Mircea Băsescu a denunțat Parchetului presiunile clanului Bercea din 02 martie 2011

„Constanța 02 martie 2011

Subsemnatul, Băsescu Mircea, domiciliat în Constanța (date personale), vă aduc la cunoștință următoarele:

În ziua de luni, 28 Februarie 2011, în jurul orei 20.30, când am ajuns acasă, mă așteptau soția d-lui Anghel Sandu (Bercea Mondialul) și fiica sa. Mi-au făcut impresia a două femei foarte îngrijorate de soarta soțului, respectiv tatălui lor. Doreau ca eu să le ajut în cazul soțului/tatălui. Le-am explicat că o eu nu pot să fac nimic și să aibă încredere că justiția își va face corect datoria. După aceasta au plecat de la mine spre Slatina”

A doua zi dimineață, 01 martie 2011, în jurul orei 09.00, în drum spre serviciu, m-am oprit la sediul IPJ Constanța, și, într-o scurtă discuție pe care a avut-o cu dl Dumitru Cătană, șeful IPJ Constanța, l-am informat despre vizita din seara precedentă.

Astăzi, 02 martie 2011, în jurul orei 04.45, am fost trezit din somn de aceleași musafire ca în seara precedentă. Părea că nici nu știau că astăzi domnul Anghel Sandu urma să aibă proces, dar doreau ca acesta să fie eliberat și credeau că eu pot rezolva această problemă. Le-am explicat din nou că eu nu pot să fac nimic și să aibă încredere în justiție. După aproximativ 15 minute de discuții, au plecat din nou spre Slatina.

 Am ținut să vă aduc aceste lucruri la cunoștință întrucât există posibilitatea ca aceste vizite să se repete și nu vreau să se creeze impresia sau să se speculeze că aș putea încerca să influențez în vreun fel luarea unei hotărâri corecte de către completul de judecată de la Slatina.

Vă doresc o seară placută.
Mircea Băsescu”

Textul se pare a fi un e-mail trimis de Mircea Băsescu Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. A fost făcut public de Ziua de Constanța, preluat de Hotnews de unde-l rostogolim și noi 😀 😀 😀

Sursa primară, „Ziua” nu-mi inspiră încredere mai deloc însă spre deosebire de celelalte forme de transmitere a informațiilor, poșta electronică a instituțiilor oficiale bănuiesc că este destul de sigură pentru a putea dezminți ușor o eventuală făcătură, drept pentru care probabil nu se aventurează să falsifice un mesaj de genul ăsta.

Până la o dezmințire oficială o putem avea în vedere ca foarte probabil reală. Iar asta arată că Mircea a urmat sfatul fratelui său și a ieșit în târg cu povestea încă de la începutul ei, de acum 3 ani și jumătate.  Dacă e așa, cel mai probabil Mircea n-a luat banii  (poate chiar a optat pentru simularea poveștii sub acoperire) iar familia mondialului are toate șansele să adune niște acuzații de toată frumusețea 😀 😀 😀

Devine curios să vedem cine-și rupe gâtul în povestea asta până la urmă 😉

Viq

Anunțuri

128 responses to “Mircea Băsescu a denunțat Parchetului presiunile clanului Bercea din 02 martie 2011

 1. Servus 🙂
  Despre mail se poate spune ca atinge cu precizie chirurgicala toate problemele actuale cu toata vechimea lui, stilul este corect, identificarea persoanelor nu lasa urma de indoiala, succesiunea in timp a evenimentelor este clara,, topica frazei este impecabila, formulele de politete la locul lor, adresantul (PICCJ) corect ales.
  Mie mi se pare perfect credibil.

 2. Parchetul Constanta a fost inlocuit de procurori din Bucuresti,la momentul arestarii lui Nicusor Constantinescu..Lesne de inchipuit de ce..
  Astfel,incit nu trebuie sa ne mire de ce nu s-a actionat imediat …de ce nu s-a procedat la tehnica de ascultare si nu s-a cerut sprijinul SRI.
  Se evita tot scandalul de azi,iar problema ar fi fost de mult incheiata cf.legii.

  Incheierea „Va urez o seara placuta” nu prea are loc intr-o astfel de sesizare..poate doar daca Mircea Basescu cunostea la acest parchet anumite persoane,intr-un cadru mai apropiat.

  Asteptam un raspuns pertinent din partea ParchetuluiConstanta ,fie prin intermediul presei,fie prin un comunicat al acestei ninstitutii,fie prin Inspectia Judiciara a CSM.

  • ‘Neata !

   la asta Mark, am o singura observatie asupra a ceva ce am observat in tabel : cresterea numarului de beneficiari ai pensionarii anticipate cu 50% in 12 luni.

   6000 nu pare sa fie un numar de speriat.
   Dar privind comparativ, este foarte mult. Daca tinem seama ca beneficiarii nu pica de regula precum popicele, asa cum au prostul obicei pensionarii la termen, deci cei 12.000 erau acumulati de ani si ani de zile, cresterea cu inca 6000 arata un interes foarte acut pentru o anumita categorie de personal. De regula e vorba de persoane din „niste domenii”, cu „niste capacitati” care primesc acum „niste babane”….
   Nu intru in detalii.

   Ma intreb doar in ce scop !
   Posibil sa fie o „plata restanta” mai degrab decat una in avans 😉

  • Mie nu i-a crescut nici cu un banutz ;probail cresterea medie are loc pe seama revenirii pensiilor la marimea dinainte de 2010 la diplomati, rezervisti, piloti (pensiile speciale).dar mie, pensionar obisnuit, nu mi-a crescut de loc pensia, sunt indreptatita sa cred ca nici celorlalti ca mine, oameni simpli, pensionati legal la limita de varsta.

   • Loda,

    that’s right !
    Diplomati, rezervisti…. precum spuneam, „niste domenii” mai aparte.
    Marirea nu e pentru catei 😉

   • Loda,

    Eu te cred [dar … ma mir, si-mi pare rau] daca imi confirmi ca intre talonul din martie 2013 si martie 2014 nu ai nicio diferenta.

    Ce-i drept cresterea pensiei medii mai are o cauza posibila: Scaderea numarului de pensionari cu pensii mici. Dupa cum e [oarecum] cunoscut, pensiile mai vechi nu s-au corelat mult timp cu realitatea economica. Cum numarul de pensionari a scazut cu aproximativ 58.000 (~1%), cel mai probabil aceasta s-a intamplat pe seama celor mai in varsta care aveau implicit si scheme de pensionare mai dezavantajoase.

   • Si atunci,de ce exista o astfel de comunicare??Lasa sa inteleaga ,daca ati citit atent ca toti pensionarii se bucura de majorare!

   • @loda. La [cam] 6 mil. pensionari acordarea a 3 euro luna [mai putin decat un pachet de tigari] inseamna anual 200 MILIOANE euro.
    Unii nu inteleg anvergura problemei si cred in palavrele PSD cum ca ar fi posibila o solutie imediata [marire substantiala a punctului de pensie].
    PS. Iar contra zbieretelor de la meetinguri, doar statistica: in RO exista doar 1500 pensii peste 4000 lei. „Confiscarea” lor totala ar aduce UN LEU celorlalti pensionari.

 3. Traficul de influenta a intrat azi hoarat in topul public al inamicilor UE. Ce coincidenta…cam in acelasi timp si cu aceeasi hotarare cu care Halep a-nceput sa urce in topul WTA!
  Micul (pana acum o tema eminamente romaneasca la nivelul UE) Sarkozy – doar o palida umbra a unui Schroeder, de exemplu – nu este cupa, ci doar spuma de Champagne din cupa turneului anticoruptie eurpeana. Cupa si continutul, iata ca avem acum si un tandem european, desi nu se intrevedea vreo competitie electorala…Eu zic ca asta denota existenta unei competitii electorale in afara celei oficiale, desi nu o vedem. O fi cachestia aia cu „revolutia permanenta”, acum in varianta „alegeri permanente”. Nu-i asa ca acum apare in alta cheie ideea cu daramarea liderilor alesi in momentul in care acestia coboara sub nivelul de popularitate al populistilor? (Farade)Legea care se aliaza cu populistii in daramarea democratiei? Cum sa fi reusit impunerea ei fara trafic de influenta?
  Din nou, GIO-Ro pare sa fi fost avanpremiera unui eveniment de anvergura europeana. De granita, geografic, dar in centrul jocului! Tulburel contra Champagne, editia doua. Completata si revazuta. Daca e tulburel, sigur nu e whisky. Daca e whiskey, sigur nu (mai) e tulburel.

 4. Viq:
  O fi ,dar acest mail nu este o sesizarea oficiala a DNA pentru tentativa de santaj (a se vedea continutul) .Se ridica cateva intrebari :
  1. daca domnul este atat de scrupulos cu imaginea domniei sale, de ce reactiile sale din inregistrari sunt cu totul altele ? de ce nu a spus si acolo simplu : ,,domne, du-te de aici ca nu te pot ajuta, iti pot ajuta familia cat esti la inchisoare, dar pe tine ,nu”?
  2.Daca era atat de deranjat (ca sa nu spun santajat) de familia respectiva, de ce a continuat relatiile nas-fina cu ei ,participand voios la ziua de nastere a finei ?
  Just questions ! Sunt de acord ca sunt inca multe necunoscute, A putut cadea victima si unei provocari dar asta nu-l exonereaza.Vedeti recentul caz al profesoarei din Arad, la care a apelat, sub masca unui parinte, un ofiter sub acoperire sa vada: musca sau nu? A muscat si acum e cercetata penal .O fi fost inregistrata ,de ofiterul respectiv cu mandat?

  • E de bine @Loda.
   S a scumpit benzina .S au scumpit gazele.S a scumpit apa.
   In rest Mircea Basescu in puscarie.E bine
   Parlamentarul UNPR scapat de puscarie de parlament.E si mai bine.

   • .. si curentu’ !!! 😀 😀 😀

    ca „taxa pe stalp” a lui Ponta intra de zilele astea pe factura prostimii 😀 😀

    • Chestia cu cresterea pensiilor este de o magarie fara seaman.Pensiile sunt calculate pe baza de puncte.Punctul are o valoare .Legal daca vrei sa maresti pensia trebue sa maresti valoarea punctului si in acest mod se maresc toate pensiile.
     Legal nu poti sa maresti anumite pensii.
     Dar cine se preocupa de aspectul legal in tara asta?

     • ,,Legal nu poti sa maresti anumite pensii.”
      Uita ca ,,daca vrei, poti !” (mai tii minte reclama din anii ’90?)

    • TAXA PE STILP INCASATA DE LA CONSUMATORI
     http://cursdeguvernare.ro/anre-%E2%80%9 … e-lei.html

   • Mai, Tu si Viq) nu ma dezinformati :
    Hotnews:
    ,,Facturi la energie mai mici, roaming mai ieftin, un salariu minim mai mare si intrarea in vigoare a scutirii pentru profitul reinvestit. Apar insa si scumpiri ale pretului gazelor.
    ..
    Consumatorii casnici vor plati de la 1 iulie facturi la energie mai mici cu 2,6%, in medie…
    Utilizatorii romani de telefonie mobila si internet mobil vor avea tarife mai mici pentru serviciile de roaming in calatoriile din spatiul Uniunii Europene,…
    Gazele se vor scumpi cu 2,5% pentru populatie si cu 1,5% pentru firme, de la 1 iulie …
    Companiile vir fi scutite de la plata impozitului pentru profitul reinvestit in echipamente tehnologice…
    Taxa pentru energia electrica si termica produse in cogenerare va fi redusa, incepand de marti, 1 iulie, cu aproape 46%…
    Incepand de marti, 1 iulie 2014, intra in vigoare cea de-a doua majorare a salariului minim brut pe tara ”

    • Dracu m a pus sa nu am salariu minim pe tare.
     Daca aveam imi crestea si mie ceva.

    • Loda
     eu n u am nici o contributie la „dezinformare”..am adus doar un link..
     depinde pe cine crezi..
     daca scot taxa de coregenerare nu inseamna ca ni se ieftineste energia..e ca bancul ala cu Itic si rabinul..
     Din contra se produce doar i ntrarea in legalitate..normal ar fi sa ni se restituie sumele incasate de pina acum,dovedite a fi furate pur si simplu …

     • Dar nu te-am acuzat de nimic, sincer, nu fii atat de sensibil . ma distram cu tucu 2 si Viq 🙂

    • sa o luam pe rand:
     A. factura la energie mai mica: s-a amanat plata certificatelor verzi [daca o vrea si UE]. Dupa 01.01.2017 se vor plati si arieratele. E o perfecta paralela la electorata.
     B. roaming e decizia UE, iar la momentul disparitiei roaming [2016] va fi mai ieftin sa-ti iei abonament din BG sau HU decat din RO
     C. Ce nu se incaseaza de la firma X trebuie incasata de la…
     D. Marirea salariului minim impinge in sus costul manoperei. Daca femeia de serviciu de la scoala capata in 6 luni 20% la salariu, proful debutant nu trebuie sa capete si el 20%? Dar muncitorul calificat nu trebuie sa castige in proportie cu necalificatul? Iar costurile sporite de manopera nu se duc in preturi [oare de fraieri se opune AOAR?]?????

  • Loda 🙂
   Ofiterii sub acoperire organizeaza flagrant.
   Numai ofiterii in rezerva sau retragere(Abraham, Dogaru) fac provocari. 😀
   La flagrant nu cred ca trebuie mandat.

   • @Gino,
    invers.
    La flagrant iti trebue mandat de la procuror sau judecator (nu stiu bine)
    La provocare nu ti trebue mandat decit de la Voiculescu eventual.

    • Nici eu nu sunt sigur 100% dar pe stil nou procurorii nu mai dau mandate, cred, iar judecatorii nu prea pot sa judece oportunitatea unui flagrant, care se poate produce si intamplator, un echipaj gaseste un sofer fara permis sau un hot de buzunare, care cade numai la flagrant.

     • Servus ;m-am interesat de la cea mai sigura sursa privind CPP si Cp ,ai dreptate : la flagrant nu trebuie nici un mandat .Acum chestia asta cu ,,organizeaza” si ,,provoaca’ e discutabila : sa zicem ,,ca-i duce in ispita” 🙂
      E drept ca si ofiterii astia, acoperiti nu se duc auiurea ,in 36 de ani la mine nu a venit nic un parinte.Au fost vreo doua tentative telefonice discrete ,dar trantirea telefonului in nas s-au dovedit foarte convingatoare 🙂

     • 🙂
      Acolo au fost niste sesizari care au fost acum probate cu filmarea.
      Nu isi pierde nimeni vremea sa ispiteasca oameni corecti.
      Cred eu acum, ca pe vremea tarziu-raposatului se mai intampla.

    • Din cauza asta prostitutia este dificil de probat, pentru ca se organizeaza greu flagrantul. 😀

  • Loda,
   Sa stii ca si eu mi-am pus intrebarile astea.

   Raspunsuri posibile :
   1. A luat banii dar a trimis informarea la parchet pentru ca asa i-a zis frat’su !
   2. A luat banii pentru ca a uitat ca a trimis informarea ! 😀
   3. A luat banii pentru ca vrea sa intre la puscarie !
   4. Dupa ce a trimis informarea povestea a inceput sa fie monitorizata de „organe”; tot ce a urmat a fost cu acceptul lor;
   4. N-a luat banii. Inregistrarile sunt „lucrate”

   Alege si tu unul care-ti surade.
   Sau mai inventeaza alte posibilitati.
   SI zi-mi si mie 😉

   • Complectare
    -aluat bani pentru ca stia ca se scumpeste benzina,
    -a luat bani pentru ca masurile guvernului Ponta favorizeaza dezvoltarea afacerilor si a vrut sa investeasca
    – a luat bani pentru ca este socialist si vrea sa aplice principiul fiecaruia dupa nevoi
    – a luat bani pentru ca se aplica taxa pe stilp si vroia sa si cumpere citiva stilpi si sa traiasca din taxe,
    -a luat bani ca sa l ajute pe Nicusor Constantinescu sa si plateasca spitalizarea,
    sau
    – nu a luat bani pentru ca nu vroia sa faca nici una dintre cele pomenite mai sus.

   • Viq ;
    Eu nu aleg, astept sa vad ce si cum pe mai departe.Cu atatea manipulari am ajuns foarte prudenta in a-mi spune parerea, prefer sa astept, sa mai apara ceva oficial, sa ma documentez.oricum nu-i nici o paguba ca nu prea sunt interesati de parerea mea (cu mici, cu foarte mici exceptii dar nu din mediul virtual) 🙂
    Ce am spus din prima si imi mentin a fost ca Basescu ,prezidentul, nu are nici un amestec aici ,pentru ca poti sa-i spui oricum numai prost nu.In schimb frate-sau….

 5. Surse DNA : Laura Georgescu sefa CNA va fi anchetata penal pentru coruptie si santaj aceasta declarand ca a favorizat posturi TV si persoane din anturajul premierului Victor Ponta

  Așadar varianta 2 🙂

 6. Saracul Sarkozy ,cum tuna el c,ca Robespierre ,ca Romania nu poate fi primita in Schengen din cauza coruptiei.Ai, ai, ai …..

 7. dupä tot ce a fäcut PONTA, poate fi condamnat la 20 de ani.
  o sä facä cu mafiotzii PSD in inchisoare, un guzvern la umbrä.

 8. Abraham si Dogaru securisti si colaboratori ai rusilor, sunt svosi la inaintare, pt. scenarite si denigräri. asdta este armata lui Ponta mitomanul

 9. Salut!

  Iata ca presa de „dreapta”, cea care punea mai deunazi tunurile (exclusiv) pe PMP (si Basescu, desigur), vorbind/facand scenarii inclusiv despre „intelegeri” cu PSD/vvponta si subminarea unitatii pe dreapta scenei politice (???), incepe sa „intrevada” ceea ce unii am vazut imediat si clar dupa europarlamentare. Continuand sa culpabilizeze „ostilitatea” PMP-ului (???), acum se vorbeste despre…contributia din rasputeri a PNL si PDL la proiectul „ponta-presedinte”
  Hei, ‘neata, la pranzul al mare…”bobocilor”!

  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/pnl-si-pdl-contribuie-din-rasputeri-la-proiectul-%E2%80%9Cvictor-ponta-presedinte%E2%80%9D-341355

  http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-17584499-cateva-observatii-despre-liberali-nu-numai.htm

 10. acum v-atzi convins? asta a väzut presedintele demult.

  • Servus, Theo!

   Pai noi, ca niste „basisti talibani” respectabili ce suntem, ne-am convins de ceva vreme (si nu putina)…Macar de s-or mai dumiri si altii…

   • Nu, nu trebuie sa-mi multumesti, doar citeste 🙂 :
    ,,Cum îţi dai seama că eşti un taliban? E nevoie de o severă auto-evaluare? Există câteva indicii de care ai putea ţine seama:

    1) Dacă pentru a te descrie te introduci o categorie, care categorie e botezată cu numele celui întru adoraţia căruia îţi cheltuieşti excesiv de multe resurse ( băsist, crinist, pontist, iliescist etc.) atunci eşti cu siguranţă taliban.

    2) Dacă te declari adept al unor principii pe care mai apoi le renegi, doar pentru că idolul tău însuşi le-a renegat, atunci eşti taliban.

    3) Dacă găseşti că făgăduielile niciodată împlinite ale idolului tău sunt dovezi de pragmatism, minciunile pilde de flexibilitate, iar demagogia cea mai de jos e demonstraţie de înzestrare retorică, eşti taliban.

    4) Dacă vorbeşti despre principii serioase, despre riguroase reguli morale, dacă impuţi tuturor neaşezare în aceste principii şi valori, dar când vine vorba de cel al cărui adept te declari, constaţi subit, că oameni suntem cu toţi, atunci, nu e nicio îndoială, eşti taliban.

    5) Dacă ignori, omiţi sau simţi nevoia să interpretezi în fel şi chip ceea ce afli despre idolul la care te închini, doar pentru a (te) convinge că e fără de păcat, fără de cusur, icoană facătoare de minuni, eşti, clar, taliban.

    6) E bine să ştii că talibanul e întotdeauna convins că nu poate fi suspectat de talibanism; el nu se socoteşte fanatic, ci spune că are convingeri; nu are îndoieli, are certitudini; greşelile idolului său nu sunt greşeli, ci abile mutări strategice, iar păcatele sale nu sunt păcate, ci mărunte şi admirabile demonstraţii ale umanităţii sale.

    7) Dacă eşti ferm convins că pentru cele care i se reproşează idolului tau, întotdeauna, de vină sunt alţii: cei din jurul său, trădătorii, presa, rău-voitorii, serviciile (autohtone sau străine) etc. atunci e bine să admiţi că s-ar putea să fii taliban.

    8) Dacă eşti convins că El (întotdeauna cu majusculă) e singurul care ne poate mântui pe toţi… ghici ce?

    9) Dacă nu reuşeşti să îţi aminteşti, după minute bune de trudă a memoriei, nicio realizare a idolului tău, dar poţi vorbi ore în şir despre înzestrarea sa retorică şi dibăcia cu care se învârte printre principii, acceptă că eşti taliban.

    10) Dacă singurele reproşuri pe care le poţi formula când vine vorba despre cel al cărui fanatic suporter eşti, sunt de tipul “e prea bun”, “e prea îngăduitor”, “e prea deştept”, atunci … realizezi ce urmează?

    În fine, eşti taliban. Nu e nicio nenorocire. Te iubim şi aşa. Sau măcar suntem dispuşi să te suportăm. Încearcă, totuşi, să nu testezi limita până la care suntem dispuşi să mergem cu asta. Şi nu înjura stânga, nici dreapta, nu-i înjura nici pe monarhişti, ecologişti, comunişti, filatelişti sau manelişti! Pentru că eşti taliban, iar opiniile tale se schimbă odată cu ale idolului tău. ”

    • Iată dulcele elixir al corectitudinii politice în esența lui. Hai #uniți salvăm! 🙂

    • Eu am pus niste ghilimele. Vad ca tu vii cu un „metru” de citat „nustiudeunde” (si nici nu ma intereseaza), scuza-ma, doar sa te bagi in seama. O zi buna iti doresc!

     • Pai si eu am pus ghilimele, nu-mi apartine asertiunea .Ok, la ,,talibani” ai pus ghilimele dar la ,,basisti” nu puneti de regula ci va asumati calitatea cu mandrie(nu ca nu ati avea dreptul). Care e supararea ? Mie mi s-a parut corecta definirea, mai ales ca nu m-am recunosacut in nici una din trasaturi, deci am putut citi detasata si ,recunosc, amuzata.

     • Scuze, sunt nepoliticoasa : o zi buna sa ai si tu !

    • perceptele astea sint din Biblie?
     Poate nu sint credincios, iar tu, care analizezi „talibanii” (daca ai stii ce insesmna ai cauta alt termen), cu ce drept o faci? doar ca parere personala? sau te crezi cel fara de prihana 😛
     Ei bine, ai un fan indragit: @ Loda. Asa erau judecati pe timpuri si dusmanii popolului, vindutii capitalistilor, tradatorii tarisoarei.

     • Domne, nu eu analizez, nu ai vazut ca sunt puse ghilimele” ? Abia astepti sa ma poti numi,,plagiatoare” recunoaste 🙂

     • a, si sa nu uit ;
      victoras, jur ca stiu cine si ce sunt talibanii ;nu e prima data cand crezi ca stii ca mine, poate, eu nu te contrazic ,dar chiar asa mai ? 😉

     • erata : cand crezi ca stii mult mai mult ca mine

     • daca ai fi mai calma ai observa ca nu ma adresam tie, ci autorului necunoscut (a carui fană te numeam).
      Cit despre „nu e prima data cand crezi ca stii ca mine” ulterior rectificat in „cand crezi ca stii mult mai mult ca mine” este o aberatie, nu stiu de unde ai scos-o.
      Caci autorului decalogului ii spuneam ca in Romania nu sint talibani (decit refugiati, cumva).
      Ai apa rece in apropiere?

     • Right, scuze ! Nu am apa rece ,dar mi-am pus ochelarii .

    • Loda
     Cine a instituit aceste principii??Ai un link??O sursa??Un autor?/

   • Mih..este ilar sa ne imaginam ca acei „altii’ nu stiau adevarul..ca nu erau dumiriti.. Ei aveau acelasi indice de valorificare cu PDL PNL…
    Mimau naivitatea..induceau sopirle si trageau cu arcul…
    destui prosti ca sa ii urmeze…in suita..

 11. Tovarasul Schulz, este presedintele PE in urmatorii 2 1/2 ani, ca asa s-au inteles socialistii si ppe-istii… 👿

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17588925-social-democratul-german-martin-schulz-reales-presedinte-parlame-ntului-european.htm

  In plus (cu minus), președinției delegației europarlamentare pentru relația cu Republica Moldova a fost pierduta de PPE. Acum, apartine socialistilor 👿

  http://www.agerpres.ro/externe/2014/07/01/monica-macovei-grupul-ppe-o-va-vota-pe-adina-valean-in-functia-de-vicepresedinte-al-pe-12-04-49

  • cine nu este tupeist si mitocan ca Ponta este prost,
   uite cum urlä mafiotul mazarin, asa fac hotzii, urlii sä intimidezi:

  • schulz cu schröder, sunt manä in manä cu Putin, se stie si in germania, acum vedetzi gasca socialistä romanä, cum sustzine un
   colaborator rusesc:

 12. eu cred ca mircea basescu e prost

  in rest justitia trebuie sa-si faca treaba

  • O fi, e parerea ta.
   Dar daca se va constata ca, in urma sesizarilor sale catre otoritati (si se pare ca a facut-o de doua ori), el a jucat un rol dublu?
   Nu am timp sa-ti desenez, te consider persoana matura.
   Ramin doo posibilitati:
   – sa ai dreptate;
   – sa iti dai doo pelme ascuns dupa usa din baie.

   • pe cuvant ca imi dau doua palme, daca ma insel, si pun si poza aici. faci si tu acelasi lucru? si avem un pariu.

    • eu deocamdata am indoieli in multe; asa ca nu sint pregatit de pariu.

     • He, victore, te dai dupa cires ;iti dai ori ba doua palme ? P/W a spus si el ,,eu cred’ deci nici el nu are de ce sa-si dea doua palme .Si eu cred si am mai spus-o ca Mircea B. e prost ,nu te supara, era mai rau daca-l credeam destept si lepra 🙂

     • @ Loda,
      nu te mai tine ca scaiul de orice spun si nu imi interpreta spusele.
      Am spus clar: am indoieli. Ce nu iti este clar?
      Si daca am indoieli, nici nu scuz, nici nu acuz.
      Daca nu intelegi asta, nu am de gind sa-ti fac un desen, caci n-am culori 😛

    • No, auzi la el …,,scai” ??? Pai tu nu faci la fel ? Si ce, eu ma supar ?Sensibilule 🙂

  • Salutare tuturor
   Da Mih, avem un ministru al Invatamantului Superior care, prin OUG data sambata pe furis, tocmai a readus invatamantul superior la ”pohta ce a pohtit” Abramburica. Legea lui Funeriu pe partea de universitati a murit.

  • Iupiii, asta e bun de presedinte ! iti aduci aminte cum povestea ,,nomina odiosa”(EU) cazuta in admiratie cum i-a dat Basescu, cand era Primar, un cap in gura unui arab?

   • esti o precupeatzä mizerabilä loda

   • Loda..ce are Ana cu caiafa??
    Mai ce versatili sunteti..nu scapati nici o ocazie de a introduce numele lui Basescu..
    chiar daca enunti Marte..pici imediat cu poanta..
    Sau cu ponta…

   • Nu, nu-mi aduc aminte „caderea in admiratie” despre care vorbesti. Nu te intreb daca ai vreun link pe subiect pt ca e posibil sa fie de pe la A3, caz in care presupun ca nu l-ai aduce la Copac (din respect pt noi). O zi buna pe mai departe!

    • Ntzzz, nu-i Antena 3, eu nu citez niciodata din A 3 si B 1(nu le consider surse credibile, deci le evit in primul rand din respect pentru mine)

 13. viermii socialisti sunt agitatzi si se screm la copac.minciuni si mizerii

 14. loaza nu se potoleste cu polologii, le citeste numai dracu:

 15. ACUM; CAND A FOST AMANAT PROCESUL MONSTRULUI TURNÄTOR???????????

 16. ION;

  nu cumva Kepler este prieten cu turnätorul?
  trebuia sä-l ajute sä stea la räcoare, tare imi este cä scapä:

 17. Procesul lui Felix s-a suspendat pentru ca avocatul Mateut a cerut a 2 a recuzare a completului. Acum se judeca la un alt complet cererea de recuzare. Cred ca ne aspteapta o zi lunga.

 18. Termen in dosarul lui Felix 7 iulie. Vor fi audiate fiicele lui Felix

 19. Ora 11. Judecatoarea le-a spus avocatilor sa fie pregatiti pentru comcluzii.

 20. acum vine , Bäsescu este de vinä.
  toate corile vor croncäni pe antene.

 21. Stiu ca stiti, dar imi place cum suna:
  „Dosarul Dan Voiculescu – ICA: Nou termen, pe 7 iulie / Cererile avocatilor, respinse pe banda rulanta / Bunurile lui Voiculescu, puse sub sechestru”.

 22. Simona Halep (cap de serie numarul trei) s-a calificat marti in premiera in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o categoric pe Zarina Diyas, din Kazahstan, pozitia 72 in clasamentul WTA. A fost 6-3, 6-0 pentru Simona, dupa o partida care a durat doar 57 de minute…

  Maria Sharapova, favorita nr. 5, a fost eliminata in optimile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa infrangerea suferita in fata jucatoarei germane Angelique Kerber (cap de serie nr. 9).

 23. Si o pata de culoare 😛
  „Un brailean stabilit in Bucuresti, care nu si-a mai vizitat casa de la tara de mai bine de doi ani de zile, a descoperit ca in locul acesteia se afla un lan de porumb, relateaza infobraila.ro. Intamplarea a avut loc in localitatea Vadeni din judetul Braila.

  Barbatul a crezut initial ca a gresit localitatea”.

 24. Iată cum se învîrte roata și unde vom ajunge și noi în curînd dacă mașinăria de produs sărăcie de tip rusesc va mai continua să dețină puterea:

  http://www.realitatea.md/video-locuitorii-din-crimeea-sunt-alarma-i-pre-uri-imense-rafturi-ca-in-urss-ucraina-va-rade-de-noi_5593.html

  Prețurile la produse au crescut de două, trei sau chiar patru ori, iar rafturile sunt goale ca și în perioada Uniunii Sovietice.

  Locuitorii regiunii ocupate de Rusia se întreabă „Pentru ce am luptat? Acum Ucraina va râde de noi”.

  Aceștia nu pot trece granița regiunii anexate, iar afacerile trec în beneficiul ocupanților.

  Deși Federația Rusă a făcut promisiuni grandioase atunci când a anexat Crimeea, acum se văd adevăratele rezultate, de care nu sunt bucuroși nici locuitorii peninsulei. Stațiunile turistice și plajele din Crimeea sunt goale. Nici ucraineni și nici rușii nu aleg să se odihnească pe litoralul din Crimeea.

 25. Cristian Preda pe FB
  ”Vălean aleasă din primul tur, Crețu – eșec la alegerea vicepreședinților PE. Declarația lui Cătălin Ivan în care anunța că socialiștii români nu respectă înțelegerea PPE-S&D s-a întors împotriva colegei sale.”

 26. In turul 2 a iesit si Cretu. Are RO doua reprezentante de ”seama” ca VP in PE. Si la case mai mari se aplica fraza lui Preda ”Politica nu etica”

  • @Ion
   Aveai alte asteptari?

   • Tucu2 salut,
    Nu, pentru ca erau anuntate astfel de intelegeri. Eu vreau sa-i aud acum pe puristii nostri, fie analisti fie intelectuali cu veleitati de politicieni cum vor explica ”trocul dintr-un parlament european” poporului.

    • @Ion
     Crede ma ca si eu de abea astept sa aud cum este cu cel mai bun europarlamentar roman.
     Sacrificat , vindut sau nebagat in seama?
     Ce or fi facut europarlamentarii PDL care si datoreaza postul respectivei doamne?
     Cit despre puristi ramine cum am stabilit.Basescu i raul suprem iar Ponta cistiga sigur alegerile pentru ca pe Pora nu o mai asculta nimeni (22 dixit astazi)

   • Eu,da!
    Credeam ca si Monica era in carti…am inghitit sustinerea ei in PDL ..pe aceasta marota..

 27. Pentru ca sa cistigi, trebuie sa stii sa pierzi 😛

 28. stitzi cum se numeste un spaniol färä masinä???

  carlos

 29. „dormeo cretzu”, este o rusine pt. romania.
  la ue, stiu totzi escapadele, povestea cu P si altele:

 30. tucu,
  si schulz este o mizerie rusofilä

 31. Salve Copaceni,
  Desi nu prea mai scriu (sunt foarte obosit ca nu fac nimic si nici n-am terminat :-D) va citesc cu inversunare, as zice!
  Pornind de la o afirmatie a unui tip ce a postat un comentariu pe EVZ, am facut un banc, si anume:
  Mircea Badea , agitat si cu o cautatura disperata umbla prin birourile de la Haznaua 3 si cerea o hartie. Toti ii ofereau hartie igienica iar el raspundea invariabil: Nu d-asta, d-asta am si eu ce dracu’ doar o folosesc dupa fiecare emisiune. Eu vreau o hartie alba, o coala de hartie!!!
  – Dar la ce-ti trebuie?
  – Pai la cum evolueza lucrurile cu sefu’ cred ca e timpul sa fac o cerere sa intru in concediu postnatal. Am dreptul!
  La buna citire!

 32. Se apropie Red Bull Kovesi si de Bleaga
  Vasile Blaga despre asociatul sau, Ioan Hidegcuti: Sa aleaga, firma sau FRC! Presedintele PDL Vasile si-a somat partenerul de afaceri, Ioan Hidegcuti, sa intre in legalitate. Invitat, in aceasta seara, la emisiunea „Deschide lumea”, de la Realitatea TV, liderul PDL Vasile Blaga a declarat ca presedintele Fondului Roman de Contragarantare (FRC), Ioan Hidegcuti trebuie sa aleaga: ori FRC, ori firma Millenium Education. Ioan Hidegcuti este asociat cu familia lui Vasile Blaga in societatea Millenium Education SRL, firma care administreaza unitatea de invatamant privat „Liceul Teoretic National”, informeaza Adevarul .
  Cine este Ioan Hidegcuti? Ne spune ANI
  Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură penală în cazul lui Ioan Hidegcuti, fost Secretar General al Ministerului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Comerțului și Mediului de Afaceri, întrucât, în perioada exercitării funcției de secretar general, a semnat un document prin care s-au realizat, direct, foloase materiale pentru sine.

 33. Johannis este un mizerabil, ce o sä regrete imens , felul in care vorbeste de presedinte, adicä presedintele nu este bun pt. politicä,
  dar totzi securisti cu care colaboreazä si a colaborat DA:?

 34. Ați încuraja-o pe Monica Macovei să candideze la președinte?
  Văd că tot mai multă lume propune deși MM n-are nici o poziție pe această temă.

 35. Ucraina: Coalitia de guvernarea solicita introducerea legii martiale in estul tarii (HotNews)

  Generalul american Philip Breedlove, comandantul Suprem al Forţelor Aliate din Europa (SACEUR), a declarat că Federaţia Rusă a concentrat la graniţa cu Ucraina forţe considerabile ale armatei – informează Agenţia de presă „Interfax-Ucraina”, citată de RADOR.
  Totodată, generalul a subliniat că partea rusă furnizează arme rebelilor din sud-estul Ucrainei, inclusiv complexe de rachete antiaeriene.
  (Capital)

 36. http://www.realitatea.net/dosarul-bercea-mircea-basescu-voiculescu-ar-fi-dat-un-milion-de-euro-romilor_1474163.html

  Potrivit declaraţiilor făcute de presupusul intermediar, Marian Căpăţână, în contestaţia depusă la Curtea de Apel Bucuresti, Dan Voiculescu ar fi dat un milion de euro clanului Bercea pentru ca Mircea Băsescu sa fie atras in scandal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s