Promenada Ghilimelelor Seara 2

Abia am ajuns acasă și continui povestea de ieri.

Spre deosebire de ieri (din cauza unor probleme de scîrbici) n-am reușit să ajung în Piața Victoriei decît după ora 19. Oamenii porniseră deja dar în direcția opusă față de ziua precedentă.

Jandarmii erau în număr mai mare și ne-au abordat de la prima mișcare cu mult înainte de a ajunge pe trotuarul din fața guvernului. Am pornit-o înapoi pe vechiul traseu fiindcă nimeni nu avea nimic cu jandarmii. Idiotul de Ponta era pricina. Căldură mare, abia adia vîntul. Destul de greu să mărșăluiești pe un soare care te topește.

Mulți prieteni. Toți cei care au promis că vor fi în piață au fost acolo. Toți cei de ieri s-au întors și în această seară și vor veni și mîine. O mare parte dintre ei vor fi prezenți și la mitingul lui MRU de joi de la ora 18 din piața Revoluției (lîngă Ateneu). Rețineți ora și locația.

Domnul dr. Andrei Popescu (acum l-am identificat corect – îmi cer scuze), a adus badge-uri cu ghilimele. Am căpătat cu mîndrie unul pentru sufletul meu. Skorpi era deja acolo cu drăguța sa junioară. Salve Skorpi!!! :D.

V-ați dori să auziți comentariile participanților. 😆 E ca pe blog. 100%. E discuția mată de pe blog transformată-n viață vie. E ca și cum tot ce este virtual se întîmplă în realitate. Am traversat piața Victorie respectînd toate legile, semafoarele și cocălarii cu mașini bengoase care (nu au fost decît doi) au înjurat absolut fantastic niște fete la trecerea de pietoni. Ele au rîs și le-au transmis politicos binețe. Toată lumea a aplaudat. Cocalarii în România au speranța de viață undeva la 25 de ani. După asta ori devin altceva ori se transformă în bălegar de grajd – ceea ce, să recunoaștem este absolut încîntător pentru agricultură și ecologiști (vezi Remus Cernea).

Nicole a fost sublimă. A vrut să-i bată pe jandarmi că nu ne-au lăsat să trecem spre trotuarul din fața guvernului. Chiar le-a tras niște coate. 😆 Nebunie de ziariști care fotografiau și filmau din toate unghiurile. Șeful jandarmilor (oare toți șefii de jandarmi trebuie să fie reduși patent mintal?) s-a făcut de rahat. Cred că era ceva ofițer superior dar avea o moacă de alcoolic … pe bere. De altfel l-a lăsat pe unul mai tînăr, genul negociator vorbăreț, să ne explice de ce nu avem voie să trecem pe acolo. Aberația a căpătat valențe poetice. Cauza a fost fiindcă aveam niște foi A4 pe care erau tipărite niște ghilimele. Pe Florin Cojocaru de la … CAP Gurbănești (voi scrie un articol pe tema asta) l-au bruscat dar pînă la urmă l-au lăsat să treacă. El n-avea decît un Ipad. 😆

Cineva mi-a spus că a trecut și MRU pe-acolo și că a fost încîntat să ia și să poarte un badge cu ghilimele. Eu n-am apucat să-l văd. Surpriza mea plăcută a fost să-l întîlnesc pe Tinerelul de stînga prezent așa cum a promis. 😆 Salve tinere!!!

O trecere scurtă în revistă a prezenței: Bleen cu Dana de la Blogary și alții pe care nu-i cunosc, Tiberiu Lovin de la Reporter Virtual, Mircea Marian de la EVZ (promisiune respectată!), redacția Kamikaze în păr cu Ducu Hîncu, Manțy, Alexandru Vărzaru și alții pe care nu-i știu după moace, Theodor Paleologu, Sorin Ioniță cu o bucată din echipa de pe contributors.ro.

La un moment dat fără să-mi dau seama era să-l calc în picioare pe Gabriel Liiceanu care venise cu soția și cu Alex Ștefănescu. În momentul ăla eram amestecați cu televiziunile. Erau numai microfoane și camere de luat vederi în jur. Mulțimea s-a stabilizat pe partea de trotuar de la Antipa și jumate pe partea de nord a pieții înspre Aviatorilor.

Cel mai frumos moment a fost acela al sosirii mașinii de TV Antena 3. Îmi pare rău că n-ați fost acolo să auziți imensul vuiet al mulțimii. Un huiduit colosal comasat cu fluierături la scenă deschisă. Păcat că entelectualii ăștia nu știe să scuipe că echipajul antenei ar fi învățat pe loc să „înnoate”. Aspectul ăsta a mai scos ceva în evidență: deși lumea era foarte pestriță și se voia apolitică Antena3 a bășinosului turnător a exprimat instantaneu și fără nici un dubiu subiectul comun – tratat în manieră comună. La nivelul ăsta n-a existat nici cel mai mic motiv de neînțelegere.

Aproximarea mea, după ce m-am consultat și cu alții, pentru numărul participanților din această seară = între 600 și 700. Cam de 2,5 ori mai mulți decît ieri. Galeria s-a împărțit în două. Prima parte striga COPY!! iar a doua îi răspundea PASTE!! Am cerut și demisia lui Ponta – fără speranță. Cînd e lovitură de stat nu mai aștept decît forța statului să facă dreptate.

Să ne vedem și mîine acolo că am înțeles că au zburat-o și pe Roberta. Nici o problemă. Fiecare pasăre pe limba ei piere.

Acum o să încerc să găsesc și niște fotografii de la dineu. 😆 😆

http://inliniedreapta.net

110 responses to “Promenada Ghilimelelor Seara 2

  1. şi culoarea… trebuie să fie alb.

  2. Si cati mai multi manifestanti.

  3. mulţumesc psi, pentru vizită şi pentru susţinere, în numele comunităţii copăcenilor. 🙂

  4. @tibi, salut intr-o seara cumplita.

  5. Salve Clemy!
    Ştii că citesc tot dar, nu mai comentez.
    Ştii şi de ce.
    Salut totuşi gestul lui VIQ, de astăzi.

  6. @tibi, am vazut gestul lui viq.
    Breaking news: au revocat-o pe Roberta Anastase.

  7. Care a fost gestul lui Viq? 🙄

  8. Clemy,
    Previzibil. Cu durere în suflet vă spun tuturor ca această situaţie, poate degenera într-o situaţie care nu va mai putea fi rezolvată decît pe calea armelor.
    Am mai spus pe acest blog că trăim o situaţie limită: care pe care.
    Am ajuns aici. Ce va fi, om mai vedea. Sper să se trezească din pălăvrăgeală, şi apărătorii din oficiu ai trădătorilor gen burtăverde şi desigur blaga, care au pus decisiv umărul la dărîmarea guvernului MRU.
    Despre asta vorbim. 😦

  9. sunt mai multi acum la universitate decat cei 3 care ati fost la victoriei, pacat…

  10. Fil,
    În sfîrşit, VIQ le-a dat liber de pe acest blog loadei şi purlingarului.
    Mintea de pe urmă…

  11. Gata, am plecat
    mister p zburdă în continuare, liber, pe acest blog.
    Unde eşti, frate OLD?

  12. Iar a scapat o putoare = duhoare=miros urat

  13. Eroare totală, Tibi!

    EU e vinovatul cu eliberarea TUTUROR comentariilor. De azi înainte suportăm flegmele fiindcă face bine la ten. Veți vedea mai încolo de ce.

    Recomandarea mea (ca și politica adoptată de noi în piață): nu răspundeți provocărilor!! Nu răspundeți provocărilor! Purtați cămașă albă!

    Deci eu am fost cu gestul. Mea pulpa. 😆

  14. Masti de „gaze” albe aveti?

  15. Banc (Cartianu/Nasul)
    Nastase nu a vrut sa se sinucida.
    A vrut sa-l impuste pe Basescu, care ii sta in gat.

  16. @tibi, cred ca alta solutie nu va putea fi posibila data fiind gravitatea situtaitei.
    @filadel, eu nu raspund provocarilor de regula.
    @mih, bun banc.

  17. Am greşit Filadel? Repară-ţi greşeala!

    Clemy
    Din cîte ştiu eu, piratul va evita acest gen de tranşare.

    OK, dragi copăceni, vă mai citesc cu drag, şi mîine.
    Îmi sunteţi foarte dragi.
    Fără supărare, cele mai dragi îmi sunt Clemy şi Mihaela.
    Şi draga de Dora.
    Şi luminiţa.
    Şi mădă_lina.
    Şiii 🙂

  18. Daca cu colonei de tip Turcescu vreti sa puneti voi mana pe arme, sa aveti grija sa nu va impuscati intre voi :))

  19. @tibi, ma tem ca alta iesire nu exista.

  20. A mai aparut un ragait puturos . Astia mananca numai porcarii!

  21. @mih, au iesit ca gandacii.

  22. Si care-ti este argumentul, stimabile Mih? „Ragait” sau „puturos”? Ca de „colonel” nu zici nimic. Mult ma mai distrati 🙂

  23. Clementina, tu n-ai lamurit bajetii astia de ce te-ai despartit de Cotidianul. O faci tu? Te ajut eu? 🙂

  24. Cum se reped unii sa-si pipaie muscoiul de pe caciula!

  25. ActOfGod
    stimabile, ceva mai bun decît flota n-ai? 😆

  26. @filadel, eu n-am nici o greata sa semnez cu numele meu daca oamenii sunt chiar insista. M-am gandit insa ca este mai sanatos sa nu incep sa povestesc amanunte interesante despre oameni pe care ii cunosc foarte bine.

  27. Cara-te, cara-te
    Bai…tovarase!

  28. Salut Filadele. Ia joaca-te nitel cu memoria’ti: eu nu am spus niciodata nimic de „Flota”. Ba din contra. Am spus ca operatiunea comerciala incriminata in acel dosar nu poate fi judecata.

  29. Ma bag la somn. Si maine e o zi 🙂 Hasta la Victoria siempre! (ca sa ma faca ala micu’ iar „comunist”) 🙂

  30. ActOfGod
    Atacurile la persoană sînt pedepsite pe blogul ăsta.

  31. Bag seama, astia se cam infoaie ca cotoiu cand se simte in pericol.
    Cacofonia se impune!

  32. @mih, intotdeauna.

  33. Fil
    Act a intrat la mine, direct la spam.
    Mama lor de nătărăi. Cine le mai acordă atenţie?
    Ţara arde şi noi le mai căutăm justificări?
    Ce naiba nu pricepem?
    Am spus de multă vreme pe acest blog: nu mai merge cu politeţea cînd aceşti grobieni au scos bîta şi o folosesc.
    Chiar mai crede cineva, că aceşti giboni sunt educabili sau că rezonează la argumente?

  34. Ca să nu mai spun că acest Act nu este cel de muntele thor ci, un impostor.

  35. @tibi, cred ca si stiu cine se ascunde sub respectivul pseudonim. Nu o sa-i dau satisfactia sa-i spun numele.

  36. Clemy
    Ştiu şi eu.

    Dar, nu cred că se va ajunge la arme.
    Deja din cîte văd, se coagulează un punct critic în favoarea respingerii loviluţiei atît pe cale civică a românilor din Ro, cît şi a mecanismelor diplomatice.
    Puciştii îşi vor pierde colţii, unul după altul.
    Scandalul le depăşeşte puterile.

  37. @tibi, nu stiu ce sa spun. Eu cred ca ne vom lamuri in cateva ore. Dar deocamdata, cel putin din ceea ce se vede, USL are mai multe sanse sa castige decat sa iasa statul de drept invingator. Sper sa ma insel.

  38. Oops! A fost și HRP-ul. Prins pe peliculă de nașul. 🙂

  39. HRP? Despre cine vorbesti?

  40. Horia R Patapievici.

  41. Băi prăpădiților, că doar asta sunteți până la urmă: niște venetici pierduți printre românii care nu mai suportă canaliile portocalii și cozile de topor puse în slujba lor.
    Nici nu interveneam dacă n-aș fi văzut că erați vreo sutăcinzeci și voi vă înmulțiți ca șerpii ajungând iată la vreo 700 🙄
    Chiar atât de mizerabili nu vă credeam, nenorociților !

  42. Radu Hemoroid

    😆 😆 Să-ți fie de bine după ultima ingurgitare. Vei mai avea multe de înghițit, idiotule! 😆 Mă bucur că am țintă! Zi-i mai departe ființă a precambrianului. Zi-i de Crin Antonescu. Să avem material, retardatule! 😆

  43. Bravo filadel. 🙂

  44. Materiale video noi de pe Hotnews.

  45. Clemy

    lasă-i să vină. Că am material pentru idioți.

  46. Radu mamiiiii!

    700 am fost acu 3 ore. Acum sîntem mai mulți bestie cu față de dihor. 😆 Gheara-n gît fătălăule. În ianuarie ați cheltuit milioane de euro ca să scoateți în stradă toți demenții evadați de la spitalul 9.

    Cheltuieli dreapta pentru salba de manifestații antiregim de azi și ieri și mîine = 0. Ar trebui să înțelegi cifra zero amibă fiindcă reprezintă IQ-ul tău.
    Vegetalule!

  47. Reacții:

    Radu, tu silabisește: ai em an id i ăt!

  48. Sa facem inventarul pt 00:03:
    +prapadita
    venetica
    pierduta
    canalie
    coada de topor
    mizerabila
    nenorocita
    ––––––-
    e ma-ta!

  49. De ce trebuie mereu sa ne fie atat de greu. De ce ?

  50. Mai departe:
    + idiot
    precambrianoid
    retardat
    bestie
    dihor
    vegetal
    ––––––––
    e fi-su lu ma-ta (daca mai ai frati, te priveste, pot pune pluralul)

  51. @mihaela, trebuie sa ne fie greu ptr ca romanul este un om comod si care prefera sa se multumeasca cu putin. Romanul nu intelege cat de greu s-au obtinut si putinele progrese in domeniul justitie, statului de drept, democratiei.

  52. Mihaela,
    Nu esti singura in intrebarea ta…
    Raspunsul meu, pe care ti-l daruiesc si tie: „toate trebuie duse, pt ca toate au un rost si nu spre raul nostru sunt, ci spre folosul nostru si noi avem datoria sa intelegem asta”.

  53. @mih, frumos spus dar cateodata parca tare as vrea sa nu trebuiasca sa trecem prin tot greul asta pe care poporul nu da dovada ca il intelege.

  54. Clemy

    din păcate nu se poate. E uișful tinching. Gloaba trebuie bătută pînă leșină și după aia dacă învață ceva e bine dacă nu o luăm de la capăt.

  55. Mih

    este că te-ai răcorit? 😆 De-aia i-am lăsat să intre. Să-și poate singuri responsabilitatea opiniilor. Ce PLM? Trăim în democrație. Adică: am trăit.

  56. @filadel, dar mai am eu putere sa lupt razboaiele din 1990 pana in prezent? Cand vad oameni care au trecut prin regimul Ceausescu, care au trait mineriadele si guvernele Vacaroiu si Nastase si care tin cu Ponta si Antonescu ma apuca jalea. daca cei care au trecut prin moementele respective nu inteleg ce se intampla ce pretentii sa avem de la retardati care pe vremea cand eu, si altii, eram pe baricade la propriu, erau la gradinita?

  57. Nu a fost ajutat sa inteleaga, dragele mele. Chiar si astazi la B1 in afara de Turcescu care mi se parea sincer ingrijorat restul a fost de un cinism ingrozitor. Bomboana de pe coliva a fost Tapalaga.

    Nimic revoltator in atitudinea lor. L-au mai adus si pe canalia aia de Mircea Marian. Care pana acum vreo doi ani jumatate era numai pe la irealitatea. Eu am urmarit dupa recomandarea Lodei (ca sa ma intelegeti bine) cateva luni emisiunile lui Lupea si MM la Tv.Info, mai mult in reluare. Am mai spus la copac. Eu nu stiu de ce i-au dat astia afara de la TVR. Probabil pe MM pentru editorialele din Ev.Zilei, dar pe Lupea chiar nu stiu. Nu mai intru in amanunte. Le-am spus la momentul respectiv. Imi pare rau poate iar o sa-mi ziceti sa ma potolesc dar ranjetul si cinismul celorde la B1 cum ca asa ne este datul, mi se pare o manipulare fina, un indemn dupa cum am spus, ca asa ne este datul. A fost ingrozitor ce s-a intamplat asta seara la B1 mai putin Silviu Sergiu si Turcescu.
    Si inca un amanunt nu au dat aaproape deloc imagini din Piata Victoriei. Asa in treacat la inceput au spus ca a venit o contramanifestatie usl, poate sa nu se mai duca lumea. Nu stiu. Poate aiurez dar a fost cam sinistru ce s-a intamplat la B1, in opinia mea.

    In timpul asta mai dam pe Nasul si l-am vazut urland din toti rarunchii la cretinul ala de Ghise.

  58. Cei ca Radu se numesc idioți utili. Sînt primii împușcați de comuniști după ce-și fac siesta, rîgîie pe burtanele uriașe și lasă o lacrimă de krakaghil.

  59. Indemnul asta la a stati potoliti ca oricum nu se mai poate face nimic dat de jurnalisti, importanti lideri de opinie, nu mi se pare de bun augur. Si la cati am fost de manipulati din 90 incoace de jurnalisti incepand cu cei de la RL din anii 90, azi toti in tabara USL – partea leberala, ma astept la orice, numai la atitudine sanatoasa NU.

  60. N-am rezistat pana dimineata ,am simtit nevoia sa citesc relatarea lui filadel si comentariile voastre.
    @filadel,citindu-te parca aerul respirat a devenit dintr-o data mai pur.Trebuie sa-ti marturisesc prima impresie:esti un sentimental romantic asa cum te cunosc de ceva vreme si .Auzi la el”discutie mata de pe blog transformata in viata vie.
    In Pta Unirii de la noi ne-am ratacit in masa de tineri si cativa de varsta matura.Maine si poimaine vom fi mai multi.Sper.

    Noapte buna tuturor si dragului tibi pe care l-am vazut mai rar. 🙂

  61. @dora, bine te regasesc. As vrea sa pot fi alaturi de voi. Tare mult as vrea.

  62. Mihaela

    Nu a fost nici o contramanifestație USL în Piața Victoriei. Nu ar fi avut nici o șansă fără lămpașe. Poate nici așa. 😆

    Mircea Marian a fost alături de mine acolo. Nu știu ce a spus pe B1.

  63. Clemy,

    Asa este. Am ajuns la fel ca la inceputul anilor 90. Suntem la fel de putini, la fel de singuri, la fel de tradati de toti. M-a bucurat revenirea de la GDS vazuta in filmuletul pus de Filadel.

    Am si eu o intrebare de nepotolita. De ce nu sunt chemati cei de la GDS la nicio televiziune ?

  64. Salutări Dora. Am scris ce am simțit. 😆

  65. Ei uite eu iti spun ca asa a spus Turcescu cu subiect si predicat. Ce zici ? A fost sa stea lumea pe acasa sau nu. Ca eu am febra, spuneti voi, care n-aveti.

  66. Ba au mai si aratat un tip cu maieu rosu, saracul, care nu prea avea mutra de revolutionar. De fapt au fost cam singurele imagini date pe B1 de la PV

  67. Si imaginile astea au fost la inceput. Fir-ar sa fie ca am innebunit de tot ca nu ma puteam tine pe picioare, lucru care mi se intampla, extrem exterm, extrem, de rar.

  68. @mihaela, Turcescu se gandeste ca daca reuseste puciul maine, poimaine ramane fara servici. Presa romana a avut foarte rar coloana vertebrala. Orgoliile marunte, invidiile de cea mai joasa speta au macinat intotdeauna presa romaneasca si au facut ca multi oameni sa paraseasca media si sa-si ia lumea in cap.

  69. confirm, filadel,
    am fost si azi, l-am vazut pe mru, ins chimb nu i-am vazut pe liiceanu, paleologu….
    dar ce huiduiala a fost cind a trecut ddd cu masina lui bengoasa ai prins???

  70. Luați de la Turcescu ce e bun azi. Mîine nu se știe.

  71. clemy,Mihaela,filadel, 🙂
    finalul desi pare pecetluit,nu trebuie sa ne pierdem speranta atata vreme cat mai exista oameni frumosi la suflet si gandire.Anarhia n-a avut niciodata viata lunga!

  72. A spus ca nu se mai poate face nimic. Ca Basescu este foarte urat de romani. Si ce daca a fost acolo ? Ce daca ? Asa facea si cand era angajat la TVR. La TVR tacea malc nu intreba nimic incomod pe uselisti si in Ev.Zilei tragea editoriale contra Ponta. A si recunoscut dupa ce a fost dat afara ca special el nu a fost dur cu uselistii asa cum a fost cu pedelistii sa nu se creada ca……..pai ce fel de jurnalist esti tu care tratezi invitatii diferentiat ? Si-a luat multe injuraturi cand a scris fraza asta de care ti-am spus de la „postaci”.
    Da, Bacanu si Rosca Stanescu si ST.Tanase nu venea cu noi in Piata Universitatii in anii 90 ? Si azi, unde sunt ei ?

  73. Skorpi
    😆 faza cu MRU mi-a scăpat. Și aia cu DDD, bărbosule! 😆
    Te salut din vechea Troie! Ahoe! Ne vedem mîine pe baricade. Fuck căldura!

  74. evident nu veneau

  75. si joi, ora 18, piata revolutiei, linga ateneu, ok?

  76. Pe Mircea Marian nu l-a dat niciodata curajul afara din casa. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta. Unii oameni s-au bucurat la o felie de salam in plus si nu au vrut sa vada ca era otravita. Si acum au ramas si fara felia de salam si fara credibilitate.

  77. A mai spus MM ca acum uselistii au prins experienta de la suspendarea trecuta a lui Basescu si vor sti sa-i anihileze campania de aceasta data. A fost un final atat de trist de infrangere totala la B1………..si niste ranjete cinice de la Cristoiu…………..

  78. Asa este Clemy. Iar unii au tradat cu nerusinare. Vezi SRS, Bacanu, Nistorescu, mai este unul de RL care a reaparut nu-mi vine numele acum dar il stiu bine ce spunea in anii 90 si ce spune acum

  79. Stiti ce mi-a zis ,azi doruletu’?
    Uslasii astia vor lua masuri si vor inchide granita spre vest sa numai putem pleca decat la Moscova.

  80. Mihaela
    Dac-ar fi fost să se ia Băsescu după drobul lor de sare n-ar mai fi făcut nimic în România. Experiența ne arată că n-a făcut niciodată ce ziceau babele plîngăcioase.

    Skorpi

    bravul meu, bine-nțeles. 😆

  81. Tia Serbanescu, Nicoleta Savin cam singurele care au ramas la fel de cand le stiu. Ca un facut tot femei. In rest…………….ai mare dreptate

  82. @mihaela, intr-adevar. USL a invatat ceva din suspendarea din 2007. Din pacate.

  83. Dar si Nicoleta Savin si-a luat plasa de la oier care i-a promis o televiziune si atunci s-a cam pierdut si ea. Offf, ce sa mai zic………

  84. dora

    îi spargem capu lu Ponta și i-l băgăm în buzunar să nu meargă cu mîna goală la Moscova. 😆

  85. Dragii mei, va parasesc ptr cateva ore. Am de facut cateva cumparturi. maine e 4 iulie. Sus inima copii.

  86. miheala,
    din pacate cristoiu multe adevaruri a grait astazi,
    el fiind un ziarist cam oportunisti de felul lui

  87. As spune si de Andreea Pora ca atitudine dar in opinia mea are o mare problema care nu pot ca s-o spui ca iar o sa par nepotolita si cam increzut si zau ca nu e felul meu, sunt in genere si potolita si cam timida in viata mea de toate zilele

  88. Hei, dragilor!
    Inainte de o scurta atipeala (ca e deja maine), un gand bun si o imbarbatare din partea mea: fruntea sus, curaj si incredere: suntem de partea buna a baricadei si asta e fff important!

  89. Aici ma mai destrabalez si eu. Ca asa, in realitate, sunt muta rau

  90. Pai da Skorpi dar sa nu ranjeasca asa cinic sa se arate mai revoltat cum era mai deunazi. Chiar nu era cazul azi. Sa cel putin de altceva aveam eu nevoie, na.

  91. Toate cele bune, copaceni/

  92. filadel,
    in loc de pasaport?

    acum chiar ma var in scutece,noapte buna! 🙂

  93. Mircea Marian (FB)

    Ne vedem si maine, de la ora 19 in Piata Victoria, nu? Azi a fost superb, nu-mi venea sa mai plec. Daca rezistam, seara de seara, tot mai multi, nu vor mai putea sa ne ignore televiziunile de stiri.

  94. Copăceni ne revedem în Piața Victoriei la ora 19:00 bătute fix! Unde ne vom reîntîlni cu toți prietenii noștrii – inclusiv Skorpi 😆 .

    Noapte bună tuturor! Azi am dus o bătălie importantă. Mîine Ponta nu va demisiona. Nu-l lasă Putin. A tocmit deja lunetiștii. 😆 De-aia-i bine să dormi în patul tău.

    Cinic

    Salutări ție și soției tale!!!

  95. păi ce credeați? Că mergeți așa ușor la culcare? 😆

  96. Felicitari daca voi ati reusit sa va uniti si sa iesiti instrada.acum ar trebuii cineva din afara tarii sa poata sa dea filmari cu acesti bravi romani. De ani de zile chiar cred ca nici-odata oameni de genul vostru nu auiesit in strada.ar putea sa vi se alature si mai multi intelectuali.si chiar m au dezamagit ce rahat de presedintede sindicat au avutttttttttttttt mamaaa pe mincatorul de cacat ministrul interimar si societatea civila unde esteeeeeeee.ori astia sintvedete tv va iubesc pe toticei care va iubiti tara , va doresc multcuraj incontinuare si pacat ca viitorul tarii este aparat de citiva romani.

  97. filadel

    Ft. bine ca ai dat inregistrarea, ca nu am prins decat 1/2 a doua.
    Multumesc!

  98. Bey a fost Laura Ștefan la meeting! Acum am aflat!
    Respect, vă rog!
    Hai Laura!!!! Pe bune!

  99. Noapte linistita si buna!

  100. frati copaceni. Ieri n-am putut sa ajung la timp. Voi azi, cu soatza cu tot. Dar rece si cinic, iata testele cu acid: A. cursul leu-euro B. reactia FMI peste una luna (vine urmatoarea misiune cu un olandez in cap) C. raportul MCV (dna Reading incepe sa se enerveze) D. presa ijnternationala E. ministrii de la Bruxelles F. parlamentul European (indiferent de balele lui Hanes Swoboda). G. E.S. Mark Gittenstein ambasador al USA

  101. tibi, nu ai pentru ce să mulţumeşti, eu îţi mulţumesc pentru semnalare. nu e vremea de poze şi de flori… spuneam duminică despre lupii tineri, că e vremea lor… şi am greşit, noi am greşit.
    e cumplit… e cumplit ce se întâmplă… de astăzi şi bloguleţul meu vorbeşte…

  102. Buna dimineata !

    Aseara n-am mai putut intra mama ma-sii…

    Fil
    Imi creste inima ca aluatul din capistere.
    Multumesc pentru relatari.
    excelente.

    Cred ca asa se simte unul care tocmai a castigat la Lotto : „Speram, dar…. nu credeam !!” 🙄

    Colecteaza cat material poti. Cu cat mai personal cu atat mai bine. Niste precizari cu jandarii cu capete-demo iar ar fi binevenite.
    „Cunoaste-ti inamicul!”
    O sa incerc sa il adun gramada in ceva cu cap si coada.
    Poate si cu sens:roll:

  103. Insignele cu ghilimele nu au fost nici aduse si nici impartite de Theophyle 🙂 Ne bucura insa foarte tare si ii multumim pentru sprijinul pe care l-au dat atat el cat si comunitatea Politeia acestei Promenade a Ghilimelelor.

  104. Pai da si ce dacan chide granita. Ca cinea vrut sa plece a plecat deja demult.

Lasă un comentariu