Țigara de după !

Ce e de făcut ?
Greu de spus.

Teoretic, poporul prost, adică cel ce poartă răspunderea directă a evenimentelor ce se petrec actualmente prin votul activ pentru USL și indirectă prin gomosul „dezinteres” față de acestea, are trebui să suporte concret consecințele propriilor tâmpenii.
Cel mai probabil asta se va și întâmplă.
Din câte văd eu nimic nu-i mai oprește pe tâlhari să facă orice, ORICE, pe teritoriul „carpato-danubiano-pontac”, acolo unde cândva trăia un popor.
Asta este vestea bună 👿

Vestea proastă este două.
Prima e că alături de idioți vor suferi și câțiva români mai întregi la minte, dar care în minoritate fiind sunt siliți să mănânce același rahat decis de majoritate.
A doua este temerea că în ciuda suferințelor ce vor urma, vinovații nu vor învăța nimic bun din experiența asta.
Cei ce vor fi în stare să facă legătura logică cauză-efect, vor fi cel mai probabil aceiași care au fost în stare s-o facă și până acum. Adică cei care au înțeles după lovitura din vara lui 2012 ce sunt și ce vor „socialiștii români” și care nu au fost de acord cu asta.
Ceilalți n-au priceput până atunci. N-au priceput nici atunci.
De ce ar pricepe acum ?
Le-a schimbat cineva căpățânile seci cu unele cu creieri într-ânsele ?
Nu.

Un lucru trebuie înțeles și acceptat, oricât de amar ar fi : vina o poartă mai puțin ciocanul cu care-ți dai în cap decât mâna și voința ce o pune-n acțiune. Mai puțin virusul gripei și mai degrabă prostul tău sistem imunitar, mai puțin stânca abruptă decât boul ce s-aruncă-n cap din vârful ei.
Nemernicii ăștia ce ocupă acum Parlamentul, au spus, făcut, dovedit și arătat clar mulțimii ce vor să facă din societatea românească. Un stat sclavagist în care turma de proști să muncească pentru hotii care fac legea în folosul propriu.
Iar turma de proști a spus : „DA, pe voi vă vrem, vrem să ne conduceți și să aveți aceste drepturi !”.
Pe cine să înjuri acum mai cu năduf ????
Pe cei 588 de borfași ???
Ei au fost mai onești ca niciodată în vara lui 2012, înainte de a cere votul electoratului !!!!!

Ziceam de anticipate legislative.
E o amăgire.
Acum ar câștiga tot ei !

Așa cum preconizam în decembre, atunci când s-au pus bazele dezastrului ce se construiește acum, prăbușirea abia începe și va fi pe o perioadă extrem de lungă. Ăștia n-au nici un scrupul. Odată ce au pus mâna pe putere, adio !

Apreciind că valorile morale nu dispar totuși, NU TREBUIE să dispară, cred că existența/rezistența unor nuclee în care să mai pâlpâie o plăpândă flăcăruie, este o chestie de principiu. Și sper că CDP să rămână un punct, oricât de firav, pierdut în imensitatea întunecată a spațiului, final frontier ……
Cu sau fără noi, cei prezenți azi aici. 😉

Dar cred că speranța vre-unei schimbări în bine semnificative în viitorul apropiat, este extrem de vagă și nerealistă. Pentru că, așa cum spuneam mai sus, mă îndoiesc că cei care au votat USL sunt capabili de schimbare. Cel puțin acum.
Pe amicul Purly nu-l mai scot de o bună vreme din găleată.
La ce bun ?
Când a fost povestea cu Palada comentariul său îl acuza în oglindă pe …. da, exact, pe Lăzăroiu !
Conform ordinului de zi de pe net.
Acum mă uit că aduce câteva observații la postarea de aseară privind excepțiile amnistiei/grațierii pentru unele infracțiuni prevăzute în Codul Penal. Printre care și
„2. determinarea sau înlesnirea sinuciderii, prevăzută de art.179;
3. vătămarea corporală gravă, prevăzută de art.182;..”
pe care eu le-am prins în articol.
Da, așa e. Sunt exceptate astea. Iar prinderea lor în articol a fost o eroare.
Cu ce schimbă asta fondul situației ?
Pentru o minte limpede, cu nimic, evident. Mafioții aleși restructurează sistemul de justiție pentru a fi protejați de el și NU pedepsiți pentru furturile pe care le fac.
Pentru el însă este probabil suficient ca să concluzioneze că dacă de la amnistie este exceptată vătămarea corporală gravă, tot ce se spune împotriva USL e o eroare.
Este elocvent pentru structura și modul de funcționare al mecanismului rațional al susținătorilor USL.
Pentru ei noi suntem „dușmanul de clasă”.
Nu importă ce, cât și cum spunem. Ceea ce spunem TREBUIE combătut. Trebuie obligatoriu căutate căile prin care afirmațiile pot fi atacate. Fiece afirmație de aici declanșează instantaneu un proces mental de căutare a  argumentelor contrare. Fără să mai treacă prin filtrul analizei reci și obiective. Fără să mai sufere catalogarea : ideea este reală sau închipuită ? Este adevărată sau falsă ? Este corectă sau incorectă ?
Io-te-te…. Provocarea sinuciderii nu e prinsă. Deci ce spune nebunu’ nu e adevărat ! Așa că de ce să-l expun și mai mult decât este deja, urii unor persoane care, cel puțin în opinia mea, chiar își dau osteneala să gândească la ce se petrece cu noi !? Cine ce are de câștigat din asta ? Nimeni.
Multiplicăm acum această mentalitate la masa electoratului și putem vedea șansele ca ceva să se schimbe în bine în perioada următoare.
Mici.
Infime.

Așa că repet întrebarea : ce e de făcut ???

Poate cei ce sunt acum nemulțumiți au nevoie de un loc uscat, de un ram pe care să se așeze !
Unde/cine e locul/forma de sedimentare, conservare, transformare a acestor nemulțumiri în acțiuni, în lucru mecanic ?
Există formațiuni/lideri politici care pot reprezenta acest trend ?
L-am auzit pe MRU (AUZIT, că a intrat telefonic) la B1 aseară. Nu vorbea rău. Dar a fost ca un fel de fapt divers. Reclamele la paste cu dinți au ținut mai mult.
Pe Tomac – deloc.
De PDL nu mai vorbesc.
Ne agățăm și noi de Macovei, care scrie câteva opinii pe blog.
Dar unde e poziția domniei sale ca politician ????
În definitiv ai fost ales de un număr de persoane la un moment dat. Ai obligația să stai de vorbă cu ei, să intri în dialog. TU să deschizi o cale de comunicare, nu să aștepți să vină ei să te caute ! Adică în studio la Turcescu nu era loc și pentru Macovei, MRU sau Tomac ?
Nu i-au chemat ? Făceau mai puțin rating decât amicii ăia trei-patru de pă lângă Sever și Diaconescu ???

Eu cred mai degrabă că … n-au timp !
Au lucruri mai importante de făcut decât să „piardă vremea la TV”.
De plimbat pisica, spălat lingurița de dulceață …. schimbat hârtia higienică la toaletă… scobit în dinți… și printre…

Și mai întreb odată : Ce e de făcut ?

Am putea relua/prelua aici declarațiile de presă ale acestor politicieni/lideri/formațiuni care se mai bucură de o brumă de credibilitate. Am putea ilustra prezenta, dezbate, acțiuni ale acestora în raport cu distrugerea structurii sociale românești ce are loc acum.
CE să reluăm/preluăm ???
Dacă nu-i dădea Turcescu telefon lui MRU nu auzeam nici măcar atât.

Ce o fi de făcut ?

Viq

139 responses to “Țigara de după !

 1. Ziua buna,copaceni !!!!

  Fostul peremist Lucian Bolcaș, propus la CCR în locul Iuliei Motoc

  E gata ….au pus mana si pe CCR ….plus amendamentele Codului Penal ….de acum fratilor ,multă liniște se va asterne .

 2. Romania, RIP !
  😦 😦 😦

 3. Femeia asta mai este normala la capatina aia comunista_securista?????
  madam campeanu.ministra muncii

  stat nazist, fratilor, in curind

  Angajatorii ar putea fi obligati sa acorde anumite drepturi banesti unei noi categorii de reprezentanti ai salariatilor, care se va ocupa de informarea si consultarea angajatilor cu privire la activitatea firmei, se precizeaza intr-un proiect de act normativ aflat in lucru la Ministerul Muncii. Mai mult, angajatorii vor trebui sa puna la dispozitia acestora informatii confidentiale despre firma

  *********

  De asemenea, reprezentantii angajatilor ar urma sa aiba aceleasi drepturi cu cei din conducerea firmei si prin urmare vor putea primi indemnizatii de sedinta si dividende.

  http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_35488/Ministerul-Muncii-pregateste-noi-reguli-in-culise-Firmele-cu-peste-20-de-angajati-ar-putea-sa-aiba-cheltuieli-suplimentare-cu-salariatii.html#axzz2n9S1Ku8j

  • imbecila va avea surpriza ca:
   A. firmele autohtone sa se divizeze ca sa cada sub 20 angajati
   B. firmele cu capital strain sa o ia la vale.

   Dar si salariatii in cauza risca mari procese: orice divulgare de date catre terti se traduce in pierderi comerciale grave si astea sunt imputabile.

 4. Sa nu mai injuram poporul german, care,cica, a permis ascensiunea lui Hitler,

  tot asa noi zi de zi permitem ascensiunea ticalosilor in toate institutiile statului, iar in decembrie 2014 va intra in mod triumfal ponta la cotroceni!!

  😦

  • ba pardon! noi suntem ocupati cu demolarea pe rand a lui Baconschi. MRU, Predoiu, Macovei etc etc. STOP, STOP!!!
   Ne aliniem in slujba unuia si NU MAI ATACAM pe ceilalti.

   • Cinic.De acord total.
    Trebuie sa acordam bonusuri de incurajare tuturor celor care lupta,cum pot,cu ce pot impotriva UNICULUI DUSMAN care este USL!
    Devierea si indreptarea armei catre o eroare minora sau considerata a fi greseala si nu este. si care apartine fie Presedintelui Traian Basescu,fie altcuiva nu este o solutie,nici macar pe moment., si nu trebuie discreditat personajul ..pentru ca inscriem puncte pentru inamic.

    Avem MARFA suficienta pentru bombardament in tabara Puterii.Sa atace cine poate,cum poate si cum vrea..stingaciile,emotia,pripeala sau ezitarea sa le consideram a face parte din nestiinta vicleniei,perfidiei,minciunii si abuzului de drept…

    Daca ne tot clantanim unii pe altii tinind atentia continuua pe tonuri critice si zeflemiste ,in loc sa luam prastia,mitraliera,sisul sau tunul si sa plecam la asalt impreuna..nu vom ajunge nicaieri..

 5. Scorpy,
  este un pas spre „nationalizarea” firmelor private.
  Se infiltreaza reprezentant in conducerea firmei.
  Probabil se copiaza modelul „capitalist” chinez.

  Doar acum cateva ceasuri Cristian era de parere ca astia isi vor proteja vaca de muls 😉

  Ei tocmai ii pun capastru.

  • Buna Viq, cred ca mai degraba ministreasa ar dori ca firmele private sa aiba sindicate. Din punct de vedere legal insa, nu are cum sa le oblige.

 6. Motoaca putea sa ramina la CCR/Romania si sa nu aleaga banul!

  viq,
  RIP, bine spus!

  incurind stadioanele, nu?

 7. https://www.facebook.com/events/1397567930487203/

  MITING DE PROTEST ÎMPOTRIVA MODIFICĂRILOR ADUSE CODULUI PENAL

  Prin modificările aduse ieri Codului Penal, USL continuă obiectivele loviturii de stat de anul trecut, intenţionând în mod vădit să pună sub control justiţia, instituţiile mas-media, să diminueze capacitatea instituţiilor create cu greu, precum ANI şi DNA, de a face faţă corupţiei şi abuzurilor pe care le fac oamenii politici.

  Aceste modificări sunt dramatice şi dărâmă 10 ani de muncă şi de activitate a instituţiilor anticorupţie din România, instituţii specializate exact în lupta împotriva corupţiei.

  Regimul USL are ca obiectiv clar să fie ferit de justiţie şi să acapareze toată puterea sau cel puţin să facă inutilă puterea judecătorească.

  (sursa: http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=14710&_PRID=lazi)

  În condiţiile în care căile legale, constituţionale de contracarare a acestor modificări sunt aproape inexistente, singura soluţie ramane STRADA!

  România este şi trebuie să rămână stat de drept, membru al Uniunii Europene si al NATO!

  Veniţi, începând de astăzi, ora 18:00, în Piaţa Victoriei (în faţa Muzeului Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”) să arătăm că, deşi nu există voinţă politică, românii vor totuşi să se lupte împotriva corupţiei!

  „NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE” (art. 16 alin. 2 din Constituţia României)

  • Dreapta a doarmit vreme de doi ani. S-a trezit cand dezastrul USL a fost instalat bine si defintiv. Tarziu si inutil.

   Dragi lideri ai dreptei, nu va mai obositi. Culcati-va la loc. Bag sama ca si
   interesele voastre personale au fost indeplinite. Restul… e tacere.

  • De ce la Antipa si nu pe campul de la Bragadiru ? Sau la mine in debara ?
   Si daca am fi 500 piata aia mare ar arata de parca ar fi numai 100. Trebuie interactionat cu Bucurestenii !
   Sunteti cazuti in cap ? Nu invatati nimic de la astia cu Rosia Montana ?
   Sunt sigur ca primaria va da fara probleme ok de manifestatie caci toate intentiile bune pot fi ingropate in PV 🙂

 8. Primele reacții

  Mark Gray, Comisia Europeana: Oficialii romani trebuie sa se supuna regulilor in materie de coruptie si conflict de interese

  HotNews.ro

 9. Reactie dura a Ambasadei SUA fata de modificarea Codului Penal: Un pas inapoi pentru Romania, o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept, un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei

  Duane Butcher, insarcinat cu afaceri ad interim

  Ambasada SUA a transmis o reactie extrem de dura fata de modificarile Codului Penal din sedinta de ieri a Camerei Deputatilor. „Aceasta actiune a Parlamentului reprezinta o indepartare de la principiile transparentei si ale statului de drept si este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia Romaniei”, se arata in pozitia Ambasadei SUA transmisa HotNews.ro.

 10. DECLARAŢIA AMBASADEI SUA

  Ambasada SUA

  Un principiu de bază al democraţiei arată că toţi oamenii sunt egali în faţa legii.

  Amendamentele la Codul Penal adoptate ieri în Camera Deputaţilor ar reprezenta un pas înapoi pentru România. Este foarte descurajant că aceste modificări au fost adoptate fără nicio consultare, nicio dezbatere şi nicio ocazie pentru ca reprezentanţii autorităţii judecătoreşti sau membrii societăţii civile să se pronunţe în legătură cu amendamentele propuse.

  Această acţiune a Parlamentului reprezintă o îndepărtare de la principiile transparenţei şi ale statului de drept şi este un semnal descurajator pentru investitori, care va afecta negativ economia României. Transparenţa, predictibilitatea şi stabilitatea sunt factori esenţiali pentru toţi investitorii, atât locali cât şi străini, când iau în calcul unde să investească.

 11. Nicu Vasilescu, deputat PSD și secretar executiv al acestui partid, a votat ieri pentru super-imunitatea parlamentarilor. Azi îl duc la pușcărie. Doi ani.

 12. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, s-a declarat îngrijorat de modificările aduse Codului penal de Camera Deputaţilor, subliniind că, în opinia sa, ANI şi DNA sunt „motorul reformei în viaţa publică din România”.

  „Eu sunt îngrijorat de această problemă. Cred că ANI şi DNA au avut realizări foarte importante pentru România. De fapt, aceste instituţii sunt motorul reformei în viaţa publică din România şi este important că şi ANI şi DNA au sprijinul din partea tuturor, inclusiv sprijinul din partea politicienilor. Eu sper că vom avea de la Parlament un angajament consistent în sprijinul pentru lupta împotriva corupţiei”, a declarat miercuri Martin Harris, potrivit Agerpres.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/ambasadorul-britanic-ingrijorat-de-modificarile-aduse-codului-penal-1071959.html

 13. Stati asa, ca s-a trezit viitorul presedinte, Kakarau, le propune parlamentarilor extenuati de efortul votarii de favoruri cu ambele maini, un joc de strategie de tipul „cine stie, castiga”, la care cel care stie, sa fie, evident, Toanta.

  „Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, azi, că propune o serie de măsuri, inclusiv legislative, pentru îmbunătăţirea funcţionării şi imaginii Senatului, el dând ca exemplu invitarea premierului pentru discuţii o dată pe lună timp de două ore şi a câte unui ministru săptămânal.

  Antonescu a propus în acest sens instituirea Orei Guvernului.
  😛 😛 😛 😛 😛
  El a explicat că asta înseamnă „prezenţa o dată pe lună a premierului, minum două ore, pentru întrebări şi răspunsuri”.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-nu-s-a-petrecut-o-lovitura-de-stat-puterea-legislativa-a-legiferat-1071922.html

 14. Poziţia CE privind amendamentele la Codul Penal din România va fi reflectată în raportul MCV din luna ianuarie, a declarat, azi, purtătorul de cuvânt Mark Gray, adăugând că oficialii de orice fel trebuie să se supună regulilor referitoare la corupţie şi conflict de interese, potrivit Mediafax.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/avertisment-de-la-bruxelles-si-oficialii-romani-trebuie-sa-se-supuna-regulilor-privind-co-1071946.html

  • Numa putin …
   Cand o vor ridicata ?
   Dimineata ori mai la pranz ???
   –––––––––
   cuze, e vorba de Parlamentul European ! 🙄

   Am crezut ca cere la noi 😉

 15. „Ambasada Regatului Ţărilor de Jos urmăreşte cu îngrijorare amendamentele (la Codul Penal, n.r.) şi aşteaptă evoluţiile viitoare”

  http://www.b1.ro/stiri/politica/ambasada-olandei-la-bucure-ti-urmarim-cu-ingrijorare-amendamentele-la-codul-penal-71379.html

 16. Priorităţile din articol trebuie inversate. Dacă văd pe o piaţă că se consumă un fel nenorocit de pastă de dinţi, mă gândesc cât de slabă o fi fost concurenţa respectivei companii de vreme ce n-au reuşit să se impună.

  Politica e marketing, nu filozofie. E luptă de convingere, nu recensământ filozofic. E persuasiune, nu aşteptare în poziţia ghiocelului. O singură dată forţele anti-FSN au gândit aşa, în 1996, şi au câştigat. Perioada recentă (2004-20012) a fost rezultatul unui transfer norocos, dar nu s-a învăţat nimic.

 17. Sambata trecuta am avut ocazia sa ma intalnesc la o petrecere u vicepresedintele FC, Iurascu. Printre altele, la intrebarea mea de ce nu se aud vocile dreptei macar la B1 daca nu sunt primiti la alte televiziuni, raspunsul a fost ca nu li se da voie nici la B1 decat max. o data pe luna, aceasta fiind politica patronului B1. Adevar ? Minciuna ?

 18. Biro Attila: Lista celor 240 de deputati care au votat sa fie deasupra legii

  LISTA DEPUTATILOR CARE AU VOTAT SUPERIMUNITATEA FATA DE DNA.

  Ei sunt cei 240 care vor sa fie deasupra legilor, sa fure, sa traficheze influenta, sa primeasca mita, sa comita abuzuri fara ca legea sa-i atinga.

  http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/biro-attila-lista-celor-240-de-deputati-care-au-votat-sa-fie-deasupra-legii/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28În+Linie+Dreaptă%29

  1.Adascalitei Constantin PSD DA https://www.facebook.com/constantin.adascalitei?fref=ts
  2. Alexe Costel PNL DA https://www.facebook.com/alexe.costel?fref=ts
  3. Alexe Florin-Alexandru PNL DA https://www.facebook.com/F.A.Alexe
  4. Almăjanu Marin PNL DA https://www.facebook.com/pages/Marin-Almăjanu/104801786286943
  5. Amet Varol Mino. DA
  6. Andea Petru PSD DA
  7. Andronache Gabriel PNL DA
  8. Anton Marin PNL DA
  9. Arsene Ionel PSD DA
  10. Axente Ioan PSD DA
  11. Babuş Radu PSD DA
  12. Baltă Mihai PSD DA
  13. Băişanu Ştefan-Alexandru PNL DA
  14. Bălan Ion PSD DA
  15. Bănicioiu Nicolae PSD DA
  16. Bărbulescu Daniel-Ionuţ PSD DA
  17. Bejinariu Eugen PSD DA
  18. Benga Ioan PSD DA
  19. Berci Vasile PNL DA
  20. Birchall Ana PSD DA
  21. Bleotu Vasile PSD DA
  22. Boboc Valentin Gabriel PSD DA
  23. Bogdan Gheorghe-Dănuţ PSD DA
  24. Bónis István UDMR DA
  25. Borbély László UDMR DA
  26. Bordeianu Dan PNL DA
  27. Bot Octavian PNL DA
  28. Bucura-Oprescu Simona PSD DA
  29. Budurescu Daniel-Stamate PNL DA
  30. Buican Cristian PNL DA
  31. Buicu Corneliu-Florin PSD DA
  32. Calimente Mihăiţă PNL DA
  33. Calotă Florică Ică PNL DA
  34. Cazan Mircea-Vasile PNL DA
  35. Călin Ion PSD DA
  36. Căprar Dorel-Gheorghe PSD DA
  37. Chebac Eugen PSD DA
  38. Cherecheş Florica PNL DA
  39. Chiriţă Dumitru PSD DA
  40. Chirteş Ioan-Cristian PNL DA
  41. Chirvăsuţă Laurenţiu PSD DA
  42. Cioată Cezar PC DA
  43. Ciobanu Gheorghe PSD DA
  44. Ciocan Dan PSD DA
  45. Ciofu Tamara-Dorina PSD DA
  46. Ciolacu Ion-Marcel PSD DA
  47. Ciurariu Florin PNL DA
  48. Cocei Erland PNL DA
  49. Coman Gheorghe PC DA
  50. Cosma Vlad-Alexandru PSD DA
  51. Costin Gheorghe PNL DA
  52. Covaci Dorel PSD DA
  53. Crăciunescu Grigore PNL DA
  54. Cristea Aurelia PSD DA
  55. Cristea Victor PSD DA
  56. Cristian Horia PNL DA
  57. Cseke Attila-Zoltán UDMR DA
  58. Cupă Ion PNL DA
  59. Delureanu Virgil PSD DA
  60. Dima Toader PSD DA
  61. Diniţă Ion PC DA
  62. Dîrzu Ioan PSD DA
  63. Dobre Mircea-Titus PSD DA
  64. Dobre Victor Paul PNL DA
  65. Dobrinescu Traian PNL DA
  66. Dolha Nechita-Stelian PNL DA
  67. Donţu Mihai-Aurel PNL DA
  68. Dragomir Gheorghe PNL DA
  69. Dragomir Viorel Marian PSD DA
  70. Drăghici Mircea-Gheorghe PSD DA
  71. Drăghici Sonia-Maria PSD DA
  72. Drăguşanu Vasile-Cătălin PC DA
  73. Dumbrăvanu Paul PNL DA
  74. Dumitrache Ileana Cristina PSD DA
  75. Dumitru Georgică PC DA
  76. Dumitru Ovidiu-Ioan – DA
  77. Emacu Gheorghe PSD DA
  78. Enache Marian PSD DA
  79. Eparu Ion PSD DA
  80. Erdei Dolóczki István UDMR DA
  81. Fejér László-Ődőn UDMR DA
  82. Firczak Gheorghe Mino. DA
  83. Florea Daniel PSD DA
  84. Frăticiu Gheorghe PSD DA
  85. Ganţ Ovidiu Victor Mino. DA
  86. Gavrilescu Graţiela Leocadia PNL DA
  87. Găină Mihăiţă PSD DA
  88. Gerea Andrei Dominic PNL DA
  89. Ghera Giureci-Slobodan Mino. DA
  90. Ghiţă Sebastian-Aurelian PSD DA
  91. Ghiveciu Marian PSD DA
  92. Gireadă Dumitru-Verginel PNL DA
  93. Gliga Vasile Ghiorghe PSD DA
  94. Gorghiu Alina-Ştefania PNL DA
  95. Grama Horia PSD DA
  96. Grapini Maria PC DA
  97. Grindeanu Sorin Mihai PSD DA
  98. Grosaru Mircea Mino. DA
  99. Guran Virgil PNL DA
  100. Gust Băloşin Florentin PSD DA
  101. Gvozdenovici Slavomir Mino. DA
  102. Harbuz Liviu PSD DA
  103. Holban Titi PNL DA
  104. Iacoban Sorin-Avram PSD DA
  105. Iancu Iulian PSD DA
  106. Iane Daniel PNL DA
  107. Iane Ovidiu-Cristian PSD DA
  108. Ignat Miron Mino. DA
  109. Intotero Natalia-Elena PSD DA
  110. Ionescu Aurelian PC DA
  111. Irimie Vicenţiu-Mircea PC DA
  112. Iriza Scarlat PSD DA
  113. Kelemen Atilla-Béla-László UDMR DA
  114. Kerekes Károly UDMR DA
  115. Kereskényi Gábor UDMR DA
  116. Khraibani Camelia PSD DA
  117. Longher Ghervazen Mino. DA
  118. Lupu Mihai PNL DA
  119. Manea Victor-Gheorghe PNL DA
  120. Manolache Marius PSD DA
  121. Manolescu Oana Mino. DA
  122. Marcoci Vlad PSD DA
  123. Marcu Nicu PNL DA
  124. Marcu Viorica PNL DA
  125. Marin Gheorghe PSD DA
  126. Markó Attila-Gabor UDMR DA
  127. Martin Eduard-Stelian PSD DA
  128. Márton Árpád-Francisc UDMR DA
  129. Máté András-Levente UDMR DA
  130. Măduţa Flavius-Luigi PSD DA
  131. Melinte Ion PSD DA
  132. Merka Adrian-Miroslav Mino. DA
  133. Mihai Aurelian – DA
  134. Mihăilescu Ion-Bogdan PSD DA
  135. Mircovici Niculae Mino. DA
  136. Mironescu Răzvan Horia PNL DA
  137. Mitrea Manuela PSD DA
  138. Mitrea Miron Tudor PSD DA
  139. Mocanu Adrian PSD DA
  140. Mocanu Vasile PSD DA
  141. Mocioalcă Ion PSD DA
  142. Moldovan Carmen Ileana PSD DA
  143. Moldovan Iosif UDMR DA
  144. Molnar Zsolt UDMR DA
  145. Moţ Constantin-Stelian-Emil PSD DA
  146. Munteanu Ioan PSD DA
  147. Nassar Rodica PSD DA
  148. Neacşu Marian PSD DA
  149. Negruţ Cornelia PC DA
  150. Nica Nicolae-Ciprian PSD DA
  151. Nichita Cristina PSD DA
  152. Nicoară Romeo Florin PNL DA
  153. Nicolae Alexandri PNL DA
  154. Nicolae Florian PSD DA
  155. Nicolescu Theodor-Cătălin PNL DA
  156. Nicolicea Eugen PSD DA
  157. Niculae Aurel PNL DA
  158. Nistor Gheorghe-Vlad PNL DA
  159. Nistor Laurenţiu PSD DA
  160. Niţă Emil PSD DA
  161. Nosa Iuliu PSD DA
  162. Ochi Ion PSD DA
  163. Palaşcă Viorel PNL DA
  164. Palăr Ionel PNL DA
  165. Pambuccian Varujan Mino. DA
  166. Pardău Dumitru PNL DA
  167. Pârgaru Ion PNL DA
  168. Pâslaru Florin-Costin PSD DA
  169. Peia Ninel PSD DA
  170. Pocora Cristina-Ancuţa PNL DA
  171. Podaşcă Gabriela-Maria PSD DA
  172. Popa Octavian-Marius PNL DA
  173. Popeangă Vasile PSD DA
  174. Popescu Dumitru-Iulian PSD DA
  175. Puşcaş Iacob – DA
  176. Răducanu Ion PSD DA
  177. Rădulescu Cătălin-Marian PSD DA
  178. Rădulescu Constantin PSD DA
  179. Răţoi Neculai PSD DA
  180. Resmeriţă Cornel-Cristian PSD DA
  181. Rizea Cristian PSD DA
  182. Roman Gheorghe PSD DA
  183. Roman Petre PNL DA
  184. Roman Victor PSD DA
  185. Roşca Lucreţia PSD DA
  186. Rotaru Răzvan PC DA
  187. Săpunaru Nini PNL DA
  188. Săvoiu Ionuţ-Cristian PSD DA
  189. Scarlat George PNL DA
  190. Scutaru Adrian George PNL DA
  191. Seres Dénes UDMR DA
  192. Simedru Dan Coriolan PNL DA
  193. Simionescu Adrian Constantin PSD DA
  194. Smarandache Miron Alexandru PSD DA
  195. Solomon Adrian PSD DA
  196. Stan Ion PSD DA
  197. Stanciu Anghel PSD DA
  198. Stanciu Zisu PSD DA
  199. Stancu Ionel Mino. DA
  200. Stănescu Alexandru PSD DA
  201. Steriu Valeriu-Andrei PSD DA
  202. Stragea Sorin Constantin PSD DA
  203. Stroe Ionuţ-Marian PNL DA
  204. Sturzu Mihai-Răzvan PSD DA
  205. Suciu Vasile-Daniel PSD DA
  206. Surdu Raluca PNL DA
  207. Surugiu Iulian-Radu PNL DA
  208. Szabó Ödön UDMR DA
  209. Şcheau Ion PSD DA
  210. Şimon Gheorghe PSD DA
  211. Şoptică Costel PNL DA
  212. Şova Lucian PSD DA
  213. Ştefănescu Elena Cătălina PSD DA
  214. Ştirbu Gigel-Sorinel PNL DA
  215. Taloş Gheorghe-Mirel PNL DA
  216. Tararache Mihai – DA
  217. Tănăsescu Claudiu-Andrei PC DA
  218. Tătaru Florin-Cristian PSD DA
  219. Teju Sorin PNL DA
  220. Teodorescu Ioan Viorel PNL DA
  221. Thuma Hubert Petru Ştefan PNL DA
  222. Tocuţ Dan-Laurenţiu PNL DA
  223. Traicu Rodin PSD DA
  224. Tudorache Daniel PSD DA
  225. Tudorie Violeta PSD DA
  226. Tudose Mihai PSD DA
  227. Ţigăeru Roşca Laurenţiu PNL DA
  228. Ţîmpău Radu Bogdan PNL DA
  229. Ursărescu Dorinel PNL DA
  230. Vainer Aurel Mino. DA
  231. Varga Vasile PNL DA
  232. Vasilică Radu Costin PSD DA
  233. Vlădoiu Aurel PSD DA
  234. Voicu Mihai Alexandru PNL DA
  235. Vulpescu Ioan PSD DA
  236. Zaharcu Neviser PSD DA
  237. Zamfir Daniel-Cătălin PNL DA
  238. Zgonea Valeriu Ştefan PSD DA
  239. Zisopol Dragoş Gabriel Mino. DA
  240. Zlati Radu

 19. Carat ….se poate ….având in vedere ca patronul B1.tv a fost singurul care a semnat un contract cu chinezii lu’ Pontalone

 20. Barbu Mateescu a adăugat un comentariu la un link al acestui articol pe FB, pe care il aduc aici.

  Barbu a scris: „Priorităţile din articol trebuie inversate. Dacă văd pe o piaţă că se consumă un fel nenorocit de pastă de dinţi, mă gândesc cât de slabă o fi fost concurenţa respectivei companii de vreme ce n-au reuşit să se impună. Politica e marketing, nu filozofie. E luptă de convingere, nu recensământ filozofic. E persuasiune, nu aşteptare în poziţia ghiocelului. O singură dată forţele anti-FSN au gândit aşa, în 1996, şi au câştigat. Perioada recentă (2004-20012) a fost rezultatul unui transfer norocos, dar nu s-a învăţat nimic.”

 21. „Ambasada Republicii Federale Germania la Bucuresti sprijina eforturile continue de combatere a coruptiei ale guvernului Romaniei si ale organelor de urmarire penala. Din perspectiva noastra, este decisiv ca activitatea diferitelor institutii care sprijina, protejeaza si dezvolta statul de drept – ca de ex. ANI, CSM, DNA, Ministerul Public sau Curtea Constitutionala – sa se desfasoare fara presiune politica si neingradit.

  Integritatea celor care imbraca functii publice, intre care se numara si parlamentarii, constituie – si dincolo de aspectele de natura penala – un important semnal pentru dezvoltarea unei culturi politice a responsabilitatii in Romania.
  Pe acest fundal, urmarim cu atentie si ingrijorare actualele masuri legislative”.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16183691-germania-urmareste-atentie-ingrijorare-modificarile-aduse-codului-penal-ambasada-berlinului-bucuresti.htm

 22. Parerea mea: ROMANII TREBUIE SA SUPORTE CONSECINTELE. Imi pare rau, am postat si la articolul precedent catre sfirsit dar sint printre cei care cred ca de vina ptr situatia creata nu e numai opozitia ci si noi, votantii ajunsi peste noapte si poate prea repede cetateni europeni.

  Cu privire la diaspora: nici astia nu sint (em) mult mai breji. Prezenta foarte mica la vot anul trecut dupa incercarea de indepartare la Presedintelui a demonstrat-o..Nu ca nu ne-ar trebui un altfel de opozitie dar e vorba de principiul vaselor comunicante. Daca noua nu ne pasa de statul de drept, ei ptr ce sa se zbata, doar ca sa-i injure lumea pe strada?

  Romanii au avut prea repede prea mult. Li se pare ca li se cuvine TOT si nu au nici un fel de responsabilitati. Si despre asta este vorba..Daca nu sintem in stare sa traim in democratie, daca ne alegem dictatori hoti plagiatori sa ne conduca poate merita o vreme sa suportam consecintele..Sa stam iar la coada la vize. Sa nu mai putem merge la ski in Austria etc etc..Am votat anul trecut ptr ca mi-a fost clar ca astia sint in stare de orice si nu trebuie sa aiba chiar tot. “Poporul” a decis fie sa-i voteze fie sa stea acasa. Astia care au stat acasa merita cel mai mult sa suporte consecintele. Ei si copiii lor. No mercy ptr prostie, ipocrizie, timpiti cu ifose.

  Am si un update de la o prietena din Franta: In Departamentul in care lucreaza e o doctorita tinara din Rom pe care imi spune prietena mea „imi vine sa o pleznesc”. Aroganta cit cuprinde, lipsa de profesionalism si pregatire profesionala submediocra. Mi-a povestit de doctori care ne-au facut de ris, luau prima de instalare prin sate din Franta si plecau dupa ce primeau prima respectiva.
  Se pare ca nu sint exceptii.

  Democratia inseamna un set de valori, responsabilitate si MUNCA cit cuprinde. Noi nu sintem acolo si de aia am ales, constient cred eu ptr multi, USL. Sint pesimista.

 23. Ziua buna oameni buni,

  Chestia cu marketingul @tds o zice de multa vreme la noi , a zis-o la vecini.
  Mi se pare corect.
  Despre unirea dreptei in urma parii la PPE, am mari indoieli. bleaga in cel mai bun caz o sa zica : da, shefu’, se face, va trimite oameni sa vorbeasca, si dupa nici 2 ani vor ajunge sa stie cine ar fi trebuit sa fie candidatul comun.

 24. http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-16182533-seful-consiliului-judetean-dolj-ion-prioteasa-ridicat-procurorii-dna.htm

  Ceva bun tot au facut mafiotii: au intaritat procurorii. Bravo DNA!! Sint convinsa ca se vor gasi destui sa-i plinga de mila acestui Preoteasa, asa cum s-au gasit si in cazul lui Nastase. Oricum, un „greu”.

 25. Inca una si plec: pe mine ca cetatean diaspora care am sustinut (si) financiar echipa Nicusor Dan, Mircea Kivu &co ma intereseaza ce vor face acestia. Vor mobiliza oamenii la miting? Ei au capacitatea sa o faca.
  De data asta e serios.
  Ma gindeam ca o trece vreunul pe la copac, sa ia „pulsul”.

  • Îmi pare atît de rău că ai pățit o asemenea rușine.

   • Mie imi pare rau de oameni ca voi care traiesc in Romania si uite prin ce trebuie sa treaca. Mi s-a parut ca ND era o sansa, atunci. Il si cunoscusem vag in Franta. Cindva mi-am dorit mult sa ma intorc.

    Felicitari tie si tuturor celor care au fost la miting!!

 26. Sunt din ce in ce mai convins ca pnl si psd joaca niste roluri prestabilite. Unul rau altul bun / si invers. In caz de alegeri anticipate, cine nu iubeste psd-ul va vota pnl (care a fost impotriva imunitatii), asistatii si bugetarii sunt alaturea de psd . Asa ca usl are voturile asigurate. Ce se intampla in partea ailanta?
  Asa cum am mai spus lupta nu este, doctrinara, stanga/dreapta ci este de incalcare/respect principii de stat. In partea cealalta este o tacere. Singurul care se aude este TB. Parerea mea este ca toti ar trebui sa se ralieze acestuia, sa fie vocali. Daca nu……..
  Cu cantec inainte, mars:
  „Baronu’, useleu’ Rooooomaniiiiiiiaaaa………”

 27. PMP a dat SMS la toti membrii si simpatizantii sa fie in Pta Victoriei azi la ora 6.

  • Foarte bine a facut. Toate partidele de opozitie trebuie sa cheme oamenii la proteste. Asta e unul din rolurile lor–mobilizarea societatii la nesupunere civica, atunci cand Puterea ataca statul de drept.
   Altfel cine sa o faca?

 28. Ioana Hincu
  –––––––

  „M-as bucura enorm daca in acest context, pe caz concret, in loc sa stea pe bara sau sa sustina proteste inepte, naturiste si anarho-buimace ( rosii montane si Pungesti), toate partidele noastre de opozitie s-ar alatura protestelor care sustin statul de drept. Unde toate inseamna toate. Parlamentare si neparlamentare. Ba m-as bucura daca le-ar si organiza. Pentru ca ele, partidele parlamentare si neparlamentare au “aparat”. Adica oameni si organizatii care cu asta se ocupa in principal, cu politica. Deci, diviziunea muncii, specializare si impact social.

  Si cand spun asta o spun in deplina cunostinta politica si de cauza. Adica neavand pe moment nicio incantare doctrinara sau de compozitie umana cu privire la niciun partid, altul decat USL-PSD-PNL. Insa intelegand ca politica, la fel ca omul, nu-i un vis frumos sau perfect, iar noi ne aflam acum, intr-un caz disperat si concret.”

  Fragmentul de mai sus e o reactie la aceasta atitudine:

  „”Care este reactia unui prieten, absolvent de facultate de filosofie, grupa de varsta 30, posesor si iubitor de pisica, si pe deasupra asistent parlamentar ( salariu bunisor) la cabinetul celui mai cunoscut ( si eficient) europarlamentar roman ( deci, miezul politicii, atat in Romania, cat si la Bruxelles)? Redau textual:

  “Având în vedere că mitingul din această seară din Piața Victoriei a fost asumat ca “miting organizat de PMP”, nu voi mai participa. Nu aș fi participat nici dacă era asumat “miting organizat de PDL”. Bravo isteților care au avut această idee de a politiza o problemă a statului de drept în România.””

  http://ihincu.wordpress.com/2013/12/11/homo-politicus-si-statul-de-drept-la-noi-vai-de-noi/

  • Pai Luminita,

   A se alatura ideii de stat de drept inseamna a recunoaste ca TB este cel care a fost cel care a luptat constant pentru asta. Cine sa faca asta ? pdl? pfc? pavelescu?
   Pmp este singurul care a spus, fara echivoc, ca se alatura acestei lupte. Dar lipsa de unitate in actiune, lipsa de coerenta, il face ineficient. (Impresia mea). Daca ar fi fost ceva similar in Moldova, Tomac ar fi avut imediat o reactie de infierare….
   Mru cere ajutorul „oamenilor mari” , pavelescu, chiar pavelescu ce?, blaga e blaga si pdl.
   Si totusi, cred ca incepe un clivaj in poporul usl……

   • eugeni,
    tot am vorbit in van despre unitatea dreptei si nu s-a facut nimic.
    Stiu ca PDL-ul e cel care sta cu coada pe sus si face blat cu puterea,
    dar acum important mi se pare ca doritorii de dreptate sa lase ranchiunile si sa iasa in strada indiferent care partid organizeaza actiuni de protest.
    Nu mai conteaza care partid si cum, trebuie iesit masiv, e deja groaznica perspectiva.

 29. UPDATE. În faţa sediului Guvernului din Piaţa Victoriei se află aproximativ 100 de persoane. Pe un frig năpraznic, protestatarii scandează „Minciuna, prostia şi hoţia îngroapă România!”, „Mandela a vrut egalitate, Ponta vrea imunitate”, „Jos, jos, jos, guvernul mincinos”, „PCR n-a murit, USL l-a moştenit” sau „Democraţie, nu oligarhie”.
  Printre manifestanţi se află şi lideri ai Mişcării Populare, precum Daniel Funeriu, Teodor Baconschi şi Marian Preda.

  Prezenţa jandarmilor este discretă.

  http://www.evz.ro/detalii/stiri/mitinguri-la-bucuresti-si-brasov-impotriva-super-imunitatii-parlamentarilor-1071972.html

 30. Update,

  Rectific ce am scris mai sus. Prezenta lui Funeriu, Baconschi, Marian Preda la demonstratie este un pas excelent. 100 de oameni (daca) este un inceput. Acum MRU ar fi avut ocazia sa se sincronizeze cu PMP si sa arate ca vrea „coagularea”. Dar sa il lasam pe MRU la stadiu epistolar si sa apreciem faptul ca unii lideri PMP au iesit in piata.

  • Ma bucur pt dom profesor Marian Preda, pe care il tot imaginam seara in pijama de matase. Faptul ca a iesit, ma face sa nu mai fie ciuca mistoului meu 🙂
   MRU ? De un an face numai miscari ori gresite, ori intirziate

  • Sper ca PMP a anuntat toate partidele de opozitie despre miting inainte ca acesta sa aiba loc. Eu unul am aflat din evz dupa ce a inceput.

  • Au fost prezenți Marian Preda, T Baconschi, Daniel Funeriu, Mihai Neamțu, Dan Radu Zătreanu, Elenina Nicuț (a lansat evenimentul pe FB și este absolut agreabilă) și alții pe care-i știu din vedere dar nu fac legătura cu numele. Și apoi cei cunoscuți din vara anului trecut (nu-i mai enumăr). Foarte mulți. Cred c-au fost peste 200 de oameni acolo.
   Televiziuni: Digi24, Monney Channel. Poate au mai fost și alții dar nu i-am putut identifica.

 31. În ce mă priveşte, e simplu.
  Anul trecut m-ar fi linşat mulţi, chiar prieteni fiind. Nu vedem lucrurile la fel, asta e. Am votat ce am vrut. A ieşit invers. Printre altele, cel mai rău mi-a părut că am pierdut un primar. Am învăţat un lucru preţios: nu conteauă ce faci, nu conteaza că se şi vede. Orice poate fi anulat într-o secundă când nimic nu mai contează. Dacă vreau să fac ceva, fac pentru mine, în primul rând. Adică pentru propria satisfacţie. Nu pentru a fi „remarcată” de cineva pentru că… Orice apreciere devine rapid doar pală de vânt… Doar pentru că eu vreau, neaşteptând absolut nimic în schimb. Pentru că nu există nimic în schimb.
  După alegeri, am declarat că nu mă voi plânge de ce va urma. Nu am nici un amestec în treaba asta. Am promis că, atunci când cei care au ales să fie aşa se vor plânge, mă voi tăvăli de râs. Şi asta fac! „Credeam că va fi mai bine…” Ha Ha… SERIOS?!
  Sunt fascinată – ca să nu spun îngrozită de memoria istorică a unei naţiuni…
  După alegeri, am văzut câteva seriale, printre care „Tudorii” şi încă unul, producţie franceză, despre inchiziţie. M-am lămurit. Nimic nu e nou sub soare, atât de mult semăna ce vedeam acolo cu ce era „acum”, aici!
  Anul acesta a fost prima dată când am spus NU grevei…
  Ce-i de făcut?! Nu ştiu! Imnul să devină hitul verii?!
  Cred că… doar să facem, fiecare, ce putem. Să facem puţin, cât de puţin, dar să facem! Orice! orice e bun, pentru ţara asta! În ciuda tuturor…Chiar împotriva valului, să nu ne lăsăm cuprinşi de inerţie, să nu ne lăsăm pierduţi în val…
  Peştele nu de la cap se împute… Din ce în ce mai mult am impresia că, de fapt, de la coadă se împute!

 32. Presedintele Basescu in direct la B1, acum.

 33. Urasc sa zic ca am avut dreptate.
  Vedeti articolul lui Aligica despre cele 3-400 familii de oligarhi stapanii romaniei de 20 ani si pt urmatorii 50 ani sigur.
  Am spus ca oligarhii sunt seniorii romaniei care au un singur adversar natural : Cei ce sunt mulsi de bani de oligarhi ” buticarii Sunt singurii ce sunt intr-un clar joc de tipul win-lose (unde castiga unul pierde celalalt) Din pacate buticarii nu se pot organiza, nu sunt capabili singuri. iar nici un partid nu ii organizeaza.
  Aici e problema.

  • Partidele la care te referi au acum o ocazie extraordinara , si au mai avut destule,
   dar suntem in al 12-lea ceas.
   De ce n-o fac?
   De ce il lasa numai pe Basescu sa demonteze constructia mafiotilor uslasi?

 34. Opozitia? Iat-o la B1.

 35. Suparat pe Monica Macovei !

 36. Sa incheiem intr-un mod optimist cu un banc cu olteni pontaci sadea.
  Se intorce Ion al lu’ X de la coasa si il vede pe Gheorghe care venea de la primarie si-l intreaba Ion pe Gheorghe:
  -Ba tu fusesi la primarie?
  -Da ba, fusei.
  -Cine mai fura la primarie?
  -Pai fura primarul,fura secretarul,fura notarul, furam cu totii la sedinta la primarie .Tu de ce nu fusesi?
  Baieti, asa ca noi intelegem gresit cuvantul ,,fura”! 😉

 37. In incheierea interviului Basescu a zis ca mai are niste solutii impotriva mafiotilor astora de la USL, in afara retrimiterii legilor in Sparlament sau la CC.

 38. Basescu intimpinat la iesirea de la B1 de sprijinitori !!!
  De ani de zile- cam din 2007 am asteptat manifestatii in favoarea lui Traian Basescu. Sunt lucruri care conteaza. Daca manifestam pentru el atunci cind s-au taiat salariile bugetarilor poate bizonul percepea altfel fenomenul

 39. da, fini, filadel l-a vazut si pe skorpion!!
  🙂
  mamăăăă, ce ger afara!!!
  confirm cca 200 de oameni, am ajuns de pe plantatie direct in PV pe la ora 19….

  am mai sesizat un lucru…..o mina de oameni,da? – 200 de bucati si tot am vazut mici antipatii……mihail neamtu cu palarie de cowboy 🙂 era câh, câh pentru grupul ereticilor…..grupul PMP…..in alta parte….grupul vechi din PV_2012 (cu Dragomir, Bianu, etc etc)….in drum spre televiziune….deci am sesizat in gramajoara aia de 200 de oameni cel putin 3 grupuri….

  tot asa este Opozitia si la nivel national!

  pe MRU nu l-am vazut!
  nici pe peltic nu l-am vazut….

  dar va mai zic ceva, bogdan ficeac propus consilier la PMP/Ilfov, nu va vine rau???

 40. – sa nu pierdem din vedere ce a spus aseara Cristian Diaconescu – puterea uslinoasa nu poate fi indepartata prin competitionare, ci prin rasturnare…..

 41. Mea culpa! A fost și Eugen Tomac. Poate îmi mai amintesc. 😆

 42. Skorpi
  cam tîrziu semnezi condica. 😆 Și eu am fugit direct de la lucru. Mi-era și-o foooooame.

 43. Și Ștefan Vlaston a fost.

 44. cu ocazia asta am aflat si sustinerea PMP in Bucuresti.
  aproximativ 100 de oameni. Suntem tari. Cred ca Ponta tremura. De atata ras.
  cred ca inca nu le vine sa creada cat de prosti sunt romanii.
  Au cec in alb ca sa faca absolut orice. Si de ce nu ar face?

 45. Așa zisul conflict Băsescu-Macovei este o invenție gonflabilă.
  Problema uriașă este numirea dinozaurului pietrificat Bolcaș la CCR. Culmea aberației!

 46. diin pacate @estu are dreptate, ponta si haitele uslinoase sint fericite si …..speriate,

  au iesit in PV 0,005% din bucuresteni.

  in acest ritm scapam de usl peste ….500 de ani!

 47. pentru @ion: la asta te referi?

  Pentru prima data in ani buni, minoritatea reformista poate specula in acest joc in trei, bresa creata. In trecut a reusit de mai multe ori sa aiba rezultate remarcabile prin specularea aparitiei acestui clivaj. Sa nu uitam: in Romania s-a facut enorm progres fara ca reformistii sa fi fost vreodata majoritari sau in controlul relativ al mecanismelor puterii.

  “Martea Neagra” a reactivat asadar posibilitatea unei contraofensive reformiste. Ramane de vazut daca si cum va fi speculata aceasta oportunitate. Dar asta e o discutie separata.
  (DPAligica)

 48. In momente dramatice ,cum e cel întâmplat acum ,se vede cine este liber si cine nu ,prin pozitiile transante si atitudinile pe care le iau .

  Cam putini pentru a tine piept infractorilor ….unii au rămas la Pungesti unde planteaza pomi…. 🙂

 49. http://euobserver.com/justice/122424

  The Romanian parliament has 28 members on trial for corruption who may walk free

 50. La Nașu tv se da confruntarea dintre Predoiu si Falcă ….te bate bibi…tara arde si baba se piaptana

 51. un peltic si un falcos se joaca!!!!

 52. Skorpi
  de ce peltic vorbești?

 53. Pai ,uite așa aflaram in ce curte joaca Nașu ….in curtea lui Bleaga …cu vamesul blatist ….acum se înțeleg foarte multe

 54. filadel,
  atita timp cit azi au venit in PV 0.005% din bucuresteni
  (faceti o comparatie cu miitngurile unitisalvamrosiamontana),
  atita timp cit pedele era la o dezbatere predoiu-falca,
  tara ardea, ei se pieptanau….
  sper ca ion cu buturuga mica sa aiba dreptate….

  • Skorpi,

   deocamdata dreptatea, justitia umbla cu capu’ spart.
   Presedintele Traian Basescu este pe post de buturuga la care ne uitam cu nadejde.

   Am inteles ca Vlad Nistor s-ar putea sa fie numit ministrul culturii. 🙄

 55. Pai la cum votează infractorii astia ,unde sărăcie o să mai candideze Predoiu ??? 🙂

 56. Cred ca si nasul este foarte flamind si vaca lui de muls este…. PDL condus de blaga…

  • Cred că Sarenochi a sintetizat foarte bine situația:

   Cre’ca Traian Basescu a zis despre Monica Macovei ca e exact ca o femeie de la tara: painea lu’ Dumnezeu, cinstita, muncitoare dar sta cu unul care o bate. 🙂

 57. Trecunosc cu umilinta ca sufar al dreakului de scenarita..
  Culmea este alta..99% se adeveresc..
  Papusareii lui ponta grabesc un pik treaba.. M-am intrebat de ce??
  Si un bun raspuns pentru cunoscatori este rahatul in care este bagat Putin…
  Rusia si-a facut gresit calculele cu Ukraina..Nu a luat in seama reactia populara,reactie care se poate intinde pina in propria ograda..
  In al doilea rind Iranul ii scapa de sub control.Deschiderea spre intelegere pasnica si relatii destinse cu SUA ii poate provoca rusului daune incalculabile cu privire la suprematia sa asupra resurselor petroliere iraniene , daca luam in calcul si intrarea pe alte piete de desfacere unde domina deocamdata Rusia.

  Independenta energetica americana dobindita prin exploatarea gazelor de sist desechilibreaza Rusia pe oferta de pret in piata asiatica.. americanii arunca in aer pur si simplu monopolul rusesc.. ofertind la preturi mult mai reduse..
  Si acum vine logica OPRITI EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST!@
  Gasland trucajul melodramatic atit de artistic lucrat… a pacalit multi oameni nevinovati de isteria provocata viclean si cu tinta precisa…

  Scoaterea din Romania a investitorilor americani ,stoparea exploatarilor si la momentul potrivit preluarea de catre rusi ,care doresc controlul total pe resursele energetice ale Romaniei…

  Rusii din nou s-au pronuntat IMPOTRIVA instalarii scutului antiracheta…
  Ar da oricit sa fie oprita constructia si desfiintat acordul..

  Moldova a pornit spre Vest…poate aceasta lupta pierduta de rusi grabeste actiunile demente ale lui Ponta,ale celor care il manuiesc.. …
  Nu,in ultimul rind ,lui Putin nu prea i-a reusit planul de a cinta la pupitru in Europa…
  In Romania nici atit,pentru ca exista un presedinte care isi iubeste tara si poporul mai mult decit pe el insussi..

  .

 58. @fini,
  vlad nistor nu este un ziarist penibil?

 59. Cerind permisiunea de la prietena mea din Germania,Oriana aduc aici o parere absolut sincera fiind adresata personal prin mail:

  In conditiile actuale, daca as avea autoritate as cere excluderea Romaniei din UE si NATO. Este inadmisibil ce se intampla. Sustin ca nu politicienii sunt vinovati ci poporul poarta vina suprema. Acea majoritate care le acorda votul de 23 ani este responsabila ptr tot dezastrul si halul in care a ajuns tara.

  Ieri am fost un pachet de nervi, am trecut prin toate fazele furiei…si am decis sa trag linie.
  Refuz sa mai pun piciorul intr-un stat mafiot, sa mai sustin un popor autist, de mamaligari retarzi.

  Retrag premiul de 500 € pe care il acord anual la salonul de iarna al UAP. Nu mai vreau sa intretin o categorie de „intelectuali” care are nostalgia epocii realismului socialist, careia i se baga in cur pensule, vopsele, panze, ateliere si tabere gratuite, comenzi de la stat ptr opere monumentale de sute de mii de lei…”intelectuali” care pun umarul la catastrofa nationala.

  La urma urmei nu sunt decat niste mafioti cu talent si scoala care vand lucrari pe zeci de mii de euro fara sa treaca pe la casieria statului, alimentand evaziunea fiscala.
  ..nici nu au facut-o vreodata, pe motiv ca prin arta ei contribuie la cultura nationala, lasa ceva in urma lor, asadar este firesc sa fie scutiti de impozite.

  Ani de zile am tacut si am inghitit tonele de ipocrizie din respect ptr talentul lor, din dragoste si daruire ptr arta, cultura…ptr ca sustin cu tarie ca este unicul mod de a ne educa, de a evolua frumos.

  M-am saturat de farisei, de prefacuti si fatarnici, de lasi fara spirit civic si fara personalitate, gata sa pupe poala popii cu supusenie lingusitoare.

  Nu mai am chef sa primesc lectii de la cei care au dat cu subsemnatul pe vremea odiosului ca sa beneficieze de-o expozitie in strainatate, aceeasi care azi ling baronii locali, securistii, nomenclaturistii, mafiotii, derbedeii, tiganii deveniti peste noapte multimilionari..doar, doar mai pica ceva, acolo…o achizitie, o expozitie, o calatorie.

  M-am saturat sa-i vad cum scuipa si denigreaza sistemul capitalist, dar se lasa sponzorizati de catre capitalisti.
  Capitalistii au apreciat orice mazgaleala sinistra, au investit in arta lor, le-au ridicat cotele la inaltimi uluitoare, le-au dedicat muzee, galerii, targuri de arta.
  Datorita capitalistilor arta nu cade, nu se devalorizeaza, din contra, pe timp de criza preturile explodeaza.

  M-am saturat sa aud ca ei voteaza psd ptr „protectie sociala” …in conditiile in care in spitale pacientii sunt hraniti cu un soi de laturi din galeti de plastic, mai rau ca animalele, sau mor pe capete din cauza indolentei, nepasarii, a mizeriei umane.
  Protectia sociala, acolo unde ar fi necesara, lipseste cu desavarsire..in schimb sunt sprijinite javrele si putorile, capusele care sug si ultima vlaga a sistemului bolnav.
  Nu mai vreau sa am de-a face cu „intelectuali” fara demnitate care au facut praf sistemul de valori, care sapa la temelia statului de drept, care intretin minciuna, prostia si ipocrizia…cu tigani care fac legea-n tara si lichele care voteaza lichele care sa le reprezinte, cu tradatori de neam.
  Protectia sociala o accept doar in cazurile strict necesare. Egalitarismul imi produce frisoane. Nu voi accepta niciodata trandavia situata la acelasi nivel cu munca cinstita…nici pomenile sau gratuitatile.

  Pur si simplu m-am saturat! Mai am cateva treburi de rezolvat, sunt nevoita sa plec dupa Craciun…apoi voi intra in silenzio stampa…pana cand?…nu stiu..
  Cert este ca sunt furioasa pe poporul meu si am decis sa-i pun valiza la usa…la fel i-as pune-o propriului copil daca as constata ca a devenit desantat, depravat, obraznic, mincinos, hot, tradator samd.

  Nu ma mai regasesc in acest popor, nu stiu ce mai avem in comun, am luat-o pe drumuri diferite.
  Imi pare rau ptr acea minoritate a romanilor care este silita sa ingurgiteze rahatul majoritatii…care si-ar fi dorit sa traiasca intr-o societate dezvoltata, umana, civilizata, democratica.
  Am sperat ca ma voi reintoarce peste cativa ani…intr-o noapte totul s-a spulberat..
  regret, dar nu voi mai intoarce capul decat in conditiile in care vad un real progres spre EUROPA..nu vorbarie
  intentionat nu acceseaza fondurile europene …daca nici FMI nu le mai acorda credite vor ajunge sa faca imprumuturi la bancile europene unde dobanzile sunt triple
  unul din obiective este cel de a impiedica cu orice pret aderarea la spatiul schengen, stiu ei de ce, diavolii impielitati

  da, acum ori niciodata…da’ cu cine, cu un popor indolent, cu mentalitatea „mai rau sa nu ne mearga”…molesit, cu pantecul plin cu mititei, sarmalute si bere
  preocupat cu sesiuni de shoping pe la malluri

  cu o dreapta praf, fara un lider politic cu sange-n pix, cu vana in discurs, care sa mobilizeze masele, sa scoata lumea pe strada
  vreau sa aud un politician care rage, care urla si da cu pumnul in masa…m-am saturat de labagii

  , le doresc sa ajunga din nou in situatia de a sta cu timpanul lipit de radio europa libera, visand la democratia care candva li s-a oferit pe tava si pe care au scuipat-o si calcat-o in picioare

  sunt cuprinsa de o furie violenta, as fi in stare de orice…daca mi s-ar impinge un revolver in mana le-as zbura creierii
  ma trec cele mai negre ganduri de razbunare

  la palavrageala suntem campioni mondiali, faptele raman de izbeliste.

 60. Tigara din titlul lui @viq mi-a adus aminte de cintecul cu ultima tigara a Mirabelei Dauer
  🙂
  Noapte buna!

 61. Oriana are perfecta dreptate, dar totul s-a spulberat inca anul trecut in alea 72 de ore – 3-6 iulie 2012!!!
  acum este doar continuarea!

 62. Scenariul meu continua cam asa:
  Sustinatorii lui ponta in toate demersurile sale sunt dincolo de granite..Cum ar fi fost posibil ca un lider PSD ajuns la conducerea partidului doar de citiva ani sa fie VICEPRESEDINTE al Internationalei Socialiste???

  Guvernarea Ponta,USL la butoane,dictatura si abuz,desfintarea regulilor universal valabile,incalcarea atributiilor altor puteri,confiscarea atributiilor unor institutii ,legiferari indreptate impotriva statului de drept,impotriva poporului,a tarii, impotriva democratiei…

  USL distruge tot ce s-a infiripat economic in Romania ,fara sa puna nimic in loc.Sfideaza regulile si pactul de aderare la UE,renunta la Shengen, nu acceseaza fonduri europene, mareste fiscalitatea prin noi taxe si impozite, aduce poporul in stare extrema de saracie..
  Atacul la justitie este pur si simplu la izbeala,cu cinism,cu bocanci in imagine a Romaniei,cu tratament de indifernta si nepasare fata de reactiile altor state si al UE>>>
  Mie imi spune ca acest plan este unul DIABOLIC,cum numai comunistii stiu sa il produca..
  Iesirea din UE si intrarea in Uniunea vamala ,ruperea parteneriatului cu SUA… drumurile noastre toate se vor indrepta rapid spre Est..

  Pentru ca ,la un moment dat ,intr-un stadiu apropiat falimentului,SALVAREA NE VA VENI de la prietenii din rasarit..
  Care ar da oricit sa ii vada pe americani plecati si ei sa le ia locul..
  Asa cum i-a pacalit pe ukrainieni ,prin constringere ,dar si prin momeli..,asa il va ajuta pe Ion Iliescu sa isi vada visul implinit; Acel vis din 1989 cind el a crezut ca va putea sa schimbe doar conducerea de partid,dar regimul „luminos” sa ramana…

  Oare nu Ponta a declarat ca in anul 2014 se vor restabili relatiile cu Rusia???
  Sa vedeti atunci ce se vor bucura bizonii:Chinezii ne fac metroul,canalul Dunarea Marea Neagra,autostrazi si tot ce vrem,Rusia le va deconta lucrarile,viata ca in rai..
  Nu degeaba a distrus Iliescu cu gasca toata economia romaneasca..
  Sunt foarte multi care spun ca inainte de 1989 se traia mai bine ca azi..
  Cred ca suna ca un clinchet de clopotei pentru pesedisti,pentru criminalul Iliescu si mitomanul ponta,…AM REUSIT,AM REUSIT,AM REUSIT!
  II ducem pe romani INAPOI!.

  • @markwilliams,

   si poporul german…..pardon, poporul rus, ……pardon, poporul nord-coreean….inca o data pardon, poporul roman ce pazeste????

   ciudat este faptul ca un popor care de curind a cunoscut o dictatura (a lui nicolae ceausescu) se poate culca atit de usor pe o ureche si sa accepte ca un pui de pasare cu ciocul larg deschis o noua dictatura la nici 3 decenii distanta…
   😦

  • Si totusi :

   Fostul ministru al justiției, Monica Macovei, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi24 că a intervenit la șefia partidului ca cei doi membri PDL care au semnat propunerea legislativă ca ANI să piardă din atribuții să-și retragă semnăturile.

   „Eu am fost și sunt total împotriva limitării puterilor ANI și am și intervenit pentru retragerea semnăturilor. Nu am discutat cu cei doi parlamentari PDL (care au semnat), am scris șefului partidului. Eu am intervenit pentru a-și retrage semnăturile, și nu numai eu, și alții din PDL, și le-au retras”, a declarat Monica Macovei, la Digi24.
   „PDL nu inițiază și nu va vota aceste schimbări. Avem o majoritate USL care, dacă vrea să schimbe, va schimba pentru că nu-i pasă nici de MCV, nici de Schengen, nici de stat de drept, nici de nimic”, a adăugat fostul ministru al justiției.

 63. Bravo oriana ….așa da ….asta atitudine …

  Stie cineva de cite semnături e nevoie pentru ca cetățenii sa initieze un referendum pentru dizolvarea parlamentului??

  Eu stiam de 500.000

 64. Cred ca aseara au inceput sa se desparta apeleBasescu dupa bunul obicei a inceput sa aseze lucrurile in casutele cuvenite.
  1/USL va avea candidat comun la prezidentiale, in acest context candidatul dreptei are sanse uriase sa ajunga in turul 2.
  2/PD va obtine un scor acceptabil la europarlamentare deci PDL trebue sa scape de Blaga si gasca lui pentru a veni alaturi de noi..De aici vine si urecheala MM care nu luat o atitudine transanta impotriva locotenentilor lui Blaga.Mai pe romaneste -daca ramii lipita de Blaga te am scos de la inima.
  3/MRU si Predoiu trecuti la capitolul si altii.
  4/Poate cea mai incurajatoare informatie.Momentul optim pentru lansarea unui candidat la prezidentiale -dupa alegerile parlamentare.
  Cei optimisti ca mine pot intelege ca Basescu -PMP au un asemenea candidat care va fi devoalat la anul.
  4/Sloganul de campanie al PMP va fi acelasi ca in 2004-USL -patronul hotilor.
  Asta am inteles eu din ceea ce a spus Basescu.Poate gresesc.
  In ceea ce priveste activitatea FC acestia s au facut aseara de un cacat total ajutati si de porta vocea lor.Nu au venit la miting pentru ca nu au stiut (eu stiam desi nu sunt angrenat in politica) si mai mult erau de fapt ocupati cu pregatirea congresului de simbata .Asta i politica de garsoniera.Nu cred ca vor ajunge la doua camere.

  • @tucu2. Rezon amice. Sa nu subestimam TOTUSI ca noul presedinte va avea mandat de CINCI ANI cu atributiile de azi ale lui TB. Risca PSD un kkaru ostil la Cotroceni?

 65. sa nu-l impusti pentru obraznicie?

  Palada, intrebat cand intram in schengen, la digi 24:
  „Dumneavoastră, vreau să vă întreb, când cade meteoritul, în ianuarie sau în mai?”.

  ***************

  asa sint 99% din haita de lacuste uslinoase

 66. si, totusi, eu cred ca TBasescu aseara a nedreptatit-o pe Monica Macovei
  (vezi si articolul de mai sus a Andreei Pora)

  • Am gresit.

   Si eu cred la fel Skorpi. Articolul Andreei Pora nu-l citesc.
   Pe mine ma nelinisteste si intristeaza nespus disensiunea dintre Traian Basescu si Monica Macovei – principalii artizani – ai dramului de libertate care bantuie prin JUSTITIE, care dram de libertate i-a speriat atat de tare pe derbedeii politici si economici. Mi-i doresc pe acesti doi oameni IMPREUNA IMPREUNA IMPREUNA
   De ce nu voi citi articolul Andreei Pora ? Consider ca asa zis presa de dreapta a contribuit substantial la tragedia pe care o traim astazi. Consider ca asa zis presa de dreapta a facut mai mult rau decat presa mafiotilor.
   Cand imi amintesc cat de putin a sprijinit alde de Pora,Tapalaga & compania guvernul Boc…cand imi amintesc cum urla Pora, Tapalaga sa plece Boc de la sefia PDL…asta ca sa ne alegem cu un Blaga in prim plan…mai bine ma abtin. Uite asa „buba” dimineata cu care te-am gratulat nu mai este chiar greseala de tastatura ci cruda realitate…bube de dimineti, buba de viata.

 67. @fini,
  nu se poate, tu ai scris la ora 9.31 si eu la 9.30 & 9.32 acelasi lucru in legatura cu MMacovei
  🙂

  • Salve Skorpi! 🙂

   Si totusi…….
   Am inceput sa gandim concomitent si cu aceleasi cuvinte! Vezi fini 9,31
   🙄

   Nu e pentru prima oara. 🙂

 68. Uite c-o facuram si a doua oara, numai ca tu esti mai iute de mana.

 69. Bey voi nu aveti toate mintile in cap 🙂
  Asta nu e tigarea de dupa ..
  Asta pare tigarea de dinainte …. de executie

 70. Apropo de ce zice skorpi ca ii aduce aminte de ultima tigare pentru mine cea mai frumoasa ramane Aprinde o tigare cu un text foarte poetic si vocea lui Cristian Vasile

 71. Ufffffff Kakarau care doarme mai tot timpul se misca mai repede ca MRU si vede oportunitatea si pericolul.

  Crin Antonescu a facut joi un pas inapoi in fata presiunii publice fata de modificarile Codului Penal si i-a cerut sefului PSD al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sa rediscute modificarile Codului Penal care dau demnitarilor si primarilor super-imunitate. Crin Antonescu a anuntat ca PNL va vota impotriva legii cind va fi retrimisa…..

  Mai degraba il vad pe KKrau protestand impreuna cu PMP in Piata Victoriei decit pe MRU ! 🙂 🙂

 72. Pingback: Alegerile Prezidentiale 2014

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s