSS. Dacă nu ne luăm măsuri de precauţie, nu oboseau să ne prevină ei, vom fi sugrumaţi de tăvălugul rusesc.

    Dubla miză a debarcării guvernului

    Ofensiva revanşardă a Moscovei a fost numită de Hillary Clinton „resovietizare”. Despre încercările Kremlinului de a da peste cap aspiraţiile europene ale republicilor ex-sovietice a vorbit şi Angela Merkel.

    Fostul preşedinte ucrainean Viktor Iuşcenko declara recent că „Rusia are o ţintă clară a politicii externe. În vizorul acesteia este nu doar Ucraina, ci şi Belarus, şi Moldova, şi tot ceea ce a însemnat fosta URSS”.

    Practic, astăzi la Kiev nimeni nu se îndoieşte de faptul că debarcarea guvernului Filat la Chişinău are o miză dublă. Rusia, dintr-un singur foc, ucide nu numai şansele europene ale Republicii Moldova, ci şi cele ale Ucrainei.

    În fine, George Maior, directorul Serviciului Român de Informaţii, confirma deunăzi că actuala criză din Republica Moldova este influenţată şi de factori externi. Potrivit lui, există „interese din state estice cu privire la ceea ce se întâmplă în Moldova”.

    „Forţele subtile” ale ruşilor şi idioţii lor utili

    Totul a început demult, încă de când a venit Putin la putere. Dar procedurile şi obiectivele ruşilor au fost concretizate şi expuse la vedere, după cum arătam mai sus, după ce liderul de la Kremlin, la mijlocul lunii trecute, i-a cerut fără echivoc fostului KGB, numit azi FSB, să contracareze ceea ce el a numit „tentativele de frânare a acţiunilor de integrare” în spaţiul post sovietic.

    Şi aici, a zis Putin, pot fi folosite cele mai diverse instrumente de presiune, inclusiv mecanismele aşa-numitei „forţe subtile”, soft. Cu alte cuvinte, nimeni nu trage cu pistolul în dreapta şi în stânga. Se pun în mişcare doar agenţii de influenţă şi idioţii utili din zonele integrabile, persoanele influente de la faţa locului aflate în solda ruşilor: deputaţi, procurori, jurnalişti.

    Această directivă a preşedintelui rus pentru FSB este una fără precedent. Putin a recunoscut de fapt că uniunea vamală şi cea eurasiatică nu-s nişte chestiuni politice, ci operaţiuni kaghebiste. Nişte bătălii dintr-un „război răcoros”, după cum numesc la ora actuală experţii occidentali noua înfruntare Est-Vest.

    Şi rezultatele, după cum bine se vede, nu s-au lăsat mult aşteptate la Chişinău. „Integrarea” eurasiatică ameninţă Putin, este un proces obiectiv „şi niciun fel de ţipete nu pot să-l oprească”.

    Iată, aşa se întoarce roata istoriei. Vă mai vine să ţipaţi?

    Petru BOGATU

    pentru Jurnal de Chişinău

  19. De ce au nevoie rusii sa iasa la vedere cu declaratii ca acelea din textele publicate in Vocea Rusiei, daca Occidentul si SUA sunt in asa defensiva, iar ei sunt asa tari pe pozitii cum pretind (mai mult, sau mai putin direct)?

  20. Andrei Badin:
    „Vosganian joacă cazaciocul rușilor de la Mechel și un raport confidențial al Ambasadei SUA la București”

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/vosganian-joaca-cazaciocul-rusilor-de-la-mechel-si-un-raport-confidential-al-ambasadei-sua-10268.html

  21. De ce nu transmite NASUL in direct prin satelit (transmisie necodata/ analogica)?

  22. FuriousWordPressRipper

    Va multumim frumos pentru suport! Avem nevoie de el.

  23. Furios

    Din pacate e doar psiho.
    iar problemele sunt convins ca sunt mult mai palpabile.
    Am vazut ca ungurul se fofileaza pe langa fraze. S-ar putea sa ramana pe pozitie, mai ales cu putin sprijin de sus.
    Ma intreb ce s-ar putea face !

    Poate niste comitete de initiativa in orasele-cheie (cum am inteles ca e Brasovul) care sa o ia din casa-n casa, cu pliante, fluturasi, invitatii la prezentari intr-o sala inchiriata la care Radu sau altcineva cu staif sa le explice ce se petrece…

    Astfel incat sa se formeze un curent de opinie materializat in cereri la ungur sa introduca postul in grila sau prin boicot, eventual schimbat operatorul de cablu.

    Zic si eu 🙄

    E un razboi la scara nationala in care conflictul asta e una din batalii.
    Care se poate dovedi extrem de importanta.

  24. Ok, Viq, ca sa vezi cata dreptate ai, cand spui „ce poate face omul simplu? mai nimic…”, iti relatez o scena, intamplata mie, recent. Coada la doctor (diabetolog, dar n-are importanta). Un ins gras, prost pieptanat, oarecum agramat, si care se lauda ca „in spital, aici, n-ai nici televizor, nici nimic….eu aici in spital m-am apucat de fumat, de plictiseala”. Nu l-am mai intrebat de ce n-a citit 1-2-7 carti, ar fi fost inutil – oricum ulterior insul a povestit ca era director la un teatru din Bucuresti, adica nu tocmai ultimul tartan, stii. Se mai lauda cat manca el odata, ca de-aia avea glicemia mare, enfin. Ca printre diabetici. Printre altele, a aruncat si un „stiti cine-i cel mai mqare traficant de droguri? Basescu!!!” Am fost singurul pe care l-a pufnit rasul, dintr-o adunare de 5 oameni care-l ascultau; drept urmare, m-am considerat indreptatit sa plusez, si-am spus „Nu, n-aveti dreptate, nu-i Basescu cel mai mare! Cei mai mari sunt Merkel si Barroso!”-n-avea tartanul de unde sti diferenta intre gluma si serios, ca doar d-aia era tartan. Face: „Da! Asa e! Din cauza lui nu intram noi in Schengen, din cauza lui Basescu, ca nu vrea el sa ne bage!” „Asa e!” plusez eu mai departe, ca la poker. Ai cuvantul meu ca incepusem sa tremur de frica, pt ca din cati insi erau acolo, unul nu zambea. Toti ascultau tampeniile astea, toti dadeau din cap, aprobator, dar unul nu realiza ca-s de fapt niste tampenii. Toti erau ferm convinsi ca Basescu-i un traficand de droguri odios, care nu ne baga-n Schengen uite-asa de-al naibii, ca nu vrea el. Mi-am luat hartia pt. insulina si pt. teste si am rupt-o la fuga. Pe bune Viq, cam qasta e Romania, la ora actuala, si actualmente, cum ar spune tartanul: o adunatura de insi lobotomizati. Stiu ca nu-s caini cu covrigi in coada, pe unde esti tu, dar, pe bune….aici….brrrrr! Eu imi iau talpasita, si-am plecat!! Atata lobotomizare, n-am vazut demult, si nici nu vreau sa mai vad!!

Lasă un comentariu