Întrebare către domnul Boc despre băieții dăștepți

Cristian Grosu – Curs de guvernare: Casa lui Traian Băsescu. Dilemele unui tată pe marginea recensământului

Să lăsăm deoparte aprecierile asupra realizărilor ministrului Funeriu (că n-a desființat el școlile profesionale ci sinistresa Katy 700 dă euro) și să adresăm o întrebare legitimă:

Susțineți deci că Emil Boc ar fi putut să înceteze contractele cu băieții deștepți și n-a făcut-o?

Chiar așa. De ce n-a făcut-o? Vreau și eu un răspuns lămuritor explicat cu maximă seriozitate.
Mulțam fain
Fil

201 responses to “Întrebare către domnul Boc despre băieții dăștepți

  1. Greu si incalcit subiect, asta cu „baietii destepti” si tot „trans-partidismul” pe care l-a scos la iveala. De vazut, se vede. Pare foarte greu de descalcit si, mai ales, rezolvat.
    Filadel, intrebarea ta este cat se poate de pertinenta si indreptatita si impune un raspuns pe masura. Va avea cineva (Boc ar trebui sa si-l asume, ca PM) curajul sa-l dea?
    PS
    Critica adusa de Basescu DNA-ului o avea legatura cu subiectul?

  2. Atîtea povești, presupuneri, dar nici o clarificare. Au existat încercări care s-au finalizat, altele care nu. Exisă și un timing. Cu siguranță avem nevoie de explicații.

  3. Sunt puternici fil… si finanteaza tot… am vorbit la un moment dat cu unii de pe langa cluj, intr-un context in sine dubios, dar n-are importanta … mi-au dat un sfat: „Da la toti…”.
    P.S. Nu uita ca la noi lobby-ul nu e reglementat… asta in sine cred ca e un buboi imens…

  4. Buna dimineatza ! Filadel, nu stiu, nu ma pricep si,nici nu ma prea intereseaza.Dupa ce aud la tv |(am ore dupamiaza azi ) Boc e deja istorie !(intalnirea de azi noapte, de la Cotroceni nu are nimic de a face cu demisia, desigur 😉 )

  5. Si cum spuneam……doar dupa Udrea plang….

  6. Buna dimineata!

    Maurul si-a facut datoria,acum poate sa moara.

    Eu ma adresez javrelor care jubileaza in acest moment.O sa plangeti cu lacrimi amare si il veti regreta:numai cand dispare un om ii recunoasteti valoarea.
    Ma intreb pedelistilor: cum credeti ca va veti regrupa si veti recastiga increderea pierduta? I-ati ascultat pe racnitorii din piete ?Ei au reprezentat majoritatea romanilor?

  7. dora..
    romanii nu stiu sä aprecieze valoarea si sacrificul.
    vor escroci si hotzi ca nästase,fenechiu,voiculescu,etc.
    dar ultimul cuvant il v-a avea Presedintele:
    SOMNANBULUL , CAND SE TREZESTE URLÄ LA LUNÄ:

  8. Fil,
    scuze ca m-am abatut de la subiect.
    Ce s-a intamplat ?Pleaca un guvern care tocmai a fost apreciat de forurile internationale,care si-a facut temele . Emil Boc nu s-a agatat de putere si e convins ca a facut ce trebuia.
    Ce urmeaza? Crin jubileaza si viseaza scaunul de la Cotroceni.
    Sa revina Bocut acasa ,il primim cu bratele deschise.

  9. era apreciat de ue si fmi; DAR NU ERA APECIAT DE ILICI CE A PRINS GLAS, si porumbacul cel escroc, ce laträ cat il tzine gura.
    ANTONESCU ESTE UN NIMIC ;CE NU TREBUIE SÄ AJUNGÄ NICIODATÄ PRESEDINTE, NICIODATÄ:

  10. ia uit tati, n-au plan… s-o anulat consultarile…

  11. dl. Boc, a fost cel mai bun premier din ultimii 20 de ani
    din romania.

    loazele uslinoase,sä-si tzinä gura.

  12. Cu toate criticile ce i s-au adus (si ma refer la cele indreptatite), realizarile lui Boc apleaca mult balanta in favoarea lui.
    Pt ceea ce a facut, apreciere si respect!
    Tot ce imi doresc acum este sa se poata continua si consolida procesul de reforme. Altfel, vai si amar!
    Oricat ar merita unii sa suporte consecintele iresponsabilitatii si inconstientei lor, parca tot n-as vrea sa li se implineasca dorintele tampite.

  13. @dora
    ..pot sa fiu de acord ca Boc a facut ce trebuia batadu-si cuie in propria cariera politica (desi parerea mea e ca sunt si multe pe care nu le-a facut). Dar as dori sa sa stiu opinia ta despre cum ar fi putut ramanerea lui Boc sa duca pdl-ul in sus in sondaje (alegeri), ce categorii de electorat ar fi putut recupera sau ce categorii de electorat pierde pdl-ul prin plecarea sa. Eu cred ca un guvern ‘MISTO’ care sa continue reforma si care sa mai faca si din ce n-a facut Boc (numiri competente, clientelism, fonduri europene, desfiintare agentii, gasit o solutie cu pacostea asta de regii, ceva aer pentru IMM-uri) sustinut puternic mediatic de pdl, ar recupera din electoratul pierdut

  14. se pare cä existä oameni, romanii, care nu se gandesc la propria carierä ,bine, pozitzie.

    ei; ASTA E MARE LUCRU:TOT RESPECTUL PT: DL: BOC:

    S-A FÄCUT PRESIUNI:

    MOGULII AU TENSIONAT; FOSTII SECURISTI AU JUCAT SI POPORUL PIERDE:

    TREBUIA SÄ RÄMANÄ PANÄ LA ALEGERI:

  15. Servus theo-nona! 😆
    Chiar acum l-am auzit pe Turci facand un elogiu la adresa lui Boc Ii iert toate scaparile din trecut,de data aceasta a fost extraordinar cand afirma ca Romania din /90 n-a avut un premier atat de curajos,ferm ,capabil sa-si sacrifice imaginea pentru binele tarii.
    Intalnirea de la Cotroceni s-a amanat.Suntem in criza,e imperios necesar ca viitorul guvern sa continue programul asumat de Coalitie .

    Stiti la ce ma gandesc?Bietii parlamentari uslasi trebuie sa renunte la biletele pentru partia de schi in zilele de vacanta nedeterminata.

    Planul uslas continua.Dorinta lor a fost si ramane doar anticipatele si suspendarea piratului(diktator?).Acum sa te vedem Base! Care-i asul din maneca? E momentul sa vina in siguranta Lucian Croitoriu?

    Ma mai intereseaza pozitia UDMR!Ce vor de fapt ungurii?Continua si ei cu anticipatele?Sa nu-si franga gatul pana la urma.Ca au si ei falitii lor si concurenta celor doua partide extremiste. Categoric ei resping un tehnocrat.In aceasta situatie,ce ziceti de Anca Boagiu? Sau-dupa dorinta mea intima-Andreea Paul Vass. si le-am inchis gura(dupa sot,nu de alta)

    Putem specula,ceea ce mie nu-mi place…totusi ma gandesc sa raman in sfera afectiunilor mele personale ,dar si al pragmatismului cu tinta nationala,sa doresc detensionarea politica si sociala,dar si continuarea politicilor macroeconomice ,reformarea institutiilor statale,lupta cu coruptia si mentinerea lui Base la Cotroceni.Este cheia viitorului nostru si daca o pierdem sau o ascundem in haul incertitudinilor,ne putem lua adio de la siguranta individuala si la nivel de natie,cel putin pentru generatia noastra.

  16. Catalin Predoiu premier interimar.

    E o testare? Poate ramane el?

  17. Salut, dragilor! 🙂

    A venit și rândul reformatorilor noștri să plece!
    Să vedem cât de profunde sunt reformele demarate și cât vor rezista ele sub asaltul populismului uslinos…

  18. SAH; SÄ VEDEM CINE FACE SAH MAT:

  19. salut copaceni! Sanatate, preturile la energie, privatizarea companiilor de stat, increderea imjprumutatorilor EXTERNI intr-un guvern rosu…. cam toate astea trebuie sa le rezolve PSD. Care premier tehnocrat are cojones sa le rezolve? NB. Board-ul FMI inca n-a avut loc, iar transa nu e inca aprobata!

  20. „Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia premierului Emil Boc şi, în temeiul articolelor 94 lit. (c), 100 alin. (1), 106 şi 107 alin (3) din Constituţia României republicată, precum şi al articolelor 5 şi 9 alin (1) din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, a semnat Decretul de numire a domnului Cătălin Marian Predoiu ca prim-ministru interimar al Guvernului României, pentru a îndeplini atribuţiile primului-ministru, până la formarea noului Guvern”

  21. Domnule Emil Boc,
    Respect !

  22. Guvernul interimar poate fri acum o sansa excelenta de a puncta nu atat iimaginea politica a cuiva cat la reforma (mai ales in justitie si economie) si la consolidarea noii imagini externe a Romaniei.
    Romania a marcat cateva puncte grele in ultima vreme. De la Deveselu la bursa americana via pozitia economica/politica europeana.

    Mers pe aceeasi linie cu ceva mai multa incredere acum, dupa ce drumul a fost deschis de sacrificatul de serviciu, iar pe plan intern de rezolvat Constitutia (cu aplicarea rezultatelor referendumului), curatat justitia, relaxat sectorul privat.

    Hai ca se poate !!! 🙄

  23. Fil

    Cu scuzele de rigoare, abia am intrat si am vazut BUM News.
    O sa intru mai incolo sa vad ce-i si cu „baietii”.
    Tare teama mi-e ca Purly are dreptate aici. Astia-s transgenderi, trasnformersi, transpartinici….
    Poaste si transcarpatici si transatlantici 🙄

  24. Viq
    păcat că s-a dus ocazia de a răspunde acestei întrebări. Poate în secolul viitor. 😦

  25. elablue,sincera sa fiu eu nu ma gandeam la minuni in privinta capacitarii, de catre PDL, a acelor segmente care refuza de multa vreme sa mearga la vot ,sau din partea celor care si-au clarificat optiunea pt.opozitie parlamentara si extraparlamentara.
    Orice guvern se loveste de erodare si cu atat mai mult in vremuri exceptionale de criza.

    Nu vezi ce slalom cu cazaturi fac uslasii? Se prevaleaza de cererile strazii cand le convine, demisia lui Boc in principal.Tot trambitau ideea cu tehnocratul,acum numai vor,le trebuieguvern de serviciu care sa organizeze anticipatele.

    Eu cred ca e nevoie de vointa politica,mentinerea Coalitiei ,continuarea programului de guvernare de dreapta si grabirea politicilor economice si publice restante. 🙂

    ps.Guvernul Boc a salvat tara , premierul si-a dovedit responsabilitatea ,s-a tinut de promisiunea ca stie ce face dupa incheierea negocierilor cu FMI.

  26. viq,

    am avut dreptate cu spinarea vericala a Bocutului?

    ps.Nu ti-am multumit ieri pentru intentia ta buna.Stiam eu ce stiam in legatura cu relatia noastra. 😆

  27. Declaratia lui Emil Boc

    „Am anunțat încă de săptămâna trecută că după vizita FMI și a Băncii Mondiale, Guvernul trebuie să treacă într-o alta faza a evoluției. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului. Niciun pret nu este prea mare pentru un politician pentru a rasplati efoturile românilor. Am depus mandatul Guvernului pentru că nu ma agat de putere. Pentru mine contează mai puţin că mai rămân pe acest scaun cateva luni in plus, dar pentru ţară este foarte important să avem stabilitate economică. Am luat decizii extrem de grele de pe acest scaun. Măsurile au fost luate cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit. Fac apel la clasa politică să treacă cât mai reprede un nou Guvern. Vreau să mulţumesc tuturor miniştrilor.Vreau să mulţumesc preşedintelui României pentru parteneriatul corect pe care l-am avut. Vreau să le mulţumesc românilor pentru că au fost cei care au salvat România de la colapsul economic. Sunt dintre dumneavostră, mă întorc către dumneavoastră”, a spus Emil Boc.

  28. Ionuț Popescu pe FB:

    Cand vor fi analizate lucrurile la rece, peste cativa ani, se va vedea ca Emil Boc a fost cel mai bun prim-ministru in perioada cea mai grea a Romaniei din ultimii 70 de ani, judecand strict prin masurile luate de guvern in aceasta perioada. Dar este bine ca a demisionat, trebuia s-o faca inca de-acum cateva saptamani. Elena Udrea a fost printre ministrii cei mai activi dar trebuie sa nu mai faca parte din viitorul guvern. Acesta e trendul ! Daca nu-l intelegem…

  29. Dora
    aceasta este propoziția cheie a guvernării Boc:

    Măsurile au fost luate cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit.

    Nu mai trebuie nici o explicație.

  30. Nu cred ca a fost cel mai bun… dar a facut ce putea, cum putea si datorita lipsei sale de empatie inca avem economie… era nevoie de ceva extraordinar, dar suntem la o confluenta de culturi deci extreme pozitive nu prea avem…
    Pe de alta parte mor cand vad ca il lasa astia pe Iliescu liber… macar de ochii lumii sa-i faca o camera in sediul partidului si sa-l tina acolo pana trece tambalaul!

  31. a fost cel mai bun prim ministru, DL: BOC

  32. NESIMTZITUL KGB-IST ILIESCU, pe toate sticlele isi dä cu pärerea,

    romanii trezitzi-vä, nu cädetzi iar in mana haitei rosii.

    E RUSINOS; ROMANII SE LASÄ MANIPULATZI;
    CHIAR NU ISI DAU SEAMA; E ULTIMUL CEAS
    TREBUIE SÄ ALÄTURE PRESEDINTELUI BÄSESCU:

  33. Purly

    Emil Boc a fost cel mai bun premier pe care l-am avut pînă acum. Sînt cu totul de acord cu Ionuț Popescu de mai sus.
    Că ar fi putut fi unul și mai bun n-avem de unde ști pentru că PSD și PNL nu au dorit un altul deși li s-a propus de cîteva ori. Poate că azi ar fi fost un alt prezent.

  34. Mda. Papașka a prins glas. 😆 Îi umple de miere pe toți din USL. 😆

  35. Acum nepartinitor, daca schimbi nume si locatii ai PDL…

  36. PDL nu stă în cîteva nume și locații. Spre deosebire de cei enumerați mai sus. Nu-i corect, de dragul unor vorbe ușoare, să aruncăm cu rahat în oameni merituoși.

    Așa că mai ușor cu retorica de acest fel. Fii corect și vei primi răspunsuri corecte. Sau invers.

  37. Toți șacalii roșii (nu numai pîrlitul de ilici) au ieșit la atac. Iată principalele lor dureri:

    – liberalismul economic (adică reformele economice) care se dovedesc tot mai lipsite de atracție.
    – Daniel Morar căruia i se încheie mandatul – Năstaq îl vrea chiar și prim ministru numai la DNA în nici un caz.
    – alegeri anticipate (breaking fu_king news!!!!) – ilici

    Nici o surpriză. Vor să ne întoarcem în evul mediu întunecat. Acum cîteva zile întreba cineva de ce cred eu așa ceva. Uite de ce.

  38. Asta cu Daniel Morar PM, este o obraznicie marlanoasa ranjita de AN- alt mare ticalos al USL pe langa toti ceilalti, ca nu duc lipsa…nici macar una mica…

  39. Mih

    Idioții ăștia încă mai cred că le va reuși lovitura de stat exact ca acum 70 de ani. Poate le ia Dumnezeu mințile și încep cu violențele.

  40. filadel
    Normal ca vor intoarcerea in iadul rosu al Belzeputinului lor, acolo si numai acolo se simt ei bine. „Jos”-ul lor asta inseamna, ragetul stangii impotriva reformelor, impotriva normalitatii, a valorilor reale, a libertatii reale, a democratiei reale, a prosperitatii amaratului asta de popor…
    N-am dubii despre ce vor. N-am avut niciodata.
    Dar ce nu intra in mintea mea este ca majoritatea romanilor chiar vor permite asta…Chiar nu pot sa cred. Si nu pot pentru ca nu vreau!

  41. FILADEL;
    PANÄ CAND NU V-eTZI LUA ATITUDINE CONTRA MARLÄNIEI; CONTRA MANIPULÄRII LUI VOICULESCU; A JOCURILOR
    KGB, vä indreptatzi cu pasi repezi, sä deschidetzi usa rusilor.

    mäcar fluturasi, asa cum e cel de sus, etc.

  42. Theo
    Eu voi fi ultimul. Fiindcă știu să sting becul.

  43. Buna ziua oameni buni. M-am trezit cu vestea demisiei guvernului. Si eu sunt de acord ca pe Emil Boc istoria il va judeca mult mai bland decat contemporanii. Imi place si numele premierului desemnat: Catalin Predoiu. 🙂

  44. Salutari!
    vezi ce facusi, filadele, maica?!?
    te-a pus naiba sa-l citesti ieri pe Cristi Grosu si te-ai apucat cu noaptea-n cap sa-l interpelezi pe Boc.
    Na, ca decat sa-ti raspunda, a preferat sa-si dea demisia!
    L-ai pus in dificultate. :mrgreen:
    Acu„ sa te vaz pe unde scotzi camasa.
    Apuca-te repede sa faci guvernul.
    Si ai grija la Nutzi!

  45. zi amara copaceni. Unii m-au tratat de paranoic, cand am facut paralela cu mazilirea guvernului Radescu de bande bolsevice iesite in strada. Asta avem. Urmeaza Petru Groza, Ana Pauker (aka Rovana Plumb), Dej (aka Mitrea) si Pingelica (aka Ponta). Giitenstein you have the floor! It’s now or never!

  46. clemy,
    pai da, Base i-a predat bocul , astaaa, locul lui Predoiu. 😆

  47. @cinic, salut. Intr-adevar trista zi dar nu cu totul neasteptata. Si din pacate singura optiune dat fiind situatia.
    @luminita, am vazut. Sa vedem daca guvernul Predoiu trece de Parlament.

  48. incä odatä, noua republicä, prin declaratzia datä dupä plecarea premierului, vä asigur cä a indepärtat si bruma de simpatie, ce o avea. pot sä intre in armata uslinosilor. RUSINOS:

  49. Nu se pune problema ca Guvernul Predoiu sa treaca de Parlament. Basecu l-a nominalizat ca interimar pe Predoiu nu ca si candidat pentru a fi prim Ministru . Probabil in seara asta anunta viitorul prim ministru

  50. Iar Theo are dreptate. Comunicatul NR arata ura primara si nici pic de gindire politica.

  51. Vad ca la voi nu e OK… pe ce cred eu se muleaza perfect ce spune NR… e exact ce sustinem ieri, alaltaieri, etc…

  52. inrolarea in haita rosie NR:

  53. NR, fu cam critica dar cum vreti sa punteze trebuie sa fie neutra de moment,poate mai tirziu o sa puna umarul cel bun ptr tara, dar cint vad jartelele astia ca aparura precum mustele pe ca…at si sint foarte fericiti ptr binele lor nu al tarii, imi vine sa sparg telev

  54. Cu tot respectul,Teo-nona, pe ce bazezi cand cataloghezi ca haita rosie NR?

  55. Noua Republică se poziționează politic. Am citit comunicatul și nu cred că aveți motive să fiți atît de grăbiți în aprecieri. Ce scrie acolo am scris și noi de zeci de ori pe acest blog. Nu-i așa, Clemy?

  56. ela, nu am spus cä e haita rosie, se poate inrola in, am gresit

  57. Adversarul nostru numarul unu esta stanga destructiva pe care o detesti atat.

  58. o voi detesta toatä viatza, a distrus miloane de oameni,
    ei si-au gonit cetätzenii, nimeni altcineva.haita rosie.
    eu gäsesc pozitzionarea, nu prima datä gresitä.
    desigur fac ce vor.mi-am exprimat pärerea.

  59. Theo
    nu se pot trece sub tăcere durerile fiindcă riscăm să le ducem în spate la nesfîrșit. Au fost amintite și reușitele și nereușitele. Uită-te doar la sumarul articol de azi.

  60. Buna seara prieteni,

    O zi dificila, ca si ultimile saptamani. O prima concluzie dupa aceasta perioada:

    Clasa politica e singura. Nu au iesit , intr-adevar , oamenii in strada sa sustina USL -ul.

    Dar nu au iesit oamenii nici sa sustina puterea. In ultimii doi ani oamenii seriosi s-au marginit sa plateasca la timp taxele, oricum – si acest lucru fiind neasteptat de actuala opozitie.

    Nu e bine, dar asta e.

    Aceasta neimplicare in viata politica a oamenilor seriosi , pe de o parte poate sa ii coste pe ei si, prin asta, sa coste Romania, pe de alta parte o viitoare putere care sa nu tina cont de acest refuz de a mai participa – va pierde grosolan.
    Orice alta putere nu are alta cale decat sa lase oamenii seriosi in pace – orice incercare de a forta o nota se va izbi de refuzul acestora de a mai fi disciplinati.
    Cei mai in varsta vor refuza sa mai colaboreze, cei tineri vor umple strazile.

  61. Și mă raliez la cele exprimate de Sebastian Lăzăroiu:

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/la-urma-urmei-de-ce-ar-pleca-emil-boc-965033.html

    PDL are foarte mare nevoie de Noua Republică. Niciodată invers.

  62. cu declaratziile lor, mä indoiesc.

  63. fil,

    mä voi abtzine sä comentez.,nu vreau sä deranjez.
    presa s-a dovedit manipulatoare.nu dovedeste nimic articolele.

  64. Salut, dragilor! 🙂

    @ Fil, azi am fost pe „plătit” și, văzându-te în dispută cu Cr Grosu la „C de Guv”, am dat cu un bolovan acolo! 😉

    Cum mi-a mai rămas unu’ în tolbă, l-aș planta în curtea NR:
    «Cățeii dintâi turbează repede» – vorbă din bătrâni! 😀

  65. luminita,

    nu esti deloc in tonul comentatorilor copacului!
    Vezi cate elogii i se aduc deja Bocutului.
    Promit sa-l numesc asa ultima data.

  66. Dora, sănătate! 🙂

    Boc a fost un secund perfect pentru „căpitanul” TB!
    Și-a facut datoria și-n ultima clipă, întocmai cum i s-a cerut!
    Pete are și Soarele, dar’ mi te un om obișnuit, Iar Bocuțu’ a fost un om obișnuit (cum am uitat ce include cuvântul ăsta!) în timpuri neobisnuite care a dat tot ce a putut și peste.
    Nu ești singura care îl apreciază.
    Anche io sono…

    Sănătate și curaj, omul nu și-a spus ultimul cuvânt în politică! 😀

  67. Buna seara, Amil Boc are tot respecul meu. Vorbim peste cativa, cand ii vor fi analizate corect faptele si guvernarea.
    P.S. Ma dezamageste, opinie personala, comportamentul lui Mihai Neamtu.

  68. dora,
    nu sunt deloc in tonul comentatorilor?!?!
    ia mai gandeste-te!
    eu din comentariile tale de azi n-am retzinut decat ca „Bocutz si-a facut temele”.
    Te-am contrazis cu ceva? 😯
    Ti-ai reactivat emotiile?
    Stai blanda, nu aveam de gand sa-ti daram statuia Bocutzului.

  69. @Salutare all.

    Desi din punct de vedere personal imi pare rau pentru el, totusi cred ca demisia lui Emil Boc a fost o decizie corecta si previzibila.
    Desi nu m-am mai intalnit cu el, personal, de acum 3 ani, stiu prin ce necazuri a trecut si cat de grea a fost perioada asta. Emil Boc a avut ghinionul sa guverneze in una din cele mai grele perioade din istoria contemporana a Romaniei. Si, chiar daca a facut inclusiv greseli, a guvernat, per ansamblu bine. Chiar daca masurile de austeritate m-au afectat si pe mine, totusi sunt convins ca alta cale nu exista. Dupa hecatomba financiara lasata de nelegiuitii PeNaLi la sfarsitul lui 2008, puteam avea soarta Greciei. Daca am evitat aceasta situatie, asta i se datoreaza in buna masura si lui Emil Boc. Cate jigniri si cate mizerii a fost nevoit sa suporte acest OM din partea haitasilor lui Felix si SOV ! Sincer, nu stiu cati ar fi facut fata presiunii enorme ce a apasat pe umerii lui ! In cele mai multe cazuri judecata contemporanilor este nedreapta, dar in perspectiva indelungata istoria este mai obiectiva ! Cred si eu ca intr-o istorie onesta a Romaniei postdecembriste, Emil Boc va avea un loc mai mult decat onorabil ! Spre deosebire de nulitatea agresiva din fruntea PeNaLilor, de care peste cativa ani nu-si va mai aminti nici dracu !.

  70. dl. BOC, este un roman adevärat , cu un caracter integru,
    numai cine nu a vrut sä vadä, nu a väzut.

    crin antonescu,mojicul repetent, nu meritä nici sä-i facä pantofii fostului premier, la fel si poatä vagaboantä.si ei vor respect?
    HAIMANALE.

  71. Reddog, salut! 🙂

    Good point! 🙂
    Totusi cum poți să spui ca de zero-ul PNL nu-și va aminti nimeni!
    Se screme din greu Istoria să scoată câte o „poamă” d’asta!!! :mrgreen:

  72. Salut, prieteni! M-am luat de PDL, de guvernul Boc, Udrea, Eba, Băsescu, BVB, etc. din vremea în care mulţi amici le-ar fi iertat absolut orice! Nu consideram normal un parti-pri pentru corupţia portocalie, orice fapt care intră-n categoria asta , am zis şi o zic, trebuie măsurat cu justiţia nu cu etalonul de partid. „I-am ars”, deci, cu riscul de a-i supăra pe mulţi, ceea ce s-a si întâmplat. Era nevoie de asta ca să nu fie confundaţi cu clasa politică cea putredă,. dar niciodată altfel decât în sens corectiv si constructiv. În ultimul an, guvernul Boc a săpat în piatră pentru a trece niste legi în condiţii de ostilitate extremă si oponenţă inclusiv din partea multor pedelisti. Iar în jurul lui Băse s-a făcut din ce în ce mai gol- la greu, cum se-ntâmplă, te părăsesc mai toti. În situaţia unei ofensive fără precedent, periculoasă pentru noi toţi, a uselimii, o critică responsabilă stie ce e de spus si ce nu. Cu toate bravurile ei, unele neinspirate, desi e socotită o vulnerabilitate a presedintelui, Udrea a rămas. Dar ce oare din preajma presedintelui, n-a devenit vulnerabilitate cu atâţie „prieteni” si dusmani care, de ceva timp, nici nu se mai deosebesc unii de alţii?

  73. Domnule Emil Boc, respect !

  74. Mă bucură aprecierea lui Ionuţ Popescu. E una cu mare greutate. Si nu e singura.

  75. la ora 20 – Basescu.
    este posibil sa anunte si noul premier

  76. @filadel

    PDL are foarte mare nevoie de Noua Republică. Niciodată invers.

    oare?
    cred ca in februarie 2012 NR mai are nevoie chiar si de Basescu

  77. Bună Nora! Am subscris și eu la părerea lui Ionuț Popescu.

    Theo, OldH
    discursul meu Pro-NR nu ar trebui interpretat ca un discurs antiBOC. Am spus și repet: a fost cel mai bun prim ministru pe care l-am avut pînă acum și nu mă îndoiesc că greu am fi găsit un om mai potrivit pentru perioada în care a fost nevoit să guverneze. Eu, de exemplu, nici n-am crezut că trebuie schimbat acum. Poate mai demult dar asta a fost situația.

    Emil Boc rămîne cu respectul meu și așa cum zicea și Reddog istoria îl va consemna la locul potrivit (deși cred că rolul său nu s-a terminat încă) dar noi trebuie să mergem mai departe.

    Deocamdată înainte să ne războim cu Noua Republică mai există USL, Iliescu, cei doi inepți și multă mafie flămîndă după putere care calcă peste granițele de partid precum respiră.
    Vom mai vorbi despre asta – din păcate.

  78. Skorpi
    din același motiv pentru care are nevoie de Monica Macovei.

  79. Sper ca Boc sa cistige postul de primar al Clujului..
    deci vom mai auzi de Boc

  80. Oldhashu, noradamian, skorpi, dora, clemy, toti proetenii salut.

    Oldhashu. Good Point .) Este, intr-adevar, greu sa gasesti in istorie un partid cu un coeficient atat de mare de nulitati ca actualul PeNaL!
    Aceasta nulitocratie – ce formeaza actuala conducere a PeNaLilor – nu are nimic de-a face nu partidul Bratienilor !

    Imi place termenul folositi de Nora „uselimea” ! As merge mai departe si as spune ca uselimea=pulimea !

  81. Dacă PDL se pune în oglindă mereu cu USL vor repeta mimetic jocul politic murdar al acestora.
    NR este ceva cu care trebuie să se compare NU USL. Nu știu dacă m-am exprimat destul de clar.
    Dacă modelul tău de politician este Ion Iliescu atunci n-ai motive să fii nemulțumit de politicienii de azi. Dacă vrei altfel de politicieni, mai buni, atunci te compari cu unii care reprezintă noul model de politician.

  82. Reddog
    Nu esti singurul care gandeste asa,
    dar iti multumesc in mod special pt.
    felul in care ai spus-o.

  83. NR nu ar trebui sa se compare cu nimeni.
    dar NR nu ar trebui sa arunce totul la gunoi si binele si raul facut in Ro.

    un adevarat politician, si nu politruc, este capabil sa si laude anumite fapte punctuale facute de adversarii lui, iar in momente de cumpana pentru tara se poate alia sau, mai bine zis, poate coopera pentru binele acelei tari.

  84. Fratilor, vad ca unii vad deja un inamic in Noua Republica ! Nu este momentul acum pentru un razboi in cadrul dreptei ! Nu este momentul acum pentru conflicte din care cu totii avem doar de pierdut. Cu totii trebuie sa ne indreptam atentia spre inamicul numarul unu: USLinosii ! Pe nemernicii astia trebuie sa-i combatem !

  85. reddog, ai perfecta dreptate, dar probabil ca tu nu ai urmarit traseul NR din ultimele 2 luni, cu posetele udrei criticate la tv de MN in persoana si alte copilarii (sa nu zic infantilisme)….deci noi sintem doar efectul, dar ii sustinem daca se vor maturiza
    🙂

  86. filadel
    „Deocamdată înainte să ne războim cu Noua Republică mai există USL, Iliescu, cei doi inepți și multă mafie flămîndă după putere care calcă peste granițele de partid precum respiră.”
    Eu cred ca NR avea ocazia debuteze politic razboindu-se (si in numele nostru) cu USL & Co, in primul, al doilea si al treilea rand. Abia in al patrulea cu PDL :)))

  87. PS
    (SI) comunicatul de azi al NR m-a dezamagit mult.

  88. FIL;

    mä adbtzin de la comentarii,numai atat.
    nu e de ajuns, cum se raporteazä altzii la tine, ci invers

  89. si eu ma abtin de la comentarii

  90. se pare T: UNGUREANU; NU V-A FII ACCEPTAT DE USELISTI

    a fost in UTC, ei vor numai KGB-isti ca ILIESCU

    s-au securisti cu condicutä ca VOICULESCU , porumbacu a fost
    numai informator repetent.

  91. Asta chiar că mă uimește! 😯

    Păi tocmai pentru asta este blogul acesta. Pentru comentarii. Comentați fraților, spuneți-vă părerea!
    Pentru asta ne spargem capetele zi de zi Clemy, Viq și eu (mai puțin) ca să vă putem oferi această posibilitate.
    Aveți impresia că supărați pe cineva?
    Aveți impresia că vă va supăra cineva?

    Nu vă mai abțineți și spuneți-vă cu sinceritate și tărie PĂREREA!

    Eu nu țin partea niciunui mincinos.

  92. Majoritatea dintre voi aveti o dreapta judecata!.
    Multumesc theo,OLD,Fil,Mihaela.Cristian,Nora,cinic si prietenul Reddog

    Dupa ziua de azi imi reconsider apelativul la adresa premierului demisionat,

    nu-i voi mai spune Bocut ci pentru posteritate BOC cel MARE. 😆

  93. Skorpion
    ai înțeles pe dos. NR nici nu se compară cu nimeni. Eu spuneam că PDL (Pe De Le!!!!) ar trebui s-o facă.

  94. Mih, Mihaela,
    chiar ar trebui sa aflam cine este autorul comunicatului de azi al NR.
    Daca NR continua in acest fel, inseamna ca USL-ul are cale libera la alegeri.

  95. Buna seara, buna seara, pe fuga (ca de obicei) intre o sesiune de meditatii si pe urma un examen.
    Eu cred ca NR greseste atunci cand il ataca pe Traian Basescu de exemplu. Mai cred ca se misca mult prea incet ptr ca sa poata avea un impact pozitiv la alegerile viitoare. In rest insa sunt de acord ca PDL nu trebuie sa aiba ca etalon de comparatie USL-ul.
    @reddog, ai mare dreptate in tot ce ai spus.
    @nora, pertinente observatii.

  96. dora,
    am vazut ca m-ai certat fiindca nu i-am adus ELOGII lui Boc.
    Te-am sfatuit sa stai blanda.
    Si daca ti se pare ca ar trebui sa aducem elogii cuiva, probabil confunzi tara, aici nu suntem in Coreea.

  97. Lumi,
    conteaza cine l-a scris ?

  98. @luminita, NR greseste profund in strategia pe care o aplica. Asta ptr ca incearca, fra succes as spune eu, sa se adreseze electortului USL pe care incearca sa il converteasca la calea dreptei. In loc sa se adreseze simptizantilor tacuti ai presedintelui si celor care ar vota cu un partid de dreapta dar nu cu PDL-ul. Asta este problema NR. Cel putin din punctul meu de vedere.

  99. MRU desemnat acum de Basescu

  100. Super tare…servici la conducere… bine ca nu a pus un general din armata ca poate construia si piramide, sa fie cat mai autentic modelul… genial… nu ma asteptam… discurs prost, premier desemnat prost, populisme si iar populisme… prioritate … nivel de trai al populatiei… si ui asa intram in logica electorala cu un guvern perfect pentru organizat campanie electorala europeana… BRAVO DOMNU’ PRESEDINTE, BRAVO!!!

  101. @skorpion, buna seara. Interesant, foarte interesant 🙂

  102. Macar ca se stia din decembrie ca pleaca boc… o bucata de sinceritate

  103. daca purligarului nu-i place MRU, inseamna ca alegerea lui este chiar foarte ok
    🙂

  104. Mihaela,
    conteaza , poate e scris de seful cel mare, ceea ce nu m-ar mira prea tare,
    sau de altcineva care s-a grabit sa-l trimita fara stirea sefului.
    Inteleg ca e o anumita degringolada deocamdata in privintza comunicatelor, cel putin.

  105. gata, am spus ce aveam de spus… nu mai stau ca nu am chef de harta… sunt prea trist…

  106. @skorpion…ba nu, imi place… e un expert … din pacate are sufletul vandut si expertiza la lucrat pe sub masa…

  107. @skorpy, pai cum sa il placa? Doar a fost ministru de externe in guvernul Tariceanu? Cu alte cuvinte PNl nu se poate delimita cu totul de el. Rau, rau de tot.

  108. clemy,

    acum vorbeste MRU

  109. Nu am cum sa-l vad. Si asa scriu cu un ochi pe ecranul computerului si cu un ochi la ce face loaza de student pe care il meditez la algebra.

  110. purligaru,
    cui s-a vindut MRU?
    Ro?
    ONU?
    SUA?
    NATO?
    Rusiei?
    Africii?

    😆

  111. clemy,
    LOaza???
    😛

  112. Lumi,
    O tin p’a mea. Nu conteaza cine l-a scris. Clemy are foarte multa dreptate. Din pacate cum a procedat pana acum netezeste drumul USL catre victoria finala. Trist !

  113. @skorpion, bou incaltat in toata regula. Da bine la cv sa scri ca ai lucrat ca meditator in timpul faculttii 🙂
    @mihaela, nu netezeste victoria USL neaparat. Mai degraba reusesc sa se descalifice inca inainte de a prelua startul cursei electorale. Electoratul lor tinta il reprezinta cei aproape 10-15% de fosti votanti ai PDL care nu se mai regasesc in modul in care se pozitioneaza in prezent democrat-liberalii, care nu vor mai vota cu PDL si vor sta acasa probabil. Asta este marele pericol si nu trebuie sa ne ascundem dupa deget.

  114. In fine. Cu regret trebuie sa ma concentrez asupra cretinului care tine mortis sa scada 5 din 3x. trebuie sa ii explic cu creionul in mana de ce nu se poate. Va citesc cand ajung acasa.
    Pupici tuturor si multumiri lui Emil Boc ptr tot ce a facut intr-un moment extrem de greu ptr tara. Istoria ii va da multa stima decat contemporaneitatea.

  115. Un comentariu la tv despre MRU: „nu suporta lipsa de inteligenta”.
    Hait! Tonta, Cr(et)inuta, se aude?

  116. Clemy,

    Eu cred ca electoratul lor tinta ar trebui sa fie cei care scarbiti de actuala clasa politica nu se mai duc la vot de ani buni. Cred ca cei dezamagiti acum de PDL au totusi mare groaza de venirea USL la putere. Nu cred ca vor sta acasa chiar toti cei 10-15 %.

  117. Domnul Crin Antonecu, presedintele PNL si lider USL se da cu turu’ de pamant si bulbuceste tampenii pe gura (asa se vede la tv-ul meu).

  118. Ma intreb care este viitorul lui Crin Antonescu dupa furibunda declaratie de razboi ( „pe viata si pe moarte”) pe care tocmai a facut-o.
    Nu glumesc, omul acesta are probleme psihice. >:((

  119. Domnul Crin Antonescu (trecem peste bancurile cu dormitul, coaforul, etc) este PROST. Complet. Este un individ trist, ratat dar PROST. I-a dovedit-o Victor Ponta colegul său de lopățică.
    Victor Ponta se pregătește, cu discreție, să-i tragă un decis și ferm picior în dos – cît de curînd.

    Domnu Crin! Aici! În spate! La galerie! Sînt eu. Un cetățean din milioanele alea de români care NU vor alegeri anticipate. Pe mine nu m-ați întrebat da vă spun eu gratuit.

  120. Mihaela 20:23
    asta o zisesem eu la 20:07, nu clemy.

  121. filadel,
    si eu am observat, ca ponta nu mai este atit de disperat dupa alegeri anticipate, a spus-o negru pe alb, ca daca nu vor fi anticipate, atunci vor participa la alea normale, deci i-a dat in direct lui crizel un sut in curulet
    🙂

  122. Crin e desfiintat definitiv.
    A gasit de cuviintza sa spuna ca prin desemnarea lui MRU Basescu vrea sa guverneze cu SRI-ul.
    Atat il duce pe el capul.
    Si se vrea presedinte.
    Nici presedinte de scara de bloc nu ar fi capabil sa fie.
    Bleah!
    Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu, daca tu ai tras sforile sa-l pui pe cretinul asta sef la PNL! :mrgreen:

  123. Skorpi
    cine are ochi să vadă vede.

  124. Crin Antonescu este un paranoic, un om turbat.

    Antonescu are vocabular si apucäturi de stalinist.

    cum sä toleratzi un nebun.doamne ce vocabular de cretin turbat

  125. UNGUREANU; ESTE DIPLOMAT; STIE CATEVA LIMBI; ESTE CIVILIZAT
    EDUCAT; ARE PERFORMANTZÄ IN TOT CE A FÄCUT:

    SI IL JUDECÄ NEICA NIMENI? TURBATUL CRIN

  126. theo-nona,
    i-a stricat Basescu si astazi somnul de frumusetze Gladiolei, tocmai cand isi facuse si el rost de o greva accentuata, ca era epuizat dupa 98% absentze de la serviciu, pardon de expresie, ca nu e de demnitatea lui sa aiba serviciu.
    :mrgreen:

  127. Lumi,

    M-am zapacit. Mai conteaza cine a spus tu ori Clemy ?
    🙂

  128. Nu-l mai creditati pe Ponta ca ma apuca toate nabadaile, zau asa. Ponta nu este chiar atat de tampit ca omul cu ochi albi. Dar este la fel de ticalos.

  129. omul cu ochia albi, patent @ cetatean

  130. ce räbufnire de precupeatzä, cä se aflä in räzboi total, si asta e, si ei vor anticipate, si…………………..si KAKA

    ce asa se fäcea politica poate acum 100 de ani,

    cu un isteric ca asta, nu trebuie sä se discute.

    e gelos, ungureanu e frumusel si stie cateva limbi,
    e mai tanär.

    el sä nu vorbeascä de SIE:

    EL ARE ASOCIAT UN SECURIST CU CONDICUTZÄ VARANUL

    VOICULESCU; GHISE;MELLE QINTUS;ETC:::::SÄFTOIU:

  131. IMI PARE RÄU:

    ARE OCHI DE PESTE MORT:

  132. Mihaela
    nu te speria. Nu-l creditează nimeni pe Ponta. Doar observam reacții pe fețe.

  133. cred cä ponta s-a speriat de turbat, acum vede

    crin ,ochi de peste mort, este o precupeatzä la menopauzä

  134. fruzä verde……………..ajunge a trecut vremea lor, vreau copii
    educatzi,oameni seriosi, cultivatzi, ca ungureanu.

  135. Mihaela,
    bineinteles ca nu conteaza, dar mi te adresasesi mie si reiesea ca eu n-as fi fost de parerea lui clemy. 😆

  136. Luminița
    ceea ce nu este condamnabil. 🙂

  137. filadel,
    penes curcanul asta de locotenent Gheorghe a scapat ieftin numai cu atat.
    Trebuia sa treaca prin tribunalul militar.

  138. Filadel,

    Sa nu-i vad pe niciunul din nemernicii astia doi.

    Ce functie are Frunzaverde asta ? Sa-l dea afara si pe el si pe Oltean, mamelucii naibii. Trebui sa fii tare mameluc, sa te cheme si frunzaverde, ca sa faci asemenea declaratii in aceste momente.

  139. Luminița
    tribunalul va urma cu siguranță. Acesta a fost doar consiliul de onoare al militarilor (colegii săi). Probabil că bietul manipulat va reuși și o condamnare (cea mai ușoară ar fi ejectarea din armată). Îmi pare rău pentru el. Nu are pregătirea psihică necesară pentru un militar.

  140. Lumi,

    Ramane cum am stabilit. M-am zapacit 🙂

  141. Mihaela
    exact. Acolo este marea primejdie. În spatele liniilor se pregătește pactizarea. Păi este posibil ca un lider pedele să aibă retorica lui Crin Antonescu într-un moment de cotitură de importanța asta? Chiar a celui mai slab politician din istoria României? Pe lîngă ăsta EBA este … profi.

  142. filadel,
    apropo, vezi ca la 16:19 ai primit o mustrare scrisa cu avertisment.
    Nu te face ca ploua cu freezing rain. 😆

  143. Acum se poate înțelege ezitarea lui Boc în toți acești ani. A fost sabotat tot timpul … din interior.

  144. Luminița
    consider că este în continuare o întrebare legitimă (nu pentru că a pus-o Cristi Grosu, de fapt nici n-a pus-o, a sugerat-o). După ultimele evenimente devine clar că l-au lovit din toate părțile și comportamentul său a fost cu atît mai mult meritoriu (ceea ce am și recunoscut).

    😆
    Revenind acum la momentul nepotrivit în care am pus această întrebare, ce să mai zic? Am eu un talent deosebit în a fi nepotrivit.

  145. Stiti la ce ma gandeam?
    Viata noastra politica e plina de paradoxuri,sau coincidente?!
    Azi 6 febr/2012 premierul si-a depus mandatul
    si tot azi a fost desemnat ca premier un alt ministru demisionar.

    Nu stiu daca Tonta si Chuky au mirosit ceva despre viitorul premier,dar dupa cum s-au prezentat la conferinta de presa dupa, aratau uimiti , debusolati si timorati.Dupa mesajul transmis , „prezidentiabilul”liberal se pare ca are o serioasa problema psihica.Sa faci trimitere directa la administratia moscovita, cu persoane promovate din servicii , e din cale afara de periculos.A vrut sa produca panica?In acest timp Ponta ,tace!

  146. filadel,
    ai luat-o prea in serios.
    Eu voiam sa zic ca din cauza ta a demisionat Boc. 😆 😛

  147. Nu stiu Filadel cum de nu-si dau seama ce anapoda sunt, ca-si saboteaza partidul lor. Si frunzaverde si oltean.
    Nu stiu la cate anomalii mai avem de asistat cu gurile cascate de uimire.

  148. Eu cred ca Antonescu chiar daca desemnarea Presedintelui era numele lui, tot inaccetatibila i s-ar fi parut……..deoarece el vrea presedinte, nu prim-ministru, d’aia 🙂

  149. filadel, 22:18
    era si culmea sa fi fost Gladiolul de acord cu ceva.
    Putea sa-l desemneze Basescu si pe seful bancii mondiale, tot nu i-ar fi convenit decat de Ponta, cu conditia sa-l puna apoi si pe el presedinte, anticipat si accentuat-accelarat, fara vot popular, fireste.
    O hahalera penibila este acest Crin.
    Ar trebui penelistii sa se ascunda de rusine.

  150. Mihaela,
    ai scris mai repede decat mine. 😆 in timp ce eu ma autocenzuram ca sa nu scriu Cretin in loc de Crin, tu ai dat drumul comentariului. 😆

  151. Luminița
    cam mi-a căzut fața cînd am văzut ce se întîmplă. 😆

  152. NU CRED CÄ STIAU CEVA; POATE BÄNUIAU
    turbarea a inceput dupä numire.
    dar omul cu ochi de peste mort, e bolnav.

  153. filadel,Reddog,
    si eu cred ca inainte de a ne razboi cu NR avem altceva mai bun de facut.:
    sa explicam cine sunt dusmanii de neimpacat ai romanilor
    Ca avem de a face cu niste maimutoi,dintre care unul(Crinolina) a inebunit de tot:toate obsesiile bolnavicioase ale celor doi strica democratia cat de cat asezata.

  154. Dincolo de gluma balamucul va continua. Tot greu va fi. Lupta e pe viata si pe moarte, mai ales ca inca un mandat de 4 ani fara USL la butoane, pe multi ii paste puscaria. Si sa nu uitam nici de vecinii de la rasarit care sunt suparati rau pe Deveselu. Se vor da peste cap prin cozile lor de topor implantate unde te astepti si nu te astepti, sa-i sperie pe americani cum ca in Romania e babilonie mereu si mereu si si-au ales gresit locul de pus scuturile.

  155. Lumi,
    sac, sac 🙂

  156. @mihaela,
    da, ponta este ticalos dar ma bucur ca participa la dezmembrarea usl-ului.

    @luminita,
    absentele lui crinel = 93% si nu cum ai spus tu
    😛

  157. hopa, filadel,
    a inceput frunza verde sa taie frunze la ciini?
    interesant…very interesant,
    multi pedalisti sint ofticati in seara asta,
    noi sintem veseli
    🙂

  158. frunzaverde este si mason?

  159. skorpion,
    cand isi pune papion este si mason.

  160. http://www.contributors.ro/dezbatere/alegeri-comasate-in-iunie-normal-%C8%99i-neconstitu%C8%9Bional/

    Excelent articol al lui Doc care tocmai demonstrează că CCR își merită cacofonia. Absolut aberant modul „aleator” în care judecă această curte!

  161. nu isi pune fustitzä

  162. ati uitat ca crinel a cerut demisia lui jeremy franks?
    nici macar nu stia ca il cheama jefrey franks….
    si se vrea presedinte de tara.
    crin antonescu este o tragica nulitate absoluta~!

  163. Știați că MRU are exact aceeași vîrstă cu Emil Boc?
    🙂

  164. politeia a fost atacatä de „spamurile liberale”
    si aici nu pot tot timpul sä postez, dispar

  165. fil,
    dl. boc, s-a consumat f. mult in postul de PM;
    A avut o perioadä grea si escrocii opozitziei, l-au boicotat.

  166. theo,
    corect: excrocii opozitiei dar as mai adauga urmatoarele cuvinte: si unii excroci ai puterii….

  167. Theo
    și ăia din opoziție, dar mai grav, vechea gardă din propriul partid care s-a dat un pas în spate ca să-i dea la coaste mai bine.

  168. Se pare că Emil Boc nu va avea parte de odihnă. Din cîte se observă va urma curățenia de primăvară. Decisivă pentru intrarea în alegeri a PDL-ului.
    Hai Boc! Sîntem cu tine.

  169. sä se ducä in spate, chiar f. in spate,cu spatele
    stii filadel, eu am copii ca voi, si väd altfel lucrurile,
    vreau si cei mai tineri, sä ocupe in diferite pozitzii.

    nu o mai vreau pe antoneasca,pe urangutanul marga,si altzii.

  170. vä datzi seama ,cä repetentul isteric nu mai doarme,
    asta e f. grav,turbeazä si mai tare, o sä muste.

    in UNGUREANU,are un rival de milioane.

  171. @nona,

    nici nu se poate compara MRU cu repetentul, chiulangiul de profesor de istorie si cu chiulangiul de parlamentar antonescu.
    este o diferenta de multe clase..
    antonescu = derbedeu de joasa speta, manelist sadea

  172. MULTZUMESC FIL,

    f. bun traian ungureanu,ca intodeauna,
    un om cu bun simtz si sclipitoare inteligentzä.

  173. noapte bunä.

  174. Buna seara,

    Poate imi reaminteste cineva – ca eu am uitat. Citisem pe vremuri de antrenamentul unor artisti pe la Hollywood cu miscatul ochilor cand vorbesc, pentru a arata nu mai stiu eu ce. Pe mine tehnica ma enerva la maxim si evitam actorii care o faceau.

    Eu, tu, Basescu, Obama, mama mea si mama lui Obama, cand vorbim unor oameni, pastram ochii unde suntem atenti pentru cateva secunde si apoi ii mutam , fixi iar, ii mutam si tot asa (daca e o sala, spre exemplu).

    Ei, baiatul asta, MRU – in timpul discursului nu putea fixa privirea, o schimba sub o secunda.

    Reamintiti-mi ce inseamna asta, mi-e lene sa caut. Mercic.

  175. Skorpion,

    bine ai spus:prezidentiabilul liberal este”o tragica nulitate absoluta,pe langa paranoia lui evidenta.
    Apropo,pedelistul Frunza’ e mason dintr-o alta Loja decat premierul desemnat. Pana acum dintre premierii pe care i-am avut doar 2 in mod sigur n-au fost masoni:Ciorba si Boc. e deja traditie! 🙂

  176. Salutare all. Comentarii pe scurt.
    In primul rand ma bucur sincer ca avem un prim/ministru istoric. Ne cunoastem de ceva vreme (deh, astea sunt avantajele de a face parte din lumea istoricilor). Este un istoric veritabil, bun profesionist, cu certe calitati de diplomat si mediator. Ori aceste calitati vor fi foarte importante. Pe mine, personal, numirea lui Mihai Razvan Ungureanu nu m-a surprins. O asteptam ! Dar numirea lui inseamna, in opinia mea, mai multe. Si aici se vede cat de bun politician este marinarul.
    1) Mihai Razvan Ungureanu este un om politic de dreapta, fost ministru de externe in guvernul Motocicleanu. Chiar daca a plecat din guvern,in conditiile stiute, beneficiaza in continuare de simpatii in cadrul PNL, evident nu in cadrul actualei conduceri PNL. Sa fim totusi seriosi. Prin miscarea asta, marinarul urmareste nu numai numirea unui om competent si profesionist in fruntea guvernului, dar, apeland la Ungureanu, arata in mod cert pisica actualei conduceri a PNL. Mai exact lui Chucky Antonescu et ejusdem farinae. Ceva imi spune ca opozitia in cadrul PNL la adresa stilului tiranic de conducere imprimat de Cretin Antenescu se va intensifica in perioada urmatoare. Ori rolul lui Mihai Razvan Ungureanu, in cazul in care mandatul sau va fi unul reusit, este tocmai acela de a cataliza elementele nemultumite din PNL -si sunt multe – de actuala conducere.
    2) In opinia mea numirea lui Mihai Razvan Ungureanu are insa si o bataie mai lunga. Eu cred ca fotoliul de prim-ministru este platforma de lansare catre Cotroceni. Mai exact in postura de urmas al marinarului in fotoliul prezidential. Si din acest punct de vedere, miscarea marinarului este una inteligenta, intrucat inseamna un nou sah la adresa Cretinului Antenescu. Faceti o alegere simpla, sa spunem de membru PNL onest, nu spalat pe creier de latrinele lui Felix, mai exact, daca sunteti pusi sa alegeti intre doi indivizizi:
    – amandoi proveniti din PNL
    – amandoi istorici, doar ca unul istoric si intelectual veritabil, profesor universitar, cu carti publicate, cu o cariera diplomatica in spate; in schimb celalalt o nulitate, repetent doi ani la facultatea de istorie – si nu pentru ca vroia sa fie cu prima lui sotie, asa cum minte cu nerusinare nenorocitul, ci pentru faptul ca era un chiulau patentat, cartofor si obraznic, plus slab la invatatura
    – unul cu discurs coerent, limpede, comportament civilizat, limbaj elevat – celalalt isteric, vulgar, discurs de multe ori trivial si gaunos, impanat cu greseli catastrofale (vezi discursul din parlament cand l-a numit pe Churchill presedintele Angliei)
    – unul vorbitor de limbi straine, celalalt la nivelul asta este zero barat, nu vorbeste nicio limba straina,

    ei bine, dupa toate astea, voi pe cine ati alege?

    In concluzie, miscarea este inteligenta si este indreptata in mod clar impotriva Cretinului Antenescu. Iar reactia virulenta a acestuia din urma arata in mod clar ca a perceput corect amenintarea care il vizeaza. Am si un pronostic: daca totul merge bine, M R Ungureanu va candida si pentru Cotroceni. Pe cat pariu ca intr-o competitie cu Cretin Antenescu, acesta din urma n-ar avea nicio sansa?

    Pe de alta parte am dat o raita pe blogurile uslinoase. Reactia violenta, isterica si cu vadte accente tragi-comice, pe care le-am contatat pe blogurile vizitate, ma indreptateste sa cred numirea lui Mihai Razvan Ungureanu ca prim-ministru este de-a dreptul EXCELENTA !

  177. Cristian, eu nu stiu de asa ceva.Am remarcat doar ca are ochi de soim.

  178. Buna dimineata copaceni.
    @dora, salut. Intr-adevar, Crin nu doar ca este o tragica nulitate, asa cum bine ai spus, dar din nefericire cred ca are si serioase probleme psihice.
    Iar Boc va avea de furca cu dinozaurii din PDL.

  179. are ochi de om inteligent.

  180. @Reddog, salut. Pertinente observatii. Acum singura mea indoiala o reprezinta opozitia din interiorul PNL pe care eu nu o vad dar despre care tu s-ar putea sa ai mai multe informatii. In plus, pe mine m-a frapat reactia relativ calma a lui Victor Ponta despre care nu am citit ca s-ar fi dat in stamba in urma anuntului numirii lui MRU ca premer desemnat. Interesante lucruri se vor intampla in zilele si saptamanile urmatoare.

  181. Reddog
    excelentă observație!

  182. bbc: Romania spy chief nominated to replace PM Emil Boc… mare diplomat „spy chief” asta…
    Mi-au trecut nervii cand am aflat ca nu trece… vorbim miercuri…

  183. Reddog, servus 🙂
    am revenit sa citesc ultimele pareri.Te-am intalnit si ma bucur pentru excelentul portret facut premierului desemnat MRU.Asa l-am perceput si eu inca pe vremea cand vizita Europa alaturi de pirat.Chiar ii marturiseam sotului meu ,atunci,ca acest „baiat”(asa -l vazusem) ar fi bine sa fie succesorul lui Base.
    Pe vremea aceea Boc era primarul nostru.Mi s-a strans inima cand a plecat in capitala in gura lupilor,asa cum nici acum inca nu mi-am revenit cand stiu ca revine acasa. Stiu ca el si-a asumat guvernarea asta dificila ,a suportat cu stoicism toate loviturile ( pe drept,dar mai ales nejustificat),a fost ciuca bataii opozitiei si presei mafiote si a mers curajos pana-n final.

    Am folosit intr-un comentariu ,mai sus, un termen poate prea dur si jignitor la adresa protestatarilor de „racnitori” si „urlatori”.Cand stiu cine e in spatele lor,cine-i instiga nu ma pot abtine.S-a vazut si azi cand nici mai mult nici mai putin cer demisia premierului interimar.Ce e in mintea lor?Ce vor face de joi in colo? 🙂

  184. clemy,ai revenit!
    Daca mai esti p;aci revin peste cateva minute si apoi ma duc la nanic.

  185. Dora,
    Tine de ceva din comportament, nu este nistagmus pendular, care se manifesta prin secuse ritmice si orizontale de durata egala dar nu cu amplitudinea de mai sus. Desi nistagmusurile se intensifica la oboseala, la emotii, la eforturile de atentie, tot nu inseamna diferite trasee cu o asemenea amplitudine, cred.

    Uite, poti vedea in link miscarea ochilor despre care vorbesc:

    http://webtv.realitatea.net/actual/discursul-lui-mihai-razvan-ungureanu?autoPlay=true

  186. @dora, sunt aici, stau sub copac. La mine ste inca zi asa ca nu se pune problema sa plec la culcare. Te astept cu drag 🙂

  187. clemy,se pare ca n-a venit somnicul inca si atunci am revazut o emisiune la B1 foarte interesanta cel putin datorita lui Cartianu care a dat de pamant cu Antonescu pe care l-a vazut de-a-dreptul penibil.

  188. Acum vad ca e 2,39′.
    Sunt prea tulburata si ma gandesc sa merg la culcus.
    Tie iti urez o zi frumoasa,clemy!

  189. Buna dimineata!
    filadel, salut!
    S-ar putea sa apara un raspuns la intrebarea ta (mai conteaza ca nu-l da fostul PM, ci viitorul PM?)
    http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/finante/franks-fmi-scapati-definitiv-de-baietii-destepti-243788.html

  190. In plus, tema este pe agenda:
    „În 24 noiembrie, preşedintele Băsescu a declarat, la Economist Conferences Bucharest Summit, că, în calitate de şef de stat, nu a reuşit să pună capăt „poveştii celebrilor băieţi deştepţi” din energie, el apreciind că România va primi un sprijin consistent de la Bruxelles pentru rezolvarea acesteia.”

  191. Salut! Postare nouă!

Lasă un comentariu